Men hej ego!

Hur många av oss har inte stått framför kameran och poserat för sig själv?! Jag har gjort och förhoppningsvis ni med, tur att man har växt upp och slutat med sådant trams *Ehh, host, host*. Kikade just igenom en del bilder på min externa hårddisk och seriöst, de flesta bilderna från 2006 är bara egobilder på mig, hehe *skäms lite smått*. Nä men här har ni ett par bilder som jag bjussar på..

September 2006.

December 2006.

April 2007.

Nu blir det sängen och The OC för mig (som vanligt).
God natt och sov sött.



Outfit söndag.


Jag tycker verkligen inte om att ta outfitbilder inomhus, ljuset blir knepigt och bilderna blir att dåliga tycker jag, men jag ides helt enkelt inte pallra mig ut i kylan, är redan frusen som jag är (sov med 3 täcken inatt varav 1 duntäcke + pyjamas). Idag har jar i alla fall på mig mammas gamla skor, gamla byxor från H&M, t-shirt från Bik Bok, nitskärp och väska second hand.

Nu: BLÅSNINGEN!



Videoblogg- Hur uttalar man Jennilie?

Jag vet inte hur många olika sätt jag hört Jennilie uttalas på, vissa hemskare än andra. Tycker ju själv man borde förstå hur det uttalas med tanke på stavningen men det kanske bara är för att jag själv vet hur det uttalas och att det är mitt namn. Gjorde i alla fall en liten video till er som undrar hur mitt namn uttalas.




Vilka är ni?

Efter att ha varit på Blogg.se's förstasida är ni ju många fler som hittat hit till bloggen men jag har ju verkligen ingen aning om vilka ni är.

Jag heter Jennilie, är 19 år och är relativt nyinflyttad i Skåne (flyttade från Umeå i norr i juli). Jag är nästan alltid glad och har ett leende på läpparna. Jag tycker om min familj, kläder och är en liten serienörd, är även en Twilightnörd och jag lyssnar alltid på Elvis. Jag vill resa mycket och jobba inom mode.

Så, din tur, vem är du? Skriv lite vad du vill bara det beskriver dig :)



Var är fantasin?

Efter att jag duschade i morse och gick fram till garderoben för att plocka fram nå kläder kände jag mig så himla.. fantasilös. Bläddrade igenom plaggen om och om igen, tog fram något som såg okej ut, provade det och började leta igen. Nä nu ska jag vara lite klagosam av mig, jag vill ha en ny garderob FULL med nya snygga kläder, allt jag har känns så gammalt (än om en del saker t.o.m är oanvända, hehe).

Gick i alla fall till datorn och klickade in mig på min blogg och kategorin Outfits för att få lite inspiration från min egna garderob och det funkade! Dock har jag en väldigt enkel outfit på mig idag men bättre än att gå naken ;)
Även idag är jag svart och vit, ni får bilder senare idag!

Ur arkivet.



Dagens fråga.

JOSS: Kan du möjligtvis tipsa om några second hand butiker du gillar ? Eller några loppmarknader?

 

Svar: Absolut! Nu är det ju dock väldigt olika från stad till stad men nu tar jag från det jag själv kan och vet.

 

Second hand butiker: Jag har handlat mest på Myrorna måste jag nog säga. Vissa plagg kan vara lite dyrare där men det är ju oftast ändå inga stora summor. Har bland annat köpt min älskade fejkpälsjacka där som jag använder nästan dagligen och den gick på 75 kr vilket inte alls var dyrt! Tycker Myrorna har det mesta, tröjor, mysiga koftor, klänningar, kjolar, smycken, väskor osv.

 

Röda korset är ju också bra, dom är dessutom billigare (vad jag då har upplevt), tycker dock dom har ett mindre utbud, men det beror väl på var du befinner dig.

 

Här i Simrishamn finns en Second hand butik som jag tycker är rätt bra. Det är lite dyrare där, men fortfarande inte dyrt, ungefär som Myrorna skulle jag tippa på. Den är inte så mega stor MEN jag hittar alltid något då jag är där.

