Red leather jacket

Var precis inne på tradera där jag såg att en röd skinnjacka i liknande modell som nedan låg ute för ca 50 kr då det var 6 minuter kvar (den var dessutom i min storlek). Jag la ett bud och 6 minuter senare var den min för 62 kr (+ 36 kr frakt). Himla himla bra om du frågar mig. Nu hoppas jag bara att den är fin och passar när den kommer.


Pic. Fashiontoast



Min söndagsoutfit

Så här har jag trallat omkring idag! Leopardbaskern köpte jag igår för 10 kr på en loppis, glömde visa den i det förra inlägget, här ser ni ju även hur den beiga klänningen jag budade hem från tradera för 2 kr ser ut på.


Boots - Bo Ohlsson
Klänning - Second hand
Jacka - Köpt i London
Basker - Second hand
Skinnvantar - Second hand
Halsduk - Lindex
Väska - Second hand



Ännu en dag fylld med second hand shopping..

Hejsan. Både igår och idag har jag varit på loppisar och inte kom jag hem tomhänt inte! Idag shoppade jag mest och jag är himla nöjd!

En stor halsduk som man antingen virar runt halsen eller kroppen 10 kr. Rosa (den är mer gammelrosa i verkligheten) oversizetröja 15 kr.



Hellång beige kjol 10 kr, beige halsduk 10 kr.



Vit virkad klänning 15 kr, oversizetröja 15 kr.



Silverskärp 5 kr, "indian"skärp (mönstret är gjort av pärlor) 5 kr.



Rosa halsband 10 kr, slokhatt (ÄNTLIGEN HAR JAG EN!!) 10 kr.



En stor väska som jag kommer använda som datorväska, 20 kr!


Så, vad tycker ni?



Den vadlånga längden

På den senaste tiden har jag mer och mer fastnat för den raka vadlånga klänningen, jag tycker det är nedrans snyggt! Haffade åt mig en som jag fann på tradera för två kr, dock i färgen beige men inget fel med det, jag gillart! Den är dessutom lite transperant vilket ger +poäng. Än om jag nu har en i beige skulle jag gärna se en svart lagomt transperant hängandes i min garderob med. Se bara så snyggt brudarna nedan har matchat den, har även hittat några varianter till budgetpris.




Klickade mig in på Monki's hemsida och såg att de hade massor av snygga vadlånga klänningar!! De fanns i flera färger, alltså inte bara dem jag visar nedan, väldigt fina priser också.


Pic. 1. Stockholmstreetstyle 2. Lookbook? 3. Amanda Brohman



Stockholm i mitt hjärta

Vissa av er kanske vet att det börjat gå ett nytt program på lördagar kl 20.00 på tv4? Well, om inte så har ett program som heter "Så mycket bättre" börjat gå då. De är ett gäng artister som tillbringar en vecka eller något tillsammans och dagligen blir en av dessa artiser hyllade genom att de andra tolkar dennes låtar på sitt sätt. Några av artisterna som är med är Lasse Berghagen, Lill-Babs, "September", Petter, Thomas Di Leva osv. Min favorit är helt klart Petter!!! Han är grym och hittills har man fått se hans tolkning av "Stockholm i mitt hjärta" av Lasse Berghagen och "Dansa din djävul" av Thomas Di Leva, jäklar vad bra han gjorde dem, ja till riktiga raplåtar.

 

 

Vad tycker ni?




Lätt som en fjäder

Har man en gång tatuerat sig så är det väldigt lätt att snabbt bli sugen på en ny, så blev det för mig så jag tatuerade mig än en gång. Men vad sägs om tredje gången gillt? Jag SKA ha en tatuering på ena handleden innan jag blir gammal och måste säga att jag tycker det var himla fint med en fjäder som Lisa visar på bilden, än om den är fejk. Har dock mest varit inne på en fin liten text eller bara något ord. Dock kommer jag lämna platsen på handleden fri ett par år för om jag nån gång skaffar barn skulle jag nog vilja tatuera in deras namn eller en symbol som symboliserar dom där. Det känns bättre så än att bara göra något hastigt som med de andra två, fast jag gillar ju dom med och båda har en tanke bakom sig men jag tror ni förstår vad jag menar.



Himla himla fint..



Vem är Sveriges bäst klädda modebloggerska?

Jag har plockat fram de 13 störsa svenska modebloggerskorna om du frågar mig, de faller mig inte alla i smaken men tänkte att vissa av er troligen tycker annars än vad jag gör. De har alla olika stilar och tolkar mode och trender på sitt egna sätt. Men vem/vilka tycker du klär sig bäst av dessa modebloggare? Skriv gärna varför du tycker som du tycker.



1. http://stylebykling.tv4.se/ 2. http://dollyblond.se/



3. http://blogg.veckorevyn.com/fyndigt/ 4. http://emsedge.freshnet.se/



5. http://blogg.aftonbladet.se/sofissnapshots 6. http://carolinesmode.com/caroline/



7. http://www.saniaclaus.se/ 8. http://lisaplace.devote.se/



9. http://columbine.freshnet.se/ 10. http://nyheter24.se/modette/victoriatornegren/



11. http://nyheter24.se/modette/angelicablick 12. http://nyheter24.se/modette/angelicablick



13. http://www.fashionsquad.com/


Så här tycker jag om alla här ovan och de som är markerade med fet text är mina favoriter:

1. Eling Kling/ Style by Kling. Hon är en modeikon, så är det bara! Jag tycker många gånger att det är hon som inför nya trender här i Sverige och det brukar inte ta så lång tid innan många hakar efter, ett exempel är polotröjan. Hon klär sig nästan alltid snyggt.

2. Elin Östman/ Dollyblond. Jag tycker hon vågar ta allt ett eller till och med några steg längre och det blir ju inte annat är asballt!! Hon har blivit min största modeinspiration sen jag upptäckte hennes blogg ett par månader sen. Hon har sån jäkla snygg och ball stil!

3. Frida Johnson/ Fyndigt. Jag kan inte riktigt bestämma mig vad jag tycker om hennes klädstil, men jag tycker den har förbättrats på senaste tiden då den blivit lite mer cool som jag personligen gillar mer. Men hon klär sig oftast väldigt olika från dag till dag, ibland blir det skinnbrallor snyggt matchat med andra mörka plagg och accessoarer, sen nästa dag kan hon bära en ljus blommig kjol, knästrumor och mer romantiskt. Rätt underhållande.

4. Emma Elwin/ Emsedge. Oftast faller hennes klädstil och matchningar inte mig i smaken men jag kan ändå inte låta bli att klicka mig in på hennes blogg så fort hon uppdaterat så jag måste ju inspireras på ett eller annat sätt. Sen så klär hon sig ju snyggt ibland och då blir det verkligen snyggt.

5. Sofi Fahrman/ Sofis snapshots. Jag följer nog mest hennes blogg för att hon befinner sig i New York, inte för hennes klädstil som jag tycker är rätt.. Tråkig, inte alltid men ibland. Hon sticker liksom inte ut än om hon är snygg i jeans och tröja men ingen riktig stilinspiration för mig.

6. Caroline B/ Carolines mode. Hon har ju alltid så snygga bilder att bjuda på, själva kvalitén! Sen brukar hennes outfits vara rätt snygga också.

