Rauwr!!

Från ebay.com.
 
Titta vilka snyggingar jag hämtade på posten idag!! Och snacka om att jag blev glatt förvånad när jag öppnade paketet.. När jag beställde väskan såg det ut som att det bara var den stora väskan jag köpte, men när jag öppnade paketet upptäckte jag att det även följde med en kuvertväska och en necessär som man kan haka fast inuti väskan. Hur bra?!! Annars så har jag det helt okej just nu, jag gör väl inte så mycket utan tar det mest lugnt. Men som vanligt så har jag på senaste beställt en del grejer från ebay, det blev massor av smycken, några överdelar, tre hattar och två par asgrymma skor!! Skorna är väldigt lika mina drömskor Hellbound från Unif så de är skyhöga och så snygga ett par skor kan bli. Jag köpte först ett par svarta men dagen efter var jag tvungen att köpa ett par blå med, jag kunde bara inte motstå :)
 
Om ni vill se hur skorna ser ut så kan ni spana in min facebooksida, jag vill även säga att jag troligen uppdaterar lite mer där än här den närmsta tiden, så in och gilla!
 



Rain keeps falling down

En gammal bild som mamma har tagit och redigerat.
 
Hejsan. Nu var det några dagar sedan jag var inne här på bloggen, sorry. Jag är helt enkelt inne i en svacka, jag går inte hos sjukgymnasten just nu som jag egentligen måste, jag tar inte korta promenader som jag borde göra och jag är bara allmänt deppad. Jag har alltid haft hopp om att jag kommer bli bra i ryggen, eller i alla fall bättre.. Jag har fortfarande hopp men jag orkar inte hoppas just nu bara, jag orkar inte ens kämpa. Jag känner bara att jag måste få vara nere ett tag innan jag kan ta mig i kragen och börja om med sjukgymnastiken, promenaderna, bloggandet och helt enkelt börja hoppas, tro och inspireras igen.
 
Om exakt en vecka åker jag dessutom till Umeå igen för att vara på smärtkliniken i tre dagar, sedan stannar jag en vecka hos pappa. Jag vill inte ljuga och säga att jag mår bra och snart kommer blogga igen för så är det inte. Jag behöver en paus från allt just nu och bara få vara. Så jag kommer inte blogga så effektivt (kanske inte alls) förrän den 5 mars då jag kommer hem från Umeå.
 
Det känns jobbigt att skriva det här för det känns som jag sviker er.. Ni överöser mig med komplimanger och fina ord varenda dag och det enda jag behöver göra är att skriva ett till några inlägg per dag och jag orkar inte ens med det. Även om jag tycker om er hur mycket som helst och är så förblånat tacksam att ni gillar bloggen och kommenterar titt som tätt så är JAG viktigare än bloggen. Bloggen är en del av mig, men den är inte jag. Förstår ni hur jag menar?
 
Så förlåt och tack.
Jag hoppas att jag är pigg och glad när jag kommer hem från Umeå, det känns bra att få en liten paus för att sedan få sätta igång och njuta av det jag gör, så som det det brukar vara och ska vara. Ni ser ju om jag tittar in om några dagar igen, annars vet ni att jag är tillbaka i början på mars. Jag hoppas att ni orkar vänta tills dess, jag behöver ju er :)
 
Ha det bäst så hörs vi om ett tag igen. Kärlek till ER!



Lack och skinn!

Mörkgrå skinnjacka//Trendsales.se  Lackkjol//Trendsales.se  Långa skinnvantar//Ebay.com
 
Hej! Jag tänkte visa er tre grejer som jag fick hem med posten igår! Först ut är en super snygg mörkgrå skinnjacka, den är dock mörkare i verkligheten. Sedan en lackkjol i lite längre modell, men baksidan är i vanligt svart tyg. Sist ut är ett par svarta långa skinnvantar. Jag vet inte riktigt än hur jag ska matcha dem, men jag tror att det går att få till en rätt så cool outfit med dem :)
 
Nu tror jag att jag ska kika lite till på trendsales och sedan kanske ebay.. Jag kan inte låta bli :D
 
 



Divine Magazine

Nu ska jag dela med mig av något kul, eller ja det är i alla fall kul för mig :) För några veckor sedan hörde det av sig en tjej som jobbar med nättidningen Divine Magazine och hon undrade om hon fick låna en av mina outfits till deras tidning. Jag tycker sådant är riktigt kul och bra så självklart sa jag ja. Idag släpptes det nya numret och på sidan 27 hittar man mig och min outfit. Om ni vill se hur det ser ut i tidningen och kanske läsa den så kan ni göra det HÄR!
 
