Modemåsten enligt mig..

Nu är hösten här och snart även vintern vilket betyder att nu är det inga bara ben som gäller utan snarare långbyxor, jackor och mysiga tröjor. Det här är det som enligt mig är rätt att bära i höst/vinter.

Fuskpäls
En tjock, mysig och snygg fuskpäls! Jag har ett helt gäng som jag faktiskt längtar till att få börja använda igen! Den färgglada från Nelly.com här nedan är den snyggaste jag någonsin sett!!



Skinnbyxor
Skinnbyxan lever kvar och är precis lika snygg i år som förra året, de från Bubbleroom är min stora favorit, supersnygga!



Skinnjacka
Skinnjackan kanske inte går att bära under hela vintern men delar av den och även nu på hösten. Jag tycker absolut man ska satsa på en svart i MC-modell och den från Nelly känns helt rätt.



Kängor/boots
Ett par Dr Martens har nog aldrig känts så rätt som nu men vill man ha ett budgetalternativ så har Din sko ett par snygga.


Pälsväst
Jag tycker det är grymt snyggt och för att inte tala om skönt med pälsvästar, speciellt utanpå en skinnjacka. Perfekt nu i höst!


Svarta stuprörsjeans
Alla borde ha ett par enkla svarta stuprörsjeans i sin garderob för det är snyggt till allt! Själv är jag på jakt efter ett par.


Platåskor
Jag älskar platåskor, tycker det är grymt snyggt och väldigt bekvämt. De svart/vita hade jag inte tackat nej till.


Skjortor
Skjortor i olika färger, modeller och mönster. Snyggt som det är till ett par jeans eller under en myströja, den rosa tycker jag var riktigt läcker.


Myströja
En tröja som både är snygg och skön är nästan ett måste nu när det börjar bli lite kyligare ute och den från Gina tricot ser ju riktigt mysig ut!


Vantar
Ett par snygga vantar för att inte förfrysa fingrarna. Själv kommer jag bo i mina svarta skinnvantar men ska nog även spana in dessa leomönstrade.


Hatt
Ingen kan vid det här laget ha missat att jag i princip bor i olika hattar, har jämt hatt och kommer fortsätta med det. En snygg slokhatt är jag på jakt efter just nu.


Cape/poncho
Ponchon är nog ett av de största nyckelplaggen i höst, antingen kan man köpa en eller göra som mig, göra egna! Här och här kan ni se ponchos som jag har har gjort och hur jag gick till väga för att göra dem.



Har man dessa plaggen tycker jag att man är ready to go i höst!
Vad säger ni? Är det något plagg ni inte kommer använda? Eller är det något jag har missat?



Kommentarer

Fina tips!

» Bibbi

Bra gjort! Snygga kläder! :D

» ida w

Mycket fint! Skinnbyxorna från bubbleroom var fett nice! Och skorna från Nelly :3

Grymt inlägg här!



Förstår allt hur du menar med färger på små bebisar men när jag går och kollar tycker jag att det som faller mig i smaken är ju lite neutralt, kanske för att när man väl fött bebisen ser man bebisen och dess personlighet, då blir det nog lättare om man säger=)



www.alexandrastyle.se

» emma

hejhej,. jovist fast vilken tattoo ville du se? kram

Fin & sjukt bra blogg! :) kommer LÄTT att fortsätta läsa den :)



(har skickat detta till andra bloggare med, med bara dem som jag menar det till.. så att du vet & ej tror jag sitter och skriver detta för någon annan anledning. Står för det jag tycker, hade jag ej gillat bloggen osv hade jag aldrig skickat det :))



Hoppas att du får en fortsatt bra Torsdag! :) KRAM.

Bara massa snyggt!

Älskar hela listan! (förutom hatten och kanske även ponchon).



- Har en grå fuskpäls från 2009, funkar fortfarande. Men den från Nelly ser ju för jäkla härlig ut, men jag vet inte om jag skulle bära den själv.

- Har ett par fejkskinnbyxor, utställda! Love it!

- Har tre skinnjackor (en kort svart, en kort brun och en svart skinnkappa).

- Har tyvärr inga kängor, men snyggt är det!

- Har precis införskaffat en fuskpälsväst, med luva. Hur mysig som helst. Men jag förstår inte riktigt grejen med att ha den över en skinnjacka, jag tycker det räcker med ett ytterplagg :P :D

- Lovely med platåskor! Ungefär som i början av min tonårstid då Spice Girls var så populära. Kul att platåskor kommer igen. Äger tyvärr inga just nu.

- Skjortor och myströjor kan man ju aldrig ha för mycket av!

- Vantar blir ju ett måste. Först skinnhandskar och sen får vi se. Skulle vilja ha ett par i fuskpäls för att matcha fuskpälsmössan jag har :)



Nu blev detta en hel roman, men verkar nog att jag är all set för hösten och vintern :)

Päls gar helt bort hos mig (bade riktig och fejk!), men annars sa tycker jag du har fatt med bra saker pa listan!


Kom ihåg






Trackback