Lördag

Igår var det party med brudarna som gällde och satan i gatan vad kul vi hade! Dagen spenderades hemma hos Sara med Hanna och Jenny och vi begav oss bland annat ut på tennisbollsjakt, man fick gratis inträde på krogen om man hade med sig en tennisboll ;)

 

Vi hittade oss några bollar.

Vi var hos Sara och fixa oss iordning, jag och Hannis =)

Haha, jag körde som på pussmunnen.. :P Här var vi på väg hem till Karin.

Hanna, jag och Karin. Så här ser det ut då vi tar massa bilder på oss :P

Så här såg jag ut under kvällen. Vi är ju lite smått speciella så vi ville inte bara komma dit med en ynka tennisboll var så vi gjorde halsband av dom! Vakterna blev väldigt imonerade.

Moi.

Hanna och Sara.

On the dancefloor. Jag fick dock ta det rätt lugnt med tanke på min rygg så jag fick dansa typ en låt, sitta och "vila" 2-3 låtar, dansa 1 låt, vila åsså höll det på så. Men det gick ju bra och jag mår då rätt bra nu med så :)

Vi fick oss en tiara av nån snubbe som vi turades om att bära. Det var någon som trodde jag skulle gifta mig och att jag var där på min möhippa..

Haha fick sämsta raggningsrepliken igår med "Alltså jag är förbannad på dig! Jag vill så gärna kyssa dig" Ehhm, hej då blev det för min del, haha!

 

Nä men det var en himla lyckad kväll och jag har saknat så mycket att vara ute och shaka med mina favvobrudar! Det kanske kommer mer bilder sen nån dag då jag fått bilderna från Hannas kamera också.

 

Ps. Glöm inte att det är morsdag idag :)

 

Kram!





SATC + outfit

Jag kör som på den här sköna och slappa stilen just nu känner jag :P

Nya byxor och linne från H&M, skor Secnd hand, halsband Lindex.

Kom ganska nyss hem till Sara efter att ha sett Sex and the city 2 med Hanna på bio. Hade ändå inte så höga förväntningar på den då jag har sett att en hel del tyckte den var dåli,g men jag gillade den! Mycket. Och man kan ju inte göra annat än att älska Samantha, vilken underbar och humoristiskt människa alltså. Tycker den här filmen hade mycket mer humor än den första filmen som ändå var rätt deppig om du frågar mig. Nä, jag tycker ni ska se den, SATH är ju ändå SATH ;)



Tay & Kris

Morsning.
Sovit gott? Jag har sovit toppen och det var så skönt att slippa gå upp vid 5 imorse, haha. Sov hos min morbror och hans familj i natt men sen under dagen blir det till att rulla in till stan igen, för i eftermiddag ska jag och Hanna se den nya Sex and the city filmen åsså ska jag sova hos Sara :D

Förresten!! Såg ju för nå dar sen att Taylor Lautner och Kristen Stewart ska komma till Stockholm den 21 juni på en presskonferans! Så kul att få dem till Sverige! Men en fråga bara, var är Rob då mån tro? Jaja. Man kan ju hoppas att dom anordnar något för fansen då också eller i alla fulla fall att man får se en glimt utav dem, speciellt då jag förhoppningsvis kommer befinna mig i Stockholm då. Nu har jag ju iofs redan sett Kristen men inte Tay ;)

Nu ska jag ta mig lite frulle.
Kramar

Update:
Läste precis på twilightsweden att det kommer hållas ett event för oss twilightnördar då dem kommer till Sthlm. Kul. Du kan läsa mer om det HÄR.



Svar..

Fick en fråga om inlägget nedan som löd så här;

Var det länge sen du skicka in (med tanke på håret) och/eller hur lång tid tog det från att du skickade tills du kom med i tidningen?

Och jag tror att det var i januari som jag skickade in mina bilder så det tog ju sin lilla tid. Det var därför jag blev så förvånad att jag kom med för jag trodde inte jag hade gjort det med tanke på vilken tid det tog, det blev en rolig överraskning för min del :)




Jag är med i nya FRIDA-numret!

Nu är det bara ni kuta till affär'n å köp nya FRIDA-tidningen för där på en helsida är jag med och visar sju olika outfits!! :D Riktigt kul att se sig själv i tidningen faktiskt, hihi.



Outfit torsdag

Idag har jag strosat omkring i mina nya favvobyxor från H&M, dom är verkligen hur sköna som heeelst!! Köpte ett par precis likadana idag igen fast ljusgrå.

Skor- Köpta i Berlin
Byxor- H&M
Linne- H&M
Jacka- Köpt i London
Halsband- Gjort själv
Ringar- Från blandade ställen



Min torsdag.

Även imorse klev jag upp vid 5-tiden men förhoppningsvis var det för sita gången den här veckan! Precis som igår åkte jag till Sara då men eftersom klockan bara var 06.30 då jag kom till henne så la vi oss och sov nån timme.

Vid lunch traskade jag in till stan där jag träffade Bibbi och vi tog en fika och satt och pratade nån timme.

Efter det mötte jag upp Hanna på hennes rast så vi satt ute i solen och pratade lite och lyssnade på nån kille som stod bredvid oss och sjöng.

Efter det traskade jag vidare hem till Sara igen där jag var några timmar.

Nu sitter jag i min gamla by Flurken eller Flurkmark som det egentligen heter, lite så där lagomt vemodigt var det att passera vårt gamla hus också..

Vad har ni gjort idag?? =)



Min dag..

Även idag klev jag upp vid 05 så vid 06.30 var jag hemma hos Sara, vi la oss på deras soffa och sov någon timme.

Sedan begav vi oss ner på stan där vi bland annat provade massa kläder. Snygg Sara ;)

Och snygga jag :P

Sedan entrade vi systemet där vi shoppade till helgen, haha! (Hanna var också med då).

Sedan gick vi ännu lite mer på stan, hann också med att träffa Jossan en snabbis. Sedan tog jag en fika med Hedvig.

Sedan gick jag ännu lite till på stan men då med pappa som jag är hos just nu.
Hoppas ni haft en bra dag för det har jag haft =)
Kram!



Dagens outfit onsdag

Här är de nya byxorna och linnet också (båda från H&M).



Nytt i garderoben..

Här är det jag har hunnit inhandla än så länge under resan.
Tre ringar jag fick av pappa idag :)

Klänning 49 kr bik bok.

Spetslinne 49 kr H&M, tubtop 49 kr H&M.

Enkel kjol 49 kr H&M.

Har även köpt ett till linne och ett par byxor men det får ni se snart då jag lägger ut dagens outfit.
Kraam



Nyheter hos JenCa Style!!

Ni har väl inte missat att vi uppdaterat med nya plagg på JenCa Style? Riktigt snygga kläder har vi fått in nu, långklänningen ligger mig extra nära hjärtat, den är så otroligt fin. Hoppas bara vi får någon varm dag snart så jag får inviga den. Nu kan vi även erbjuda er att betala mot faktura. Kika in här nu nu nu :D

Dessa saker har vi bland annat fått in;
Den underbara långklänningen och en baseballjacka/kofta som är super bekväm (finns även i blått).

