En underbar eftermiddag/kväll

Hejsan. Idag har bloggen inte riktigt prioriterats utan det som gått före är sjukgymnastik, akupunktur, sömn, utflykt med familjen och Idol, men nu mina vänner, nu.. Nu ska här bjudas på en fest av bilder från vår utflykt som var fantastisk! Även idag har vi haft ca 24 grader i skuggan plus sol så vid 16-tiden åkte vi ner till havet där vi eldade, grillade korv och marshmallows och där blev vi till just innan Idol började.

Andreas är vår grill och eldmästare så han fick sköta om elden (fast han gillar det ju också, han ska alltid leka med elden som små barn, hihi).



När det var dags för korv så kom Liam springandes.



Fast innan måste man ju tälja sin grillpinne.




Mamma vad väldigt glad och bjöd på skratt.



Likaså Andreas.



Jag åt och åt grillade marshmallows tills jag började må illa men det är ju så himla gott!




Som jag sa, åt och åt.



Liam fick (såklart) också i sig ett gäng.



Och mamma, ehh också. Förutom det som fastnade i hennes ansikte och hår då. Det gick visst inte lika smidigt för henne (oväntat? inte direkt, haha).



När det började mörkna ute så var det helt magiskt!! Vilken himmel det var som speglades i havet, som i en sagolik bok.




Så där spenderade vi vår eftermiddag och det är jag mer än glad för. Det är så sjukt att det är första oktober imorgon för de senaste dagarna har det känts som om det vore i mitten på augusti och det älskar jag, vill inte att vintern ska komma :/

Nu ska jag krypa till sängs så jag kommer mig upp åt morgon för att gå på loppis.
God natt och kram.



Gårkvällens outfit


Allt jag har på mig är köpt second hand.

Och om det skulle vara någon som tror att jag är kristen och så för att jag har på mig korshalsband (var några som jag träffade som trodde det) så är det inte så, jag är inte kristen men tycker att kors är snyggt, precis som många andra och det är därför jag har på mig det.



Lite bilder från min dag..

Här kommer lite bilder från min dag som började med ett besök hos några vänner till familjen där vi var i några timmar, fikade, plockade och åt hallon, lekte med lilltjejen osv. Det är sååå mysigt där och man känner sig alltid så välkommen.



Nu efter middagen så åkte jag, mamma och Andreas till Vik där vi strosade omkring lite i kvällssolen och satte oss vid havet ett tag, så himla mysigt.




Bilder från kvällens outfit dyker upp imorgon.
Kram (:



KISS

Ojojoj säger jag bara, vem hade trott att vi i slutet av September skulle få en solig dag och ca 25 grader varmt? Inte då jag i alla fall. Och imorgon ska det tydligen bli ännu varmare, skööönt säger jag. Man trodde ju som att det var höst nu så i morse innan jag och mamma åkte iväg ett par timmar så hade jag klätt mig i svarta långbyxor och skjorta och jag svettades nästan bort, nästan så att jag fick lite smått panik så när vi kom hem skyndade jag mig att byta om och då blev det så här.



Kängor//Second hand, loppis 120 kr
Shorts//Second hand, loppis (klippt av själv) 40 kr
T-shirt//Köpt i ett stånd i Umeå
Mössa//Second hand, loppis ca 15 kr



Morsning



Eller morsning och morsning, jag har faktiskt varit uppe sen åtta. I natt eller i morse snarare (04.30) var jag tvungen att tända min taklampa och gå på myggjakt i mitt rum. Det är sååååå irriterande att ha en mygga i rummet då man ska sova, mest för ljudet men även för att den bits. Efter ca en kvart av frustration så var den död och jag fick äntligen lugn och ro. Tack för det! Som tur var somnade jag om ganska snabbt då jag la mig igen än om jag inbillade mig att en ny mygga var i rummet men som sagt, det var nog bara inbillning. Jag ville i alla fall mest önska er en trevlig dag så hörs vi sen igen med en outfit och så. KRAM!



Pälsigt värre

Idag fick min nya mysiga fuskpälsväst åka på, förstår ni att jag köpte den för 25 ynka kronor? Jag kan inte fatta det!


Skor//Second hand, tradera ca 600 kr
Byxor//(Mammas) Lindex, ca 40 kr
Tröja//H&M, ca 80 kr
Väst//Second hand, loppis 25 kr
Hatt//Second hand, loppis 5 kr
Väska//Gjord av Tuareger



Snygga vardagsskor

Jag tycker att nelly.com har fått in ett par snygga vardagsskor. Och som vi alla vet är ju vintern (tyvärr!!!!) på gång och då blir det inte lika lätt att gå i klackar, inte då det är snö på marken eller halt i alla fall. Skor som de här nedan är perfekta då (om det inte är för kallt) om man fortfarande vill ha snygga skor på sig för annars är ju riktiga vinterskor såklart de bästa! Jag kanske helt enkelt ska säga att det här är höstskor i stället för ju mer jag skriver om vintern desto sämre vinerskor verkar de här vara, haha. Mina favoriter är nog de som är nere till höger, gillar den modellen mest. Gillar ni någon av dessa?








Pyssel-inspiration!



Här är en del bilder som jag har sparat på sistone, pysselinspiration helt enkelt. Jag blir så ivrig när jag ser de här bilderna och tänker på vad jag kan göra, göra om osv. F*N bara att ryggen är som den är men nästa dag då jag känner mig bra och inspirerad ska jag ta vara på det och förhoppningsvis blir det snart :)



En mysig dag

Vilken fin och härlig dag det har varit! I morse åkte jag, mamma, en vän till oss och hennes lilla tös till Ystad där vi mest bara strosade omkring ett tag, njöt av solen och såg lite folk. Efter det körde vi till Olof Viktors café där vi åt super goda mackor och bakverk och njöt ännu mera av solen och värmen. Tyvärr (gah vad arga jag och mamma blev på oss själva) så glömde vi kameran hemma så det blev bara mobilbilder.

Här ser ni min macka med maaaassor av kräftstjärtar som jag åt, den var gigantisk och hur god som helst!



Vi satt ute på innergården några timmar och ja, behöver jag ens säga att det var vackert och mysigt där? Och om ni undrar varför jag har "suddat" två av ansikterna så är det för att jag inte vet om de vill vara med här på bloggen eller inte, glömde fråga innan vi skildes åt.



Till efterrätt köpte vi en morotskaka och en citronmarrängkaka som vi sedan delade på. Jag älskar morotskaka, speciellt det kladdiga på toppen :D



Nu ska jag se nya avsnittet av Gossip girl!



