AVATAR


Jag har precis sett Avatar för första gången. Jag har bara hört bra om den filmen, alla som har sett den verkar älska den och många har den nog som sin favorit! Jag måste hålla med, den var bra, men jag kan även säga att jag sett bättre filmer. Tycker den var lite.. seg ibland. Det kan ju även ha att göra med att jag inte är så förtjust i "krigsscener" osv. Men som sagt, den var bra och sevärd.

Nu hade jag för en gångs skull tänkt försöka komma isäng innan 24, det har blivit rätt sent de senaste, dagarna, eller veckorna rättare sagt!

Så god natt och sov gott :)
Kram



Vote

Jag har ju varit rätt dålig på visa outfits den sista tiden men har iaf skrapat ihop några stycken jag haft på mig så, vilken gillar du mest? Jag röstar på 5 och 8!



Nya klänningen

Så här ser klänningen ut som jag fyndade idag, 20 kr fick jag betala för den.

Skor- Nelly
Klänning- Second hand
Ringar- H&M & Lindex
Halsband??
Hatt- Tally Weijl (Schweiz)



Loppmarknad och marknad

Hej, nu är jag hemma igen!!
For som sagt på loppisen i Suckarnas gång vid lunchtid och det kryllade av människor där. Tyvärr kryllade det inte lika mycket med fynd..

Men jag fick en grej med mig, en tunika/klänning. Ni ser lite utav den på bilden nedan, ska be mamma ta en bild på hela sen också då hon kommer hem.

Efter det gick jag och broder omkring lite i Simrishamn där det är marknad just nu.

Och sen hyrde vi nå filmer, jag valde bl.a Avatar som jag inte har sett än, kanske på tiden? Alla säger ju att den är så bra!

Kram!



Loppmarknad


"Morsning" på er (än om det är mitt på dan..).
Hade bara tänkt önska er en fin lördag och säga det att nu åker jag en sväng på loppisen i Suckarnas gång, hoppas jag hittar något litet fynd :)

Kram!



Outfit fredag

Idag rullar jag omkring så här.

Skor- Din sko, 149 kr
Jeans- Second hand, 25 kr
T-shirt- New Yorker, 35 kr
Jacka- Köpt i Londin, ca 320 kr
Smycken- Blandade ställen



Städat, jippi..


Hejsan!
Sen Hanna for i förrgår på morgonen har jag spenderat all min tid i sängen, två dagar alltså. Det är nog det som är bland det värsta med min värdelösa rygg, jag kan inte få ha kul utan att lida för det sen. Jaja, nog om det. Idag mår jag bättre så då tog jag tag i mitt rum som har en vana att bli väldigt stökigt då jag har besök. Men nu är det städat och fint, skönt!

Annars så har jag blivit helt fast i serien 90210 (nya), ser det mest hela tiden fast snart har jag sett klart säsong 2 också så då blir det till att vänta på nästa avsnitt, som med alla andra serier.

Nu ska jag fika, har helt glömt bort att äta något idag, inte konstigt att magen kurrar.
Kram =)



Outfit


Skor second hand, kjol (NY, 50 kr), New Yorker.



En lite smått galen kväll

Tjosan, igen!
Det här är Hannas sista kväll här så vi ville inte bara sitta hemma på rummet och göra ingenting så efter att vi ätit middag och satt på oss lite snyggare kläder än förut idag så for vi ner till "stan" igen!

På vägen stannade vi för att ta lite outfitsbilder, dom kommer upp sen!

Vi satte oss inlindade i filtar på ett café och fikade å snackade.

Hanna =)

En väääldigt fager bild på oss!

Och en ännu fagrare bild på Hanna!

Sen tog vi typ en miljard bilder med självutlösaren, här får ni se några få utav dem.

Haha, min favorit!! :D

Sen kom vi hem igen vid halv 12 tror jag. Vi borde egentligen sussa nu för vi ska upp tidigt men näe, sova kan man göra nån annan gång, hehe.
God natt om någon av er är vaken nu.
Kram! =)



Dagen..

Heej!
Idag har det varit varmt och soligt ute vilket vi gillade skarpt!! =) Vi tog cyklarna och for iväg till ett körsbärsträd där vi käkade lite..

Sedan drog vi vidare till havet där vi satt med fötterna i vattnet och bara pratade och tog det lugnt.

Det här har som blivit min nya fotoposé.

Den här t-shirten köpte jag igår på New Yorker för 35 kr, helt ok.

Haha, älskar Hannas min där i bakgrunden.

Väl tillbaka i "stan" försökte vi ta en hoppbild men det gick inte alla bra, antingen var båda på väg att hoppa, på väg att landa eller så var en av oss i luften.

Efter lite hoppade gick vi ner till hamnen där vi proppade i oss glass för att sedan må illa för att vi var övermätta :P

Sen låg vi bara där ett tag för att smälta glassen och suga i oss lite D-vitamin (om det är den vitaminen som kommer från solen?? :P )

Snart eller imorgon kommer bilder från kvällen :)
Vad hittade ni på idag mån tro?



En dag i Malmö

Tjosan! Jag hoppas ni inte har saknat mig allt för mycket?! Hihi. Nä men Hanna är som sagt på besök nu så jag prioriterar inte direkt bloggen kan jag väl erkänna. Igår blev det i alla fall en heldag i Malmö och då jag säger heldag menar jag verkligen det, vi åkte vid 9 och kom hem vid 23! Här kommer lite bilder från gårdagen :)

Framme i Malmoöööö.

Jag lever näst intill i min leoklänning, den är så skön!! :)

Vi shoppade!! (jag visar mina små fynd nån annan gång).

Haha och vi var inne på någon rolig butik där jag bl.a provade för stora glasögon!

Sedan mötte vi upp de andra (mamma, kusin och morbrors fru) för att käka lunch på en uteservering!

Och efter det shoppade vi ännu lite mer..

Innan det var dags att ta tåget hem igen där jag somnade och sussade så sött, haha.

En bra dag var det i alla fulla fall! =)



Vilka vågor!!