Kram!



Min dag.

Tack för era gratulationer :) Kommer dock nog vara väldigt dålig på svara på era kommentarer under min vistelse här, men jag tar tag i det då jag är hemma igen. Tänkte berätta lite hur min dag har sett ut.

Klockan 04.45 (!!) vaknade jag av att pappa kom insjungandes och med tårta, haha man var ju väldigt sugen på tårta så där tidigt ;) Sedan åkte jag motorcykel (wiiiie) till min morbror och hans familj där jag blev några timmar innan jag åkte vidare in till stan! Där strosade jag omkring tills Hanna fick lunch då vi gick och lunchade.

Hanna som har fått mega långt hår!

Moi.

Efter det strosade jag omkring ännu ett tag på stan tills jag träffade Karin, hon bjöd mig på födelsedagsfika medans vi satt och pratade.

Sen har det inte hänt så himla mycket utan nu är jag hemma hos pappa igen. På stan träffade jag även på andra bekanta ansikten. Jag har haft en himla fin dag måste jag säga och jag är så himla glad att jag är här uppe för jag har planer för nästan varenda dag tills jag åker hem nu. Det är så förbaskat kul att träffa mina fina vänner igen också, som jag saknat dem!

Shoppade även lite men glömde fota det så det kanske kommer upp nån annan dag.
Kram på er :)

Ps. Nu blir det lite sämre bilder eftersom jag inte har med mig mammas systemkamera + att det blir helt oredigerade bilder men jag tror att både jag och ni överlever med det.



Idag är ingen vanlig dag..

..för det är min födelsedag.
Grattis till mig själv på 20-års dagen ;) Då var man helt plötsligt så vuxen man kan bli. Typ.



Framme

Hejsan. Flyget gick bara fin fint och väldigt snabbt så det var skönt. Är hos pappa just nu så ikväll blir det nog bara till att ta det lugnt och inte göra mycket alls. Imorgon åker jag nog in till stan, som det ser ut just i alla fulla fall. Vi kanske ses där? Hihi. Nä nu ska jag käka lite.
Ni får ha det så fint, kram! :)



Nu kommer det bli dålig uppdatering + outfit


Hörrni nu sticker jag till flyget för att åka upp till Umeå till mina nära och kära. Jag kommer stanna där i två veckor och lämnar datorn hemma. Det kommer kanske bli väldigt dålig uppdatering, ni ser ju, men får vara beredda på det. Umeå, here I coooome!

Skor: Second hand
Jeans: Second hand
Tröja: Jencastyle.se
Sjal: Jencastyle.se
Jacka. Köpt i London



Håll i hatten!

Igår fick jag en kommentar från Denice som skrev att jag var med i det nya FRIDA numret. Jag fattade ingenting förren jag efter ett tag kom på att i januari nån gång skickade jag in outfit-bilder för "Min mode-vecka" som är en helsida i tidningen. Tro't eller ej men jag kom tydligen med! Pratade nyss med en på FRIDA som bekräftade det hela så hon ska skicka numret till mig (ni kommer kunna köpa det på torsdag). Dessutom får man en vinst, ett maffigt regn-kit från Didriksons och ett par stövlar från Nokian, kanske inte blir så använt från min sida men kan ju vara bra att ha, det var ju värt 1 900 kr så det är ju inte helt fel! :)

Tänkte bara berätta den roliga nyheten, vi hörs en gång till innan jag åker till flyget.
Kram



Uppe med tuppen


Idag är jag uppe tidigt men lika bra det så jag får packa färdigt och göra lite andra grejer innan jag åker till flygplatsen. Igår fick jag även höra en liten grej som jag måste kolla upp och om det stämmer är det himla roligt, och om det skulle stämma kommer det upp här lite senare.

Vi hörs sen.
Puss!



Picknick

Idag var det sagt att det skulle vara fint väder och det var det också, till en början.. Vi hade även bestämt att vi skulle fira mig lite idag eftersom jag flyger till Ume imorgon och blir borta över min födelsedag. Vi (familjen) hoppade i bilen och körde till Brösarps backar där vi slog läger (eller inte, vi bunkrade upp för att käka). Dock hade det redan hunnit bli molnigt som bara den och efter ett tag blev det lite hurvigt ute. Men vi hade i alla fall mysigt, dock åt vi efterrätten då vi kom hem igen för vi var överens om att det inte var så kul att sitta ute och frysa bara för att.

Broder och Moder :)

Nu ska jag börja packa (usch vad jobbigt och tråkigt).
Kram



Världens finaste present?

Titta vad jag fick av minsta brodern som födelsedagspresent (i förskott, glömde ju skriva det först, jag fyller år på tisdag)!! Han har dessutom GJORT den, så himla fin :) Sen är det ju toppen att man varken måste vattna den och att den aldrig vissnar!



Vote-time

Här kommer ännu en gång veckans olika outfits, så, vilken/vilka är din favorit? Själv lägger jag en röst på måndag, torsdag och fredag 2!

Ps. Ni kanske kan se vilket halsband som har använts väldigt flitigt i veckan, jag älskar det verkligen!



Outfit söndag

Hihi jag ser ut som ett litet troll i håret men jag får skylla på att det är tjockt och det blåste :)

Skor: Köpta i Schweiz
Jeans: Gina tricot
Vitt linne: Gina tricot
Aprikosfärgat linne: H&M
Tigermönstrad kofta: jencastyle.se
Halsband: Gjort själv



Close up




Morsning!


Godmorgon sötnötar!
Mår ni bra denna söndag? Jag mår fin fint!
Kände mig duktig då jag vaknade just efter 8 en söndag, helt av mig själv dessutom, hade ställt väckarklockan på 9. Är det fler än jag som nästan alltid ställer väckar'n? Även på helger? Jag gör alltid det (nästan)! Förutom om jag vart ute å festat, då färtjänar man att sova ut ordentligt. Jag hatar att vakna vid typ 12 på dan, då har ju som halva dagen försvunnit, känns så jäkla onödigt!

Nu nu ska jag fixa mig iordning sen kila neråt å trycka i mig lite frulle.
Ha en fin dag hörrni!
Kramar :)



...


Jag har inga nya bilder att bjuda på så det får bli en från i förrgår. Idag har jag inte gjort mycket alls, mest legat och sett på LOST men sen blev det soligt så då gick jag ut, solade i si så där 5 min, haha. Nä men hjälpte till lite i trädgår'n.

Ikväll borde jag kanske börja kolla vad jag ska ha med mig för kläder osv till Ume, åker ju på måndag så det blir till att packa imorgon. Ska nog städa undan lite på rummet då med så det är fint då man kommer hem, mycket trevligare så.

Vad har ni haft för er idag?
Kram!