7. Sania Claus. Här har vi en brud man inspireras av, hon ligger i klass med Dollyblond, vågar sticka ut och ta ut i svängarna. Hon imponerar alltid.

8. Lisa Ohlsson/ Lisaplace. Förstår inte hur hon lyckas att klä sig så i så ung ålder, det imponerar mig! Tycker alltid det är kul att se de outfits hon publicerar på bloggen, en ung inspirationskälla.

9. Columbine Smille. Om jag ska vara helt ärlig kunde jag relatera mer till hur hon klädde sig mer förr, nu tar hon ut i svängarna mer. Tycker dock det är kul att se när folk vågar vara annorlunda och klär sig som de vill.

10. Victoria Törnegren. Det är kul att se att hennes blogg vuxit så mycket. Jag vet ärligt talat inte varför jag kikar in på hennes blogg men det blir bara så. Hon klär sig snyggt men håller det väldigt enkelt och då menar jag väldigt enkelt, men fortfarande på ett snyggt sätt.

11. Angelica blick. Där har vi också en tjej som kan inspirera. Hon har verkligen hittat sin stil och vågar stå för den. Go girl!

12. My Blomquist. Ibland klär hon sig väldigt snyggt och ibland blir det lite mer alldagligt, men så är det för de flesta. Tycker fortfarande att hon kan konsten med att inspirera.

13. Carolina Engman/ Fashionsquad. Hon har alltid så fina bilder att bjuda på, för att inte tala om hennes outfits som också brukar vara väldigt fina, snygga och inspirerande. Väldigt bra blogg än om hon inte uppdaterar så där överdrivet ofta.


Nu är det er tur.



Täckt av leopardmönster

Ni har nog inte missat att jag som många andra verkligen tycker om den snygga leopardtrenden. Den här byxdressen kommer från H&M och jag tycker den är så himla fin!!!! Tyvärr finns den inte i deras webshop och jag har inte H&M där jag bor så för mig blir det inget köp än om jag gärna hade velat.

Bilden kommer från lookbook.nu

249 kr tror jag den kostar..?!



Läsarstilen #21

Idag så bjuder 21-åriga Esmeralda på sin snygga outfit! Hon driver bloggen; http://ndotter.se

Fransjacka - H&M
Linne - Secondhand
Jeansbyxor - CheapMonday
Skor - Nelly.com

Först vill jag bara säga att ni måste verkligen spana in den här brudens blogg (har länkat ovanför bilden), hon bjuder på grym inspiration och har sin egen stil som dessutom är skitsnygg! Dom där byxorna är så snygga att, att jag får inte fram några ord! MÅSTE HA!! (ni kan köpa dem här). Den där fransjackan från H&M har jag för mig att jag skrivit om förut och den är ju förbaskat ball och tillsammans med brallorna blev den ju bara ännu ballare! Hela looken är riktigt snygg och jag gillar att hon bryter av med det röda läppstiftet och nagellacket. Tummen upp från min sida!



Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!



Shoppingtips

Nelly har lagt ut en hel del "nya" plagg till rean. Dessa två här under skulle jag mer än gärna vilja ha, speciellt kavajen som jag tycker är urfin! Skorna kanske inte är dom mest praktiska nu till vintern men förhoppningsvis får vi inte så mycket snö här nere i år, eller så blir det som förra året, mycket snö för ovanlighetens skull.. Men jag tror jag avstår, har blivit en del shopping på slutet så nu måste jag lugna ner mig. Men ni kanske ska passa på?!




En ny klänning med lite gött tillbehör..

Förra veckan budade jag hem denna halvlånga beige(a) klänning från tradera, för två ynka kronor blev den min (plus den nedrans frakten då). Förhoppningsvis trillar den ner i brevlådan vilken dag som helst och då hade jag väldigt gärna matchat den som nedan:




Och en annan liten grej.. Är det bara jag som tycker att sveriges inrikesfrakter är äckligt dyra?? Fy fan säger då jag, nog tycker jag allt dom skulle kunna pressa ner priserna en del!



Grey fingernails and some glossy lipgloss

För drygt en vecka sen köpte jag ett nytt nagellack i färgen ljusgrå som jag testade någon dag senare. Tyvärr var färgen en blandning av ljusgrå och ljusblå men äh, det funkar ju ändå!

Var i samma veva inne på H&M där jag haffade åt mig två läppglans för 9.50 kr styck, haha ja ni läste rätt. Är lite smått osäker till den ljusare färgen men den mörkare gillar jag som attan! Ett fint fynd med andra ord!


Måste även säga att det är grymt att blogg.se har fixat så man numera kan tidsinställa sina inlägg, jag måste bara lägga det på minnet så det kan utnyttjas :)



Outfit måndag!

Här ser ni hur jag har sett ut idag. Såg ut så igår med men hann inte ta någon outfitbild innan det blev mörkt ute så jag fick helt enkelt köra på samma idag. Kepan och kjolen är nya tillskott i garderoben som fick invigas.


kängor - bo ohlsson
kjol - second hand
skärp - -II-
tröja - h&m
keps - kappahl



FACE

Idag invigde jag min nya keps fråm KappAhl, en hel outfit dyker upp senare.



Night night

Tänkte bara säga god natt. Klockan är snäppet för mycket men det har liksom kommit att bli min grej, speciellt då jag inte har någon tid att passa imorgon = sovmorgon, som även det har kommit att bli min grej. Bjuder på en bild som togs nån dag innan ryggoperationen, några av er har redan sett den men det skadar aldrig med en andra titt.


Haha, tror ni skorna är nötta eller?! Typ halva sulan är borta om inte mer, MEN det är ju mina favvoskor så inte dumpar jag dom bara för det inte!!

God natt, kram :)



Gårdagens second hand shopping

Igår var jag som sagt på fyra olika loppisar där jag fyndade lite smått och gott. Två hellånga kjolar för 10 respektive 40 kr. Båda är mycket finare i verkligheten.

En svart rätt stor kuvertväska, 10 kr.

Fyra ringar för 5 kr styck.

Och ett par näst intill (om inte) oanvända skor för 20 kr.


Är mest nöjd med den grå långkjolen som jag inviger redan idag :)



Nytt #1 keps

Idag har jag och la familia varit och flängt en del, har bland annat varit på fyra olika loppisar där jag har fyndat, visar senare ikväll eller imorgon vad! Sen åkte vi även en sväng till Ystad där jag köpte den här kepan på nyöppnade KappAhl. Jag tycker den var nedrans fin måste jag säga! 99 rikstaler gick den lös på.




Outfit Lördag


Skor - Bo Ohlsson
Leopardtights - Köpta i Schweiz
Byxor - Second hand
Tröja - Second hand
Jacka - Köpt i London
Halsduk - Lindex
Vantar - Second hand
Väska - Second hand
Leopardskärp - Jencastyle.se



10 olika outfits

Dessa är de senaste outfitsen jag visat på bloggen.. Har ni någon ni gillar lite extra?

Jag röstar på nr 8 & 10!



Check, check, check..

Den 3dje oktbober publicerade jag det här kollaget med grejer jag önskade mig och letade lite smått. Nu ca 3 veckor senare kan jag checka av flera av dessa grejer, vilket känns himla kul! Vissa grejer är inte exakt dom som finns med på kollaget, men liknande!





