Light pink

Skor//Ebay.com
Jeans//H&M
Kappa//H&M
Tröja//Ebay.com
Vantar//Loppis
Glajjor//Lindex
Hatt//H&M
 
Åhh vad jag älskar ljuset och skenet i dessa bilder, så jäkla fint! Passande nog hade jag dessutom klätt mig i väldigt passande och matchande färger utan att veta om hur det såg ut utomhus. Älskar i alla fall denna super duper fina kappan, lite romantisk men ändå tuff på samma gång. Är så nöjd att jag köpte den! Hinner inte skriva mer just nu, så ha det bra så hörs vi!



SHOPPING!!

Som jag skrev igår så har jag shoppat en hel del här i Umeå. Igår var jag och Sara på stan och idag var vi också i stan en sväng, kul kul! Idag satte vi oss även och åt på en restaurang och käkade mat och efter det fick det bli efterrätt, mums säger jag bara. Men tillbaka till shoppingen.. Jag vet inte riktigt hur jag ska rymma alla nya plagg i mina garderober, men på något sätt måste det gå. Här nedan ser ni i alla fall det jag samlat på mig (förutom ett par byxor, en tröja och ett linne som jag har på mig just nu, får visa dem en annan gång).
 
Från vänster; Ett par gröna och mysiga mjukisbyxor, två par blå byxor och ett par som skimmrar i rosa/grön/turkos. I mitten ser ni fyra par långärmade tröjor varav två är så där fluffiga och mysiga. Till höger är tre par baslinnen och ett linne med en text.
 
En fin peplumtopp med transparent överdel, en veckad lackkjol och en halsduk.
 
Två mössor, en söt sjal, örhängen, hårsnoddar, en näsring, en plånbok, ett hårband, en sportbh, sockar och "spännen" som man fäster på skor.
 
 Vad tycker jag om årets mellandagsrea då? Njaa.. Tycker nog att rean förra året var bättre, snyggare grejer på rean och billigare! Men jag har ändå hittat massor av fina grejer i år med. Nästan allt här ovan köpte jag på rea så jag är ändå nöjd, såklart! :)
 
Har ni shoppat något på rean?
 

Nu ska jag vara social med Sara igen för imorgon åker jag till pappa.
Vi hörs, puss å kram.



Pastelligt

Platåskor//Tradera.se
Byxor//Loppis
Tjocktröja//H&M
Halsband//H&M
Skinnjacka//Loppis
Hatt//Trendsales.se
Skinnvantar//Ebay
 
Jisses vad jag gillar såna här färger! Jag tycker det är grymt snyggt och att det ser fräscht ut så här på vintern när allt är så mörkt. Dessa brallor köpte jag på en loppis för 10 eller 20 kr, ett riktigt fynd då alla lappar satt kvar. Och skinnjackan (den är i äkta skinn) är ett av mina bästa loppisfynd någonsin, budade mot två andra tjejer och vann den för 300 kr. Och så till en helt annan sak.. Jag använde läppstift för första gången i våras, då tyckte jag inte riktigt att det var min grej och sa att det var nog första och sista gången jag använde det. Men nu är jag helt besatt! Jag tycker att i princip varenda outfit blir snyggare med läppstift till, haha. Likadant som att jag tycker att hattar (eller andra huvudbonader) är ett måste för att göra en outfit komplett. Men men..
 
Just nu är jag som sagt hos min vän Sara och hälsar på. Idag har vi tänkt ta det lite lugnare och troligen gå ut och käka, det ska bli gött och mysigt! Får se vad mer vi hittar på :)
 
Jag hoppas att ni har det fint och mår bra! Puss o kram.



Internetshopping - Rea!

Hejsan! Det här är inte ett tidsinställt inlägg för just nu har jag tillgång till internet, wihoo. Jag hoppas att ni alla hade en fin julafton? Min var riktigt bra, bättre än förväntat måste jag säga. Jag måste dock vänta med att lägga ut bilder från min julafton då mamma ha de flesta av bilderna på sin kamera och vi är på olika ställen just nu.
 
Jag är i alla fall hos min vän Sara i Umeå och hälsar på, kommer vara här tills på lördag så det blir super kul! Idag har vi varit och gått på stan, spanat in mellandagsrean och shoppat en hel del. Och just nu ligger vi vid varsin dator där vi fortsätter vår reashopping, men på nätet då. Jag ska se till att visa er det jag köpte i stan, förhoppningsvis imorgon, men tills dess får ni se vad jag klickat hem från nätet.
 
Allt här nedan kommer från H&M och nelly.com om någon undrar.
 
 
Jag ser verkligen fram emot att få hem de tre tröjorna längst ner och halsbandet med skalbaggen, såg skalbaggehalsbandet idag på H&M och det var riktigt snyggt! De vita brallorna ska också bli roliga att få hem, de är nämligen i fuskskinn.
 
Jag är glad att jag hittade flera tröjor här på internet för det jag handlade på stan idag var nog mest byxor, fick med mig 5 par tror jag, haha. Nu ska jag kika igenom lite bloggar och så, vi hörs, kram!



Yellow NEON

Buffalo platåskor//Trendsales.se
Lackbyxor//Gina Tricot
Polotröja//H&M
Fuskpäls//Ebay
Väska//Loppis
Mössa//Ebay
Glajjor//Tradera.se
 
Jag älskar verklign dessa brallor! Det enda negativa är väl att det inte fanns kvar något par i stl 34, så jag var tvungen att köpa en större storlek. De är hur stora som helst i midjan och hasar ner hela tiden när jag går i dem.. Måste se till att sy in dem i midjan annars kan jag inte använda dem. Men förutom det så är de perfekta! Tycker det är så snyggt att blanda olika material på plaggen som jag har gjort här, outfiten blir mycket mer intressant då om du frågar mig. Och neonmössan är också en favorit! Har även en i rosa neon hemma, får se till att inviga den också, det blir nog till en helsvart outfit.
 
