Babbel


Hej.
De senaste dagarna har jag inte uppdaterat så himla flitigt men det beror mycket på flytten och hur jag mår. Först flytten då, snart åker flyttlasset så vi packar, packar, packar för fulla muggar men det verkar aldrig bli mindre att göra. Sen hur jag mår, det är något konstigt med mig, ryggen är bättre men nu är det nånting annat (det verkar aldrig ta slut). Jag är helt slut i hela kroppen, kan knappt lyfta ett mjölkpaket, gå upp för en trapp och jag är väldigt trött. Detta har hållt på till och från i snart två veckor. Ska och ta lite prover imorgon för att se vad det är, vi tror dock att det beror på pollen (har björk och gräspollen).

Men det ska bli bättre och det ska bli roligare inlägg, jag har mycket att se fram emot nu och jag hoppas ni tycker desamma. Nu på fredag åker jag ju till Schweiz i tre veckor för att jobba som barnflicka hos en familj några dagar i veckan, där får jag ju även träffa några Schweiziska vänner. Kommer hem till Sverige igen den 17 juli och då beger jag mig ju till mitt nya hem (som jag bara sett på bilder hittills), 130 mil söderut från mitt nuvarande boende, vi flyttar ju till Skåne. Det blir spännande. Sen blir det ju att söka jobb, kanske börja fundera på att ta körkortet och i november åker ju jag och mamma till London! Ska berätta mer om det i något senare inlägg då jag vet lite mer ;P

Fråga till er: Tror ni att filmen "New Moon" kommer bli bättre än "Twilight"?

Jag tror faktiskt den kommer bli bättre, vi får se mer utav Jacob och det händer så mycket mer, mer action ;P



Kommentarer

hejsan :)

jag tror new moon kommer bli super, jag tycker inte twilight filmen är jätte bra.. men gud vad jag längtar efter new moon :D

» Lisa

En som ja känner va sån förut och fic ta massa prover, hon hade typ hjärnbrist eller nåt, så nu år hon ta tabletter eller nåt sån :P

jaa jag saknar dig så otroligt helt sinnesjukt alltså!!, saknar att kunna prata med någon som inte är modell som förstår sig på mig!, saknar att kunna ha tjockis och gris kvällar och någon som jag verkligen kan vara mig själv med!! (: (L)

älskar dig gumman!

underbara du!

det får du verkligen göra, men jag tror inte jag kommer stanna här längre än till i slutet av juli för att marknaden är så seg här och då går alla på semester så! (:

men jag kommer absolut och hälsar på er i skåne!! :D

PUSS!!

Jag tror också att New moon kommer att bli bättre än Twilight (:

jag tror helt klart ett New Moon blir bättre!!!!

btw, jag måste bara säga att jag tycker du har sjukt fina ögon :)

kramar Matilda

Vad spännande att åka till schweiz! Hoppas du får det toppenbra!



Jag tror att eftersom inte så många visste om twilight så blev det som en underbar upplevelse för oss alla. New moon har höga förväntningar att uppfylla, men å andra sidan har de mkt större budget nu! Så det kan bli något otroligt bra det med. Bara att vänta och se! Vad roligt de ska bli, kan inte vänta tills man äntligen får se den!

sov sött ^^ Kramar

» Diana

Ja, jag tror att new moon kommer bli bättre faktiskt! Inte för att Jacob e med mer (är mer för edward :) utan för att tja de känns så, de har större budget och sådär, har höga förväntningar iaf! :)


Kom ihåg






Trackback