Gossip Girl


Bild från i Juli.

Hellooo. Igår var jag faktiskt på två loppisar men det var endast den där svarta väskan något inlägg ner jag hittade. Dock blev jag sämre i örat efter att ha varit ute så idag kommer jag stanna inomhus hela dagen.

Har dessutom gett upp True blood (jag gav det en chans, så faktiskt hela första säsongen) och börjar se Gossip girl istället då jag inte sett ett enda avsnitt av det innan, nu är jag dock på avsnitt 12 så jag satt uppe lite inatt.

Tänkte bara meddela er om att det här blir troligen det enda inlägget idag då jag kommer gå omkring i pyjamas hela dagen och kolla på Gossip girl, så, ni får ha en fin söndag!! PUSS.



Kommentarer

ska vi bevaka varandra på BL?

» RONJA

Ha en bra söndag! :D

kram

väldigt söt!

frästen tog du digitalt tryck eller äkta photopaper?

hur har din dag varit !? puss :D

» ajka

ja asså jag har också sett på true blood och jag tycker inte att den är alls bra. Twilight är mkt mkt mkt mkt mkt bättre.

true blood är så falsk!

» Anna

ja, det e klart;)

oj herrejävlar, haru inte sett gg innan förän nu? tur att du har kollat flera asvnitt nu iaf ;D



haha jaa, nu har du ju skitmånga serier att kolla på^^ själv väntar jag på att fler avsnitt av VD ska komma ut :D



ja!! maratonet var skitkul! grät en massa, man fick ju värsta flashbacks från första gången man såg dt och allt liksom! insåg hur mkt jag har saknat dt, och hur mkt jag verkligen älskade serien :D<3



jaha okej, jamen justja! du vill ju bli designer elr ngt va? :D skitkul dt med ju! jag ska iaf bli skådis!!



asså jag älskar alla böckerna, ofc. men BD är fasiken asbäst<33 dt är så jäkulst mkt som händer i den!! dock kmr jag gråta asmkt, för dt är sista filmen :/ allt har gått så jävla fort! nyss kom twilight ut?! men jag SKA gå på förhandsvisningen av BD!! :D<3

haha jaa, jag och moster snackade om det att hitta grejer på second hand. vi ska dit imorgon, fan vad jag tjatar om det. ska göra ett vettigt blogg inlägg för en gångs skull med lite second hand shopping imorgon, haha:DD jag gör inte ofta vettiga inlägg, oftast pladdrar jag bara:D

eller ja förtydling: jag och moster snackade om att hitta slitna grejer på second hand och hur slitna dom kan vara. hon hade hittat ett par skor med klack sedan några dagar efter gick klacken av, haha!


Kom ihåg






Trackback