España here we come..



Nu är resväskorna packade och vi är taggade på en vecka med sol, bad och värme. Vi hörs igen om ca en vecka då jag förhoppningsvis har massor av bilder att dela med mig av.
PUSS!

Update kl 03.32; Nu är vi nästan redo att åka, har knappt sovit en blund inatt men jag klarar mig :)



Enstyle

För ett par veckor sedan blev jag tillfrågad att vara en av "The leaders" av en ny modesida som heter Enstyle. Idag hade den här sidan premiär och jag tycker ni ska spana in den, gör det genom att klicka här! Det är som sagt en modesida som påminner väldigt mycket om minoutfit.se och lookbook.nu men skillnaden är att Enstyle är en sida via facebook. Ni kan spana in min profil här och ni får gärna kommentera och "gilla" mina looks. Sen så är ni en del som skickar vänförfrågningar till mig på facebook men jag godkänner bara de som jag känner så i och med det har jag även skapat en fanpage på facebook som ni kan spana in och "gilla" här.



Nu ska jag packa det sista sen försöka komma i säng :)



Sista minuten!

Vi drar till Lanzarote i Spanien imorgon! Jag och la familia bokade precis en sista minuten för att spendera 8 dagar i Lanzarote, hur härligt?! Flyget går dock från Göteborg (ca 34 mil härifrån) så vi måste upp i gryningen och bila dit men det känns ju inte allt för farligt (säger jag som inte måste köra utan bara kan somna om, hihi). Datorn får stanna hemma så det blir ett blogguppbehåll på ca en vecka men det ska vi nog ta oss igenom. Nu ska jag snart börja plocka fram sommarkläderna som ska med, ser ut som om dagarna kommer bjuda på 20-24+ och sol. Åh vad det ska bli skönt!

Här ska vi bo.


Det kommer upp fler inlägg innan vi åker så kika in lite senare.



Rutigt

Brrr, kan det inte bara bli vår och sommar snart? Jag är så förbaskat less på att frysa att jag vet inte vad. Så här ser jag i alla fall ut idag, hade faktiskt helt glömt den här skjortan hur jag nu kunde göra det då jag gillar den himla mycket så när jag fann den i garderoben vare din som fick åka på!


Skor//Mammas gamla
Jeans//Lindex
Skjorta//Provplagg till webbutik
Jacka//Köpt i London
Hatt//Tally Weijl



De senaste outfitsen

Här är veckans senaste outfits, har ni någon favorit?




Min favvo är nog måndagen, älskar de byxorna, och leopardhatten såklart!



We could have had it all






Skor//Bo Ohlsson
Byxor//Second hand
Tröja//Nelly.com
Hatt//Tally Weijl



Monki

Jag är väl egentligen inte ett så stort fan av Monki, har köpt något enstaka plagg där men inte mer än så. Dock så var jag inne på deras hemsida för någon dag sen och mot min förmodan fann jag en hel del riktigt snygga grejer, mina favoriter ser ni här nedan och de med ett hjärta är mina absoluta favoriter.





Spana in deras kläder här.



Det ser mörkt ut

Ikväll ska vi se på den Oändliga historien eller The neverending story som den egentligen heter. Jag minns att jag och Kevin såg de filmerna väldigt ofta när vi var mindre och tyckte dom var riktigt bra men det är väääldigt många år sen jag såg dem nu så vi får se vad Liam tycker. Snart ska vi och handla och då blire till att lasta upp med godis, då är lördagen säkrad, hihi. Så här ser jag i alla fulla fall ut idag;



Skor//Second hand
Byxor//Lindex
Tröja//Second hand
Halsduk//Lindex
Jacka//Köpt i London
Halsband//Gjort själv



Trevlig helg!


Pic från i somras när jag och Therese var i Sthlm.

Hej! Äntligen fredag va?! Inte för att det gör någon skillnad för mig men för er som går i skolan och jobbar är det ju helg och ledighet och vissa får ju även lov nu. Kul för er. Idag har det inte hänt så mycket, har sett det nya avsnittet av The Vampire Diaries och som alla andra avsnitt var det bra! har även vart hos sjukgymnasten och fått hem nå nya grejer som kanske kan lindra nervsmärtorna.

Nog om det, jag hoppas ni får en mysig och bra helg! :)



Nästan så enkelt som det kan bli..



Skor//Bo Ohlsson
Jeans//Lindex
Jacka//Köpt i London



Outfit onsdag!

