Jag är flickan med guldskorna

Hur kan man inte älska den här söta klänningen?! Det som får mig att älska den ännu mer är att jag fyndade den på en loppis för endast 15 kr, tadaa. Puss på den! Och puss på vädret också för den delen då jag ändå slänger pussar hit och dit. Strålande sol, vaaarmt och blåst (för en gångs skull är det skönt att det blåser).



Skor//Köpta i Schweiz
Klänning//Second hand
Halsband//H&M



Colorful



Skor//Second hand
Skinnshorts//Second hand
Skärp//Second hand
Linne//H&M



Äntligen en sommardag..



Finally säger jag bara! Som jag väntat på att vi ska få en varm, solig och molnfri dag igen. Mig finner ni i en solstol idag :)



Veckans outfits

Någon favorit?




Ännu en tårta..

Eftersom det är morsdag "måste" man ju frossa i onyttigheter och för oss blev det en tårta! Andreas gjorde själva tårtan och fyllningen medan jag fick göra det ytliga, dekorationen. Jag älskar ju att dekorera tårtor, cheesecakes, muffins osv så för mig gjorde det absolut ingenting. Om ni vill se annat jag gjort kan ni spana in kategorin "Ätbart". Så här blev i alla fall dagens tårta;




Maj 29, 2011

Ojojoj vad jag gillar mitt nya halsband!! Turkost är så förbaskat snyggt, speciellt till vitt och knallrosa. Och snacka om att korsetten var ett fynd, 25 kr på Lindex rea, helt sjukt, på ett bra sätt såklart :)



Skor//Second hand, 115 kr
Byxor//Second hand, 10 kr
Korsett//Lindex, 25 kr
Halsband//H&M, 99 kr
Hatt
//Second hand, 5 kr



Personen närmast mitt hjärta..


Idag är det som nog de flesta vet Morsdag då vi ska hylla och skämma bort våra mammor lite extra. Jag älskar min mamma, jag älskar henne så mycket att det går inte att beskriva på något vis. Jag älskar henne precis som hon är, rolig, beskyddande, omtänksam, klantig, snäll, mjuk, kärleksfull, ja allt som hon är helt enkelt. Utan henne är jag helt säker på att jag inte orkat kämpa vidare med min rygg och hålla humöret uppe. Hon är min klippa! Hon skulle göra vad som helst för mig och jag hoppas hon vet att jag skulle göra desamma. Jag älskar dig mamma.



Color me



Skor//Bo Ohlsson
Shorts//Avklippta second hand jeans
Linne//H&M
Kofta//Second hand
Hatt//Second hand



Gul och orange



Hej. Lördag idag.. Egentligen så brukar ju jag kliva upp tidigare på lördagar för att gå på loppisen i Suckarnas gång men i morse när väckar'n ringde var jag så trött så jag sket idet, det kommer ju fler lördagar :) Idag har mitt gula nya linne fått åka på, kika in under dagen för att se hela outfiten.

KRAM!



En beställning..

Hej så här på kvällskvisten. Jag och mamma har precis suttit och kikat på ett avsnitt av vår nya favoritserie "The cupcake girls" som man kan se på tv4.se/play, tips!! Sen så har jag alldeles precis gjort en beställning hos nelly.com, de orangea skorna som jag suktat efter en tid nu och ett par rosa örhängen. Egentligen kostar skorna 379 kr och örhängena 29 kr men jag hade en rabatt så om jag handlade för minst 400 kr fick jag 200 kr rabatt så beställningen gick endast på 208 kr (de har ju även fri frakt nu). Hoppas de är lika fina som jag tror och att de passar. Nu ska jag i säng så god natt och sov gott :)




Tre nya!

Nytt i garderoben, allt kommer från H&M.





Outfit 27 maj!


Skor//Bo Ohlsson
Klänning//Second hand
Väska//Second hand
Hatt//Second hand

Jag får be om ursäkt för kvalitén men ibland orkar man helt enkelt inte bära omkring på den stora systemkameran.



Lite bilder

Då var vi hemkomna från Ystad där vi strosat omkring i lite butiker, shoppat lite smått och hunnit med en glass inne på ett fik. De första bilderna är tagna med min lilla digitalkamera därav kvallan.