Idag åker jag till Umeå igen.. Jag ska till Sara idag och där blir jag i tre nätter tror jag. Vi ska i alla fall gå på mellandagsrean tillsammans. Och på tal om rean, fy fasen vad jag ser fram emot den! Hoppas de rear ut bra och snygga grejer, förra året hittade jag faktiskt väldigt mycket grejer. Det enda problemet är ju att jag ska flyga hem sen vilket innebär att jag inte kan ha hur mycket baggage som helst. Men om inte annat får jag ta på mig så mycket som möjligt och svettas ihjäl på planet, jag menar vad gör man inte för kläder ;) Ska ni gå på rean? Den börjar idag va? 
 
Nu ska jag kila.. KRAM



Nu är det jul igen!

GOD JUL!!
 
Kände att jag var tvungen att inleda inlägget så, det är ju faktiskt julafton idag. Själv så är jag just nu hos min farmor och farfar med brorsan Kevin och pappa, men om ett tag ska jag åka till mamma, Liam, Andreas och resten av gänget som jag ska fira julaftonskvällen med. Jag hoppas att ni alla får en väldigt mysig dag med god mat och kanske någon rolig julklapp om ni har varit snälla i år :)
 
Jag hade inte direkt några julbilder att dela med mig av, men dessa kändes ju mysiga och liiite juliga. Det blir en liten bildbomb nu men det ska ni nog klara av.
 
 
Ännu en gång, GOD JUL! <3



Världens sötaste och finaste kattungar!

Som jag tidigare har skrivit så har en av pappas katter fått kattungar, två små rackare. De är så fina och söta så jag vet inte vart jag ska ta vägen! När jag är hos pappa så är jag med dem hela tiden, när de är vakna busar jag med dem och när de sover så sover de på min bröstkorg eller vid min hals. De vinglar fortfarande när de går och ska försöka springa, och de jamar inte än utan de piper väldigt sött. De har precis lärt sig klättra upp på soffan, men de kan inte komma ner så då står de där och piper och vill att man ska lyfta ner dem. De är helt enkelt underbara, de är de finaste jag någonsin sett! Deras mamma heter Buffy, så vi tyckte det var passande att kalla ungarna för Angel och Spike (ni vet Buffy och vampyrerna?).
 
 
De är så söta när de sover, alltså kolla bara lillnosen :)




Lussebullar

Hejsan, nu var det dags för en liten uppdatering igen :) Jag har det himla bra och fint här uppe i norr, det är så kul att få träffa familj, släkt och vänner igen! Både jag, min brorsa Kevin och pappa är galen i lussebullar så igår bakade vi ett helt gäng som blev supergoda och riktigt saftiga.
 
Degen jäste mer än förväntat så bunken vi använde blev lite liten, haha.
 
 
Har ni käkat lussebullar så här innan jul?
 
Imorgon så åker jag till min farmor och farfar i Sorsele, ska bli sååå kul att träffa dem! Förra gången jag var här i Umeå kunde jag inte åka och hälsa på dem.. Det är ca 28 mil dit och jag klarar inte av att sitta i bilen så länge, inte ens om jag lägger ner sätet. Även om sätet är nere så blir det ju inte plant som i en säng och då ryter ryggen ifrån. Men nu har vi fixat så jag får färdtjänst dit så jag får en bår/säng att ligga i, så det ska nog bli bra. Man känner sig lite som en gamling när man säger att man har färdtjänst, men det är ju det jag behöver så det är super bra att det finns!
 
Nu ska jag tidsinställa några inlägg åt er, farmor och farfar har inte internet så jag kan inte blogga på plats.
Vi hörs, Kram!



Purple

Buffalo platåskor//Tradera.se
Jeans//Tradera.se
Fuskpäls//Tradera.se
Tjocktröja//Loppis
Halsband//Ebay.com
Vantar//Ebay
Hatt//Loppis
 
Hej! Jag måste faktiskt säga att jag älskar den här looken, lila har verkligen blivit en av mina favoritfärger på sistone. Just nu är jag hos min morbror och hans familj igen, men imorgon så bär det av till Sorsele. Hela min släkt kommer från det lilla samhället så jag har en del släkt där. Jag ska först hälsa på farmor och farfar, sedan firar jag jul med mamma, lillebror Liam, styvpappa Andreas, en del av hans släkt och nån till. Måste dock säga att jag knappt har några julkänslor.. Känns som om jul är om kanske en månad, men det är ju för tusan bara några få dagar kvar. Det verkar i alla fall som att det inte blir något julbord i år och det är jag glad för. Jag gillar knappt något av det som finns på julbordet så då äter jag hellre något annat, som är gott ;)
 
Vi får se när vi hörs nästa gång, kram!!



Blommor på mina ben

Sneakers med klack//Ebay
Brallor//Tradera.se
Vantar//Loppis
Tröja//Ebay
Skinnjacka//Seconds.se
Kavaj//Loppis
Hatt//Trendsales.se
Halsband//Ebay
 
Här kommer som utlovat en outfit! Jag älskar verkligen dessa blommiga, men ändå diskreta byxorna. Att de dessutom sitter som en smäck gör ju det hela bättre :) Idag så kom även brorsan (Kevin) hit upp till Norrland, så nu slipper jag vara ensam om dagarna när pappa är och jobbar. Eller helt ensam har jag ju inte varit, katterna har hållt mig sällskap, men de kan ju inte prata. Vi ska faktiskt sätta igång och baka lussebullar om ett tag, längtar tills de är klara :D Mums!
 