Här har ni som utlovat hela min outfit. Hinner inte skriva mer än så utan måste rusa, ska hjälpa mamma och en vän till henne med nånting till ungarna.


Skor//Mammas gamla
Byxor//Second hand
Tröja//Second hand
Väst//Second hand
Jacka//Köpt i London
Hatt//Second hand
Skinnvantar//Second hand



SvartBlackNegro



Ser ni att jag fick utnyttja mina små och få spanskakunskaper i överskriften, om det ens blev rätt nu. Jag har ju faktiskt inte haft spanska sen jag gick i nian som nu är 5,6 år sedan hehe. Idag kör jag på svart och leopard, på bilden ser ni dock bara det svarta. Ska troligen iväg en sväng nu men lovar att visa helkroppsbilder på min outfit senare under dagen eller mot kvällen. Tills dess får ni har det fint, kram! =)



Hos min sjukgymnast..

Idag när mamma kom och skulle hämta mig hos sjukgymnasten bad jag henne ta en bild när jag hängde i den där grejen jag hänger i. Som ni ser är man fastspänd i fötterna och dynan man ligger på är rörlig så den åker liksom ner i takt med att man själv gör det så att det verkligen blir avbelastat i ryggen. Sen ska jag svanka just för att disken i ryggen ska "tryckas" på plats igen, och jag ligger så där i 25 minuter 3 gånger i veckan. Det kanske inte ser så bekvämt ut men det är riktigt skönt då nervsmärtorna i benet försvinner helt och hållet.



Ska försöka fota en outfit snart så kika in lite senare :)



Some old pictures..

Idag har jag verkligen inte haft något att blogga om så det har med andra ord knappt blivit någon bloggning men jag antar att ni har överlevt ändå ;P Har suttit och kikat på lite gamla bilder och här kommer fyra stycken från 2006, jag var alltså 15/16 år på dessa.



Nu ska jag se ett avsnitt av The Vampire Diaries sen försöka sova så god natt!



Läsarstilen #40

Idag är det 17-åriga Arbnora som visar sin outfit, ni kan spana in hennes blogg här; www.itsjustme.devote.se


Hatten är ifrån Lindex
Halsduken från Vero Moda
Skjorta från Gekås
Högmidjade Harembyxer från Lindex
Skor från Vagabond

Arbnora säger;

Mode och shopping är något som representerar mig och det är även min passion.
Det är verkligen något jag brinner för. Den jag inspireras av är Rihanna som även är min främsta idol.

Jag tycker det här var riktigt snyggt, så där avslappnat och snyggt som jag gillar det! Hatten gillar jag, (såklart, haha), jag är ju en riktigt hattmänniska men jag diggar även byxorna som ser riktigt bekväma ut! Snyggt snyggt snyggt!



Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!



Min outfit!

Idag inviger jag en av mina två älskade leopardhattar, är fortfarande i extas över att ha dem i min ägo :)

Kängor//Bo Ohlsson
Byxor//Lindex
Tröja//Nelly.com
Jacka//Köpt i London
Hatt//Köpt på modemässan i Cph



Något som jag älskar..



Om det är något jag verkligen gillar så är det att få oväntade brev och grejer i posten. Nog för att mejl är smidigt och bra men vanliga brev skickade som snigelpost (som inte alls är sekiga längre) är bra mycket roligare att få. Idag fick jag en Alla hjärtans dag hälsning av söta Therese, tack tack tack, det gjorde verkligen min dag! Sen förra veckan fick jag vykortet ni ser ovan av Sara och veckan innan det fick jag brev av Hanna med små presenter. Tror jag nämnt det en gång förut men vi brukar skicka brev till varandra och i varje brev skickar vi med en liten present, kul.

Dessa små gester piggar verkligen upp min annars rätt så enformiga och tråkiga vardag och jag är så tacksam över mina vänner än om vi bor så långt ifrån varandra nu. TACK för att ni finns och tänker på mig <3 Kraaaaaam



9 outfits..

Här har ni mina senaste outfits, är det någon av dem som faller er lite extra i smaken?



Jag röstar på nr 8 då den känns mest som jag.



