Fluffigt värre

Buffalo platåskor//Tradera   Skinnkjol//Ebay   Tröja//Ebay   Väska//Ebay   Smycken//Ebay
 
 Hej, hoppas ni haft en bra dag? Själv sov jag bort precis heeela dagen, vaknade kl 18.30... Men de senaste tre/fyra nätterna har jag haft jätte svårt att somna/sova. Jag vet inte riktigt varför för jag har inte haft ovanligt ont i ryggen eller ångest, och jag har varit väldigt trött, men ändå inte kunnat somna. Hjärnvaken brukar jag och mamma kalla det, man är trött i kroppen men man kan ändå inte sova. I natt var det värst, somnade inte förrän fem på morgonen, men när jag liks somnat vaknade jag ändå flera gånger i timmen tills jag klockan åtta satt på en film. Några timmar senare somnade jag igen och sov faktiskt bra tills jag vaknade där vid 18.30. Så just nu är min dygnsrytm lite fucked up, men jag ska försöka få ordning på det. Nog om min sömn!
 
Igår färgade jag mitt hår mörkbrunt, och nog blev det mörkt! Kanske lite mörkare än vad jag hade planerat, men äh, inget jag bryr mig så mycket om. Jag klippte även håret och det var minsann på tiden, jäklans vad det var nött i topparna! Men nu är det fräscht och snyggt! Nu har jag tänkt lägga mig i sängen och se några avsnitt av min nya favoritserie Grey's Anatomy, jag är efter, jag vet ;)
Sov gott, Kram!
 
Psst.. Jag har i nuläget hela 452 kommentarer att svara på, så det är en hel del! Jag försöker svara lite nu och då, men som ni kanske förstår så tar det tid när det är så många. Men jag vill att ni ska veta att jag inte struntar i att svara på dem, det kommer, håll ut :) Älskar alla era fina ord, ni peppar mig verkligen, tack för det!



Different shades II

Buffalo platåskor//Tradera.se   Kjol//Ebay   Väska//Loppis   Polotröja//Gina Tricot   Örhängen//Ur&Penn
 
Hejsan! Hur är det med er? Antar att ni är ganska många som är utan ström just nu i och med stormen?! Här blåser det som tusan, men stormen är tydligen inte ens här än... Förlåt för att jag inte har bloggat de senaste dagarna, men jag har haft en välbehövlig paus från datorn. Men nu så, här kommer resten av bilderna som jag lovade er för ett tag sedan! Nu ska jag se något avsnitt av Grey´s anatomy, är besatt av den serien just nu :) Ha en bra kväll!



New tops

Som jag skrev för någon dag sedan så shoppade jag lite när jag var i Malmö i lördags. Jag fick med mig en randig tröja, en t-shirt med tryck, tre baslinnen, en simpel t-shirt och ett par solglasögon. Jag måste säga att H&M har fått in mycket fina höstkläder, men jag var duktig och höll fingrarna i styr, haha.
 
Röd t-shirt, 69 kr//New Yorker   Solglasögon, 15 kr//New Yorker   Svart och Vitt linne, 49 kr st//H&M   T-shirt med tryck, 50 kr//H&M   Randig tröja, 99 kr//H&M   Grått linne, 69 kr//H&M
 



Different shades

 
Här har ni en liten tjuvtitt på en outfit som jag och mamma fotade för någon dag sedan. Det var en sån där super härlig höstdag, ganska varmt ute, soligt, vackra färger och nästan vindstilla. Resten av bilderna dyker troligtvis upp imorgon, så kika in då :)



Nelly SALE

Shopping när det är som bäst, billigt!
 
Hejsan! Äntligen har vi fungerande internet och tv igen, måste erkänna att jag varit ganska rastlös utan det. Men nu är det som sagt fixat så nu kan jag surfa hur mycket jag vill. Just nu har Nelly.com en midseason sale med rea upp till 85%, kavajen t.ex kostar egentligen ca 600 kr men går nu på 89 kr, inte illa! Jeansen i baggymodell hoppas jag verkligen passar, tycker det är sååå svårt att köpa byxor i oversize modell online. Men jag håller tummarna, vill verkligen ha ett par svarta boyfriendjeans! Ska i alla fall bli kul att få hem paketet!
 