Sista delen med second hand shoppingen

Nu kommer de sista grejerna som jag fyndade i lördags som helt klart var en av de bästa fynddagarna under sommaren, hittade så mycket snyggt!

Två tröjor (den vänstra var till mamma) för 5 kr styck.


Gosiga vantar lär snart behövas och dessa blev mina för 5 kr.



Och sist men inte minst, band. Jag köper alltid lite band, knappar och så när jag hittar snyggt och billigt för det är bra att ha då man är kreativ :) 15 kr för båda.



Det var allt... För den här gången, hihi.



In my shorts




Skor//Second hand, tradera ca 600 kr
Skinnshorts//Second hand, loppis 40 kr
Tröja//Second hand, röda korset i Simrishamn ca 10 kr
Halsband//Second hand, ca 15 kr
Hatt//H&M, 99 kr

Så här blev resultat av shortsen som jag "gjorde" igår! Antingen kan man bära dem som jag gör på bilderna här ovan lite lägre ner men de går även att ha i midjan så länge jag har skärp. Jag är himla nöjd med dem, det enda jag inte gillar är hur ändan ser ut i dem, haha, som en säck typ. Men det går nog att dölja eller fixa till. Ser ni förresten att jag inte har någon mascara på mig? På sista tiden har jag som blivit lat med att sminka ögonen, ganska skönt faktiskt. Och vad härligt väder det är ute, vi har ca 21 grader i skuggan så jag frös inte minsta lilla då vi tog bilderna, snarare tvärtom då det blev varmt med tjocktröjan.



dr martens

Nu ska jag presentera er för mitt senaste tillskott till skogarderoben, nämligen ett par dr martens kängor. När jag var på loppisen i lördags stod jag en bit bort och såg dessa ett tiotal meter ifrån mig så i takt med att hjärtat bultade snabbare gick jag med raska steg fram till dem, provade dem och bestämde mig för att dessa skulle jag ha. Tjejen som sålde dem hade aldrig använt dem men ville ändå bara ha 200 kr för dem. Tyvärr är de dock snäppet små för mig men ja ska prova ha dem ett par gånger och se om jag kan leva med det, vill så gärna ha kvar dem.


Second hand, loppis 200 kr



New red leathershorts


Röda skinnbrallor//Second hand, loppis 40 kr

Så där såg alltså de röda skinnbrallorna ut som jag köpte på loppisen i lördags och efter lite klippning fick jag mig ett par röda skinnshorts för 40 spänn! Får se vad jag hittar på att göra med "benen", alltså tyget som jag klippte bort för det kan jag ju inte bara slänga. Idéer?



5 outfits

Tjena! Vid det här laget vet ni nog vad de här inläggen går ut på men om inte så tar jag det en gång till. Dessa är de outfits jag visat er i veckan och nu vill jag veta om det är någon ni gillar lite extra?



Själv har jag jäkligt svårt att bestämma mig för jag gillar nämligen 1, 2 och 3 grymt mycket. Ettan gillar jag för jag älskar helheten, bilden, ljuset, kläderna, allt men mest kläderna då. Tvåan är ju ganska simpel men jag gillar den ändå, den är snygg men ändå lite avslappnad med en mysig tröja och boots. Och trean är ju trean och ni vet ju hur mycket jag gillar min skinnjacka.. Men om jag måste välja en blir det nog tvåan.. Eller trean... Nä tvåan blir det!



Två nya halsband

Här är de två halsbanden jag fick med mig hem från loppisen i lördags. Vid det här laget har jag himla många halsband så jag måste nog börja använda dem också eller vad tror ni, hehe.

Ett korshalsband som jag gillar nedrans mycket, 20 kr gick det på.



Och så en söt liten lila "påse" där jag kan ha lite småmynt eller kanske en lyckosten? 5 kr betalade jag för den.




Kalle anka



Skor//Second hand, tradera.se ca 600 kr
Jeans//Lindex 199 kr
Tröja//Second hand, loppis 20 kr
Hatt//Second hand, loppis 5 kr

Vem kunde tro att den här Kalle anka tröjan skulle bli en favorit hos mig?! Jag gillar den i alla fall, skarpt. Tyvärr är färgen rätt missvisande på dessa bilder för i verkligheten är den mer klargrön (typ som gräset), inte turkosliknande som på bilderna. Men puss på den ändå.



Mys



Jag tycker att den här bilden som mamma tog på mig och misse i morse sammanfattar rätt bra hur vi har haft de det senaste dygnet, mysigt. Vi (jag, mamma och lillebror Liam) sov hos Solveig och vi har ätit så mycket gott så man nästan har gått och varit smått illamående hela tiden, på ett bra sätt. Men nu är vi hemma igen och jag ska snart lägga upp en outfit så kika in snart igen.



Tre nya plagg

Jag hade tänkt visa er tre av plaggen som jag kom hem med idag från en av mina favoritloppisar som tyvärr slutar snart om inte det här var sista gången? Det är i alla fall  i Suckarnasgång här i Simrishamn som det varenda lördag är loppis, eller varenda lördag under sommaren.

En super gosig (fusk)pälsväst 25 kr och en jacka i skinnimitation även den för 25 kr.


Den här tröjan skrek väl egentligen inte så himla mycket Jennilie men jag fastnade för den ändå och då damen som sålde den bara ville ha 20 kr slog jag till. Som ni ser har jag fotat med min lilla (dåliga) kamera så ni ska få bättre bilder på den nån annan dag.



Ikväll sover jag borta så vi hörs nog inte mer idag utan det blir imorgon då jag är hemma igen.
KRAM!



Shoppeli shop shop



Hörrni, ser ni vilka godbitar jag fann på loppisen?!!! Jag fick mig bl.a ett par dr martens, röda skinnbrallor (ska bli shorts), pälsväst, halsband osv. Åh vad jag Ä L S K A R att fynda second hand. Ni ska självklart få bättre bilder på grejerna men det blir senare eller någon annan dag.



Morsning!



God morgon! Hoppas ni alla är pigga och krya denna lördag. Jag ville mest bara säga god morgon och önska er en trevlig lördag. Själv ska jag göra mig i ordning och sedan gå på loppis och se om det är något. Kram kram.



Snygga höstjackor för under 1000-lappen



Jag har surfat runt lite på nätet och kikat på snygga höstjackor så jag tänkte passa på och visa er en del av godbitarna jag fann. Mina favoriter är nog den färgglada fuskpälsen (underbar!!) och skinnjackan högst uppe till vänster. Den sistnämnda tror jag är ett sånt där plagg som på galgen ser okej ut men inte så mycket mer än så men när man tar på sig det visar det sig att det är en guldklimp. Gillar ni någon av dessa jackor?