Promenix



Kom precis hem efter en promenix. Kände mig lite som en skogsmänniska med kängor, gröna byxor + jacka och så en snusnäsduk i håret, haha. Det var i alla fall skönt än om det är för kallt för min smak, jag vill ju ha massa massa plusgrader :) Sen så gör det ju mycket att ha bra musik att lyssna på, jag har precis fyllt min mobil med massa ny musik, bland annat med en favorit, Amanda Jensen! Försökte mobilblogga men tyvärr verkar det inte fungera för mig, jaja.

Mer än så här blir det inte idag för nu sticker vi snart till Solan för gotte och filmkväll. PUSS på er och ha en super bra lördagkväll!



Spetsklänning

Idag fick min (eller en av mina, hihi) spetsklänning åka på i det härligt soliga vädret!

 




En mumsig efterrätt..

Igår bestämde jag mig för att göra en efterrätt. Jag tycker ju sånt är så kul men har inte haft orken en viljan nu på länge så jag kände att det var på tiden! I och med att inte riktigt hade orken igår heller fick det bli en väldigt enkel efterrätt men som ändå smakar fint i munnen och är vackert för ögonen.

Jag började med att smälta choklad i ett vattenbad som jag sedan gjorde "grejer" av, man kan ju göra vad som helst egentligen men jag gjorde hjärtan, stänger och "nät". In i kylen för att svalna och stelna! Sen är det bara att he (he är för övrigt typ världens bästa ord för er som inte använder det, betyder allt ifrån stoppa, lägga, ställa osv) i vad som helst i glasen (i olika lager), det jag hade i var; digestivekex blandat med smält smör, kesella med vaniljsmak, créme fraiche blandat med florsocker, vaniljvisp, björnbär och fruktsallad (vilka frukter man vill). Sedan toppade jag det med jordgubbsgrädde, glittrande strössel, mina choklad"grejer", ett björnbär och en klyfta lime. Yes det är onyttigt som bara den men gott som bara den och det är ju det sistnämnda som räknas ;)




Åt ni något gott igår eller ska ni kanske göra det idag?



Och så blev det lördag..


Godmorgon eller ska jag säga goddag?! :) Lördag idag och solen skiner utomhus. Tyvärr är marken täckt med ca 1 cm snö som kom igår men förhoppningsvis smälter det bort om några dagar. För dagen har jag inga större planer förutom att fota en dagens outfit till er men sen i eftermiddag/kväll åker jag och mamma till Solan (en vän till mamma) där det blir till att käka paj, goda ostar och se på Sex and the city 2. Mys.

Jag hoppas ni får en trevlig lördag, KRAM.



Outfit 11 februari!

Nu har jag sytt in midjan på de nya byxorna från Lindex så nu passar dem perfekt!


Skor//Mammas gamla
Byxor//Lindex
Tröja//Lindex
BH//Lindex
Örhängen//Gjort själv



En lite försenad outfit..

Hejsan! Är precis hemkommen efter ett "pass" hos sjukgymnasten. Det var lite tungt då kroppen fortfarande är utan kraft (läs mer om det här). För övrigt beror det nog på medicinen, minskade dosen i förrgår och då försvann huvudvärken nästan helt och jag fick lite mer ork i kroppen så nu ska jag sluta med den helt då den även ger mig ganska så kraftig hjärtklappning.

Här är i alla fall en outfit som jag bar andra dan (tror jag) på modemässan.



Skor//Bo Ohlsson
Jeans//Lindex
Skjorta//Second hand
Jacka//Köpt i London
Keps//KappAhl
Smycken//Milla of Sweden

Nu ska jag kika på nyaste avsnittet av The Vampire Diaries.
Ciao!



Modeshow 2011-2009

Var precis inne på VK's hemsida och kikade på massor av bilder från Designtreornas modevisning (dragonskolan där jag med läste design med textil inriktning). Tyckte bättre om vissa plagg än andra och här är mina tre favoriter!

Den här gula byxdressen skulle jag väldigt gärna äga och bära till sommaren, supersnygg!



Den här bodyn var ju riktigt läcker, tänk er med ett par svarta höga jeansshorts till.



Tycker den här var så fin för att den ser så arbetad ut!



Jag minns själv hur väl som helst när vi hade den där modevisningen för två år sedan, det är bland det roligaste jag varit med om än om jag var riktigt nervös innan. Sen har jag aldrig varit så stolt över Liam (min lillebror) som jag var då! Han var sååå duktig och cool och när jag ser bilderna på honom och filmer från modevisning blir jag tåröjd av stolthet. Fina fina lillebror! Och att han vågade, det var sammanlagt över 1000 personer (var det t.o.m mot 1500 personer?) som såg på de tre visningarna vi hade. Här är kläderna jag sydde. Från vänster; Liam, jag, Moa och Jossan.



