Silverbrallor!

I vanlig ordning kikade jag runt lite på tradera och fann då de silvriga byxorna här under. Utropspriset låg på 1 krona, ingen hade budat och auktionen skulle gå ut om 17 minuter. Well, 17 min senare var det jag som vann auktionen för 1 kr (plus 44 kr frakt). När man ser på dom är dom ju skitfula, MEN jag ser dom inte som dom är utan vad man kan göra med dem. Till vänster ser ni före- och efterbilder på de ormmönstrade byxorna jag köpte och sydde om, de var ju också himla fula innan jag satt fingrarna i dem. Jag har alltså tänkt sy in de silvriga och göra dem till tajta stuprörsbyxor, tror det kan bli himla ballt. Tror även jag ska se om jag finner något silverglittrigt band att sy fast över yttersömmen, bara för att göra dem lite mer speciella. Och på tal om att sy om byxor måste jag ta mig tid och sy om mina lila skinnbyxor så jag får använda dem snart.

Jag längtar tills dem kommer och jag får sätta mig vid symaskinen, då har jag äntligen ett par silverfärgade byxor. Och jag som skrev för inte allt för längesen att jag gillade dessa byxor.






Vad tror ni, hiss eller diss?



Hatt-tips

Jag hade tänkt tipsa om den här hatten från H&M som ni sett mig bära flera gånger, nu är den på rea och kostar endast 39.50 kr, ni hittar den här. Jag tycker den är underbar, bekväm och passar det mesta, sitter som en smäck så skallen gör den också!





Nytt #3

Här kommer ännu lite mera nya grejer jag inhandlat second hand nu på slutet, har dock massssor kvar att visa.

Guldfärgat halsband 10 kr, måste bara komma på vad jag ska ha för bilder i det.



Mössa 5 kr.




Puderrosa klackar 100 kr (inkl. frakt).




Lite nytt..

Här kommer lite av de ny grejerna som fått flytta in i min garderob på senaste. Allt är second hand.

Glitterkjol 10 kr.



Röda klackar 10 kr.



Röda skinnvantar 5 kr (likadana som jag redan har så jag funderar på klippa av halva fingrarna på dessa), matchande mössa och vantar 10 kr tillsammans.



Lite fler nya grejer dyker upp ikväll eller imorgon.
Kram :)




Kors i öronen..

Hej hopp. Idag har det inte blivit mycket till bloggande och mer än det här inlägget blir det inte heller, jag har som inget att komma med just nu känner jag. Är precis hemkommen från sjukgymnasten som det gick så där hos. Nu har nämligen ännu en nerv i mitt vänstra ben börjat jävlas med mig, en nerv som kommer från nån disk över den jag opererade. Varför? Troligen för att de belastas extra mycket just nu och med mig tur får jag väl ännu ett diskbråck. Nä jag måste tänka positivt, det går nog över och är inget att oroa sig för.

För nån dag sen hittade jag dessutom ett par örhängen jag glömt bort att jag hade, små kors som jag köpte för flera flera år sen, måste ha varit typ 11 år eller något. Man kan inte se dem så väl på bilden nedan men storleken ser man i alla fall.



Imorgon ska jag försöka bjuda på en outfit, eller i alla fall visa något/några av mina nya fynd.
Kram! :)



Vote-dags

Vilken fin svengelsk rubrik jag fick till. Här är sju outfits från veckan som gått, är det någon som faller dig lite extra i smaken?




My white fakefur



Boots - Bo Ohlsson 249 kr
Skinnbyxor - H&M 299 kr
Tröja - Second hand 40 kr
Fuskpäls - Second hand 250 kr
Halsduk - Lindex 80 kr
Ring - Second hand 25 kr

Snart är det dags för tomtegröt och skinkmackor med senap!



Rött under 500-lappen

Tiden bara flyger iväg, imorgon är det första advent vilket betyder att julafton snart är här. Rött är julens färg, den har i och för sig många färger men de flesta förknippar nog rött med julafton. Jag har samlat ihop 6 olika röda blåsor som jag själv skulle kunna tänka mig bära under denna dag, jag skulle speciellt kunna tänka mig klänning nr 6. Dock lär jag som i vanlig ordning slänga på mig en klänning i en annan färg. Varför? Jo för att jag inte äger någon röd klänning och jag känner att min röda skogshuggarskjorta inte platsar på självaste julafton.


Skulle du kunna tänka dig bära någon av dessa på julafton?











  1. 299 kr, Bik bok
  2. 299 kr, Bik bok
  3. 379 kr, Nelly.com
  4. 349 kr, Nelly.com
  5. 399 ke, Nelly.com
  6. 499 kr, Nelly.com

Och en annan fråga.. Brukar ni klä upp er på julafton? Jag brukar försöka klä upp mig litegrann i alla fall, än om vi bara är familjen. Man passar ju på att få använda sina lite finare plagg :)



Mörka färger

Satan i gatan vilket väder det är utomhus, det snöar och stormar, nästan så att man blåser bort! Men vi hann ta några outfitbilder de 30 sekunderna vi pallade att stå stilla, haha.


Skor - Bo Ohlsson
Jeans - Second hand
Tröja - Second hand
Jacka - Köpt i London
Skinnvantar - Second hand
Halsduk - Lindex
Hatt - H&M



Här har det shoppats..

Idag på förmiddagen så var jag och mamma på en loppis och jesus vad vi fyndade grejer, mest kläder då. Här nedan ser ni vad vi kom hem med, 5 fyllda påsar och ett notställ. Några av dessa påsar är mina och det jag fick med mig hem (för sammanlagt 150 kr) var; En pälsjacka, en beige jacka, en grå jacka, en skjorta, en kjol, ett halsband, två mössor och två par vantar, tror det var allt.  Ska försöka fota allt sen men just nu är det mesta i tvätten för att fräschas upp så det kan ta nån/några dagar.



Snart dyker en outfit upp så kika in snart igen :)



Mysigt värre

Idag åkte min nya pälsmössa på som jag köpte igår på Kupan för 10 kr, den svarta tröjan jag har under ponchon köpte jag också igår fast för 5 kr, benvärmarna fick också följa med hem för 5 kr. Benvärmarna har en glittrig över- och underkant, tyvärr syns inte det på bilderna. Likaså med ponchon, den är glittrig den med!

Ni får ursäkta att bilderna är lite suddiga men så blir det då man ska fota när det egentligen är för mörkt ute och jag gillar inte att ta med blixt.



Skor - Bo Ohsslon
Benvärmare - Second hand
Jeans - Köpta i Berlin
Poncho - Second hand
Tröja - Second hand
Pälsmössa - second hand
Halsband - Gjort själv



Dagens outfit hos Spotlife

Vad kul, fick precis se att jag än en gång fått stå för "Dagens outfit" hos Spotlife, här kan ni gå in och kika.




Haha, bilden ser lite miffo ut när den är uppdelad men originalbilden finns ju i något inlägg ner.



Läsarstilen #29

Felicia heter tjejen som idag visar upp sin outfit här på bloggen. Hon är 17 bast och driver bloggen: feliciapersson.webblogg.se.


Blazer - Second hand
Topp - Second hand
Svart halsduk som jag svept över mig - Lindex (köpt förra året)
Tights - Mammas gamla
Skor - Scorett
Stor ros-ring - Köpt i London
Liten ros-ring - Glitter


Ser ni så fint hennes tights matchar alla färgstarka löv..?! Nu när vintern är här och det ständigt är mörkt ute behövs det människor som klär sig i färgstarka kläder för att muntra upp stämningen och det är precis det som Felicia gör! Själv är jag nästan för feg, jag vet inte om jag skulle kunna bära upp en färgstark tröja OCH ett par färgstarka byxor/tights till det men hon gör det med bravur! Jag gillar kombinationen, både klädmässigt och färgmässigt, hur den röda tonen från tröjan kommer igen i tightsen. Himla fint! Och smart det där med halsduken för snyggt är det ju också. +++



Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!