Idag har det regnat och varit svinkallt hela dagen, för första gången på evigheter typ. Vi (jag, hanna, bröderna och kusinerna) bestämde oss ändå för att fara och bada för ett litet tag sedan. Det blåser dessutom storm ute så vågorna var ENORMA och havet var riktigt varmt, typ som i en pool, jag har aldrig badat i så varmt vatten tror jag! När vattnet nådde till just över fotlederna for vissa vågor nästan över en så då kanske ni kan tänka er hur stora dem var ;)

Vi hade i alla fall svinkul fast nu fryser jag som ett as så jag ska hoppa i duschen när den blir ledig sen ser nog jag och Hannis en film.

Trevlig kväll :)
Kram!

Ps. Idag fyller min fina bästa och sötaste lillebror 9 år så jag tycker ni alla ska gratta honom!! =)



Gårdagen/kvällen/natten

Hej hopp! Tänkte visa lite bilder och skriva lite om gårdagen!
Först var vi som sagt och promenixade omkring lite i Simrishamn!
Hanna.

Vi spanade in stranpaviljongen dit vi hade tänkt oss till kvällen.

Efter middagen och så började vi fixa oss i ordning.

Bilder på oss, som vanligt ;D

När klockan närmade sig 22 tog vi cyklarna och drog mot "centrum".

Jag lånade världens finaste klänning av Hanna! Fick tyvärr skippa klackarna pga ryggen som bara ville jävlas med mig igår men jag försökte hålla uppe humöret ändå! =)

Sedan satte vi oss på Måns Byckare en sväng då vi hört att det är där man brukar vara innan stranpaviljongen, vi tyckte dock att det var jäkligt dött där..

Sedan drog vi till slutstationen.. Haha och där var det om möjligt ännu dödare och typ bara.. äldre :P

I början var det verkligen hur dåligt som helst, det var faktiskt rätt trist och inge folk.. Fast sen mot 24/01 började det rulla in mer och mer folk och mer ungdomar, som tur var!! Vi dansade på så gott vi kunde och hade ändå riktigt trevligt.

Måste barea säga det också att jäklarns vilken dålig musik dom spelade där, haha vi skratta bara åt den typ! Radiomusik, seriöst.. Men vi tog saken i våra egna händer och skrev listor med partymusik till dj'n, det roliga var att han spelade alla våra låtar och typ rakt av från listorna och när våran musik började spela kom fler och fler människor upp på dansgolvet och gick igång :D

När dom stänge drog vi ner till havet ett sväng (som ligger precis vi strandpaviljongen) där vi tog oss ett dopp!! :)

Och tro't eller ej men havet var rätt varmt där (brukar alltid vara svinkallt där), eller så var det för att man hade alkohol i kroppen.. :P

Mja, efter det hände inte så mycket, vi snackade med nån och sedan cyklade vi hemmåt igen för att sooooova!
Trevligt var det i alla fall, än om det var rätt olikt från vad man var van.. Jag menar i umeå när man gick ut var det alltid proppat med folk, det var det inte här, i Ume spela dem bättre musik, här fick vi som sagt styra upp musiken.. Sen något annat, det var asmånga som kom dit igår med typ jeans och en munkjacka???? Sånt händer inte i Ume, ska man ut så klär man upp sig, lite i alla fall. Haha nu låter det som om jag bara klagar och tycker det var sämst där igår men det var det inte.. bara annorlunda =) Jaja.

Nä nu ska vi göra någe annat.
Hare fint.
kram!



På G

Nu har vi klätt oss, sminkat oss och gjort hela det köret så nu sticker vi om nån timme eller så. Ha en trevlig fredag!! Förresten, vad gör ni alla ikväll?



Strandpaviljongen!

Hejsan!
Nu är Hanna på plats här, vi hämtade henne i Ystad inatt! Idag har vi inte gjort så överdrivet mycket, strosat omkring i Simrishamn typ. Sen har vi suttit ute på vår gård och druckit varsin cider. Nu ska vi börja fixa oss i ordning för sen sätter vi oss på en uteservering och efter det ska vi se om det är något drag på strandpaviljongen där det är Beach club!

Vi hörs imorgonen eller något =)



Finn ett fel

Finner ni felet på bilden..? Kankse inte så svårt men :P Svaret hittar ni längst ner på detta inlägg.


















































































Svar: Mina fötter :P



Kvällsdopp!

Nu ikväll stack jag, bröderna och kusinerna ner till havet för att ta oss ett litet kvällsdopp. Jag tyckte dock att det var alllllldeles för kallt i vattnet så jag bangade ur medans resten badade.

Jag satt istället och smaskade i mig godis! De brun/svarta har blivit en favorit hos mig, kan köpa en hel godispåse med bara sånna :P

Söta bilder där på slutet också.. HÖHÖ!

Nu ska jag se ett avsnitt av 90210 som jag har börjat se, rätt bra faktiskt, ungdomsdrama, sånt gillar ju jag! Sedan inatt åker vi och hämtar Hanna som är på väg hit nu, fisiken vad kul!!!! :D

Kram!



Outfit of the day


Klänning: Köpt på en marknad (120 kr)
Väska: Second hand (10 kr)
Hatt: Köpt i Schweiz på Tally Weijl (ca 70 kr)
Ringar från blandade ställen, likaså gällande halsbanden.



My new dress

Jag, syskonen och kusinerna har precis kommit hem. Vi cyklade ner en sväng till havet för att.. ja komma ut en sväng helt enkelt. Det är gör-varmt här idag, än om solen gömmer sig bakom molnen (vilket kanske är lika bra annars skulle man svettas ihjäl).

Idag har jag föprresten på mig min nya klänning som jag köpte på marknaden igår, bättre bilder kommer så småning om (läs:om någon orkar ta en outfitbild på mig).


Ciao!



En leopard..Typ..

