BILDBOMB från kvällen

Idag är första dagen sen Therese kom som det inte har regnat (förutom några droppar) och mot eftermiddagen fick vi dessutom klarblå himmel och sol så efter middagen gick vi ner till havet och bara tog det lugnt.



Ett tag var det jätte dimmigt en bit ut på havet men det försvann ganska snabbt.




Bilder på oss, såklart :)




Efter ett tag kom även broder ner till oss.




Fota, fota, fota..




Det var en riktigt mysig och trevlig kväll nere vid havet och just nu är vi bara så glada över att vi haft en regnfri dag, hade ju varit trist om det skulle ha regnat precis varenda dag hon var här! Nu ska vi krypa till sängs så vi hörs imorgon igen. God natt och kram.



Fyra olika outfits

Den här veckan har jag snålat lite med att visa upp outfits men det har mest bara regnat och regnat och regnat så här hemma har vi bara gått omkring i myskläder. Men förutom "slappdagarna" har jag visat de här outfitsen. Någon favorit?



Min röst hamnar på nummer 4.



Bilder från loppisen + fynd!

Hej hopp! Tidigare idag var vi som sagt på en loppis och både jag och Therese hittade lite grejer, mamma också för den delen. Här kommer lite bilder.



Therese fotade lite i smyg då mamma skulle fota mina fynd.



De här två väskorna fick jag med mig hem, de gick på 20 kr styck.




Outfit 2011//07//31


Skor//Second hand, tradera.se ca 600 kr
Shorts//Second hand, loppis ca 15 kr
Skjorta
//Second hand, loppis 25 kr
Hatt
//Second hand, loppis 5 kr
Väska
//Second hand, loppis 10 kr



Loppis!



God morgon! Hoppas ni har sovit gott för det har jag, enda till väckarklockan ringde. Men upp skulle vi för nu åker jag, Therese och mamma på en loppis, hoppas vi hittar något fynd. Förresten, idag dyker det upp en outfit. Kram!



Läsarstilen #46

Idag är det 15-åriga Julia som delar med sig av sin outfit, ni kan läsa henne blogg här; http://avjuliaarnborger.devote.se


Virkad poncho - Loppis, 5 kr
Shorts - Mormors gamla
Skor - Skopunkten

Julia säger; "Jag tycker att du har sjukt snygga kläder! Inspereras en hel del av dig och dina fina och klockrena matchningar, jag inspereras även av seconhandkläder. Jag älskar att hitta kläder som ingen annan har, desutom är kläderna där extremt billiga!!"

Först och främst vill jag tacka för de fina orden och det känns verkligen super kul att jag kan inspirera några utav er läsare, det är det jag vill med den här bloggen. Sedan till Julias outfit.. Ett klart bevis på att enkelt ibland är snyggast, klockren look! Jag gillar mest hur det söta (ponchon) möter det lite håradre (bootsen).



Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!



Nytt till mitt rum

Hej. Enda sen i onsdag kväll har det regnat konstant men nu verkar det äntliugen ge med sig, för tillfället i alla fall. Vi trotsade regnet och bestämde oss för att åka till en utomhusloppis här i närheten  i morse och tur var väl det för jag hittade några bra grejer till rummet. Tre Marilyn Monroe tavlor för sammanlagt 40 kr och en hattställning för 27 kr.




Mys i uterummet

Hej. Idag har det spöregnat precis hela dagen så vi har hållit oss inomhus. Vi åt god middag i uterummet och då det blev mörkare ute blev det super mysigt med alla ljus och så. Jag och Therese stod för efterrätten så vi gjorde en lime och citron cheesecake med en hallon och björnbärsås till, muuums. Här kommer några bilder;




Nytt!!

Det var ju nog så kul att Therese kom igår men det blev bättre än så till och med då hon hade med sig flera presenter till mig (försenade födelsedagspresnter). Man tackar och bugar, speciellt då jag fick riktigt bra grejer, älskar Elvis boken!! Här är det jag fick.



Idag blir det nog en innedag då vädergudarna inte är med oss, regn.
Kram!



Outfit onsdag!

Hej. Nu sitter Therese här bredvid och vi har precis varit ute och promenerat vid havet, super härligt. Som ni kanske förstår kan det bli lite få inlägg nu beroende på vad vi gör, om vi är hemma och så. Här är i alla fall dagens outfit.


Skor//Second hand, tradera.se ca 600 kr
Skärp//
Second hand, loppis 10 kr
Klänning//Bik bok, ca 60 kr
Hatt/
/Second hand,loppis 5 kr
Body//Cubus, ca 25 kr



Facebook



Ni har väl inte glömt bort att ni finner mig på facebook också? Gilla min sida HÄR. Ibland får jag även förfrågningar från vissa av er på min personliga facebook men de brukar jag tacka nej till, inte för att vara elak utan för att jag bara tackar ja till de jag känner. Men gilla gärna min Days with Jen sida. Kram.



Idag får jag storbesök!



Idag kommer ingen mindre än Therese till mig! Jag har ju varit hos henne två gånger tror jag det är uppe i Göteborg, sedan har vi varit i Stholm tillsammans två gånger också men hon har aldrig varit här nere hos mig så det ska bli riktigt roligt! Än om Göteborg inte är super långt härifrån så blir det ändå inte att man ses så ofta så man får se till att ta vara på tiden de gånger vi gör det. Hon stannar till på tisdag så vi hinner nog med en del grejer, hoppas på fint väder också!!! :)



Ny bloggdesign!

