Webcam pics.



Tjabba! Gud, det känns som om inspirationen bara flyr från mig men efter ett par ombyten fick jag i alla fall till en någorlunda outfit, ska be mamma fota den sen. Annars då.. Har sett nya avsnittet av TVD och nu är det bara att vämta ihjäl sig till nästa säsong börjar, jag är verkligen inget fan av sommar och vinter uppehåll. Och igår hängde jag än en gång med Simon också, han jag träffade i onsdags men nu beger han sig vidare så då får jag hitta på annat att göra, precis som det var innan då haha. Nä nu bara babblar jag så vi hörs som sagt senare igen med en outfit. Tjing!



Kommentarer

haa en bra dag

det är ingen fara bara roligt med frågor (:

det är ingen fara bara roligt med frågor (: det känns jättebra, samtidigt blir jag helt knäpp ibland och fattar inte riktigt vad jag gett mig in på hehe. utbildningen heter fashion design and merchandising sen får man rikta in sig på antingen design delen eller merchandising delen som är mer business och det är det jag tänker satsa på (: Utbildningen är mellan 2 och 3 år beroende på hur mycket man tar sig ann per termin men vanligtvis tar det tre år. Jag åker inte själv utan har fått kontakt med andra svenskar som oxå ska dit så vi ska bo ihop och så :)



Ja dom kan ju inte sluta nu, det vill jag inte iaf. fast satt och tänkte dom kanske slutar happy ending aktigt som att karens cafe är tillbaka och brooke ska få barn ... så levde dom lyckliga i alla sina dagar. vem vet, hoppas inte det iaf.


Kom ihåg






Trackback