Vi hörs, puss o kram!



Oops.. Inget datorsittande

Hej! :) Jag hoppas att ni alla har det bra? Själv mår jag väldigt fint. Jag landade ju i Umeå i söndags, var förbi en sväng hos min morbror och hans familj innan pappa kom och hämtade mig. Så det är hos min pappa jag är just nu och här blir jag i några dagar till. Jag berättade för ett par dagar sedan för er att en av pappas katter har fått två ungar.. De är två stycken och de är nu ganska exakt fyra veckor gamla, och de är så söta och mysiga att jag dööööör!! Hur i hela friden ska jag klara av att åka hem till Skåne igen och lämna dem här?! Det kommer banne mig inte att gå, det är väl bara att flytta tillbaka till Umeå igen. Jag ska se till att fota dem någon dag så ni får se hur gudomligt fina de är. Jag myser med dem hela tiden, men mest gillar jag när de ligger på min bröstkorg eller runt halsen och sover i flera timmar.
 
Hade egentligen inte tänkt skriva ett inlägg om kattungarna men kunde inte låta bli. Jag ska i alla fall se till att uppdatera med en outfit imorgon :) Och som ni kanske förstår så kommer jag inte uppdatera lika mycket nu under tiden jag är här uppe, men jag ska se till att det dyker upp några inlägg per vecka. Låter det bra?
 
Då hörs vi imorgon igen, kram!! <3



Mycket att göra!

Hej! Jag är ledsen för den uteblivna bloggningen idag.. Men på grund av lite olika anledningar så hann vi inte fota min outfit innan det blev mörkt ute, och sedan har jag haft fullt upp! Det är så mycket som ska fixas innan jag åker till Umeå på söndag. Jag ser verkligen inte fram emot att packa imorgon, jag avskyr att packa för jag vill alltid ha med mig mer än vad väskan tillåter..
 
Men imorgon ska jag visa er två par nya skor som jag fått hem i veckan, båda två är super snygga! Vi hörs då, kram och god natt.



Färgglada julklappar

Ja, jag vet att det blev senare än jag lovat, men bättre sent än aldrig, right?! ;) Så här ser julklapparna ut som jag slog in för några dagar sedan. Som jag tidigare sagt så blev det inte klassiska julpapper i år, utan jag kände mer för färgglada papper och snören, så därför fick det bli så! Om ni inte har hunnit slå in era julklappar än så hoppas jag att ni kan få lite inspiration från mina klappar. Tänkte även dela med mig av några tips, men de kan ni läsa längst ner i inlägget.
 
 
Min tips för presentinslagning;
  • Gå efter magkänslan då det kommer till papper och dekorationer, bara för att det är jul behöver det inte vara röda paket med tomtar på.
  • Jag tycker att det är super fint att använda två helt olika papper till ett och samma paket. Det ena slår ni in presenten med och det andra dekorerar ni med.
  • Snören kan man göra mycket med! Prova dig fram och använd gärna flera olika snören. Kom ihåg att dina snören inte måste matcha papperet du använt.
  • Man kan dekorera paket med lite allt möjligt. Det är fint att använda vackra bokmärken, naturmaterial som kottar, granris och drivved som du kanske skriver någon text på. Du kan använda godis som polkastänger. Kanelstänger är också fint att dekorera med. Glitterpennor är också en grej som kan göra ett paket väldigt fint!
  • Och kom ihåg att ha kul!! Blir du arg eller frustrerad är det lika bra att bara slå in enkla paket.
Hoppas ni fått några idéer  :)



White

Buffaloskor//Trendsales.se
Vita jeans//Tradera.se
Tröja//Loppis
Kappa//H&M
Halsband//Ebay
Hatt//H&M
Vantar//Loppis
 
Oj vad vitt det blev med den vita snön i bakgrunden mot mina vita kläder, men jag har mörkat ner bilderna lite så ni förhoppningsvis ser vad jag har på mig :) De vita jeansen fick jag hem igår, köpte dem av en tjej via tradera. Ni vet ju att mina förra vita jeans sprack i baken (efter att ha ätit massor av glass passande nog, haha) och sedan dess har jag varit ute efter ett par nya. De har dessutom jätte snygga sömmer på knäna och vid smalbenen, det syns tyvärr inte riktigt på dessa bilder. Nästa gång jag använder dem ska jag se till att få med det på bild. Vi hörs igen senare ikväll, kram.



Mysigt i vinter

Om det är något jag inte klarar mig utan så här på vintern så är det en varm och mysig pyjamas. Jag byter gärna om till pyjamas redan på eftermiddagen om jag vet att jag inte ska ut något mer under dagen, och så sover jag såklart i den! Ett par varma tofflor är också ett måste, men ett par tjocksockar fungerar också. Jag har samlat ihop lite olika pyjamaser som jag tänkte tipsa om. Kanske behöver du själv en, annars är det en perfekt grej att ge bort i julklapp! Själv så köpte jag en pyjamas till min lillebror idag, så han sover nog bra (och varmt) i natt :)
 
 
 
Jag tycker att den rutiga från Gina Tricot ser riktigt skön ut, och tänk den tillsammans med tofflorna från H&M.. Mmmm så mysigt!
 
Använder ni pyjamas på vintern?



I min blåa kostym!

Platåskor//Tradera.se
Kostym//Tradera.se
Tröja//Loppis
Örhängen//H&M
 
Idag invigde jag min nya och ursnygga kostym! Jag är så förbaskat nöjd med den för den är ärligt talat perfekt! Hinner inte skriva mycket mer än så  för jag och mamma ska på Lindex nu, där får man 25% på hela sitt köp fram till klockan 20.00. Vet inte om det bara gäller här i Simrishamn eller i övriga städer också.. Kram!