Åh, äntligen en ny och fräsch design här på bloggen, om ni inte kan se den tryck på f5. Det är super duktiga Josefine som har gjort den, det var även hon som gjorde min förra. Ni hittar hennes blogg här; http://jossmos.blogg.se/

Min förra design;



Och så min nya;



Vad tycker ni?



Second hand fyndat igen

Idag, eller snarare på eftermiddagen så var jag, mamma och Liam på en loppis i Gislövs stjärna. Jag fick tre grejer med mig hem som ni ser här nedan;

Stickat linne, 5 kr.



Midjeväska i skinn, 5 kr.



Randig tröja, 5 kr.



Jag gillar nog mest linnet, ska bara försöka komma på hur jag ska matcha det, förslag?



Nära havet vill jag bo..

Jag älskar verkligen att bo nära havet, det är så underbart på sommaren! Jag och Liam har nyss kommit hem efter att ha varit nere vid havet ett tag och inte gjort något speciellt egentligen utan bara varit. Bilderna är tagna med min mobil så det är därför de inte är i så bra kvalité.



Kika in snart för då visar jag upp några nya second hand fynd.



My dreams are safe

Hejsan! Idag mår jag inte så bra, det är ryggen som spökar så jag har tagit det riktigt lugnt och mest bara legat och glott på tv, har inte ens orkat he på mig mascara. Jag vilar upp mig så mycket som det går i och med att jag får hit en vän imorgon, vem får ni veta sen. Så här ser jag ut idag.



Skor//Nelly.com, 149 kr
Kjol//Second hand-butiken i Simrishamn, 95 kr
Tröja//Second hand, röda korset 1 kr
Halsband//Köpt på marknad, 25 kr
Hatt//Second hand, loppis 20 ke



"Det går bra nu, kompis det går bra nu"

Blä vilket tråkigt väder vi har här nere, det har varit sämst i typ två veckor snart och det ser inte ut att vända heller. Jag vill vill vill att det ska bli sol till veckan för på onsdag kommer en vän ner till mig och det är ju mycket trevligare om det är fint väder.




Skor//Nelly.com, 149 kr
Shorts//Avklippta second hand jeans, loppis 15 kr
Tröja//Second hand
Halsband//Second hand, loppis 5 kr
Hatt//Second hand, loppis 5 kr



New shoes

Här är mina nyaste skor som jag beställde från nelly.com för endast 149 kr!!!  Hela min outfit dyker upp lite senare då jag inviger både de här skorna och halsbandet i det förra inlägget.


Nelly.com, 149 kr



Ett nytt halsband

För några dagar sedan var jag och mamma på en stor loppis i Kivik. Det var dock hur mycket folk som helst så det var lite svårt att se vad som fanns och det jag hann se var mest bara skräp och grejer som inte föll mig i smaken. Jag fick dock med mig ett träkors hem som jag har satt fast i ett läderband så jag har det som halsband.


5 kr.



En vecka - sju outfits

Här är veckans alla outfits, är det någon av dem som faller er lite extra i smaken? Alltid lika kul att höra vad ni tycker.



Min röst faller direkt på nummer 2, jag älskar den outfiten, enligt mig är det en av mina bästa någonsin! Sedan gillar jag nr 7 också.



Nytt!

Jag har nyss kommit hem från en loppis och jag hittade några små fynd.

Knallrosa tröja, 10 kr.



Topp, 10 kr.




Elvis LP-skiva (ska ha den som prydnad), 10 kr.



Skärp, 10 kr.



Jag får se om jag bloggar mer idag, det blåser så himla mycket ute (jäääättte mycket) så att ta outfitbilder kändes inte så lockande. Men ha en trevlig dag :)



Grattis på födelsedagen!



Idag fyller min underbara och älskade lillebror tvåsiffrigt, 10 år! GRATTIS gubben, jag älskar dig.



Lördagens outfit



Stövlar//Nokian, vunnit
Strumpor//H&M, 15 kr
Shorts//Avklippta second hand jeans, ca 15 kr
Tröja//Second hand, loppis 20 kr
Skinnjacka//Second hand, loppis 300 kr
Hatt//Second hand, loppis 5 kr



Number three



minoutfit.se



Simple

Idag matchar jag med vädret, grått, mörkt och lite tråkigt. Nu ska jag höra om bröderna vill spela Monopoly city med mig, hoppas de säger ja! :)


Skor//Second hand, loppis 20 kr
Jeans//H&M, ca 100 kr
Linne//Bik bok, 79 kr
Hatt//H&M, 79 kr
Skärp//Second hand, 5 kr



Läsarstilen #45

Idag är det Elin som är 17 år som delar med sig av sin outfit. Om ni vill spana in den här brudens blogg klickar ni här; http://elinlovisakarolina.blogg.se


Halsband - Gjort själv
Topp - H&M
Skärp - Ginatricot
Armcuff - Lindex
Jeans - Carlings
Skor - Nelly

Elin säger;
Just nu inspireras jag mycket av etno-stilen, 70- och 90talet. Jag älskar fransar, fjädrar och stora solglasögon!

Det här är en outfit helt i min stil, riktigt jäkla snyggt! Allt passar som så bra ihop, som om de skapades för att förenas med varandra så här i en look. Favoriterna är nog t-shirten, armcuffen och särpet, haha eller det är lika bra att säga alltihop, det var för svårt att välja. Måste även säga att de där supertajta jeansen sitter perfekt på hennes spiror. Massor av plus från mig, jag skulle absolut kunna kopiera hela outfiten rakt av!



Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!



Stövlar

De här bilderna tog mamma som snabbast utanför loppisen idag, de var egentligen inte menade som outfitbilder men nu fick det bli så ändå eftersom det regnade när vi kom hem och inte kunde knäppa "riktiga" bilder då. Jag är inte så mycket för stövlar egentligen men regniga dagar som idag är jag glad att jag vann de här Nokian-stövlarna för de är ju lite snygga faktiskt.


Stövlar//Vunnit
Jeans//Second hand, loppis 25 kr
Tröja//Second hand, loppis 20 kr
Skinnjacka//Second hand, loppis 300 kr
Hatt//Second hand, loppis 5 kr



Loppmarknad!

Vilket väder det har varit idag, det har regnat precis hela dagen, från morgon till, ja vem vet hur länge det fortsätter. Jag har med andra ord hållit mig inomhus och sett på Masterchef Australia, riktigt bra. Sedan har vi varit en sväng i Ystad också för att köpa några presenter till en av mina bröder som fyller år i helgen och efter det åkte vi vidare till en loppis i Skillinge.

Så här såg det ut på loppisen. Massor av folk som vanligt.



Jag köpte den här väskan för 10 kr.



Och den här västen för 5 kr.



Och sist men inte minst det här skärpet för en tia!



Snart dyker min outfit från dagen upp.



Så snygga!



H&M 199 kr

Åh, fick nyss syn på de här super snygga skorna, hur fina?! De väcker ett stort ha-begär hos mig men med tanke på att jag klickade hem ett par nya skor så sent som igår måste jag stå emot. Men för er som behöver eller vill ha ett par snygga budgetskor finner dem på H&M.



Plommonlila

De här byxorna köpte jag för ett par helger sen tror jag det var men har inte invigt dem förrän idag, det kändes som ett bra val med tanke på alla moln. Kanke inte det snyggaste med en urringad body då jag solat med en bandeau-bikini men äh, knappast någon som dör av det.


Skor//Second hand, tradera.se ca 600 kr
Byxor//Second hand, loppis 20 kr
Body//Cubus, ca 30 kr
Tröja//Lindex, 25 kr
Hatt//Second hand, loppis 5 kr
Väska//Second hand, röda korset 20 kr



Ännu en beställning från nelly.com

För någon vecka sedan gjorde ju jag den här beställningen från nelly.com och så här ser klänningen ut på och här ser ni hur skorna ser ut på. Idag då jag kikade in på nellys rea ännu en gång fick jag syn på att kilklackarna som jag beställde i vitt även fanns i svart nu, de fanns i svart förut också men de var inte på rea så de kostade 499 kr vilket jag tyckte var för dyrt. Så då jag såg att de nu och var nedsatta till 149 kr kunde jag inte stå emot frestelsen! Långklänningen jag köpte var dessutom ännu mer nedsatt nu, till endast 89 kr så jag beställde en till sån också, fast i en annan färg såklart. 238 kr för en långklänning och ett par snygga kilklackar tycker jag inte var så farligt, dessutom vet jag ju hur de ser ut på mig (i andra färger då) så jag vet att de kommer passa :)




Från nelly.com, klänning 89 kr, skor 149 kr.



En dag vid havet

Idag var vi som sagt nere vid havet för det har varit så fint väder, vi var i Baskemölla!



Jag och mamma gick och letade strandfynd (fina stenar och sånt).




Lillebror låg och läste efter sitt badande.



Mamma och Andreas.



Det har varit en himla mysig dag :) Och förresten, mamma har tagit de flesta av bilderna.



Outfit by the sea

Hej. Idag har jag och la familia hängt på stranden vid havet så vi passade på att fota min outfit där.



Skor//Nelly.com, 149 kr
Shorts//Avklippta second hand jeans, ca 20 kr
Linne (klänning)//H&M, 69 kr
Halsband//Marknad, 25 kr



Halsband

För ungefär en vecka sedan köpte jag ju en mindre drömfångare och den här lilla saken som ni ser på bilden och jag skrev att jag skulle göra dem till halsband och det har jag gjort nu! Ett av dem använder jag idag, hela outfiten får ni senre.


Köpt på marknad för 25 kr.



Outfit nr 2


Skor//Second hand, tradera ca 600 kr
Shorts//Second hand, röda korset 20 kr
Skärp//Second hand, loppis 5 kr
Korsett//Lindex, 25 kr
Hatt//Second hand, loppis 20 kr
Väska//Second hand, loppis 10 kr



Change



Så här i efterhand är jag inte nöjd med outfiten jag publicerade idag så nu har jag bytt kläder. Bilder kommer senare under dagen.



In my "Exclusive Britta's"

Så här ser mina nya skor från nelly ut på, 149 kr!


Skor//nelly.com, 149 kr
Byxor//Lindex, 199 kr
Tröja//Second hand-butiken i Simrishamn, 65 kr
Hatt//Second hand, loppis 5 kr



Läsarstilen #44

Då var det dags för läsarstilen! Idag är det 23-åriga Anita som visar upp sin outfit. Ni hittar hennes blogg här; http://blaaballong.blogspot.com


Kjede//Affordable luxury by Lindex
T-shirt//Cubus
Kjol//Gina tricot


Anita säger: "Jeg inspireras av ande moteblogger, blant annet stockholmstreetstykle og carolines mode."