Här kommer en film från visningen. Har visat den förut men då var det med annan musik, den här gången är det med originalljudet, mycket roligare så! Hm, det verkar inte gå att bädda in den så klicka här för att kika på den :)

Vill ni se fler bilder så kika i arkivet januari och februari 2009.



Åhh så fina!

Kikade precis in på H&M's webshop där jag fick syn på dessa nyinkomna byxor! Oj vad jag gillar dem, helt perfekt om du frågar mig! Sen att de endast kostar 199 kr gör ju bara saken bättre :)




Hm, måste se hur mycket (eller lite, haha) pengar jag har på kontot..



Läsarstilen #39

Nu är det snart 15-åriga Fanny som får visa sin snygga outfit här, ni kan läsa hennes blogg på; http://byfanny.devote.se/


Kjol//Forever21
Ryggsäck//Topshop
Hatt//Carlings
Linne//Monki
Korsörhänge//Hemmagjort
Solglajjor//Rayban's


Är det bara jag som längtar efter sommaren när jag ser den här outfiten? Nä jag tror faktiskt inte att jag är ensam om det. Det här är en sån där outfit som är så sjukt snygg men ändå ser riktigt slapp och relaxed ut, precis som man vill ha det på sommaren. Och hatten.. Mums på den säger jag bara! Det är något jag vill ha, en vit hatt, eller en beige. Massor av plus från mig :)



Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!



Lite nytt..

Här är lite nya grejer som jag inte visat upp för er (tror jag?). För någon vecka sedan köpte jag ju de här plaggen på Lindex för halva reapriset och fick även med mig den här kragen för 12,50 kr och den här fluffiga halsduken, den med för 12,50 kr.




De här två kepsarna kommer också från Lindex och kostade ca 15 kr styck.


De här är byxorna jag kom hem med igår, även dem från Lindex, 199 kr gick de på! Sen minns ni kanske att jag för någon helg sedan var på en loppis där man fick fylla en hel påse/kartong för 100 kr? Förutom de här två klänningarna fick jag med mig den här sjalen..



..De här jeansen fick jag också med mig från den loppisen som jag ska klippa av och ha som shorts!..


Och sist men inte minst fick jag med den här väskan därifrån! Det var det som JAG fick med mig hem, även mamma fyllde ju vår stora IKEA-påse massa grejer :)




Bella Sky

Precis bredvid Bella Center där modemässan (en av dem) höll hus så håller ett stort och jäkligt ballt hotell på byggas, nämligen Bella Sky. Det kommer garanterat bli ett riktigt läckert hotell när det öppnar till våren, jag ni ser ju hur det ser ut på bilderna. Skulle inte tacka nej till att spendera några nätter där sen!




Läckert va?!



Vad är det nu då..?!!

Typ så här känner jag mig just nu..

Det blev inte att åka till sjukgymnasten imorse utan avbokade den tiden. I söndags, sista dagen på modemässan kände jag mig helt slut i kroppen och hade huvudvärk men trodde det berodde på att jag inte sovit ordentiligt och att jag vart igång mycket mer än vanligt, men tyvärr så har det inte släppt än. Jag har haft huvudvärk enda sen i söndags och är helt slut i kroppen, för nån dag sen kunde jag inte ens gå upp för trappan här hemma och det är knappt så att jag tar mig upp nu. Mina armar är helt slöa och när jag går känns benen svaga och dom är på väg att vika sig hela tiden.

Det är faktiskt sjukt jobbigt speciellt när jag inte vet vad det beror på. Huvudvärken kommer troligen från en ny medicin jag håller på prova ut mot nervsmärtorna i benet men att jag är så hängig och trött då? Läkaren trodde inte att det berodde på medicinen, kanske har en förkylning utan att märka att jag är förkyld? Jag hade exakt så här i juni 2009, kunde inte hjälpa till att packa eller nånting inför flytten utan jag kunde bara ligga i sängen och sova och vila. Könstigt. Blir jag inte bättre till helgen måste jag ju kolla upp det på måndag.

Har ni haft så här nån gång och vad berodde det i så fall på?



Sängen kallar!