Så här har jag traskat omkring idag.
Vi var först och besökte Kiviks marknad några timmar. Vi strosade omkring, svettades, jag köpte en långklänning, åkte karusell och slösade lite pengar på lottnummer utan vinst. Fin fint :) Efter det åkte vi vidare till Stenshuvud där vi plaskade runt i vattnet. Det var riktigt kul, speciellt eftersom det var stora vågor och att vattnet var helt okej varmt.. Eller jag kom mig inte i förrän på tredje försöket men sen blev det skönt :)

Nu ska jag bums i säng annars lär jag var helt död imorgon och imorgon måste jag hålla mig vaken rätt länge för på natten kommer Hanna hit!!! :D

God natt och sov sött.



Kivik

Hej svej.
Inte blev det till att visa några bilder igår som jag hade sagt. Jag har inte ens kikat igenom kameran så jag vet inte än om det finns något kul att visa. Kanske att dom i så fall dyker upp nån dag framöver. Nu sticker jag i alla fall iväg på Kiviks markand! Ha en fin dag =)



Tjenare. Just nu ligger jag på stranden oc...

resize_p1357_20- (MMS)

Tjenare. Just nu ligger jag på stranden och steker och jäklarns vad skönt det är. Så jag mobilbloggar alltså ifall någon inte hajat det än. Vi hörs ikväll och då kanske jag bjuder på någon bild om mamma tatt någon :) Kram




My hair

Jag ser att det har börjat rulla in kommentarer där ni frågar om jag gjort något (klippt mig) med mitt hår nu de senaste dagarna.. Mitt svar blir nej, det enda jag har gjort är att jag har satt upp en del av håret baktill och att jag har mer rakbena än snedbena :)

God natt.
Kram!



Outfit Måndag!

Hej!
I veckan har jag verkligen varit snål på att visa outfits så jag tänkte att det var dags för en idag!

Skor: Second hand
Kjol: H&M
Linne: Köpt i Schweiz
Spetsjacka: H&M
Ring: H&M
Glajjor: Lindex

Sen ligger jag ju förbaskat efter med att svara på era kommentarer.. FÖRLÅT!! Det är inte det att jag inte gillar att svara på dem, tvärt om, jag tycker det är skitkul att klicka mig in på era bloggar och läsa allt jag missat.. Jag tar mig bara inte tiden. Men jag ska, snart, jag lovar!

Idag kommer nästa gäng på besök, denna gången är det släktingar som kommer, några jag tycker vääääldigt mycket om det ska ska bli nedrans kul! =)

Ha en fin dag.
Kram



JA TACK!!

Dessa skönheter skulle jag inte tacka nej till i första hand!! O`nej! Alla kommer från Nelly.com, de med öppen tå går på 349kr och de andra 299kr. Helst skulle jag vilja ha de svarta eller vita med öppen tå, yes, jag suktar fortfarande efter dem!



Hängsel-/snickarbrallor

Sen jag såg de här bilderna på Ebbas blogg (länk) bestämde jag mig för att jag vill ha ett par hängselbyxor!! Jag menar, hur snyggt är det inte? I love it! Tyvärr hittar jag inga någonstans och jag är för snål för att köpa ett par sprillans nya för typ 600 kr, kommer inte på frågan. Jag får söka vidare på loppisar helt enkelt. Om nu vet var man kan hitta snygga och billiga, tipsa!! =)
Bilder lånade från Ebbas foton!



Storbesök!

Vet ni, vet ni, vet ni???!!! Hihi gissa vem som kommer till mig nu till veckan?? Huh? Jo, ingen mindre än HännaBanana!! Wiie! Hoppas vi har fin väre då! =)

Hannis på min födelsedag i maj!



12-panik

Hej!
Igår kväll innan jag la mig ställde jag väckarklockan på 09.00, då tänkte jag att jag sedan skulle kunna ställa om den till 09.30 och kliva upp då.

I morse vaknade jag av mig själv och tänkte "shit, väckar'n har inte ens ringt än" så jag vände mig mot klockan som står bredvid sängen och då visar den 12.04. 12.04, WHAAAAAT?????!!!! Jag bara flög upp ur sängen. Haha. Jag minns inte ens att klockan ringde klockan 09.00 och att jag stängde av den, och jag brukar alltid minnas sånt, jämt! Jag måste verkligen ha varit trött men eftersom jag knappt sov nånting igårnatt kändes det mer okej att sova så länge en dag, för det är inte ofta det händer kan jag lova er.

I övrigt så har vi rätt trist väder idag, helmulet och det åskar titt som tätt men det är rätt skönt för jag har ont i ryggen och vill bara ligga i sängen hela dagen. Jag behöver alltså inte ha dåligt samvete för att ligga inne en hel dag, andra bullar hade det vart om det var strålande sol ute!

Nu ska jag kika igenon filmerna och serierna ni har tipsat om (TACK!!) och se om jag finner något intressant att se :)

Kiss'n hug




Lite bilder från gårdagen..

Just nu har vi fullt hus mest hela tiden. Vi har jämt och ständigt människor från norr på besök vilket självklart är riktigt kul!! :) Just nu har vi en familj på besök men dom åker hem imorgon, men vi blir inte ensamma länge för sen på måndag kommer nästa gäng!

Igår bestämde vi oss i alla fall för att gå in till "stan" en sväng, sagt och gjort. 

Först gick vi ner en sväng till havet så att barnen skulle få bada. Dock var det schveinkallt i havet, jag förstår verkligen inte hur de kunde bada!

Vi vuxna (ja, nu räknas jag ju tydligen som vuxen) drack istället en öl för att svalka oss. Dock gillar jag inte öl så jag drack en Bacardi Breezer istället. Mums.

Efter lite bad och snack gick vi och satte oss på en uteservering.

Andreas och Andreas, haha. Han till höger är min underbara, snällaste och bästa styvpappa som jag älskar som bara den! Och han till vänster är en av våra gäster :)

Jag åt en mycket god sallad till middag.

Min fina mamma som jag också älskar som bara den!

Efter att alla fått sig mat i magen och att vi suttit och haft det trevligt traskade vi ner till hamnen och köpte glass. Om ni nån gång är i Simrishamn och ska köpa glass rekommenderar jag starkt hamnen, jäklarns vad goda glassar de har där!!!!

