Sunset

 
Just nu sitter jag och redigerar bilder som mamma tog på mig igår. Det var en sån vacker och skön kväll så vi bestämde oss för att åka ner till havet och fota lite. Äntligen känner jag mig inspirerad och peppad på att fota outfits (och annat), har ju haft en rejäl svacka så det var minsann på tiden! Jag har tänkt gå och lägga mig nu, men innan dess tänkte jag bjuda på tre bilder som jag precis redigerat klart. Åh, jag älskar verkligen motljusbilder!
God natt!



En söndagkväll

Efter middagen i söndags bestämde vi oss för att åka till Gyllebosjön och bada. Det var en fantastiskt fin och härlig kväll, det var ca 35 grader varmt i solen och i vattnet var det hela 27 grader varmt! Jag hade med mig kameran så vi tog några bilder som jag tänkte dela med mig av.
 
 
Visst ser det härligt ut?



Fields of gold ll

Kjol//Ebay   Topp//Ebay   Korshalsband//Ebay   Halsband//H&M   Hatt//H&M   Solglasögon//Lindex   Örhängen//Ebay   Nitarmband//Lindex   Tjock kedja//Ebay   Tunn kedja//Student present   Ringar//H&M och Ebay



Fields of gold


Jag ligger fortfarande i pyjamas med risigt hår och osminkad, ska dock och träna om ca en timme så jag antar att det är dags att byta kläder. Här ovan ser ni en bild som mamma tog på mig i söndags, fler bilder kommer senare under dagen, så kika in då!
 
Ha en fin dag :)
 
 



Above the knuckle rings

 
Jag, precis som många andra är väldigt förtjust i små ringar som man bär på toppen av fingrarna, men även de enkla och breda ringarna. H&M har någon variant i både guld och silver, men utbudet är som sagt inte så stort. För några månader sedan sökte jag efter liknande ringar på ebay, men de hade tyvärr inte heller så stort utbud. Igår gjorde jag dock en ny sökning på ebay och använde mig av sökordet "midi", då dök det plötsligt upp en hel del snygga alternativ till drömlika priser! Här ovan ser ni en del av de ringar som jag valde att beställa hem, längtar ihjäl mig tills de kommer! :D



Min måndag!

I måndags hade jag en väldigt bra dag tillsammans med lillebror Kevin, vännen Åsa och Pappa. Vi började dagen med att åka till Kivik där vi plockade och åt massor av körsbär. Körsbär är något jag verkligen älskar med sommaren, det är ju så jädrans gott!
 
 
När vi plockat klart gick vi till Kiviks hamn där vi åt glass i värmen.
 
 
Efter glassen gick vi en promenad i Kivik, främst bland de gamla och fina husen nära havet.
 
 
Åhh, dog lite när jag fick syn på den här snyggingen!!!
 
 
Efter promenixen tog vi bilen och körde till Forsemölla. Här står pappa och fotar.
 
 
Det är verkligen vackert där med de små vattenfallen, så det blev en hel del bilder.
 
 
Sedan gick vi en liten promenad innan vi gick vidare till nästa vattenfall som var snäppet större.
 

Vi ristade in våra namn i ett dött träd. Och just det, det står Jennan istället för Jennilie.

 
Innan vi åkte hem tog vi en promenad i skogen.
 
 
Efter att ha varit hemma och vilat ett tag så åkte vi till Hotell Svea här i Simrishamn för att äta deras super duper goda grillbuffé!
 
 
Som ni ser hade jag en riktigt bra dag, men i och för sig har jag haft det väldigt bra i princip varenda dag de senaste veckorna. Kram!



Grönt är skönt ll

Skor//Ebay.com   Klänning//Loppis   Keps//Ebay.com   Solglasögon//Ebay.com   Örhängen//Ebay.com   Kloarmband//Ebay.com   Guldkedja//Studentpresent   Stor ring//Ebay.com   Ringar//H&M

Hej mina fina! Hur mår ni idag? Jag mår bra, är dock väldigt trött. I morse klev hela familjen upp för att väcka älskade lillebror Liam med paket och sång, han fyller nämligen 12 år idag! Hipp hipp hurra! Även idag har vi klarblå himmel och strålande sol, helt sjukt vilken bra sommar vi har haft hittills :D Det gör mig glad! Ovan ser ni i alla fall hur jag såg ut igår, den snygga klänningen köpte jag i lördags på en loppis för 20 kr, är super nöjd! Kepsen, solglasögonen, örhängena och ringarna är även de nya, tycker verkligen om kepsen.
 