 

Loppmarknader: Min absoluta favorit loppis är här i Simrishamn, har aldrig vart på en bättre loppis och jag fyndar ALLTID där och till minimala priser, min halva garderob kommer därifrån känns det som. Loppisen är iaf på sommaren varenda lördag och det är riktigt många utställare. Så, på lördagarna ska du befinna dig i Suckarnas gång i Simrishamn! Nej det är klart du inte ska förresten, du får ju inte fynda de snygga grejerna före mig ;)

 

Annars brukar jag bara vara på lite loppisar här och där då vi ser en skylt efter vägen kan vi stanna, på somrarna är det dessutom alltid massor av annonser om loppisar i tidningen (i alla fall i Ystads Allehanda!).

 

Beyond Retro ska ju vara bra, jag har dock inte tatt mig tid att kika i en sådan butik så ordentligt nån gång.

 

Tyvärr kan jag inte säga mer än så men har ni läsare några bra tips kommentera!


Har du också en fråga till mig? Ställ den i så fall :)




Skulle inte vintern i Skåne vara varm?

Min frånvaro ikväll har berott på att vi var bortbjudna på middag så vi åkte hemifrån vid 16.30 och kom alldeles nyss hem. Måste dock säga det, skulle inte vintern i Skåne vara varm i jämförelse med norrland?! Nu då vi åkte hem var det 16 minusgrader!! Jag har hört att om det fortsätter vara lika kallt som det vart på senaste tiden här kommer detta bli den kallaste vintern (i skåne) på 65 år, 65 ÅR!!!!! Jaja, bara att bita ihop.

Det var så himla vackert då vi åkte hemifrån.

Okej det syns knappt på bilden men det var riktigt läckert för havet hade som fryst och ja, det såg coolt ut i verkligheten ;D

Det bjöds på mumsigt tilltugg då vi kom dit.

Och dom har två helmysiga hundar. Jag är verkligen ingen hundmänniska men dessa två (den andra är ej med på bilden) gillar jag väldigt mycket :)

Jag har i alla fall haft en riktigt trevlig kväll men nu är jag så mätt så jag snart tror jag spricker!
God natt.



Outfit lördag.


Idag har jag på mig skor från Monki, strumpbyxor köpta i Schweiz, tunika Second hand, kavaj Lindex (barnavdelningen), halsband Second hand.



Dagens detaljer.

Idag har jag glittriga naglar och en ring från KappAhl.

Armbanden som endast åker av då jag ska duscha. Ja ni ser nog var dom är ifrån ;)

Min mammas gamla halsband.

Dagens outfit är väldigt lik gårdagens så jag får se om den fotas idag eller icket. Dessutom är det värsta stormen ute så det känns inte så lockande att gå ut och knäppa nå bilder och här inne har vi inget bra ställe att ta bilder på..





Dagens fråga.

Om du var ett djur vilket skulle du vilja vara då?

Update kl. 12.21: Jag själv vet inte riktigt vad jag skulle vilja vara.. Det skulle va coolt att få vara en fågel just för att kunna flyga.. Men sen är jag ju verkligen kattkär och dom verkar ha ett enkelt liv så ja, katt tror jag :)



Night night.


Väldigt fagra bilder på mig från dagen.. Jackan, lädervantarna och väskan är Second hand.

Nu hade jag i alla fall tänkt kika på lite grejer till mitt och mamis projekt sen lägger jag mig nog i sängen och fortsätter se på The OC, ja jag älskar den serien (tills Marissa dog).

God natt på och vi hörs åt måran :]
Kram kram.



Dinnertime.


Så himla bloggigt av mig att fota och blogga maten ;) Men det vi åt var i alla fall gött. Det blidde smördegsformar med svampstuvning och en stuvning med kräftstjärtar och musslor. Mums. Nu ska jag bädda ner mig i soffan och kika på Let's dance!

God kväll på er.



Handla med la familia.