Det är denna outfit de har valt att använda sig av. Jag bar den i mitten på december tror jag det var, och jag måste faktiskt erkänna att jag älskar denna look.
 
Så här fint har de skrivit om min outfit;
 



Mata fåglar

Något vi brukar göra så här när våren är på gång är att mata fåglar. Jag vet inte varför men jag tycker det är riktigt kul och mysigt, skönt att komma ut en sväng också :) Mamma var fotograf och fotade oss, så här kommer några bilder.
 
 
Den här stora var den enda som vågade äta ur våra händer.
 
 
Den här vita var så himla himla fin :)
 
 
Jag tycker att färgen de har på sitt huvud är super fin, som grön/lila/blå.
 
 
Idag har jag en riktig slappar dag, jag är fortfarande i pyjamas, har en ofixad knut på huvudet och är osminkad. Ibland måste man få ha dagar som denna.
 
Jag hoppas ni haft en fin start på veckan. Kram.



A broken heart can't be that bad



Buffalo platåskor//Tradera.se  Lackkjol//Gina Tricot  Tröja//Gina Tricot  Örhängen//Ebay.com  Hatt//H&M  Skinnvantar//Lindex  Fuskpäls//Ebay.com
 
Hejsan. Här kommer outfiten som jag bar igår. Jag bar strumpbyxor för första gången den här vintern och det gick väl bra med tanke på att vi inte var ute mer än en timme ungefär, men det lär nog dröja ett tag innan jag bär det en hel dag. Men jag ville så gärna inviga den här snygga lackkjolen som jag köpte på Ginas mellansdagsrea för en femtiolapp, ett riktigt fynd! Jag har precis sett nya avsnittet av The Walking Dead, är så glad att det har börjat gå igen, jag avskyr när serier har uppehåll.
 
Vi hörs senare igen, hugs!



En liten titt..

Här får ni en liten tjuvtitt på dagens outfit. Men nu ska vi ha myskväll här hemma med film och efterrätt så jag vill inte direkt sitta vid datorn då. Vi hörs igen imorgon och då får ni även resterande bilder från outfiten. Ha en fin kväll, kram kram.



Spikes

Skor med nitar från Ebay.com
 
Titta vilka coolingar jag fick hem med posten i fredags! Jag trodde de skulle vara omöjliga att gå i, eller till och med att stå i men de är faktiskt inte så svåra att gå i, eller ja, så länge man inte lägger allt för mycket tyngd/kraft vid hälen ;)



Think pink




Buffalo Platåskor//Tradera.se
 Fuskpäls//Ebay.com
Kedjering//Ebay.com
Ring//Present från pappa
Örhängen//H&M
Tröja//Nelly.se
Byxor//H&M
 
Hatt//H&M
 
Ärligt talat orkar jag inte skriva någonting just för jag är så trött och vill bara bums i säng. Ville i alla fall bara visa er hur jag har sett ut idag, invigde min snygga rosa tröja som jag beställde från nellys mellandagsrea. Kram och god natt :)



In Ystad!

Buffalo platåskor//Trendsales.se
Jeans//New Yorker
Tröja//New Yorker
Kappa//Ebay.com
Skinnvantar//Lindex
Halsband//Ebay.com
Örhängen//Ebay.com
Väska//Loppis
Hatt//H&M
 
Så där, nu har jag och bröderna sett klart filmen och så har jag redigerat bilderna. Idag fotade vi med ett av mina andra objektiv och jäklar vilken skillnad det blev på kvalitén!! Men det jag vanligvis fotar eller fotas med är så tungt så det orkar jag sällan ta med mig när jag ska in till stan. Men, huvudsaken är ju att ni ser vad jag har på mig och det gör man ju. Dessa byxor köpte jag sist jag var i Malmö, tycker den vinröda färgen är super fin och så älskar jag mönstret i sidan av benen. De kostade dessutom bara 100 kr, ett riktigt kap! Skinnvantarna är också nya, hittade dem på Lindex för halva reapriset så jag betalade kanske 50 kr för dem eller något liknande. Man ser så väl på bilderna att jag inte har mått bra den senaste tiden pga all värk i ryggen. Jag är likblek i ansiktet och ser bara allmänt livlös ut. Nästa gång jag fotas ska jag nog sminka mig lite mer så jag förhoppningsvis liknar en människa :)
 
Nä hörrni, med tanke på att jag den senaste veckan har gått och lagt mig vid kl 21-22 så är jag riktigt trött nu. Vi hörs snart igen, Kram!