De här tre grejerna fick jag med mig hem från H&M, den rosa klänningen (den passade!), ett knallgult linne och ett super fint turkost halsband. Ska naturligtvis visa bättre bilder på de sen.



Outfitbilder dyker upp lite senare.



Ystad idag



Morsning! Hoppas ni alla mår fint idag. Själv hade jag bara tänkt vila hela dagen och helgen tills jag ska till sjukgymnasten på måndag så jag inte har lika ont då men tänker nog ändå följa med mamma till Ystad ett tag. Jag vill ju testa den rosa klänningen jag har bloggat om så jag kan se om det är något att bära på Kevins student annanrs måste jag nog till Malmö en dag istället. Sen får jag se till att beställa de orangea skorna också om den rosa klänningen sitter bra för jag har något erbjudande då skorna bara kommer kosta ca 190 kr, wiie!

Kram!



Some news

Idag är det andra dagen den här veckan som jag kände att jag inte orkade med träningen hos sjukgymnasten då jag tråkigt nog har blivit sämre i ryggen.. Igen. För ca två veckor sedan (eller var det tre?) minns ni kanske att jag skrev att vi ökat på träningen? Well det har gett resultat men inte några positiva så på måndag ska vi dra ner på träningen en del igen så jag förhoppningsvis kommer in på rätt bana så jag blir bättre. Men det känns bra, det är bara att ta nya tag nu!

Idag tjuvade jag i alla fall mammas tunika;



Skor//Second hand
Tunika//Mammas (second hand)
Hatt//Second hand
Jacka//Köpt i London



En virkad väska

Det är inte bara jag i familjen som är kreativ utan det är vi allihop så då yngsta brorsan fick reda på att min födelsedag närmade sig började han genast fundera på vad han skulle kunna göra till mig. Han vet även om att jag uppskattar mycket mer något som han gjort själv och inte är köpt så de senaste kvällarna har ha suttit och hållt på med min present. Förra året fick jag den här fina blomman av honom och i år så blev det är super fin väska som han virkat helt själv!




Min dag och bildbomb på tårtan!

Nu har jag lite tid att varva ner och visa er lite bilder från min födelsedag. I morse när jag vaknade hann jag inte mer än kliva upp innan jag satte mig vid köksbordet för att fortsätta tillverka marsipanrosor till det var dags att hämta lilleman på skolan. Vi hämtade honom lite tidigare för han hade lovat att hjälpa mig med tårtan (yes jag gjorde min egen tårta för det var det jag verkligen sett fram emot med den här dagen).

Lilleman krossar digestivekex.



Jag bredde på marängen.



Sedan kom Andreas hem från jobbet men en bukett blommor till mig som var superfina!



Och här har ni det färdiga resultatet av fleeera timmars jobb.




Måste erkänna att det kändes ganska hemskt att skära i tårtan.




I present fick jag pengar, presentkort, att jag och mamma ska gå en fotokurs och en grej av Liam som jag visar er imorgon.

Tack för en fin dag :)
Kram



Ny ålder att lägga på minnet..

Idag är det ingen vanlig dag för det är ju min 21-års dag. Hurra hurra hurra.



En klar och ett par stycken kvar..

Då har jag gjort min första marsipanros i mitt liv och måste säga att det gick bättre än förväntat. Det var enkelt och tog inte så himla lång tid heller, bara lite småpilligt. Har tänkt göra ett gäng till också som ska få dekorera morgondagens tårta men de blir i andra färger för jag vill ju inte att alla ska se likadana ut.




Dagens val

Den här klänningen var det längesen jag använde, tror bara jag haft på mig den en gång och det var just efter min ryggoperation i september någon gång. Det är ju egentligen en långklänning, eller den går till mitten på smalbenen fast jag har som blivit förtjust i det där med knutar. Gillart!




Allt är köpt Second hand!



Beige

Här får ni en liten tjuvtitt på dagens val av kläder. Som vanligt dyker hela outfiten upp lite senare idag.




