Lägg en röst på mig + tycker jag aldrig jag är pinsam?

Just nu är jag med och "tävlar" mot fyra andra brudar om att få bli Veckans blogg hos Britizas, så tycker ni att jag ska bli veckans blogg, ja gå då in på hennes blogg och följ anvisningarna där, busenkelt.

Ja just det, för någon dag sen frågade en vän till mig som sett på videon nedan hur mycket som krävdes för att jag tycker jag skämmer ut mig då han tyckte videon var pinsam ifall det hade varit han. Och ja, det krävs faktiskt rätt mycket för att jag ska känna att jag skämmer ut mig, jag menar, varför ska man va så jäkla seriös hela tiden?!

Jag är sprallig av mig, jag skrattar alltid, jag är lite (ibland mycket) knäpp men tycker jag det är pinsamt? Nej, självklart inte. Jag svarade bara så att om folk ser på videon och skrattar eller bara ler åt mig har jag väl inget att skämmas för? Jag skäms inte för att jag får folk att skratta =)

Och är det nu så att ingen av er som ser/sett på videon ens ler åt den så okej, men jag skrattar då till då jag ser den så då får jag väl se det positivt med att jag kan få mig själv på bra humör. Haha.



Kommentarer
» Anna!

Haha du är så rolig! självklart skrattar man när man ser denna video, men inte åt dig utan med dig, synd bara vi inte hörde ditt skratt utan musik:) den som filmade måste haft kul iaf ;)

Man ska verkligen inte skämmas över att man kan ha kul å typ slappna av å "göra bort sig", du är helskön!

jag älskar den videon haha! du är så himla charmig! :D

har röstat på dig!



sv: jag bor hos min mamma i göteborg och hos min pappa på hönö (ö utanför gbg).

kram och god natt :)<3

har röstat på dig :*

sist var det ingen röd matta. Man kom in i en stor lokal, väntade och satt sig sedan i salongen, så de var typ som att gå på vanlig bio. Men tror vi kommer få mer info längre fram!(=

Röstat på dig nu du :))

Nä, fy bubblan... jag har blivit sämre under natten :/ typiskt när det är helg o allt!!

» Suss

Nu har jag röstat på dig. :)

jag röstade på dig :) brukar oftast inte orka göra det, folk tjatar för mycket och tjat biter minst sagt inte på mig såå :> aa! men, okej. jag å min sida tror att jag aldrig kommer varken fatta eller klara av att höra skånska..det är ju som hemskt :o

jag håller verkligen med dig! jag älskar att få andra att skratta, tkr knappt att ngt är pinsamt! jag hatar när folk aldrig skämtar, eller har ngn humor alls^^

» Anna

ja allt är bra med mej, hoppas allt är bra sj...? :)



ha det gött;)<3

your welcome!;)

fyfan va underbart haha


Kom ihåg






Trackback