Här hittar ni mina grejer:

Boots.
Pälsjacka.
Skinnshorts.

Grå skinnbyxor.
Grön långkjol.
Boots/stövlar.



Några snygga pälsar

Hittade dessa bilder hos Stockholm Streestyle som bjuder på grym inspiration. Pälsarna här nedan är så snygga att jag bara vill.. jag vet inte vad. Jag blir riktigt sugen på en vit kan jag ju säga, och en i färg skulle inte sitta fel, gärna i en röd/lila ton eller som på den andra bilden. Ja sen skulle jag även vilja ha en i en mer naturell brun/svart/beige färg, som på den sista bilden. Med andra ord vill jag ha dem alla! :D Dock måste jag vara lite sparsam med tanke på allt jag shoppat den sista tiden.

Jag köpte ju mina nya gula fuskpäls (just det, nu har jag ju en i färg, men det skadar aldrig med en till!!) på blocket och tjejen som sålde den sålde även en vit, väldigt lik den på tredje bilden, bara lite kortare. Kunde dock bara slå till på en så det blev den gula men om nån av er är sugen på en snygg vit hittar ni en här för 400 kr!




Annars vill jag bara säga tack till Louise som sktivit så fint om mig på sin blogg, Tack! Ni kan läsa inlägget här.

God natt.



Outfit torsdag!

Bjuder på en outfit så här på eftermiddagen. Shortsen är de jag köpte idag och jag gillar dom så mycket så jag nästan spricker!! Jackan är ju också ny, den jag köpte på blocket. Ja, tröjan är också ny, den köpte jag på H&M för nån dag sen och skorna är ju de nya från Bo Ohlsson. Det blev mycket nytt att visa, haha!





Skor - Bo Ohlsson, 249 kr
Skinnshorts - Second hand, 50 kr
Tröja - H&M, 99 kr
Fuskpäls - Second hand, ca 400 kr (den kommer ursprungligen från Top Shop)
Sjal - Second hand, 10 kr
Ring - Lindex



Torsdagens second hand shopping!

Förra veckan (tror jag det var) så köpte jag ett par skinnshorts på Lindex, dock så orkade jag inte prova dem där utan tänkte att jag kunde göra det hemma. För nån dag sen tog jag tag i saken och provade dem men tyckte inte dom satt så bra så jag bestämde mig för att lämna tillbaka dem. Lite trist tyckte jag eftersom jag verkligen vill ha ett par skinnshorts men verkar inte hitta några fina till ett rimligt pris. Sen för nån månad sen visade Dollyblond upp ett par ormskinnsmönstrade byxor som hon köpt second hand och sytt om och dom blev himla snygga så jag har letat lite smått på tradera och andra second hand "butiker" på nätet men inte hittat några där heller.

Idag åkte jag och mamma in till "stan" för att lämna tillbaka mina skinnshorts och ser då att Kupan har öppet (dom har bara öppet på torsdagar några få timmar och jag lyckas alltid missa det) så vi bestämde oss för att gå in och kika lite. Tror ni inte att jag hittar ett par skinnshorts där hängandes som bara ropade på mig och efter lite rotande hittade jag även ett par ormskinnsmönstrade byxor. Båda på ett och samma ställe?!!!! Sen att priserna var urbilliga gör ju saken ännu bättre. Hittade även lite andra fina grejer som ni ser här nedan.


Provade shortsen när jag kom hem och dom var lite långa så jag vikte bara upp dem och då satt dom PERFEKT. Byxorna ska jag sy om sen så dom får finare passform och sy om dem till stuprörsbrallor.



Skjortan är lite mer blodröd i verkligheten och himla fin, dem vita blir jätte skön till kallare dagar.



Två kanske lite otippade kjolar. Den till höger ser jag framför mig väldigt mycket lager på lager och den är faktiskt finare i verkligheten, jag tror att den kan göra sig riktigt bra till rätt plagg och accessoarer.



Och så ett par skinnvantar, har nu ett par röda, svarta och grå, kan det bli bättre?! Alla är dessutom köpta second hand för sammanlagt 35 kr, galet ja vet!



Åh vad nöjd jag är, detta gjorde absolut min dag!



Senapsgult

Åh, så fint!! Jag såg hennes outfit på lookbook och jäklar så snyggt!!!! Och skorna blir jag så avis på, vill också ha råd med dem!! :) Hur hon matchat allt är perfekt, eller vad säger ni?

Hennes blogg.



DOLLYBLOND.SE

Jag har förut tipsat om den här brudens blogg men tänkte att det var på tiden att göra det igen! Frågar du mig slår hon alla modebloggar, Elin Kling, Fashiontoast, Wheredidugetthat osv. Dollyblond vågar sticka ut och hon tänjer på gränserna, hon är en stilikon att se upp till! Om jag ska vara helt ärlig har jag till och med en mapp på datorn där jag sparar hennes outfits (dom jag gillar) så jag sedan kan inspireras när jag vill. Här är några få av hennes snygga outfits!




Vad tycker ni?



Frossa i snygga skor

Ibland skulle man ju kunna tro att min blogg har gått och blivit en skoblogg, men så är det ju inte, bara till några procent :) Var nyss inne på några webbutiker där jag fann super duper snygga skor som väcker ett mycket farligt ha-begär hos mig...





  1. Vivistyle.se, 699 kr
  2. Vivistyle.se, 699 kr
  3. Vivistyle.se, 599 kr, Melba.se 549 kr
  4. Vivistyle.se, 599 kr, Melba.se 549 kr
  5. Vivistyle.se, 699 kr
  6. Vivistyle.se, 599 kr

Mest gillar jag nummer 5 och 3 men om jag skulle beställa några skulle det nog bli nr 5, möjligen nr 4, jag tror att svarta skulle vara med användbara än röda faktiskt. Och dom där (nr 5) svarta klumpskorna kan jag bara inte sluta tänka på, enda sen i våras när dem kom ut har jag velat ha dem, snacka om de perfekta "klumpskorna"! Puss på underbara skor!



New shoes

Efter dessa har jag ytterligare två par nya skor att visa, får se när det blir av. Idag fick jag även hem min nya gula fuskpäls :) Minuset idag måste jag säga var att pappa och farmor flög hem igen, har vart så kul att ha dem här!!

Dessa skor kommer från Din sko och är super sköna!

399:-



Nya skor och lite annat..

Som ni kanske vet har jag ju beställt dom här skorna från modekungen, i färgen svart då. Jag ville ha ett par kängor med lågt skaft men hittade inga andra så då valde jag dom än om jag tyckte att priset var lite dyrt, speciellt då dom inte var i äkta läder! Idag har vi varit på Bo Ohlsson och tror ni inte jag hittar ett par kängor där med lågt skaft?!! Och gissa till vilket pris.. 249 jäkla kronor!! Dessutom var dom lite fodrade vilket är super nu till hösten och vintern. Åh. Jag valde i alla fall att köpa dom eftersom jag inte fått hem dem från modekungen än. När vi kom hem ringde vi till dem och skulle avbeställa skorna men tror ni inte att dem packat dem IDAG så att det gick inte?! Idag liksom.. Jaja, jag får hem dem om några dagar och då får jag helt enkelt returnera dem, skorna från Bo Ohlsson blir ju ändå flera 100 kr billigare!