Efter att ha proppat i oss glass traskade vi oss hemmåt igen.
Tycker bilderna hade ett väldigt härligt ljus i sig och kan även passa på och säga att det är mamma som tatt de flesta bilderna.

Ha en fin dag söta ni
Kramar =)



Tips om en bra serie eller film?

Jag har nog bara tänkt ligga i sängen hela dagen så jag undrar om ni har några tips på bra serier eller filmer? Om det är en serie vill jag inte att det ska finnas typ 6 säsonger av den, det är för mycket, men kanske 2-3 eller nåt.

Serier jag har sett och gillar är; The OC, One Tree Hill, Desperate Houswives, Lost, Prison Break, Top Model, The Vampire Diaries.

Filmer jag gillar; Dans och sångfilmer, bl.a Grease, Hairspray, Flashdance, The Bodyguard, Streetdance, Bring it on-filmerna osv. Så, tipsa gärna om en sång eller dansfilm, känner att jag måste se någon lite roligare film :)



Värsta natten på evigheter..

Vilken mardrömslik natt jag har haft, jag har knappt sovit nånting och haft så förbannat jäkla ont! Jag tar det hela från början..

Vid det här laget vet ni nog alla att jag har diskbråck i ryggen sedan 2,5 år tillbaka och att jag ska steloperera ryggen i september. Till och från är jag rätt bra i ryggen och klarar av att t.ex gå på stan om jag har platta skor, vilar ibland och inte går för snabbt.

För ett par dagar sedan var jag sängliggande för att jag hade så jäkla ont i ryggen och därför även gick på lite starkare medicin. Dagen efter var jag snäppet bättre och igår kände jag mig  återställd, alltså helt okej i ryggen, inte värre än vanligt. Jag följde då med familjen och våra gäster ner på stan, vandrade omkring en del och cyklade då jag inte gick. Det jag gjorde fel (tror jag) var att jag hade en söt liten tös i yngsta brorsans ålder på pakethållaren, både när jag gick med cykeln och då jag cyklade. Det kändes helt okej och jag menar hon är ju inte tung men tydligen tog det på som bara den.

När vi kom hem vid 20-tiden kände jag mig fortfarande som på dagen, bra, så under kvällens gång drack jag några drinkar och så med de andra. Det var sen mot 23-tiden som jag började få mer och mer ont i mitt vänstra ben.. Det är en nerv (några nerver??) som kommer i kläm i ryggen ner till benet som gör att jag brukar få ganska rejäla nervsmärtor i det vänstra benet, och då i precis hela benet, från rumpan ner till foten. Sen blev det bara värre och värre, jag vred och vände på mig men fick bara ondare.

Jag har medicin mot mina nervsmärtor men det är rätt stark medicin som absolut inte får blandas med alkohol så jag kunde ju inte ta den eftersom jag hade druckit alkohol under kvällen. Vid 01-02 nån gång gick jag och la mig men tillslut fick jag nästan panik. Det gjorde så ont i benet att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Och nervsmärtor är inte alls som vanlig smärta, om du frågar mig som är van vid båda två så är nervsmärtor sååå mycket värre. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det.. Ni vet när det ilar så där fruktansvärt i tänderna ibland? Ungefär så fast värre, ilningen går inte över + att den gör förbaskat ont och bara blir värre.. Typ.

I alla fall, till slut spröt bara tårarna och jag ville bara sjunka genom jorden och vara död ett tag för att slippa smärtan.. Timmarna gick och vid 05 fick jag äntligen ta medicinen. Jag trodde aldrig att den skulle hjälpa eftersom jag nått "toppen" av det onda flera timmar tidigare, och när jag nått toppen brukar inte medicin kunna bryta ner det onda. Men efter ca en halvtimme kände jag hur det började lätta mer och mer i benet tills jag knappt kände nånting längre, sen minns jag bara att sist jag kikade på klockan var den 05.45 när jag äntligen fick lite ro och kunde somna.

Idag mår jag bättre, fast det kan ju också vara för att jag har tagit medicinen nu som tydligen är världens bästa medicin! Men jag kommer ta det förbaskat lugnt idag och det är bara att inse att jag måste vara himla försiktig och tänka om några gånger innan jag bestämmer mig för att göra något som kan förvärra mitt "tillstånd".

Nä, fy tusan vilken natt det var.. Och det är INTE ofta jag rent utav har gråtit för att jag har ont, och jag minns nog inte sist jag hade så där ont.. Inte ens när jag fick diskbråcket första gången hade jag så där ont i benet för då kunde jag i alla fall sova, nu kunde jag bara drömma om att få sova.

Jag hoppas i alla fall att ni hade en bättre natt än vad jag hade :)
Kram på er! Och jag säger bara wow om någon orkat läsa hela mitt eländiga inlägg, haha.



Outift torsdag


Sandaler köpta i Schweiz, klänning Nelly.com, glajjor lindex, armband?? Klocka köpt i Schweiz.

Haha ser ni förresten vad vit jag ser ut att vara under hakan/vid halsen? Måste kolla om det syns så mycket i spegeln också :P



På hemmaplan

Ni som följt min blogg ett tag vet att mobilen jag vann i höstas har strulat rejält! Hela telefonen är touch så när någon ringer eller när jag ringer till någon ska skärmen lysas upp så man kan svara eller lägga på.. Min har levt sitt eget lilla liv och då det ringt har det överdrivet många gånger struntat i att lysas upp, jag hör alltså att det ringer men kan inte svara. Likadant om jag ringer till någon, då det har gått några signaler och jag ska lägga på kan den vara helt svart så jag kommer till röstbrevlådan och så men kan fortfarande inte lägga på. Undra hur många som fått tomma meddelanden från mig, eller där jag säger "jävla telefon satans helvete...". Hehe.

Jaja. För nån vecka sen skickade jag iväg den ÄN EN GÅNG och den här gången fick jag en ny tfn så kan ni alla vara snälla och hålla tummar och tår för att den här ska funka nu? :) Tack!

I övrigt älskar jag den här mobilen, det bara står Jennilie över den så det skulle ju va kul om den kunde fungera också.



