Två flugor i en smäll

Yes nu kör vi två flugor i en smäll! Här har ni gårdagens outfit och en bild på MY BOYS ;) Ni är allt avundsjuka nu va? Huh? Huh? Förstår det, för dom är bara mina. I wish.. Haha.

Nä nu ska vi fixa oss iordning lite efter att ha sovit alldeles för få timmar inatt sen ska vi ner och käka hotellfrukost (som jag ääälskar)!! Efter det blir vi hämtade med taxi och körs till vårt hem här i Sthlm där vi bara ska dumpa våra grejer och byta om sen åker vi till stan igen. Vi hade tänkt försöka hinna träffa några, gå på stan och sen kl 18 är det dags för Eclipse igen, ser mycket fram emot det, måste se den igen :D Så, ni förstår nog att det inte blir uppdaterat här idag, kanske ikväll om vi inte är het döda då (som det känns som vi kommer vara just nu iaf).

Ha en fin dag och vi kanske ses på Rigoletto? Om det var där vi skulle se ikväll.. Hmm.
Kram!



Gårkvällens outfit

Så här skuttade jag omkring igårkväll/eftermiddag!

Skor: Din sko
Kjol: Nelly.com
Linne: H&M
Spetsjacka (Ny): H&M
Halsband: Gjort själv



ECLIPSE!!!!

Var ska jag börja.. FY FAN VAD BRA ECLIPSE VAR!!!!! Jag hade som sagt väldigt höga förväntningar på filmen och inte blev jag då besviken! Den här innehöll mycket mer action, den var djupare och mörkare, den var grym! Tror fler killar också kan gilla den här. Nu kommer massor av spoilers så ni vet!!

Okej, hade tänkt gå igenom lite grejer som jag tyckte man kunde gjort bättre, vad som var bra osv.. Över lag gillade jag filmen skarpt, den höll sig rätt bra till boken och det som var ändrat var liksom bra ändå! Det jag saknade i filmen (som jag kommer på just nu, kommer säkert på mer då jag tänker efter och klockan inte är halv 4 på morgonen..) var då Bella grät så där hysteriskt typ en hel natt då hon sagt "hej då" till Jake, tyckte inte riktigt dom fått med att hon mådde dåligt av att inte vara/träffa honom efter kyssen. Sen Victoria.. Jag var verkligen villig och öppen för att ge den nya Victoria en chans men henne gillade jag inte. Jag tycker hon var alldeles för mesig, fick inte alls känslan av att hon var så där cool, grym och hämndlysten som Rachel (gamla Vic) lyckades asbra med! Så det blir ett litet minus.

Sen det dom hade ändrat i filmen som jag tyckte var rätt bra var t.ex att Bella verkligen skar sig så blodet rann där i slutet, i boken tänker hon det ju bara! Sen att hon fick se då Jake blev överfallen! Jag hade dock gärna sett lite mer av det, att han verkligen skrek (nu låter det typ som om jag gillar att se folk plågas, haha)!

New Moon tyckte jag ändå hade sina humoristiska stunder och det hade Eclipse med! Älskade t.ex Bellas och Charlies sex-snack, haha vad jag skrattade!! (och hela biosalongen för den delen). Även då Jake i tältet sa till Edward "I'm hotter than you", (eller något i den stilen sa han) klockrent :P

Gillade verkligen att det var mycket mer fight och action i den här filmen, den var mörkare, like it! Tyckte även det var kul att man fick se då The Cullens och varulvarna var efter Victoria då Edward och Bella var i Florida.

Hmm hmm hmm, vad mer har jag att säga om den just nu..?! Den var sexigare också, såklart, mer kyssar och så. Sen fick vi ju än en gång se Jacob utan tröja ett x-antal gånger, det tackar man ju inte nej till :D Ah just det!! Kristens peruk! Stundvis tänkte jag inte på att hon bar peruk men sen vissa stunder syntes det astydligt att håret var helfail så njae, inte den bästa peruken alltså.

Sen mer om hela den här dagen och massa bilder (vi har tatt ca 450 st idag) kommer imorgon om jag hinner för nu ska jag bums isäng för vi ska upp snart igen, blee.

Ni som sett Eclipse, vad tycker ni?? Tell me!! Grejer ni gillade, ogillade, tankar och funderingar. Dela med er!! :D



*Längtar*


Tjenna! Nu har vi ganska prcis kommit tillbaka till vårt hotellrum efter att ha vart ute å käkat, köpt godis till bion och mumsat på en glass. Alltså SATAN I GATAN vad varmt det är ute, man svettas ju ihjäl, varmaste dagen hittills kan jag ju garantera!

Snart ska vi bege oss till Rigoletto där vi ska gå på midnattsvisningen och gaaah vad vi är excited! Jag har verkligen höga förväntningar inför Eclipse, tror det kommer bli den bästa filmen hittills från TTS. Hoppas hoppas hoppas den är så bra som jag tror den kommer va, det känns faktiskt som det.

Nu ska vi fixa oss lite sen sticker vi! Inatt när vi är hemma igen kommer jag nog blogga om vad jag tyckte om filmen osv, men om jag är för trött blir det åt morgon.

PUSS och ha en toppen kväll!



Snart bär det av..

God morgon! Hoppas ni alla sovit fint inatt, dte har då jag gjort! Uppe med tuppen också! Vi ska packa lite inför vår hotellnatt (haha nu lät det som om vi ska på en romantisk weekend eller något men så är det ju inte) sen drar vi för vi ska hinna med lite grejer idag också. Tror jag tar med mig datorn men om inte så hörs vi imorgon efter att vi har sett ECLIPSE som vi ska se inatt, fan vad nice!!!!! :D

Kram!



Vi vann!


Idag är vi glada flickor för vi har fått veta att vi vunnit en tävling!! Och vet ni vad, det är mycket på grund av er som jag vunnit för jag vet att ni har röstat! Det är look-a-like tävlingen jag snackar om som jag var med i på tv1000. Det var fem stycken som vann men tyvärr hamnade vi (Therese var också med i tävlingen) inte bland dem.. Idag då vi låg och solade ringde min mobil och det var en tjej från TV1000 som sa att en av dessa finalister inte kunde närvara och då jag kom 6a fick jag ta hennes plats. Wihooo. Snacka om tur alltså! Så, imorgon hämtas vi av taxi (om vi vill) sen får vi gå på midnattsvisningen av Eclipse (Twilight och New Moon visas också) sen får vi sova på hotell en natt! :D

Sen ska vi ju gå på Eclipse på onsdag också som vi har bokat så det här bli najs alltså!

Och hörrni, TACK för era röster, ni är guldvärda och jag menar det verkligen. Önskar att alla ni som röstat också skulle fått följa med, hade vart kul va?!



Måndag!

Hej hopp! Nu är vi hemma igen efter ännu en dag vid klipporna! Vi har solat och badat och idag har vi nog båda två fått lite färg! Hurra hurra! Här kommer lite pics från dagen.

Vi badade i äckelvatten, haha.

Och solade i den stekheta solen!

Och badade ännu lite mer.

På väg hem igen.

Och idag fick vi höra en rolig nyhet som jag strax ska dela med mig utav!!

Kram!



Sommar, sommar och sol, havet och vinden..

Hejsan. Jag hoppas ni mår prima idag! Snart ska jag och Therese till klipporna igen för att sola och bada. Fan vilken tur med vädret vi har haft här i Sthlm, awesome! Är det fint i hela Sverige mån tro?