Här är i alla fall mina nya kängor som jag troligen kommer bo i!


Jag köpte även världens mysigaste sockar, hur mjuka som helst! Och så ett ljusgrått nagellack!

Kom även hem med lite pysselgrejer.. Några förpackningar med självhäftande blommar som är super fina på kort osv. Har använt mig av sånna förut men då var dom mycket dyrare, typ 3 kr styck eller nåt liknande, dom här köpte jag för 10 kr/förpackning.

Det blev även lite nödvändigheter som hårklämmor, vanliga sockar osv men det kändes inte lika kul att visa upp, haha.

Trevlig start på veckan, kram kram :)



Outfit okt. 17, 2010

Så här har jag sett ut idag. Det har inte alls varit varmt, legat på kring 6+ så min leopäls fick åka på.

Skor (nya) - Minns ej vad butiken hette men de gick på 200 kr.
Jeans - Second hand
Tunika - Gammal från Gina tricot
Jacka - Testplagg till mammas webbutik
Vantar - Second hand
Halsduk - Lindex
Halsband - Gjort själv



SUPRIIIIIIISE!

Tyvärr är det ingen överraskning till er utan en till mig. Igår luskade jag fram att pappa skulle komma på besök idag och stanna några dagar då en av mina bröder fyller 18 till veckan. Himla kul tyckte jag eftersom han bor kvar upp i Umeå, alltså ca 130 mil härifrån. Till min förvåning kom han inte själv utan farmor var också med så det var inte bara broder som blev överraskad (han visste inte heller att pappa skulle komma). Dock stannar dom inte så många dagar så bloggen kan hamna lite åt sidan nu då jag vill tillbringa så mycket tid som möjligt med dom :)

Kram på er och fortsatt trevlig helg!



Populärast idag

Kikade nyss in på minoutfit.se och såg att min outfit från igår var en av de populäraste idag än så länge. Kul kul :) Tänkte även tipsa om den sidan för att hitta inspiration och nya bloggar, så spana in den!





Hoppas ni får en trevlig lördag, det kommer jag ha, varför får ni reda på sen!



För en finare form

Jag hade tänkt tipsa om ett par strumpbyxor. Jag tycker väldigt mycket om att bära tighta klänningar och kjolar, speciellt när jag ska ut och dansa. Dock tycker jag (som många andra tjejer om deras kroppar) att rumpan ibland är lite för stor och putar lite för mycket, MEN till min lilla undsättning och för lite egoboost brukar jag köra på strumpbyxor som ska ge en finare form. Jag trodde inte riktigt på sånna här strumpbyxor förut men jag måste säga att dom verkligen fungerar, jag tycker man får en finare och fastare form. För några dagar sedan köpte jag dom här på Lindex för att mina gamla gått sönder och efter att ha provat dem kan jag starkt rekomendera dem!

"Formar och håller in mage, höfter och rumpa."




Lindex, 89.50 kr.

Här är några outfits där jag använt mig utav sådana strumpbyxor (har dem under de leopardmönstrade).





Ett år bak i tiden..

För exakt ett år sedan tog jag mig i kragen och vågade äntligen klippa av mig mina lockar till en betydligt kortare frisyr. Bytte hårfärg gjorde jag också. Jag är så himla glad över att jag vågade då jag velat fram och tillbaka i nästan ett år, jag menar det är ju egentligen bara hår! Nu har jag börjat spara ut det igen då jag trivdes bättre i längre men jag ångrar ändå inte en sekund att jag klippte mig :)



Har ni nån gång vågat göra en drastisk (hår)förändring?


Och förresten, lite mer snack om Idol.. Jag skiter nästan i vilka som står i finalen nu så länge Jay Smith är en av finalisterna! Han är så bra så jag vill bara gråta varje gång jag hör honom sjunga. Om jag får säga mitt är han en av de bästa som någonsin tävlat i Idol, ja SÅ BRA tycker jag (och min gamilj) att han är!



Par nummer 5

Vissa skulle nog kalla mig skogalen och jag kan inte göra annat än hålla med. Jag tycker skor är det roligaste man kan handla!

Efter bankärendet idag gick vi som snabbast in på en skoaffär och jag kom ut med en påse därifrån, ja den var ju självklart fylld med ett par skor. Dock inga speciella utan ett par svarta skor som ser ut exakt som Converse förutom själva Converse-loggan. Jag har aldrig förstått mig på det där med att betala massa extra bara för märket. Okej om det är så att grejen har bättre kvalité, men om inte så är det bara slöseri med pengar om det finns kopior i samma kvalité fast till en mycket billigare peng. Jag ser hellre att jag får mer för pengarna!


Jag och mina fina kryckor, haha.

Var bara tvungen att be mamma knäppa nån bild på finaste lillebror som blev så cool i sin nya tröja och hatt (med nitar för er som inte ser det). Han valde själv kläderna och blev såå nöjd!

Trevlig fredagskväll på er.
KRAM



En höstig outfit

Idag var vi inne i "stan" en sväng och uträttade ett ärende så jag kände att det var dags att fota en outfit och hoppa ur mjukiskläderna för en dag (eller ett litet tag, hoppade i mjukisarna direkt vi kom hem igen, hihi). Idag invigde jag min nya långkjol från H&M som jag gillar förbaskat mycket!! Invigde även min nya mysiga halsduk som jag köpte på lindex för nån dag sen + mina nya second hand vantar i skinnimitation.



Skor - Second hand (110 kr)
Kjol - H&M (179 kr)
Jacka - Köpt i London (ca 370 kr om jag inte minns galet)
Halsduk - Lindex (79.50 kr)
Hatt - Tally Weijl i Schweiz (ca 70 kr)
Vantar - Second hand (5 kr)
Skärp - Second hand (10 eller 20 kr)
Glajjor - Lindex



En pälsjacka i fägen gul

Den här jackan i fuskpäls landar i min brevlåda nästa vecka. Det är den gula jag pratar om men jag tror att det är en likadan som tjejen på bilderna har på sig, bara i en annan färg. Jag hittade den på blocket och blev kär direkt, tycker den var riktigt cool! Jag ser den framför mig rätt enkelt matchat med svarta skinnbrallor, svarta boots, ett svart löst åtsittande linne och så en hatt, svart (såklart, höhö) och en mysig halsduk. Nä men jag tror den gör sig bäst till en helsvart outfit så den verkligen får tala för sig själv, eller vad säger ni? Har ni några outfitsförslag?



Längtar.

Vissa av er kanske tänker att det inte är så smart att köpa en gul jacka då den inte matchar så överdrivet mycket MEN jag har redan fuskpälsar i andra färger så jag kommer ju inte bära den hela tiden :) Här är mina andra fuskpälsar;



Nu ska jag kika på Kenza & Tyra show sen sova.
Kram kram :)



H&M Fashion news

Torsdagar = H&M lägger in nyheter på deras webshop! Oftast lägger dem in rätt tråkiga grejer om du frågar mig men den här klänningen tycker jag var riktigt ball, snacka om att göra hösten färglad :) Dock skulle jag abslout inte matcha den som dom gjort.. Jag skulle nog ta klänningen nån storlek för stor då jag inte tycker den ska vara så figurnära som på modellen. Jag skulle bära den till svarta plagg och accessoarer, så som skinnjacka, hatt, svarta tunnstrumpor och ett par skor i den klumpigare modellen + massa snygga armband i svart och silver!