Hela gårdagen spenderade jag och min familj i Malmö. Min lillebror Kevin fyllde nämligen 21 år så vi gick ut och åt på restaurang, kikade i några butiker, köpte lite saker och hade det allmänt trevligt! Jag fick med mig några överdelar från H&M och New Yorker, ska försöka komma ihåg att fota dem så ni får se vad jag köpte.
 
Nu ska vi äta god middag och tårta, vi kom hem så sent från Malmö igår så vi hann aldrig med det.
Ha en trevlig kväll, kram!



Ur funktion

Hejsan! Jag har försökt att blogga från mobilen ett par gånger, men det har varit något problem med internetuppkopplingen de senaste dagarna. Men i alla fall... I helgen slog en blixt ner i närheten av vårat hus vilket gjorde att strömmen gick. När strömmen väl kom tillbaka upptäckte vi dock att internet, hemtelefonen och tv-kanalerna var ur funktion. Imorgon kommer det hit en tekniker för att kolla på problemet, men har vi otur kan det ta ca en vecka innan vi får igång allt igen. Ville bara berätta det för er så ni vet varför jag inte har bloggat och ev. inte kommer att blogga på några dagar. Men om vi håller tummarna så kanske teknikern fixar problemet imorgon :)

Nu är det dags för mig att sova, klockan är alldeles för mycket. Kram!



Några tusen kronor fattigare, men ändå så mycket rikare..

Min nya älskling.
 
I juni 2009 köpte jag min första egna bärbara dator, men efter mer än fyra år började den tröttna. Den var långsam, hängde sig och fungerade inte som en normal dator. Så när jag var och hälsade på hos pappa bestämde jag att det var dags att investera i en ny, speciellt när farmor var snäll och gav mig ett bidrag. Vi åkte på Mediamarkt och pratade med en säljare som var super duktig och kunnig. Jag hade först riktat in mig på en dator för ca 4,000 kr, men eftersom jag även redigerar en del bilder och eventuellt vill börja fota/redigera bilder i RAW-format så tyckte han inte att det var något för mig. Istället visade han en dator som gick på ca 5,300 kr och en för ca 6,000 kr, men det var den för 6,000 kr som föll mig i smaken! Efter att ha funderat någon dag bestämde jag mig för att köpa den, sagt och gjort! Jag köpte datorn och flög hem till Simrishamn dagen efter.. Men två dagar efter att jag köpt den smsade pappa och sa att Mediamarkt nu hade en ännu bättre dator till jubileumspris, så till samma pris som den jag redan hade köpt.
 
När jag ändå lägger ut så pass mycket pengar vill jag ju självklart ha det bästa! Som tur var kunde jag lämna tillbaka datorn jag först köpte för att byta till den jag nu har i min ägo. Och oj vad nöjd jag är!! Bilden är helt fantastisk, ljudet är grymt, jag älskar dess utseende och tangenterna är väldigt behagliga. Jag har inte en enda negativ grej att säga om min nya bästa vän.
 
Så om du är sugen eller i behov av en ny dator så kan jag verkligen rekommendera den här, det är en Asus N56DY-S4036H. HÄR kan du läsa mer och även beställa den! Nu är den lite dyrare än vad den var när jag köpte den, men det är pga att det inte är jubileumspris på den.
 



Två par nya skor

När jag kom hem från Umeå för en vecka sedan hade jag massor av paket som väntade på mig i mitt rum. I två av dessa paket fanns de här skorna, ett par klackskor och ett par vardagsskor. Jag gillar självklart båda paren, annars hade jag inte beställt dem, men de vita gillar jag lite extra!
 
Skor från ebay.com



Wanties!

