Vit vs Brun

Igår fick jag en kommentar från Therese där hon kommenterade hur blek jag var på några outfitsbilder från i mars. Jag klickade mig in på inlägget och blev seriöst bländad av mig själv! JÄKLAR vad jag var VIIIIT!! Ojojoj. Så jag knäppte en bild på mig själv nyss för att jämföra lite med hur jag ser ut nu, nu när jag är brunare. Och visst är det ganska stor skillnad allt! Vilken hudton tycker ni jag passar bäst i? Vit eller brun?

Själv kan jag inte helt bestämma mig faktiskt. Jag tycker ändå det kan vara rätt fint att vara snövitsblek ibland, men trivs bäst i att vara brun så jag röstar på det sistnämnda!



Kommentarer

hej! ja det var skillnad, men jag tycker att du passar i båda! du har ju så fin (ansikts)hy ändå...



men just på sommarn vill man ju vara brun, så ge mej din färg! :D

shit vilken skillnad! hehe, jag vill också vara sådär brun :o

shit vad brun du är!

det är svårt och säga, på sommaren är det ju alltid fint med färg men jag tycker det är riktigt snyggt när man är fint blek och det är verkligen du! du ser ut som en chinadoll! Jag är blev själv men det är mer gulgrönblekt :)

» ANGIE

Jag tycker du passar i båda! men håller med dig det är sjukt nice att vara brun! :D

Wow, vad brun du var! :P



Jag älskar när folk är ljusa i hyn och har mörkt hår. Tycker själv att det är extremt snyggt! Men du var väldigt sommrig och fin i den brunare hudtonen med. Mycket svårt val. Det är nästan så att det blir oavgjort för du passar fantastiskt bra i båda.



Men jag röstar blek, tror jag.

Jag tycker att du passade väldigt bra i båda :D



Jennifer: Tack så mycket!! =) Och eller hur, på sommaren vill man ju vara brun! Synd bara att man måste "underhålla" färgen så mycket, min försvinner på en gång, skitirriterande :P

» sofie

Det ser bara dumt ut om man kommer för brun på vinterhalvåret (speciellt om man inte varit utomlands, haha)! Jag är nog i princip bara brun sommaren, annars kör jag "vampyrstilen" ;)

» Maja

Jag älskar brunt:)


Kom ihåg






Trackback