Balla shorts

Jag måste säga det att jag tycker det är himla snyggt att mixa lite sportigare plagg tillsammans med finare eller tuffare, precis som här nedan! En ball mix helt enkelt! Vet någon var man kan få tag på liknande shorts?


Pic från lookbook.nu



Nyheter

Kikade som snabbast in på H&M's webshop och sedan Nelly's och på båda hittade jag några godbitar till nyheter!


Hos H&M fann jag den här otroligt fina korsetten, 199 kr går den på. Halsbandet var inte fy skam det heller, samma pris där.





Sen till nelly.se.. Man märker att dem hakat på trenden med hög platå och kilklack, inget jag tackar nej till ;) Den här nere till höger är min favorit! Dessa två går på 399 kr paret.





Och dessa går på 329 kr paret.




Gillar ni något av det ovan?



Utomhus fortsätter det att snöa..

Ja nu har verkligen snön kommit hit också, det bara snöar och snöar. Sen blåser det lite också. Här kommer i alla fall en rad snöiga outfitbilder.


Boots - Bo Ohlsson
Skinnbyxor - Gina tricot
Tröja - second hand
Fuskpäls - Second hand
Halsduk - Lindex
Väska - Second hand

Förresten.
Har varit på kupan idag och handlat lite, kom hem 50 kr fattigare men två tröjor, två blusar, ett par skor, en pälsmössa och ett par benvärmare rikare. Ska ta mig tid och fota grejerna sen, idag eller imorgon kanske.



Overknee

Sen overkneestövlarna blev inne förra hösten har jag inte sett en enda person matcha dem snyggt, inte vad jag kan komma ihåg iaf. Jag säger inte att jag skulle klara av det bättre själv men det är väldigt många (enligt mig) som inte bär upp dessa skor. Nyss snubblade jag över den här bilden på lookbook och jag kan för första gången se någon bära dem på ett snyggt sätt, riktigt snyggt dessutom! Jag vet inte om det bara sitter i hur hon matchat dem eller om det är att hon klär i dem, men +poäng till henne!



Om ni vet av någon som ni tycker matchat overkneestövlar snyggt, lämna länk :)



En ny jacka till samlingen

Ni har nog märkt att min skinnjacka är den jag använder flitigast av alla mina jackor, mycket för att den är svart och matchar allt men även för att jag tycker den är snygg. Dock kan det bli rätt kyligt att bära skinnjacka under de kallare vinterdagarna så då fann jag den här på tradera, en svart skönhet som kan kompensera skinnjackan. För 54 kr blev den min och då är frakten inräknad, inte dåligt eller hur?!  Min "bloggidol" Dollyblond har en liknande och då jag såg den första gången blev jag lite smått kär i den så jag är glad att jag fann en som var någorlunda lik, här kan ni se hennes jacka och här har hon den på sig.






Hoppas den hinner komma på fredag, annars får jag vänta till början på nästa vecka.



Tips till er..

Ni var ett gäng som verkade gilla mina ormmönstrade byxor som jag köpte second hand och sedan sydde om. Var inne på seconds.se och såg att en tjej lagt ut ett par liknande tights till försäljning . Hade jag inte redan ett par liknande hade jag klickat hem dem, men eftersom jag har ett par vore det ju himla onödigt så nån av er kanske tar tillfället i akt istället?




HÄR hittar ni auktionen.



Och så blev det vinter..

Första snön har fallit och första minusgraden är här..


En bild som mamma tog i vår trädgård tidigare idag.



En svartvit outfit

Vad glad jag är att jag hittade mina chanelinspirerade strumpbyxor för några dagar sen, dom kommer användas flitigt känner jag! Och på tal om att hitta grejer, igår klagade jag på att jag tappat bort mina nya guldifärgade örhängen och imorse fann jag dem. Lycklig. Här kommer i alla fall en dagens outfit.



Skor - Mammas gamla
Strumpbyxor - Lindex 30 kr
Sammetsklänning - Second hand 40 kr
Klockring - Second hand 25 kr
Armband - Studentpresent
Örhängen - Mammas gamla



Min nya klock-ring

Det var en tjej som hittade en klänning på min bloppis som hon ville ha, dock undrade hon om jag var intresserad av klädbyte, och det var jag! Jag kikade in på hennes bloppis och hittade två grejer jag kunde tänka mig att byta klänningen mot, bland annat den här hjärtformade klockringen. Hon gick med på bytet och idag kom min ring och ett plagg som jag visar nån annan gång.

Visst var den fin?!




Face-look

Ibland kan jag tycka det är himla skönt att ha en eller några outfits "till godo". Det jag menar är att ibland orkar man inte (inte jag i alla fall) klä sig snyggt utan drar bara på sig mjukiskläder och såna dagar kan det vara bra att ha en annan outfit att publicera. Så idag har vi fotat en till outfit som lär dyka upp när jag har en "mjukisdag", hihi. Dock ser ni liiite vad jag valde att sätta på mig på bilderna nedan.

 


Guld, svart och vitt.. Och en färg ni inte ser är grå. Och på tal om guld så köpte jag ju ett par guldfärgade örhängen i fredags som jag var så glad över då jag inte tål de ovan. Bara efter några minuter börjar det svida och klia och sen blir det svullet och varar. Mysigt jag vet.. Grejen är bara den att efter att ha använt de nya örhängena en gång så har jag lyckats tappa bort dem, och jag tappar aldrig bort grejer. Åh vad arg jag blir! Jag har letat och letat, i fickor, på rummet, påsar, i bilen, väskor men dom är borta. Så mycket hann jag använda dem...




PS. Det skickas ut massor av spam-mejl från min mejladress till mina kontakter utan min vetskap, hur förhindrar man det? Försökt googla lite på det men hittar inget.. Och ja jag har virusprogram på datorn.



Populärast just nu!

I vanlig ordning klickar jag mig in på minoutfit.se och väl där får jag se att min outfit är en av de populäraste idag. Kul kul! Själv stod jag framför spegeln i morse och var lite osäker till hur jag hade klätt mig. Jag var nöjd men ändå inte. Det kändes som en Jennilie-outfit men samtidgt inte. Förstår ni? Det satt nog i kjollängden, ingen längd jag är van direkt men ibland måste man ju våga prova på något nytt. Något nytt var det jag provade idag och extra kul blir det ju när det uppskattas :)



Puss på er!



On high heels..

Och utomhus är det fortfarande bara regn och regn och regn som gäller så det fick bli outfitbilder inomhus idag, det händer ju inte så ofta men rätt skönt att slippa ut och frysa :) Bilderna blev tyvärr lite korniga men äh, det får duga! Skorna är de som jag hämtade i Ystad i fredags, jag budade hem dem och de blev mina för 110 kr. Oj vad nöjd jag är med dem!





Skor - Second hand 110 kr
Kjol - Second hand 7.50 kr
Tröja -
Second hand 10 kr



What do you think?

Beslutsångest... Nä men grejen är den att jag har chansen att få köpa den här dunderfina långklänningen för 50 kr inkl. frakt om jag vill. Klart jag vill men borde jag? Kommer jag använda den? Är det värt pengarna? Den skulle ju göra sig himla fin med en skinnjacka och en pälsväst  på det, mina kängor och så hatten såklart, detta för att ta bort lite av eleganskänslan så man kan bära den till vardags.