 
Ovan ser ni ett par plagg och accessoarer som jag suktar efter just nu! Högst upp på listan står de mörkgrå boyfriendjeansen från H&M. Jag har bara boyfriendjeans i olika jeansblå nyanser, så nu vill jag ha ett par mörkgrå eller svarta. Polotröjan från Gina Tricot skulle inte vara dum den heller.. Jag har redan en likadan fast i ljusgrått, men den är så förblånat mysig så det skulle inte skada med en till. De blå och svarta byxorna är förresten i samma modell som de rosa jag bar häromdagen, de finns dessutom i ännu fler färger.
 
Den här månaden har det dock varit ovanligt mycket utgifter, jag har bland annat nyligen köpt en grej som gick på flera tusen, vad det är för något lovar jag att visa någon dag snart! Så den här månaden har jag inte några pengar över för shopping, men nästa månad... ;)



På promenad i gamla stan

Platåskor//Nelly   Byxor//Ebay   Tröja//Gina Tricot   Väska//Ebay   Halsband//H&M   Hatt//H&M   Klocka//Ebay   Armband//Ebay
 
Hejsan, hur har ni det idag? Bra hoppas jag! Mamma ska iväg till några vänner till familjen för att fota ett jobb, så jag passar på och följer med, roligare än att sitta hemma. Men vidare till outftbilderna ovan.. Det är så jäkla fint i gamla stan här i Simrishamn! Jag älskar verkligen de pastelliga små husen, kullerstenen, blommorna, ja allt, håller ni inte med?! På mig har jag ett par nya byxor, en ny väska och ny klocka, allt från mitt älskade ebay. Väskan är jag super nöjd med, gillar allt med den, men speciellt att detaljerna är i guld.
 
Nä nu måste jag göra lite grejer innan vi åker iväg. Ha en fortsatt bra dag hörrni!



comme des fuckdown II

Platåskor//Tradera   Byxor//H&M   Nättröja//Nelly   Mössa//Ebay   Halsband//Ebay   Bomberjacka//Gina Tricot
 
Såja mina vänner, här har ni resten av bilderna. Vad säger ni, gillar ni bilderna och outfiten? Dessa byxor köpte jag för någon vecka sedan inne på H&M.. Jag var först väldigt osäker på om jag skulle köpa dem eller inte, men så här i efterhand är jag verkligen glad att jag gjorde det, de är nämligen hur bekväma som helst! Man kan ha dem hemma som mysbyxor, men de är ändå tillräckligt snygga för att bära till vardags. Mössan är ny den med, och det tjocka halsbandet. Har massor av nya grejer att visa er, hade över 15 paket som väntade på mig när jag kom hem från norrland, haha. Japp, jag gillar att internetshoppa om ni inte redan förstått det ;)



comme des fuckdown

Platåskor//Tradera   Byxor//H&M
 
Här har ni en liten tjuvtitt på dagens outfit, resten av bilderna dyker upp lite senare under dagen! Om ett tag ska jag och hälsa på hos min lilla vän Rosie, har ju inte träffat henne på över en månad. Hoppas att hon är hemma så hon inte är på dagis, vill ju leka med min sötnos :) Förutom det har jag inga direkta planer för dagen, får se vad jag hittar på.
 
Hoppas ni har en trevlig måndag!



Picknick med la familia

Strax efter lunchtid kikade solen fram och temperaturen utomhus steg, så vi bestämde oss för att åka på picknick. Med oss hade vi en super god sallad och kanelbullar, perfekt picknickmat. Det var så himla skönt ute, det blåste inte där vi satt och solen värmde väldigt mycket. Tänk om hösten alltid var så här fin!! Jag hade med mig kameran så här kommer några bilder.
 
 
Förutom att ha varit på picknick så har jag och mamma varit och handlat, vi har fotat dagens outfit (den dyker upp imorgon) och så har jag varit och hämtat två paket. I paketen låg ett par byxor och ett par klackskor, ni ska få se dem någon dag framöver!
 
Men kika in imorgon för att se vad jag hade på mig idag. Jag gillar bilderna väldigt mycket, hoppas ni också kommer göra det. Kram och god natt!