Nä hörrni, nu ska vi käka lunch och så innan vi beger oss ut.
Ha en toppen dag!!



Grönt är skönt!

Keps & solglasögon//Ebay.com
 
Hej mina fina! Jag tänkte visa er en liten tjuvtitt på en outfit som vi fotade som snabbast ute på parkeringen. Fler bilder dyker upp imorgon om jag har tid, lillbrorsan fyller nämligen år, annars i övermorgon. Natti natt!



SWAG

Platåsneakers//Ebay.com   Kjol//Ebay.com   Magtopp//H&M   Väska//Loppis   Hatt//H&M   Solglasögon//H&M   Klocka//En present   Armband//Ebay.com

Igår såg jag ut så här när vi var ute hela dagen! Jag hade faktiskt med mig kameran så jag ska se till att redigera bilderna så jag kan lägga ut dem här på bloggen. Nu ska jag göra mig i ordning för dagen, jag och mamma ska nämligen åka till Ystad en sväng. Ha en toppen dag, kram!



Vår lilla semester via instagram

Hejsan! I måndags åkte jag, mamma och lillebror iväg på en liten bilsemester! Vi sov första natten på hotell i Jönköping, natt två och tre spenderade vi i en stuga på campingen i Mellerud för att sedan spendera sista natten på hotell i Jönköping igen. Vi har haft det hur bra, kul och mysigt som helst! Fastän vi bara var borta i fem dagar så känns det som vi var borta i åtminstone en vecka, om inte mer. Vädret har verkligen varit på vår sida, fast hela sommaren (hittills) har ju varit fantastisk med sol och värme nästan varenda dag!
 
Eftersom vi var ute och flängde en hel del så orkade jag inte gå och bära på min tunga systemkamera, så ni får helt enkelt nöja er med mobilbilder. Ni som följer mig på instagram @dayswithjen har redan sett alla bilder, men jag tänkte att jag ändå kunde visa en del av dem här.
 
1. I måndags då vi började resan upp till Jönköping. 2. Framme på hotellet! 3. Efter att ha ätit en god buffé fick man köpa friterad banan med glass för ynka 10 kr! 4. Jag shoppade en hel del på rean.
 
1. På tisdagen hoppade vi in i bilen igen för att köra till Mellerud. 2. Inne i Mellerud, väntar på mat. 3. På eftermiddagen/kvällen åkte vi till Sunnanå hamn, där var det super fint och mysigt! 4. I Sunnanå.
 
1. Oj vad vi har ätit mycket onyttigt under resan! Det har blivit både glass och godis varenda dag, men det är ju så gott! 2. I Sunnanå, tittar på när brorsan badar (ja, jag är en badkruka!). 3. På torsdagen körde vi tillbaka till Jönköping, här sitter jag och lillebror och kramas. 4. Sista morgonen (fredag), käkar god hotellfrukost.
 

Idag har jag och mamma haft en loppisdag :) Vi började dagen med att gå på Suckarnas gång här i Simrishamn, där fyndade jag ett par klackskor, ett par shorts, två klänningar, en Levis jeansjacka, två ljuslyktor och ett par solglasögon. Efter Suckarnas gång skyndade vi oss vidare till en annan loppis som låg här i Simrishamn! Den var ganska stor men jag hittade ändå ingenting att köpa där. Efter lite lunch och vila så körde vi till Kivik för att gå på en tredje loppis. Där var det smockat med folk plus att det var kokhett i solen, så man gick mest bara omkring och svettades. Men jag hittade tre fina koppar med tillhörande fat som jag köpte, sedan sökte jag mig till skuggan där jag plockade och åt massor av super goda körsbär.
 
Just nu ligger jag i soffan och här vill jag nog spendera hela kvällen. Är så himla trött, vi kom hem rätt sent igår kväll och i morse klev jag upp ganska tidigt.. Men det var det såklart värt :)
 
Vad har ni haft för er på sistone?



Jag är kung över ängarna, springer utan keps och skor...