Tyvärr finns bara dessa bilder på den men ni ser ju nästan hur den ser ut i alla fall.



Vad säger ni?



Läsarstilen #28

Idag är det 19-åriga Kajsa som får visa läsarstilen här på bloggen. Kika in på hennes blogg genom att klicka här.



Hatt - Kommer inte ihåg
Kavaj - H&M
Tröja - Gina tricot
Skinnbyxa - H&M
Skor - Scorett
Väska - Mammas gamla


Kajsa säger; "Jag tror inte jag inspirerades av någon speciell till den här outfiten, utan jag tänkte mest vad som skulle bli snyggt ihop, och så blev det att se ut såhär. :D"


Det här kändes ju verkligen som en Jennilie-outfit.. Hatt, leopardmönsrat och skinnbrallor, röda detaljer och ringar. Så ni kanske kan ana att jag tycker det här är suuuuper snyggt! Alla dessa plagg, mönster och färger passar så bra tillsammans, nästan så man skulle kunna tro att dem skapades för att bäras så här. Jag gillar att hon tänkt igenom det hon har på sig också, att hon t.ex matchar de guldiga nitarna på skorna med guldiga örhängen och ringar. Himla snyggt!



Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!




I can see blue

Förra veckan invigde jag min blåa nya skjorta som jag fyndade på en loppis för ca 8 kr, kul med lite färg i höstmörkret. Den här fuskpälskragen har jag nog inte visat er heller. Den blev min för ca 2 månader då jag fann den på en loppis för 20 kr, den var oanvänd och hade kvar lapparna. Puss på den! Denna outfit har legat opublicerad här på bloggen i väntan på att få publiceras och idag blev ett bra tillfälle då jag snart ska till sjukgymnasten och efter det lär jag bara gå omkring i mina mjukiskläder :)


Kängor - Bo Ohlsson 249 kr
Skinnshorts - Second hand 50 kr
Skjorta - Second hand 8 kr
Jacka - Köpt i London ca 320 kr
Pälskrage - Second hand 20 kr



Söndag = Röstning

Dessa outfits har jag visat upp under veckan som gått och i vanlig ordning får ni rösta om det är någon ni gillar lite extra.



Själv hade jag nog gillar ettan mest om jag valt andra strumpbyxor så istället väljer jag nummer fyra.



Á la Chanel

Var ju tvungen att inviga mina bortglömda strumpbyxor och så här matchade jag dem.


Skor - Mammas gamla
Strumpbyxor - Lindex

Kjol- Sytt själv
Tröja - H&M
Halsband - Second hand



Black'n White

Vet ni vad..? Imorse när jag rotade efter leopardtighsten (dom jag bar idag) bland alla mina strumpbyxor så fann jag inte bara dem utan ett par Chanel-inspirerade strumpbyxor som jag helt hade glömt bort att jag hade. Oanvända är dem också! Jag köpte dem på Lindex för några månader sen på rea för 30 kr och snygga är dem ju, så det är dags för invigning snart känner jag :) Frågan är bara vad man ska bära dem till.. Har ni några förslag?


Så här ser dem ut på ett ungefär, det vita är bara lite mer naturfärgat. Sen kan man ju bära dem på flera olika sätt, antingen har man det vita fram eller det svarta, eller så kan man köra som tjejen i mitten gör men hälften hälften.





Nu ska jag försöka sova men det går inte så bra för jag har så ont i ryggen så när jag lägger mig blir det bara värre för då tänker jag bara på det, när jag sitter vid datorn tänker jag på annat och glömmer smärtan lite. Önska mig lycka till..

God natt!



Leopardmönster pryder min ben..

Det var rätt längesen jag använde mina leopardmönstrade tights nu, mycket för att jag tycker dem är lite knepiga att matcha snyggt. Men idag bestämde jag mig för att låta dem pryda mina ben och jag tycker ändå att jag fick till det helt okej, jag är i alla fall nöjd! Har varit en sväng på en julmarknad men det var tyvärr inte så mycket att se där och dåligt av dem att inte spela julmusik, det är ju så man får stämning. Det kompenserar vi nu genom att spela julmusik på hög volym här hemma :)



Boots - Bo Ohlsson
Tights - Köpta i Schweiz
Fodral - Gina Tricot
Halsband - Gjort själv
Jacka - Köpt i London
Hatt - Köpt i Schweiz



Off topic

Det här har inget att göra med mode eller kläder. Eller i och för sig, hur modig var inte Jay då han valde att bära en kilt vid ett av sina uppträdanden i kvällens Idol? Huh?! Videon får tala för sig själv och det enda jag vill tillägga är rysningar, bäst och vinnare. Grym lägger jag också till!




Earrings

Kom hem med två par örhängen idag. Jag bär inte örhängen så överdrivet ofta men ibland så händer det. Oftast tar jag på mig ett par guldiga ringar jag har men sen får jag ta av dem efter typ 5 minuter för att det börjar klia och irritera då jag inte tål dem. Sen så har jag tappat bort mina små ploppar som jag använde mest, så nu går jag mest omkring utan något alls i öronen.

De kostade 15 kr per par.


Snart är det Idol som gäller.



Svart, rött och leopardmönster

Idag har det bara regnat och regnat ute och fortfarande så öser det ner så vi fick ta outfitbilder inne på Ö&B istället, funkade ju det med! Har vart en sväng i Ystad idag, förutom att ha vart på Ö&B så har jag mött upp en tjej som jag köpt ett par skor av, då slapp jag frakten! Vilka skor det är visar jag om nån dag :)



Boots - Bo Ohlsson
Jeans - Second hand (fick dem av en bekant)
Röd transperant skjorta - Second hand
Basker - Second hand



Oh my Lita

Ingen av oss modegalna har väl missat de totalt sönderbloggade Lita-skorna i alla möjliga färger av Jeffrey Campbell? Var och varannan modebloggerska verkar äga ett par Lita. Frågan är bara, är dom verkligen så snygga? Jag tycker dom är balla och grymma men ändå lite ful/snygga, men skulle gärna äga ett par, frågan är bara vilken färg.. Svarta eller röda tror jag. Skulle du vilja ha ett par?

Dessa finns att köpa hos Henry Kole, LÄNK.


Varje dag strömmar det in outfits med dessa skor på lookbook där dessa bilder är lånade från, här ser man även några av färgerna de finns i.


Så, HISS eller DISS?



Läsarstilen #27

Då var det dags för Läsarstilen som Åsa får stå för idag, hon driver bloggen http://www.Imwithher.devote.se.



Åsa säger: "Jag inspirerades av höstkollektionerna och deras jord-toner när jag köpte / valde kappan, främst av Chloés höstkollektion och även tidigare kollektioner. Sedan fortsatte jag på samma tema och matchade med beiga tights och puder-rosa topp. Färger som passar bra ihop med nordisk blek hy som hör vintrarna till :)"


Jag tycker precis som Åsa att jordnära färger är superfina, speciellt när man matchar dem tillsammans. Jag tycker att hennes kappa var otroligt fin eller mer än så, skitfin! Modellen var var som klippt och skuren för henne och färgen, oooh. Och väskan skulle jag heller inte tacka nej till!




Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!



Outfit - White dress

Idag fick min relativt nya second hand klänning åka på!