Leopard fever

Idag inviger jag min nya hellånga leopardklänning! Ni får en hel outfit bild senare under dagen! =)



Den 9 juli

Här kommer lite bilder från den 9 juli som jag såg att jag inte hade publicerat. Den här dagen var verkligen huuuur varm som helst, eller ja, precis som alla andra dagar har varit.

Vi åkte och fikade (jag, mamma, Liam och två gäster vi har haft på besök).

Sedan gick vi omkring i ett fiskeläge, luktade på blommor och svettades :P

Väl hemma i Simrishamn igen gick vi och satte oss på en uteservering för att kyla ner oss lite. Moder =)

Och jag som satt i mina egna tankar?!

Sedan promenixade vi lite i den gamla delen av Simrishamn.

När vi kom hem satte vi oss i vår nybyggda pergola och myste halva natten.

En mycket trevlig dag må jag säga :)
Kram på er!



Nytt i garderoben..

Igår fick jag hem min klänning som jag beställde från Nelly.com! Då jag öppnade paketet såg jag dock att dom hade skickat en storlek för stor så jag blev lite smått orolig. Men sen då jag provade den satt den bra, vet inte om mina boobs hade fått plats i en storlek mindre så det var bara tur att jag fick en M istället! Jag gillar den, den är luftig och skön! Jag kanske inviger den redan idag, ska bara duscha först.

Men annars då, vad gör ni idag?
Själv har jag legat ute i en solstol och sovit och solat några timmar, det var skönt kan jag lova. Något annat som också var skönt var att det blåste en del idag så man dog inte av att ligga i solen :)

Kram!



En outfit

Igår när vi var i Ystad såg jag ut så här (som jag för övrigt typ ser ut varenda dag nu för tiden!).

Hugs!



Jag och Taylor (film)

Hejsan! Lovade ju att visa er filmerna jag hade på mobilen (eller några av dem) från Twilight Fan Event. Här kommer den då jag och Tay tar bilden tillsammans, ni ser oss ca 30 sekunder fram. Ps. ljudet är lite efter...

Har nu suttit hur länge som helst och försökt få till filmen där Kristen pratar med mig men det vill bara cp:a sig! Jag blir seriöst förbannad och gaaaalen!! Ljudet hamnar hela tiden flera sekunder efter, så man ser hur hennes mun rör sig men det är inget ljud, sen kommer hennes röst hur efter som helst, hur jag än gör så nu ger jag upp annars är min dator i riskzonen för mitt utbrott.



Nya ringar

Idag fick jag med mig två nya ringar hem. Båda kommer från H&M och kostade 19.50 kr styck, inte alls så farligt med andra ord! Fanns även i fler färger, bland annat lila.

Dagen började så härligt med moln (!!) på himlen för en gångs skull. Det var så skönt då det var ca 28 grader ute och att man inte svettades ihjäl. Men efter nån timme blev det sol och tempen i skuggan ökades till ca 31 grader så man höll på svettas bort. Får se om jag vågar mig ut igen :P Imorgon ska det regna, ska faktiskt bli skönt med EN dag då det är svalare, men bara en, sen får det bli bra igen. Hihi.



I Hänt Extra


Var inne på affären idag en snabbis och såg att nya numret av Hänt Extra kommit ut! På någon sida mot slutet finner ni mig och Taylor på en liten bild tillsammans =)



God morgon!

Hejsan svejsan! Hur mår ni alla idag mån tro? Bra hoppas jag!
Idag tror jag att jag ska iväg till Ystad en sväng, får se om jag orkar, har nämligen varit lite småhängig de senaste dagarna.. Eller det är först och främst pollenallergin som gör mig slut i hela kroppen, åsså pollenmedicin som jag blir trött av, åsså solen som jag blir rätt slut i kroppen av, åsså ryggen + den medicinen.. Ja, jag har typ känt mig som ett gående lik de senaste dagarna, jävlarns vad bensvag jag har vart, heh. Men jag lever, wihoo :P Haha.

Nu ska jag få i mig lite frulle sen ser vi vad dagen har att erbjuda!
Kram på er =)



Leopardklänning


Den här Jeane Blush klänning beställde jag nyss hem från Nelly.com! Gissa vad den gick på.. 99 ynka kronor!! Ett fynd med andra ord! :) Du hittar klänningen här och om du använder den här rabattkoden; REACDON får du dessutom fri frakt. Hoppas den är lika fin i verkligheten nu också, och på mig, det lär vi ju se om några få dagar.

Nu ska jag sova, är lite hängig och har skallebank så.
God natt =)



Haha, så klockren!

Jag vet att jag har visat den här en gång förut men den är så jäjkla bra och rolig så den tål att visas igen. Kommer dock inte ihåg på vilken sida jag hittade den men.. Skrattar varje gång :D




Mina loppisfynd

Idag har jag varit på två loppisart där jag fyndade lite smått och gott!

Först den här knallrosa och supersnygga klänningen för en tia! Tyvärr är den lite stor då det var en medium men det kan jag nog fixa!

Den här lilla jeanssaken för 15 kr.

Och en Elvis mugg för en femma som nu står så fint på min hylla!

Nöjd!
Kramar =)



I tidningen

Hej! Som jag nämnde i morse är jag med i tidningen just nu. Skickade in mina bilder tillsammans med Ola Rapace och Taylor Lautner till Hänt Extra när jag såg att publicerade bilder belönades med 250 kr. För ett par dagar sen fick jag en utbetalning från just den här tidning på 500 kr vilket betyder att dem tog med båda bilderna! Alltid bra med lite extra pengar ;) I detta nummer är bilden på mig och Ola med och i nästa är det jag och Tay!

Nice nice.
Och nej, jag är inte "tidningskåt", det är belöningarna jag vill åt, haha.



Loppisdag

Hejsan! Idag har jag vart på två loppisar och fyndat lite, visar det senare. Är även med i en tidning just nu, visar det senare också. Nu ska vi kanske på ännu en loppis, det beror lite på om vi orkar för det är stekhett ute, så det är rätt jobbigt att trängas bland folk då. Kanske att vi drar till havet istället. Som sagt, vi får se! =) Hoppas ni med har det soligt och varmt!