In your dreams

Buffalo platåskor//Trendsales   Lackbyxor//Gina Tricot   Tröja//H&M   Kappa//New Yorker   Nättröja//Nelly   Halsband//Ebay   Hatt//H&M
 
Hej. Har ni haft en bra lördag? Min har varit väldigt slö och slapp, har sovit och tittat på tv, typ. Men igår var jag och mamma i Ystad där vi strosade omkring på stan och köpte lite nödvändigheter. Nog för att jag har haft det bra uppe i Umeå, men nog är det skönt att komma hem till massor av blommande blommor och en vackrare och mer färgglad höst. Ovan ser ni vad jag hade på mig igår, invigde tröjan som jag handlade när jag var uppe i norr. Den är verkligen bekväm och mysig, ett perfekt höstplagg om du frågar mig!
 
Ni anar inte hur glad jag blev när jag äntligen fick krama och gosa med mina missar, tusan vad jag saknade dem under de fyra veckor jag var borta. Men jag tror de saknat mig med, för sedan jag kom hem har de båda sovit med mig i min säng, mys!
 
Nä hörrni, nu är det väl dags att sova, vill inte vara lika trött imorgon.
God natt!



I wish I was a punk rocker

Platåskor//Tradera   Lackkjol//Trendsales   Tröja//Ebay   Hatt//H&M   Örhängen//Ebay
 
Åh, min sista dag hos pappa, flyger hem till Skåneland imorgon eftermiddag. Jag hatar att säga hej då när man vet att det lär dröja flera månader innan man träffas igen, men då har vi något att se fram emot! Så idag gör jag inte många knop, passar på att hänga med pappa och myser allt jag bara kan med alla katter (som jag också kommer sakna sjukt mycket!!). Men nog om det, ville mest bara säga hej och posta den här outfiten. Älskar verkligen den här tröjan, den är så himla mysig och bekväm. Ni kanske minns att jag har en i grönt också (klick)? Den är skitsnygg den med!
 
Jag vet inte om jag kommer hinna/vill blogga något imorgon, men annars lär vi nog höras på fredag.
Ha en fortsatt fin dag!



Time goes by

 
 Hej. Jag har ju glömt att visa er dessa bilder! Som vanligt är det mamma som har fotat och jag som leker lite framför kameran. När jag ser dessa bilder påminns jag om hur mycket jag redan saknar sommaren, värmen och de fina kvällarna. Är det fler än jag som hoppas att vintern blir rekord kort och typ rekord varm? Haha, I wish! Hösten tycker jag är ganska mysig och vacker, men det är vintern jag är extremt allergisk mot, tål den verkligen inte. Men som vanligt är det väl bara att bita ihop!
 
Nu är jag tillbaka hos min pappa och här har jag tänkt vara tills på torsdag då det är dags att flyga hem till Skåne igen. Kommer sakna alla här uppe i norr, men å andra sidan ska det bli skönt att komma hem igen. Ni vet ju hur det brukar vara..
 
Hoppas ni har en trevlig dag, kram!



Min helg

Hejsan! Tusan vad min dator är seg nu, jag blir ju galen!! Tur att jag ska köpa ny om någon dag, det behövs verkligen. Men i alla fall.. Tänkte visa några bilder som jag tog under helgen som jag spenderade hos min vän Hanna.
 
Självklart tog vi några bilder på oss ;P
 
 
En kväll bakade vi den här cheesecaken, det är en pecannöt-kola-cheesecake. Ni anar inte hur förblånat god den var, skulle typ göra vad som helst för att ha en bit just nu.
 
 
Ännu en bild på mig och Hanna.
 
 
I söndags kom vår vän Karin och hälsade på, och hon hade med sig sin söööta dotter Selma. Sist jag träffade Karin var hon gravid, så det var kul att äntligen få träffa lilltjejen!
 
 
Jag passade självklart på att mysa, jag älskar ju bebisar.
 
 
Förutom det som nämns ovan så har vi varit på stan och shoppat kläder, kollat inredningsprylar, lagat god mat, sett flera filmer, snackat och bara haft det trevligt. Jag önskar att alla mina vänner, min pappa och släkt kunde flytta ner till oss i Skåne, då skulle jag verkligen ha det bra! :D
 
Nä hörrni, nu är det dags för mig att sova.
Sov gott!