Boots - Bo Ohlsson 249 kr.
Klänning - Second hand 15 eller 20 kr, minns inte exakt.
Jacka - Köpt i London för ca 320 kr tror jag det var.
Halsband - Gjort själv.
Vantar - H&M, priset vet jag inte då jag fick dem i julklapp.
Hatt - Tally Weijl i Schweiz 52 kr.



Lite mer figurnära..

Just det.. Ni la säkert inte märke till det men jag har sytt in mina svart fuskskinnbrallor med några cm! Innan satt dom väl okej men dom gled ner heeeela tiden och jag tyckte de satt lite fult vid knäna så jag sydde helt enkelt in dem. Snabbt gick det och enkelt var det.



Tur att dem är lite töjbara annars hade jag nog inte fått på mig dem i nuläget :P



Gårdagens outfit

Idag hann jag (eller mamma) minsann fota outfiten innan det började bli mörkt utomhus, så här har ni outfiten från igår!



Skor - Second hand (ca 90 kr m. frakt)
Skinnbyxor - Gina tricot (rea, 49 kr)
Transperant blus - Second hand (5 kr)
Fuskpäls - Second hand (400 m. frakt)
Hatt - Tally Weijl i Schweiz (52 kr)



Pälsigt värre, min pälssamling..

Fick en kommentar som löd så här: "Skulle vara kul att se alla dina pälsar i ett inlägg, du verkar ju ha hur många som helst, haha! :)" Jag tänkte, varför inte?! Så här har ni min pälssamling (alla är fuskpälsar). Samtliga är köpta Second hand förutom den leopardmönstrade och den bruna i kortare modell. Jag tycker att vintern är en rätt tråkig årstid klädmässigt (och på andra vis) då man jämt måste vara varmt klädd och bära lager på lager på lager när man ska ut. Det är därför gillar jag att kunna variera mina outfits med olika jackor, det blir genast mycket roligare att klä sig då! :)

Blocket.se 250 kr (inkl. frakt).


Seconds.se 300 kr (exkl. frakt).


Myrorna 75 kr.


Testplagg till webbutiken.


Tradera.se, kommer inte ihåg priset men ca 50 kr inkl. frakt tror jag.

H&M ca 400-500 kr.

Blocket.se 450 kr (inkl. frakt).

Vilken tycker ni är snyggast? Jag gillar mest de två översta!



Ett efterlängtat paket..

Igår kom äntligen min fuskpäls jag köpt second hand på nätet. Den blev min för 300 kr plus frakt vilket jag anser är ett fynd då exakt likadana jackor säls på tradera för ca 900 kr plus frakt. Tralalala.. Tog några outfitbilder men tyvärr var det så mörkt ute så alla blev asfula så jag väljer att inte visa dem förutom den nedan, ska försöka ta nya bilder imorgon istället innan det mörknat ute.



Nu ska jag vänta på att Masterchef Australia börjar (kl 18.00 på tv8).
Tjing.



Silver och Guld

I samma veva som jag letade fter leopardplagg till det föregående inlägget sprang jag på dessa silver och guldbrallorna på gina tricots hemsida. VILL HA! Så snygga! Jag tycker det är jäkligt läckert med sånna här byxor. Som Klingen matchat sina (än om dom är i en annan modell) skulle jag vilja matcha dom. Hot hot hot.




Update: Oops! Det stavas visst riksdaler, jag som alltid trott att det stavas rikstaler! Vilken tur då att det här typ var första gången jag skrev det :P

Update igen: Har hittat en brud som visar hur de ser ut i "verkligheten", klicka HÄR. Åh, dom var ju ännu finare än vad jag trodde, riktigt silvriga och apsnygga. Jag måste hålla fingrarna i styr..



Vilken leopard-shock!

Då jag lix börjat visa lite leopardinspiration tänkte jag att jag kunde fortsätta på den banan. Jag har kikat lite snabbt på leopardutbudet på några få butiker och hittat bland annat dessa:




Som ni ser bjussar jag även på några av mina leoplagg och accessoarer, har nämligen en hel del :)

  1. 149 kr, H&M
  2. 39.50 kr, H&M
  3. 299 kr, Nelly.com
  4. 299 kr, Bik bok
  5. 79.50 kr, H&M
  6. 1000 kr, Monki
  7. 149 kr, H&M
  8. 349 kr, Nelly.com
  9. 299 kr, Bik bok
  10. 129 kr, Gina tricot
  11. 59 kr, Gina tricot
  12. 199 kr, Gina tricot
  13. 29.50 kr, H&M
  14. 149 kr, H&M
  15. 59 kr, Gina tricot
  16. 99 kr, H&M
  17. 149 kr, H&M
  18. 199 kr, H&M
  19. 249 kr, Gina tricot



Lite nytt tillsammans med en outfit

Idag inviger jag min nya fuskpäls som jag köpte från blocket! Jag fick betala 250 kr inklusive frakt för den, nypriset var 990 kr och den var helt oanvänd, det kallar jag fynd! I helgen köpte jag även dessa stumpbyxor på Bo Ohlsson för 49 kr, jag gillar dem skarpt.

Skor - Bo Ohlsson

Strumpbyxor - Bo Ohlsson

Fodral - Gina Tricot

Fuskpäls - Second hand

Halsband - Gjort själv

 




Lite inspirations pics.

Samlade ihop några bilder som jag sparat på sista tiden. Kan ni se något som alla har gemensamt..? Om inte så är det leopardmönster. Jag tycker att skorna på bilden högst upp till vänster är sååå snygga! Jag skulle mer än gärna äga ett par exakt likadana, eller vad säger ni? Såg en leopardmönstrad långklänning på tradera som liknar tjejens till höger, ångrar nästan nu att jag inte budade hem den, den hade blitt min för ca 100 kr (inkl. frakt) om jag inte minns fel. Sen koftan nere till höger påminner lite smått den som jag har, kanske borde använda den snart, det var ett bra tag sen nu!



Man skulle ju kunna tro att jag borde lessna på leopardmönster snart men icket, om möjligt gillar jag det bara mer och mer!



Lite snålt med outfits i veckan..

Skulle precis samla ihop mina outfits från veckan som gått då jag upptäckte att det var snålt av dom, endast tre stycken men det får duga. Har du någon du gillar lite extra?




Skor till salu

Tänkte bara säga att jag uppdaterat min bloppis med några par skor nu. Klicka HÄR för att komma till bloppisen.




Läsarstilen #26

Fanny Staaf heter den 17åriga bruden som idag visar upp sin outfit här på bloggen. Om ni vill spana in hennes blogg klickar ni HÄR.


Skjorta - H&M
Byxor - Lindex
Skor - Vagabond


Jag tycker det här var dundersnyggt! Jag är väldigt mycket för att använda accessoarer så som vantar, smycken, hatt, skärp osv men har mer och mer fastnat för den lite mer enkla stylingen utan massa krimskrams, än om jag gillar det med såklart. Hon bär i alla fall upp den här simpla outfiten skitbra och jag älskar hela kombon, jag har inget att klaga på. Många + till dig Fanny!




Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!



Invigning

Idag invigde jag min nya shortsdress från H&M, är himla nöjd att jag köpte den!



Boots - Bo Ohlsson
Shortsdress - H&M
Jacka - Köpt i London
Hatt - Tally Weijl



One of a kind

Jag nästan smälter när jag ser dessa midjehöga, korta och superduper snygga stickade shortsen! Oh herre min J så snygga! VILL HA! Det är Barbro som driver bloggen barbroandersen.com som själv har stickat dem. Kanske man skulle ha slagit en signal till farmor och bett henne sticka ett par, hehe. Nä men jäklar så fräcka nu i vinter alltså, jag gillar dessa skarpt!


Vad tycker ni?