Ingen rubrik

Oh vilken fin rubrik jag fick till och bjuder på idag, right? ;P Nä men herre min je vilken varm dag det har vart.. Ett tag hade vi 31 i skuggan, tänk då hur det var i solen, höll ju på svimma typ. Nä jag ska inte klaga, eller det gör jag ju egentligen inte heller, jag är förbaskat glad över vilket underbart väder vi haft i en månad nu, sinnes! I like it, a lot! Vad jag gjort idag och så kanske dyker upp ikväll eller imorgon, nu ska jag ut och sätta med de andra och mysa. Puss och trevlig helg!

En pic från nu på eftermiddan.



Vit vs Brun

Igår fick jag en kommentar från Therese där hon kommenterade hur blek jag var på några outfitsbilder från i mars. Jag klickade mig in på inlägget och blev seriöst bländad av mig själv! JÄKLAR vad jag var VIIIIT!! Ojojoj. Så jag knäppte en bild på mig själv nyss för att jämföra lite med hur jag ser ut nu, nu när jag är brunare. Och visst är det ganska stor skillnad allt! Vilken hudton tycker ni jag passar bäst i? Vit eller brun?

Själv kan jag inte helt bestämma mig faktiskt. Jag tycker ändå det kan vara rätt fint att vara snövitsblek ibland, men trivs bäst i att vara brun så jag röstar på det sistnämnda!



En liten gäst i trädgår'n

Igår kväll hittade mamma den här lilla filuren i vår trädgård. Fast egentligen var den inte så himla liten. Jag tycker oftast att småkryp och sånt är ganska äckligt men den här kunde jag inte låta bli att faschineras utav. Åsså när man ser bilderna som ändå blev rätt bra med tanke på att det var mörkt ute och jag inte hade något stativ, man ser verkligen detaljer på den (eller jag när jag förstorar bilden).



Lite off..

Som ni märker blir det inte så här överdrivet mycket inlägg just nu.. Jag vet inte om det är på grund av att jag känner att jag inte har något roligt att skriva eller om det är för att det är riktig sommar nu och jag sitter inte mycket vid datorn..

MEN det kommer inlägg nu och då, ibland kanske det blir många på en dag och ibland kanske det inte blir något alls. En annan grej är att nu har vi gäster här, som sedan byts av mot andra som i sin tur byts ut mot andra osv, vi har gäster enda till augusti så det är en annan faktor till varför jag inte bara vill sitta vid datorn nu.

Och ni som lämnat kommentarer, förlåt för att jag är så jäkla seg på svara på dem men svar kommer, nån gång :)



+ två nya filmer

Nyss hörde mamma på Fm österlen att om man kom till deras studio innan klockan 12 med en glasstrut fick man en film! Vi hoppade i bilen, köpte en glass och åkte till studion (som ligger i Simrishamn). Vi var tydligen de första som kom dit så vi överlämnade våra glassar och fick varsin film! Inte illa :)

Nu ska jag ut i solen så filmerna får vänta!



Målar..

Hej.
Hann glömma bort bloggen idag, eller jag fick för mig att jag kanske gjorde ett inlägg i morse men det hade jag ju inte gjort!

Idag har jag i alla fall målat hela vårat uterum, nu är det vitt, förut var det bara naturligt (alltså träfärgat). Det blev grymt bra måste jag säga! Kanske kommer det någon före/efter bild när vi fixat i ordning där inne igen, nu står allt bara i en hög mitt på golvet.

Jag har målat en hel del nu de sista dagarna faktiskt.. Igår var jag ute med mamma och målade ett plank vi har på vår gård och några dagar innan det målade vi våran pergola (om det nu stavas så). Jag har med andra ord massa fina färgfläckar på kroppen nu, och i håret. Jaja.

Nu ska jag ut i solen igen!
Kramar



Vallmofält

Hehe min "lilla sväng till Ystad" blev inte så liten.. Jag och mamma var borta i ett flertal par timmar då vi hade en hel del att införskaffa till bland annat trädgården här hemma som bara blir finare och finare för varje dag mamma får jobba i den! Här kommer lite bilder vi tog under dagen.

Då vi körde förbi det här vallmofältet svor vi till båda två av chocken, så jäkla vackert alltså!! Vi var tvugna att sno bilen så vi skulle få köra förbi det igen och knäppa några bilder!

Vi var på några trädgårdar, eller handelsträdgårdar.

Hoppas vi med får sånna här fina och stora persikor i vår persikoträd (hmm om vi nu hade ett sånt).

Vad har ni gjort idag då?
=)



Outfit tisdag


Skor: Second hand
Brallor: Bik bok (50 kr)
Linne: H&M (50 kr)
Jacka: Gina Tricot (149 kr)
Halsband: Gjort själv
Väska: Second hand (ca 10 kr?)
Ring: Lindex (20 kr)
Döskallearmband: En julklapp



Ystad


Hellu! Nu sticker jag iväg till Ystad en sväng! Idag är det mulet ute, och jag måste vara ärlig att det är skönt med EN dag som är så, men bara en! Mamma började nästan tro att jag fått solsting igår, blev så jäkla trött, i skallen och kroppen. Men men, jag lever och är kry nu :P Höhö.

Vi hörs sen, hugs!



Typ en outfit

Hehe det ligger inte så mycket tanke bakom den här outfiten, men den funkade ju iaf..




I'm feeling HOT HOT HOT

JÄÄÄÄÄKLARNS vad hett det är ute! Sist jag kikade visade tempen ca 28-29 grader i SKUGGAN!! Jag har legat och stekt, ett litet tag, det blev lite för varmt att ligga i solen alltså :P Nä men jag älskar det här, jag älskar att det är hett, att solen skiner och att man äntligen ser lite mänsklig ut (=inte kritvit). Hoppas ni alla har lika fint väder!
Kram!