En pic från midsommar!

Nu ska jag tvinga Therese att skynda sig lite så vi kommer iväg snart, fniss :)
Kramar



Sol och bad

Ännu en dag med nice väder! Vi begav oss i förmiddags ner till klipporna för att sola och bada.

För att komma till "vårt" ställe måste man gå genom massa fina kvarter där man ser att det bara bor rika för alla hus och bilar är riktigt snygga!

Ganska precis då vi kom dit skulle jag hoppa i och bada men då halkade jag på stenarna som är superhala och täckta med sånt där grönt äckligt pladask på ändan så fan vad ont jag har i rumpan och ryggen, kan knappt böja mig ner.. Bra Jennilie, bra, bra!

Nu ska jag hoppa i duschen sen ska vi fixa nå käk.
Vad har ni gjort idag?
Kram



Outfit söndag


Sandaler köpta i Schweiz och långklänning från www.jencastyle.se



The Last Song

Igår var ju jag och Therese som sagt på bio och vi såg The last song. Enligt mig var filmen helt okej, varken dålig eller super bra men Miley Cyrus.. Nej, henne tålde jag inte.. Jag tror hon var den stora anledningen till varför jag inte tyckte filmen var bättre. Tyckte allt kändes så krystat, typ som att man såg hur hur kämpade för att få fram tårarna, när hon skulle vara arg osv. Hade nån annan tjej haft hennes roll hade jag nog tyckt filmen var mycket bättre men nu fick jag som ingen känsla av den då det kändes så oäkta.

Ni som har sett den, vad tyckte ni?


Bildkälla



Lot's of pics.

Ännu en dag har gått här i Sthlm och även den här dagen har vi fotat en massa, ja, oss då ;P Haha. Imorse var det fint väder så vi hade tänkt dra ut men sen började dte helt plötsligt spöregna och åska.. Efter ett tag blev det bättre, som tur var. Vi har inte gjort så överdrivet mycket idag.. Klippt ihop filmen från Grönan som ni kan se i något inlägg ner, städat här i lägenheten och vart på bio! Vad vi såg och vad jag tyckte om filmen berättar jag i ett annat inlägg. Här kommer bilder från och till bion.

På väg hem tog vi rätt många bilder med självutlösar'n.

Det var tänkt att vi skulle se ut som om vi såg Rob Pattz men det ser mer ut som om Therese tänker "Oh no" och jag ser något hemskt, inte så lyckad bild med andra ord :D

Karate kidzzz.

Catfight!

Jag rider på en kanin!

Och en normal bild.

Nu ska vi kika på en film sen hoppa i säng. Vi hoppas på fint åt måran så vi kan dra ner till vattnet å sola å bada hela dan!

Kram och sov gött =)



Outfit lördag

Idag har jag busat omkring i dessa kläder;

Skor- Din sko
Byxor- H&M
Linne- H&M
Halsband- Second hand
Jacka (NY)- Gina Tricot



Film från Grönan




x4





Dinnertime

Morsning morsning =) Hoppas ni alla hade dte trevligt igår, det hade jag! Efter det att jag bloggade igår satte vi igång med maten.

Och tro't eller ej men det blidde gött gött.

Therese tyckte också det än om det inte ser ut som det på bilden :P

Sedan satte vi på en film, Nightmare on Elm Street och mumsade i oss jordgubbar med socker och grädde.

Idag får vi se vad vi hittar på, vi kanske åker in till stan en sväng för kolla läget eller så.
Kram



Midsommarbilder

Ingen har väl missat att det är midsommar idag?! Inte då jag och therese i alla fulla fall. Här kommer ett bildregn från våran dag än så länge. Vi har tagit det väldigt lugnt men ändå haft trevligt och kul =)

Vi började med att åka in till stan för att köpa jordgubbar som vi ska smaska i oss sen ikväll.

I väntan på tunnelbanan då vi skulle hem..

När vi kom hem gav vi oss ut på en liten promenix i skogen för att plocka blommor till våra midsommarkransar.

Sen började vi pyssla.

Och visst blev dom fina allt! Dock gjorde Therese sin snäppet för stor (eller flera snäpp för stor) så hon fick göra en nödlösning.

Vi åkte iväg på lite midsommarfirande i närheten.

Sen satte vi oss nere vid vattnet en sväng och bara chillade.

Nu hade vi tänkt laga mat, vi har nämligen inte käkat än, eller vi fikade när vi kom hem för vi var vrålhungriga så nu hade vi väl tänkt leka kockar!

Trevlig kväll =)



Outfit fredag

Idag har jag sett ut så här;

Skor Din sko
Klänning Bik Bok



Midsommarkrans

Hej och TREVLIG MIDSOMMAR på er :D Vad hittar ni på idag? Tell me. Själv har jag och Therese precis gjort varsin midsommarkrans och visst blev den väl sommrig och fin?! Dock hade vi varken nån ståltråd eller tråd/snöre så vi har fått improvisera, det blidde tejp, men det funkade ju. Snart ska vi iväg på ett midsommarfirande här i närheten och efter det ska vi laga go' middag.

Vi hörs väl senare ikväll och ha en grymt fin dag,
Många kramar.



Sista chansen

Nu är vi i slutspurten av look-a-like tävlingen och än en gång tigger jag om era röster, bara för att jag så gärna vill se Eclipse den 29onde =) Det går väldigt snabbt att rösta och man kan göra den en gång om dagen.

Så här gör du för att rösta; Klicka dig in på http://www.tv1000.se/eclipse och lite längre ner på den sidan finner du den här texten "Rösta på dem som du tycker är mest lik någon från Twilight" där du klickar. Till höger finner du "Sortera efter", välj "Mest lik" där ser du en bild på mig som Alice Cullen åsså står det mitt namn Jennilie. Klicka på min bild så öppnas ett nytt litet fönster där du väljer hur lik du tycker jag är (fullmånen är bäst och jag hoppas att du väljer den) och sedan klickar du på Rösta. KLART! Det går riktigt snabbt och jag skulle som sagt bli himla glad om jag fick din röst.



Vilken fin dag det har varit..

Vilken himla tur vi har haft med vädret under våra dagar i Sthlm hittills och idag var inte sämre, klarblå himmel, strålande sol och hetta. Vi bestämde oss för att gå till nå vatten här i närheten, sagt och gjort. Vi lade oss på några klippor.

Sedan tog vi båda årets första dopp! Det var faktiskt riktigt varmt i vattnet, hör och häpna! Therese.

Sen har vi legat och solat också såklart =)

Och badat ännu lite till.

Och solat igen..

Då klockan började närma sig 18 begav vi oss därifrån för att åka och handla mat tills imorgon. Så här har jag sett ut idag under de stunder jag haft kläderna på.

Kjol Second hand, linne H&M, glajjor Lindex.

Therese =)

Nu ska jag hoppa i duschen sen hade vi tänkt kika på någon film, vi får se vilken det blir.

Puss!



En dag på grönan

Hejsan, än om många av er säkert sover nu. Mobilbloggade idag men ser ju nu att det tydligen inte kom fram, trist. Just efter lunch åkte jag och Therese på Gröna Lund där vi spenderade heeela dagen, vi åkte därifrån klockan 22! Vi har iaf haft sjukt roligt, fan vad vi har skrattat idag :D En riktigt lyckad dag och vädret, damn vilket underbart väder det var! Här kommer i alla fall världens största bildbomb!