Har precis vart å handlat med la familia. Ikväll blev det lite jag som fick välja maträtt och det kommer bli gött. Tur har jag ju också som slipper laga maten (har dock erbjudit mig att hjälpa till) men dom har koll på läget där nere ;)

Något jag tänkt på är att jag skriver nästan alltid la familia nu istället för familjen, undra varför. Eller okej har inte undrat över det speciellt mycket men, hehe.

Svarar på era kommentarer lite senare ikväll eller imorgon.
Trevlig fredag på er hörrni! =D
Kraam



Outfit fredag!


Idag har jag på mig skor Second hand (mammas gamla), strumpbyxor köpta i Schweiz, kjol från Gina tricot, oversizetröja Second hand (myrorna), kavaj Lindex (barnavdelningen), halsbandet har jag knopat ihop själv, likaså handsmycket. Ringen kommer från KappAhl, skinnarmbanden är från Florens, Italien och döskallearmbandet är köpt på ett stånd på stan.



Remember? Massa youtubeklipp med mig.

Jag har ju en del klipp på youtube, vissa är helt urkassa men aja. Tänkte bjuda på några här.

Modevisningen för exakt ett år sedan. Jag har sytt kläderna. I verkligheten spelades låten Heaven's on fire.


Jag och hanna sitter på Arlanda på väg till Italien, maj 2009. Vi hade dialektbyten och ba babbla på.


Jag och Hanna har precis kommit fram till Florens.


Jag ger videobloggning ett nytt försök.


En flumvideo på mig.


Lite ihopklippta klipp. Rätt oseriöst ;P


Ja, vissa har ni nog redan sett men kanske inte alla, fast vad vet jag ;P



Dagens fråga med svar.

Matilda: Finns det något klädesplagg du aldrig skulle kunna ta på dig? :)

Alltså jag har funderat och funderat på den här frågan och det tog typ 2 dygn innan jag kom på ett plagg jag aldrig skulle sätta på mig nu, ett par tighta byxor med utsvängda byxben. Dock kommer jag säkerligen springa runt i ett par sånna byxor om det blir mode igen. T.ex då jag var mindre och piratbrallorna började bli inne igen sa jag till mamma att jag aaaaldrig skulle sätta på mig ett par sånna byxor, det såg ju ut som man hade alldeles för korta byxben. Ja men ett halvår senare sprang jag själv runt i ett sådant par ;P Man vänjer sig helt enkelt och tillslut börjar man tycka om det själv.

Har ni några frågor till mig, ställ dem i så fall för nu börjar de ta slut och utan frågor blir det svårt att svara på dagens fråga ;)



Ännu en Award.


Såg precis att jag fått ännu en Award, kul och tack till Adara! =)

Med denna award följer det även med en del regler:
- lägga in den på sin blogg
- Länka till den du fått den av
- Berätta sju saker om dig själv
- Välj sju bloggare att skicka den till
- Länka till dessa bloggare
- Lägg en komentar i deras blogg att du gett dem denna award

7 sanningar om mig:
- Jag tycker INTE om pepparkakor och pepparkaksdeg!
- Jag svär inte alls ofta, några få gånger i veckan om ens det ibland.
- Jag ska troligen operera ryggen, diskbråcket (ska träffa kirurgen snart förhoppningsvis och prata om det).
- Jag är bollrädd! Under hela skolgången har jag aldrig varit med då det t.ex har varit fotboll, handboll och basket, jag har alltid fått göra annat då. Jag blir så fuktansvärt nervös och sen tar det bara stopp, jag vill vara med men det går bara inte.
- Då jag var yngre kunde jag inte äta chips på kvällen för då spydde jag alltid på natten (känslig mage typ).
- Jag har med mig min kamera överallt, än om vi bara ska på affären, jag menar helt plötsligt kanske något historiskt händer och då vill man ju ha bildbevis på det :P
- Jag tycker inte om kaffe och om jag nångång ska dricka det har jag i hälften mjölk.