Ocean

Tja! Idag har vi också fint väder så jag hänger mest utomhus vilket förklarar att jag kanske uppdaterar lite mindre och glesare just nu. MEN jag antar att ni inte heller hänger vid datorn dagar som denna? ;)

Igår var jag i alla fall och badade i HAVET för första gången i år. Jag brukar vara någorlunda kräsen då det gäller vattentemperaturer men det var rätt varmt i havet, ja, tro't eller ej! Så jag badade, extra kul eftersom det var vågor också :D

Nu har jag lite grejer att fixa sen drar jag ut igen, ciao!



Here we go again

Nu när jag är på hemmaplan igen kör vi en veckas outfits. Vilken gillar du mest?? Själv älskar jag verkligen (om man nu FÅR säga så om sig själv, höhö) Tisdag 2, Onsdag och Fredag! Haha, ser ni förresten vilka slags byxor som används som flitigast just nu ;) Jag är fullkomligt kär i alla dessa mjuka och uberbekväma haremsbrallor!



God morgon!


Jag blir så glad när jag vaknar upp och det är fint väder, det känns nästan som att man inte kan vakna på dåligt humör då. Inte då jag.

Vet att jag drömde massa konstiga drömmar i natt men nu minns jag självklart inte någon utav dem, hmm. Brukar ni drömma mycket? För mig går det i perioder, ibland drömmar jag mest hela tiden men sen kan det gå några nätter då jag inte alls minns om jag drömt något eller inte (man har ju säkert drömt något, bara det att man glömt bort det?!).

Nu ska jag ner och fika lite, kanske att man sätter sig ute i solen och njuter av frukosten.
Vi hörs.
Puss!



+++

Hej! Gosh vad hett det är ute, var tvungen att gå in en sväng nu, man svettas ju bort (men jag klagar inte). I morse for jag på loppisen i Suckarnas gång, denna gången hittad ejag dock typ ingeting, fick med mig ett nitskärp hem för en tia. Fast det var nog lika bra, har bränt alla pengar i Sthlm.

Annars har jag bara legat och solat och nu blir jag faktiskt sakta men säkert brunare och brunare. Wiie!

En blomma som finns i vår trädgård.

Vad gör ni idag? Och är det fint väder i hela Sverige??



Simple





Stockholms resumé

Hejsan! Jag hade tänkt sammanfatta hela min och Therese Stockholmsresa i mycket bilder och några rader till det!

Den 20onde juni möttes vi upp på centralen i Sthlm efter att inte ha träffats sen i november, ett glatt återseende!

Den 21 juni steg vi upp vid 4 för att snabbt göra oss i ordning och sedan åka till globen/Hovet där Twilight Fan Event skulle hållas senare på eftermiddagen! Vi satt och köade i flera timmar, men det var det helt klart värt!!

Först spelade massa band men sen entrade Taylor Lautner och Kristen Stewart hovet och jävlar vilket jubel som bröts ut!! Jag fick både Taylors och Kristens autografer, fick även en bild tillsammans med Tay (som ni dessutom hittar i Aftonbladets helgbilaga Klick! idag)!

Coola Kristen!

Dagen efter tog vi en liten sovmorgon och sen tog vi det mest bara lugnt! Mot eftermiddagen tog vi tunnelbanan in till stan där vi strosade omkring tills det stängde.

Onsdagen den 23 juni åkte vi till Gröna Lund där vi spenderade precis hela dagen med att åka karuseller, gå i lustiga huset och bara ha det allmänt fantastiskt!

24 juni promenixade vi ner till vattnet som fanns i närheten av där vi bodde där vi tog våra första dopp och solade!

Fredagen den 25 juni var det ju midsommar! Vi gjorde självklart varsin krans som fick pryda våra huvuden.

Sen åkte vi på lite midsommarfirande en bit från "vår" lägenhet.

När vi var hemma igen lagade vi middag =)

Söndagen den 26 var inte så mycket öppet så vi bestämde oss för att gå på bio, vi såg på "The Last Song".

På väg hem tog vi lite fula/roliga bilder.

Den 27 var det stekhett ute så vi åkte och badade igen!

Och dagen efter det drog vi åter igen till vattnet för sol och bad. På eftermiddagen fick jag dessutom ett samtal från TV1000 där de berättade att jag vunnit deras look-a-like tävling så vi (jag+Therese) fick varsin biljett till Twilight Movie Night, en natt på Hotell Scandic mitt i stan och taxiskjuts.

Den 29onde juni åkte vi och hälsade på några släktingar till mig på dagen.

Efter det checkade vi in på hotellet.

Sedan taggade vi bion!!!

Vi klädde upp oss kvällen till ära.

På bion hade dom gjort det lite "kusligt". Och hela kvällen var toppen och Eclipse var BÄST!!

Den 30onde juni sa vi hej då till vårt hotellrum som vi egentligen inte alls hade lust att lämna.

Men vi mötte sedan upp Julia som vi gick på stan med en sväng, vi blev då på bättre humör, hah.

På eftermiddagen var det dags att se Eclipse, IGEN!! :D

Och den 1 juli packade vi våra resväskor för att lämna Sthlm och åka hem.

Alltså herre gu vad vi har haft roligt! Det har inte gått en dag utan att vi har skrattat, haft kul och njutit av det underbara vädret vi haft. En toppenresa med andra ord! Och att vi gjort så roliga grejer, jag menar Twilight Fan Event, grönan, Twilight Movie Night, vunnit en natt på hotell, badat, sett Eclipse igen, midsommar.. Underbart är det enda jag får fram just nu!

Kram!!



Heavy in your arms

Det här är en av mina favoritlåtar från Eclipse soundtrack, tycker den är jäkligt härlig! Vad tycker ni om den? Och vilken är er favvolåt från soundtracket?



I'm in Klick!

I helgen (fredag/lördag) hittar ni bilden på mig och Taylor Lautner i Aftonbladets helgbilaga Klick! Tror vi finns på sidan 13 om jag inte minns helt galet. Alltid bra med biocheckar, har ju hunnit använda de jag fick förra gången jag var med!

