Idag har jag varit kreativ!



För någon helg sedan var jag på IKEA och då skrev jag att jag hade köpt en filt som jag skulle göra om till något helt annat. Idag tod jag tag i den saken och gav filten en rejäl makeover och som ni kanske har gissat gjorde jag om den till en poncho. Den här gången var det en enfärgad filt jag använde så därför har jag själv dekorerat den en del. Nyfikna? Hihi. Bilder och beskrivning på hur jag gick till väga och bilder på det färdiga resultatet dyker troligen upp ikväll så håll utkik :)



Kommentarer

sv: det var ju så kul också för jag såg att det kom en sån där bloglovin kommentar efter att jag kommenterat också haha :P

» Sofia

Spännande! Blev säkert jättefint. :)

» Siri

Oh så spännande!! :D

spännande! än så länge ser det bra ut :D

» Emma

Jisses, vilken fin blogg du har! Hittade precis hit och kommer från och med nu följa dig dag in och dag ut. :)

Såg dig på Minoutfit.se och hittade en jäkligt snygg outfit. Såg också att du hade strumpeband + hållare på just den. Tänkte därför kolla med dig om du har någon aning om vart jag skulle kunna få tag på en. Hållaren alltså.:) Har kollat HM och Lindex men hittar inte nått. Det lilla jag sett har ju såklart varit med spets, och det vill jag inte ha. Är ute efter lite Taylor Momsen känsla. Hon har mest rakt, stilrent utan några "krussiduller".

Skulle vara väldigt snällt om du kunde tipsa mig vart jag kan hitta. :)

Emma: Tack så mycket, vad snäll du är :) Nej tyvärr vet jag inte det var du kan hittade , det jag kan tänka mig är just H&M och Lindex och om det inte finns där vet jag inte, tyvärr.


Kom ihåg






Trackback