Jag älskar Anitas fina detaljer och basen i hennes look! Halsbandet är underbart och klockan och armbandet är också riktigt fina. Och sen till basen, hennes kofta och t-shirt. Riktigt bra plagg att ha i garderoben, de passar till det mesta.



Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!



Mina outfits

Har ni någon favorit från veckan som gått?




It's all second hand

Hejsan! Idag invigde jag min nya poncho som jag köpte för någon helg sedan på en loppis för 10 kr och hur fin är den inte?! Jag stört älskar den. Och för första gången på läääänge får håret vila lite från massor av hårspray, plattång och allt vad det heter, sov inte ens i flätor i natt som jag annars alltid brukar göra. Det är egentligen inte för att jag tycker det är snyggare med flätlockar utan jag tycker bara det är så jobbigt att underhålla mitt "naturliga" hår och mina egna lockar, och håret brukar oftast inte vilja se ut som jag vill då det bara får torka och vara naturligt. Men idag så gick det tydligen :) Här är dagens outfit.



Skor//Second hand, tradera.se ca 600 kr
Shorts//Avklippta second hand jeans, loppis ca 10 kr
Skärp//Second hand, loppis ca 5 kr
Topp(poncho)//Second hand, loppis 10 kr
Hatt//Second hand, loppis 5 kr



Movies



Igår köpte jag de här filmerna på marknaden för endast 30 kr styck, bra för mig som annars tycker filmer är lite väl dyra att köpa :) Sen så är det ju faktiskt lite tokigt att jag inte köpt New moon innnan med tanke på att jag var statist i filmen, nu kan jag ju köra scenen i slow så jag ser om jag är med i den eller inte.

Update: Har fått en kommentar där det står att denna person vill veta hur det var att varta statist i filmen, vad jag såg osv. Allting hittar ni i kategorin New moon vinsten.



Långklänning

Hej. Idag har jag och mamma stått ännu en dag på marknad, denna gången i Degeberga. Jag hade tänkt blogga lite snabbt imorse innan vi åkte men vi åkte lite tidigare än förväntat så jag hade att välja på om jag skulle blogga eller klä mig och tyvärr för er valde jag det sista. Det har vart svinvarmt idag så jag invigde min nya långklänning som jag verkligen gillar!



Skor//??, 199 kr
Klänning//Nelly.com, 149 kr
Body med spetskant//Cubus, ca 30 kr
Hatt//Second hand, 5 kr
Väska//Second hand, 10 kr
Armband i skinn "humans against violence"//Milla of Sweden, 50 kr



Outfit fredag


Skor//Second hand, tradera ca 600 kr
Jeans//H&M, ca 150 kr
T-shirt//Second hand, loppis 15 kr
Hatt//Second hand, loppis 5 kr



Min nya (fusk)skinnjacka

Hejsan! Jag och broder är helt beroende av The Sims just nu så det är det som håller mig borta från bloggningen, hihi. Ja och så Masterchef Australia såklart. För några dagar sedan fick jag hem min skinnjacka i fuskskinn som jag budade hem från tradera för ca 90 kr (inkl. frakt) så nu har jag den här som är lite svalare och sen min nya i äkta skinn som är snäppet varmare. Mitt paket från nelly.com kom idag också, äntligen, det har tagit ovanligt lång tid för det att komma. Men allting satt hur bra som helst, ska visa dem på när jag får möjlighet till det.

Så här ser i alla fall jackan ut på.




Mina köp från marknaden

Jag tänkte visa er vad jag köpte på marknaden igår. Först en Elvis-skiva (30 kr), för er som inte vet det är han min största idol inom musiken.



Vet inte riktigt vad jag ska kalla det här, den hängde i alla fall bland drömfångarna. Jag tyckte den var super fräck och jag ska göra om det till ett halsband! 25 kr kostade den.



En liten drömfångare för 25 kr, även den här ska jag göra om till ett halsband.



Och så en stor drömfångare. Får se vad jag ska göra av den men jag tyckte den var så fin och billig (50 kr) så jag kunde inte motstå :)



Vad säger ni, tror ni de små kommer bli bra som halsband?



Bilder från Hästveda!

Hejsan! Nu är jag hemma igen efter att ha varit två dagar i Hästveda med mamma som var utställare där. Vi har haft det riktigt mysigt tillsammans (som vi alltid har) och det var kul att komma bort nån dag också. Här kommer en del bilder.

Det var lite småkul då mamma tog den här bilden för först tog hon en bild på några som var och gick på marknaden och alla hade t-shirt och shorts på sig och så kollar man på mig som hade mycket mer kläder, dock brukar det nästan alltid vara så :)



Vårat stånd.



Mamma <3




Mot kvällen då det blev kyligare ute så lindade jag in mig i vårat duntäcke och det var riktigt riktigt skönt!



Mamma fick platsen i sista sekund (ett återbud) så alla ställen att bo på var fullbokade så vi packade helt enkelt med en madrass och sovkläder och sov i bilen. Tanten som bodde i huset bakom vårat marknadsstånd var så snäll och tillät oss att parkera där så det var väldigt skönt att sova på en lite säkrare plats. Men det var hur mysigt som helst! Vi städade ihop ståndet just efter 22 (marknaden stängde 24-01 nån gång) och kröp sedan ihop i bilen där vi låg och fnittrade och myste. Det var lite svårt att somna till en början eftersom det levde om väldigt mycket utanför men när det la sig sov vi båda två hur bra som helst. Den här bilden tog mamma på mig i morse.