God natt

Hej fina ni! Jag undrar om det bara är jag som tycker att det är helknäppt att det är julafton om ca två veckor?!?! Jag har som för mig att det i alla fall är månad kvar tills dess. Jag har skrivit det förut men måste skriva det igen, tiden går så förblånat snabbt! Jag hinner inte med känns det som.
 
De senaste dagarna har jag sett till att vila min arm som jag börjat få så ont i (det började för ca en vecka sedan). Så efter att bara ha använt höger arm och hand då jag suttit vid datorn har resulterat i att den har blivit bättre nu. Så ikväll kunde jag äntligen börja svara på era kommentarer! Har svarat på ca 70 stycken(!!!!) så nu har jag "bara" ca 30 stycken kvar att svara på. Har lite ont i armen igen nu när jag skrivit så många kommentarer och använt båda armarna, men det får jag ta.
 
Nu hade jag tänkt gå och lägga mig.. Om vädret tillåter så ska jag försöka hinna fota tre outfits imorgon, kanske fyra om jag hinner. Vill ju ha några outfits som jag kan visa er under tiden jag är uppe i norr, för när jag är där så är det tjocka och varma kläder som gäller. Hörde att det var 32 grader kallt idag där jag ska fira jul, jippi (not). Förhoppningsvis är det inte lika kallt när jag är där! Men nu så, nu ska jag på riktigt gå och lägga mig, vi hörs imorgon. God natt och sov gott :)
 



NEON

Buffalo platåskor//Trendsales.se
Brallor//H&M
Tröja//Gina tricot
Fuskpäls//Ebay
Väska//Loppis
Örhängen//DIY
Vantar//Loppis
Glajjor//H&M
 
Idag invigde jag mina nya neongula brallor från H&M! Shit vad nöjd jag är med dem, tänk att de bara gick på 70 spänn, sånt gillar jag :D Hann tyvärr inte fota julklapparna jag slagit in idag, hade en läkartid och har gjort lite annat. Men imorgon ska jag se till att fota dem och förhoppningsvis ge er lite inslagningsinspiration. I veckan lär det nog bli lite si så där med bloggningen också, har en massa tider till läkare, sjukgymnastik osv, måste även fixa massor av grejer inför nästa Umeåresa då jag ska till smärtkliniken där. Jag åker ju upp Till Umeå på söndag så jag måste även se till att vätta, hämta ut mediciner, packa osv osv. Men ni förstår nog :) Kommer ju såklart uppdatera dagligen, men förvänta er inte typ 3-4 inlägg bara.
 
Har förresten glömt berätta vem vinnaren av döskallesjalen blev. Den lyckliga vinnaren är "Annika - drömmen om 11 barn"! GRATTIS!!



Julklappsinslagning!

Hejsan! Jag vet att det är måndag idag men hela min kropp och min hjärna säger och tror att det är söndag.. Men men. Idag har jag i alla fall slått in julklappar. Nu har jag bara kvar en att slå in, sedan är det klart! Himla himla skönt måste jag säga! Jag älskar verkligen att slå in paket, tycker det är så kul och kreativt givande :) Mamma tog några bilder på mig under tiden jag slog in paketen, men de färdiga resultaten hade jag tänkt fota och visa imorgon om det finns tid till det. I vanliga fall brukar jag köra på klassiska julfärger, men i år kände jag mer för färger som rosa, grön och turkos.
 
 
Har ni handlat klart era julklappar än?



Faith Hope Love

Jag ogillar verkligen att kliva upp på mornarna.. Helst skulle jag vilja vakna av mig själv varenda morgon för att sedan ligga ytterligare ca en halvtimme i värmen under täcket. Jag älskar när det är lite småkyligt i rummet medans det under täcket är så där perfekt varmt, mjukt och skönt. Men tyvärr fungerar det inte för mig, i alla fall inte det där med att vakna av mig själv. Jag är alldeles för trött av alla mediciner och smärta vilket gör att jag nog skulle sova till klockan 15 eller 16 på eftermiddagarna om jag inte ställde min väckarklocka. MEN jag brukar i alla fall se till att unna mig den där halvtimmen i sängen efter uppvaknandet lite nu och då, bara för att det är så himla skönt!
 
Jag antar att jag inte är ensam om att ogilla att vakna upp av en väckarklocka?! ;) Eller?..



Världens vackraste kvällsljus

Igår när jag och mamma fotade min tredje outfit (kommer visa hela outfiten mot slutet av december) så var det helt otroligt vackert ljus utomhus! Inte nog med att himlen sken i en fin rosa ton så var jag dessutom klädd i just vitt och ljusrosa, jag passade med andra ord in väldigt bra där ute på ängen tillsammans med skenet. Vill så gärna visa er bilderna, men å andra sidan inte visa för mycket av outfiten, därför får dessa bilder duga så länge :)
 


 



Så mycket bättre när vi är tillsammans

Buffalo//Trendsales.se
Brallor//Tradera.se
Polotröja//H&M
Fuskpäls//Ebay
Glajjor//Tradera.se
Skinnvantar//Loppis
Väska//Loppis
Hatt//H&M
 
Och så här har jag sett ut idag! Hinner inte skriva så mycket för snart börjar "Så mycket bättre" igen, ett program jag slaviskt följer :) Ser ni det?
Ha en fin kväll. Puss o kram!



En fika på stan

Idag har vi haft ännu en fin dag med sol, det negativa har väl varit minusgraderna.. Jag har ialla fall hunnit fota tre olika outfits och så var jag och mamma inne i stan en sväng där vi strosade omkring och sedan tog en mysig fika i värmen. För mig fick det bli varmchoklad med grädde och en varm lussebulle, mums!! :) Här kommer några bilder från fikabesöket.
 