Med den här bilden säger jag god natt. Imorgon ska jag nämligen upp tidigt, eller tidigt för mig som annars nästan jämt har sovmorgon och jag behöver verkligen min sömn för att fungera. Alltså ni ska bara veta hur mycket jag sover.. Förut räckte de där 8 timmarna per natt för mig men nu sover jag 10-12 timmar varje natt och är ändå trött på dan, det är nog all medicin (för ryggen) jag får skylla på. Uppdaterar imorgon när jag är hemma igen och tills dess, sov gött :)



En fika på "stan"

Kom hem för en liten stund sedan efter att ha varit och fikat med la familia minus Kevin som inte är hemma från skolan än. Tänkte i alla fall visa lite bilder.



Jag och mamma tog varsin sån här skapelse som var himla god med maräng och frukter.



Brorsan glupskade i sig en semla.



Mamma vill aldrig vara med på bilder, antagligen därför hon gömde halva ansiktet, hihi.



Och så här fint var det när vi körde hem, dock blåser det som bara den ute.



Nu blir det snart att käka middag!



So simple

Idag fick det bli en väldigt enkelt outfit och så här blidde det.


Skor//?? 199 kr
Jeans//Lindex 149 kr
Jacka//Second hand 40 kr
Skinnvantar//Second hand 20 kr
Halsduk//Lindex 79 kr
Hatt//Second hand 5 kr



Militärgröna brallaxer!

Efter att jag såg de här militärgröna byxorna från Culture har jag inte kunnat sluta tänka på dem, vill-så-gärna-ha-dem! Var på ännu ett läkarbesök idag (vill bara spy över sjukhuset, är så äckligt less på vara där) och efter det gick jag in på Lindex en snabbis för att köpa en ny foundation. Kunde inte låta bli att kika lite på rean och fann ett par militärgröna byxor där. Tyvärr var dem en storlek för stor men jag behöver bara göra två insnitt i midjan för att fixa det annars satt dem bra så jag slog till! Dem är ju absolut inte lika fina som de från Culture men kände ändå att dem kommer bli väl använda, speciellt till hösten!

Här är en liten sneak peek på brallorna, visar hela om nån/några dar. Färgen ser väldigt konstig ut på bilderna, de är som sagt ganska mörkgröna, typ militärgrön.



Gillar detaljerna nere vid bensluten!



Gårdagens outfit

Igår strosade jag runt på mässan så här.


Skor//Bo ohlsson
Jeansshorts//Avklippta jeans
Tröja//Second hand
Keps//Lindex
Smycken//Milla of sweden



Favoriter från modemässan

Igår tog jag mig tid för att kika lite noggrannare på utställarnas kläder/skor/accessoarer och hittade några favoriter. Tyvärr är det ju så att det är mycket man inte får fota då en del är höstkollektionen men det här är mina favoriter från de jag fick ta bilder på.

Alltså dom här byxorna.. Jag dööööör. Det är dom snyggaste jag sett på jag vet inte hur länge, kanske till och med dom snyggaste?! Jag blev så kär i dom och varje gång jag gick förbi dem var jag tvungen att stanna och kolla och klämma lite. Dom kommer i alla fall från Culture och de kommer ut i butik i juni då de kommer kosta 699:-.




Den här byxdressen ser beige ut på bilden men den var egentligen ljusgrå. Den var i sånt där mjukt och härligt fladdrigt material, perfekt till våren. De kommer från Soaked in luxury, de kommer ut i butik i april och kommer gå loss på 699:-.



De här byxorna är i samma färg och material som byxdressen ovan men det jag gillar med de här byxorna är de stora pösiga fickorna. Även dem kommer från Soaked in luxury, de kommer ut i butik i april och kommer kosta 499:-.



Hur söta är inte de här hattarna? Tänk er till sommaren, perfekt! De kommer från Dixie och kommer kosta 149:- i butik, vet tyvärr inte när de börjar säljas men förmodar att det är till våren!



Åh, dom här skorna var så underbara och jag gillar att klacken är rätt så låg så man kan använda dem som vardagsskor! De är i märket Soon, kommer ut i butik i augusti och kommer kosta 799:-.


Så, där har ni några av mina favoriter från modemässan men den absoluta favoriten är helt klart de översta byxorna, jag kan bara inte sluta tänka på dem!! Om jag hade varit bättre i ryggen hade jag nog försökt mig på att sy ett par liknande.

Gillar ni något av det ovan?



