Twister

Bildkälla.

För nån vecka sedan berättade jag att jag och la familia alltid såg på naturkatastroffilmer då jag var mindre och att jag älskade dem. För en tid sedan såg vi vulkanfilmen Dante's Peak då min yngsta broder inte var född när vi betade av alla dessa katastoffilmer. Ikväll har jag och han betat av ännu en, den här gången blev det en tornadofilm, Twister! Jag minns bara små snuttar av den sen innan så det var nästan som att se den på nytt. Tycker även denna var riktigt bra och jag blir så himla faschinerad över vad naturen kan åstadkomma, inte att leka med alltså!! Nästa helg kanske det blir till att se ännu en film, jag gillar dem ju minst lika mycket som Liam :)



Och jag vet att en del av er undrar hur det är med ryggen.. Jag är bättre, men inte lika "bra" som i vanliga fall så jag tar det fortfarande väldigt lugnt, även på bloggfronten.

Kram! :)



Kommentarer
» lie

jag älskar också sånna filmer. Det är så intressant samtidigt som det är obehagligt för det kan hända på riktigt. Men äh, händer det så händer det! Vad har du annars gjort i helgen?

Svar: Herregud du kom med det rätta ordet,han är perfekt :)


Kom ihåg






Trackback