 
Kika in lite senare för då bjussar jag på en outfit!



En bra ställning att ha på dörren

 Igår när jag var inne på Lidl så köpte jag inte bara glass, utan en ställning för skor fick även följa med mig hem! Var först lite osäker om jag skulle köpa den eller inte, men så här i efterhand är jag riktigt nöjd! Man fick med två olika hängen så man kan ha ställningen på en vanlig dörr eller på en garderobsdörr.  Eftersom mitt rum är väldigt litet och jag har hur mycket grejer som helst så är bra förvaring ett måste, så den här sitter perfekt på min dörr som innan var tom. Den är nu fylld med ett gäng skor, mina skinnvantar, en del solglasögon och mina snygga sjalar! Ja just det, även några skärp och löskragar fick plats. Inte illa!

 
För er som är sugna på en likadan så kommer den som sagt från Lidl och går på 99 kr.



Cosy

Platåskor//Ebay
Röda brallor//H&M
Polotröja//H&M
Väska//Loppis
Hatt//Trendsales.se
 
Så här har jag strosat omkring idag. Invigde mina nya brallor och tjocktröjan från H&M, och tröjan är hur skön och mysig som helst! Jag tror jag kommer bo i den nu i vinter när det är kallt ute (och inne ibland). Idag hade vi för övrigt typ världens finaste vinterdag! Även om jag avskyr vintern så kan jag faktiskt njuta vissa dagar, som idag när det var plusgrader, vindstilla och solen sken. Önskar att varenda vinterdag kunde vara så, då skulle jag nog inte ogilla vintern så mycket, i alla fall inte lika mycket ;)
 
Ni vet glassen som jag tipsade om i mitt förra inlägg? Jag åt alldeles för mycket alldeles för snabbt, så nu har jag legat här i soffan med världens magknip, och som alltid när jag har magknip så får jag ännu värre kramp i ryggen. Men nu har det äntligen börjat släppa! Ska nog inte äta mer glass ikväll...
 
Ha en trevlig fredagkväll!



Tips tips!!

 
Jag bara måste tipsa er om denna fantastiska glass! Jag köpte den för första gången för några månader sedan, och idag fick det bli ett köp igen. Den finns att köpa på Lidl och kostar ca 25 kr. Den finns dessutom i några olika smaker, men den jag brukar köpa heter Strawberry Cheesecake. Det är i alla fall en av de godaste glassar jag någonsin smakat, den hamnar helt klart i topp tre! SÅ, nu vet ni vad ni ska köpa nästa gång ni är på Lidl :)



Bo Ohlsson

God morgon på er! Hoppas ni haft en fin start på dagen? Själv så är jag ganska trött, jag är ju van att sova till klockan 12 om dagarna. Men min mamma ska till Tomelilla idag så då hakar jag på för att gå på Bo Ohlsson och kika lite. Ville mest bara säga hej till er och önska er en fin dag. Kram



SixtySeven on my feet

 
 
Bildkälla.
 
Och så var dessa skor mina! Jag minns när de precis hade kommit ut i butik, då tyckte jag att de var de snyggaste skor som någonsin hade skapats! I nuläget tycker jag kanske inte det, MEN jag tycker minsann att de är snygga! Jag köpte dem på trendsales.se för 250 kr inkl frakt, så det tycker jag var ett bra pris :) Trendsales har verkligen blivit en ny favorit för mig, är så himla glad att jag funnit den sidan! Second handfantast som jag är :D



In my new hat


Idag fick jag äntligen hem ett av mina paket från H&M (väntar fortfarande på peruken och ett par örhängen). I paketet låg bland annat den här snygga hatten, jag gillar den hur mycket som helst!! Den är dessutom på rea så den kostar bara ca 75 kr. Hela outfiten kommer ni dock inte få se förrän om några få veckor, har tänkt spara den till Umeå-resan då jag tyvärr inte hann fota två outfits idag.
 
Vill påminna er om min tävling där ni kan vinna en ursnygg döskallesjal! In och tävla nu!



Miley Cyrus fashion


Förut har jag aldrig direkt lagt märke till Miley Cyrus, men sedan hon klippte av sitt hår och blonderade det har hon varit min största stilikon när det kommer till kändisar! Jag förstår verkligen inte hur så många kan tycka att hennes klipp var ett misstag? Personligen tycker jag att hon är coolare än någonsin just nu! Hennes hår är ballt och hennes klädstil är perfekt, avslappnad och super snygg! Outfiten nere till höger är det snyggaste jag sett på länge, det går ju såklart inte att bära nu, men sommaren kommer ju faktiskt vartenda år. Kjolen kommer från Asos men verkar vara slutsåld, men på ebay hittade jag några raka leopardkjolar så där är det ju bara att fixa slitsen själv :)
 
Vad tycker ni om hennes stil?



Ont i en arm och kommentarer

En bild som mamma tagit på mig och redigerat.
 
Hejsan! Som vanligt hade jag ställt min väckarklocka på 12.00 men för första gången på typ hur länge som helst så råkade jag somna om och sov en timme till. Nu har jag i alla fall ätit en gröt och kollat alla missade inlägg på bloglovin.
 
