It's time to say goodbye









Klackskor//Ebay.com   Byxor//Gina Tricot   Tröja//Ebay.com   Vantar//Ebay.com   Halsband//Ebay.com
Sjal//Loppis   Örhängen//Ebay.com   Kappa//Tradera.se
 
Oj då, det blev tydligen väldigt mycket ebay idag, haha. Men så blir det väl när man shoppar väldigt mycket därifrån (precis som jag gör, hihi). Dessa byxor köpte jag på mellandagsrean några dagar efter jul men jag har inte använt dem förrän nu, konstigt med tanke på att de skitsnygga! Och här ser ni de svarta klackarna på, jag använde ju de blå igår men gillar de båda lika mycket. Nu ska jag sätta mig och kika efter några sjalar på ebay, känner att jag vill utöka mitt utbud :) Vi hörs imorgon igen, kram!



Kommentarer
» Erica

Älskar denna outfit! Färgen på byxorna, kombinationen av material, SKORNA! Och blir så himla sugen på att klippa lugg när jag ser hur snygg du är i din, men har kämpat så länge med att spara ut min... haha

Svar: Å vad kul att du gillar den! Jag älskar också byxornas färg, de är verkligen fina. TACK!! Blir så glad att ni alla gillar min lugg för jag är själv väldigt nöjd! Jag har ju haft lugg förut och vet att det bara tar några få månader för mitt hår att växa väldigt mycket, det är verkligen skönt för det gör att jag inte är så rädd för att förändra mitt hår, det växer ju ut snabbt igen :)
Jennilie

Bästa outfiten på länge! Älskar bilderna :)

Svar: Vad glad jag blir att du gillar det, tack :D
Jennilie


Kom ihåg






Trackback