På besök i Ystad

Idag drack jag världens godaste blåbärsmilkshake på Max.
 
Hejsan. Idag så följde jag med mamma och Andreas till Ystad en sväng. Jag var inte där så länge men hann ändå köpa lite leksaker till katterna (ja jag vet, de kommer bli världens mest bortskämda katter, haha), lite smågrejer till mig själv, ta outfitbilder och ett kort besök på Max. Om ni inte har druckit Max lyxshake med blåbärssmak så MÅSTE ni bara göra det!!! Jag har druckit den tre gånger hittills och om möjligt så blir den godare för varje gång. Jag har aldrig någonsin druckit en sån god milkshake förut, om jag kunde skulle jag dricka den dagligen :)
 
Nu ska jag och småbröderna se en film och käka fruktsallad (fruktsallad med créme fraiche, vaniljsocker och florsocker, den godaste blandningen som finns)! Ska redigera outfitbilderna efter filmen så de dyker upp på bloggen ikväll eller åt morgon.
 
Ha en trevlig fredagkväll. Kram!



Nu är jag redo..

Nu är det minsann inte allt för länge kvar (slutet på feb/början på mars) innan jag åker upp till Umeå och hämtar hem mina två kattungar, Angel och Spike. Jag tror ingen kan ana hur mycket jag längtar, jag tänker på dem mest hela tiden. Idag har vi städat undan en del i allrummet på övervåningen för att rymma alla grejer jag har köpt till mina små kissemissar, och visst blev det bra! De har en stor ställning där de kan klättra, sova, vässa klorna och kika ut genom fönstret på, de har även en del andra grejer som ni ser. I vardagsrummet på nedevåningen har de också lite grejer så som en minitunnel, leksaker, mat/vattenskål, klösbräda, en bädd osv. Så nu är jag minsann redo för att de ska komma hem :) Det enda jag har kvar att köpa är åksjukepiller till flyg- och bilresan hem och så en bur, men buren köper jag uppe i Umeå för det blir smidigast.
 
 
Nu vill jag att de kommande två veckorna ska gå snabbt som attan :)



New stuff!

Hallå där! Jag har precis fotat en del av grejerna som jag har fått hem från ebay under den senaste veckan. Jag har inte fotat allt, men dessa grejer är de snyggaste :) Får se om jag tar mig tid och fota resten lite senare.
 
Här är två långklänningar, eller de slutarungefär vid knäna tror jag (har inte provat dem än). Jag gillar båda men den leopardmönstrade är ändå favoriten. Jag vill bära den i sommar med ett par klumpiga klackar, massor av guldsmycken, en cool hatt eller keps och rött läppstift. Lite uppklätt men ändå coolt och kaxigt.
 
Jag har fått hem Bart Simpson tröjan och kjolen nu, tror de kommer bli riktigt grymma i sommar, lite lagomt udda :) Och kjolen till höger är jag kär i!! Det är definitivt ett av mina favoritplagg i garderoben, vill kunna bära den med bara ben nuuu!
 
 
Och så har jag fått hem en del accessoarer.
 

Det var allt för den här gången. Gillar ni något av det ovan? :)



Hello there..

Wedge sneakers//Ebay.com
Byxor//Tradera.se
Tröja//Ebay.com
Halsband//EBay.com
Keps//Ebay.com
Ringar//Ebay.com
 
Ehh, okej, typ en hel outfit från ebay :P Just nu får jag dagligen hem något eller några paket från ebay, och så har jag haft det i typ två veckor, haha. Idag fick jag hem en fin klänning, ett snyggt lejonskärp och några ringar, får se till att fota en del av mina nya grejer så jag kan visa er! Vad tycker ni förresten om tröjan jag har på mig på bilderna? Jag tycker den är ascool och jag älskar färgerna.
 
Nä hörrni, tror jag ska gå och lägga mig nu, har faktiskt börjat bli ganska kvällstrött så det tar jag vara på.
Sov gott, vi hörs imorgon igen.



High heels!

Hejsan. Igår natt och igår på dagen började det änligen kännas som att det blev lite bättre i ryggen, men tji fick jag. I natt och idag har varit lika jobbiga som helgen var, jag förstår inte var all denna värk helt plötsligt kommer ifrån.. Men men, jag hoppas och tror att det snart går över.
 