Marsipanrosor




Nu har jag valt ut en tårta till morgondagen som ser så förbaskat god ut MEN jag tycker inte den såg så rolig ut. När jag gör tårtor och dylikt tycker jag att halva nöjet, eller nä i princip hela nöjet är att dekorera den och få den att se snygg och tilltalande ut. Det ska vara så att man knappt vill skära upp en bit av den för att den är så fin. Så idag har jag googlat runt lite för att samla inspiration och det fann jag också som ni ser ovan. Jag ska försöka mig på att göra snygga marsipanrosor, precis som ovan som jag kan dekorera tårtan med. Jag hoppas bara att det är lika lätt som det ser ut att vara, men det borde det va. Har man rosor som dessa på tårtan så kan det inte blir fel.

Önska mig lycka till ;)



Dark



Skor//Second hand
Jeans//Lindex
T-shirt//Second hand
Jacka//H&M
Axelsmycke//Gjort själv
Hatt//Second hand



Student 2011

I juni så tar en av mina kära bröder studenten vilket ger min en anledning att få klä upp mig lite, wihoo. Jag vill vara färgglad i starka färger och har fått ihop två oufits som jag mer än gärna skulle vilja bära.

Den rosa klänningen tillsammans med de orangea skorna eller den orangea klänningen med de rosa skorna ( de rosa skorna är mer knallrosa i färgen än vad som syns).

Just nu känner jag mer för den första kombinationen då jag tycker skorna är gör-snygga MEN jag har ju inte provat någon av klänningarna än så kanske får boka in en dagstripp till Malmö så jag kan testa dem?!





Vilken kombo gillar ni mest?



Någon favvo?



Min röst faller på fredagens.



En dagens



Skor//Second hand
Byxor//Lindex
Linne/Top shop
Hatt//Second hand
Ring//Fått av pappa

Nu ska jag sätta mig och se om jag hittar något gott recept på tårtor, jag fyller ju år på onsdag!



Nya pjux!

För ett par dagar sedan trillade ett par nya pjux ner i brevlådan. De är svarta, har lagom hög klack, platå och är precis som jag vill ha dem, men vet ni vad det bästa är? Det är att dom är fruktansvärt lika de här klackarna! De klackarna har varit mina favoriter i några år nu men det har satt sina spår då även mamma använt dem flitigt då hon var ung. Sulan är helt borta, de är trasiga inuti och det faller av biter från dem när man går. Men som sagt, de är mina favoriter och jag har inte haft hjärta att slänga bort dem.. än. Så då jag fann de här nya skorna på tradera blev jag överlycklig, de är inte lika fina som de gamla (gillar snörningen på de gamla) MEN de är okej och duger som avbytare. Jag betalade 49 kr + frakt för dem.


Skor//Second hand



Lite bilder..

Här är den andra loppisen vi var på, där hittade jag dock ingenting men på Suckarnas gång i morse köpte jag ett skärp och en Elvis tavla, något ni vill se?



Sedan satte jag mig i gräset och njöt av solen medan de vuxna var inne och handlade.



Fotade lite blommor.



Broder <3



Ni förstår inte hur mycket jag ÄLSKAR dessa rapsfält! I år har vi dessutom turen att ha ett rapsfält (det på bilden) super nära vårat hus. Det är såå underbart.



Ikväll blir det grillat till middag och dessutom kommer Solan över på besök, mys.
Trevlig lördag.



Short shorts

Idag har till och med jag vågat klä av mig mer än vanligt utan att dra på mig en kofta eller dylikt. Började förvisso dagen i strumpbyxor och kavaj men insåg väldigt snabbt att jag klätt mig på tok för varmt.



Allt är second hand förutom skorna och brillorna.



Hot hot hot



Åh, idag är det en riktig sommardag. På stan går alla runt i shorts och t-shirt, folk äter glass och turisterna har börjat flockas kring Simrishamn. Har precis kommit hem från en loppis och ska snart iväg på en till. En outfit dyker upp senare idag som vanligt. Ha en fin dag, kraaaam!



Det var på tiden



Äntligen var det dags igen. Tack! Spana in min sida på minoutfit.se och lägg en röst på de outfits du gillar.



En lunch i parken

Idag så åt jag och mamma god mat ute i en park i "stan". Jag älskar verkligen att käka utomhus, det är bland det bästa på sommaren om du frågar mig. Sedan är det så förbaskat vackert här i Simrishamn just nu, det blommar för fullt och är helt underbart!




Pink flowers

Så här ser alltså t-shirten ut som jag snackade om i förra inlägget, just nu matchar jag den så här men till sommaren blir det till jeansshorts och cowboyhatt!