Finn ett fel



Ehhm vart tog mitt huvud vägen? Haha! Det är alltså så där man ska göra då man har en dålig hårdag, skippa skallen när man går ut (eller ta bilder i motljus). Vilken tur att mamma alltid brukar ta så många outfitbilder så man kan strunta i de som blir... Huvudlösa?



1 år sedan

Vet ni vad, idag är det exakt ett år sedan jag opererade ryggen (de stelopererade och satte in en diskprotes). Jag har aldrig varit med om något så smärtsamt tidigare, aldrig ens i närheten. Direkt när jag slog upp ögonen på uppvaket spröt tårarna för det gjorde så ont att det går inte ens att beskriva. Om någon skulle sticka en kniv genom min rygg i detta nu känns det som om det inte alls skulle göra lika ont som jag hade då, ni kanske förstår bättre då. Sen att det tog över 8 timmar för dem att få ner smärtan gjorde ju det hela ännu värre. Om jag innan hade vetat hur ont jag skulle ha (en sköterska sa till mig innan operationen att vid uppvaket skulle jag ligga på en 3a på en skala från 1 till 10 där 10 är värst, så hon hade ju ganska mycket fel) så vet jag ärligt talat inte om jag hade genomgått det. Men som sagt, det är ett år sen och förhoppningsvis behöver jag inte genomgå något liknande igen.

Så här ser mitt ärr ut nu.




Färgglatt

Hejsan! Vet ni vad jag precis har fått veta? I natt fick jag två nya tremänningar, två småflickor (tvillingar), åh så små och söta de lär vara :) Här är i alla fall min outfit för dagen, ovanligt färgglad. Och just de.. Ponchon som jag har på mig gjorde jag i morse av filten jag köpte på en loppis för 13 kr. HÄR är min guide till hur du gör din egen poncho av en filt.


Klackar//Second hand, tradera.se ca 600 kr
Jeans//Köpta i Berlin
Tröja//Nelly.com, ca 100 kr
Poncho//Gjort själv, 13 kr
Hatt//Second hand, loppis 20 kr
Halsband//Gjort själv



Sommarens...

Jag har gjort en lista med grejer som varit bra i sommar, eller sommarens bästa skulle man väl kunna kalla det.

Sommarens snyggaste outfit, jag verkligen störtälskar den här klänningen tillsammans med jeansvästen!



Sommarens bästa bild togs på en familjeutflykt bland en massa kor.



Sommarens godaste glass är helt klart Sin 30 då man får kulglass, mjukglass, grädde, topping och strössel!



Sommarens bästa fynd är utan tvekan min skinnjacka som fyndades på en loppis för 300 kr.



Det bästa med sommaren har varit alla loppisar och loppisfynd, som jag har fyndat.



Sommarens bästa dag ägde rum i början på augusti då Therese var här nere och hälsade på. Vi var på Stenshuvud hela dagen och solade och hade det gött, sedan åkte vi till Simrishamn där vi strosade omkring tills vi bestämde oss för att äta världens godaste grillbuffè på Hotell Svea.



Sommarens mest använda plagg är dessa midjehöga jeansshorts.



Sommarens mest använda skor är helt klart mina favoritklackar (om man ser till outfitbilderna och inte verkligheten).



Sommarens godaste är utan tvekan den här underbara cheesecaken!



Om någon av er gör en likadan eller liknande lista så lämna en länk till mig då så jag kan spana in den :)



Kängor!

Ni var ett par som gillade mina nya kängor som jag köpte second hand för ett tag sedan och jag tänkte därför tipsa er om några snygga par skor! De är så klart dyrare än vad mina var eftersom dessa är nya och oanvända men det kan det ju ändå vara värt. Själv tycker jag att denna typ av kängor är grymma, snygga och bekväma och helt perfekta nu till hösten och vintern, även till sommaren.



  1. Ellos.se, 1349 kr
  2. Nelly.com, 1295 kr
  3. Scorett.se, 349 kr
  4. Dinsko.se, 499 kr
  5. Nelly.com, 995 kr
  6. Ellos.se, 499 kr
  7. Scorett.se, 999 kr
  8. Dinsko.se, 499 kr
  9. Scorett.se, 599 kr
  10. Skopunkten.se, 349 kr
  11. Scorett.se, 1399 kr



Heaven freezes, Hell closes

Tjenis! Och så var det onsdag, igen. Jag har precis sett nya avsnittet av 90210 men ligger just nu bara i sängen och funderar hur jag ska fördriva tiden. Många tror kanske att det är skönt att vara hemma heldagarna (jag är sjukskriven) men jag ska säga er att det är urtrist!! Visst att det ibland kan vara skönt med sovmorgon men jag skulle mycket hellre kunna jobba eller plugga och skippa sovmornar. Jag blir så frustread då jag vill så mycket men sen så säger kroppen NEJ innan man ens hinner börja. Men men nu är det som det är och förhoppningsvis (har sagt så i några år nu hehe) så blir min rygg tillräckligt bra inom en någorlunda snar framtid så jag klarar av att göra något litet i alla fall. Nu ska jag sluta klaga och visa er dagens outfit, trevligare än mitt gnäll skulle jag tro ;P

Klackar//Second hand, tradera.se ca 600 kr
Kjol//H&M, 49 kr
Tröja//Second hand, loppis ca 10 kr
Skinnjacka//Second hand, loppis 300 kr
Halsband//Gjort själv
Hatt//H&M, 99 kr



Läsarstilen #55

Idag så är det 15-åriga Josefin's tur att dela med sig av sin outfit, här hittar ni hennes blogg; http://witchu.blogg.se


Shorts - Mammas avklippta och sedan blekta
Tröja - En gammal polo tröja som jag hittade hemma
Klocka -  Köpt på loppis

Oj vad jag gillar Josefin's blekta jeansshorts, riktigt grymma! Håller ni inte med mig? Sen måste jag bara berömma hennes snygga hår än om det inte riktigt har något med kläderna att göra. Det här gillade jag, enkelt men ändå snyggt och intressant.



Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!