Outfit #2

Här är det jag bytte om till då det blev kyligare utomhus.

Skor: Köpta i Schweiz
Jeans: Second hand
Tröja: Nelly.com
Halsband: Gjort själv
Bh: Lindex
Glajjor: Lindex

Det här är också en sån här budget outfit, hela köret gick på ca 350 kr och då har jag räknat med skorna, kläderna, bh'n, ja allt!



Rapsfält

Alltså det är så vackert här nere nu att man tror knappt att det är sant! Och rapsfälten, åhh.. Det är rapsfält här och var och dem är verkligen knallgula och otroligt fina, titta bara på bilderna vi tog idag.

Moi

Mami

Moi

Och maskrosor har vi också gott om just nu. Jag har seriöst aldrig sett så mycket maskrosor tidigare, som på bilderna nedan ser du ut här och var.




Outfit fredag

Imorse då jag vaknade var det helmulet ute men vid 11 klarnade det upp och solen kom fram så jag skyndade mig ut för att schteeeka. Efter nån timme kom dock molnen igen men kanske lika bra det så jag inte bränner mig mer. Så här såg jag ut en liten stund idag innan jag hann byta kläder då det blev lite kyligare.

Skor: Köpta i Schweiz (för typ 150 kr om jag inte minns helt fel, FYND!!)
Kjol: jencastyle.se
Linne: Monki
Halsband: Gjort själv
Glajjor: Lindex



Go morron, go moooorrrooon.


Morsning! Eller jag har vart vaken sen 9 men ändå. Igår upptäckte jag också att jag hade bränt mig *fan*, jag som tyckte jag vart så duktig på smörja mig tills jag insåg att jag mest brytt mig om att smörja tatueringarna.. Nere vid boobsen är jag i alla fulla fall ganska tomatröd, snyggt snyggt! Tror till och med att man ser det lite på bilden ovan, fast det syns mer i verkligheten. Nog om det!

Nu måste jag ner och fika för min mage kurrar som bara den.
Jag hoppas ni får en underbar dag!
KRAM :)



Videoblogg

Här kommer en videoblogg som jag spelade in till er idag.



Vilken härlig dag, lalalala..

Alltså vilken toppen dag det här har varit, det var längesen jag njöt så här mycket som jag har gjort under dagen. Egentligen skulle det regna här idag men man kan ju undra var vädergubbarna fick det ifrån eftersom vi har haft strålande sol och stekhett!

För förmiddagen gick jag ut på gården för att sola.


Jag låg och solade några timmar tills jag blev lite väl rastlös så jag hoppade i lite sommarkläder och gick ut. Gick mest bara omkring och njöt av solen/värmen i nån/några timmar. Spelade även in en videoblogg som kommer upp snart.

Hur kan man inte vara på toppenhumör en sån här dag?! :D

Vid halv sex-tiden for jag, mamma och bröderna ner till havet för att äta middag på några klippor, sedan blev vi kvar där till just efter sju då det började åska lite.

Haha, ja man kan ju undra vad jag tänkte med då jag valde de här skorna.. Nä men jag hade bara dom då vi skulle ta outfitbilderna och ett litet tag efter då jag sedan dumpade dem för att springa omkring barfota.

Sedan tog mamma en massa bilder på mig och bröderna som jag störtälskar (både bröderna och bilderna).

Mamma ville och titta fram som jag, Liam och Kevin gjorde på en bild.

Som sagt, hur kan man inte vara glad en dag som denna :)

Älskade mamma <3

Så där har min dag sett ut, bästa dagen på länge. Jag mår så jävla bra just nu alltså!! :D

Vad har ni gjort idag?



Outfit torsdag!

Nu är jag vid datorn igen! Mer om vad jag har gjort idag kommer i ett inlägg snart! Här är i alla fulla fall dagens outfit.

Skor: Nelly.com
Shorts: Avklippta jeans
Linne: H&M
Halsband: Gjort själv



Mobilblogg. Hejsan, vilken underbar dag ja...

Mobilblogg. Hejsan, vilken underbar dag jag har haft! Nu åskar det dock utomhus så jag vill inte ha på datorn då. Jag har massa bilder att visa och en videoblogg, de kommer upp då det slutat åska :) Kram




Mobilblogg. Hejsan, vilken underbar dag ja...

Mobilblogg. Hejsan, vilken underbar dag jag har haft! Nu åskar det dock utomhus så jag vill inte ha på datorn då. Jag har massa bilder att visa och en videoblogg, de kommer upp då det slutat åska :) Kram




OMG

Vilken fjortis rubrik jag fick till där ;P Har precis suttit och sett de nyaste avsnitten av One Tree Hill och Gossip girl. Du som inte vill bli spoilad, fortsätt inte läsa!

Vi börjar med OTH. Tycker det är grymt roligt att Haley är gravid igen och att Brooke och Julian äääntligen ska gifta sig, det var på tiden! Men slutet, herre min skapare, Quinn och Clay blir skjutna av psykopaten Kate, jag vill verkligen inte att dom ska dö, inte nån av dom för jag gillar dem så mycket och dom är så himla fina tillsammans, dock känner jag på mig att nån utav dem dör :'(

Sen går vi vidare til GG. Jag verkligen haaaatar Jenny, jag är så glad att hon sticker iväg nu, usch vilken människa! Åsså blev jag så sur på Chuck, varför var han med Jenny, och dessutom precis då Blair var beredd att ta honom tillbaka. Och Dan, vilken sits han är i nu, ska han bli pappa, haha. Slutet då, här blev också en person skjuten (vad är det med serier och pistoler just nu?), men Chuck, han får inte dö, jag verkligen älskar den karaktären, han kanske "bara" hamnar i koma eller något..

Spänningen är olidlig, dock var säkert det här säsongsavslutningar, måste kolla upp när nästa säsong börjar i så fall :)



Nytt i garderoben..

Idag hämtade jag ut mitt efterlängtade paket från nelly. Förväntansfullt öppnade jag paketet och spanade in mina nya grejer och bad till gudarna (eller inte, hehe) att de skulle passa och vara snygga på mig. Då jag kom hem testade jag allt och tro'r eller ej men allt passade!! Tröjan hade jag dock kunnat ta en storlek mindre då den här kanske var lite väl pösig men äh, inget som jag stör mig på så där överdrivet mycket.

Sen var ju alla grejerna snygga tillsammans också vilket jag inte riktigt hade tänkt på innan. Billigt blev det som sagt också, ca 350 kr betalades för skorna, kjolen och tröjan tillsammans (inkl. frakt), halsbandet har jag ju gjort själv, och bh'n är ett fynd från Lindex som jag köpte i höstas för 25 kr på rean.

Ps. Ni kan ju försöka att inte bli ihjälskrämda av min likbleka kropp :)

KRAM!



Outfit onsdag


Skor: Second hand
Byxor: H&M
Tunika: jencastyle.se
Halsband: Gjort själv



10 favoriter

Nu har jag plockat ihop mina 10 favvo-outfits från de senaste månaderna. Vilka gillar du mest? Ranka 1, 2, 3.