Jag nominerar:
Jag tycker alla ni som läser min blogg och kommenterar så fint förtjänar en blogaward så jag fuskar lite med reglerna nu så känner du att du vill ha en bloggaward ja men varsågod då! Kommentera mig då du gjort den så jag får läsa bara :)



The OC & statistik.


Nu hade jag tänkt göra mig iordning för kvällen för att sedan krypa ner i sängen och fortsätta se på The OC :)

Just de, är det bara för mig statistiken i bloggen inte syns eller har fler det problemet? Har ju sett att det vart lite problem med blogg.se men.. Det hade ju vart kul att kika hur många ni är som trillat in här under dagen med tanke på att jag var på blogg.se's startsida. Aja får väl kolla upp det imorgon kanske.

Sov gött.



TACK!


Alltså ni är bara för snälla, jag blir helt varm inombords. Tack för alla era kommentarer, jag tar verkligen åt mig. Ni har gjort hela min dag :)



På hemsidan.


Just de, nu ligger en del nya bilder uppe på Millaofsweden's hemsida, ni minns de jag och mamma tog?! Klicka här för att se :)



Ny bakgrundsbild.

Hittade den här bilden då jag sökte på Robert Pattinson wallpaper på google. Tyckte den var rätt rolig och snygg så det fick bli min nya bakgrundsbild på datorn. Tänkte bara tipsa för er :)



Dagens fråga.

Idag är det ni som ska svara.
Finns det något du verkligen avskyr, något du verkligen inte klarar av?
Det kan vara vad som helst, en maträtt, en personlighet, en låt, en skådis osv.

Jag kan rabbla upp några saker jag avskyr: LÖK!!, riktigt egoistiska personer & vintern.




Outfit, torsdag.




Idag har jag på mig skor Second hand, klänning (egentligen nattlinne) från Lindex, och massa armband från blandade ställen, ring från KappAhl.



Invigning.


Redan idag inviger jag en av mina nyinköpta klänningar (i detta fall nattlinne, hihi). Bjuder på en hel outfit senare under dagen.

Hej :) Hoppas allt är super med er! Jag mår i alla fall bra för er som undrar, höhö.
Nä men jag blir alltid på bättre humör då jag ser att solen är framme och det är den idag. Nu måste jag ta mig något att keka för det kurrar som bara den i magen :P

Förresten, kul att jag hamnade på förstasidan idag (på blogg.se)! =D
Kram!



Mina Second hand och Reatips till er.

Som de flesta av er som följer min blogg förstått är det att jag verkligen älskar att handla kläder/väskor/skor second hand men även på rea. Jag är verkligen ingen "betala-fullpris-tjej" om det är för att jag är snål eller gillar att få mycket för pengarna kan ju diskuteras. Tänkte dela med mig av mina shoppingtips helt enkelt så ni också kan få så mycket som möjligt för era pengar!

Second hand, var? Först och främst kan man ju fråga sig var man kan handla second hand. Det finns second hand butiker, loppmarknader, blocket.se, tradera.se, kompisar mm. Själv föredrar jag loppmarknader för där säljs det mesta till en ytterst liten peng.

Second hand butik: Vissa butiker är små och vissa stora, mitt främsta tips är att ta dig tid att kika omkring. Kolla igenom alla plagg du bara orkar för inklämd bland massa fula kläder kanske den där guldklimpen finns gömd. Tänk även på att många plagg kan se rätt fula ut då de hänger på galgen men sen då du sätter på dig den är den skitsnygg så prova även grejer som ser lite halvtaskiga ut. Är du inne i en väldigt stor second hand butik kanske man inte orkar kika igenom alla plaggen men gå då efter färg och leta bland de färger du tycker om.

Loppmarknad: Det är väldigt olika från loppis till loppis men större delen av min garderob är fyndad på olika loppmarknader. Här tycker jag man kan hitta de bästa fynden! Det negativa är väl att man oftast inte kan prova plaggen innan men hittar du en skitsnygg tröja för 20kr och det sedan visar sig att den inte passar har du ju inte slängt iväg så mycket pengar + att du säkerligen kan sälja den igen och få tillbaka pengarna du lagt ut för den. För att veta var det är loppmarknader ska du läsa dagstidningen där de ofta annonserar, kika på skyltar efter vägen, sök på internet och ha ögon och öron öppna. Sedan var inte rädd för att rota i klädhögarna som ligger på loppisborden, likaså de som hänger upp. Rota och fynda!