Det var ett par veckor sedan jag var inne på trendsales.se så idag bestämde jag mig för att gå in och kika lite, se om de fått in några nya grejer.. Och ja, det hade de. Fick syn på dessa pjux och blev som ett barn på julafton, ivrig och glad. De finns i färgerna som ni ser på bilden nedan och i svart. Kan ni gissa vad de kostar? 200 kr styck (danska kr)!  Jag kunde inte bestämma vilken färg jag ville ha, så det fick bli ett par i vinrött och ett par i grönt. .
 
Ser ni förresten att jag har ändrat bredden på inläggen för att kunna ha större bilder? Eller jag och jag, det är snälla Julia som har gjort det, det är ju hon som har gjort hela min design :) Jag gillar bloggar som har stora bilder, speciellt när man har två bilder bredvid varandra (som jag ganska ofta har).
 
HÄR är länken till skorna.
Vad tycker ni om skorna? Det känns som att de är såna skor som man antingen hatar eller älskar :D



Hot pink

Ny tröja från ebay.com
 
Hejsan. Idag har det varit riktigt dåligt väder här, vi ha haft snöblandat regn och blåst på det, inte kul. Vi kunde med andra ord inte ta några bilder utomhus, så Ica's parkeringshus fick agera "studio". Jag är för trött för att redigera alla bilder just nu, så tills vidare får ni nöja er med dessa två :)
 
God natt och sov gott.



När jag är nedstämd shoppar jag..

De senaste dagarna har verkligen inte varit roliga, jag har haft otroligt ont i ryggen vilket medför att jag får väldigt mycket ångest. Jag har i princip spenderat hela min helg liggandes på soffan vid datorn och fördrivit tiden framför pengafarliga ebay, haha. Jag har hittat en hel del snyggt och fint som nu ligger och väntar i min minneslista, men mycket hamnade även i min varukorg.. Men när jag har såna här dagar med mycket värk och ångest brukar jag alltid unna mig något, så den här gången unnade jag mig att shoppa loss från ebay. Man skulle kunna tro att allt jag har köpt skulle kosta multum, men det är ju ebay vi snackar om, så för allt här nedan inkl. frakt betalade jag ca 1400 kr.  Det blir ca 140 kr för varje grej och det är ju inte så farligt med tanke på hur mycket och vad jag köpte.
 
 
Jag gillar allt som tusan men ser ändå mest fram emot att få hem skorna med snörning, gorillaklänningen och, ehh, ja typ allt :D
 
Jag ska snart gå och lägga mig och jag hoppas verkligen att jag får lite sömn i natt. Jag är helt slut i kroppen efter att ha haft så ont i flera dygn, att jag knappt fått sova, all ångest och så av alla mediciner.
God natt, kram!



"Cat hat"

När jag fick syn på den här bilden och hatten/kepsen så blev jag kär! Jag älskar ju kläder och accessoarer som är lite annorlunda, och ett par kattöron på en hatt är väl annorlunda om något. Började genast söka runt på ebay och där hittade jag faktiskt en liknande, den enda skillnaden är öronen som ser lite annorlunda ut. Den gick bara på ca 50 kr tror jag det var så jag gjorde en beställning. Men efter att ha sökt lite till så hittade jag en exakt likadan som nedan, typiskt när jag redan hade beställt en.. Men den fanns i en fin blå färg också så det kanske blir en beställning framöver beroende på om jag gillar den jag får hem eller inte.
 
 
Jag tycker även att den här är hur snygg som helst, men jag har tyvärr inte hittat någon liknande. Kanske någon av er vet vart det finns någon billig variant?
 
Bilder lånade från; http://carolinesworld.net/piffad/



Chicago Bulls



Buffalo platåskor//Trendsales.se
Leopardbyxor//Tradera.se
Tröja//Gina Tricot
Halsband//Ebay.com
Ringar//Ebay.com
Keps//Ebay.com
 
Hallå där, allt fint denna fredag? Ni får ursäkta att jag inte bloggade någonting igår men jag hade knappt sovit något på flera nätter pga av värk i ryggen, plus att jag hade fruktansvärt ont igår, värre än jag haft på länge. I natt "unnade" jag mig att ta lite extra medicin för att få sova några timmar och jäklar vad skönt det var! Även idag är jag dålig i ryggen men jag fotade ändå en outfit åt er, vill ju inte att det ska vara tomt här på bloggen i flera dagar. Som ni ser så har jag en del nya smycken på mig, två av halsbanden är nya och även alla ringar förutom den med kedjan. Kepsen är ny den med, tycker den är super snygg så jag är så himla glad att jag köpte den.
 
Nä nu ska jag se nya avsnittet av Vampire Diaries, sedan vila lite.
Hoppas ni får en trevlig kväll, Kram!