Hur skulle ni bära den?






Avslappnat

Här är en outfit som vi fotade innan jag opererade mig, såg att jag hade några få kvar att visa er!



Skor - Köpta i Schweiz (ca 70 kr)
Byxor - H&M (99 kr)
Tröja - Second hand (10 kr)
Hatt - Köpt i Schweiz (ca 70 kr)
Halsband - Gjort själv



Modebloggar

Jag följer en hel drös med modebloggar men får ändå inte nog! Jag vill se mer, mer, mer! Så, har ni tips på några bra modebloggar?! Eller nån bloggare med grym stil? Tipsa!

Här är några av dem jag följer.



Lisaplace, Angelica Blick, Style by Kling, Fashiontoast, Ewezi, Dollyblond, Style Scrapbook.



Men vilket örhänge!!

Igår kikade jag för första gången in på Jennifers blogg som heter avenymamma.blogg.se. Där bland alla hennes snygga outfits (hon kan va den chicaste mamman i Sverige) fann jag den här bilden och det där örhänget. Åh säger jag bara. Ser ni så fint?! Eller fint.. Det är snyggt, fint, ballt, läckert och ett ha begär på en och samma gång! Det kommer från hennes webshop; www.vintageonline.se.



Visst var det snyggt?!



Klänning från Monki

Jag brukar i princip aldrig handla kläder från Monki, inte för att jag ogillar den butiken utan endast för att jag inte brukar finna något där som faller mig i smaken. Dock tycker jag att den här klänning från just monki är väldarns fin, speciellt på Lina! Den blir din för 400 pix.



Vad tycker ni? Visst var den rätt fin?!



Lite new stuff och en outfit

Hehe, senast i morse skrev jag att jag inte var redo att kliva framför kameran än men det dröjde inte så länge förrän jag ändå stod där framför den, haha, bara några enstaka timmar. Grejen var den att jag ville väldigt gärna ut ur huset ett litet tag då jag blir galen av att bara sitta här inne så vi tog en sväng på Second handbutiken och Lindex. För första gången efter operationen tog jag även på mig kläder mer i min stil, annars är det mjukiskläder som gäller dagligen just nu.

Här nedan ser ni mina nya grå skinnbyxor från H&M som jag verkligen tycker om, 299:- går dom på MEN jag hittade några rabatter på nätet så dom blev ca 125 kr billigare (ett kap!!). Fejkpälskragen köpte jag på en loppis för 20 kr ett par helger sedan, den var helt oanvänd och med alla lappar kvar, ännu ett kap! Medans mamma knäppte några bilder på mig fick broder hålla i mina bästa vänner just nu, kryckorna! ;P


Jag och min vän Hanna skriver regelbundet brev tillvarandra och i varje brev skickar vi med en liten present. I brevet jag fick hem idag fick jag dessa två ringar (+ lite krya på dig godis). Tycker dom var väldarns fina och invigde dem på direkten! Och förresten, ser ni vilka långa naglar jag fått?! Har nog aldrig haft så långa, dom brukar annars alltid gå av!

Skor - Köpta i Schweiz
Skinnbyxor (fejk) - H&M
Tröja - Second hand
Jacka - Köpt i London
Halsband - Gjort själv
Pälskrage (fejk) - Second hand
Hatt - H&M
Ringar - En present


Idag har förresten varit som en liten julafton för mig.
Fick hem 3 av mina 4 beställda skor (nu väntar jag bara på bootsen från modekungen), fick brevet från Hanna med små presenter och shoppade även lite på Lindex som jag visar upp om nån dag. En riktigt bra dag med andra ord :)



Mönstrad mjukisdress

Jag hoppas ni inte ogillar mina inspirationsbilder och kollage allt för mycket? Det har ju blivit rätt mycket sånt här på slutet men jag är inte redo att kliva framför kameran själv än efter operationen så det får vänta.

Jag är såld på den här mjukisdressen från H&M, jag tycker den är så förbaskat fin och höstmysig!! Vet någon vad den kostar?

Pics: Jeanette, Columbine & Sania Claus.



Sno stilen från Andy!

Andy driver bloggen Stylescrapbook som jag starkt kan rekomendera då hon har en förjäkla snygg stil och bilder i bra kvalité! Då jag såg bilden på henne här nedan var då jag bestämde mig för att klicka hem kjolen från H&M. Det är ju inte samma grön färg men det spelar ingen roll, den är grön i alla fall, och snygg! Jag valde även att ta min en storlek större (medium) så jag skulle kunna ha den i midjan utan att den skulle bli för kort. Idag fick jag hem mina grejer från H&M och däribland kjolen och den är skitsnygg och satt riktigt bra!

Har gjort ett litet kollage med grejer som liknar Andys ifall någon vill sno hennes stil ;) Second hand skärpet hittar ni förresten här.






Pälsjackan

Åh, jag är så sjukt sugen på en pälsig pälsjacka (fejk) så jag blir helt yr i bollen! Jag vill att den ska vara rätt stor och fluffig, jag älskar verkligen den som Columbine har på sig (nere till vänster med lila skjorta och väska). Gillar i och för sig alla här nedan men speciellt hennes!


Bilderna är lånade från massor av olika bloggar..

Jag har sökt och sökt på nätet efter en snygg pälsjacka men det verkar inte finnas någon! Har kikat igenom säkert 15 olika butiker nu men icket..

Dom enda jag hittade som var okej var dessa. Dom är kanske mer än bara okej men inte vad jag söker helt enkelt.



Sökandet fortsätter...




Poncho



Skor - Mammas gamla
Shorts - Second hand
Skärp - Second hand
Poncho - Second hand
Örhängen - Gjort själv



Läsarstilen #20

Idag är det 20 åriga Jeanette's tur att dela med sig utav sin snygga outfit. Ni hittar hennes blogg här: www.Jeanetteahlstrom.blogg.se

Leggings + halsduk - Gina Tricot
Tröja - Åhlens
Skor - Dinsko


Jag vet inte var jag ska börja.. Jag tycker hennes outfit är så snygg att jag knappt vet vad jag ska ta mig till!! Vill kopiera den rakt av, så snygg är den! Hennes leggings tycker jag var skitsnygga och dom där skorna från Din sko är ju.. gaaaaah, dödscoola! Många, många plus från min sida!



Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!




RAUWR

Ingen har väl missat att leopardpälsen är superhet just nu?! Om du har missat det så, leopardpälsen är superhet just nu! Men vad tycker NI om den här trenden? Jag har gjort ett litet kollage med bloggare som har just en leopäls.


Bilderna är lånade från: Tyra, Fashiontoast, My, Fashionfever, Lina, och Andrea.

Som ni kanske ser finns även jag och min älskade leopardpäls med på en del bilder. Jag fick min förra vintern och tyckte då att det var lite kul att inte så många hade en sån jacka men nu har var och varannan en så nja, för min egen skull gillar jag inte trenden. MEN annars älskar jag den! :)



Resten av mina svar..

