New Moon, Montepulciano.

I Klick! för någon vecka sen.

Jag stod dock inte där dom tror jag stod. Vet inte om jag får avslöja vart jag stod(?) men jag har ju redan sagt att jag stod rätt nära honom då han tog av sig tröjan, bara inte där dom tror jag stod, jag hade en mycket bättre plats enligt mig!

Då jag tänker tillbaka på den dagen känns det bara som en dröm, typ världens bästa dröm tills jag kommer på mig själv att jag är vaken och att allt faktiskt hände, på riktigt. Inspelningsdagen i Montepulciano (Italien) och studenten är dom allra bästa dagarna i mitt liv, ingenting slår dom. Alltså fattar ni, jag har sett Robert Pattinson, i verkligheten, på nära håll, utan tröja, i verkligheten.. Jag fattar det inte. Och även Kristen, jag menar, henne stod jag typ en meter ifrån :O En meter, det är inte mycket. Charlie Bewley (hoppas det blev rätt efternamn nu) var jag ju också riktigt nära (Demetri), kanske två meter.

Jag förstår det inte själv helt enkelt, som jag skrev känns det som en underbar dröm bara. Men näe, jag var där, jag såg dom, jag kunde nästan röra dom.

Jag kan nog inte tacka Klick! och Nordisk film tillräckligt mycket för den här dagen, den bästa dagen!Kommentarer

det går inte att fatta, det går inte att tänka sig hur det var...

mer än att man bara blir sjuuuukt avis !!!! hehe,

men tycker det är hur kul som helst för din skull att

du fick den dagen !!!! :D

Sv:

okej, tack för hjälpen! :)

SÅÅÅ HÄFTIGT att du vann!! :D

händer idag?

Gratismakeup är ett forum för dig som är intresserad av gratis shopping på H&M, Åhléns, Nelly, Kicks mm.Gratismakeup grundades sensommaren 2008, med idén att kunna dela ut gratis presentkort, vilket vi gör även idag. Många har fått hem presentkort av oss genom att samla poäng och ha kul på sidan. Missa inte denna chans, bli Medlem du också, som du blir helt gratis.Bli medlem här: http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=55212

» Milla

Vilka dagar du haft!!! Förstår att det varit en fantastisk tid! Ditt liv efter studenten (GRATTIS!!) har börjat väldigt bra kan man säga... och nu väntar ett annat äventyr med flytten!

Tråkigt att du har så ont i ryggen bara. Hoppas det känns bättre idag. Värk är inte roligt!

Sköt om dig och hälsa mamma att bloggvännen saknar hennes inlägg, men också förstår att de inte ryms inom dygnets timmar just nu...

Kram

jaa dte rä så underbart! och sommaren känns verkligen som att dne börja komma nu också! SOL!!! :D vad ska du göra i veckan då? :)

kramar!

» Julia

Stog du nära kristn när hon sprang? För då måst du ju va den som stär närmast henne typ ;)

» Sarah

Vad tror du ? , tror du magrutorna är dit ritade, att det är dom riktigt, eller att det är dom riktigt bara att dom har fyllt i konturerna ?» Bellz

Det är så kul att läsa om hur du kände när du var där!

Och det måste varit riktigt häftigt att få se dom i verkligheten och att få vara så nära dom :D


Kom ihåg


Trackback