Skor//Second hand
Jeans//Gina tricot
T-shirt//H&M
Armband//Second hand
Hatt//Second hand



New t-shirt



När jag var i halmstad i onsdags fick jag med mig en t-shirt hem från H&M för 50 spänn. Den kommer bli prima till sommaren och jag vet exakt hur jag ska matcha den. Snart dyker lite outfitbilder upp.



Babysitting



Tjenis! Idag så har jag varit lite barnvakt åt en söt liten tös och det gick väldigt smidigt och bra, tror hon gillar mig väldigt mycket (såklart för vem gör inte det, höhöhö). Förutom det har dagen tyvärr inte bjudit på så mycket mer äventyr och tror inte den kommer göra det heller utan jag ska nog gotta mig genom att lägga mig i sängen och läsa en bok. Jag orkar inte ta på mig andra kläder heller för att visa en outfit idag men jag hoppas ni överlver ändå. Än fast det jag hade på mig i morse kanske skulle vart lite kul och fota, jag var verkligen färgglad då jag hade på mig koftan som ni ser på bilden, grå jeans och ett par låga stövlar i samma rosa färg som koftan och utanpå det hade jag min knallturkosa jacka. Färgglatt var det ja :)

Ha en trevlig fortsatt dag så ska jag försöka blogga lite roligare imorgon.



Halmstad-Båstad

Idag så har jag varit i Halmstad! Jag och Andreas hoppade in i bilen i morse och några timmar sedan så var vi framme, medans han uträttade ett ärende så trippade jag omkring på stan. Efter några timmar där så åkte vi vidare till Båstad och hälsade på några av hans vänner och deras nyfödda son, och med nyfödda menar jag verkligen nyfödda, han var endast 3 dagar gammal den lilla sötnosen :) Nu är vi i alla fall hemma igen och jag ska precis se på OTH sedan sova, är så himla trött. Här är dagens outfit;



Skor//Second hand
Skinnshorts//Second hand
Skärp
//Second hand
Virkad tröja
//Second hand
Väska//Mammas
Hatt
//Second hand



Pink love <3

Nelly.com har fått in flera nya skor av märket Jeffrey Campbell och de här rosa skönheterna tyckte jag bland annat om. De med färgglad och randigt klack, hur balla?!! De skorna är såna jag kallar för fulsnygga. De är egentligen inte alls så snygga men ändå så balla att jag knappt kan sluta titta på dem, tänk till en helvit eller helsvart outfit! Grymt. Nä de var nog helt klart mina favoriter.






Vad tycker ni om skorna ovan?



Vårat vardagsrum

Enda sedan vi flyttade hit ner till Skåne för snart två år sedan så har det varit sig likt i vardagsrummet som ni ser på bilden nedan. Bakom tygerna så hade mamma och Andreas sitt "sovrum" så där stod en säng och flera garderober. Men vi upptäckte ganska snabbt at det inte var en sån bra lösning som vi hade trott så för några veckor sedan tog vi (eller mestadels mamma) tag i saken så det har varit en enda stor röra här hemma då vi bytt rum med varandra osv. Nu har i alla fall alla varsitt riktigt sovrum och vi har dessutom fått ett stort vardagsrum då tyget är borta och vi kan nyttja hela rummet som vardagsrum/allrum.

Före;



Så här ser det nu ut längst in i vardagsrummet som tyget förut skymde.




Ramarna på väggen ska fyllas med förstoringar på familjen och den gula lampan ska flyttas till mitten och få ström i sig men sedan är det nog helt klart. Det mesta har mamma fyndat på olika loppisar för småpengar, hon handlar inredning medan jag handlar kläder :)



Maj 17, 2011

Så här ser då koftan ut på som jag köpte på loppis i lördags för 15 kr, det är helt klart en ny favorit för den är så himla mysig och skön.



Allt är köpt Second hand!



Pink lady



Tjosan! Idag går jag väldigt simpelt klädd men tänkte ändå fota hela looken som dyker upp om ett litet tag. Sedan hade jag även tänkt visa er hur vi gjort om i vardagsrummet. Nyfikna? Missa då inte att kika in senare idag.



Fyra olika

Någon favorit?




En turkos leopard...