Söta Therese på Grönan :)

Vi träffade på en brud!! Och lång var hon då.

Jag tvingade Therese att åka frittfall då hon aldrig tidigare gjort det, eller jag behövde egentligen inte tvinga så mycket, hon var rätt villig.

Fikapaus.

Inne i lustiga huset som var ett av mina favvoställen idag :D

Vi är så jäkla stabila alltså :P

Egobilder, vad annars ;)

"Apan"

Sedan satte vi oss i den stekheta solen och vid vattnet å mumsade i oss kulglass.

Vi passade då på att vila lite och bara sitta å njuta i solen.

Vi åkte karuseller som bara den!

"Råttan"

Åsså de lustiga speglarna. Älskar den här bilden, vet inte varför men jag gör det bara.

Vi har riktiga hängpattar alltså!

Anorexiabarn.. (speciellt Therese)

Vi träffade på världens härligaste tjej, hon var störtskön! Therese vann sig en hatt!

Min macka var väldigt fin efter att ha legat i min väska..

Uppe i frittfall körde vi på "apan".

Och en annan gång tummen upp!

Mot slutet åkte vi barnkaruseller, bland annat det här mini pariserhjulet!

Vi körde bil!

Och red på hästar.

Näa alltså satan i gatan vilken bra dag vi har haft, har haft hur jäkla kul som helst!! :D Sen har vi spelat in 38 klipp tror jag att jag fick det till som vi hade tänkt klippa ihop lite då vi får tid till det :)

Nu ska vi snart hoppa i säng.
Sov gott, kram



Outfit onsdag




Grönan

Morsning! Tänkte bara önska er en fin dag :) Här skiner solen och vi ska snart bege oss mot grönan där vi hade tänkt åka karuseller och ha det trevligt hela dagen.

Puss!



Outfit tisdag!




Lite bilder från dagen..

Idag har vi tatt det himla lugnt alltså men det var rätt skönt att inte stressa eller så. I eftermiddags åkte vi i alla fall in till stan där vi strosade omkring och shoppade i några timmar innan dom stängde. Sen gick vi och handlade mat, vuxenpoäng till oss :P Här kommer bilder, mycket egobilder på oss.

På bussen på väg till t-banan.

På väg till stan.

Jag var och hämtade ut min Eclipsebiljett och fan vad taggad jag är på den filmen alltså!! Jag tror det kan bli den bästa av dem som kommit ut hittills!

Tycker det här var så jäkla snyggt ;)

Efter vår shoppingrunda.

På väg hem.

Alltså det är helt sinnesjukt att det här är bara tredje gången jag och Therese träffas.. Vi började prata via våra bloggar för ett år sedan, sen i oktober 09 åkte jag till henne i Gbg över en helg, första gången vi sågs. Det klickade direkt mellan oss och vi hade förbaskat kul den helgen! I november 09 åkte vi till Sthlm tillsammans för att bl.a gå på bloggvisningen av New Moon, vi stannade där i tre nätter tror jag det var.

Sammanlagt har vi bara träffats ca en vecka då, känns som jag känt henne hur länge som helst alltså! Nä, jag är förbaskat glad att jag liksom vågade fråga om jag kunde komma och sen att dte verkligen blev av för vi har verkligen skitkul tillsammans!

Nu ska vi snart lägga oss så vi orkar med morgondagen.
God natt, kram :)




Kristen signerar min bok..

Var inne och kikade lite på Twilightsidor då jag helt plötsligt fick syn på dessa bilder där jag och Therese syns, alla bilderna har jag lånat från rstvideo.com.

Taylor och Therese :D

Här ser ni Therese till höger och när hon filmar med min mobil. Alltså fatta hur nära honom vi stog, jag menar jag står ju precis till vänster om Therese, han står alltså precis framför mig på bilden!

Samma här..

Här signerar Kristen MIN bok :D <3

Och här var då hon beklagade sig över att hon inte kunde ta någon bild med mig, hon tittar PÅ MIG liksom :D

Jag vet att det blir mycket bilder och så från det här nu men det tänker jag inte beklaga mig över för jag älskart!! :D <333



FILM från gårdagen!!

Igår filmade vi som sagt ganska mycket och jag har klippt ihop en liten film här. Dock har vi kanske filmat 25 minuter (endast på Kristen och Tay) eller något med min mobil också men jag har inte med mig sladden så jag kan föra över dem till datorn, så dem kanske jag klipper ihop då jag kommer hem för dom klippen är rätt bra faktiskt.

Enjoy.

Förresten här kan ni se ett litet klipp från igår, ni ser mig och Therese i kön under kanske 2 sekunder, haha, vi syns 01.14 ungefär.



Two more pics.

Morsning! Igår låg jag uppe rätt länge, vid 03.30 tror jag att jag la mig för att sova. Jag och Therese hade sagt att vi skulle ta en riktigt sovmorgon idag eftersom vi inte sovit många timmar alls de senaste två nätterna, men tror ni att jag vaknar av mig själv ändå vid 09.30. Åh! Men men.

Här kommer i alla fulla fall två bilder till från igår. Jag kan fortfarande inte fatta att jag har fått se dem (dessutom blir det ju andra gången jag fått se Kristen!!!!!) , ta bilder på dem och med Tay, säga några ord, ögonkontakt osv. Känns som om jag drömt allt.

Hade tänkt kika igenom filmerna vi spelade in igår nu så lägger jag upp några av dem här sen. Har dock rätt många filmer på mobilen också (bl.a där jag tar bilden med Tay) men sladden är hemma så de kommer upp i juli när jag är hemma igen!

Nu ska jag nog gå och väcka Therese snart :)
Kram!



TWILIGHT FAN EVENT!!! Jag fotades med TAYLOR!!

Alltså jag vet inte var jag ska börja, jag kan inte med ord beskriva hur jävla bra och lyckat det var!!! FUCKING AMAZING!! Det här var en av mina bästa dagar i mitt liv, jag är så glad nu att jag tror jag ska spricka. *Andas Jennilie, andas..* Nä men seriöst, ni som inte var där, ni missade något helt fantastiskt och jag tror att alla som var där tyckte det var lika bra som jag och Therese! Nu blir det en stoooor bildbomb men det står ni nog ut med ;)

Therese och jag på väg till Hovet, just efter 5 på morgonen..

Då vi kom fram var det bara att ställa sig i kön då det redan var en hel del folk där, vi fick plats nr 150 och 151. I början tyckte vi att vi hamnade långt bak men sen då det bara kom mer och mer människor insåg vi att vi hade himla bra platser ändå!

Vi frös så förbannat mycket så vi gick in och skaffade massa tidningar vi kunde sitta på sen köpte vi en lite varmare filt som vi kröp in under, snacka om att det blev skillnad!

Snygga som vanligt!

Vi fick syn på en assnygg Volvo!

Det närmade sig insläppet..

Ja, här ser ni ett fåtal av dem som var efter oss i kön..

På plats inne i Hovet och vid världens bästa plats om du frågar mig!! Vi stod närmast gallret där Taylor Lautner och Kristen Stewart sen skulle gå men ändå nära scenen, ca 4-5 meter från där dom satt.

Taggade och peppade till tusen!! :D

Vi var väl just under 9000 personer där, så ja, det var fullpackat men jävlar vilken stämning det var. Otroligt kul och fantastiskt!

Blev förvånad då det visade sig att jätte många hade rest hit från bl.a Norge, Finland och Danmark.