Idag när jag gick omkring och kikade på marknaden fann jag det här fantastiska ståndet med flera fina drömfångare, jag fick med mig tre stycken hem, ska visa dem imorgon.



Vi åt goda langos.



Då jag fick lite ont i ryggen kröp jag in i bilen igen för att vila och läsa lite, väldigt smidigt och bra, hihi.



Haha måste bara säga det också att en del där måste verkligen ha dömt mig efter hur jag såg ut. Först då jag köpte några godisremmar hos en äldre man sa han till mig att jag skulle ta det lugnt på kvällen och inte supa mig redlöst full. Jag skrattade till och sa att det knappast skulle hända. Sedan skulle jag köpa en tuschpenna till mamma och när jag skulle betala den sa mannen som tog betalt att du ska väl inte använda den där för att klottra? Haha. Lite kul att folk verkligen dömer en efter hur man ser ut, jag såg tydligen ganska olydig ut i min skinnjacka, hatt, kängor och näsring. Men jag skrattade bara åt det för det är så långt ifrån mig, speciellt då jag inte ens får dricka alkohol (pga mediciner).

Men dessa två dagar har i alla fall varit riktigt trevliga. Myspys!



Leopardklackar



Tidsinställt inlägg. Kände att jag var tvungen att visa er de här skorna. Så himla snygga!! Eller vad säger ni? Nelly.com 399:-



Läsarstilen

Tidsinställt inlägg. Ni som följt mig ett tag vet jag att jag förut hade något som kallades "Läsarstilen" där ni läsare fick visa upp er outfit här på min blogg. Kategorin har liksom runnit ut i sanden så jag tänkte att det skulle vara kul att återuppliva det igen! HÄR kan ni läsa hur man går till väga för att vara med i Läsarstilen, det är väldigt enkelt och skickar du in en outfit garanterar jag att jag publicerar den.

Här är några brudar som visat sin outfit på min blogg;


Om ni kikar i kategorin "Läsarstilen" finner ni infon om dessa tjejers kläder och deras bloggar.



Lite nytt

Tidsinställt inlägg. De här grejerna tror jag minsann inte att jag har visat er, det är köpta på olika loppisar.

Långklänningar, 25 kr styck.





Halsband, 10 kr.



Plommonfärgade chinos, 20 kr.



Väska 20 kr.



Vet inte om jag har några fler nya saker att visa er, inte vad jag kan komma på i nuläget i alla fall :)



Hästveda marknad.

Hej! Nu åker jag och mamma till Hästveda för att stå på Hästveda marknad. Vi kommer att sova där till imorgon då marknaden även är på onsdagen så jag kommer hem på onsdag kväll. Jag kommer inte blogga något under de här två dagarna men har tidsinställt några få inlägg till er så det inte blir helt tomt här. Har ni svängarna förbi vore det ju väldigt trevligt om ni kom och sa hej :) Vi hörs igen på onsdag kväll eller på torsdag. Kram!



Skinnjackan på

Hejsan. Idag är det mulet ute så jag tyckte det var ett bra tillfälle för att visa hur min nya skinnjacka ser ut på. Jag är fortfarande så sjukt nöjd över den, kan vara det bästa köpet jag någonsin har gjort! Nu ska jag och broder fortsätta så spela The Sims 2 som vi började med igår, hade glömt hur underhållande det faktiskt var :)



Skor//Second hand, tradera ca 600 kr
Jeans//Lindex, ca 200 kr
Tröja//Second hand
Skinnjacka//Second hand, loppis 300 kr
Keps//Kappahl, ca 80 kr



Eight

Har du någon favorit?




Brorsan



Idag har och är jag och brorsan ensamma hemma (de andra kommer hem i eftermiddag/kväll) så vi har legat ute i solen och läst, käkat våfflor med glass  och ska snart spela Monopoly city (super kul sällskapsspel ju). Tänkte bara berätta det så ni vet varför jag inte kommer blogga mer idag utan vi hörs imorgon istället. Kram



Nytt till garderoberna

Ojoj, i den takt som jag shoppar kläder måste jag nog rensa mina garderober än en gång så jag får några hyllor fria. Lär nog inte sälja något utan jag får nog bara flytta om en del och försöka flytta väskorna till något annat ställe (under sängen?! Haha). Här är i alla fall en del av det som jag handlade igår på loppisarna, det är inte allt så resten visar jag sen idag eller någon annan dag.

Leopardmönstrad t-shirt 15 kr.



Linne 10 kr.



Tröja 15 kr.



Stickad poncho/väst 20 kr.



Poncho 10 kr, halsband 10 kr, tröja med fransar 10 kr.





Randigt värre

Ville visa er en tröja som jag köpte på en av loppisarna vi var på igår. Den är hur skön och mysig som helst och kostade 20 kr.


Shorts//Second hand, klädbytardag på skolan 0 kr
Tröja//Second hand, loppis 20 kr
Hatt//Second hand, loppis 5 kr
Glajjor//Köpta på Lanzarote, ca 70 kr



Ett av mina bästa köp någonsin!