En liten kom-ihåg-lista till mig själv

Jag har en del nya grejer att visa er, vissa är köpta för flera veckor sedan. För att inte glömma bort att fota och visa dessa grejer för er skriver jag nu en liten kom ihåg lista som jag kan bocka av eftersom. Och allt är såklart second hand shoppat.

  • Grå/vit (fusk)pälskrage
  • Lila sjal
  • Mörklila skinnbyxor
  • Grön långkjol
  • Mörkgrå kängor med klack
  • Svarta kängor med låg klack
  • Blå kilklackar med knytning i sidan
  • Ljusrosa klackskor
  • Vit (fusk)pälsjacka
  • Leopardhatt a la 20-tal

Jag tror det var allt, får rota igenom alla påsar som står uppe på rummet och se om jag finner fler ouppvisade grejer. Jag har nämligen ingen koll på var mina kläder är nu för tiden. Jag har ju mitt rum på ovanvåningen men sen min ryggoperationen den 22 sep har jag sovit på nedervåningen i min mammas och styvpappas säng för att jag fortfarande tycker det är lite jobbigt att gå i trappor. I och med det så sover jag i halva deras dubbelsäng och andra halvan används som garderob, eller klädhög kanske jag ska säga. Allt ligger bara huller om buller och breder ut sig över precis halva sängen och är säkert en halvmeter hög. Det är med andra ord väldigt svårt att hitta grejer då vissa av dem ligger underst helt undangömnda.

Och förresten, jag kanske ska fråga det först.. Tycker ni ens det är kul att se det jag shoppar? Eller tycker ni att det är onödiga inlägg? Säg vad du tycker!



Skitsnygg röd byxdress

Jag förmodar att jag inte är ensam om att se på Idol om fredagarna..? Och ikväll är det tydligen rocktema, ska bli spännande att se vad Jay och Linnea bjuder på, de två personer som jag hejar på. Heja heja! Sen måste jag bara säga att gud vad snygg Linnea var förra fredagen, jag tycker hennes byxdress var underbart snygg och ball, precis som hennes fantastiska stämma. Gåshud.



Kram!



Jag har pysslat ihop ett halsband..

Var inne på Majas blogg och såg det här halsbandet hon gjort och blev störtförtjust i det! Och jag blev såklart väldigt inspirerad också. Jag ville inte härma henne genom att göra ett exakt likadant utan tog istället inspiration från det och gjorde mitt egna. Så här blev resultatet;


Sorry för den suddiga bilden men vi hann inte ta så många.. Men vad tycker ni om det?



Mina nya ormskinnsbrallor, outfit.

För några veckor sedan köpte jag dom här byxorna med ormtryck på Röda korset för 15 kr, dom var dock väldigt fula, så HÄR såg dom ut. För ett par dagar sedan tog jag tag i saken och sydde om dem och nu tycker jag dem är riktigt fräcka, eller vad säger ni? Invigde dom i alla fall idag.


Skor - Bo Ohlsson
Byxor - Second hand
Tröja Second hand
Jacka - Köpt i London



Where are you?

Sprang just på den här bilden som är tagen för snart 2 år sen tror jag, om jag inte minns helt galet. Bilden får mig att undra var dessa rosa örhängen är? Jag tyckte verkligen om dem för de var som klädda i rosa ormskinntryck eller hur jag ska förklara det och färgen var skitsnygg.. Nu är dom i alla fall borta och jag har inte sett dem på över ett år. Typiskt också!


Hej krulltott.

Nu ska jag krypa till sängs, eller snart när Hell's kitchen slutar. Något ni troligen inte visste om mig är att jag ääälskar att se på matlagningsprogram och ser minst ett om dagen, idag har jag sett tre. Min absoluta favoritserie då det gäller mat är Masterchef Australia, det är hur bra som helst!!!! Det visas varje vardag kl 18.00 på tv8 och jag (+ mamma och styvpappa) sitter som fastklistrade framför tv'n då, haha. Efter det brukar Rachel Allen bake visas som jag också gillar. Leila bjuder ju också på mysiga mat och bakprogram :) Så, nu vet ni det om mig. Sov sött.



Några snygga plagg..

Kikade in på Monki's hemsida igår och fann massor av läckerbitar. Jag har börjat gilla assymetriska plagg mer och mer, alltså plagg som inte har "raka linjer".  Mest gillar jag plaggen som är längst till höger, skitsnygga!





Fyra nygamla plagg

Här har ni ytterligare fyra grejer som jag inte visat er. Jag köpte dem på en loppis i lördags för ca 5-10 kr styck. Skjortorna sitter jättefint på och jag ska matcha dem med mina höga skinnshorts, skinnbrallor, haremsbrallor och tighta höga kjolar.

En koppar/bronsfärgad skjorta och en svart och guldglittrig som är lite transperant.






En mysig halsduk och en blå och skön skjorta.



Vad tycker ni?



Läsarstilen #25

Maja driver bloggen majatanna.blogg.se och idag är det hennes tur att visa upp sin outfit.


Kavaj - Second hand
Skjorta - H&M
Skor - Nelly.com
Väska - gjort själv
Byxor - Zara



Rött och leopardmönstrat har blivit en ny favorit hos mig, det är ju förbaskat snyggt tillsammans och jag tycker hon bär upp det väldigt bra! Outfiten är praktisk och kan användas till vardags, fest, möte, osv vilket kan vara bra ibland om tiden är knapp. Jag skulle inte säga nej till hennes snygga väska eller kavajen, himla snygga grejer det där!



Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!



Blå/turkos leopardmönstrad shortsdress

Här kommer mitt tredje köp från gårdagen. Sprang på den här snyggingen inne på H&M och den blev min för 199 kr, jag kunde bara inte låta bli. Den är så himla fin, speciellt på! Och jag gillar verkligen dragkedjan i ryggen och snörningen i sidorna. Ni lär får se den på relativt snart.





Sen kom jag på att jag har ju fler nya plagg att visa er, hela 4 stycken som ni inte sett än. Det är second hand fynd, mer än så avslöjar jag inte i nuläget :)



Två av tre

Kom som sagt hem med tre nya grejer igår efter besöket i Ängelholm och Lund. Dessa två grejer fyndade jag i Ängelholm på Röda korset.

Denna väskan i indianstuk blev min för 15 kr. Tycker den lilla "påsen" som sitter på är så söt, där kan man ju alla mynt eller något, kanske godis *hihi*.


Sen en röd hatt, yes! 30 kr kostade den och broschen går att ta lös om man nu vill det.


Tredje grejen jag kom hem med visar jag sen idag eller imorgon!
Kram



Några måste-ha-plagg

Dessa plagg (kanske inte exakt de som är på bilderna men samma slags plagg) är de plagg som JAG anser är de snyggaste plaggen just nu och alla dessa slags plagg finns in mina garderober. Vilka plagg skulle du inte klara dig utan i höst/vinter?





Nytt till skosamlingen

Här har ni tre par skor som jag väntar ska trilla ner i brevlådan. Jag hade ju egentligen köpstopp men har sålt massor av kläder och sånt så då välkomnar jag glatt några nya grejer. Ut med det gamla och in med det nya, hihi. De som är nere till höger är det egentligen mamma som beställt men jag lär låna dem ibland jag med.

Dom HÄR skorna har varit ett av mina favoriter det senaste året och jag har använt dem väldigt ofta men tyvärr så har dem gått sönder, det går att sticka ut stortån ur ena skon så dom är bara att slänga. Jag är därför så himla glad över skorna här överst eftersom dom är snorlika mina gamla, förutom att dom är i skinn då. Är även supernöjd med skorna till vänster från Vagabond, så jäkla snygga, jag ser framför mig hur jag ska matcha dom :)





Vilka tycker ni är snyggast?