Chic


Hej hopp.
Usch, idag har vi en sån där tråkig dag igen, grått och fult ute. Som tur är har jag två Chic att läsa så jag har i alla fulla fall något att underhålla mig med.

Sen har mitt paket från nelly.com också kommit, har dock inte hämtat ut det än utan jag får göra det lite senare, hoppas att allt passar och är lika fint som på bilderna!! :)

Kram!



Och då kör vi igen..


Nu hade jag tänkt krypa tills sängs och börja läsa Eclipse, igen! Undra om det här blir tredje gången, eller fjärde..? Tror det blir fjärde, har för mig att jag läst den på svenska en gång och på engelska två gånger. Ju mer jag tänker på det desto säkrare blir jag. Men man måste ju ha läst ut den innan Eclipse premiären och damn, nu är det ju inte så farligt länge kvar (30 juni).

God natt och sov gott.
Många kramar!



Agg mot kungafamiljen..

För några dagar sedan skrev jag ju 20 sanningar om mig och en av dem var att jag hyser starka agg mot kungafamiljen, och Mimmi undrade då varför.

Först och främst tänker jag bara berätta det att jag är inte alls insatt i kungafamiljen, politik osv, är väldigt ointresserad av sådant.  Först en fråga, vad gör egentligen kungafamiljen? Bringar dom något till vårat land liksom?! Det enda jag vet är att dom typ "marknadsför" vårt land men vad fisiken, det klarar vi väl oss utan? Eller? (är som sagt inte insatt). Det jag har hört och läst om kungafamiljen är bara att dom tar svenska folkets skattepengar som dom sedan lever i lyx för. Och nu bröllopet, jag tror jag dör!! Jag vill dit och sabotera *höhö*. Nä men seriöst, jag ser inget positivt med dom, speciellt inte då allt jag hört om dom är negativt.. Det tål att nämnas ännu en gång att jag är verkligen inte insatt och har egentligen ingen aning om vad dom gör, jag utgår från grejer jag hört och läst.

Så, väldigt kortfattat men jag tror jag fick fram det jag ville! :) Haha.

Men om du vet något om dom som inte jag vet, dela gärna med dig så kanske jag helt ändrar åsikt och börjar älska dom :P



En dagens ute bland rapsfälten..

IDAG fick vi äntligen också avnjuta en härlig sommardag med ca 22 grader i skuggan! Hur underbart?!! Hela Sverige verkar ju ha haft fint väder i flera dagar nu med värme och strålande sol, medans vi har haft så grått och mulet som det bara kan bli, lite småkyligt och en del regn! Tyvärr verkar det bara vara idag vi har fint, snyft. Här kommer i alla fulla fall en dagens.

Skor: Second hand
Byxor: Lindex
Linne: Monki
Halsband: Gjort det själv



Blommigt värre

Är det något jag verkligen tycker om att fota och bara se på så är det blommor (fast mamma har tatt bilderna nedan). Tycker blommor är så jäkla vackra och alla dessa färger och former. Dock har jag ju ingen aning om vad dem heter så det skippar vi och iställer bjussar jag på massa fina bilder som tatt's idag.

Rapsfält.

Den här bilden är ju bara uuuunderbar!

Kram!



Pysslat smycken #3

Lovade ju att visa er vad jag pysslade ihop för halsband igår och jag tänker hålla mig till det löftet. Inte nog med det, har även pysslat lite idag vilket resulterade i ännu ett halsband och en ring. Jag är riktigt nöjd om jag ska vara ärlig. Här kommer en härlig bildbomb på smyckena jag gjort.

Halsband #1, stort och färgglatt pärlhalsband med inslag av kedjor och remmar.


Halsband #2, liknar väldigt mycket det ovan men det här halsbandet är i mer jordnära färger och snäppet kortare, det har även fler rämmar än det ovan.

Smycke #3, en ring med glaspärlor och swarovskikristaller.

Och här har vi dem alla samlade.

Vill man ha ett extra stort halssmycke är det bara att bära båda halsbanden samtidigt, som på bilden nedan.

Så, vad tycker ni?

Jag känner att jag har kommit in i en liten pysselperiod- har saknat det. Ringen gick ganska snabbt att göra men halsbanden tog sin lilla tid eftersom jag har trätt alla pärlor på trådar, ja flera tusen pärlor, men det var värt det :)

Psst, för några dagar sen gjorde jag ju det här hals/axelsmycket också. Checka om du inte redan sett det.



Pysslat #2

Ikväll har jag också pysslat, den här gången blev det ett halsband som jag är sjukt nöjd med!! Dock tog det sin lilla tid att göra då jag har trätt tusentals med pärlor men det var det värt. Här ser ni en sneak peak på det, hela halsbandet kommer upp imorgon! :)



Värt..?

Jag är inne i en period just nu då jag bara vill shoppa shoppa shoppa.. Kanske för att det var grymt längesen jag shoppade sist (förutom det från nelly). Var inne på H&M's hemsida igår och hittade några billiga och bra godbitar (några av dem ser ni här nedan) som jag blev grymt sugen på klicka hem, tills jag såg leveranstiden! Den svarta klänningen t.ex skulle levereras i mitten på JULI, det är ju TVÅ MÅNADER liksom :O Några andra grejer skulle levereras i juni och det var endast en grej som fanns i lagret. Sånt gillar jag inte så då tog jag bort allting från varukorgen.

Nä, när jag beställer hem grejer vill jag ha dem inom en vecka, max 2 veckor om det är något jag verkligen vill ha, annars tycker jag inte riktigt att det är värt det.

Vad tycker ni är en lagom leveranstid?

Bilder från H&M's hemsida.



Outfit måndag


Allt jag har på mig är handlat Second hand förutom halssmycket som jag har knopat ihop själv :)



Pysslat - Smycke

Här är smycket jag pysslade ihop igår kväll. Ganska annorlunda men jag gillart, piffar upp vilken outfit som helst!! :) Ett plus var ju också att det var rätt enkelt att göra.

Jag gjorde dock ingen guide om hur man gör det men om ni kikar på bilden så ser ni ju på ett ungefär, jag menar jag kikade ju på en bild och fick till det så då borde ni med få det :) Funderar dock på att sätta dit några fler kedjor fram, så de hänger lite längre, kanske fixar det ikväll om jag ids.

Ni får en hel outfitbild lite senare idag!
KRAM!



Lite hjälp tack.

Hej hopp.
Jag skulle gärna vilja ha lite hjälp om det är någon av er som kan det.. Jag ser ju som sagt på Lost nu och har sett det via Mega video.. Nu är jag på säsong 5 *skäms lite* avsnitt 3 (tror jag) men de kommande avsnitten funkar inte att se på mega video. Så, vet ni av någon sida där man kan se på Lost, säsong 5? :)
Tack.



Sneak peak..

