Details in Gold.

Var snäll och svara på dom här frågorna!! :)

Så här ser jag ut idag.Linne med tryck-  Köpt på en marknad
Långt linne- Bik Bok
Skor- Köpta i schweiz
Hatt- KappAhl
Nitskärp- H&M
Armband- Ur&PennKommentarer

Hej! Kolla min blogg. Vet inte om du vet det men MTV Awards 2009 var igår och dem hade ju då 6 kategorier, och det var nånting inom Twilight i alla, tyvärr vann dem bara 5 ;) I alla fall, har lagt till ett klipp från det på min blogg när Kristen & Robert vann Best Kiss. Det är verkligen värt att kolla på! Det är jäkligt kul! Roberts min är ju helt klockren, haha :P

Hehe, väldigt roligt att se faktiskt :D Längtar så himla mycket till New Moon! <3 Det klippet då med Best Kiss, Robert blev typ lite besviken och förvånad, och jag tyckte det var jättesvårt att urskilja Kristen eller så, för det var lite som om hon ville men ändå inte, för hon har pojkvän och jag tror inte riktigt att hon ser Robert mer än en vän, om du förstår hur jag menar :)

Du, jag vet att du la ut ett helt inlägg med klädtips, och det tackar jag dig sjukt mycket för, det var till stor hjälp! Jag har ändå fortfarande problem. Jag har inga pengar, och jag vill inte tigga av mina föräldrar hela tiden. Jag har nästan bara svarta saker, har något enstaka färgat men nästan bara svart. Jag kan kanske även skicka en bild på mig till dig på msn eller nått, så kanske det är lättare att avgöra vad jag ska ha på mig och så, om du vill förstårs? :)

alltså shit! att han skulle vara ännnnu snygare ä rju bara helt underbart! haha åh :D

a hoppas du är med en bit ialf då ;D :P

åhh ja älskar Rob!!!!!! åh jag såg nyss trailern,som du kanske såg på min blogg också,på new moon. ÅHH SÅ BRA!! jag lngtar tills filmen kommer ut,vilket känns som en evghet,att vänta tills i november..


Kom ihåg


Trackback