Agg mot kungafamiljen..

För några dagar sedan skrev jag ju 20 sanningar om mig och en av dem var att jag hyser starka agg mot kungafamiljen, och Mimmi undrade då varför.

Först och främst tänker jag bara berätta det att jag är inte alls insatt i kungafamiljen, politik osv, är väldigt ointresserad av sådant.  Först en fråga, vad gör egentligen kungafamiljen? Bringar dom något till vårat land liksom?! Det enda jag vet är att dom typ "marknadsför" vårt land men vad fisiken, det klarar vi väl oss utan? Eller? (är som sagt inte insatt). Det jag har hört och läst om kungafamiljen är bara att dom tar svenska folkets skattepengar som dom sedan lever i lyx för. Och nu bröllopet, jag tror jag dör!! Jag vill dit och sabotera *höhö*. Nä men seriöst, jag ser inget positivt med dom, speciellt inte då allt jag hört om dom är negativt.. Det tål att nämnas ännu en gång att jag är verkligen inte insatt och har egentligen ingen aning om vad dom gör, jag utgår från grejer jag hört och läst.

Så, väldigt kortfattat men jag tror jag fick fram det jag ville! :) Haha.

Men om du vet något om dom som inte jag vet, dela gärna med dig så kanske jag helt ändrar åsikt och börjar älska dom :P



Kommentarer
» jylle

haha prinsessan maddelien eller vad hon heter, hon har ju blivit bedragen av sin kille hahahahahahahahahah garrvade så jag nästan kissade på mig, så synd om henne då , hehe nää

äntligen nån som håller med mig!! :D haha! tycker precis likadant som dig! vad gör dom för nytta :S ååh, blir så irriterad.. ogillar dom starkt hehe.. men är inte heller så insatt i politik och så.. och vad dom egentligen gör.. utgår från det jag läst och hört, som du säger!

Jag kan väl säga att jag inte heller ser den stora meningen med det. Men de bidrar nog en jäkla massa för Sverige (genom "marknadsföring" som du skrev osv, vilket faktiskt är ganska viktigt). Sen tycker jag att det är lite fel att skriva en massa sånt som här ovanför utan att egentligen vara insatt. Okej om du verkligen visste din sak, men det verkar du ju inte direkt göra.. Så, hoppas verkligen inte att du tar illa upp nu! Säger bara min åsikt..

vet inte mer än du, de tar våra skattepengar och lever i lyx, behöver aldrig jobba, kan resa vart de vill och blir behandlade av respekt utan orsak. Val i sverige, det är väl liksom riksdagen, stadtministern och det gänget som gör så varför ska vi ha ett kungahus. Då har vi något mer att slå ihop oss på, vi sticker iväg och förstör bröllopet! betalar jag för det så något kul ska jag väl få ut av de!

Sv: Haha, det är lugnt! Jag var rädd att jag skulle låta lite sträng. :S



Jag är inte heller så insatt. Men på något sätt tycker jag att de förtjänar det mesta. Det kan inte vara lätt att vara född till någonting och inte ha något val i livet. Sen tycker jag att de gör ett riktigt bra jobb. Tycker faktiskt att det är lite charmigt att vi faktiskt har en kungafamilj, istället för en president eller vad man nu skulle ha istället. Det är ju alltid någon som kommer att få alla de där pengarna som skattebetalarna betalar. :p

Det är inga fel alls att du tycker så! Jag själv tycker typ ingenting om dem men jag kan tillägga att prinsessan Madeleine och drottningen är väldigt insatta i en organisation som heter childhood, där de hjälper barn på olika sätt, vet inte så jätte mycket om det men det är ju en bra sak dem gör!

Jag håller med till fullo. Det kungafamiljen gör kan lika gärna stadsministern göra! hahah. De är min åsikt ;D Sen är jag som du inte så insatt i de hela men jag hatar kungafamiljen rätt mycket. :P

Louise- Jo men det har jag läst någonstans och det är ju himla bra faktiskt, men fortfarande inte tillräckligt för att jag ska börja gilla dem :P


Kom ihåg






Trackback