Jag älskar mig själv

Vilken fin rubrik jag fick till va, haha. Nä men jag tänkte berätta en grej för er som jag älskar med mig själv, nämligen att jag är så kreativt lagd! Jag är så tacksam för att jag fick ärva de kreativa generna! Ni vet väl att jag har en kategori här på bloggen som heter "Kreativt & skapande" där alla kreativa inlägg hamnar, grejer jag pysslat ihop och så?! Sen så finns en del bakverk som jag gjort i kategorin "Ätbart" och sist men inte minst så finns en del samlat i min pysselblogg där jag bloggade för några år sedan. I dessa kategorier så hittar ni väldigt mycket grejer som jag har gjort, allt ifrån kläder, till tavlor och smycken. Jag har samlat ihop ett par bilder på grejer som jag har pysslat ihop.

Kort. Förut gjorde jag jämt massssor av olika kort som jag sedan gav bort eller sålde på julmarknader.



Jag älskar att slå in paket, här är några som jag slagit in.



Jag har gjort en del i trådslöjd, bland annat dessa smyckeshållare.




Jag gick ju design med textil inriktning på gymnasiet där jag lärde mig att sy kläder men jag har även sytt lite annat som väskor, servetter och julstrumpor.



Jag gillar att göra om grejer som t.ex den här vita filten som blev en poncho.



Jag har målat väldigt många såna här tavlor som jag sålde förut.



Jag älskar verkligen att baka vackra bakverk, de får hellre vara snygga än goda, haha.




Jag har gjort smycken i massor, det här är en del av dem.



Så, där ser ni en del av vad jag brukar pyssla med då jag känner mig kreativ. Som ni ser så är det ganska blandat men det jag gillar mest är nog att baka fina grejer och att göra smycken :)
Brukar ni pyssla och vad gör ni då?



Leo-pants

Ni anar inte hur nöjd jag är med mina nya kängor, de perfekta vardagsskorna! Väskan är förresten också ett av fynden som jag gjorde i helgen. Och hörrni, en sista grej, ALLT som jag har på mig idag är köpt second hand och gick sammanlagt på just över 200 kr, inte illa.



Kängor//Second hand, loppis 120 kr
Leopardbyxor//Second hand, tradera.se ca 60 kr
Tröja//Second hand, loppis ca 15 kr
Hatt//Second hand, loppis 5 kr
Väska//Second hand, loppis 10 kr



Second hand-shopping del 2

Så, här kommer resten av det som jag köpte på loppisarna i lördags. Den här super duper dunder fina servisen blev jag förälskad i vid första ögonkastet, jag verkligen älskar den! Färgerna, formerna, storleken, allt. Den är dessutom i toppkvalité med inte minsta lilla skavank och vet ni vad jag fick betala..? 50 kr för hela alltet, inte ens 5 kr per kopp/fat. Klädmässigt så klär jag mig ju oftast lite hårdare/rockigare MEN när det kommer till inredning så är jag en sucker för vackra pastellfärger och retro. Ni anar inte hur mycket jag ser fram emot att få inreda mitt eget place när den dagen kommer, jag vill att det ska kännas som man kliver in till 50/60-talet (med moderna inslag). Men tillbaka till servisen, jag är kär, speciellt i det turkosa och ljusrosa porslinet.



En färgglad filt som ska göras om till en poncho, 13 kr.



Ett par Levis-jeans som ska klippas av till shorts, 15 kr.



Så, det var resten av mina fynd.



My week with MARILYN



Hur i hela friden kan jag ha missat att det i november kommer ut en film som handlar om min stora idol (förutom Elvis) Marilyn Monroe, jag kanske måste börja köpa massor av skvallertidningar igen.. Men så är det, i november kommer filmen My week with Marilyn gå på biograferna här i Sverige och ni kan lita på att jag kommer se den! Jag gillar det jag hittills har sett.



Och så den riktiga Marilyn.




Elvis Presley

Då var det dags för en outfit! Här ser ni förresten hur mina nya kängor ser ut på, jag älskar dom.



Kängor//Second hand, loppis 120 kr
Stayups//H&M, ca 70 kr
Linne/Second hand, loppis 40 kr
Glajjor//Lindex, 79 kr
Hatt//Second hand, loppis 5 kr



Second hand-shopping del 1

Tänkte visa en del av det som jag shoppade på loppisarna i lördags och jag måste säga det att jag är super nöjd!

Jag har ju ett par kängor sedan ca ett år tillbaka som jag alltid använder men de är inte i äkta skinn och det syns då de redan är ganska nötta, så när jag fann dessa blev jag väldigt glad. Det är ett par Tretorn kängor i äkta läder som är 30 år gamla. Dom är som sagt gamla men det syns absolut inte, jag skulle kanske gissat på några månader. Det bästa förutom att de satt som en smäck är att jag fick dom för 120 kr, det är ju ingenting för snygga äkta skinnkängor!


En tröja/skjorta för 15 kr (den är helsvart).


En väska för 10 kr.


Vad tycker ni?



So in Carmel


Pics; So in Carmel

Det har blivit en del tips nu på slutet men jag kan inte hålla mig då jag hittar grym inspiration eller riktigt snygga plagg. Den här gången handlar det om ett snyggt plagg och det är pälsvästen här ovan! Den ser så förblånat mysig och skön ut, speciellt då den har huva. Sen så gillar jag att den är snäppet längre i modellen också. Om jag inte minns helt galet så tror jag att den är köpt på Zara men jag vill inte lova något jag inte är säker på. Och en sista grej, jag Ä L S K A R pälsvästar över en stor collegetröja, såååå snyggt!



Ett par stycken...

Då var det söndag igen vilket betyder att jag visar upp mina senaste outfits och ni får säga vilken som är er favorit eller om ni gillar någon mer än någon annan.




Min är helt klart nummer tre för att jag bär plagget som jag gillar mest i hela min garderob, nämligen min älskade skinnjacka. Jag är fortfarande så himla himla himla glad över att jag äntligen fann mig en snygg (och inte allt för dyr) äkta skinnjacka. Och exakt en sån som jag ville ha, helt otroligt. Men ibland ska man ha tur :)



Renar

Den här outfiten fotades faktiskt i Kristianstad när jag var där senast men jag har tydligen glömt att publicera bilderna. Det är kanske inte en av mina snyggaste outfits men ibland tycker jag att det är skönt att skippa det som är snyggast och i stället köra på det som är skönast (fast lite snyggt kan det ju ändå få vara, hihi). Den här tjocktröjan med renar på tror jag kommer bli välanvänd i vinter då det är en av de skönaste tröjorna som jag äger, fyndad för 15 kr dessutom!


Skor//Bo Ohlsson, 249 kr
Byxor//Second hand, Röda korset i Simrishamn ca 10 kr
Tröja//Second hand, loppis ca 15 kr
Hatt//H&M, 99 kr
Väska//Second hand, loppis 20 kr



Strange ambition

Jag har hittat till en ny och ganksa ball blogg, nämligen Strange Ambition. Jag gillar hennes stil och bilder och tycker ni ska spana in den här brudens blogg för den är helt klart värd ett besök!