Och just det.. Jag kom just på att jag har ju fått hem två par andra skor som jag inte har visat er, eller jag la ut nån bild då jag hade beställt dem men inte mer än så. Jag ska fixa bilder på dom nån dag snart.



Väldigt fula eller läckert balla?

Dom här svarta byxorna köpte jag på en loppis i lördags för 8 kr eller nåt. jag kan dock inte bestämma mig för om dom är skitfula eller helt enkelt balla? Dom är fulsnygga tror jag. Och sköna. Och fladdriga. Halsduken och vantarna köpte jag på samma loppis för 10 kr tillsammans, inte dåligt.



Boots - Bo Ohlsson
Byxor - Second hand
Tröja -
Second hand
Väska -
Second hand
Vantar -
Second hand
Halsduk -
Second hand
Jacka - Köpt i London
Hatt - Tallt Weijl

Alltså jäklar vad kallt det har varit idag, man är ju inte van kylan. Efter ett besök på Röda korset i Ängelholm och 30 minuter hos ryggkirurgen på återbesök så drog vi vidare till Lund där vi strosade runt på några affärer. Så himla kul! Det blir ju aldrig numera att jag går i butiker eftersom jag då måste åka till Malmö och jag pallar ännu inte att gå eller sitta för länge, bara efter idag känns det som ryggen ska gå av på mitten. Med mig hem fick jag i alla fall tre olika grejer som jag visar upp om nån dag!
Kram!



Whitney Port och The City

De flesta av er vet nog vem Whitney Port är? Tjejen i mitten, hon är en stilikon och är med i serierna The Hills och The City. Till vänster har vi ännu en känd stilikon, Olivia Palermo och även hon är med i The City. Brukar ni titta på dom serierna? Jag gör det ibland men det är inget jag följer. Sen jag såg den här bilden första gången har jag gillat den som attan, jag tycker att den är skitsnygg och att dom är skitsnygga. Olivia och Whitney är två brudar som jag stilmässigt nästan avgudar, dom är jämt så jäkla snyggt klädda!



Jag ville mest bara dela med mig av denna snygga bilden och säga att det här är ett tidsinställt inlägg för just nu befinner jag mig i Ängelholm på återbesök efter operationen. Vissa grejer har inte riktigt gått som planerat så vi får höra vad dom säger och tycker. Vi hörs kanske ikväll igen. Kram kram!



Läsarstilen #24

Idag visar 17-åriga Sara upp sin outfit, ni kan spana in hennes blogg här: http://barasaraolsson.blogg.se


Shorts - Gina tricot
Blus - H&M
Skor - Scorett
Väskan är mammas gamla
Lacosteskärpet är mormors gamla.



Den här outfiten får en att längta tillbaka till sommaren, eller hur?! Så simpel och romantisk men även med en känsla av attityd. Jag gillar att hon bryter av det gulliga och fina med svart som tar det hela steget längre. Jag skulle inte säga nej till hennes shorts, så himla fina nu på hösten med strumpbyxor under. Det är så praktiskt med såna shorts, man kan bära dem året runt! :) Jag som är en hattmänniska hade även burit en svart hatt till den här outfiten men alla är ju inte som mig (som tur är, gud vad tråkigt det hade varit) och jag tycker ändå att hon bar upp allt väldigt snyggt utan hatt. Plus plus!



Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!




Röstningsdags!

Då var det dags att samla ihop mina senaste outfits igen så ni får rösta om ni har någon ni gillar lite extra?





Själv gillar jag nr 1 och 6 väldigt mycket!



Säg hej till..

.. ännu en ny pälsjacka (fuskpäls såklart). Jag lär ju inte frysa så mycket i vinter i alla fall och jag lär knappast bli less mina jackor heller då jag kan välja mellan ett gäng nu. Jag gillar fuskpälsar, mycket. Jag tycker det är snyggt och det är bekvämt. Hoppas den landar i brevlådan snart, jag lääängtar.


Pics. Blocket.se & Filistin.devote.se


Idag har jag för övrigt vågat sitta lite vid symaskinen vilket var himla kul, man blir rätt less av att nästan bara kunna sitta vid datorn och tv'n. Jag sydde in mina svarta skinnbyxor lite och sydde om de ormmönstrade brallorna jag köpte för nån vecka sen, de blev himla bra båda två.



Outfit nummer två

Skrev som sagt förut att jag bytte kläder för att det var lite småkyligt ute och så här ser då outfit nr 2 ut.




Boots - Bo Ohlsson
Jeans - ?
Tröja - Second hand
Jacka - Second hand
Halsduk - Second hand
Skinnvantar - Second hand
Väska - Second hand
Hatt - Tally Weijl



Red and pink together, the unwritten fashionlaw..

Jag har mer och mer börjat gilla färgerna rosa och röd tillsammans så jag körde på den kombon idag och måste säga att jag verkligen gillar det! Jag har dock bytt kläder nu för jag tyckte det var lite kyligt ute, får se om vi fotar den outfiten sen idag också.

 


Boots - Bo Ohlsson 249 kr
Oversizetröja - Second hand 15 kr
Skinnjacka - Second hand 98 kr
Hatt - Tally Weijl 52 kr
Skinnvantar - Second hand 20 kr
Väska - Second hand 15 kr



Läsarstilen #23

Nu är det dags för 19-åriga Mila's tur att dela med sig av sin festliga outfit. Kika in på hennes blogg mila.webblogg.se.



Mönstade byxor - H&M
Prickig topp(?)- Koola Anna
Hatt - H&M
Skor - Nilsons

Jag som fortfarande är super sugen på ett par mönstrade haremsliknande brallor tycker ju självfallet att hennes från H&M är dunderfina! Och jag måste säga att dom gör sig extra bra till svarta kilklackar, precis som hon bär dom! Sedan enkelt matchat till en snygg topp, här tycker jag inte att man ska överdriva med smycken, låt byxorna tala för sig med bara små simpla accessoarer. Hon bär verkligen upp dessa kläder med bravur, väldarns snyggt! Och vilken perfekt partyoutfit för er som inte vill bära små partyblåsor :)



Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!



Mina second hand och reatips till er

I januari gjorde jag en liten "fynda-guide" till er men jag har nu uppdaterat den lite smått, bland annat med nya bilder så är du intresserad av second hand eller rea men inte riktigt vet hur du finner guldklimparna kan du läsa det här inlägget :)




Jag verkligen älskar att fynda grejer second hand men även på rea. Jag är verkligen ingen "betala-fullpris-tjej", om det är för att jag är snål eller gillar att få mycket för pengarna kan ju diskuteras. Tänkte dela med mig av mina shoppingtips helt enkelt så ni också kan få så mycket som möjligt för era pengar!

Second hand, var? Först och främst kan man ju fråga sig var man kan handla second hand. Det finns second hand butiker, loppmarknader, blocket.se, tradera.se, kompisar mm. Själv föredrar jag loppmarknader för där säljs det mesta till en ytterst liten peng.

Second hand butik: Vissa butiker är små och vissa stora, mitt främsta tips är att ta dig tid att kika omkring. Kolla igenom alla plagg du bara orkar för inklämd bland massa fula kläder kanske den där guldklimpen finns gömd. Tänk även på att många plagg kan se rätt fula ut då de hänger på galgen men sen då du sätter på dig den är den skitsnygg, så prova även grejer som ser lite halvtaskiga ut. Är du inne i en väldigt stor second hand butik kanske man inte orkar kika igenom alla plaggen men gå då efter färg och leta bland de färger du tycker om.

