Det ser mörkt ut

Ikväll ska vi se på den Oändliga historien eller The neverending story som den egentligen heter. Jag minns att jag och Kevin såg de filmerna väldigt ofta när vi var mindre och tyckte dom var riktigt bra men det är väääldigt många år sen jag såg dem nu så vi får se vad Liam tycker. Snart ska vi och handla och då blire till att lasta upp med godis, då är lördagen säkrad, hihi. Så här ser jag i alla fulla fall ut idag;



Skor//Second hand
Byxor//Lindex
Tröja//Second hand
Halsduk//Lindex
Jacka//Köpt i London
Halsband//Gjort själv



Kommentarer
» Linn

Asså riktigt härlig stil! ;D

Gud så snyggt halsband du gjort!



sv: Ja då är det verkligen bara onödigt - och jag tror dessvärre att västen platsar in i kategorin "onödigt i garderoben" - men skoj att kika och inspireras iaf. :)

Linn- Tack så mycket :)

Supersnyggt som vanligt! (:



Hmm, jag följer för många, haha. Förutom DH och OTH ser jag på gamla vänner avsnitt hela tiden, (har alla säsonger). Sen gamla bevvan (har också säsongerna på dvd). Two and a half men, 7th heaven och säkert fler jag inte kommer på nu (: dudå?



Det är på scorett (: är nervös och försöker förbereda mig genom att läsa på om företaget!



Oja! LA here I come haha :) du är inte sugen på att plugga utomlands i LA? Jag har inte sökt än, det sker i början av april, ska på personligt möte i mars :) Ja det får du göra :D

sv; för några månadader sedan hade jag ont, och då kunde jag inte vrida överkroppen normalt, det liksom tog emot och gjorde ont, men det har gått över nu, och tidigare har jag haft ont några gånger på sidorna, en bit ner på ryggen, men det gick också över. Men om det kommer igen så ska vi kolla upp det, men nu har jag inte haft ont på ett tag iaf :)

sv: ja det är superskönt ! inte lika trevligt att håret inte luktar nåt vidare precis efter färgningen :P

aah okeej då är jag med. synd. men får leta vidare :) :)

» Sara

Sjukt snygga byxor! Lindex? Var det länge sen du köpte dem?

ÄLSAKR! superfin outfit!


Kom ihåg






Trackback