Internet: Själv tror jag inte jag har köpt något Second hand via internet så här har jag inte så många tips tyvärr. Men om du googlar på t.ex bloppis, second hand online, kläder second hand osv borde du få upp ett par bra sidor. Kika även på de större hemsidorna som blocket.se och tradera.se.

Rea: Det är ju nu den bästa rean är "halva reapriset"!! Mina tips på hur du ska reashoppa är att kika igenom alla reaplaggen, även de på barnavdelning, "big-size" avdelningen och "tant"kläderna. Ha även lite fantasi, att du t.ex kan ha den stora snygga oversize tröjan till ett strumpbyxor eller att du kan korta av den för långa klänningen till perfekt längd. Har man ett öppet sinne och fantasi hittar man oftast mycket mer på rean! Tålamod säger jag bara, här gäller och rotningsmetoden, rota, rota, rota och FYNDA!

Byta kläder: En anna rolig grej är ju att byta kläder med t.ex en kompis. Du är säkert less på en hel del i din garderob, likaså din vän, jamen byt då med varann så får ni ju ny-gamla kläder.

I det här inlägget kan ni se massa outfits där mycket av det jag har på mig är second hand, utmärkt med S.

Här kommer några av mina bästa second hand och reafynd:
T-shirt köpt  i Schweiz, rea ca 70kr.

Stretchiga jeans, second hand, 0 kr (klädbytardag på skolan).

Kjol, Gina Tricot, rea 99kr.

Sammetfodral, second hand (loppis), 40kr.

Jeansväst, second hand (loppis), 20kr.

Klänning, second hand (loppis), 40kr.

Oversizetröja, second hand (loppis), ca 20kr.

Klänning, second hand (Second hand butik), ca 80 kr.

Kjol, Second hand (butik), 65kr.

Kofta, H&M barn, rea, 30kr.

Oversizelinne, new yorker, rea, 36kr.

Nitarmband, second hand (butik & loppis), 30 & 10kr.
Armband, Ur&Penn, rea, 30kr styck.

Väskor second hand (loppis & butik), 75, 55 & 10 kr.

Väskor second hand (loppis & butik), 15, 20 & 5 kr.

Skärp second hand (nit & döskalle) 10 & 0 kr, Lindex rea (paljett) 25 kr.

Skor, rea. Beige 145kr, Svarta 99kr, vita 72kr.

Skor second hand (loppis och butik), fransar 20kr, röda detaljer 20kr, snörning 50kr.

Hoppas ni fått lite hjälp och tips på vägen =)





Gratisbio.se

Jag vet inte riktigt hur många av er som är medlemmar på gratisbio.se? Jag har i alla fall blivit medlem där nu för att se om det är så lätt att samla poäng osv som de flesta säger, håller ju självklart tummarna för det. Funkar det enkelt och bra är det ju toppen! Vill du också bli medlem, klicka här. Nu ska jag försöka samla poäng!





Idag har jag på mig..


Wow, NU kan jag säga att vi har storm här ute, dock verkar det vara storm i större delen av Sverige. Idag har jag i alla fasll på mig, skor, fejkpälsjacka, skinnvantar och klänning Second hand, rosa stumpbyxor från H&M, leopardstrumpbyxor köpta i Schweiz åsså en gammal kofta från H&M.



Blogaward.


Fick en blogaward av Micaela och den bugar och bockar jag för! :)

Med utmärkelsen följer vissa regler och reglerna är:
- Thank the person who nominated you for this award.
- Copy the award and place it on your blog.
- Link to the person who nominated you for this award.
- Tell us seven interesting things about yourself.
- Nominate seven bloggers.
- Post links to the seven bloggers you nominate.