Pics; Strange ambition.



Mysigt

Hej igen! Efter mitt senaste inlägg så åkte vi som sagt iväg på ännu en loppis där jag fann lite smått och gott som ligger i tvättmaskinen nu och efter det hälsade vi på hos några vänner.

Loppisen i S:t Olof.



Min outfit idag var väldigt bekväm.


Skor//Bo Ohlsson, 249 kr
Byxor//Lindex, 199 kr
T-shirt//Second hand, loppis 40 kr
Kofta//Second hand, loppis 15 kr
Jeansjacka//Second hand, loppis 5 kr
Väska//Second hand, loppis 10 kr
Hatt//H&M, 99 kr



Loppis!



Goddag! För ett tag sedan kom jag från loppisen i Suckarnas gång och jag kom inte hem tomhänt ;) Ovan ser ni bilder från mitt första köp som ligger i påsen, någon som kan gissa vad det är? Snart ska jag och mamma iväg på en till loppis så vi hörs sen idag, kram!



Some pictures of me, me and me..



Nu sticker jag iväg på loppis!



ÄLSKAR



Åh vad jag ä l s k a r NASTY GAL'S inspirationsbilder för nu i september. Jag älskar omgivningen, stylingen, kläderna, ALLT! Mest gillar jag nog styling nr 1, hur snyggt var det inte med leopardmönstrat tillsammans med neonfärgade skor?! Grymt.



Outfit och TVD-snack

Hej. Idag så klippte jag av ärmarna på mina två nya t-shirts, den med James Dean och den med Elvis, det känns mer jag och snyggare enligt mig. Hur det blev ser ni här nedanför.

Och hörrni, idag så har äntligen nya avsnittet av The Vampire Diaries (världens bästa serie typ) kommit ut, som jag har längtat och väntat efter sommaruppbehållet. Ni som inte hunnit se avsnittet än borde inte läsa vidare för nu kommer spoilers!! Okej, varning varning, läs inte vidare om du inte hunnit se avsnittet än. Jag gillade avsnittet, att man fick se lite av vad Stefan och Klaus höll på med och hur Damon, Alaric och Elena letar efter Stefan. Jag gillar att Stefan är lite ond igen än om han inte riktigt vill det, det blir mycket mer spännande så plus att Damon och Elena får lite kvalitetstid med varandra, hihi. Och det där med Caroline och Tyler väntade man ju nästan bara på att det skulle hända, än om jag gillar Matt också. Det jag inte gillade var att Stefan dödade Andie för hon gillade jag och det kändes ganska onödigt att hon dog. Det ska i alla fall bli spännande och se vad Carol Lockwood gör med Caroline nu, kanske att Tyler måste berätta vad han själv är..? Vad tror ni och vad tyckte ni om avsnittet?




Skor//Second hand, tradera ca 120 kr
T-shirt//Second hand, loppis 40 kr
Skinnjacka//Second hand, loppis 300 kr
Hatt//H&M, 99 kr

Update: Jag ser inte avsnitten i Svensk takt utan jag ser avsnitten gratis på den här sidan där avsnitten kommer ut direkt efter att de sänts i USA. Jag ser det inte i Svensk takt dels för att jag aldrig skulle klara av att vänta tills avsnitten kommer på tv här i Sverige och för det andra tycker jag att det är jobbigt att se med svensk text, vill bara ha engelskt tal.



+++

Jag blir alltid lika glad!




Inspiration

Surfade runt efter lite inspiration och fann dessa.



Pics; Minoutfit, Enstyle, Lookbook



I mina nya älsklingsskor!




Skor//Second hand, tradera.se ca 120 kr
Skinnbyxor//Gina tricot, rea 50 kr
Skjorta//Second hand, loppis ca 15 kr
Väst//Nelly.se, rea ca 100 kr
Hatt//Lindex, rea 30 kr
Halsband//H&M

Åhh,
ni kan inte ana hur mycket jag gillar mina nya pjux!!! De sitter perfekt, är hur bekväma som helst och känns så jag. Åh åh åhhh vad jag är glad att de är mina!



Modemonster?!?!



Idag ska ni få en outfit från mig! Jag kör på fem av de modemåsten jag visade er igår, modemonster?! Haha.
Kika in senare för hela outfiten!




Tattoo's



Jag är sååå sugen på att göra en tredje tatuering! Jag vet exakt vad jag skulle vilja ha och det är en text, ett ordspråk på engelska som jag har älskat enda sedan jag hörde det för första gången ett par år sedan. Vad det är säger jag inte men det är lite längre så det skulle nog bli minst två rader beroende på hur långa man väljer att ha raderna. Jag vet dock inte var jag skulle vilja ha den här tatueringen men på bilderna ovan ser ni vilka ställen jag funderar på. Men jag vet inte vilken jag gillar mest, beror ju på hur synlig jag vill att den ska vara också (OM jag väljer att tatuera mig igen vill säga, just nu funderar jag bara på det). Vilket ställe tror ni skulle bli snyggast på mig?



Läsarstilen #54

Idag är det den 24-åriga och sockersöta Hedvig som delar med sig av sin outfit. Ni kan läsa hennes blogg här; http://heddii.blogg.se


Klänning - Bik bok

Hedvig säger; "För mig är inspiration något jag får av allt som omger mig i vardagen, men det viktigaste i slutändan är att det ska vara något jag trivs och känner mig fin i. Oftast faller jag för det enkla, vitt och svart går aldrig ur tiden."

Själv så tycker jag att Hedvig var super fin i den där klänningen och det känns som om det funkar så där "naket", det behövs inga smycken, inga skor, ingen hatt eller vad det nu kan tänkas vara. Själv skulle jag känna mig alldeles för söt för att bara ha klänningen men vissa, t.ex hon passar i det enkla. Jag ser nästan framför mig hur hon springer omkring barfota i gräset vid ett midsommarfirande, haha. Mycket fint!



Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!



Modemåsten enligt mig..

Nu är hösten här och snart även vintern vilket betyder att nu är det inga bara ben som gäller utan snarare långbyxor, jackor och mysiga tröjor. Det här är det som enligt mig är rätt att bära i höst/vinter.

Fuskpäls
En tjock, mysig och snygg fuskpäls! Jag har ett helt gäng som jag faktiskt längtar till att få börja använda igen! Den färgglada från Nelly.com här nedan är den snyggaste jag någonsin sett!!