Loppmarknad: Det är väldigt olika från loppis till loppis men större delen av min garderob är fyndad på olika loppmarknader. Här tycker jag man kan hitta de bästa fynden! Det negativa är väl att man oftast inte kan prova plaggen innan men hittar du en skitsnygg tröja för 20kr och det sedan visar sig att den inte passar har du ju inte slängt iväg så mycket pengar + att du säkerligen kan sälja den igen och få tillbaka pengarna du lagt ut för den. För att veta var det är loppmarknader kan du läsa dagstidningen där de ofta annonserar, kika på skyltar efter vägen, sök på internet och ha ögon och öron öppna. Sedan var inte rädd för att rota i klädhögarna som ligger på loppisborden, likaså de som hänger upp. Rota och fynda!

Internet: På senaste tiden har jag börjat köpa mer och mer via nätet och tradera har blivit en bra vän. Även här gäller det att leta och vara lite smart. Jag brukar aldrig lägga ett bud på en auktion där det är flera dagar kvar tills den avslutas, utan jag kikar på de grejer där auktionen snart går ut så jag ser hur priset ligger till. Sedan lägger jag mitt bud när det är nån stackars minut eller sekund kvar och vips så är grejen min. Några sidor jag gillar är tradera.se, seconds.se, blocket.se och kladbyte.se, jag brukar även googla på t.ex bloppis, second hand online, kläder second hand, ...till salu osv så får man upp ett par sidor att kika igenom. Det negativa med att näthandla är frakten, än om man fyndar ett plagg för 5 kr så kan det vips bli 75 kr då frakten läggs till så ha det i åtanke.

Rea: Mina tips på hur du ska reashoppa är att kika igenom alla reaplaggen, även de på barnavdelning, "big-size" avdelningen och "tant"kläderna. Ha även lite fantasi, att du t.ex kan ha den stora snygga oversize tröjan till ett strumpbyxor eller att du kan korta av den för långa klänningen till perfekt längd. Har man ett öppet sinne och fantasi hittar man oftast mycket mer på rean! Tålamod säger jag bara, här gäller och rotningsmetoden, rota, rota, rota och FYNDA!

Byta kläder: En anna rolig grej är ju att byta kläder med t.ex en kompis. Du är säkert less på en hel del i din garderob, likaså din vän, jamen byt då med varann så får ni ju ny-gamla kläder.

I det här inlägget kan ni se massa outfits där mycket av det jag har på mig är second hand, utmärkt med S.

Här kommer några av mina second hand och reafynd, alla priser är ungefärliga då jag inte kommer ihåg allt i huvudet:

1. Jacka 9 kr tradera.se, skjorta 10 kr loppis, vantar 20 kr loppis.
2. Sjal i håret 10 kr loppis, skinnshorts 50 kr Kupan röda korset.
3. Skor 72 kr rea, kjol 15 kr loppis, skjorta 20 kr loppis, väska 10 kr loppis.


1. Skinnvantar 5 kr loppis, skärp 10 kr loppis.
2. Armband 20 kr loppis.
3. Skjorta 15 kr röda korset, skinnbyxor rea 50 kr, skärp 10 kr loppis, jeans 25 kr loppis, skor rea 149 kr.


1. Tröja 10 kr loppis, jeansleggings 20 kr loppis, väska Myrorna 30 kr.
2. Halsband rea 10 kr.
3. Skjorta 15 kr röda korset, skinnbyxor rea 50 kr, klackar rea 215 kr.


1. T-shirt 10 kr loppis, kjol 20 kr loppis, väska 10 kr loppis.
2. Skor rea 145 kr, byxor 25 kr loppis, spetskavaj rea 149 kr.
3. Skor mammas gamla, byxor 0 kr klädbytardag på skolan, tröja 50 kr myrorna, skärp 0 kr klädbytardag på skolan.



1. Tröja 20 kr kupan, jacka 75 kr myrorna, halsband rea 10 kr, skor röda korset 50 kr, vantar 20 kr loppis, väska 10 kr loppis.
2. Linne rea 50 kr, kjol rea 99 kr, strumpbyxor rea 7 kr, skärp mammas gamla.
3. Sammetsklänning 25 kr loppis, kavaj 20 kr loppis, halsband rea 10 kr.


1. Klänning 75 kr second handbutik, kavaj rea 90 kr, halsband mammas gamla.
2. Klänning 25 kr loppis, kavaj 15 kr loppis, nitarmband 10 kr loppis.
3. Linne rea 36 kr, väst rea 45 kr, byxor rea 125 kr, skor rea 99 kr.


1. Det här är nog mitt bästa fynd hittills, den här skinnjackan köpte jag för 70 kr på en loppis men när jag kom hem och provade den tyckte jag inte den satt så bra. På grund av det valde jag efter några månader att sälja den och efter lite forskning om jackan (det var en märkesjacka, svensk design i äkta skinn) så la jag ut den på tradera och fick den såld för 950 kr. Jag gick alltså plus 880 kr på den!
2. Halsband rea 10 kr.


1. Halsband 10 kr loppis.
2. Slokhatt 10 kr loppis.



Hoppas ni fått lite hjälp och tips på vägen =)




My new red leatherjacket

Igår fick jag ännu ett paket i posten, ännu en vunnen auktion på tradera. Så här ser då min nya röda skönhet ut och jag älskar den. Den var finare än vad jag trodde den skulle vara och den satt bättre än vad jag trodde den skulle sitta. +++




Min torsdagsoutfit

Jag gillar verkligen mina grå skinnbyxor, eller jag älskar dom. Dom är snygga och dom sitter bra. Idag invigde jag mina nya skor från Din sko, dock bara under ca 5 minuter då vi tog bilderna nedan men det räckte för att nerverna i benet skulle börja göra ont igen (ni som läser min blogg vet vad jag har för problem med nerverna i vänstra benet). Med andra ord kommer jag inte kunna bära minsta lilla klack på ett bra tag till, men vad gör det då jag har mina svarta älskade boots. Okej, lite tråkigt är det allt. Min nya fluffiga jacka fick också åka på idag, 9 kr från Tradera, inte helt fel då det är en ny kärlek.




Skor - Din sko
Skinnbyxor - H&M
Skjorta - Second hand
Jacka - Second hand
Skinnvantar - Second hand
Hatt - Tally Weijl (i Schweiz)



H&M fashion news

Som i vanlig ordning på torsdagar klickar jag mig in på H&M's webshop för att spana in nyheterna och idag tycker jag dom uppdaterat med många snyggingar!




Mums.. Mina favoriter är armbandet, lackkorsetten och långkjolen.

Sen måste jag ge en pik till H&M.. Jag håller med Elin Kling, vad är grejen med att bara ha delar av sortimentet på nätet och sen uppdatera med "nyheter" varje torsdag då det i själva verket inte alls är nyheter då grejerna funnits i butik i flera veckor?!?!! Jag som inte har H&M där jag bor vill självklart ha tillgång till alla plagg som finns i butikerna via shopen, vad är annars grejen med att ha en webshop? Jag tycker det där är skitdåligt!