Många av er vet nog inte att min mamma har väldiga besvär med sina armar, eller snarare handikapp då hon många dagar inte kan använda dem alls och har fruktansvärt ont. Hon har både tennisarmbåga, golfarmbåge och kalkaxlar. Detta har hon fått då hon suttit och jobbat väldigt mycket vid datorn och även fotat en hel del. Jag ligger ju många timmar varenda dag vid datorn, och många gånger blir det i princip hela dagarna. På grund av mitt handikapp (ryggen) blir det ju så eftersom jag mest bara klarar av att ligga ner, då blir det att man sitter vid datorn eller tittar på tv. Men i fredags efter att ha svarat på ca 100 kommentarer så började jag få väldigt ont i två fingrar på vänsterhand. Jag trodde att det skulle gå över, men istället har det bara blivit värre! Nu har jag ont i hela vänstra armen och två fingrar, det känns precis nervsmärtor. Detta gör mig självklart väldigt rädd eftersom det var så mammas problem började. Detta gör att jag är lite rädd för att sitta och skriva vid datorn, eller snarare väldigt rädd och orolig. Jag har dessutom ca 70 kommentarer att svara på. Så till er som väntar på svar, det kommer, men det kommer ta lite tid! Jag vill inte svara på alla på en gång, utan jag får ta några om dagen, jag hoppas ni förstår mig. Kram.



Blå manchester

Wedge sneakers//Ebay
Brallor//Tradera.se
Silvertröja//H&M
Kappa//New Yorker
Keps m. nitar//Ebay
Halsband//Ebay
Ringar//Ebay
Ring med silver "kulor"/Present
 
Och så äger jag ett par brallor i manchester! Förut tyckte jag att det var väldigt fult, men på sistone har jag börjat gilla det mer och mer! Dessa hittade jag på tradera och jag fick dem för ca 50 kr inkl. frakt så det var ju ett riktigt kap! Gillar speciellt den blå färgen måste jag säga. Annars händer det inte så mycket.. Eller ja jag sitter och kollar runt på ebay och lägger grejer i min "Watch list". Jag kan inte beställa något just nu eftersom varan i så fall kommer under tiden jag är i Umeå, vill inte riskera att den skickas tillbaka! Men sen i slutet på december lär jag nog göra en liten beställning, har nämligen hittat ett par grejer som jag bara "måste" ha :) Vi hörs senare eller imorgon, kram!



Speggi

Som tjej och smyckesgalning så har jag ganska svårt att hitta ställen att förvara alla smycken. Jag har bra med ställningar osv men det är plats jag saknar. Sedan hittade jag Speggi! Det är en spegel men samtidigt ett litet skåp där det finns plats för att förvara massor av smycken! Hur smart som helst om ni frågar mig. Om jag hade haft lite mer plats i mitt rum hade jag nog önskat mig den i julklapp. Men jag tänkte tipsa er om den, kanske någon av er vill önska er den eller köpa den själv? Så här ser den ut;
 
 
Och så här kan den se ut när man fyllt den med smycken osv.
 
Bildkällor; Bild 1, Bild 2.
 
Om ni vill köpa den så kostar den 1499 kr och finns att köpa HÄR!



Dark flowers

Buffalo//Tradera.se
Jeans//Tradera.se
Tröja//Loppis
Fuskpäls//Blocket.se
Hatt//Trendsales.se
Vantar//Ebay
Halsband//Ebay
 
Från och med igår så fotar mamma mig i två olika outfits per dag, den ena visar jag samma dag här på bloggen och den andra sparar jag i en mapp. Jag åker ju som sagt upp till Umeå snart i ca tre veckor och där kommer det bli väldigt svårt för mig att fota outfits pga olika anledningar. Därför börjar jag nu "samla på mig" ett gäng som jag kan visa under tiden jag är där. Jag vill ju inte strunta i bloggen och er under sån lång tid, därför blir det här en bra lösning. Måste dock säga att det inte är det roligaste att fota två outfits på en dag för det är ju så kallt ute, så istället för att bara frysa en gång måste jag frysa två gånger :P Haha. Brallorna jag har på mig är i alla fall nya, jag hem dem med posten igår! Jag köpte dem på tradera för 50 kr inkl. frakt, riktigt bra pris tycker jag för de är ursnygga! Om ni inte redan brukar shoppa på sidor som trendsales.se och tradera.se så vill jag verkligen rekommendera er till att göra det! Det finns ursnygga grejer att fynda och många gånger blir det billigare än att köpa i butik, speciellt när det kommer till jeans och byxor. 
 
Nu ska jag glo lite på tv innan jag går och lägger mig. Kram!



Rea-shopping

Det kanske bara är att inse att jag är shoppingberoende! Kan dock säga att jag inte är lika galen som tjejen i En shopaholics bekännelser, jag skulle aldrig ta olika lån för att kunna shoppa kläder, så galen är jag inte :D Utan jag är shoppingberoende på en nivå som är rimlig och hanterlig! Om jag inte har några pengar, ja men då kan jag inte köpa någonting heller, så enkelt är det.
 
Var för någon dag sedan inne på H&M's hemsida där jag shoppade en del. Det mesta köpte jag dock på rea, hade även en liten rabattkod som var oanvänd så det blev ändå en okej summa med tanke på vad jag köpte. Då kanske ni undrar vad jag klickade hem? Här kommer det;
 
 
Den super fina kappan har jag spanat in sen den kom in på hemsidan, men jag köpte den aldrig pga priset. Men nu fick jag den för under 200 kr med min rabattkod så då kände jag mig tvungen att köpa den. Vill verkligen ha en vit kappa och den här är typ perfekt! Och polon, hur mysig ser den inte ut att vara?! Tog den i en storlek större, medium, så jag hoppas den inte blir alldeles för stor, men jag vill inte ha den tajt heller.. Hatten heter ju Jennilie i mina ögon så det var inget snack om saken, i samma ögonblick som jag såg den hamnade den i min varukorg ;D Den är dock på rea nu (jag fick den också för reapriset) så den kostar bara ca 75 kr! Och färgglada brallor får man aldrig för många av, speciellt inte när de bara går på 70 spänn, då är det minsann ett riktigt kap. Så snart kommer ni se mig i dessa plagg, kanske flera på en gång om färgerna passar ihop.
 