Kommer du få några stora ärr efter operationen och vart var det dom öppnade upp liksom. Du kanske redan planerat att göra ett inlägg där du berättar mer om operationen, men om inte, kan du inte göra det?

Jag kommer få ett lodrätt ärr i svanken upp efter ryggraden där de opererade mig. Än så länge vet jag inte hur stort det är eftersom jag har ett stort ”plåster” där nu men jag skulle tippa på 8 cm? Förhoppningsvis blir det ett fint ärr eftersom det inte blivit någon infektion eller så.

Och angående den andra frågan så ja, jag kommer göra ett inlägg där jag ger er mer info om vad dom gjort osv, får se när det dyker upp :)


HUR vågade du bli opererad? Det har alltid varit min största rädsla, speciellt att operera ryggen! Men du verkar ha gjort det med en sådan cool inställning dessutom att jag är helt chockad! Lite rädd borde du väl ha varit? Och uppvaket måste ha varit mer än hemskt!?!

Grejen är den att för mig var det inget val. Eller jo, jag kunde ju skippat operationen men vad skulle jag då haft för liv? Ständigt ha ont, inte kunna göra det man vill och sitta i rullstol titt som tätt. Så jag kände att operation var mitt enda val. Haha ja alltså jag väntade och väntade på att rädslan och nervositeten skulle komma krypandes men den gjorde ju aldrig det, tillslut funderade jag på om det var något fel på mig som inte var nervös. Inte ens när jag låg där i sjukhussängen, med nålar i mig, en mask över näsan och munnen och läkare/kirurger omkring mig kände jag mig nervös. Och ja, det är faktiskt sant. Jag tror det kan vara för att jag kände det här som enda utvägen och som något jag längtat efter att få bortbort helt enkelt.

 

På förinskrivningen sa jag till en sköterska att det enda jag var nervös över var att jag skulle vakna och ha jätte ont, men då sa hon att på en skala 1-10 skulle jag ligga på 3-4 i smärta så jag skulle inte vara orolig över det, jag skulle få massor av smärtlindring. Så efter det slutade jag oroa mig för det. Men som ni vet hade hon fel och jag rätt, jag hade ondare än ont när jag vaknade, det enda jag ville var att de skulle söva ner mig igen. Och sen att det inte blev bättre.. De sprutade i mig morfin igen igen och igen men smärtan försvann inte, då ville jag bara dö. Men efter ca 8 timmar och då jag fått massa medicin och även lite lugnande blev det lite bättre så jag kunde sova nån timme.


Vad vill du göra sen, när du är helt återställd och så? (Vad du har för framtidsplaner alltså, som jobb, utbildning osv)

Den här frågan är så svår.. Jag vet inte riktigt.. Jag och mamma har lite planer så vi får se hur det blir med det. Annars är jag väldigt sugen på gå en fotokurs, gärna utomlands. Sen skulle jag även vilja åka som au pair till USA, gärna Kalifornien. Men sen får vi se vart det bär, men som jag känner nu vill jag jobba inom foto eller mode.

 


Har du hört talas om House of Night bokserien? (Ett tips om du vill ha något som gör att du glömmer bort ryggsmärtan en liten stund kanske. Den bokserien är bättre än Twilight och själv var jag HELT fast i Twilight, så den ÄR verkligen bäst!) Och om du nu HAR hört talas om och läst någon av böckerna, vad tyckte du om dem isf?

Nej jag har aldrig hört talas om den bokserien faktiskt. Men det lät ju spännande! Än så länge kan jag inte läsa böcker för jag somnar direkt pga alla mediciner jag måste äta nu men sen kanske jag skulle ge det en chans! Tack för tipset :)



Tänkte bara höra om du har sett The Runaways? och vad du isf tyckte om den? :)

Ja jag har sett den, såg den första gången några månader sedan på nån gratissida på nätet, kommer tyvärr inte ihåg vad den hette men sök på google, annars finns den säkert att ladda ner för er som gör det. Men tillbaka till filmen.. Jag tycker den är hur bra som helst!!!!!!! En av mina favoritfilmer och en äkta Jennilie-film. Jag gillar sex drugs and rock’n roll stuket! Så ett hett tips, se den!




Elin Kling

Gjorde ett litet kollage igårkväll med bilder på vår svenska stilikon Elin Kling. Hon har många plagg och skor som jag gärna skulle se finnas i min garderob! Högst på önskelistan står nog hennes asballa skinnjacka, hur snygg liksom!! Hehe och ja, jag gjorde det i paint, därav den grymma kvalitén.


Alla bilder har jag lånat från hennes blogg.

Måste bara få prata lite Idol nu när det dratt igång igen!
Vilka tre ser ni helst som etta, två och trea? Här är min lista: 1. Jay 2. Linnea 3. Geir. Alltså Jay, sån jävla ball röst han har, så himla grov. Näe, han ska banne mig vinna!



Outfit

Skor - Monki

Jeans - H&M

Linne - Bik Bok

Kofta - Second hand

Hatt - Köpt i Schweiz

Halsband - Gjort själv

En enkel outfit som vi fotade innan jag opererades.



Läsarstilen #19

Idag bjuder 21-åriga Ivana (vilket ballt namn!) på sin outfit, här finner ni hennes blogg; http://ivannascloset.blogg.se/

Asymmetrisk cardigan - Weekday
Skjorta - H&M
Leggings - Gina Tricot
Kilklackar - H&M



"Jag isnpireras inte av nån särskild person. Jag älskar mode och jag inspireras mest av det,men så läser jag många bloggar och hittar inspirationen där eller av människor som jag ser i stan.
Jag kan inte kategorisera min stil,men i allt jag bär jag försöker att hitta den rockiga sida. Saker som är 100% jag i en outfit är färger som svart,vitt och grått,sen så jag gillar att ha lager på lager och älskar kilklackar!!!! =)"


Den där koftan är verkligen hur snygg som helst, formen är så perfekt! Dom där klackarna är också väldigt fina, lagom vardags höjd, tror de även finns i grått. Hennes outfit är ett gott exempel på att svart/vitt inte behöver vara tråkigt för ni ser ju bara hur hon ser ut, allt annat än tråkig!



Vill du synas på min blogg med din outfit? Klicka här!



Några svar på era frågor..

För att inte göra inlägget alldeles för långt delar jag upp svaren i två inlägg och här kommer det första.


Dina bilder verkar vara i bra kvalitet. Redigerar du de innan eller är din kamera så pass bra att du inte behöver? Om det är det sistnämnda, vad har du för kamera? :)

Först och främst, tack! Jag redigerar nästan alla mina bilder innan jag lägger ut dem på bloggen. Är dock inget geni på det där med redigering så det blir enkelt i gratisprogrammen Picasa3 och Photoscape. Oftast stärker jag bara kontrasterna och ljusar upp bilderna lite. Jag fotar (eller mamma) med hennes Nikon D40.


Ni har ju flyttat, och vad jag kan se har ni hamnat i paradiset. Men för att trösta oss som är kvar här i norr - finns det något du saknar med Norrland bortsett från det självklara svaret vad gäller närheten till släkt och vänner? Kramen!

Här nere blåser det väldigt ofta och rätt mycket så jag saknar fler blåsfria dagar! Förutom det kommer jag inte riktigt på något. Eller ja, det skulle vara vårat stora fina hus :) Kram!