I inlägget innan det här visade jag ett sjukt coolt smycke. Jag var bara tvungen att göra ett liknande och jag blev himla nöjd faktiskt! Det är annorlunda, men på ett bra sätt. Ni får se hela resultatet imorgon då jag ska be mamma knäppa några bilder. Här är en liten sneak peak på det..



Hur snyggt?!!!!

Hur snyggt hals/armsmycke är inte det här på en skala 1-10?!! Galet snyggt! Kanske ska försöka mig på att göra en liknande...

Bildkälla; Where Did U Get That



Klick

Beställde nyss hem lite grejer från nelly.com, ja, ni ser ju nedan vad som klickades hem. Det blir en liten tidig födelsedagspresent från la familia, så tack :)

Hade även 50 kr rabatt där så det blev ju inte alls så farligt dyrt, 347 kr inkl. frakt. Toppen ju!



Lite allt möjligt..

Har ganska precis duschat och herre gud, det behövdes verkligen. Har som inte haft någon ork och energi de sista dagarna, ja ni vet ju redan om ryggen så jag har bara legat till sängs. Skönt var det då, jag känner mig på fullaste allvar som en ny människa!

 

Och nu är det ju nästan bara en vecka kvar tills jag flyger upp till Ume (24 maj), och nästan bara en vecka tills jag fyller 20 (25 maj). Nice säger jag.

 

Och tror ni jag hunnit betat av lite Lost avsnitt under de här dagarna?? Haha jodu, nästan pinsamt många så jag tänker inte ens ta upp det. Och snart måste man ju börja läsa Eclipse om man vill ha den utläst innan Eclipsepremiären (vilket man självklart vill). Jag ser det som ett måste att ha läst boken igen innan premiären så man har ett färsk minne av vad som händer i den. Ja om jag nu kan se den i juni men jag hoppas på det (kan krocka med min ryggoperation för er som inte vet det).

 

Nu babblar jag bara på om massa onödiga saker så jag ska sluta nu. Ville mest bara säga hej och att jag blir så glad då jag ser att ni inte överger mig än om min uppdatering är lite gles just nu :)

 

Många kramar till er!




Twister

Bildkälla.

För nån vecka sedan berättade jag att jag och la familia alltid såg på naturkatastroffilmer då jag var mindre och att jag älskade dem. För en tid sedan såg vi vulkanfilmen Dante's Peak då min yngsta broder inte var född när vi betade av alla dessa katastoffilmer. Ikväll har jag och han betat av ännu en, den här gången blev det en tornadofilm, Twister! Jag minns bara små snuttar av den sen innan så det var nästan som att se den på nytt. Tycker även denna var riktigt bra och jag blir så himla faschinerad över vad naturen kan åstadkomma, inte att leka med alltså!! Nästa helg kanske det blir till att se ännu en film, jag gillar dem ju minst lika mycket som Liam :)



Och jag vet att en del av er undrar hur det är med ryggen.. Jag är bättre, men inte lika "bra" som i vanliga fall så jag tar det fortfarande väldigt lugnt, även på bloggfronten.

Kram! :)



20 sanningar om mig

Jag blev utmanad av Martina att göra denna listan och här kommer den, väldigt många och intressanta grejer om mig ;)

  1. Jag är inte alls mycket för att smsa, jag gör det men tycker det är mycket smartare, enklare och smidigare att ringa istället.
  2. Jag har aldrig övningskört.
  3. Jag är extremt nyfiken och har alltid varit det. Mamma har berättat att även då jag var liten brukade jag ofta vilja sitta med de vuxna och höra dem prata bara för att jag inte skulle "missa något".
  4. Mina bröder tycker jag är mycket strängare än mamma, speciellt den yngsta. Jag håller med, haha.
  5. Jag kollar nästan varje kväll innan jag lägger mig att det inte ligger någon oinbjuden gäst under min säng.
  6. Då jag skriver på msn måste jag göra smileys rätt ofta, tycker annars man verkar så sur.
  7. Jag har inte kikat på de nya Eclipse klippen som kommit ut och ska försöka att inte göra det heller. Inför New Moon tyckte jag att jag hade sett alldeles för mycket, vill inte göra samma misstag inför Eclipse.
  8. Jag har en inbyggd webcam i min dator men efter att jag såg Millenium-filmerna fick jag för mig att någon hackat sig in på min dator/cam och sitter och tittar på mig, så jag har satt för webcamen med en pappersbit. Haha.
  9. När jag gick i sexan bröt jag mitt högra ben (vid fotleden) och gick med gips i 6 veckor, som tur var fick jag ta av gipset dagen före jag gick ut sexan.
  10. Jag hyser STARKA agg mot kungafamiljen!!!
  11. Jag är en riktigt datanörd.
  12. Under gymnasietiden (speciellt andra och tredje året) syntes och hördes jag och mina närmsta rätt mycket i skolkorridorerna (det var framförallt jag och Hanna). Vi var inte direkt tystlåtna och diskreta av oss :D
  13. De absolut godaste snacksen som finns om du frågar mig är Estrellas Indian popcorn med cheddarsmak, MUMS!
  14. När jag var mindre kunde jag knappt äta chips, spydde alltid upp det på natten då (alltså ofrivilligt, jag var allergisk eller något).
  15. Jag älskar att baka, speciellt grejer man kan göra snygga så som cupcakes, tårtor osv.
  16. Jag skulle gärna vara lite mindre kring ändan och höfterna, dock är det rätt svårt nu då jag inte kan träna eller motionera (pga ryggen) och jag har inte direkt tänkt sluta äta.
  17. Jag pratar väldigt ofta med mig själv och har nog gjort det under många år, haha.
  18. Elvis är helt klart min favoritartist! jag älskar hans låtar, hans röst och hans moves. Synd bara att han är en döing.
  19. Jag har Nalle Puh rullgardiner i mitt rum.
  20. Nu vill jag ha axellångt hår, kan det inte bara växa ut på si så där en vecka tack?!
Jag utmanar alla er som känner er manade till det. Skicka gärna en kommentar till mig då ni gjort den! :)



Founder's day

Wow vilket avsnitt!! Pratar självklart om The Vampire Diaries och såg precis säsongsavslutningen, och hur tusan ska man nu klara sig utan serien enda till i september..?!!

Stor spoiler för er som inte sett det här avsnittet!
Gud vad mycket som hände, var ska jag börja.. Jag blev så himla glad då Damon och Elena äääntligen kysstes men sen visar det sig att det är ju Katherine, och bara det, Katherine is back in town!!! Känns som hon kommer bringa rätt mycket drama till nästa säsong, hehe. Fast stackars Damon som faktiskt trodde det var Elena, hmm..

Äntligen är Uncle John borta, usch, han gillade vi inte! Men Anna, varför var hon tvungen att dö??? Jag gillade henne skarpt! Och Jeremy, kommer han bli vampyr nu mån tro? Eller så hinner han inte dö och förblir människa..