Skynda skynda..!!



Ojoj vad snabbt man faller tillbaka till den vanliga vardagen. Jag måste verkligen skynda mig nu för om några minuter ska jag till sjukgymnasten och jag sitter fortfarande här i pyjamas, oborstat hår, oborstade tänder osv osv. Så jag skriver det här lika snabbt som blixten för att ha en chans att hinna med allt. Så vi hörs igen när jag kommer hem, KRAM!



I'm in löööööve...



Nu ska jag ta och visa vad det är jag köpt, två leopardhattar! Jag har sett någon bild där en tjej har en leopardhatt och oj vad snyggt jag tycker det är och sen dess har jag letat och letat men inte sett någon någonstans?! Igår när vi gick omkring på mässan i Kbh så fick jag syn på en (eller två) leopardhatt och det var kärlek vid första ögonkastet! Modemässan är som sagt en mässa där företag visar upp sina vår/höstkollektioner och så kommer butiker dit och beställer inför våren/hösten, man får alltså inte handla på plats egentligen.

Men tillbaka till hatten.. Vi pratade med dem i montern och fick reda på att den skulle komma ut i butik i maj och efter lite mer prat så frågade jag om jag skulle kunna få köpa en på plats men fick då ett nej från kvinnan jag frågade. Dock så var det en man i montern också som tog mamma åt sidan och frågade vad det var jag ville (jag och kvinnan pratade svenska medans mannen pratade något annat språk så han förstod inte vad vi pratade om) och när mamma sa att jag ville köpa en leopardhatt sa han att jag skulle komma. Han var supersnäll och trevlig och sa att jag fick köpa en hatt eller båda om jag ville (de är olika i färgen). Jag antar att han såg hur gärna jag ville ha den och att det var därför jag fick köpa dem. Jag fick dem iaf för 60 danska kroner styck vilket blir ca 70 kr, alltså styck. Jag smilade upp som solen själv och blev så himla himla glad, äntligen! :)

Och förresten, nu är jag hemma igen.



Modemässan kväll 1

Tänkte visa lite bilder från vår första kväll här i Köpenhamn, alltså i onsdags. Vi kom hit till mässan vid 18-tiden tror jag och började bygga upp vår monter.



Det blev en väldigt enkel monter men fin. Tyvärr blev det en miss med golvet, vi trodde att det skulle vara betong och helgrått (fint) men istället var det är rätt så fult golv men förhoppningsvis kikar kunderna mer på smyckena än på golvet, hehe.



Broschyrerna på bordet har jag gjort ;)



Det var himla skönt när vi var klara, då var det bara att gå till vandrarhemmet och fixa de sista grejerna där (papper och sådant tråkigt).



Ni kan se mammas smycken på hennes hemsida www.millaofsweden.se där vi även uppdaterat en del med nya bilder osv.



Direkt från mässan!



Tjenare! Idag tog vi med oss datorn hit på mässan och upptäckte att dom hade trådlöst internet här, hur bra?! Synd bara att vi inte upptäckte det förrän nu. Bjussar på en bild på mig och kepsen har ni nog inte sett..? Köpte den på Lindex för några veckor sedan för 15 kr, köpte även en likadan fast svart som jag ska försöka komma ihåg att fota när jag kommer hem. Idag är det som sagt sista dagen här på modemässan i Köpenhamn och det är rätt skönt faktiskt, man hinner bli less, tro't eller ej.

Om ca en timme ska jag i alla fall hämta de där två grejerna som jag fått tag på (nämnde det i förra inlägget), åh vad glad jag är över dom! Kika in lite senare så får ni se vad det är jag köpt ;)



Outfit lördag 5 februari!

Hej igen! Nu ligger vi på vårat rum proppmätta och halvt döda, jag ska seriöst gå och lägga mig snart för det är knappt så att jag orkar hålla uppe ögonen. Men innan det tänkte jag visa hur jag sett ut idag.



Skor//Bo Ohlsson 249 kr
Stort linne//H&M 49 kr
Kavaj//Lindex 99 kr
Hatt//Second hand 5 kr
Smycken//Milla of Sweden

Och sen måste jag bara få säga att jag är sååååå glad! Det är en grej som jag har letat efter (en accessoar) men inte funnit någonstans men idag hade jag turen på min sida och fick tag på två stycken! Åh! :D Jag ska visa bilder på vad det är imorgon eller övermorgon!