Skinnbyxor
Skinnbyxan lever kvar och är precis lika snygg i år som förra året, de från Bubbleroom är min stora favorit, supersnygga!



Skinnjacka
Skinnjackan kanske inte går att bära under hela vintern men delar av den och även nu på hösten. Jag tycker absolut man ska satsa på en svart i MC-modell och den från Nelly känns helt rätt.



Kängor/boots
Ett par Dr Martens har nog aldrig känts så rätt som nu men vill man ha ett budgetalternativ så har Din sko ett par snygga.


Pälsväst
Jag tycker det är grymt snyggt och för att inte tala om skönt med pälsvästar, speciellt utanpå en skinnjacka. Perfekt nu i höst!


Svarta stuprörsjeans
Alla borde ha ett par enkla svarta stuprörsjeans i sin garderob för det är snyggt till allt! Själv är jag på jakt efter ett par.


Platåskor
Jag älskar platåskor, tycker det är grymt snyggt och väldigt bekvämt. De svart/vita hade jag inte tackat nej till.


Skjortor
Skjortor i olika färger, modeller och mönster. Snyggt som det är till ett par jeans eller under en myströja, den rosa tycker jag var riktigt läcker.


Myströja
En tröja som både är snygg och skön är nästan ett måste nu när det börjar bli lite kyligare ute och den från Gina tricot ser ju riktigt mysig ut!


Vantar
Ett par snygga vantar för att inte förfrysa fingrarna. Själv kommer jag bo i mina svarta skinnvantar men ska nog även spana in dessa leomönstrade.


Hatt
Ingen kan vid det här laget ha missat att jag i princip bor i olika hattar, har jämt hatt och kommer fortsätta med det. En snygg slokhatt är jag på jakt efter just nu.


Cape/poncho
Ponchon är nog ett av de största nyckelplaggen i höst, antingen kan man köpa en eller göra som mig, göra egna! Här och här kan ni se ponchos som jag har har gjort och hur jag gick till väga för att göra dem.



Har man dessa plaggen tycker jag att man är ready to go i höst!
Vad säger ni? Är det något plagg ni inte kommer använda? Eller är det något jag har missat?



Som jag längtat och som jag längtar..




Förra hösten




Idag mår jag inge bra (ryggen som värker som attan) och kommer därför inte visa någon outfit men tänkte att jag istället kunde visa fyra outfits från förra hösten. Är det någon av dem ni gillar lite extra? Jag kan inte riktigt bestämma mig men nummer 1 eller 3 tror jag.



En trött Jennilie



Hej igen. Som jag skrev i mitt förra inlägg så hade jag ont i ryggen och var riktigt trött men sen blev det bara värre och värre så jag tog en värktablett (har väldigt starka värktabletter mot ryggen och blir trött av dem), det hjälpte dock inte så efter ett tag fick jag ta en till. Som ni nog förstår blev jag ännu tröttare då med tanke på att jag blev trött av akupunkturen i morse och sedan fick ta TVÅ värktabletter (brukar oftast bara måsta ta en) och blir trött av dem med så jag la mig för att sova nån timme trodde jag men vaknade upp över fem timmar senare!! Helt sjukt med tanke på att jag sov bra i natt också. Ett tydligt bevis på att jag blir trött av medicinen och akupunkturen med andra ord. Och det som är ännu sjukare är att jag fortfarande nästan är lika trött, det känns som om jag inte kommer ha några problem att somna ikväll igen. Well well, ikväll ska jag ändå bara ta det lugnt och se på Idol sen får jag sova hur mycket jag vill :) Och efter att ha läst det här inlägg ser jag hur ofta jag skriver trött, mitt nya favoritord? Hah.



Outfit måndag!

Tjenis. Idag har jag hunnit med att träna hos herr sjukgymnast, fått akupunktur och käkat våfflor! Just nu ligger jag dock i sängen med en ond rygg och trött som bara den, tror nästan jag måste sova ett tag (blir trött av akupunkturen). Men jag hade tänkt visa er en outfit innan.



Skor//Din sko
Skinnbyxor//H&M
Tröja//Nelly.com
Örhängen//Gjort själv



fem olika

Dessa är de outfits jag visat er i veckan, någon favvo?



Min favorit är nr 4!



11 september..

När vi kom hem från utflykten så bytte jag kläder och det resulterade i den här outfiten. Jeansjackan är den jag köpte igår för endast 5 kr och t-shirten köpte jag också igår fast för 40 kr.




Sen provade jag ocha mamma (som fotar) någon inställning på kameran men det får jag kanske ångra nu för jag gick lite snabbare än vanligt och småjoggade (bara några få meter då) men nu ligger jag här med värk i ryggen och ont i benet, nervsmärtor. Men det var nog ändå värt det, det blev ju snygga bilder i alla fall, haha.


Skor//Second hand, tradera.se
T-shirt//Second hand, loppis
Jacka
//Second hand, loppis
Hatt
//Second hand, loppis



Lite bilder från den här septemberdagen...

Hej. Åhh vilken härlig och fin dag det har varit och det känns inte som om det är september. Vi (familjen) åkte till Stenshuvud och där var det ca 23 grader och sol och vi hade ju klätt oss höstigt så det var bara att ta av plagg efter plagg för att inte svettas bort. Ett tag fick jag ändå lägga mig i blåsten och skuggan för det var så himla varmt. Vi var i alla fall där och fikade och bara tog det lugnt.

Lillebror, jag och styvpappa.




Snygging!



Tänk om varenda höstdag kunde vara så här..



Det ormskinnsmönstrade var....


...En jacka! Det var alltså den här som jag köpte på Röda korset här i Simrishamn i torsdags. Den är kanske inte så super fager så där halvt död på galgen men jag tror den kan göra sig bra till en simpel outfit.



Min second hand shopping

Här kommer det jag fyndade på loppisen i morse.

Två oanvända t-shirts för 40 kr styck. De är dock i stl XXL så det lär väl bli att ha dem som miniklänningeller så. Får se också om jag har kvar t-shirtärmarna eller om jag gör om dem till linnen. Och för er som inte ser det så är det Elvis Presley och James Dean.



En väska och även den oanvänd, 40 kr.



En jeansjacka för endast 5 kr! (min förra är försvunnen???)



En LP-skiva med två skivor och flera sidor med massor av bilder och text inuti.




Och sist men inte minst, ett par kängor för 10 kr. Haha på första bilden ser det dock ut som att den vänstra skon är huuur lång som helst men den är exakt som den till höger, alltså normallång.



Det var vad jag fick med mig hem, vad tycker ni?



