Face-look

Ibland kan jag tycka det är himla skönt att ha en eller några outfits "till godo". Det jag menar är att ibland orkar man inte (inte jag i alla fall) klä sig snyggt utan drar bara på sig mjukiskläder och såna dagar kan det vara bra att ha en annan outfit att publicera. Så idag har vi fotat en till outfit som lär dyka upp när jag har en "mjukisdag", hihi. Dock ser ni liiite vad jag valde att sätta på mig på bilderna nedan.

 


Guld, svart och vitt.. Och en färg ni inte ser är grå. Och på tal om guld så köpte jag ju ett par guldfärgade örhängen i fredags som jag var så glad över då jag inte tål de ovan. Bara efter några minuter börjar det svida och klia och sen blir det svullet och varar. Mysigt jag vet.. Grejen är bara den att efter att ha använt de nya örhängena en gång så har jag lyckats tappa bort dem, och jag tappar aldrig bort grejer. Åh vad arg jag blir! Jag har letat och letat, i fickor, på rummet, påsar, i bilen, väskor men dom är borta. Så mycket hann jag använda dem...




PS. Det skickas ut massor av spam-mejl från min mejladress till mina kontakter utan min vetskap, hur förhindrar man det? Försökt googla lite på det men hittar inget.. Och ja jag har virusprogram på datorn.



Kommentarer
» A

Prova byta lösenord på mailen så brukar det sluta :-)

A- Tack för tipset, har bytt nu får väl se om det hjälper något. Har även sökt igenom datorn och hållt på så det kanske slutar nu om jag har tur :)

Det där ser ju ut som en snygg outfit!! :P

Godnatt :)


Kom ihåg






Trackback