Inspo. (tidsinställt inlägg)

Och så var det dags för lite inspiration igen! Bilderna fann jag på lookbook.nu som jag rekommenderar om du vill bli inspirerad eller kanske hitta nya modebloggar. Mest gillar jag bilden till vänster, den ser liksom så skön och avslappnad ut samtidigt som den är snygg som attan!



Vilken tycker ni är snyggast?



FETT

Som jag skrev i förra inlägget skulle jag och moder ta oss något att käka, egentligen stod sparrissoppa (färdig från Knorr) och en macka på matschemat men istället beställde vi "hem" två pizzor och biff med pommes. Tanken var att jag skulle äta en pizza och mamma biffen och så skulle vi dela på sista pizzan imorgon med soppan till men vi var så hungriga så vi åt upp allt. Haha nej då, jag skojar bara, vi åt så lite så det nästan var pinsamt. Vi har då i alla fall mat över till imorgon och i övermorgon.



De här dagarna går nästan till världshistorien om onyttigt ätande. När vi anlände i tisdags skickade vi min styvpappa att handla medans vi byggde på montern och tillbaka kom han med, ja, inte allt för nyttiga grejer. Det var snickers, Twix, en godispåse, nudlar, två förpackning kex, choklad-croissanter, juice och så pålägg till brödet vi hade med oss + soppa och det här har vi levt på de senaste dagarna + stora goda mackor vi köpt till lunch på mässan. Sen har vi en stor påse apelsiner också men den har vi inte rört än.

Sen måste jag bara få berätta lite om min roliga moder.. :P I tisdags när vi kom till vårat rum efter att ha byggt upp montern på mässan så kikade vi igenom påsen som Andreas handlat och oj vad jag skrattade åt mamma. Hon var så himla rädd om sin förpackning med nudlar (som hon egentligen inte ens tycker om) eftersom vi inte hade så mycket mer mat. Här på rummet har vi vår skrivare, systemkamera, dator osv men hon var rädd att någon skulle bryta sig in för att stjäla hennes nudlar så hon skulle bli utan mat. Och hon var helt seriös så det slutade med att hon gömde dem under sängen medans de värdefulla grejerna fick stå framme. Också nyss efter att vi ätit från våra pizzor och biffen så skulle vi packa ihop det och ställa in det som blev över i den gemensamma kylen (vi bor på vandrarhem) men då ville hon nästan inte ställa in dem där för hon var rädd att någon skulle stjäla våra halvuppätna rester. Men tillslut insåg hon själv att ingen vill nog stjäla och äta upp våra rester :P Ibland kan hon få för sig såna konstigheter men det är riktigt roligt att vara omkring då för man får sig allt ett gott skratt!

Och ps. Andreas köpte bara mat som skulle räcka en dag för sen skulle vi egentligen ha åkt och handlat men efter att ha stått på mässa i 9 timmar har vi helt enkelt inte orkat.



Gånger två

Och så var ännu en dag avklarad på mässan. Jag och mamma har precis skrivit ut en del grejer tills imorgon och ska snart gå och käka något. Precis som igår lär det bli en rätt så tidig kväll för oss då man blir rätt slut och ändå har jag legat och sovit under vårat bord i montern idag. Haha ja ni läste rätt, mer om det någon annan dag.

Här kommer i alla fall två bilder på moi från dagen.




Kram kram!



4 februari 2010 (tidsinställt inlägg)

Hej, hoppas ni mår fint idag?! :) Eftersom jag är i Köpenhamn just nu betyder ju det att jag inte bjussar på några outfitbilder så jag tänkte därför bjuda på en outfit som är exakt ett år gammal. Minns ni den? Den där koftan används då i princip jämt för den är super mysig att ha på sig då man fryser vilket jag alltid gör, hehe.


Skor//Mammas gamla
Byxor//Lindex
Linne//Monki
Halsband//Lindex



En liten uppdatering..

Hejsan! Det blev ändå så att vi tog med en dator så det här är inte ett tidsinställt inlägg. Jag försökte mobilblogga tidigare idag men det fungerade tydligen inte, jag kan skicka sms från mobilen men inte mms så det sket sig ju. Jag hade i alla fall tänkt uppdatera er lite snabbt tänkte jag tills jag satte mig vid datorn, det där "lite snabbt" har nu tagit ca en halvtimme då internet är störande segt. Jag avskyr verkligen segt internet och blir på så dåligt humör av det så jag vet inte om det blir så mycket mer uppdatering än så här (förutom de tidsinställda inläggen då).