Idag gjorde jag ett av mina bästa second hand fynd någonsin, nämligen den här Petroff-jackan i äkta skinn för 300 kr. Varför jag är så nöjd är för att jag velat ha en exakt sån här jacka i säkert två år nu, en jacka i MC-modell med grova dragkedjor och rött foder. Jag har förut köpt två liknande skinnjackor på loppisar men tyvärr har de varit för stora då jag kommit hem och testat dem och därför sålt dem vidare men den här, den här sitter så som man vill att en skinnjacka ska sitta. Jag har även kollat på tradera och sett att det finns ute en där som ser likadan ut och den ligger redan på 730 kr fast än det är 10 dygn kvar tills auktionen går ut så det här var ett fynd. Äntligen har jag en snygg skinnjacka :)



Vad tycker ni om den?



Outfit lördag


Sandaler//Köpta i Schweiz
Shorts//Avklippta second hand-jeans, loppis ca 10 kr
Tröja//Second hand, second hand-butiken i Simrishamn 65 kr
Hatt//Second hand, loppis 5 kr
Väska//Second hand, loppis 10 kr
Glajjor//Köpta på Lanxarote, ca 70 kr
Särp//Second hand, loppis 50 öre



Tre loppisar = massor av shopping!

Heeejsan! Åh vad jag är på bra humör idag, det är super varmt ute, strålande sol och jag och mamma har varit på tre olika loppisar och fyndat. Vi började med att klockan 9 åka till Suckarnas gång här i Simrishamn på loppisen som är varje lördag och vi blev riktigt imponerade. Vi har aldrig sett loppisen så stor och vi som är på den i pricip varje lördag och har varit det i flera år. Man skulle säkert har kunnat gå omkring där i 4 timmar men vi hade bara ca en timme på oss innan vi skulle iväg på nästa loppis så vi fick skynda oss lite för att hinna med alla loppisstånd.




Efter loppisen i Suckarnas gång åkte vi vidare till Baskemölla där det var en IF-loppis och vet ni vad jag hittade där... En äkta skinnjacka i den perfekta modellen och den satt som en smäck! När jag fick syn på den fick jag hjärtklappning men tyvärr var det fler som kände så för det blev budgivning mellan mig och två andra tjejer men jag vann den för 300 kr, wihoo. Ska självklart visa er bättre bilder på den sen.



Efter det åkte vi på en mindre loppis där jag köpte en liten present till pappa som jag tror han kommer gilla.



Här är allt som jag köpte idag, det blev en salig blandning med skinnjacka, smycken, skor, linne, byxor, poncho osv. Ni kommer få bättre bilder på allting.




Tur?

Så sent som igår skrev ju jag ett inlägg om att jag ville köpa en skinnjacka (i fuskskinn till att börja med), gärna i en mc-liknande modell. Jag har hållit koll på säkert 25 olika skinnjackor på tradera men alla har rusat i priset och blivit för dyra för min smak så jag har avstått. Men så ikväll höll jag koll på en som inte ökade i priset så jag la ett bud och fick den 31 kr + frakt!! Jag är skitglad! Den ser ju inte exakt ut som en jag egentligen vill ha men den kommer duga gott och väl, bara den passar då.




Leopard

Hejsan. Idag har det minsann inte blivit så mycket bloggning för min del men jag har haft annat för mig, har bl.a varit och tränat hos sjukgymnasten och varit på Bo ohlsson och inhandlat en del behövligheter som fotoalbum, strumbyxor, rakhyvlar och sånt där tråkigt man måste lägga pengar på. Ikväll får vi besök så då ska vi äta ostbricka så det ska bli gott och mysigt. Vad gör ni ikväll?


Skor//Second hand, tradera.se ca 300-400 kr (minns inte det exakta priset)
Klänning//Second hand, second hand-butiken i Simrishamn ca 80 kr
Örhängen//Ö&B, ca 20 kr



Loppis//Mat//Kändisspaning

Åh vilken fin kväll det har varit! Vi började med att åka till en loppis där jag fyndade en mörkblå cape, den var dock ganska tråkig så jag funderar på att så dit fransar och kanske något band. Efter loppisen åkte vi till Simrishamn igen och gjorde ett stopp vid hamnen där vi åt thaimat. Och just det, vi såg en kändis där! Ni vet en av de vuxna adoptivföräldrarna i filmen Patrik 1,5? En av bögarna. Det var i alla fall en av dem, Torkel Petersson. Här kommer lite bilder.

UPDATE! Upptäckte att mamma visst hade lyckats fånga kändisen på bild utan att hon visste om det, ni ser honom på bild nr 5 med svarta kläder och en stor vit väska/påse.





Spetsdröm

Oj så varmt det är ute, inte för att jag jag klagar men nog är det varmt allt. Idag har jag på mig min spetsdröm, älskar den här klänningen! Ni vet väl att det finns fler i lagret (nya såklart), den blir din för endast 150 kr. Vill du har mer info? Klicka här.




Skor//Second hand, tradera ca 600 kr
Klänning//JenCa Style, 150 kr
Väst//Second hand, loppis ca 20 kr
Örhänge//Gjort själv



Skinnjackor

Jag har väldigt länge varit sugen på köpa en äkta skinnjacka i MC-modell, ungefär som denna men det har inte blivit av då jag tycker dem är för dyra och pengarna inte räcker till. Just nu har jag ju bara den här skinnjackan i fuskskinn som börjar bli rätt sliten och jag tycker inte den är så super fin heller. Jag har suttit och kikat runt lite på nätet och fann de här två i fuskskinn, ska jag kanske slå till på en av dem tills jag sparat ihop till en äkta? Och vilken i så fall? Jag gillar den sista mest i modellen men att den är grå/svart förstörde det lite för mig då jag tycker helsvart är mycket snyggare. Hmm..