"Värden", han var faktiskt himla duktig och rolig :D

Sedan var det massor av olika uppträdanden som bara ökade stämningen om möjligt.

Då vi hela Hovet fick syn på stjärnorna blev det en jävla massa skrik och jubel där inne, det var mäktigt må jag säga! Här har vi självaste Taylor Lautner och fan vad snygg han var!! Han var så mycket snyggare i verkligheten än på bild!!

En underbar bild på honom.


Det kändes så sjukt och otroligt då han kom så nära en :D

Jag hade bara sett att han skrev autografer så när han kom där jag stod bad jag om en bild och han ställde snällt upp på en. Alltså ser ni, det är jag och TAYLOR!!!!!! Och han är liksom vid mitt huvud, vi rörde i varann och såg på varann i ögonen. Nu låter jag som värsta fjortisen men det var så himla kul, underbart och fantastiskt! Nog för att jag ser helt skabbig ut men det bryr jag mig inte om nu. Efter att han ställde upp på bild med mig började alla fråga om det, haha.

På andra sidan gick Kristen.

Taylor och Therese!

Hottie.

Efter att ha skrivit en massa autografer och tatt bilder med fansen begav de sig upp på scen där det fick svara på lite frågor och så.

Tycker dock att publiken var rätt så respektlösa mot dem, då det pratade skrek bara alla så varken vi eller dom kunde ju prata eller höra något.

Vi var glada som bara den!! :D

Och Kristen var ju bara dundersnygg! Kolla klänningen och benen liksom, klackarna också för den delen.

Sedan bytte hon och Tay sida så nu var det vår tur att ta bilder på henne och få autografer. Jag frågade henne om jag kunde ta en bild med henne och då kollade hon på mig och sa något i stil med "I'm sorry but I can't, they told us we don't have time for it. I really am sorry", och då hon sa det samtidigt som hon tittade på mig kändes det verkligen som om hon var ledsen över att inte kunna ta bilder med dem som ville det. Men det gjorde inte så där överdrivet mycket, fick ju hennes autograf, jag hade ögonkontakt med henne och pratade med henne så ;) Dock var det några som fick ta bilder med henne då hon kommit till slutet för jag antar att det då visade sig att de hade nån minut över.

Här ser ni Kristen till vänster och Taylor till höger.

Mina autografer, Kristens och Taylors :D

Under dagen hängde vi lite med dessa tjejer också, bl.a Ida och Julia som bloggar på thetwilights.blogg.se. De andra kommer jag tyvärr inte ihåg namnen på.

Nä men alltså fan vilken jävla underbar dag det har varit, kan knappt fatta att jag vart med om det här på riktigt, känns som en dröm bara! Vill bara ställa mig upp och skrika ännu mer (som om jag inte skrikigt tillräckligt för en hel livstid under dagen, haha). Kan inte beskriva med ord hur jag känner mig just nu och hur jag kände när dom kom. Lycklig, för att göra det enkelt och kortfattat.

Sen har vi filmat hur mycket som helst också men det kommer upp någon annan dag!


Nu ska Therese få blogga lite sen ska vi krypa till sängs.
Vi hörs.
Puss och god natt! =)



Framme och tidig morgon..

Hej hopp! Nu är jag på plats i Stockholm stad med Therese, vi har packat upp våra grejer och planerat lite inför morgondagen! Gissa när vi måste kliva upp.. 4!!!! Galet, jag kommer fan va helt dööööd, haha. Nä så nu blir det bums i säng!

Imorgon sitter vi och köar utanför hovet hela dan så räkna inte med nån uppdatering förrän på kvällen (om ens då).

God natt, puss!



Snart så snart

Hej. Ja nu är jag snart framme i Estocolmo, eller om ca en timme, skönt! Min rygg är halvt död och jag är trött som ett as då jag bara hann sova ca 4 timmar inatt. Jag brukar alltid kunna sova på bussar men tydligen inte den här gången då jag verkligen skulle behöva det. Måste på tossi också, har hållt mig hela dan för jag tycker inte om att gå på toaletter på bussar och flygplan :P Minns inte sist jag gjorde det heller, flera år sen måste det vara! Nä det här var ju inte så intressant så nu avslutar jag med en bild.


Kram!



Jag är avis..

..på mammas gamla pjux som är en ynka storlek för små åt mig :'(



En veckas outfits

Vilken är din favorit? Själv säger jag Måndag och söndag..Eller lördag kanske..



Outfit söndag

Så här reser jag idag.

Skor: Din sko
Byxor: Second hand
Tröja: Second hand
Sjal: www.jencastyle.se
Jacka: Köpt i London
Hatt: Tally Weijl (i Schweiz)



Awesome!!

Så himla skönt!! Är i Malmö nu där jag bytt till buss som jag precis hoppat på och här har dom internet och eluttag så nu känns det inte alls som om resan blir lika jobbig då jag kan sitta här och surfa och se filmer hela dan :) Än om det är lite småskakigt, hehe.



Packar och sånt..


Hej så här mit i natten.. Vid 22.30 började jag packa min resväska, är som vanligt ute i sista sekunden. Jag har packat i, plockat ur, packat i lite mer, plockat ur något annat.. Nu verkar jag dock har fått ihop packningen, än om jag inte är heelt klar än. Usch vad jag hatar att packa!

Åt morgon börjar min långa resa (som kommer ta äckligt många timmar) till Sthlm så det lär inte bli någon uppdatering imorgon, så ni vet.

Sen skulle jag vilja passa på och ta upp den här look-a-like tävlingen igen som jag är med i.. Hehe jag tjatar, jag vet :D Men du mer än gärna gå in och rösta på mig, jag skulle bli så himla glad, verkligen och än om du har röstat en gång så kan du göra det igen.

Så här gör du för att rösta; Klicka dig in på http://www.tv1000.se/eclipse och lite längre ner på den sidan finner du den här texten "Rösta på dem som du tycker är mest lik någon från Twilight" där du klickar. Bläddra vidare på nästa till sidan 3 där min bild ligger just nu, ja du ser alltså en bild på mig som Alice Cullen åsså står det mitt namn Jennilie. Klicka på min bild så öppnas ett nytt litet fönster där du väljer hur lik du tycker jag är (fullmånen är bäst) och sedan klickar du på Rösta. KLART! Det går riktigt snabbt och jag skulle som sagt bli himla glad om jag fick din röst.

Nu ska jag packa i det sista och sen försöka lägga mig..
God natt =)



Black princess (outfit)


Skor: Köpta i Schweiz (typ för 70 kr!!).
Klänning: Bik Bok (49 kr).
Skärp: JenCastyle.se (69 kr).
Jeansjacka: H&M (tror jag köpte den för 149 kr).

Ca 350 kr för rubbet, billigt och bra!



Nytt i garderoben

Var som sagt på loppis idag och fick med mig lite plagg hem.

Jeans 25 kr. Tyvärr var de lite små i midjan så jag kan inte knäppa dem :P Men jag får väl ha en lite längre tröja till som på bilderna så det inte syns, hehe.

Jeans som satt som en smäck, 25 kr. Och rosa chinos 25 kr.

En ljusbeige jacka 25 kr. Vet inte vad jag ska tycka om den.. Gillar modellen men tycker kanske att den var lite stor?! Vad tycker ni?

Åsså dessa.. Haha. Alltså jag tycker egentligen att dem är ganska gräsliga men kunde som ändå inte låta bli dem. För 20 kr blev dem mina.. Funderar på om man kanske skulle försöka pimpa dem på någe vis.



