Erik in my heart.

*Jublar* ERIK ERIK ERIK ERIK!!!! Herre min je vad jag är kär i Idol Erik, jag ska fråga chans på honom, punkt slut!! Han är snygg, charmig och har rösten, han SKA vara med i finalen, han och Tove! Ni har inget att säga till om (så länge ni inte röstar som jag då), haha :P

Två bilder från dagen.
Kommentarer

nehe du, för erik är MIN!!! gaah så söt han är, ÄLSKAR hans rööst (L)sv; men du skriver så roliga inlägg! du får tråkiga vardagssaker att låta spännande :Djag bor som sagt i storstaden där du bodde nära förut, vill inte skriva ut helst var jag bor om du förstår ;)oh yes! jag ringer dig den dan haha :Dokej, gud va tråkigt :( men som klädstylist kmr du ju jobba lite när som helst väl? :Dsköna bilder haha :Dokej, haha men jag vill inte riskera att få hem en faktura på typ 400 kr på flera fotoböcker^^

» Milla

Jo här följer vi också Idol... och jag får ju säga att Erik var toppenbra ikväll, vilken röst! Tycker många är superduktiga i år!!

Kram

» Milla

Jo här följer vi också Idol... och jag får ju säga att Erik var toppenbra ikväll, vilken röst! Tycker många är superduktiga i år!!

Kram

sv: ja men de e de som är så roigt emd de :P att skratta ÅT dom :P

sv: * ahha , oj ofta inte :O du borde verkligen kolla in deras bloggar :P haha så man hänge med va alla pratar om om dde inte e för att man vill skratta åt dom ;)

ja visst är den dyr :P en halv liter för 50 pix?! nej tack :P så god kan den inte vara. det har bara blivit en blogg och inne grej att käka ben and jerrys.

ÄLSKAR ERIK :D

Men tyvärr har han tjej... :P

» Diana

Jag håller absolut med dig! Tycker precis samma som du GO TOVE OCH ERIK!!! :D


Kom ihåg


Trackback