STAR

Hejsan! Jag har precis kokat fisk för vi ska försöka locka in vår katt Vilde i en bur så vi kan åka med honom till veterinären. Sedan vi räddade honom för ganska exakt ett år sedan så har han haft öronskabb till och från, han har nyligen behandlats mot det men det verkar inte vilja försvinna. Sedan i söndags har han kliat i ena örat massor, han skakar på huvudet och verkar har lite ont så vi vill att en veterinär tar en titt i örat. Men att få in honom i transportburen är lättare sagt än gjort.. Vi har provat massor av gånger men det går verkligen inte! Så önska oss lycka till, vi kommer behöva det!
 
Men innan vi ger det ett försök så tänkte jag visa gårdagens outfit. Både jackan, tröjan och kjolen har jag haft i några veckor/månader men inte hunnit använda så nu kände jag att det var dags! Kan ni förstå att hela den här outfiten bara har kostat mig 248 kr, snyggt behöver inte betyda dyrt! ;)
 
Platåskor//Second hand, Tradera (Sellpy) 50 kr. Kjol//Second hand, Tradera (Sellpy) 40 kr. Tröja//Second hand, Tradera (Sellpy) 30 kr. Jacka//Second hand, Tradera (Sellpy) 65 kr. Handväska//Second hand, Tradera (Sellpy) 30 kr. Nyckelring//Ebay, 15 kr. Halsband//Ebay, 8 kr. Örhängen//Ebay, 10 kr. 
 
Outfitens totala kostnad; 248 kr!



Kommentarer

Grymt snygg outfit!😀 Lycka till med katten! Har alltid ett helvete att få in mina i bur!😋


Kom ihåg






Trackback