Ännu en underbar dag..

Hej. Ni får ursäkta frånvaron men jag har varit ute precis hela dagen och har inte orkat mobilblogga. Igår till idag var jag och minsta broder ensamma hemma så vi har haft nedrans mysigt tillsammans. Nu på förmiddagen traskade vi in till Simrishamn där vi sedan gick på loppisen i Suckarnas gång (favvoloppisen på sommarn!!). Fick med mig lite grejer hem som jag visar strax.

Lite av min outfit som också kommer upp snart.

Efter loppisen köpte vi varsin glass och satte oss i "vår" park där vi satt nån/några timmar.

Lite senare blidde vi hungriga så vi gick till ett fik där vi käkade laxsmörgåsar.

Sedan gick vi till parken igen och spenderade ytterligare några timmar där. Men nu är jag hemma igen och måste väl börja packa, åt morgon åker jag ju mot Sthlm där jag kommer spendera 10 dagar tillsammans med Therese, ska bli grymt kul!! :D

Kram.



Jag och brorsan!

Ikväll har jag och brorsan en syskonkväll. Vi har precis legat i min säng och kikat på Sunes sommar, käkat hallonpaj med glass och vindruvor och myst. Här kommer några snygga cam pics på oss.

Min cooooola brorsa, han ser ut som en liten gangster!! B)

Nu ska vi hitta på något annat.
Trevlig kväll på er :)



Fucking lost!

Haha alltså... Har sett sista avsnittet av LOST nu men jag fattar typ ingenting?? Spoilervarning!!!!

Var dom alla döda? Efter att dom dog på ön eller? Innan kraschen? Och hur kunde Jacobs brorsa bli den svarta röken? Jag vet att han föll ner där i ljuset (som var vad??) men hur blev han till röken? Och The Others, i början, varför tog dom alla människor? De på listorna..? Alltså hela serien känns som ett stort jävla frågetecken! Jag är typ arg, seriöst! Kan man få svar på frågorna eller?? Dom går ju vidare till nästa grej innan man fått svar på sina frågor.. Och Libby, vad gjorde hon på psyket? GAAAAH!! Nej, fy fan vad jag är besviken på serien, nu sitter jag här med fler frågetecken än någonsin. Men mest nu sista avsnittet, jag fattade inte det här med död och det, någon som kan förklara det för mig?



Inge sol å bad..

Nähä du, idag har vi å inge sol och bad väder inte.. TYVÄRR! Sitter och ser det allra sista LOST-avsnittet just nu, känns faktiskt skönt att serien är över för herre min je vad den spårade alltså!! Jag började ju se LOST för nån/några månader sen för att Ian Somerhalder (SNYGGINGEN/Boone) var med men sen då han dog var jag ju fast. Det var bra typ de två första säsongerna men vad hände sen alltså? Allt blev liksom bara knepigare och knepigare och det är fortarande grejer som jag inte alls förstår och tror inte heller jag kommer få svar på dem. Nä, skönt att se det sista avsnittet nu så behöver jag inte tänka mer på den här serien, förhoppningsvis.

Önskar det var lika fint ute nu som igår och i förrgår..



Fota fota fota

Igår kväll var jag och mamma och fotade lite till JenCa Style bloggen igen, det var så förbaskat vackert ute alltså!! Kika bara på bilderna nedan (mamma har tatt dem).

Det ser nästan ut som om jag glöder :P



Ledigt

Idag blev det en riktigt enkel och ledig outfit.

Sandaler, shorts, linne, bikini H&M, hatt Second hand, glajjor RayBan



Turban

Idag är det precis lika fint väder som igår, fast varmare. Jag har legat ute och solat och bara tatt det lugge och nu börjar jag bli lite brun faktiskt, man ser i alla fall bikinilinjerna ganska bra. Så här ser jag ut just nu (sjalen har jag i håret är för att skydda det).

Vad har ni gjort idag?? =)



Gårdagen

Som utlovat ska jag berätta mer från gårdagen, och visa fler bilder såklart, kom hem några hundra bilder rikare, visar dock bara några här (som ni nog förstod).

Igår var det soligt och fint så vid 11-12 tiden åkte jag och broder ner till stranden och havet där vi hade super mysigt. Vi badade (eller han badade, jag tittade på, hehe), kastade boll, pratade, åt en massa och solade såklart! Jag önskar jag kunde säga "åhh vad brun och fin jag har blivit", vet dock inte om jag är mer röd än brun eller tvärtom, måste utforska det lite mer snart :P

Här kommer lite bilder.
Jag, broder och alla blommande rosenbuskar som doftade så himla gott.

Jag lekte Hulken, typ..

Älskade, sötaste, finaste broder och jag.

Hans blick här är ju klockren! Haha.

Nä, nu måste jag gå ner och krama honom lite extra känner jag.

Den flerväckade magen :P

Vid middagstid kom fler familjemedlemmar och joinade oss (dom är inte med på bild, doch har mamma tatt några bilder).

Typ så här satt jag hela dagen, fast i bikini då och utan glajjor. Det är så där megasnyggt att jag har färg på hela framsidan av kroppen och på baksidan är jag helt kritvit nu..

vid 20-tiden drog vi oss hemåt igen, det blev alltså en heeeldag på stranden. Mys!



En bild från dagen..

Jag bjuder på en bild från dagen, vad jag har gjort idag och fler bilder kommer imorgon för nu ska jag med raketfart krypa till sängs, kan knappt hålla uppe ögonen..

God natt :)



Outfit onsdag

Kom typ ganska precis hem, har alltså vart borta precis hela dagen. Visar bilder och berättar om dagen om ett tag eller åt morgon, så många bilder att gå igenom :P Såg i alla fulla fall ut så här;




Bye bye

Nu sticker jag ut i solen igen, bjuder på bilder sen i eftermiddag/kväll.



Morsning people


Godmorgon allihopen!
Tro't eller ej men det är soooooool ute!! :D Haha, ställde väckarklockan i morse så jag skulle kunna vara ute mest hela dagen ifall det skulle vara sol. Ska bara slänga i mig lite frukost bara.

Kommer nog inte bli så bra uppdaterat här idag, ni lär ju se helt enkelt, kan därimot säga att jag uppdaterat den här bloggen lite. Kika in.

Många kramar.



Webcam

Det här roade jag mig med tidigare idag..

Nu; God natt



Fotat..

Har ganska precis kommit hem, jag och mamma stack in mot "stan" en sväng för att fota bilder till JenCa Style bloggen. Det var en underbart vacker kväll, hur fin som helst och mild dessutom. Här kommer några "behind the scenes" bilder.


Härliga bilder va?! :)
Nu ska jag redigera bilderna sen krypa till sängs för rykten säger att det blir fint väder här imorgon, håller tummar och tår för det!

Kramar!



Outfit tisdag


Idag fick 8-åriga broder agera fotograf men det gick ju bra det med!! :) Jag har i alla fulla fall på mig;
Skor: Din sko
Byxor: Second hand
Tröja: Nelly
BH: Lindex
Halsband: Gjort själv



Black or White?

Nelly har fått in ett par skor som är to die for!! Vill ha - Måste ha! Men frågan är, vilken är snyggast, svart eller vit? Tänker jag snabbt väljer jag svart, jag gillar svart, det är snyggt och passar till allt men om jag funderar lite längre vet jag inte.. Jag har inga vita snygga klackar och nu till sommaren är det ju nedrans fint med ljusa färger på fossingarna, och vitt kan man ju matcha med en hel del också, sen har jag ju massa svarta skor redan- MEN, jag har ju inga sånna svarta.. Svart, vit, svart, vit, svart, vit??