Nu ska jag och broder krypa ner i soffan och kika på Ice age 3! Vad gör ni idag?

Puss!




Outfit fredag!

Strosar omkring i mina nya bralls och nya linne! (eller linnet är några veckor gammalt men jag har inte använt det innan).

Skor: Köpta i Schweiz
Hatt: Köpt i Schweiz
Byxor: Bik Bok
Linne: H&M
Väska: Gammal från Indiska
Glajjor: Lindex



Nytt!

Köpte lite smått idag! Alla grejerna gick på en tia styck!

Frågan är ju bara när jag kommer använda en glitter eyeliner, men kul att ha kanske? :P



Och det blommar för fullt..

Känns ändå lite smått skönt att vara hemma igen, sova i MIN säng och bara vara. Jag, mamma och Liam drog ner på "stan" en sväng i det fina vädret. Blev glatt överraskad för nu har massor av underbara rosor slagit ut, äöskar rosor och shit vad gott dom luktar!!!

Ser ni Liam uppe i trädet just till vänster om min hand?

Mums vilken doft!

Och stora är dem också!

Kram!



Home sweet home

Tjenna! Nu är jag hemma igen, kom ju igår kväll. Vad skönt det var att få sig en sovmorgon idag, har inte blivit att sova så mycket de senaste nätterna! Ska väl packa upp resväskan sen, om jag orkar.. Brukar alltid bli så att den bara ligger där typ en vecka alla grejer ligger utspridda på golvet, riktig Jennilie-stil, hehe.

Nu är Liam (yngsta brodern) riktigt taggad på att se Eclipse, har precis visat honom några klipp på youtube och han vill veta allt som händer (berättar ju självklart inte) och se alla klipp som finns, haha. Kankse får ta med honom på bion nån dag (läs: ha en ursäkt till att se den igen) :D

Kram!



Outfit torsdag!


Idag har jag på mig skor köpta i Schweiz, byxor (nya) från bik bok (50 kr!!), ljusrosa tröja från bik bok (ny, 50 kr), sjal från Jencastyle.se och hatt köpt i Schweiz.



Hej då Stockholm!

De sista timmarna i Sthlm har spenderats nu. Fan vad kul vi har haft!

Vi tyckte det var tråkigt att åka hem och skiljas åt..

Men vi blev gladare då vi tänkte på allt kul vi gjort under resan!

Haha vi hade hjur mycket packning som helst! Några tanter som såg oss på tunnelbana trodde vi skulle resa jorden runt :P

Ska sammanfata hela resan sen i ett inlägg, snart om jag har tålamod, det tar nämligen aslåååång tid att ladda upp bilder..



Yesterday

Och här kommer lite bilder från igår. Efter att ha sovit på hotellet vaknade vi efter typ 3-4 timmars sömn, vi var helt döda, haha. Vi fixade oss i ordning och gick sedan ner för att äta frukost. Alltså damn vad jag älskar hotellfrukost, man vill ju bara äta och äta tills man nästan spyr :P

Sen packade vi ihop våra grejer och sa hej då till vårt rum :/ Sedan kom en taxi å hämta oss och skjutsade oss till vårt "hem".

Väl hemma igen tog vi en snabb powernap, bytta kläder och åkte in till stan igen. I stan mötte vi upp Julia som vi gick omkring med i nån timme så där :) Hon är så himla mysig och trevlig tjej alltså! Vi träffades första gången i november efter jag och Therese vart på New moon, vi tog en snabb fika. Sen träffade vi henne innan och efter fan eventet förra veckan och även på midnattsvisningen!

Julia och jag.


Efter att ha strosat omkring på stan några timmar var det dags att se Eclipse igen!!!

Efter bion åkte vi hem direkt och nästan flög i säng för vi var båda så jäkla trötta, ja nästan så att vi somnade på Eclipse, då är det illa :P

Nu blidde det några inlägg på raken här men jag har inte så mycket att göra här på bussen så jag få¨r blogga helt enkelt. Hihi.
Kram!



Gårdagens outfit


Skor: Köpta i Schweiz (för typ 145 kr om jag inte minns galet)!
Byxor: Second hand (25 kr)
Linne: H&M (49 kr)
Spetsjacka: H&M (149 kr)
Halsband: Gjort själv



29onde juni

Hejsan! Hoppas allt är fin fint med er! Själv sitter jag nu på väg hem, har en låååång resa framför mig, usch och fy! Men förhoppningsvis överlever jag, hehe. Tänkte visa lite bilder och så från i.. Vad blir det..? Onsdags? Den 29onde i alla fulla fall!

Pussade lite på Edward.

Therese.

Vi åkte och hälsade på några släktingar till mig (dem som vi bodde hos då vi var i Sthlm i nov 09). Visar dock inga bilder på dem då jag inte frågat om lov. Vi lekte med barnen, jag var prinsessa.

Sen lekte vi djurpark, här är Therese något djur och ska äta lite, hah.

Vi åt lunch där.

Jag och Therese =)

Efter några timmar där åkte vi in till stan och till hotellet där vi bodde en natt (ingick i priset jag vann). Hotellet låg typ på Stureplan, alltså mitt i smeten!

Vi gick ut en sväng och fickl syn på dessa grymt snygga bussar!!

Och vi åt tacos, Therse var så hungrig att hon inte märkte att hon åt med två knivar.. Höhö.

Fin fin fina Therese!

Efter att ha ätit middag och så begav vi oss till Rigoletto där vi skulle gå på midnattsvisningen av Eclipse. Dom hade piffat till det lite med rök, Volturisnubbar osv.

Tycker hela kvällen var himla bra planerad! Klockan 18 började Twilight och efter den filmen fick man varsin stor baguette, en festis och en pin. Vid 21 drog New moon igång och när den var slut fick man varsin mellanpopcorn, en dricka och en påse Gott och Blandat. Sen kl 00 började Eclipse! Under kvällen lottade dem dessutom ut flera posters, tröjor och goodiebags!

Så här äter man popcorn för er som inte visste det!

En riktigt lyckad kväll och dag för den delen!
Kram!