Läsarstilen #12

Idag är det 17-åriga Jessicas tur att bjuda på sin snygga outfit. Hon driver bloggen; http://jessicathoresson.blogg.se

Byxor - BikBok
Tröja - H&M
Mössa/turban - Monki
Skor - Scorett

Hur har jag kunna missa hennes urballa brallor?!!! Damn vad snygga! Jag som är en lite sucker för haremsbrallor, speciellt med mönster. Sen har hon matchat dem precis som jag skulle ha gjort det, med helsvart så byxorna får stå i centrum. Turbanen var ju också snygg och ni som följer min blogg vet ju att jag nästan jämt bär något på skallen, hihi. TUMMEN UPP FÖR JESSICA.

Vill du också synas på min blogg med din outfit? Läs hur du gör här!



Kommentarer

snygg outfit hon har! :)



gillar verkligen din röda kofta i inlägget nedan! :)



sv: tack så mycket! :)

God natt! Kram

Förstår att du är nervös,men det kommer säkert gå skitbra!:) Min syster blev stelopererad för 2 år sedan (efter att ha haft problem i 6 år),hon var riktigt dålig,6 månader efter operationen jobbade hon 100% inom vården,aldrig ont i benen,lite ont i ryggen men det får man nog räkna med tror jag...Kan träna, göra allt! Hon har dessutom precis fått sitt tredje barn:) Innan operationen hade andra läkare sagt att hon aldrig skulle kunna bära på ett barn igen,varken vara gravid eller ta hand om ett,men se:) Nu är hon en till bebis och mår bättre än någonsin!:)



Det är ju en stor operation,så klart du är nervös:P Hahaa jag är nervös fast jag inte fått en operationstid! Så det är nog helt normalt:)



Ja F-kassan bråkar lite med mig nu då de vill att jag ska börja studera,alltså leva på lån och plugga till något jag inte ens vet om jag kan jobba med sen! Sick...men men,man börjar bli van att bråka nu,det tillhör liksom...Men jag hoppas att det blir regeringsskifte,jag är egentligen moderat,men dom har gått FÖR långt nu. Det är inte mänskligt...Och om alla vård blir privatiserad,vilket försäkringsbolag vill ge mig en försäkring som uppenbarligen behöver mycket vård och en dyr operation? Huvva:P

Shit snygg header! Det här blev ju jättebra! =D

riktigt snygg stil den där tjejen hade! :)


Kom ihåg






Trackback