Jag tänkte inte berätta något om mässan nu utan gör det när jag kommer hem på söndag så jag även kan uppdaterna med bilder. Det går så segt att ladda upp bilder så jag bjuder bara på dagens outfit nu.


Skor//Bo ohlsson
Shorts//Second hand
Skjorta//Second hand
Hatt//Second hand
Smycken//Milla of Sweden

Har precis tagt mig en varm dusch så nu ska jag byta om till pyjamasen och lägga mig i sängen som jag längtat efter i flera timmar nu då jag är trött (har sovit alldeles för få timmar de senaste nätterna) och har ont i ryggen.

Kram kram :)



Men mmmmmums.. (tidsinställt inlägg)

Åh, alltså hur grymma var inte de här skorna då?! Båda kommer från nelly.com och går loss på 1795 kr paret. Jag tycker dom är asballa och skitsnygga, speciellt paret till höger. Kan någon ge mig? Fniss.





Vad tycker ni om dom?



Läsarstilen #38

Nu är det 19-åriga Elins tur att dela med sig utav sin snygga outfit. Ni kan läsa hennes blogg här; www.elinl.devote.se


Stickad Lammullströja - Cos
Seetrought klänning - Bikbok
Väska - Zara
Örhängen - Mango
Och svarta converse


Elin säger; "För tillfället inspireras jag mycket av Celine och Burrbery Prorsum. Jag gillar att klä mig mer minimalistiskt och "klassiskt paris" - aktig, med dova färger och få accessoarer men med en lite "rockig" touch på det hela."

Det här tycker jag var gör-snyggt! Ofta kan en transparent klänning/kjol göra en outfit rätt så festlig men hon har verkligen lyckats med att "klä ned" den med den svarta tjocktröjan och hennes converse. Riktigt snyggt! ++++++++



Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!



Stressigt och blogguppehåll



Oj oj säger jag bara.. Imorgon åker som sagt jag och mamma till Köpenhamn där vi stannar tills på söndag! Vi ska stå på modemässan med mammas smycken, har du krokarna förbi finns vi i Bella center i monter C1-020C. Tyvärr går det ganska så dåligt för oss då skrivaren prövar våra tålamod och jag kan säga att den vinner. Har massssor av viktiga eller t.o.m super viktiga grejer som vi ska skriva ut men den bara stenvägrar och vi har inte direkt tid över imorgon. Just nu har jag bara lust att misshandla den förbannade skrivaren!!!!

Okej, nog om det. Vi kommer troligen inte ta med någon dator vilket betyder att jag inte kommer blogga på ett par dagar, jag kanske mobilbloggar någon enstaka gång men det är inget jag lovar. Jag har tidsinställt några få inlägg men kika in här igen på söndag eller måndag för då kommer jag troligen bjuda på en hel del bilder :)

God natt, PUSS!



1:a februari

Den nya månaden välkomnar oss i Simrishamn med ett hemskt och kallt blåsväder, tack för den! I och med det fick det bli outfitbilder inne på Jysk då jag (och mamma för den delen) stenvägrar att stå ute i kylan för att ta några bilder.


Skor//Bo Ohlsson
Jeans//Second hand
Skjorta//Second hand
Jacka//Köpt i London
Vantar//Second hand
Väska//Second hand
Halsduk//Lindex
Örhängen//Gjort själv



Skjorta

Idag fick min nya second hand skjorta åka på och oj vad jag gillar den! Perfekt till dagar som idag då det är grått ute och man bara vill slänga på sig något bekvämt! Kika in lite senare idag då jag lägger upp outfitbilder. Puss!




Klänningar i lång modell..

I lördags var jag ju som sagt på en loppis här i närheten och där fick man fylla en stor påse eller kartong för 100 kr. Som många andra plockade vi på oss massor av grejer, grejer som jag gärna kallar för fynd. De här två långklänningarna är två av fynden jag kom hem med och vi räknade ut att de gick på ca 5 kr styck!!! Måste bara fixa till skärpen då de är alldeles för stora för min lilla midja. Jag vet inte riktigt heller när jag ska använda dem men om inte annat är de fina att titta på. Sen så satt de faktiskt rätt fint på kroppen, skulle ni vilja se hur de ser ut på?



Vad tycker ni?