Idag har jag gått omkmring så här;



Skor//Second hand
Shortsdress//H&M
Kofta//Second hand
Hatt//Second hand



Fyra nya

Hej. Jag hade ju lovat er en outfit igår men det blev rätt så tokigt då ena brorsan var med om en olycka så det blev en tur i ambulansen och övernattning på sjukhus. Han mår dock bättre nu och fick inga allvarliga skador som tur var.

Idag har jag var på två loppisar, en här i Simrishamn och en Ystad där jag även gick lite på stan. Tänkte passa på och visa fyra nya tillskott!

T-shirten köpte jag förra helgen på en loppis i Ystad för två kronor och skinnjackan (äkta skinn) köpte jag idag i Suckarnas gång för 250 kronor.


Den rosa hooden köpte jag också i Suckarnas gång för 15 kronor och bikiniöverdelen kommer från H&M och gick loss på 50 kr.



Alldeles strax dyker några outfitbilder upp.



Webcam pics.



Tjabba! Gud, det känns som om inspirationen bara flyr från mig men efter ett par ombyten fick jag i alla fall till en någorlunda outfit, ska be mamma fota den sen. Annars då.. Har sett nya avsnittet av TVD och nu är det bara att vämta ihjäl sig till nästa säsong börjar, jag är verkligen inget fan av sommar och vinter uppehåll. Och igår hängde jag än en gång med Simon också, han jag träffade i onsdags men nu beger han sig vidare så då får jag hitta på annat att göra, precis som det var innan då haha. Nä nu bara babblar jag så vi hörs som sagt senare igen med en outfit. Tjing!



Besök från norr



Tjenis! Idag får vi minsann besök från norr så här hemma har de plockats och städats lite och jag passade på att röja undan rejält i mitt rum, skönt.

Vad gör ni idag?



Det har varit en bra dag

Hejsan! Idag har jag knappt varit hemma något därav den dåliga bloggningen. Jag har varit hos några bekanta och hjälpt till lite, jag hjälper dem starta upp en hemsida och sedan har jag hängt med en kille jag träffade hos dem mest hela dagen. Det var väldigt trevligt måste jag få säga, speciellt då jag knappt känner någon ungdom här så det behövdes nog en dag som denna. Vi har gått hur mycket som helst så nu är jag och hela kroppen trött och skriker efter sömn så god natt.

Förresten, här är dagens outfit också.



Skor//Second hand
Jeanstights//Second hand
Skjorta//H&M
Örhängen//Gjort själv



Färgsprakande kulörer

Var som snabbast inne på nellys hemsida där jag hittade en del färgsprakande plagg som jag inte skulle tacka nej till, speciellt inte den gula klänningen som jag tycker är så fiiin!



Gillar ni något eller några av plaggen ovan?



Dagens klädsel

Här har ni hela outfiten från idag. Ränderna på smalbenen är efter mina mjukisbyxor som jag hade uppvikta innan jag tog på mig det här men dom vill inte försvinna, haha.



Skor//Second hand, 595 kr
Shorts
//Second hand,10 kr
Väska
//Second hand,15 kr
Skjorta
//Second hand,15 kr
Hatt
//Second hand,20 kr



En liten tjuvtitt..

..på dagens outfit.





Ökad träning



Tjenis! Nu har jag precis kommit mig hem efter ett "pass" hos min sjukgymnast och idag så har vi ändrat hela mitt träningsprogram. I flera månader nu har jag endast haft liggande övningar för att inte belasta ryggen så mycket medan jag tränar och det har gått väldans bra bara det att det stått stilla nu ett tag, det har varken gått framåt eller bakåt. Så för någon vecka sedan tyckte han att vi skulle ändra programmet och se vad som händer. Så idag hade han en genomgång på de nya övningarna som jag då fick testa, det är både sittande, stående, liggande och att jag står på alla fyra så det är en salig blandning. Hoppas bara det blir bra nu och att det inte tär för mycket på ryggen så ni kan väl hålla tummarna för mig? :)



Svart och rosa

De här skorna köte jag på en loppis i Ystad i lördags och jag betalade 20 spänn för dem. Så här såg jag ut i typ en kvart idag innnan jag insåg att jag klätt mig alldeles för varmt.