Jag såg mig själv i Svinalängorna!



Den 4 november 2009 var jag med som statist i filmen Svinalängorna, Noomi Rapace (hon som spelar Lisbeth Sallander i Män som hatar kvinnor) har huvudrollen i filmen och Ola Rapace (han som spelar den snygga polisen Stefan Lindman i Wallanderfilmerna) är också med i den. Filmen hade biopremiär i december 2010 men jag var aldrig och såg den eftersom jag har mina ryggproblem och inte klarar av att sitta stilla så länge. Men nu i slutet av juni släpptes filmen på dvd så jag, mamma och Andreas har precis suttit och sett den och vet ni vad, jag såg mig själv i filmen! Det var dock väldigt mörkt och regnade och man ser inte direkt att det är jag men jag vet ju att det är jag, det är ju huvudsaken. Kul kul, hihi. Har någon av er sett filmen?

Här kan ni se fler bilder från inspelningen och vad jag skrev om dagen.



Blue sky

Idag så inviger jag jeansshortsen jag gjorde igår, vad tycker ni om dem?



Skor//Second hand, tradera.se ca 600 kr
Shorts//Gjort själv
Linne//Bik bok, 79 kr
Halsband//Second hand, loppis 50 öre
Hatt//Second hand, loppis 20 kr



What what

Hej. I morse när jag vaknade var det jätte tråkigt väder ute, helmulet, blåste lite och så var det inte så varmt. Men sen mellan 12-13 nån gång så klarnade det upp till klarblå himmel, strålande sol, blåsten försvann och det blev jätte varmt och skönt, så jag har legat ute ett par timmar och solat. Nu ska jag hoppa i några kläder för att bjussa er på några outfitsbilder.




Så här gör du dina egna jeansshorts!

Jag äger kanske ett tiotal olika jeansshorts men inte ett enda par av dem är köpta färdiga i butik utan jag gör dem enkelt själv. Fördelen med att göra sina egna jeansshorts är bland annat att man kan själv välja hur de ska se ut, längd, om det ska vara uppvikt kant eller fransig kant, slitningar, det är billigare och bättre för miljön. Det är väldigt enkelt också och tar inte alls lång tid. Igår gjorde jag ett par jeansshorts av jeansen jag fyndade i helgen på en loppis för 50 öre och jag har gjort en liten guide till er om hur jag gått tillväga för att göra dem.



Sedan så är de klara!



Brukar ni köpa eller göra era egna jeansshorts?



Gjorde en liten beställning..

Igår gjorde jag en beställning hos nelly.com, en härlig långklänning och ett par kilklackar. Efter funderingar hit och dit och med hjälp från er bestämde jag mig till sist för de vita skorna, hoppas de är fina i verkligheten också.




149 kr styck.



Sommar och sol..

Vilken slapp och härlig dag jag har haft! Vid 12 gick jag ut på gården och la mig i en solstol där jag låg och stekte till just efter 16, jag har läst, lyssnat på Bob Marley och sovit lite. Äntligen vågar jag mig ut i solen igen också, ni minns ju kaske att jag brände mig rejält på bröstkorgen, i ansiktet och på överarmarna förra veckan men nu har det äntligen försvunnit. Men jag har verkligen varit försiktig idag, har haft på mig solskyddsfaktor 50 och smörjt in mig typ en gång i timmen med det och visst funkade det, jag är inte minsta lilla röd utan har bara blivit brunare. Lite så här slappt går jag omkring idag för övrigt.




Shorts//Avklippa second hand-jeans, loppis 10 kr
Bikini//H&M, 49 kr
Skjorta//Second hand, Loppis ca 15 kr
Hatt//Köpt på Lanzarote, ca 60 kr

Glajjor//Köpta på lanzarote, ca 70 kr



En vit klänning

Här är en klänning som jag köpte på second hand-butiken här i Simrishamn för några dagar sedan för 110 kr. Den är egentligen ca en dm längre men jag har vikt upp den lite där vid snörningen så den blev snäppet kortare, tycker den blev finare så.



Skor//Second hand, tradera ca 600 kr
Klänning//Second hand, second hand-butiken i Simrishamn 110 kr
Hatt//Second hand, loppis 20 kr



Hos Solan

Natten söndag till måndag spenderade jag, mamma och Liam hos Solan som är en vän till oss. Eller hon är mer än en vän, snarare som en faster känns det som. Vi lärde känna henne ett år då vi var här nere i Skåne och har hållt kontakten sedan dess och sen vi flyttade ner har vi börjat umgås mer och mer. Vi hade i alla fall jätte mysigt i förrgår, vi började med att grilla till middagen, dricka lite gott och sedan mumsa i oss jordgubbar med glass och grädde. Sedan då det blev mörkt ute tände vi massor av stearinljus och satte oss i hennes växthus där jag och mamma har gjort iordning en liten myshörna till henne med tyger och så.



Innan vi åkte hem igår så mumsade vi i oss ännu lite mer jordgubbar och glass.




Höga höjder

Bytte om så här mot eftermiddagen då vi skulle och handla och det blev att sätta på mig mina nya jeanstights och mina nya platåskor, köpställen och pris finner ni längst ner i inlägget.



