En underbar eftermiddag/kväll

Hejsan. Idag har bloggen inte riktigt prioriterats utan det som gått före är sjukgymnastik, akupunktur, sömn, utflykt med familjen och Idol, men nu mina vänner, nu.. Nu ska här bjudas på en fest av bilder från vår utflykt som var fantastisk! Även idag har vi haft ca 24 grader i skuggan plus sol så vid 16-tiden åkte vi ner till havet där vi eldade, grillade korv och marshmallows och där blev vi till just innan Idol började.

Andreas är vår grill och eldmästare så han fick sköta om elden (fast han gillar det ju också, han ska alltid leka med elden som små barn, hihi).



När det var dags för korv så kom Liam springandes.



Fast innan måste man ju tälja sin grillpinne.




Mamma vad väldigt glad och bjöd på skratt.



Likaså Andreas.



Jag åt och åt grillade marshmallows tills jag började må illa men det är ju så himla gott!




Som jag sa, åt och åt.



Liam fick (såklart) också i sig ett gäng.



Och mamma, ehh också. Förutom det som fastnade i hennes ansikte och hår då. Det gick visst inte lika smidigt för henne (oväntat? inte direkt, haha).



När det började mörkna ute så var det helt magiskt!! Vilken himmel det var som speglades i havet, som i en sagolik bok.




Så där spenderade vi vår eftermiddag och det är jag mer än glad för. Det är så sjukt att det är första oktober imorgon för de senaste dagarna har det känts som om det vore i mitten på augusti och det älskar jag, vill inte att vintern ska komma :/

Nu ska jag krypa till sängs så jag kommer mig upp åt morgon för att gå på loppis.
God natt och kram.



Kommentarer

Åh så mysigt! Och grillade marshmallows är ju bara FÖÖÖR gott. Äter också alltid för många xD

ser jättemysigt ut! :) å vilken fin och gosig tröja du har på dig ;D

får höras nån dag och bestämma mer om november? börjar ju närma sig nu =D

Ah mysigt :) vi ska ocksa grilla idag, fast i trädgarden.

Åh vad mysigt det ser ut. Och vilken vacker mamma du har! Ni är allt lite lika :) Vet inte om jag kommenterat på din blogg förut men läser den dagligen och ville bara passa på att säja att jag tycker den är jätteinspirerande och fin. En motvikt i konsoumtionssamhället som visar att man kan vara fin eller till och med finare fast man väljer att inte konsumera nytt hela tiden. Det sitter liksom inte i priset på kläderna, det sitter i stilen! Kram till dej!


Kom ihåg






Trackback