Second hand shopping

Hejsan! I morse så drog jag och mamma in till stan för att gå på loppisen i Suckarnas gång. Man märker sån stor skillnad nu mot för mitt i sommarn för idag var det mycket mindre utställare än vanligt så jag tänkte att om jag skulle ha tur kanske jag skulle hitta något enstaka fynd men det blev flera!

Här är en liten titt på vad jag fick med mig hem. Köpte även en del andra grejer men det var inte till mig utan till brorsan och en tjej i hans klass.

155 kr betalade jag för allt och fick då ett par kängor, två snygga t-shirts (oanvända), en väska (oanvänd), en jeansjacka och en LP-skiva. Förmodar att ni kanske vill se bättre bilder på grejerna? Ska fixa det nu under helgen.



Efter loppisen åkte jag och mamma till några vänner där vi blev i några timmar, dom bor så himla härligt till!



Ha en trevlig lördag :)



New shoes

Som utlovat, här kommer det lilla jag fyndade på Second hand-butiken Blåa loppan i Kristianstad
igår.

Skor, 15 kr.



Mini skor som jag ska göra ett halsband av, 12 kr.




Spetsklänning

Den här klänningen alltså... Åhh vad jag älskar den!!! Sån tur också att det är en sån klänning som är snygg med strumpbyxor till också så man kan använda den året om. Vi har ett par i lager (nya och oanvända såklart) som ni kan köpa här för endast 150 kr och det är den lätt värd!



Skor//Second hand, tradera.se
Klänning//JenCa Style, HÄR kan ni köpa den för endast 150 kr
Väst//Second hand, loppis
Hatt//H&M



Så kul!



Idag har jag varit i Kristianstad med mamma, fyndade lite smått i en Second hand butik som jag tänkte visa för er lite senare. När vi ganska nyss kom hem så slog jag på datorn och fick syn på två trevliga överraskningar. 1 - Jag är med på blogg.se's förstasida med gårdagens sneak peak på min outfit. 2 - Jag fick en kommentar där det stod att jag igår var "Dagens outfit" på spotlife (ni kan gå in här och kika och om ni gillar det ni ser kan ni väl trycka på "Jag gillar dig" knappen). Väldigt kul!



Den där mathilda...


Pics: heygia

Mathilda upptäckte jag (hennes blogg då) för några dagar sedan och jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att jag tror ärligt talat att hon är väldens vackraste kvinna.



Nytt - Ormskinnsmönstrat



Här är en liten tjuvtitt på ett plagg som fick flytta in i min garderob igår, köpt på Röda korset här i Simrishamn (där jag även köpte mina ormskinnsmönstrade byxor som jag bar igår ). Kan ni gissa vad det är för slags plagg?



Snakeskin


Skor//Nelly.com
Byxor//Second hand , Röda korset i Simrishamn (sytt in dom själv)
Tröja//Second hand, Myrorna i Umeå
Skorta//H&M
Hatt//H&M



Tjuvtitt på dagens outfit




Ormskinn


Pic: Song of Style

Åh så snyggt!! Det här inspireras jag av idag då jag plockat fram mina ormskinnsmönstrade brallor, outfit kommer.



Annorlunda skor..



De här skorna vann jag igår på tradera. Jag kan inte riktigt avgöra om jag tycker dom är snygga eller fula, dom är nog mest fräna och annorlunda och så lite ful/snygga. Måste bara komma på hur jag ska matcha dem..



Outfit onsdag

Så här ser jag ut idag. Det är typ storm ute så jag håller mig inne så mycket som möjligt annars blåser man ju bort. Men nu är det väl bara att vänja sig vid den hemska blåsten för under hösten och vintern har vi knappt någon blåsfri dag här nere :/ Det saknar jag med norrland (blåsfria dagar) fast jag saknar inte vinterkylan!!



Skor//Second hand, tradera.se
Byxor//H&M
Skorta//Second hand, loppis
Tröja//Second hand, Röda korset i Simrishamn
Earcuff//Gjort själv



Inköp från Formex!

Som jag skrev för någon dag sen så köpte jag en del grejer på Formexmässan. Som utställare där är det strikt förbjudet att sälja direkt till besökarna men oftast så brukar man få köpa grejer utställare emellan vilket jag utnyttjade. Och det bästa är ju att man får köpa till inköpspris vilket är ca en tredjedel av butikspriset, inte dyrt med andra ord. Det här köpte jag;

En Marilyn Monroe lampa.



En James Dean väckarklocka.



Två stora tavlor (40 x 120 cm) med Marilyn Monroe, Elvis Presley, James Dean och en man jag inte vet vem det är.




En nyckelknippa.



Och min favorit, en liten servis med gamla kändisar på.




Jag har hunnit samla på mig en hel del marilyn och Elvis grejer nu, haha. Synd bara att det endast är en liten del som ryms i mitt rum, resten ligger undanplockat till den dag jag flyttar hemifrån.



Bloggar jag följer

Jag fick en fråga om jag inte kunde länka till de bloggar som jag följer och ja visst kan jag det! Jag har gjort ett sånt här inlägg förut en gång men den här listan är nu uppdaterad. På bloglovin följer jag betydligt fler bloggar än de här nedan men dessa är dom jag följer mest och de med fet stil och bild under är mina favoritbloggar. Ni får gärna tipsa om ni har några bra bloggar ni följer, gärna modebloggar.

Twilightbloggar

Eclipsemovie.org
Newmoonmovie.org
Thetwilightsaga.se

Twilightsweden.se
Breakingdawnmovie.org

Mode
365 days

Angelica Blick
Cocorosa
Dollyblond

EMSEDGE
Fashion Squad
Fashion Toast
Ebba Zingmark
Jean Greige

Karla's closet
Lisaplace
My Blomquist

Olsens Anonymous
LINA DI MODA; http://linadimoda.freshnet.se/
Song of Style; http://www.songofstyle.blogspot.com/
Style by Kling; http://stylebykling.nowmanifest.com/

Sania Claus; http://saniaclaus.chic.se/

WhereDidUGetThat; http://www.wheredidugetthat.com/
Victoria Törnegren; http://nyheter24.se/modette/victoriatornegren/
Vintage virgin; http://msvintagevirgin.blogspot.com/


Personliga bloggar/Livsstil
Foki; http://fokis.se/
Kenza; http://kenzas.se/

Niotillfem; http://rodeo.net/niotillfem/
Seul; http://seul.blogg.se/

Taheri; http://taheri.blogg.se/
Tyra Sjöstedt; http://tyras.se/
Lowe Olsen; http://lowe.metromode.se/
Micah; http://micah.myshowroom.se/
Pure Passion; http://purepassion.se/


The Vampire Diaries bloggar
Ian Somerhalder; http://iansomerhalder.blogg.se/
Vampire Diaries daily; http://vampirediariesdaily.webblogg.se/


Update 21.24; Jag ser att det är väldigt många länkar som inte fungerar men jag har ingen aning om varför. Jag har provat länka om men de försvinner ändå så som ni ser skrev jag dit adressen istället så ni kan kopiera den.