Hur mår du? Kram<3

Jadu jag mår helt okej! Lite jobbigt efter operationen, men jag kämpar på :) Kram!


Du har en väldigt fin kropp. Jag undrar hur du gör för att hålla dig i form? Brukade du träna mycket innan du fick ont i ryggen? Och om du har något tips till hur man bygger mer muskler?

Men tack!! :) Jag har aldrig gått i någon sport men innan jag fick problem med ryggen joggade jag en hel del och jag måste säga det att jag hade rätt bra kondis på den tiden! Efter ryggproblemen var det slutjoggat för min del men jag kunde gå snabba promenader och då menar jag snabba så jag verkligen fick upp flåset och blev svettig. Promenerade varje/varannan dag ca 1-2 timmar och det gick och kändes riktigt bra. Men sen blev tyvärr ryggen sämre igen så jag var tvungen att sluta med även det och nu det senaste året har jag inte kunnat träna på något sätt. Så vad gör jag för att hålla mig i form..? Jag ligger i sängen flera timmar per dag, äter alla måltider man ska och på helgerna trycker jag i mig onyttigheter (och nu efter operationen även på veckan).

 

Eftersom jag är usel på träning så har jag inget tips på hur du bygger muskler förutom det självklara, att träna. Men sök efter såna bloggar, det borde finnas en hel del.

 

Så, resten av svaren dyker upp om någon dag!




Huvud/ansiktssmycke

Det här huvud/ansiktssmycket har nu synts på två relativt stora bloggare, nämligen Sania Claus och Elin Östman, även kallad Dollyblond. Det är den sistnämnda som designat och gjort dem. Vad tycker ni om dessa smycken? Själv måste jag säga att jag inte är allt för förtjust i dem, jag tycker dom är rätt balla, coola och sticker ut men det är inget jag skulle sätta på mig. Jag hade nog gillat smycket mycket mer om man tagit bort kedjorna som hänger i ansiktet.


Bilderna är lånade från deras bloggar; Sania Claus & Dollyblond.

Sen vill jag bara ge dessa tjejer cred för bra bloggar och deras snygga klädstilar, ni borde verkligen klicka er in och kika på dem!



Det kliar i fingrarna

Åh jag döööör... Fan, varför ska jag va så jäkla skogalen??!!! Klickade mig in på nellys hemsida och fick syn på dessa nyinkomna skönheter. Jag gillar materialet mer på de grå och tycker nog att dom är snäppet snyggare, men skulle jag beställa ett par skulle det nog ändå bli de svarta.


Vad tycker ni om dom?



En outfit..



Skor - Mammas gamla
Hängselbyxor - Second hand
Väska - Second hand
Örhängen - Gjort själv

Jag har en liten frågestund här om du vill ställa nån/några frågor.



Välkommen till min garderob..

Nu har jag klickat hem det sista från nätet. Det blir dyrt om jag ska nätshoppa varje gång jag känner mig uttråkad.. Fast näe, nu har jag ett fett köpstopp, ingen shopping på länge nu. Jag gråter inombords :)

H&M
Anger ni koden 8909 får ni 25% på den dyraste varan och koden 1304 ger er 50:- rabatt. Ni anger dem i kassan och ja, man kan ange båda i samma beställning. Detta gjorde min beställning ca 125:- billigare.



Snart mina YEEEEAAH

Efter att ha velat hit och dit, fram och tillbaka, bak och fram och upp och ner så väntar jag nu på att dessa fyra par skor ska trilla ner i brevlådan. Tror ni jag är glad? Näe, jag är lycklig.



Det enda jag är lite nervös för är att de blå apsnygga kilklackarna är för små. Jag har ju stl 37 på skor men kan ibland bära 36or och dom skorna är i stl 36, så nu håller jag tummarna att dom passar mig ändå.



Questions?

Hejsan. Ligger rätt uttråkad här i sängen (som vanligt, hehe) så jag tänkte att jag skulle höra om ni har någon fråga ni vill att jag ska svara på? Det kan gälla lite allt möjligt men jag svarar inte på för privata frågor :) Så, har ni någon fråga ni vill ha svar på ta chansen nu. Om annat får ni ha en bra fortsatt dag!



Min sommar i ord och bilder..

Nu när hösten är här hade jag tänkt sammanfatta min sommar så kort som möjligt, dock blev det en hel del bilder men ni överlever nog :)

I slutet på maj och i början av juni var jag uppe i norrland och hälsade på all släkt och vänner. På bilden sitter jag i en båt med farmor (som tar bilden) i en sjö vid deras (farmor och farfars) stuga där jag spenderade i princip alla lov då jag var yngre!

Hann som sagt även med att träffa vänner, här Sara :)

När jag kom hem igen pysslade jag lite vilket resulterade i två "smyckeshållare".

Jag deltog i en look a like tävling och bad er om röster, hihi.

Jag och mamma fotade lite kläder till hennes webshop.

Sedan spenderades flera dagar vid havet där vi solade och badade. Jag och sötaste lillebror!

Den 29 juni tog jag bussen upp till Sthlm där jag och Therese skulle träffas och tillbringa 10 dagar med varandra.

Vi hade VIP biljetter till Twilight fan event den 21 juni där Taylor Lautner och Kristen Stewart fanns på plats och oj vad kul vi hade!!!!!!

Nån dag senare var vi på Gröna lund och roade oss :)

Eftersom vädret var hur fint som helst spenderade vi ett par dagar vid vattnet där vi solade och badade och hade det allmänt trevligt!

Det blev midsommar så vi gjorde oss varsin midsommarkrans.

Den 28 juni när vi låg och solade vid vattnet fick jag ett samtal att jag var en av look-a-like vinnarna!! Då blev vi glada! :D

Priset fick vi uppleva dagen efter, en natt på hotell och biljetter till förhandsvisningen av Eclipse.

Eftersom vi inte visste att jag skulle vinna tävlingen hade vi redan bokat och hämtat biljetterna till den vanliga premiären av Eclipse den 30 juni så då blev det till att se den ännu en gång. Dagen till ära klädde vi upp oss lite.

I början på juli åkte jag hem igen och spenderade de soliga dagarna med familjen.

Var även med i tidningen några gånger.

Eftersom vi haft gäster precis hela sommaren blev det till att äta ute nu och då.

Jag blev brun men tyvärr försvann färgen så snabbt att jag knappt hann blinka..

Sedan var jag ju förstås på en hel del loppisar där jag fyndade som bara den!

I slutet på juli kom min vän Hanna ner till mig och hälsade på.

Vi var ute och dansade en kväll därav svettiga töser.

Och så var vi i Malmö en dag.

Vi tog fin fina bilder på oss :D

I början på augusti åkte familjen till Köpenhamn för att tillbringa några dagar där tillsammans :)

La familia.

Dock fick jag åka rätt mycket rullstol då jag bara blev sämre och sämre i ryggen..

Efter att vi kommit hem hann vi bara vara hemma några dagar innan jag, mamma och Andreas åkte till Köpenhamn igen för att gå på modemässan!

Sedan fotades jag i mammas smycken, bilder som skulle ut på hennes hemsida.

Och jag avslutade sommaren med att pyssla ännu lite mer, gjorde ett gäng korshalsband.