7 stycken sanningar om mig:
- Jag har suttit i en bil då den började brinna.
- Jag har suttit i en bil som krockat med en älg.
- Jag är ganska snål då det kommer till att lägga ut pengar på t.ex kläder.
- Jag bäddar min säng nästan varje dag.
- Jag älskar att klä ut mig.
- Jag avskyr att åka skoter på is!
- Jag vill fira nästa jul i Thailand!

Jag nominerar;

Therese

Sara

Jossan

Matilda

Ida

Jenniefer

Diana



Dagens shopping.

Hej igen kära ni! I morse var jag iväg och tog mina allergisprutor sedan gick in till "stan" en sväng. Var inne på två butiker (En Second hand butik och Lindex) men tillbringade rätt lång tid där och kom hem med ett par godbitar ;D

Jag var ju en dag på mellandagsrean i Ume just efter jul men hittade inget (bara ett svart vanligt fodral) så jag tillät mig själv att köpa dessa plagg, speciellt då de var på halva reapriset! Second hand och rea är min grej, älskar det!

Kavaj med knallrosa foder från Lindex barnavdelning, 90 kr.

Färgerna på klänningarna är inte alls som på bilderna men äh. Rosa nattlinne (jag kommer använda den som klänning) från Lindex, 60 kr.

Rosa klänning från Lindex, 75 kr.

Strumpebandshållare från Lindex, 45 kr.

En färgsprakande väska, Second hand, 55 kr.

Tänkte bjuda er på mina bästa Second hand och rea tips lite senare! =)



Dagens fråga

Anna:

Om du fick chansen att flytta till Usa och bo där resten av livet, skulle du göra det? Och i sådana fall vilken delstat?
Eller nått annat land som skulle vara mer lockande kanske?

 

Vilken rolig fråga! Alltså jag vet inte om jag skulle vara beredd att flytta till USA för att sedan bo där resten av livet men jag skulle mer än gärna provflytta dit i kanske några år i alla fall, fanns den chansen hade jag hoppat på flyget redan imorgon!

 

Jag skulle nog ha valt Kalifornien för det är så mycket jag vill se där och många coola ställen finns där. I Kalifornien har vi ju bland annat Los Angeles, Hollywood, Beverly Hills, San Diego, Orange County (The OC ;) ), San Fransisco, Redondo Beach (där mycket till The OC spelades in, där finns bl.a vakthuset nere vid havet som Marissa alltid sitter vid, The Bait shop och The Diner där Seth, Ryan, Marissa och Summer alltid är) osv osv. Det finns alltså väldigt många intressanta ställen att besöka i Kalifornien. Sen får vi ju inte glömma värmen heller ;)

 

Och det är nog USA som lockar mest av alla länder, värme, coola städer, och ja, USA helt enkelt!!

 

Bildkälla.

 

Har du någon fråga till mig? Ställ den i så fall.




Mina stilikoner.

Har ju lagt ut lite bloggar som är stora stilikoner för mig (är inte klar med alla bloggar än) men tänkte även visa 4 kändisar vars stil jag är störtkär i!!

Agyness Deyn & Taylor Momsen.

Alexa Chung & Mary-Kate Olsen.




Outfit.

Känner att det blir rätt basic nu klädmässigt, får försöka ändå på det imorgon ;D

Kilklackar Monki, gamla Lee-jeans från Bik bok, t-shirt från H&M (tror jag), klocka med nitar New Yorker, armbanden är från blandade ställen.



Videoblogg!!

Nu har jag tatt mig den lilla tiden och gjort en liten videoblogg till er. Kvalitén behöver inte diskuteras likså mig (att jag t.ex inte kan stå still en sekund). Aja här är dom (den första är lite misslyckad).





Upptagen.

Hej, ni får ursäkta min dåliga bloggning just nu men jag och mamma håller på med vårat projekt. Ska försöka lägga upp en dagens outfit sen men lovar inget.
Kram



Dagens fråga.

Vad är ditt drömyrke/jobb?



Min modevecka.