Come to mama..



Vote-time

Här är förra veckans outfits, vilken/vilka är din favorit? Själv röstar jag på Söndag 1 och Tisdag!



Outfit måndag!

Idag strosar jag omkring i mjuka och super bekväma kläder.

Skor- Nelly.com
Byxor- H&M
Linne- H&M
Kofta- Jencastyle.se
Halsband- Gjort själv
Glajjor- RayBan
Ring- Lindex



En outfit från igår


Igår hann vi fota två outfits jag hade på mig och här är den andra. Om ni undrar var något kommer ifrån är det bara att fråga.



So much me




Hairspray


Bildkälla.

Hej!
Igårkväll såg jag på filmen Hairspray som gick på 4an och åh vad jag älskar den filmen (har sett den innan också). Man blir så glad av den och jag ÄLSKAR musikalfilmer, kan nog vara min favorit, Grease är ju en klar favorit! Älskar alla låtar, danser och att man blir så glaaad, hihi! :)

Ni som har sett Hairspray, vad tyckte ni om den?

Sen skulle jag vilja passa på och ta upp den här look-a-like tävlingen igen som jag är med i.. Om du inte har röstat får du mer än gärna gå in och rösta på mig, jag skulle bli så himla glad, verkligen :)

Så här gör du för att rösta; Klicka dig in på http://www.tv1000.se/eclipse och lite längre ner på den sidan finner du den här texten "Rösta på dem som du tycker är mest lik någon från Twilight" där du klickar. Bläddra vidare på nästa till sidan 3 där min bild ligger just nu, ja du ser alltså en bild på mig som Alice Cullen åsså står det mitt namn Jennilie. Klicka på min bild så öppnas ett nytt litet fönster där du väljer hur lik du tycker jag är (fullmånen är bäst) och sedan klickar du på Rösta. KLART! Det går riktigt snabbt och jag skulle som sagt bli himla glad om jag fick din röst.

Nu ska jag kila ner och trycka i mig lite frulle.
Kramar :)



Outfit söndag 13 juni


Skor- Din sko
Shorts- Brorsans avklippta jeans
Skärp- Second hand
Linne- En present (var dock en t-shirt innan)
Halsband- Second hand
Ring- Gjort själv
Kavaj- Second hand



Pysslat - Ringar

Som ni kanske märkt har jag kommit i en liten pysselperiod och här är fyra ringar jag har gjort under de senaste dagarna.



Going out of my mind


Godmorgon!
Har ganska nyss kommit ut ur duschen så nu känner man sig som en ny människa, typ. Alltså jag blir snart GAAAALEN! Seriöst, vad har vädergudarna emot mig?! VA?! VA?!!!! Först hade norrland hur varmt och fint som helst medans vi här nere hade tråkigt väder (ganska tråkigt i alla fall), sen åker jag upp till norrland, nä men då försvinner värmen och det blir inte alls fint utan då kommer värmen och solen hit ner. Nu är jag tillbaka här nere men då försvann självklart det fina vädret. ÅHHHH. Vart är sommaren liksom? Jag har sett fram emot solen och värmen sen den försvann i höstas men någon där uppe vill göra tvärt emot vad jag vill. Kul. Not.

Vilket roligt inlägg det här blev, bitterfi**an Jennilie är framme, haha. Nä okej, jag ska vänta nån vecka till, sen får jag ett utbrott eller något i den stilen.

PUSS på er :)



Remember me

Äntligen kan jag också säga att jag sett Remember me, skäms nästan över att jag inte sett den förrän nu. Nu kommer det spoilers för er som inte sett filmen så sluta läs nu (läs bara sista meningen i det här inlägget som är i fet text).

Oh så bra den var, dock sitter jag här med röda ögon efter tårarna som kom där på slutet. Tyvärr läste jag en blogg förut som inte hade spoilervarning så jag hann se att han (Tyler) skulle vara i WTC och dö på slutet.. Men jag kunde ändå inte låta bli att tänka, neej, inte han, gå inte in där!! Men vi vet ju alla hur det slutade. Kul att se han (Robert Pattinson) i en sån roll också, tyckte han gjorde det himla bra, han kanske inte ens behövde "spela" att ha så kort stubin, vem vet, haha.


Nä men ni som inte sett filmen, SE DEN!!



The short second life of Bree Tanner

Det här inlägget innehåller spoilers från både Eclipse och The short second life of Bree Tanner!

Bildkälla.

 

Igår läste jag ut boken om Bree Tanner och självklart var den himla bra, i riktig Stephenie Meyer anda (självklart). Redan första gången jag läste Eclipse ville jag inte att The Volturi skulle döda Bree. Jag såg framför mig hur The Cullens tog hand om henne och lärde henne leva på deras sätt och att hon skulle klara av det. Hon verkade redan i Eclipse oförstådd, rädd och villig. Dock vet vi ju alla hur det slutade med Bree..

 

Jag tycker det var väldigt intressant att läsa tsslobt, att man äntligen fick förstå lite mer hur det var att vara en newborn och hur de levde på det "riktiga" vampyrsättet, våld och människoblod. Än om jag visste att boken skulle sluta med att Bree dör hoppades jag att det skulle bli ett annat slut för henne, för hon var verkligen en god vampyr om du frågar mig. Hon ville ju inte slåss utan enda anledningen till varför hon följde med dem var för Diegos skull- som sedan visade sig vara död. Nej, nu gillar jag slutet ännu mindre än innan och önskar ännu mer att The Cullens skulle fått ta in henne som en familjemedlem. Fucking Volturi!

 

Vad tyckte ni om boken? Tankar? Funderingar?




Look-a-like

Hej hopp. Vill ni göra mig super duper duuuuper glad? Lägg då en röst på mig här, (om länken inte funkar klicka här, sen på "Tävla och vinn premiärbiljetter till Eclipse") lite längre ner finner ni texten "Rösta på dem som du tycker är mest lik någon från Twilight", där finner ni en bild på mig åsså står det Jennilie. Klicka på min bild och lägg din röst (fullmånen är bäst), det tar bara nån sekund. Skulle ju vara himla kul att vinna, eller jäkligt kul rättare sagt! :D Okej, jag är inte slående lik Alice men jag gjorde mitt bästa i alla fall (det är en look-a-like tävling).

Kramar.

Ps. Lämna gärna en liten kommentar till mig om ni röstat :)



Outfit fredag


Skor: Second hand
Klänning: jencastyle.se
Ringar: Blandat
Jacka: Köpt i London
Örhängen: jencastyle.se
Väska: Second hand



En liten sneakis

En liten sneak peek på hur jag ser ut idag. På mig har jag en ny klänning som jag verkligen tycker om, den är så där härligt sommarfin. Nu på förmiddagen har jag vart på yngsta broderns skolavslutning och vilken otur dom hade med vädret. Regn, kallt och mulet. Nice (not).



Bekräftat - Breaking Dawn blir TVÅ filmer!!

Men YES! Åh vad glad jag blev nu! Läste precis på twilightsweden.se att nu har Summit finally bekräftat att BD blir två filmer! Läs texten nedan.