Sen har vi ju Bonnie, tycker bara mindre och mindre om henne, okej att hon räddade dom ikväll men ändå, hon är en evil witch, höhöhööö.

Nä men vilket dunderbra avsnitt det bjöds på! Vad tycker ni andra som sett det??



Alive

Jag lever, tror jag. Jo men det är klart att jag lever, det är bara ryggen som är igång och jävlas som bara den så jag har legat i sängen precis hela dagen. Nu vet ni det ifall jag inte uppdaterar något imorgon heller.

Hoppas allt är fint med er, och god natt :)
Kram!



Outfit tisdag

Kände att det var ett litet tag sen jag klädde mig lite mer "Jennilie", det har varit så kallt på sistone så jag har mest bara velat glida runt i jeans och varma överdelar, men idag bröt jag det och trotsade kylan, haha.

Dock har jag inte övergivit min jacka än.

Skor: Second hand
Kjol: Gina Tricot
Tröja: www.jencastyle.se
Jacka: Köpt i London
Väska: Second hand
Ringar: Från blandade ställen



Lunchat

Kom nyss hem efter att ha lunchat på stan med Mamma och en gäst som vi har här hemma, vi åt den super goda buffén på Börje Olssons skafferi (tror jag det heter). Mums!

Det finns så mycket gött så man måste ta sig mat i flera omgångar annars ryms inte allt på tallriken. Min favorit utan tvekan är den lufttorkade skinkan!

Sen kan man även äta paj, där är min favvo getostpaj (tror jag det är) med soltorkade tomater .

Här mellan ska man egentligen äta ost och kex som dom också har men jag var för mätt för det så jag högg in på frukten istället.


KRAM!



Det tar sig..


Ja, jag ser allt hur håret sakta men säkert faktiskt blir längre, nu är det bara att spara, spara, spara!! :)



Stylish!!

Så här hot är jag de dagar jag vanligtvis inte postar en outfit (och förutom de dagar jag har på mig pyjamasen hela dagen). Mjukt och bekvämt, nice!

Skor köpta i Schweiz, mjukisar?? (köpte dom då jag gick i åttan, hehe), tröja jencastyle.se, jacka köpt i London.



Melon + bikini


Kom precis in efter att ha stippat av mig kläderna för att hoppa i bikinin - för första gången i år! Låg ute och sola i si så där en timme samtidigt som jag mumsade i mig honungsmelon :)



Yes sir, I can boogie

Hellu!!
Usch, känner hur ryggen börjar bli sämre idag, vill inte! Blä. Nä, jag ska inte klaga, många människor har det värre än mig! Eller jag försöker tänka så i alla fall, hehe.

Får se om jag gör så mycket idag då, är nog bäst att ta det lite lugnt annars lär jag nog bara bli ännu sämre.

Vi hörs ikväll eller nåt :)
Kram!

Och just det, haha, alltså så himla ful video det här är :P



Vote

I vanlig ordning är det dags för er att rösta vilken av min veckas outfits som ni giller mest. Själv röstar jag på måndag &söndag!



Outfit söndag!



Så här strosar jag omkring idag! Skor Second hand, byxor från Lindex, tröja från jencastyle.se och ringar från blandade ställen, dock är den helsvart (i mitten) sen jag köpte igår på Lindex!



What's happening?


Jag vet inte riktigt vad det är som händer.. Jag har bara inte samma blogglust längre, eller jag har snarare inget kuligt att blogga om :P Så ni får helt enkelt leva med att det ploppar in ett inlägg lite då och då, det kommer ju fortfarande vara dagligen men kanske inte lika många inlägg om dan som förr men det har ni ju redan märkt, hehe.

Hade tänkt skriva att "men då jag är i Ume ska jag blogga på som bara den om allt jag har för mig" men kom sedan på att det beror på hur mycket tillgång till dator och internet jag kommer ha, har nämligen bestämt mig för att lämna datorn hemma, orkar inte dra med den. Och i julas då jag hade med mig den och skulle använda en familjs trådlösa internet tog MIN dator över deras router, ja den tog över den så de var tvunga att ta dit en datorsnubbe för att fixa det, hehe.

Later, HUGS!




Gaaaaalen!

Å vad sur jag blir.. Som jag skrev i morse har min mobil vart på lagning och jag skulle hämta ut den.. Well, låt oss bara säga att jag ska skicka iväg den på lagning imorgon igen! Usch vad irriterande. Jag vann ju en mobil i höstas och den funkade bra i si så där 2 månader tills den började krångla så i dec 09 skickade jag iväg den på lagning men då jag fick tillbaka den var den precis som innan, alltså inte lagad. Sen har jag bara skjutit upp att skicka iväg den igen tills förra veckan då jag tog tummen ur röven och skickade iväg den, fick tillbaka den idag och ja, precis som, inte lagad..

Just det, det som inte funkar är att svara då någon ringer så det är ju inget litet fel bara.. Telefonen är ju touch så då det ringer ska skärmen lysas upp för att man ska kunna trycka på svara, men oftast lyses den bara upp i ca 1 sekund vid första signalen sen slocknar den. Jag hör alltså att det ringer men det går inte att svara, asirriterande.

Har dock fått höra att om man skickar in en tfn för samma problem så får man en ny tredje gången så jag hoppas de!

Nu ska jag sluta surra och sova istället :)
God natt
KRAM!



Outfit lördag!


Usch, hemska bilder på mig men jag hade inga andra att välja bland så dessa får duga för idag! Jag har i alla fulla fall på mig skor Second hand, byxor H&M, tröja & örhängen jencastyle.se, jacka köpt i London.

Vi här gräsligt väder idag också, det duggar, är svinkallt och grått, känns typ som i mars, vart är våren liksom? Sen verkar det ju bara ska fortsätta så här, nu vill jag ha sol och värme! :)

Fick med mig en ring från Ystad också, en svart och väldigt enkel från Lindex, 19.50 kr! Ni ser lite utav den på bilderna ovan fast det är inte så mycket att se egentligen.

Nu ska jag göra lite annat,
KRAM och ha en fin lördag!



Ystad.


Nej men hörrni nu sticker jag iväg in till Ystad en sväng. Måste även och hämta ut min mobil som varit på lagningsäventyr i veckan, hoppas den kommer hem lagad den här gången, den gjorde ju nämligen inte det förra gången..


Vi hörs senare!
PUSS

Ps. glöm inte att spana in vår (min och mammas) nyöppnade webbutik. Shop with a smile hos JenCa Style. www.jencastyle.se



Isobel

Psst, ni har väl inte missat nyaste avsnittet av The Vamipre Diaries?? Själv såg jag det imorse direkt jag klev upp ;) Och avsnittet nästa vecka är ju säsongsavslutningen och damn vilket avsnitt det ser ut att vara, vill-se-nu!! Checka trailern för det avsnittet! Åhh, sen måste vi vänta enda till i början på september för att se säsong två, hur ska man klara att vänta så länge hade dom tänkt?