Så här har min vecka sett ut klädmässigt, men vilken är din personliga favorit? Jag måste nog säga att min är tisdag.



Rosa.


Vet ni vad jag tycker är bäst med mitt nya mörka hår? Att jag kan ha på mig lila och rosa igen!!! Jag verkligen älskar lila och rosa men det  var ju inte så himla snyggt till mitt röda hår så jag fick lixom ge upp den färgen lite men nu då jag har mörkt hår är det ju skitsnyggt till just två av mina favvofärger, Love it! Målade naglarna rosa i morse.

Tänkte även berätta att det inte blir så mycket bloggning idag då jag helt enkelt har annat för mig och går omkring i myskläder.

Tjofaderittan!



Bloggar jag gillar #8


Karen driver bloggen WhereDidUGetThat och den är grym! Hon har oftast riktigt snygga och coola bilder att bjuda på och då jag ser henne vill jag också bli mörk i hyn! Aja spana in hennes blogg!



Dagens fråga

Lie: Har du en pojkvän eller är du intresserad av någon?

 

Svar: Nope ingen pojkvän här inte. Och nej det är ingen jag känner så där extra intresse för, men då kan jag ju även tillägga att jag inte söker nån heller, inte för tillfället i alla fall.

Har du något du vill fråga mig? Ställ frågan i så fall!




Min gamla klädstil.

Ja som jag skrev i inlägget innan har jag ändrat stil rätt mycket om man ser si så sär 2 år tillbaka så jag rotade fram typ enda bildbeviset jag har på det här. Bilden är tagen den 6 augusti 2007 då jag var på ett bröllop. Om jag sammanfattar min gamla stil var den mer flickig, vita strumpbyxor och gamla klänningar.



Vilken rocker!


Haha bara jag som tycker jag ser ut som värsta rockbruden på bilden?! :P Jag kan ju säga er att jag har ändrat stil gaaaanska mycket om man ser 2 år tillbaka, jag har dock ingen bra bild som visar det tills jag såg en bild från sommaren 2007 (tror jag det var) då jag var på ett bröllop. Ska leta åt den bilden och visa er sen, efter Blåsningen såklart ;)



Att skriva som man tänk.

Då man (iaf ja) skriver ett inlägg kanske man int se ofta skriv en massa slangord osv men nu had jag tänkt skriva några rader precis som ja tänker dom innan jag sätter fingarna på tangenterna.

Klockan 8 ikväll äre ju Blåsningen, äre någon av er som ser på de? Ja tyck i alla fall att he kan va rätt kul kika på, speciellt då're ä mer seriösa personer som bli blåst.

Hah he känns ändå ganska konstigt att skriva så här, än om he int ä se stor skillnad så märk ni nog någon i alla fall, t.ex att ja korta av en massa ord. Sen kan ja ju säga att ja int allti prata så här men iblan kan he komma nå norrlänska ord från min mun som t.ex gitt säg ja hela tin, ja umgås för mycket me moder helt enkelt :)

Lite roliga meningar på rikti norrlänsk bonska (to dem från Kevin).

He som hänn he hänn denna, he hänn int henna -
Det som händer det händer där, det händer inte här.
Je gitt ju kut å hämt.. - Ni måste ju springa och hämta..
Sno de så ja få kik - Vänd dig om så jag får se.
Ja ids int gör he - Jag orkar inte göra det.
Men ta harta borta herta så kan du köp de nå karra -
Men ta hälften från det här så kan du köpa dig lite godis.
Hon är nallta eljest - Hon är lite annorlunda.





Paranormal Activity


Bildkälla.

Jag och broder har alldeles precis sett Paranormal Activity och shit vilken äcklig film. Den var ju inte så läskig (än om jag som vanligt satt med täcket upp över halva ögonen, haha) ni vet med typ små barn som hemsöker en ungefär utan bara riktigt äcklig, olustig och obehaglig. Jag skulle ju typ bryta ihop om jag var nån av dem i filmen. Usch fy och nej tack! Jag och Kevin sa det att nu vaknar man väl i natt och inbillar sig en massa saker, haha.