Skor//Second hand, loppis 50 kr
Jeanstights//Second hand, loppis 50 öre
Poncho//Second hand, loppis 40 kr
Hatt//Second hand, loppis 20 kr
Linne//Second hand, klädbytardag på skolan 0 kr



Åtta olika

Under veckan som gått har jag hunnit visa er 8 olika outfits och jag undrar om ni har någon favorit?



Jag gillar mest nummer 1 och 6.



Nytt!

Igår var jag som sagt ganska snabbt på en loppis men hittade ändå några fina saker. De blev ett korshalsband i trä, ett skärp, ett par jeanstights och ett par lite större jeans som jag har tänkt klippa av till shorts. Gissa vad allt gick på.... 2 kr för alltsammans! Mot slutet av vissa IF-loppisar brukar dom ha så att man får fylla en hel påse med grejer för ett visst pris och igår var det för 20 kr så jag och mamma fyllde en påse med massor av grejer vi ville ha.




Gårdagens outfit

Nu är jag på hemmaplan igen och tänkte därför visa gårdagens outfit! Det var väldigt molningt och tråkigt igår men mot eftermiddagen och kvällen blev det super härligt och idag har vi strålande sol.



Skor//Second hand, tradera.se ca 600 kr
Klänning (linne)//H&M, ca 70 kr
Skärp//Second hand, loppis 10 kr
Hatt//Second hand, loppis 5 kr



En shopaholic i New York

Hejsan. Jag är fortfarande inte hemma (sov borta i natt) men tänkte ändå skriva några meningar här. Var inne på minoutfit.se och fick syn på att jag hade en av de populäraste outfitsen idag igen, kul kul! Snart ska jag nog krypa ner under en filt i soffan igen, är nämligen lite trött. Jag gick och la mig igår innan tolv men fortsatte läsa En shopaholic i New York och kunde inte slita mig från den, så det slutade med att jag läste ut hela boken och inte somnade förrän vid tre. Men det var det värt, jag älskar att komma in i bra böcker och hamna i en annan värld några timmar.



Vi hörs sen idag. Kram!




Sover borta.

Hej. Ville bara snabbt säga att jag sover borta i natt men imorgon är jag hemma igen då jag ska visa er dagens outfit och några fynd jag gjorde på en loppis idag. Kram



Förändringar

Igår satt jag och kikade i mitt bloggarkiv från sommaren 09 vilket alltid är kul, att kunna se tllbaka på vad man gjorde och så, speciellt då det var sommaren som vi flyttade ner till Skåne från Umeå. Jag gillar även att kunna se vad jag hade på mig, hur jag såg ut och än om jag inte har förändrats så mycket måste jag nog säga att största skillnaden är vikten. Visst vet jag att jag gått ner några kilon under de här åren men jag trodde absolut inte att det syntes så mycket för jag känner det knappt. Det lite lustiga är ju också att sedan dess har jag ju inte kunnat hålla i gång så mycket nu som då med tanke på ryggen och jag äter som förut så det skulle kännas mer logiskt att jag istället skulle gå upp.

Ja, ni ser kanske vilka två bilder som är nytagna och vilka som är från 2009?



Ni som bloggar, brukar sitta och kika genom era arkiv?



Leopard

Så här ser jag ut idag.


Boots//Bo Ohlsson
Byxor//Second hand, tradera ca 50 kr
Tröja//Second hand, myrorna ca 65 kr
Hatt//Second hand, loppis 5 kr
Väska//Second hand, loppis 10 kr



Lite av vår lördag

Vi har som sagt gäster över helgen så vid lunchtid åkte vi mot Ystad men stannade i Glemminge för att plocka massor av jordgubbar. Broder.



Efter jordgubbsplockningen så åkte vi in till Ystad där vi satte oss på en uteservering och åt god mat. Det var väldigt molnigt idag men jätte varmt ute så det var super härligt.



Sedan traskade vi vidare mot klostret där vi vilade lite och spanade in rosenträdgården.


Mamma har tagit bilderna.

Kika in alldeles strax så uppdaterar jag med en outfit.



Kanske lite frånvarande..



Hejsan. När som helst så får vi efterlängtade gäster som stannar över helgen så jag vet inte riktigt hur aktiv jag kommer vara på bloggen. Jag tänkte så ni vet ifall jag blir lite frånvarande.

Trevlig helg, många kramar!
Förresten, har ni några helgplaner? :)



Hmm, vilken färg?

Jag funderar på att beställa hem de här klackarna från nelly.com då de endast kostar 149 kr på deras rea, men jag kan inte bestämma mig i vilken färg. Hjälp! Vilken tycker ni är snyggast?




Första juli

Hejsan! Jag tänkte visa er två av plaggen jag köpte igår på second hand-butiken här i Simrishamn, nämligen den här virkade tröjan och kjolen i mocka. Tröjan gick på 65 kr och kjolen på 95 kr. Det märks verkligen att jag är van att shoppa billigt, si så där 5-20 kr för ett plagg på loppis för direkt priset går över 50 kr tycker jag det börjar bli dyrt, haha! Men som sagt, de här plaggen var så fina så jag kunde ju inte inte köpa dem, eller vad tycker ni?



Skor//Second hand, tradera.se ca 600 kr
Kjol//Second hand, Second hand-butik i Simrishamn 95 kr
Virkad tröja//Second hand, Second hand-butik i Simrishamn 65 kr
Hatt/Second hand, loppis 5 kr

Väska//Second hand, loppis 10 kr