Ps. Om ni vill se snyggingen Damon (Ian Somerhalder) shirtless ska du se den här videon och spola fram till 4:20, Eyecandy ;) Spoiler från dagens avsnitt!




Nytt.


Dessa två fick följa med mig hem idag, en bh och ett Peaceörngott!

Känns hur skönt som helst att vi är igång med webbutiken nu, som vi har kämpat och längtat alltså! Nu kan man ju börja pusta ut :)

redag idag vilket innebär Så ska det låta ikväll, får man ju inte missa, en fågel viskade i mitt öra och sa att Kevin Borg och Sebastian var med, och två kvinnor jag icket minns namnet på i nuläget.

Trevlig kväll, PUSS!!



jencastyle.se

NU mina kära vänner kan ni för första gången kika in på vår efterlängtade webbutik och shoppa. Ni klickar er enkelt in här: www.jencastyle.se

Om det inte fungerar, prova uppdatera sidan då (f5).

Shop with a smile, JenCa Style!



Outfit


Så här ser jag ut idag, ni kan se några fler bilder här om ni vill. Tröjan kommer säljas i vår webbutik www.jencastyle.se. Förresten, vi öppnar den idag så håll utkik under dagen/kvällen!!!! :D



Guuuu!


Vilken dag det har varit, har haft mycket att göra, samtal med läkare, arbetsförmedlingen, och annat men skönt nu då allt detta är gjort. Har helt enkelt inte haft tid till att blogga.

Dock så har jag något trevligt att dela med mig utav, imorgon öppnar vi troligtvis webbutiken, om allt går som det vill säga *Peppar peppar*.

Nu skriiiker sängen rent ut sagt på mig.
God natt och sov gött :)



Världens lyckligaste


För exakt ett år sen var jag nog världens lyckligaste människa på denna jord! Jag hade ganska precis fått veta att jag vunnit Klick's populära Twilight-tävling. Gosh, ett år sen, jag minns det som om det vore igår! Vilken dag det var, och vilken känsla, det är nog ingen utav er som förstår hur det kändes då det gick in i min skalle att jag hade vunnit, förstapriset. Nästan så att man skulle vilja ha det filmat då han ringde och berätta det, mina glädjeskutt, tårar och jubel, haha! Här kan ni läsa inlägget jag skrev den dagen och då jag fått veta det.



Men snygging!!

Jag har fått en ny favoritbild på Kristen Stewart, jag verkligen råälskar den här bilden på henne!

Bildkälla.

Bilderna (det finns fler om du klickar dig in på källan)  är för ELLE magazine, juninumret.



Jag lever!


Haha ja ni kan vara lugna, jag har inte gått och dött, jag har bara varit grymt upptagen idag! Och jag har nog inget roligt att dela med mig utav heller.. Eller jo! Igår fick jag hem alla bilder jag framkallat från Fuji, och idag fick jag hem förstoringarna, dom är grymt snabba på leverera sina varor och kvalitén är superfin! :)

Nu ska jag hoppas i duschen sen lägga mig och läsa, har suttit alldeles för länge vid datorn idag.
KRAM! :)



Umeå snart!


Igår bokade jag flyg till Umeå, 24 maj - 7 juni, alltså två veckor. Jag blir där över min 20-års dag, då får jag och Hannis shoppa loss på systemet tillsammans, haha *skämt*. Nä men det känns förbaskat kul faktiskt, har redan börjat planera in grejer! Ska bli så roligt att få träffa alla bekanta ansikten igen :) Nu hoppas jag bara att vulkansatanet håller sig i schack annars åker jag dit å spöar skiten ur den!!

Det var bara det jag ville tella er :),
KRAM



Outfit tisdag.


Skor Second hand, Brallor H&M, tunika jencastyle.se (vi öppnar troligen nu i veckan), jacka köpr i London.



Festligt värre


Visst tog jag en fin bild?! Haha. Nja alltså jag känner mig inte så himla festlig just nu kan jag ju säga, sitter i pyjamas och ser allmänt skabbig ut :D

Jag och mamma sitter med butiken, det drar ihop sig för öppning snart och nu har vi bara kvar sånna här tråkiga grejer som betallösningar, frakter hit och dit och blä, men snart börjar det roliga som tur är.

Nä nu ska jag fortsätta.
PUSS!



Outfit måndag!


Skor Second hand, Jeansleggings H&M, hood Bo-Ohlsson, jacka köpt i London.

Som det kan gå! Ganska nyss då vi var och handlade på Coop stod två försäljare där inne. En av dom, en kille, frågade mig vad jag hade för telefonoperatör och jag svarade att jag har Halebop och är väldigt nöjd med det. Jag snodde mig om och skulle precis gå in i butiken då han frågade något annat så jag snodde mig om igen mot honom och svarade på frågan då han sedan sa "Var kommer du ifrån?" Jag svarade att jag var från Ume och då visade det sig att han också var därifrån och även att vi gått på samma gymnasieskola (han var ett år äldre än mig). Lite kul tycker jag, att vi båda kom från Ume och gick på samma skola (samtidigt under två år dessutom) åsså träffas vi lixom på Coop nere i Simrishamn, haha.



Dagens fråga (till er)

Nu var det väldigt längesen jag körde en dagens fråga och idag lyder den så här;

Hur spenderar du helst din semester/ditt sommarlov??



Frida Öhrn

Jag verkligen störtälskar denna kvinnans röst!




Åh, så himla kul det skulle va om man var bra på sjunga, det är något som jag verkligen önskar jag var bra på!!



Allt för min syster


Bildkälla.

Jag har gråtit konstant i ca en timme nu och ja, jag är fullt seriös. Mina ögon svider som bara den och är knallröda, mitt huvud värker, jag kan inte andas genom näsan och handuken här bredvid mig är näst intill genomblöt.. Jag minns inte sist jag grät så här mycket.

Jag läste på Saras blogg att hon skulle se filmen my sister's keeper, jag har läst och hört en del om den filmen så jag bestämde mig också för att se den. Jag säger bara det, om du är lika känslig för känsliga filmer som jag se den inte. Jag tycker den var bra och den var fin på sitt sätt men absolut ingen feel good film utan en riktig feel sad/bad film! Som sagt, den var himla bra, det tycker jag men sorlig som attan.

Jag kan tänka mig att mina ögon kommer va svällde åt morgon, hehe. Och just de, du kan se filmen gratis på den här sidan.
God natt.

Förresten, här är trailern för filmen.



Rösta

Då var det dags igen, det här har ju blitt som en liten tradition ;) Vilken outfit gillar du mest?

Själv röstar jag nog på... Onsdag, eller torsdag!



Outfit söndag!


Jeans & Skärp Second hand, Linne H&M, Skjorta Testplagg till webbutiken!



Satan i gatan..


