Min förmiddag

Hej. Jag började skriva det här inlägget för flera timmar sedan men råkade somna och sov i två timmar haha, och sen har blogg.se krånglat väldigt mycket. Men nu så, tredje gången gillt! I morse cyklade jag in till stan för att gå på lördagsloppisen i Suckarnas gång, jag tycker det är en sån kul och härlig start på dagen. Det var väldigt många utställare så jag gjorde några fynd, visar er lite senare. Kameran fick följa med så här kommer några bilder från min förmiddag.
 
Loppis! :D
 
Efter loppisen gick vi till Kin och åt en sen frukost/tidig lunch.
 
Jag åt en super god chévre macka!
 
När jag kom hem skulle jag fota mina nya grejer men Vilde tyckte att jag skulle fota honom istället. Min kattpojke Angel brukade göra exakt likadant. <3
 
Jag har precis ätit en god fetaostpaj med spenat och broccoli och nu är det dags för glass och en film. Ha en trevlig kväll!



Kommentarer

Vilken härlig förmiddag!!

Svar: Det var det verkligen, skulle mer än gärna starta varenda lördag så där! :)
Jennilie

Är det loppis varje dag i suckarnas gång nu under sommaren ? Eller bara vissa dagar?
Kan du inte göra ett "tips" inlägg om just suckarnas gång och dess loppis? :D kanske med lite historia eller något i?
Tack för en fantastisk blogg!

Svar: Hej Elinor! Loppisen i suckarnas gång är öppen varje lördag från vår till höst. Men den är ju utomhus så om det regnar är det inga utställare där. Öppettiderna är från 07:00 till 15:00, men de flesta brukar börja plocka undan vid kanske 13:00. Nu till helgen (tror jag det är) är det krämarmarknad här i Simrishamn och då är det loppis både på torsdag, fredag och lördag, har dock för mig att öppettiderna är lite annorlunda på torsdagen och fredagen. Jag kan absolut göra ett sådant inlägg, men då blir det nog om drygt en vecka så jag får ta en del bilder och så :) Men tack själv, blir otroligt glad! Kram!
Jennilie


Kom ihåg






Trackback