 

"Summit Entertainment confirmed today that THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN will be released as two separate films with the first of the two slated to be released in theatres on November 18, 2011. Academy Award® winner Bill Condon will direct both films starring Kristen Stewart, Robert Pattinson and Taylor Lautner along with Billy Burke as Charlie Swan as well as returning members of the Cullen Family including Peter Facinelli as Carlisle, Elizabeth Reaser as Esme, Jackson Rathbone as Jasper, Nikki Reed as Rosalie, Ashley Greene as Alice and Kellan Lutz as Emmett.

The project, based on the fourth novel in author Stephenie Meyer’s Twilight series, is currently being written by Melissa Rosenberg with Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt and Stephenie Meyer producing. The TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN will start production in the Fall.

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN illuminates the secrets and mysteries of this spellbinding romantic epic that has entranced millions."

 

En liten fundering bara.. Undrar var det kommer dela upp filmen, alltså var den första kommer ta slut.. Vad tror/hoppas ni?




Omsydd

Jag är egentligen ingen t-shirt människa, jag kan ha det ibland men jag bär mycket hellre linne. Då jag fick den här t-shirten av Therese blev jag himla glad och tyckte den var riktigt snygg men den har inte riktigt blivit använd vilket jag tyckte var synd. Jag funderade lite hit och dit och tillslut (igår) sydde jag om den till ett linne, känns som den kommer användas flitigare nu :)



Pysselverkstad

Idag har det bara varit jag och yngsta broderna hemma så vi har pysslat mest hela dagen. Jag gjorde den här prydnaden/smyckehållren som jag tycker blev jäkligt frän! Måste bara hitta någonstans att ställa den, och händerna som jag gjorde för nån dag sen.

Och broder gjorde massor av ringar!!

Älskar pysseldagar, tycker det är så härligt och framförallt kul, speciellt då det färdiga resultatet blir riktigt bra!

Brukar ni pyssla med något?



Besatt?

Många av er vet nog redan att jag är näst intill besatt av Marilyn Monroe, jag har ingen aning om varför utan det bara är så. Direkt jag ser någon priódukt som hon är på får jag ett ha-begär, jag bara måste ha den saken då! Här kommer några (alltså inte alla) Marilyn grejer som jag samlat på mig.

I mitt rum har jag två hyllot ovanför sängen som är smockade med Marilyn prylar.

Ett paraply (ska ha ett till men det är borta).

Skitsnygg klocka!

Väska, halsband, necessärer.

Wallstickers.

En låda, skrivblock, servetter och mer tavlor.

Sen har jag ännu fler tavlor, stora ena som tyvärr inte ryms i mitt rum, en nyckelring, flera filmer som hon är med i osv osv.

Har du någon person eller grej som du är besatt av?



One year ago..

För precis ett år sen, den 10 juni 2009 upplevde jag en av mina absolut roligaste dar, jag tog STUDENTEN! För många är nog det här en helt underbar dag och så var det i alla för mig, en dag fylld av enbart glädje och lycka (tills ryggen saboterade på kvällen, hehe, men det bortser jag från).

Klassfotografering, DP06AD (Designprogrammet).

Precis efter utspringet till nära och kära.

Klassen innan vi skulle hoppa upp på flaket.

Jag, Hanna och Karin.

Jag med de kritvita tänderna (tänk om de inte bara var så vita på bild utan även i verkligheten..)

Jag och Hanna på flaket.

Jag vill också passa på och säga GRATTIS till alla er som tar studenten i år, njut av dagen för den är över så förblånat snabbt!



God natt

Ikväll har jag suttit och pysslat, dock inte grejer till mig själv.. Vad jag håller på med får ni se om ett par dagar skulle jag tro. Nu ska jag i alla fulla fall krypa till sängs och fortsätta läsa The Short Second Life Of Bree Tanner, om jag inte somnar direkt vill säga, hihi.

God natt och sov gott.
Dröm sött å vakna blött *höhö*



Umeå resan i några bilder och ord..

Tänkte sammanfatta min tvåveckors-tripp upp till Ume lite snabbt med lite nya bilder och ord.

Jag fyllde 20 bast och fick lagligt entra och handla på systemet! Stort, jag vet, haha :P

Hängde en hel del på stan och träffade trevliga personer och fina vänner.

Jag och brudarna shakade ute på krogen!

Sedan åkte jag ännu längre norrut, till Sorsele där flera av mina släktingar bor och där jag spenderade alla lov då jag var mindre. Det fanns fortfarande kvar snöhögar här och där.. (i juni!!!)

Var i farmors stuga där vi bland annat åt våfflor..

..Och var ute med båten.

Väl tillbaka i Ume var jag hos Hannis en natt då vi bland annat hade en bränning.

Och dagen innan jag flög hem så var jag med Sara, vi tog massa fula bilder och spelade in videon som ni kan kika på några inlägg ner.

Bäst av allt var ju självklart att få träffa alla vänner, pappa och släktingar :)



Outfit onsdag

Så här strosar jag omkring idag..

Skor: Köpta i Schweiz
Kjol: Nelly.com
Linne: H&M
Jacka: Köpt i London
Halsband: Lindex
Väska: Second hand



Pysslat - Smyckeställ

Mina ringar brukar mest bara ligga utspridda på min bokhylla vilket jag inte tycker ser så där överdrivet snyggt ut, så i morse fick jag idéen att göra två händer av ståltråd där jag kunde sätta alla ringarna. Jag plockade fram ståltråd, tänger och en tegelsten sen var det bara att prova sig fram och jag satte den på första försöket. Jag tycker den blev himla bra, kunde ju även sätta dit några armband.


Så, vad tycker ni?




Lite fler partybilder..

Har masssor av bilder från vår utekväll nån helg sen men tänker inte visa dem alla, men några till får ni allt se här och nu.

Hemma hos Sara.

Hanna, jag och Sara.

Hos Karin, glada töser förutom Karin som sitter och räcker ut tungan =) Hihi.

Tennisbollshalsbandet :P

Inne på Krogen Krogen under en av mina sittpauser, haha.

Hanna med kronan vi turades om att bära.

Och Sara =)

Och jag, sen killen vi fick kronan av.

Vi som var ute tillsammans, Jag, hanna, Karin, Jenny och Sara.

Lyckad kväll!



SÅÅÅÅ kul!!

För ett par dar sen skrev jag ju att jag hade några roliga nyheter att dela med mig utav, dock fick jag veta att en av dem inte blir av men jag är glad ändå! Den 20 juni till 1 juli åker jag till Stockholm tillsammans med Therese!! :D Sen den 21 juni har vi VIP-biljetter till Twilight Fan Event där Kristen Stewart och Taylor Lautner kommer befinna sig! Så jäkla kul!!

Bild från november då vi var i Sthlm tillsammans.

Ska bli himla kul att vara i Stockholm längre än bara någon natt som det vanligtvis blir, sen att vi blir där över midsommar och sen går tillsammans på Eclipse-premiären. Och sen bara att få träffa Therese, det var ju flera månader sen sist, ca 7 månader faktiskt (usch vad tiden går snabbt).

Nu ska jag hoppa i säng och fortsätta läsa The Short Second Life Of Bree Tanner.
God natt,
Kram :)



Så här har ni aldrig tidigare sett mig..

Haha. Okej, jag lovar, jag är inte så störd i verkligheten som i videon, det kan jag faktiskt garantera. Tycker liksom om att fjanta mig, speciellt med Sara, fast hon verkar inte gilla mig lika mycket med tanke på slutet på filmen :P

Nå, vad tyckte ni? höhö



Outfit tisdag!

