Nytt 2# - Skjorta och skärp

Här är resten av grejerna jag fyndade idag på loppisen. En skjorta för 15 kr och ett skärp för 10 kr!! =)

Skor - Monki
Byxor - Gina Tricot
Skärp - Second hand
Skjorta - Second hand
Hatt - H&M



Kommentarer

Fint :-)

» anna

riktigt snyggt, gillar skjortan!



svar: plugga tyska och sen bor min morbor där eftersom han har ett företag där, så jag kanske ska jobba deltid där samtidigt som jag pluggar :P

Hej allt bra?

Kramar

» Linda

Det är sjukt bra att du lärt dig tänka och känna så. Dessutom underbart att din vikt kan hålla sig så stabil trots att du äter typ vad du vill!



Jag kan njuta av god mat, men inte av godsaker. Eller jo, för tillfället. Men sedan smyger ångesten sig på en som en blodtörstig tiger.. haha



Jag mådde bara så extremt dåligt när jag gick upp i vikt (vilket också var anledningen till att jag ens gick upp i vikt. Självmedicinering i form av mat), och jag kände mig så äcklig. Inte nog med att man mår dåligt inuti, man måste SE dålig ut också. Kläderna passade inte.. usch.



När jag gick ner kilona till mitt riktiga jag så fick jag tillbaka så mycket självkänsla. Äntligen kunde jag trivas med mig själv och min kropp igen. Det gjorde/gör verkligen mycket att känna igen sig själv i spegeln igen.



Så det är väl så jag tänker..att jag kommer må lite, lite bättre om jag går ner lite, lite till.



Men jag skulle inte kunna svälta mig själv, mitt blodsocker blir lågt på typ 5 minuter. Jag försöker ju gå ner på ett "hälsosamt" sätt. Typ äta ofta, motionera etc etc.



» Elin

Hej tjejen! Håll utkik och anmäl dig i outfittävlingen som dyker upp inom kort! Kraam

Sv; haha jag älskar också såna filmer! Så himla bra! Dakota och kristen är så sjukt jävla bra i den filmen! Dom passar grymt till dom rollerna!

ah ett riktigt kap!:D


Kom ihåg






Trackback