Nu ska jag snart iväg och träna på sjukgymnastiken så jag ska göra mig klar nu! Vi hörs senare ikväll med en outfit :)



My hair is going pink..

Från H&M.com, ca 50 kr.
 
Nej, jag ska självklart inte färga mitt hår rosa! Jag tycker det kan vara skitsnyggt på vissa, men det är ingenting för mig. Däremot så kommer jag nog leka att jag har rosa hår med den här peruken från H&M! Jag hittade den och en blå på deras rea, så jag slog till på den rosa! Tror man kan få grymma bilder med den, det är iaf vad jag ser framför mig :) Och om jag vågar kanske jag matchar den med en outfit, tror det skulle kunna bli rätt så ballt måste jag säga! Den borde komma med posten i nästa vecka, väntar spänt...



Måndagstävling #4

Hejsan! Idag hade jag tänkt dra igång en måndagstävling, det är ju ett par veckor sedan sist nu. Jag har valt att tävla ut en super snygg döskallesjal! Jag har en sjal i vitt och en i brunt så vinnaren får helt enkelt välja vilken färg denne vill ha. Jag har själv en i svart och och en i vitt och jag älskar dem verkligen! De piffar enkelt upp en outfit, och så här på vintern värmer de även runt nacken och halsen.
 

På dessa bilder bär jag en likadan sjal som jag tävlar ut, skillnaden är bara färgen. Som ni ser så är den ganska stor, vilket gör att man kan bära den på olika sätt.
 

Tävlingsregler;
  1. Skriv eller nämn i ett inlägg på din blogg att du är med och tävlar om den här sjalen, och länka till det här inlägget (du får mer än gärna låna någon/några bilder).
  2. Kommentera det här inlägget med ditt namn och mejladress, samt länken till ditt inlägg som tävlingen nämns i.
KLART!
 
Om du inte har en blogg;
Den här gången gör jag så att endast de 5 första utan blogg får vara med och tävla, så först till kvarn! Du behöver bara kommentera det här inlägget med ditt namn och din mejladress, samt på något sätt framföra att du är med och tävlar.
 
Tävlingen avslutas på söndag den 9 december kl 12.00, och jag lottar en vinnare strax där efter.
AVSLUTAD!!



Cheap Monday!

Skor//Tradera, ca 200 kr
Jeans//Tradera, ca 100 kr
Tröja//H&M, 60 kr
Halsring//Ebay, ca 40 kr
Keps//Loppis, 10 kr
Ringar//Ebay, ca 30 kr
 
= Ca 440 kr för HELA min outfit!
 
Idag är det måndag igen vilket innebär Cheap Monday! För er som nyligen hittat hit så brukar jag på måndagar lägga upp en outfit som inte kostat mig så mycket pengar, och jag har döpt det till Cheap Monday! Som ni ser så har snön hittat hit till Simrishamn nu.. Jag hatar snö, det enda positiva är att bilderna blir bättre pga av ljuset. Och det var svinkallt ute när vi skulle fota den här outfiten.. Hade ju kunnat ha på mig en jacka men jag tycker det var snyggast utan, så då fick det bli så :)
 
Om någon timme dyker en TÄVLING upp här på bloggen, missa inte det!



Fem outfits - Rösta

Här har ni fem olika outfits som jag har visat er under veckan som gått. Jag tycker det är kul att veta vilken eller vilka ni gillar, därför vore det kul om ni kunde säga om ni har någon favorit?!
 
 
Jag gillar helt klart nummer 2 mest! Jag gillar kläderna, färgerna och bilderna. Det är en outfit som jag är väldigt nöjd med :)
 
Haha, ser precis att jag har haft fläta hela veckan :D Men jag tycker det är så snyggt och dessutom väldigt bekvämt, det går så snabbt att fixa till den på morgonen också.



Sommarminnen

Jag som önskade mig en snöfri vinter i år.. Jag hann bara önska mig det så började det snöa! För att inte deppa allt för mycket så gick jag in på bloggen och gick igenom mitt arkiv från sommaren. När jag läser de inläggen och ser bilderna blir jag varm och glad i hela kroppen! Jag är verkligen inte gjord för att bo i ett land där det blir under 10 plusgrader, helst inte under 15. Jag verkligen avskyr vintern! Och det är inget jag bara säger utan jag är verkligen hatisk mot den och bli så förbannad. Usch!
 
MEN.. Satt som sagt och kikade på sommarbilder från i år och jag tänkte dela med mig av ett gäng :)
 





Hoppas att ni med blev varm i kroppen av bilderna :)



Trender ska ge möjligheter och inspiration, man ska inte bli begränsad

Jag driver en modeblogg, men det betyder inte att jag är trendgalen! Jag kan säga att jag gillar trender, ja, men jag föjer dem inte slaviskt. Bara för att western är en het trend just nu, så betyder det inte att jag bär den pga det! Men om jag nu skulle välja att bära western så är det för att jag tycker det är snyggt! Tyvärr är det så många som tolkar trender som regler.. "Pastellfärgat var sommarens stora trend, men nu är det ute så man ska inte bära pasteller längre". Kläder ska vara roligt och kreativt givande, det ska inte innehålla regler! Jag klär mig som jag vill, och om jag hakar på en trend är det för att jag tycker den är snygg, inte för att det är just en trend.
 
Jag tycker det är fel av t.ex tidningar att de ibland nämner färger, plagg osv som är "ute". Jaha, vadå ute?! Så bara för att blommigt är ute och att tidningen säger att jag ska bära upp alla blommiga plagg på vinden så ska jag göra det? Knappast! Tycker som sagt det är fel av tidningarna att göra så, det är säkert väldigt många som gör som de säger.. De plockar undan sina blommiga plagg även om de fortfarande gillar dem. Ingen ska någonsin säga till mig vad jag ska och inte ska ha på mig, det bestämmer jag, ingen annan!
 