Solglasögon//Ebay   Klänning//Ebay   Klocka//En present



Shine like the sun

Skor//Ebay   Klänning//Ebay   Halsband//Ebay   Armband//En studentpresent   Väska//Loppis   Solglasögon//Ebay
 
Okej, det här är kanske inte världens bästa eller roligaste bilder, men de får helt enkelt duga! Jag hade egentligen inte ens tänkt ta några outfitbilder då "fel" objektiv satt på kameran, men sedan ändrade jag mig så vi tog dessa bilder som snabbast. Ser ni förresten mina fina naglar? Jag köpte de här lösnaglarna på Bo Ohlsson för en tia, mest bara för att prova lösnaglar (för första gången). Men jag måste säga att jag är jäkligt nöjd med dem med tanke på priset!! De sitter perfekt och det ser ju så fräscht ut! Håller ni inte med?
 
Idag ska vi nog åka till havet för att sola och bada. Eller jag badar inte då vattnet alltid är för kallt och jag solar egentligen inte heller då jag tycker det blir för varmt, haha! För typ två år sedan gjorde knappt annat än att sola på sommaren, men nu tycker jag bara att det blir äckligt varmt och så blir jag så uttråkad. Men det går ju alltid att läsa en tidning eller gå en promenad, det är mer min grej :)
 
Jag hoppas ni får en fin dag, Kram!



Jag äter glass och njuter av sommaren..

 
Hej fina ni! Jag vet inte var jag ska börja.. Borde nog säga förlåt för min uuusla uppdatering på sistone. Jag vet inte riktigt vad det är, jag känner bara inte för att sitta inne vid datorn och blogga när jag istället kan vara ute i solen. På sistone har vi haft fantastiskt väder så jag är faktiskt ute mest hela tiden. Dessutom är min pappa här och hälsar på och eftersom vi bara ses några enstaka gånger per år så vill jag självklart umgås med honom så mycket som möjligt! Vi har varit vid havet och solat/badat några gånger, gått kvällspromenader, ätit god mat, käkat glass, varit på picknick, gått på stan, shoppat, gått på loppisar osv.  Bilderna ovan är från idag då vi var inne i stan och shoppade lite och åt mjukglass, mums säger jag bara!
 
Jag önskar jag kunde säga att från och med nu ska jag se till att uppdatera skitbra, men det kan jag tyvärr inte. Pappa stannar här en vecka till, och samma dag som han åker härifrån så åker jag, mamma och ena lillbrorsan iväg på en liten minisemester i några dagar. När vi kommer hem igen så kommer förhoppningsvis pappa och hälsar på i ytterligare några dagar.. Jag kommer med andra ord ha fullt upp och vilja njuta av varenda sekund :) Men jag kan glatt säga att jag uppdaterar min instagram några gånger per dag, så följ mig där så länge, @dayswithjen
 
Jag kommer såklart komma tillbaka "som vanligt" tillslut, men tills dess hoppas jag att ni står ut och förstår mig. Måste faktiskt säga att jag saknar det, att alltid blogga och läsa era fina och peppande kommentarer.. Men det kommer :)
 
Kika in imorgon för då postar jag en outfit.
KRAMAR!!!



SHOPPING

En del av min senaste shopping från ebay.com.
 
Hejsan! Som ni kanske minns så nämnde jag för någon dag sedan att jag skulle göra en beställning från ebay.com, sagt och gjort! En del av produktbilderna var dock i ganska dålig kvalité, så jag fick inte med alla mina köp på collaget ovan, men de flesta. Som ni ser fick det bli ett gäng nya solglasögon, några nya magtoppar, en snygg långklänning och så lite annat. Det vita linnet längst ner till vänster beställde jag även i svart, det kostade bara 35 kr, snacka om fynd!! Och det magkorta svarta linnet gick endast på 12 kr, så jag beställde ett i vitt också. Alltså jag blir helt galen när jag shoppar från ebay, det finns såååååå jädrans mycket snygga grejer jag skulle vilja ha! Jag skulle lätt kunna spendera flera tusen kronor per vecka där, ja, om jag var rik alltså ;)
 
Om ni spanar in min katgori "Frågor & Svar" så finns där en stor ebay-guide som jag har skrivit, där finns även massor av frågor och svar som handlar om just ebay.com.