Wanties!

 
Ovan ser ni ett par plagg och accessoarer som jag suktar efter just nu! Högst upp på listan står de mörkgrå boyfriendjeansen från H&M. Jag har bara boyfriendjeans i olika jeansblå nyanser, så nu vill jag ha ett par mörkgrå eller svarta. Polotröjan från Gina Tricot skulle inte vara dum den heller.. Jag har redan en likadan fast i ljusgrått, men den är så förblånat mysig så det skulle inte skada med en till. De blå och svarta byxorna är förresten i samma modell som de rosa jag bar häromdagen, de finns dessutom i ännu fler färger.
 
Den här månaden har det dock varit ovanligt mycket utgifter, jag har bland annat nyligen köpt en grej som gick på flera tusen, vad det är för något lovar jag att visa någon dag snart! Så den här månaden har jag inte några pengar över för shopping, men nästa månad... ;)



Kommentarer

den svarta glittriga tröjan från ebay var as snygg.. måste se te att leta upp lite varmare tröjor till mig själv där för har typ inga såna o det skulle va bra med ett gäng såna...

Snygga kläder!
Vad har du för sökord för att hitta dom där lösa byxorna? :)

» emma

åååh snääääälla skicka mig en länk på de svarta/blåa byxorna (helst de svarta om de inte är i samma auktion). de var ju toksnygga! vad kan jag söka på annars så jag hittar dem? såååå fina! :D kram

ps, hur är de i storlek? är normalt en xs, men vill ju inte att dessa ska sitta tigt, så vad tror du blir en bra storlek? (tänkte du hade ju ett par likadana i annan färg)

Svar: De är i samma auktion, finns dessutom i fler färger! :) Personligen tycker jag att de är små i storleken. Jag är vanligtvis en Small/36 men tog stl L på dessa byxor. Men det finns en lista med olika mått, kolla på den och se om du hittar en passande storlek. I och med att jag inte vet hur din kropp ser ut kan jag inte säga vilken storlek du behöver, det beror ju även på hur löst åtsittande du vill ha dem. Kram :)
Jennilie

» Erika

Hade också velat veta vad du sökt på för att hitta byxorna ;)


Kom ihåg






Trackback