Hur kul är det egentligen att följa varje trend slaviskt? Enligt mig är trender till för att förnya och det ger en chansen att vara ännu mer kreativ med de plagg man redan äger. Mixa det trendiga med det man redan har och tycker om. Jag älskar att blanda trendplagg med min personliga stil.
 
Kom ihåg att det finns inga regler när det kommer till mode! Klä dig i det du tycker är snyggt och strunta i om det står i en tidning att just det plagg du gillar är ute, det är bara struntprat! Du bestämmer själv vad du tycker är ute och inne, ingen annan, bara du!



Blue suit!

 
Källor; Vänster bild, Höger bild.
 
Jag hittade den här kostymen på tradera.se, och efter lite velande så bestämde jag mig för att jag ville ha den i min ägo. Jag la ett bud och utan några problem så vann jag den för 172 kr inkl frakt. Nu när jag googlade efter bättre bilder för att lägga upp här, så hittade jag originalpriserna och blev glatt förvånad över vilket fynd jag gjort. Byxan har gått på 698 kr och kavajen 998 kr! Kostymen såldes på H&M i och med ett designersamarbete med Matthew Williamson år 2009.
 
Glad tjej :D



The mask

Den här bilden tog mamma på mig för några veckor sedan, det är även hon som har redigerat den.

Hej! Och så var det söndag, IGEN?! Så sjukt vad tiden går snabbt, det känns som den bara flyger iväg. Är det bara jag som känner så? Bara det att det är den andra december nu, i mitt huvud känns det som om det vore oktober eller november.. Men men. Idag har jag bestämt mig för att ha en slappardag! Jag är osminkad och går i pyjamas och har tänkt gå så hela dagen. Jag och lillbrorsan ska nog se en film sen också, en av Ice age filmerna, dom är ju faktiskt riktigt bra och roliga :D
 
Jag såg att det var en av er läsare som ville att jag skulle slå in lite julklappar och lägga upp här på bloggen som inspiration, och det ska jag absolut göra! Jag älskar ju att slå in paket, och julklapparna jag har köpt slår ju inte in sig själva ;) Jag undrar om ni kanske har några fler tips eller önskemål som ni vill se här på bloggen? Skriv en kommentar i så fall!



Besöket hos min ryggkirurg

Kom precis på att jag har ju glömt att berätta vad som blev sagt och vad som gjordes i tisdags när jag åkte till Ängelholm. Jag fick som sagt en akuttid till min ryggkirurg (han var med under min ryggoperation för två år sedan) så det var bara att hoppa i bilen och köra dit. Han hade tittat på mina nya röntgenbilder och även han såg att en nerv var i kläm. Om den nerven skulle ge någon smärta i mitt vänstra ben så skulle smärtan sitta i smalbenet (främst). Jag har ju dock inte ont där, utan mina nervsmärtor sitter mitt på vänster lår. Han frågade mig om jag ändå ville prova göra en nervblockad och jag sa ja. Varför inte tänkte jag, så länge det inte kan bli sämre. Så det var bara att sätta på sig operationskläder och sedan gjorde de blockaden (det är en spruta typ, ni får googla) i en operationssal. Men precis som vi hade anat så hjälpte den inte. Men det positiva är väl att nu vet vi att nerven som ligger i kläm inte ger någon smärta än så länge, så det är ju bra!
 

Men nu är vi tillbaka på ruta ett känns det som, röntgen ser bra ut och undersökningarna ger ingenting. Han hade en teori om att nerven jag har ont i inte ligger i kläm i ryggen, utan det kan vara i t.ex benet den är i kläm, men det är ju svårt att veta. Nästa steg är att åka till Umeå och deras smärtklinik, jag har fått en tid dit och jag ska vara där den 14, 15 och 16 januari. Jag vet inte riktigt vad de ska göra där än så jag kan inte ge er någon information om det. Jag hoppas bara att de har något att komma med, någon smärtlindring, någon förklaring eller vad som helst. Just nu har vi ingenting planerat efter Umeå, så det känns lite som en sista chans, även om det inte är det.
 
Så det är väl det som händer just nu. Men även om ryggen är skit så ska jag ändå njuta när jag snart åker upp till Norrland i tre veckor, det ska bli riktigt roligt att få träffa pappa, släkt och vänner igen :) Jag fortsätter vara positiv och vet att det tillslut kommer lösa sig! Tills dess ser jag till att hålla mig sysselsatt med bloggen och kanske lite andra projekt :)



Outfit - 1 december

Klackar//Tradera.se
Brallor//Trendsales.se
Tröja//New Yorker
Fuskpäls//Ebay
Glajjor//Tradera.se
Hatt//Trendsales.se
Nitkrage//Ebay
 
Alltså shit, är det verkligen första december idag?! Det känns verkligen inte som det, snarare som första november. Men det är nog för att vi fortfarande har höstväder här (klagar INTE). Ikväll ska vi i familjen plus en vän till Kevin ha godiskväll, vi ska göra massor av julgodis tillsammans och lyssna på julmusik för att få lite stämning. Jag tackar aldrig nej till julgodis, speciellt inte de som är gjorda med vitchoklad ;) Vi ska iväg och handla nu. Jag får se om jag bjussar på någon bild ikväll eller imorgon från baket, men jag lovar inget. CIAO!



New nailpolish


Igår fann jag detta nagellack inne på Ica för en tia, så jag köpte det. Har precis målat naglarna med det och blev glatt överraskad då färgen är super fin! Det syns inte riktigt på bilderna där de mer ser ljusbruna ut, men i verkligheten är de mer nudefärgade. Är väldigt nöjd med det!