Ungefär så där såg min sommar ut. Förutom att jag haft grymt ont i ryggen och bara blivit sämre och sämre så var det en nedrans bra sommar!



You don't have to worry


Skor - Köpta i Schweiz (145 kr)
Byxor - Second hand
Linne - JC
Spetskavaj - H&M (149 kr)
Halsband - Gjort själv

Psst, kom ihåg att jag kommer vara seg på svara på era kommentarer eftersom jag är nyopererad.





Snyggt från H&M

Nåt sånt här vill jag se i höst! Jag gillar verkligen färgkombon brun, grå och ljusrosa/puderrosa.




Modekungen

Hejsan, jag tänkte bara höra ifall någon vet av någon rabattkod till modekungen.se? Har sökt lite på google men får bara upp gamla. Vore tacksam för hjälp.



Läsarstilen #18

Idag är det 21-åriga Elinor som bjuder på sin snygga outfit, hon driver bloggen; www.elinorfashionvintage.blogspot.com

Jacka - Second hand
Skjorta - Second hand
Mockashorts - Second hand
Skor - Minimarket
Väska - Moschino


"Jag får den mesta inspirationen från olika modebloggar som Anywho, Chicmuse och Columbine. Jag får också min inspiration från olika människor som jag ser när jag ute på stan. Annars så kör jag mest på det som jag tycker är snyggt och detsom känns bra."

Om jag såg den här bruden på stan skulle jag näst tintill stirra på hennes snygga kläder men speciellt på hennes skor som är to die for!!! Gaah, får ett måste-ha-begär när jag ser på dom. Gillar väskan också, jag är väldigt mycket för axelremsväskor om ni inte redan förstått det, hihi. Hela kombinationen är väldigt snygg, gillar den skarpt!



Vill du också synas på min blogg? KLICKA HÄR.



Långkjol och tjocktröja



Skor - Köpra i Schweiz
Kjol - Second hand (15 kr?)
Tröja - Second hand (10 kr)

Psst, kom ihåg att jag kommer vara seg på svara på era kommentarer eftersom jag är nyopererad.



9 olika outfits

Gillar du någon av mina senaste outfits lite extra?



Wishlist

Jag har suttit och gjort ett litet kollage med grejer jag vill ha och letar lite smått efter just nu!



  1. Ett par låga snygga vardagsskor eftersom jag inte kan ha minsta lilla klack just nu. Funderar skarpt på de högst upp från Din sko men gillar även kängan från Modekungen, tror dock jag skulle ta bort nitremmarna. Det bra med dem från Din sko är att dem är i skinn medans dem från Modekungen är i skinnimitation (tror det var så).
2. Ett par skinnshorts!! Jag letar fortfarande efter de perfekta skinnshortsen i rätt prisklass!

3. Ett par snygga fodrade kängor (som jag kan bära när jag får bära en liten klack igen), är sugen på beställa de grå nere till vänster från din sko!

4. Ett par mönstrade haremsbrallor! Jag är fortfarande störtkär i dem från Ellos, så snygga! men de från Nelly skulle jag inte heller tacka nej till!

5. En grå/brun fejkpäls i lite längre modell, typ som den från Nelly.

6. En hatt med mjukare och längre kant, den från Monki är perfekt.

7. Ett par nya skinnbrallor (mina ser så plastiga ut och sitter inte så tajt som jag vill). De på bilden är gråa och jag gillar det!

8. En grön långkjol, den från H&M har perfekt passform och färg. Perfektion.


Om du har något som jag nämner i min önskelista som du vill sälja, hör av dig!!! Lämna en kommentar eller mejla mig: [email protected]



Nya röda tillskott

Ni trodde väl inte att jag skulle skippa second hand shoppingen bara för att jag legat på sjukhus och nu ligger hemma nyopererad..? Nej nej, trodde ni det så hade ni fel! Jag skickar bara mamma istället att göra det åt mig ;) Haha. Nä, hon ställer faktiskt upp frivilligt. Redan dagen efter operationen då tårarna fortfarande rann av smärta var hon och second hand shoppade lite grejer åt mig som jag kommer visa lite eftersom, även idag kom hon hem med nya grejer. Här nedan har ni två röda favoriter! Vantarna gick på 5 kr(!!) och ryggan på 25 kr!!


Tack mamma för att du köpte dessa grejer och tog bilderna.

Med mig går det fortfarande sakta men säkert framåt. Dagligen känner jag en liten förbättring och nu har jag även börjat gå lite utomhus, sååå mycket trevligare än att träna genom att gå fram och tillbaka från vardagsrummet till köket 5-6 gånger! Kram.



Så vackra

När jag kom hem från sjukhuset kom en bekant till oss med denna fina blomma till mig. Jag tycker den är så vacker, kan knappt sluta titta på den!

Och tack till mamma som fotat den åt mig.



Purple rain



Skor - Mammas gamla
Kjol (ny) - Second hand
Tröja - Second hand
Hatt - H&M

Psst, kom ihåg att jag kommer vara seg på svara på era kommentarer eftersom jag är nyopererad.



På jakt efter skor..

Hejsan! Jag hoppas allt är okej med er och att ni haft en bra start på helgen! För några veckor sedan skrev jag ju det att ett av mina favoritskor har gått sönder och de går tyvärr inte att laga (snyft!!) så nu är jag på jakt efter ett par liknande. Jag har kikat lite snabbt på nätet och hittat ett par kandidater som jag skulle kunna tänka mig..


Mest gillar jag nog de varmfodrade från Din sko som kostar 799:- och 399:-, de från Deismann gillar jag också en hel del om man viker ner kanten som på de från Din sko.

Det enda jag tänker är att kommer jag ens kunna gå i dessa skor? Det är ju ändå en liten klack och jag vet inte riktigt när jag får överge mina gympadojjor (pga av ryggen). Har även kikat lite på platta skor då jag hittade dom här nedan som jag kanske skulle kunna tänka mig..



Har ni några ni gillar lite extra?



Stickad långklänning

I förrförrgår när jag loggade in på bloglovin hade jag ca 800 olästa blogginlägg, hur skulle jag orka läsa igenom alla dem tänkte jag. Efter ett tag kom jag mig in på Fashiontoast's blogg där jag fick syn på den här outfiten. Jag dog lite inombords! En sån där stickad långklänning vill jag ha!!! Hur snygg liksom?! Tänk så himla underbar och mysig nu till hösten. MUUUUUUUUUMS.

Pic http://www.fashiontoast.com/



Läsarstilen #17

Idag är det 12-åriga Emmas tur att dela med sig av sin outfit. Hon driver bloggen; http://zunday.blogg.se

Knytblus - Second hand
Shorts - Carlings
Ring - från en festival


Emma inspireras av andra bloggerskor och av kända stilikoner.


Känns ibland lite konstigt och nästan lite läskigt hur unga mer och mer intresserar sig för mode. Själv älskade jag kläder när jag var i den åldern MEN jag kan väl inte direkt påstå att jag hade så snygg stil, hehe. Men i alla fall, hennes outfit är ju rätt somrig och får en att längta tillbaka till de soliga dagarna. Hennes shorts var himla snygga och hennes blus var ju riktigt söt, jag gillar ärmarnas form riktigt mycket!



Vill du visa din outfit på min blogg? KLICKA HÄR.