2011//01//24



Skor//Mammas gamla
Shorts//Avklipta second-handjeans
Linne//H&M
Hatt//Tally Weijl



Kommentarer

Sv. Tack :)

» Roni

Jag säger bara Wow!!! helt fantastiskt snyggt:)full pott:)

snyggg header :D

» Admin

Snygg tjej. Het kropp. Fina kläder. I approve!

» Jane

Snöggt! :)

Roni- Tack så mycket =)

Snyggt!



Kolla gärna in våran blogg och säg vad du tycker! Vi har den som vårat projektarbete :) Kram

Snyggt!



Kolla gärna in våran blogg och säg vad du tycker! Vi har den som vårat projektarbete :) Kram

» Reb

Hej!



Jag har följt din blogg ett tag nu, men på senare tid tycker jag den börjat bli lite tråkig.... bara samma saker hela tiden. Det var roligare att läsa när du skrev om ditt vardagsliv och så också och inte bara om mode. Det känns som om ALLA skriver om mode nuförtiden, men anledningen till att jag fastnade för din var att du hittade balansen så himla bra mellan privat och mode innan.... synd att det inte är så längre :(



Vill inte kranka ned på dig, bara ger lite tips så att bloggen blir rolig att följa igen enligt mig iaf^^ Vet inte om jag är ensam om att tycka detta, eller om det finns en anledning att du väljer att bara skriva om mode nuförtiden. Vilketsom hade det som sagt varit trevligt med lite variation :)



Kram, ha en bra dag

wow, verkligen skitsnyggt! Älskar shortsen! ;)

Reb- Hej hej. Som du säkert läst i ett av mina nyare inlägg så finns det en rätt rimlig förklaring till varför jag mest bara uppdaterar shopping och outfits, pga min dåliga rygg som blivit sämre. Som jag också skrev så om det är fler som tycker som du ska jag naturligtvis försöka uppdatera lite mer vardag också men det lär ändå inte bli som förr. Men ibland kommer jag värva med lite vardagsinlägg :) Tycker det var bra att du var ärlig och skrev dina åsikter, eftersom jag inte är tankeläsare blir det svårt för mig att veta vad ni tycker om ni inte skriver det till mig.



God natt och kram :)


Kom ihåg






Trackback