Questions?

Hejsan. Ligger rätt uttråkad här i sängen (som vanligt, hehe) så jag tänkte att jag skulle höra om ni har någon fråga ni vill att jag ska svara på? Det kan gälla lite allt möjligt men jag svarar inte på för privata frågor :) Så, har ni någon fråga ni vill ha svar på ta chansen nu. Om annat får ni ha en bra fortsatt dag!Kommentarer
» Anna

Du har en väldigt fin kropp. Jag undrar hur du gör för att hålla dig i form? Brukade du träna mycket innan du fick ont i ryggen? Och om du har något tips till hur man bygger mer muskler?

Sv; Åh vad snäll du är! Och vad glad jag blir! Diggar ju din stil också väldigt mycket. ;) Hur mår du nu förresten? Läste lite förut och det låter så fruktansvärt hemskt med det som hände när du vaknade upp!

Hejsan =)

Tänkte bara höra om du har sett The Runaways? och vad du isf tyckte om den? :)

Hej! Jag har fler än en fråga, hoppas det är ok ^^

1. HUR vågade du bli opererad? Det har alltid varit min största rädsla, speciellt att operera ryggen! Men du verkar ha gjort det med en sådan cool inställning dessutom att jag är helt chockad! Lite rädd borde du väl ha varit? Och uppvaket måste ha varit mer än hemskt!?!

2. Vad vill du göra sen, när du är helt återställd och så? (Vad du har för framtidsplaner alltså, som jobb, utbildning osv)

3. Har du hört talas om House of Night bokserien? (Ett tips om du vill ha något som gör att du glömmer bort ryggsmärtan en liten stund kanske. Den bokserien är bättre än Twilight och själv var jag HELT fast i Twilight, så den ÄR verkligen bäst!) Och om du nu HAR hört talas om och läst någon av böckerna, vad tyckte du om dem isf?Krya på dig, hoppas jag inte var alltför jobbig med alla mina frågor :P

Sv: Jo jag kan förstå det...syrran sa att när hon vaknade efter hennes steloperation så ville hon bara...dö! :( Men för henne blev det bättre och bättre ganska snabbt,hon åkte t.o.m bil hem,och vi bor ju 45 mil från Sthlm (där hon opererades och dit jag ska),så hon behövde inte ligga ner hela resan i alla fall...Visst hade du fått diskprotes också va? Tydligen så har min ortoped i Umeå föreslagit det som en lösning till SpineCenter...Ska in och göra operativa blockader i rygglederna också,se om det fungerar,men är så jäääävla glad att jag får komma till SpineCenter! :) Jag vill bli bra så jag kan få börja jobba OCH studera,veterinär hoppas jag på:)Känns skönt att det går bra för dig,det ger mig lite hopp:P haha nä men det är ju inte så ofta man stöter på en person i ung ålder med samma problem som faktiskt blivit opererad. Jag blev ju skickad till smärtrehab där jag skulle "lära mig leva med smärtan". Jo det är ju lätt när man kissar på sig av smärta och benen viker sig när man varit uppe för mycket? Kul att se att du mår bra i alla fall:)

Hihi !:Dhur mår du? kram<3

jag har en fråga. kommer du få några stora ärr efter operationen och vart var det dom öppnade upp liksom.

du kanske redan planerat att göra ett inlägg där du berättar mer om operationen, men om inte, kan du inte göra det?

saknar dig! hold on, be strong<3

Åhå, frågestund, då måste man ju passa på. :)

Ni har ju flyttat, och vad jag kan se har ni hamnat i paradiset. Men för att trösta oss som är kvar här i norr - finns det något du saknar med Norrland bortsett från det självklara svaret vad gäller närheten till släkt och vänner?

Kramen!

» Lina

Väntade på detta!

Dina bilder verkar vara i bra kvalitet. Redigerar du de innan eller är din kamera så pass bra att du inte behöver? Om det är det sistnämnda, vad har du för kamera? :)


Kom ihåg


Trackback