Myspys i klädform

För ett par dar sen vann jag den här fluffiga jackan på tradera, alltså jag vann auktionen, 9 kr + frakt. Den är så mysig så jag vet inte vad. Jag får se om jag kommer på något snyggt sätt att matcha den annars kanske jag gör om den till en väst att ha utanpå min skinnjacka, tror det med kan bli bra. Ni lär ju se vad jag bestämmer mig för :)




Some pictures

Idag lunchade jag, moder och enda broder inne i "stan". Hör och häpna men min 9-åriga lillbrorsa åt mest av oss, haha. Då känner man sig lite mesig allt. Men mysigt var det i alla fall, och gott såklart. Vi kom hem med tre fulla magar, ett bra betyg med andra ord.


Idag har det blåst som bara den ute, lite tråkigt för alla löv har typ blåst av träden så nu svajar de nakna, ja inte alla men många.



Outfit onsdag 3 november

Alltså jäklar, det är redan november, sjukt vad tiden går snabbt och drar iväg! Idag har jag i alla fulla fall sett ut så här.






Boots - Bo Ohlsson
Byxor - Lindex
Tröja - Second hand
Jacka - Köpt i London
Keps - KappAhl
Vantar - Second hand


Förresten, nu har jag uppdaterat min bloppis lite. Kika HÄR.



Vilken j***a tur jag har ibland..

Den senaste tiden har jag haft sån tur då det kommer till shoppingdelen. De mesta jag har velat ha har jag fått tag i till riktigt bra priser, det mesta second hand. Ni vet ju vid det här laget att jag suktat efter en "fluffig" och mysig pälsjacka ett tag nu och tror ni inte att när jag klickar mig in på seconds.se så är det en tjej som lagt ut en EXAKT likadan som jag vill ha, den var dessutom i min storlek och köp nu priset låg på 300 kr! Jag köpte den på en gång innan någon annan skulle hinna. Vilket flyt jag har.


Det är den här eftertraktade fuskpälsen jag pratar om. Åh vad jag längtar!



Pics. Emsedge, Wheredidugetthat, Stockholmstreetstyle, Google.

Dock så har jag brutit mitt köpstopp så i och med det ska jag rensa lite i garderoben som jag sedan sätter ut till försäljning. Men det behövs för det ryms inte så mycket mer i mina garderober, hehe.



Dagens outfit hos Spotlife

När jag klickade mig in på bloggen för ett tag sen fick jag syn på att jag var "Dagens outfit" hos Spotlife. Så kul! Undra hur dom hittade till min blogg, kanske via minoutfit.se..? Klicka er in och kika här.










Pani Ekscelencja

Jag har hittat en blogg (Pani Ekscelencja) som bjuder på gryyyym inspiration, speciellt hennes närbilder på alla accessoarer hon bär. Kika bara på bilderna nedan.



Hennes ormring var så förbaskat snygg så jag var tvungen att kika var man kan beställa den. Hittade en svensk sida som heter Gothicshop, du hittar ringen här och den blir din för 399 kr. Jag tycker även hon hade ett väldigt läckert öronsmycke och det finner du här, det finns flera slags olika! Jag funderar på att försöka pyssla ihop ett liknande själv..







Min tisdagsoutfit

Idag bjuder jag på en outfit. Tyvärr är bilderna lite suddiga för det hann bli för mörkt ute men ni ser ju ändå vad jag har på mig.

Kängor - Bo Ohlsson
Strumpor - H&M
Strumpebandshållare - Lindex
Linne - H&M
Halsduk - Second hand
Jacka - Köpt i London
Hatt - Tally Weijl (Schweiz)



Tisdagsinspiration


Pics. lookbook.nu, copenhagenstreetstyle.dk, minoutfit.se.

Jag verkligen älskar outfiten med de orangea leopardshortsen!!



Min ryggoperation

Jag hade ju lovat att berätta lite mer om vad dom egentligen gjorde under operationen och vad detta innebär. Mitt diskbråck låg nere i svanken, för de flesta självläker diskbråcken men för somliga, som för mig blir det inte så och då är operation enda lösningen för vissa, så var det för mig. Dom har både stelopererat min rygg och satt in en diskprotes. Dom bytte min disk för att den var i så dåligt skick, på röntgen ser man alla diskar som är ljusgråa och sen ser man min dåliga disk som i princip är svart och buktar utåt, ungefär som på bilden nedan. Det vita "sträcket" som utbuktningen tar i är nerver, det är därför jag haft såna svåra nervsmärtor i mitt vänstra ben.



Den här bilden tog mamma på sjukhuset, den visar på ett ungefär hur stabiliseringen (steloperationen) av ryggen ser ut, dock har jag bara två rader sånna där metallgrejer, det är därför jag kryssat över en rad.



Här ser man hur det ser ut på röntgen (det är inte min röntgenplåt).



Det ska som sagt stabilisera ryggen och så det inte blir sånt tryck mot disken/diskarna i svanken. Sen var det ju även det här med diskprotesen. Min var som sagt i så dåligt skick så den blev utbytt om jag ska säga det i korta drag. För hoppningsvis håller diskprotesen i hela mitt liv men har jag otur kommer jag måsta byta den eftersom jag blev opererad i så ung ålder och dom vet inte riktigt hur lång "hållbarhet" proteserna har.

Oftast gör dem bara en av dessa operationer men för mig var det tydligen bäst att genomgå båda på en och samma gång så ryggen måste ju ha varit i väldigt dåligt skick (fast det kände jag ju).


Så här såg min rygg ut ca 2,5 vecka efter operationen innan klaffarna rykte.



Och så här såg det ut efter.



Så här ser det ut nu, det läker med andra ord väldigt bra och fint.



Efter operationen fick jag några små övningar jag skulle göra hemma dagligen för att träna de inre magmusklerna, de som stabiliserar mot ryggen. För nån vecka sedan började jag även gå hos en sjukgymnast som jag går hos 2 ggr/veckan och de övriga dagarna gör jag hemövningar som är lite mer avancerade än de första jag fick. Tyvärr åkte jag på ett stort bakslag för ca en vecka sedan då jag fick fruktansvärt ont i flera dagar så jag kunde inte åka till sjukgymnasten, det enda jag gjorde var att käka piller och gråta av smärta. Men nu verkar det gå framåt igen, än om jag har ondare och får käka mer värktabletter än för 1,5 vecka sen..

I alla fall.. Nu ska jag fortsätta hos sjukgymnasten och träna där och hemma tills jag är återställd  vilket brukar ta ca 6-12 månader, sen kommer jag nog måsta träna i hela mitt liv för att ha en fungerande rygg, men det får jag ta.


Eftersom ryggen fortfarande läker och jag precis börjat rehabiliteringen så vet man inte än om operationen lyckats och om jag kommer bli bättre (ca 25% blir som innan, varken bättre eller sämre), men förhoppningsvis blir jag bättre, det tror jag! Det jag därimot märker har lyckats är då de frila nerverna som var i kläm för jag har inga smärtor i benet längre, WIIIIHOOO :D

Om ni har nån fråga är det bara att ställa den.




Läsarstilen #22

Idag bjuder 17-åriga Ilirida Krasniqi på sin sjukt snygga outfit! Hon driver bloggen: http://idalida.dk/


Jakke + læderbukser - Asos
Skorte – H&M
Sko – Jette Fris
Taske – Guess

Det här är nog en av de snyggaste outfitsen som jag publicerat på min blogg någonsin. Jag verkligen störtälskar mixen av de fräcka skinnbrallorna och skorna tillsammans med den lite mer romantiska kappan, det blir som en bra balans. Hennes kappa var så fin att jag vet inte vad. Det är egentligen inte alls en Jennilie-kappa men så som hon matchat den går det ju inte att avstå från att bli kär i den! Den kommer från Asos och ni hittar den här. Jag vet inte vad jag ska skriva förutom att det är bland det snyggaste jag sett, punkt slut.





Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!