Skor//Second hand, 20 kr
Brallor//Gina tricot, 49 kr
Tröja//
Second hand, 15 kr
Halsband//Gjort själv
Hatt//
Second hand, 20 kr



Mina senaste..

Här är mina senaste outfits, är det någon av dessa som faller er lite extra i smaken?



Själv gillar jag nog mest nr 10.



Nytt från H&M

Ville bara visa vad det var jag fick med mig hem från H&M när jag var i Ystad igår, nämligen två bikiniöverdelar och två par shorts.

Körde på samma modell på bikinin för att få samma bränna.





Nytt #1

Tänkte visa er en av grejerna jag fick med mig hem igår från loppisen i Ystad, nämligen den här tunikan. För 30 kr blev den min!



Allt är köpt Second hand förutom ringen som kommer från H&M.



En sväng i Ystad

Hej igen. Imorse var jag på loppisen i Suckarnas gång men hör och häpna, jag fick inte med mig något hem. Men i sommar blir det andra bullar för just nu är det mest bara antika som står och säljer höll jag på skriva, haha. Menar att det mest bara är antika grejer där nu på försommaren. Efter det så åkte jag till Ystad där jag gick på ännu en loppis och där fyndade jag, ska visa om någon dag vad jag köpte. Shoppade även lite på H&M inför sommaren, ska visa det med! Här kommer lite pics som mamma tog.




Kul!




Some clothes

Idag har jag strosat runt klädd så här. Skorna fick dock bara vara med under fotningen då ryggen inte klarar av klackar, inte än i varje fall.




Skor//Second hand
Klänning//H&M
Kofta//Second hand
Väska//Second hand
Hatt//Second hand



My new height

Igår fick jag som sagt mina efterlängtade skor som jag beställde hem från tradera. Jag var ju lite orolig att de skulle vara små då de var i storlek 36 och jag vanligtvis brukar ha 37 (men ibland kan jag klämma på mig 36or) men de satt som en smäck. Hade de varit en storlek större hade de varit för stora. Jag är väldigt nöjd och de lär bli mina nya favoriter.




Outfit fredag 6 maj



Skor//Mammas gamla
Byxor//Second hand
Skärp//Second hand
Linne//Bik bok
Hatt//Second hand



Friday



Yes, mina skor kom minsann idag, har dock inte varit och hämtat dem än men ska göra det alldeles strax. I samma veva hade jag även tänkt be mamma knäppa några outfitbilder. Så vi hörs om ett tag igen :)



Something else



Hej på er. Igår blev det säkert som ni märkte ingen bloggning för min del, jag hade helt enkelt inget att blogga om så. Har precis gråtit en skvätt till nyaste avsnittet av The Vampire Diaries, vill inte att det ska bli sommaruppehåll, usch vad jag kommer sakna det. Jag är läskigt besatt av TVD, igår kunde jag knappt somna för att jag längtade till dagens avsnitt, precis som små barn dagen innan julafton, haha. Det här var förvisso första gången det var så men ändå. Nu ska jag iväg en sväng men vi hörs förhoppningsvis senare under dagen, hoppas dessutom på att jag får hem mina skor idag.

Kram!



Todays outfit




Skor//Mammas gamla
Skinnbrallor//H&M
T-shirt//Secondhand
Hatt//Second hand
Örhängen//Second hand
Sjal//JenCa Style



I'm going dark



Idag kör jag på en lite mörkare stil. Nyfikna på se hela outfiten? kika i så fall in lite senare.



Mockingbird don't sing



"I början av 70-talet rapporterade den amerikanska TV-kanalen CBS om ett av de värsta fallen av barnmisshandel någonsin. I en förort till Los Angeles upptäcktes en 13-årig flicka som hållits inlåst av sina föräldrar hela sitt liv. Katie spenderade sitt liv fastbunden vid en stol och utan mänsklig kontakt. Detta gjorde henne oförmögen att tala. Hon hade även en stapplande gångstil och ett djurliknande beteende. Katie var ett "wild child" och vägen till ett mänskligt liv skulle bli lång."