Okej jag ska försöka att inte klaga så där alldeles för mycket men lite har jag allt tänkt klaga! Den här bilden togs den 3 maj 2009, alltså ganska precis ett år sedan (exakt ett år imorgon). Jag och Hanna låg ute på mitt tak och solade i BIKINI och jag minns den här dagen för den var fruktansvärt varm! Vi låg och solade i princip hela dagen, lyssnade på Drängarna och hade vattenflaskor där för att svalka oss.

Ett år sedan, ja då bodde jag ju uppe i Umeå.. Nu bor jag i Skåne och visst, vi har himla fint väder här och man kan sola men inte i bikini, utan man sitter fullt påklädd så det är endast ansiktet som får sig solsken. Hur kom det här sig..?? Nu vet jag ju iofs också att det är ganska kallt i hela Sverige men nu får det ta och ge sig, jag vill ha värme nu! :)

Så där, nu har jag klagat färdigt för idag.



Kommer inte på någon rubrik!


Ibland är det seriöst hur svårt som helst att komma på en rubrik och de gånger man inte kommer på någon blir det en som den ovan, men det duger väl det med I guess :)

Trodde jag skulle sova hur länge som helst idag för jag var uppe någorlunda sent inatt men som tur var vaknade jag av mig själv vid 09.30, helt OK alltså.

Uteomhus är det sol, dock ser jag en del moln en bit bort så jag ska hålla lite koll på dom och om dom åker bort från oss går jag nog ut en sväng och solar.

Vi hörs later, puss!



Tro't eller ej.

Ärligt talat saknar jag Draggen!! Draggen, eller Dragonskolan som den egentligen heter är gymnasieskolan jag gick på (läste Design med textil inriktning). Haha ja, tro't eller ej men jag saknar skolan! Jag saknar att hänga i korridoren, sitta vid stekarväggen på våren, föra väsen i korridoren, men framförallt saknar jag att veta att jag ska till skolan och träffa mina fina vänner (som jag inte har träffat sen i julas nu :( ) Här kommer en bildbomb på min fina skolgång.

28 feb 2007, på en lektion, vi gick en kurs i svetsning!

18 dec 2007, jag och Hanna var väldigt tajta vid det här laget!

27 jan 2008, innan en kjolmodevisning som klassen hade. Snygga Hanna är det vi ser på bilden ;)

29 april 2008, på en av alla textillektioner.

30 april 2008, ja och Hanna hade precis haft vattenkrig (som ni kanske ser på mina byxor) och efter det la vi oss vid stekarväggen för att torka.

Hanna och Karin en annan dag vid den berömda stekarväggen!

13 maj 2008 var vi ett gäng som sydde hela kvällen för att sedan övernatta på syan!

10 sep 2008, just innan skolfotograferingen! Det var vi tre som hängde nästan alltid!

16 sep 2008, klassen lagade middag på skolan för att sedan se en dålig gratisbio, det enda bra med den var "fitte satan", hihi.

22 sep 2008, undra hur många gånger vi hann sälja fika på skolan???? Många gånger var det i alla fall, oftast för att få in startkapital till UF företaget!

3 okt 2008, vi sydde för fulla muggar inför modevisningen i jan 2009.

7 okt 2008, jag och Jossan som också var väldigt tajta :)

15 okt 2008, vi (eller egentligen inte jag men jag följde alltid med) hade ansvaret för att mata sköldpaddorna på skolan. Många timmar spenderades här inne. Hanna petar lite på sköldpaddan, haha!

28 nov 2008 gick jag och Jossan en liten modevisning på skolan!

I dec 2008 gick jag och Hanna luciatåget på skolan, jag var dessutom Lucia, därav all sterin i håret.

29 jan 2009 var det dags för den årliga modevisningen, alla plagg nedan har jag sytt (de fyra).

4 juni 2009 var det dags för balen!

Och den 10 juni 2009 tog skolan slut för alltid, vilken underbar dag det här var, stämningen var ju fantastisk, skulle gärna göra om den här dagen! :D

Jag verkligen älskade gymnasietiden, mina vänner och linjen jag gick. Kändes lite som om dom utformat linjen efter vad jag tyckte var kul och intressant, ett plus i kanten var ju också att vi hade väldigt lite plugg. Eller jag pluggade i princip aldrig och då jag gjorde det satt jag nån timme kvällen innan och det räckte för jag klarade ju alla prov och uppgifter och gick ut med någorlunda bra betyg.

 

Till er som går gymnasiet, ta vara på tiden!!




Dante's peak


bildkälla

Då jag var mindre (omkring 9-12 år) älskade jag naturkatastroffilmer, likaså Kevin (äldsta brodern) så då vi hade myskväll, ja alltså familjen, blev det väldigt ofta att vi såg på filmer som handlade om vulkanutbrott och tornados.

Idag började Liam (yngsta brodern) prata om tornados så jag tyckte vi skulle hyra en tornadofilm! Tyvärr hade dem ingen sån, därimot hittade vi filmen DANTE'S PEAK (en vulkanfilm) som vi nu har suttit och sett.

Jag minns pyttelite från den här filmen eftersom jag har sett den en gång innan, ja då jag var där omkring 9-12 år, jag minns även att jag då tyckte att den här filmen var jätte bra. Nu hade jag inte för höga förväntningar, jag menar filmen är ju trots allt från 97 och jag var liten då jag såg den och då tyckte man det mesta var bra men jag måste då säga det, jag tyckte den var lika bra nu!! Satt som fastklistrad och spänd framför filmen :P Så jag kan rekomendera denna om du gillar sånna här filmer!

Nu ska jag se ett avsnitt av Lost sedan krypa till sängs, god natt :)



Outfit lördag!


Skor, väska Second hand, tights H&M, t-shirt, kofta Bik bok, jacka köpt i London, sjal Indiska.



En dag ute i det blå (bildbomb)

Nu är jag hemma igen efter ca 4 timmar ute med broder :) Tiden sprang som vanligt bara iväg men vi har allt haft det dundermysigt!

Vi började med att luncha nere vid hamnen, det blev thaimat för oss båda.

Sedan ville han självklart mumsa i sig en mjukglass till efterrätt ;)

Vi begav oss från hamnen upp till en park som finns här och där befann vi oss i flera timmar, ja tills det var dags att bege sig hemåt!

Här är Liam fotografen ;)

Vi låg och solade lite, fjantade oss, lyssnade på musik, pratade, kikade på hans Yu-gi-oh kort osv..

Älskar den här bilden på honom, visst är den underbar?!!!

Den här gillar jag också starkt!

Sedan tog vi lite snygga kort då han skulle hoppa ;P

Nu fortsätter myset för vi ska se en film tillsammans nu,
KRAM! :)



1 maj!


Wow, första maj!! Just nu sitter jag i alla fulla fall i rummet och lyssnar på mina älskade "Drängarna", hihi. Nu hade jag tänkt höra med lillebror (Liam) om han vill hitta på något med mig, tycker det är så mysigt då jag får umgås med honom själv, han är så otroligt fin den där lilla pöjken :)

Vi hörs väl senare i guess.
CIAO!