Hihi älskar min nya baseballkofta, den kommer ofc från jencastyle.se ;) Om ni vill se fler bilder kan ni klickar er in här, har dock inte lagt in dem där än men ska snart göra det!

Skor: Din sko
Byxor: H&M
Kofta: www.jencastyle.se
Linne med spetsrygg: www.jencastyle.se
Skinnjacka: Köpt i London
Väska: Second hand
Halsband: Gjort själv
Ringar: Blandat



Nya tillskott

Här har vi skorna jag köpte igår innan flyget lyfte. De kostade 149 kr och kommer från Din Sko! Tyvärr hade dom inte kvar några i min storlek så jag fick ta ett par i stl 38 så dom glappar lite när jag går.. Har dock lagt i en extra sula nu plus nån sån där grej i hälen och har jag då på mig sockar också så funkar det allt!

Och när jag kom hem igår väntade den här boken på mig, novellen som hör till Eclipse. Hade bokat den från CDON från någon månad sen. När jag läst ut den får ni höra mina åsikter om den!



Baseball

Idag inviger jag min nya snygga baseballjacka/kofta, jag bjussar på en hel outfit lite senare idag.

Kram!



Flummig, flummigare, flummigast..

Som jag skrev i inlägget igår så var Sara förbi mig en sväng i Flurken i förrgår. Jag älskar verkligen att vara med Sara för man kan verkligen vara sig själv x 100 då, haha! Vi tog en promenix i skogen och tog massa fula bilder och spelade in en del som jag ska klippa ihop sen. Här kommer några av de ytterst snygga bilderna!

Sara blev bajsnödig och släppte en korv mitta vägen, dock hamnade den i byxan..

Vi vandrade omkring så länge så det började växta mustasch på oss.

(Ser ni myggan i Saras panna), haha! Nä men fy satan i gatan vad myggor det var, USCH!

Jag rakade mustaschen och odlade näshår istället! (Seriöst en av de fulaste bilderna jag har på mig själv) :P

Vi blev så inne i skogsvärlden så vi började bete oss som grottmänniskor (eller miffon om man hellre föredrar att kalla oss för det, haha).


Sara måste dock jobba på sin "grymma" min..

Vi skulle ta en hoppbild men de flesta såg liksom ut så här, på väg att hoppa eller på väg att landa.

Haha, ja där har ni en del av de riktigt heta bilderna.
Jag gillart!



Ny ring!

Igår då jag gick på stan i väntan på flyget hittade jag en ring och ett par skor som jag fick med mig hem. Skorna visar jag sen då jag har fotat dem men här är ringen.

Ur&Penn, 29 kr.



Gårdagens outfit.

Så här såg jag ut igår.

Skor: Second hand
Byxor: Lindex
Linne: H&M
Sjal: jencastyle.se



Sju f*cking timmar försenat..

NU är jag hemma igen och så gott jag har sovit, typ de ca 5 timmar jag sovit.. Nä men alltså grejen är den att igår skulle jag ju flyga från Umeå till Stockholm klockan 13.40 och sen från Stockholm till Malmö 16.15 (typ). Vi 12-tiden fick jag ett sms där det stod att mitt plan från Umeå var försenat med flera timmar pga av tekniska fel så det skulle inte lyfta förren 18.00 och att jag var ombokad så jag skulle åka från Sthlm 21.00. Det var ju bara att ringa mamma och säga att hon skulle komma 22.10 istället.

Som tur var skulle Laila vara i stan så jag stosade omkring med henne ett par timmar. Vid 17-tiden fick jag skjuts till flygplatsen och vinkade dem hej då. Väl där får jag höra att meddelande att planet är ännu mer försenat och att det nu ska lyfta vid 19.30 så det var ju bara att sätta sig och vänta..

Det enda positiva var väl att vi fick en värdecheck att handla lite mat för, men 80 kr var väl liiite snålt kanske och inte så mycket att hurra för, det är ju rätt dyrt där alltså. Men lite fick jag mig i magen.

Klockan tickade och den blev 19.15 men inte hörde jag något om mitt plan.. Tillslut kom vi oss iväg, men ännu lite senare så vi åkte vid 20.30. Som tur var väntade planet i Sthlm på oss (besättningen på mitt plan var dem som även skulle flyga till malmö). Ca 22.50 var jag framme i Skåne i alla fulla fall men då väntade ju en bilfärd hem på över en timme också.

Men men, jag mår bra och flyget gick bra, rätt drygt det där bara :P
Nu kör jag ett par inlägg på raken, har ju en del bilder att dela med mig utav!



Tokigheter..

Nu ska vi strax åka in till stan och käka sen hoppar jag på flyget hem till Skåneland igen. Igår kom Sara förbi här för att säga hej då så vi passade på att fjanta oss och dola på i skogen, min kusin följde även med! Ni får fler bilder sen men jag börjar med den nedan, hehe!
Fagert, right?! Haha.
Nu håller vi tummarna att planet inte kraschar. Vi hörs ikväll igen eller åt måran.
Puss!



Bränning

Tjenna!
Just nu är jag hemma hos Hanna ute i skogen där jag dessutom sovit inatt. Det blev ingen utgång igår utan vi hängde här. Vi såg bland annat på filmen Wolfman men nej, ingen film i min smak, jag tyckte inte den var bra. Sen mot 23-tiden begav vi oss ut för att elda lite, haha. Det var väldarns trevligt må jag säga! Dock bjuder jag bara på bilden nedan då jag kan övertyga er om att ni inte vill se resten av bilderna då dom inte alls var fagra.

Idag har vi inte gjort så överdrivet mycket, solat lite, slöat och sett på Bring it on all or nothing för typ 100ade gången, asbra film ju ;) SHABOOYA!

Ska snart tillbaka till morbror där jag sover min sista natt, jag flyger ju hem till Skåne imorgon! Ska bli rätt skönt att slippa bo i en resväska men jag kommer självklart sakna alla.

Ni ser ju om jag uppdaterar någe mer innan jag är hemma igen.
Kfram =)



Ett år sedan..

Shit alltså.. Idag är det ett år sedan jag och mina vänner gick på studentbalen, ETT ÅR SEDAN!!!! Det känns ju som om det bara var några få månader sedan. Usch vad tiden bara rusar iväg från mig! Men kul hade vi den kvällen =) Ni finner fler bilder från min bal här!
Jag, Hanna, Jossan
Nu är jag i alla fulla fall hemma hos min morbror och hans familj där jag stannar tills imorgon. Imorrn drar jag ut på krogen med Hanna, ska bli trevligt, om ryggen tillåter vill säga. Nu blir det ju att jag håller igång mer än vanligt men det tycker icke ryggen om så jag har knappt sovit något inatt..
Men men, snart flyger jag ju hem igen så då blir det till att ta det lite lugnare!
Förresten!!! Jag har några super roliga nyheter att berätta för er!!! Dock väntar jag med det några dagar, hihi.

Kram!



Hua liga! Klockan har precis passera 5 och...

Hua liga! Klockan har precis passera 5 och man har vart vaken i 40 min, & inte nog med, har sovit riktigt dåligt inatt. Nu ska ja till Flurken, morsning :)




Så himla skönt! Himlen är klarblå, solen s...

resize_p1243_01- (MMS)

Så himla skönt! Himlen är klarblå, solen skiner och jag sitter hos farmor och farfar och äter våfflor. Vilken härlig dag :)