Jag och mamma har precis sett den här filmen och vi blev nog båda två lika tagna av den. Jag vet inte riktigt var jag ska börja och hur jag ska formulera mig. Det är en fruktansvärd historia speciellt då den är sann och det hemska är att "Katie" som hon kallas i filmen inte är ensam om att bli utsatt för sån grymhet. Jag har ingen förståelse för hur människor kan behandla andra människor på det sättet, eller dom som behandlar andra så borde inte ens få kallas människor, vilka jälva äckliga svin! Hur kan man bli så och hur kan man vara så?! Det var en sorglig och hemsk film men ändå bra, man blir väldigt berörd, kanske lite väl berörd.. Men jag tycker ni borde se den i alla fall.



Färgglada klackar





Så himla fina klackar att trippa omkring i nu till sommaren. Jag tycker dom var näst intill perfekta och de härliga färgerna gör ju mycket. Själv skulle jag nog mest vilja äga de turkosa skorna, sen de gula. Eller tvärt om. Kan inte riktigt bestämma mig. De var i alla fall fina allihopen! Just de, de kommer från nelly.



See through

När jag vaknade var det strålande sol ute, precis som det varit de senaste veckorna men nu när jag tittar ut genom fönstret är himlen täckt av av grå moln och det ser ut som det ska börja regna vilken sekund som helst. Dock behövs det nog en hel del regn då alla åkrar är ökentorra så bönderna jublar nog om det börjar regna. Annars har jag inte så mycket att berätta då det inte händer så mycket just nu så här kommer min outfit istället.





Skor//Second hand, 10 kr
Jeans//Second hand, klädbytardag på skolan så 0 kr
Tröja/Nelly.com, ca 80 kr
Örhänge//Gjort själv
Skärp//Second hand, 5 kr NYTT



Always on my mind



De här platåskorna fick jag syn på för någon vecka sedan på tradera och har inte kunnat sluta tänka på dem sedan dess. Det var ingen som la bud på dem så auktionen började om igen, jag velade hit och dit med tanke på priset som jag tyckte var lite väl mycket. Om kvällarna innan jag somnade tänkte jag på hur jag skulle matcha dem, hur perfekt de skulle sitta på mina fötter och sedan drömde jag om dem, och nej jag överdriver inte. Så då det fortfarande inte var någon som budat på dem bestämde jag mig till sist för att slå till! Nu känns det så förbaskat bra, tror jag hade ångrat ihjäl mig annars. Jag hoppas de hinner komma innan helgen annars blir det väl på måndag och då dem kommer ska ni få massa bättre bilder på dem :)



Creepy

De senaste dagarna har jag fått massor av kommentarer från "David" och då du (David) tydligen läser min blogg väldigt ofta så snälla sluta kommentera, jag tycker bara det är läskigt. Jag vill verkligen inte vara otrevlig men jag får en stalker-känsla och dina kommentarer får mig nästan att vilja sluta blogga.



Självfallet gillar jag verkligen era kommentarer och det är ju en stor del av att blogga MEN det känns alltid bättre då man får kommentarer av de som också har en blogg så man har en hum av vem personen är. Sen vill jag ju även att ni som inte har blogg ska kunna kommentera men det är just när det blir väldigt många kommentarer (och beroende på vad som skrivs) som det kan bli lite obehagligt. Jag hoppas att ni förstår mig rätt nu annars får ni hojta till så ska jag försöka uttrycka mig bättre.



Told ya

Jag sa ju att maj var en bra månad.




Outfit 1:a maj


Skor//Bo Ohlsson
Shorts//Avklippta second hand jeans
Skärp//Second hand
Linne//H&M
Kofta//Second hand
Jacka//Köpt i London
Hatt//Second hand



Första maj

Äntligen så är det majmånad som jag älskar, inte bara för att jag fyller år i maj. Nä utan för att det är sista tiden på våren innan sommaren kommer och tar över i juni, det blir varmare och maj är helt enkelt en bra månad :)

Kom nyss hem från en loppis och fick ganska så mycket med mig, dock inte i klädväg. Eller jag fick en vit hoodtröja och en vit skjorta med mig hem men det är inte så mycket att se. Det jag menar ligger i påsen på bilden här nedan, masssssor av tyger och virkade dukar/gardiner. Och inte ska jag använda dem som dukar, no no utan jag hade tänkt försöka mig på att sy några västar och shorts av de här virkade skapelserna. Det blir i färgerna orange, turkos och vit, tror det kan bli asbra.



Ha en bra söndag.