Like a leopard

Hej! Idag har jag varit i Ystad en sväng och strosat i några butiker men jag fann inget, eller ja förutom ett par vanliga strumpbyxor. Nu ska jag lägga mig och vila ett tag, jag har så himla ont i ryggen men tänkte visa dagens outfit innan dess.



Skor//Second hand, tradera.se
Leopardbyxor//Second hand, tradera.se
Tröja//H&M
Väst//Second hand, loppis
Hatt//H&M
Väska//Second hand, loppis



Någon favoritoutfit?

Här har ni mina senaste outfits, gillar ni någon lite extra?



Min favorit är nr 1, men jag gillar också nr 5.

Nu ska jag nog sätta mig och sortera en massa bilder, jag har nämligern framkallat ytterligare 302 bilder som nu har kommit och innan jag sätter in dem i fotoalbumet måste dem ju vara i ordning och det kan ju ta sin tid. Men som jag förut sagt, det är såå värt det, jag älskar att ha fotoalbum med bilder i isället för att se på dem via datorn!



yours truly clothes

Oj vad man fann inspiration på Formexmässan, var och varannan monter hade fina och inspirerande grejer. Yours truly clothes hade en monter där och jag gillade deras "klädställningar" så himla mycket, se på bilden så förstår ni nog. Så enkelt också då man bara behöver ett tjockt rep, en gren och nånting att hänga repet i. Den dag jag flyttar hemifrån vill jag ha en sån klädställning (har för litet rum nu), man får dock se till att inte ha med löv om man inte vill vara tvungen att byta ut grenen hela tiden. Snyggt är det i alla fall!



Här hittar ni "yours truly clothes" på facebook!



En minititt

Hej. Vet ni vad, nu är jag heemmmmaa! Vi kom hem strax efter 2 i natt efter ett antal timmar i bilen (det är ju ca 65 mil från Sthlm hit till Simrishamn). Idag har jag sovit och sovit, jag har fått alldeles för lite sömn under dagarna i Sthlm, eller alldeles för lite var kanske att ta i men betydligt mindre än vad jag är van vid i alla fall. Igår gick jag en liten shoppingrunda på Formex också, som utställare där får man absolut inte sälja något till besökrna MEN man får sälja/köpa grejer utställare emellen och då endast för inköpspriset!

Jag köpte en del grejer och alla är länkade till varandra då allt är något med Marilyn Monroe, Elvis Presley eller James Dean på. Här är en liten tjuvtitt, ska fota grejerna sen.




Outfit 3 september



Skor//Second hand, tradera.se
Shorts//Avklippta second hand jeans, second hand
Topp//Second hand, loppis
Hatt//H&M



THYME FOR GINGER

Hejsan.  Här på Formexmässan finns en hel del montrar som har hur fina grejer som helst och en av dem är Thyme for Ginger! Jag har varit och kikat i montern ett antal gånger nu och fick lov att fota och lägga upp de här bilderna. Egentligen så är det väskor de säljer (några få smycken också) och dom är väldigt snygga, fransar, peacemärken, skinn, mocka, fjädrar osv men det jag fastande allra mest för var de här ramarna som de har i montern. HUR FINA!!!?!!??! Jag älskar dem, jag skulle kunna göra inbrott för att få äga dem. De är snygga och unika. Jag måste nästan prova på att göra något liknande själv, undrar bara var man kan få tag på så fina fjädrar som inte kostar multum, det blir nog det stora problemet. Om inte annat får jag kika på de här bilderna och drömma mig bort.



Som sagt, ramarna är to die for men deras sortiment av väskor är inte långt ifrån, spana in deras kollektion här så förstår ni vad jag menar. Och här kan ni spana in deras facebooksida.



Läsarstilen #53

Idag så är det 19-åriga Sara Johanna Elin Holmberg's tur att dela med sig av sin snygga outfit! Ni hittar hennes blogg här; http://sarajohannaelin.blogg.se


Cape//H&M
Boots//Nelly.com

Hon säger; "Jag blir mest inspirerad av andra bloggerskor, modetidningar och filmer/serier. De tidningar jag får mest isperation ifrån är Styleby och ELLE, även fotografier från LUNDLUND.com."

Först vill jag bara säga det att jag gillar verkligen hela utförandet av bilden, färgerna, miljön och så hon sklart! Hennes fransade boots ser sjukt snygga ut!!!!!!!!! Och vid det här laget vet nog de flesta av er att jag gillar ponchos så självfallet gillar jag hennes, mönstret och färgerna är perfekta nu när hösten (tyvärr) börjar ta mer och mer plats. Bara plus ifrån mig.



Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!



Outfit mässdag 2

Hejsan! Här på mässan har de också internet så just nu vilar jag lite medans jag tänkte posta dagens outfit. Jag älskar den här pälsvästen som jag köpte på nelly.com och att den dessutom var på rea (ca 100 kr tror jag att jag betalade) gör ju bara saken bättre! :) Ha en super fin dag, kram kram.


Skor//Bo Ohlsson
Byxor//Lindex
Tröja//H&M
Väst//Nelly.com
Hatt//Second hand
Väska//Second hand



Outfit första september

Hejsan! Idag har det varit en lång dag men nu är jag äntligen "hemma" igen. Jag har köpt en godispåse och ska snart krypa under täcket för att glo lite på tv innan jag kryper till sängs. Här är min outfit från idag, bilderna är väl inte dom bästa men ni ser i alla fall vad jag har på mig.


Skor//Bo Ohlsson
Jeans//Lindex
Skjorta//H&M
Tröja//H&M
Hatt//H&M

Wow, det här är typ första gången på lääääääänge som jag inte har på mig något som är köpt second hand, det händer inte ofta så se det här som ett historiskt inlägg, haha.



Mässdag 1!



God morgon! Och här fanns det internet som ni nog märker, skönt!! Jag ska alldeles strax åka iväg till mässan och sen ska jag försöka ta någon bild på min outfit så jag kan publicera den ikväll när jag är tillbaka här.
Ha en fin dag, kram.