Den här tycker jag att du ska se, verkligen!



Sommaren med Göran.


Bildkälla.

Har ju glömt att berätta att för ett par dagar sedan såg jag filmen Sommaren med Göran med la familia. Måste säga det att den var lätt mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara, hade först nästan inte tänkt se den men oj vad jag skulle ha ångrat det! Tycker den var skön med härlig humor. Har ni sett den och vad tyckte ni om den?



Outfit söndag.


Idag invigde jag min nya kofta vilket betyder att det blev en väldigt enkel outfit idag men skön är den i alla fall. Jag har på min kilklackar från Monki, byxor från H&M och kofta från Bo-Ohlsson.



Dagens fråga.

Vilket är ditt favoritplag?? Klänningen? Den stora mysiga t-shirten? Tightsen? Pyjamasen? Kjolen? Något annat?

Jag måste nog säga att mitt är pyjamasbyxorna, jag har dem på mig mest hela tiden!



Nytt i garderoben


Under december månad levde jag i princip i min brorsas stora mysiga kofta, ja tills dragkedjan gick sönder i tvätten *suck*. Igår var vi i alla fall på Bo-Ohlsson för jag skulle köpa fotoalbum till alla bilder jag framkallat och tro't eller ej men jag hittade två album som blev perfa så nu är bilderna inne och det är bara de tillhörande texterna som ska dit. Nu kom jag från själva poängen.. Då vi var på Bo-Ohlsson hittade jag koftan ovan och slog till direkt då den är i världens mysigaste material och gick på ca 170 kr.

Nu slipper jag springa till broders garderob och sno kläder från honom ;D



Let's Dance.


Bilderna kommer härifrån.

Jag vet inte hur många av er som följer Let's Dance men jag tycker det kan vara ett trevligt fredagsprogram. Igår missade jag dock programmet då jag höll på med annat men då tycker jag det är så himla smidigt och bra att man kan kika på alla danserna på Let's Dance hemsida för att ta igen lite eller bara för att se en dans igen.

Visste ni förresten att Gudrun Schyman bor i samma lilla stad som jag?  ;P



Twilight, what have you done to my wife...

Den här videon sprids nu omkring bland de flesta Twilightbloggarna och ja, den är faktiskt rätt bra, ta er en titt ;) Att man känner igen sig, hehe. Oh yeah.



Outfit by the sea.


Idag har jag på mig skor, jeans, armband med nitar, fejkpäls & väska med nitar Second hand, t-shirten är en julklapp, vantarna likaså (kommer från H&M).



Dagens fråga.

Matilda: Hur lång är du...?


Sv: Jag mäter 165 centimeter, jag är alltså inte speciellt lång det är därför jag är så förbannad på att ryggen inte tillåter mig att ha klackar, ibland fuskar jag men då får jag lida för det på kvällen och dagen efter, men det är värt det, ibland ;P

 

Någa kändisar som också är 165cm lång är Drottning Silvia, Sienna Miller, Demi Lovato, och Emma Watson.

 

Ställ en/några frågor till mig du med så svarar jag på dem eftersom.




En skäggig Robert Pattinson.

Missuppfatta mig nu inte men jag måste bara säga, vad har hänt med Robert Pattinson???!!! Jag har länge tyckt att han är världens snyggaste kille men efter jag såg dessa bilder för någon dag sedan kan jag ju inte längre tycka det. Han ser ju så.. sunkig ut plus att han ser ut som en ovårdad lastbilschaufför (ingenting emot lastbilschaufförer nu men you get my point, hoppas jag). Nä jag vill ha tillbaka gamla, snygga Rob!

Vad tycker ni om nya skäggiga och sunkiga Rob?



Bloggar jag gillar #7


Elinkan är en blogg som drivs av en 19-årig tjej. Om ni inte redan märkt det är jag rätt svag för de som har sin egen stil och sticker ut ur mängden och det kan man ju säga att Elin här gör, men på ett bra sätt! Hennes klädstil är så himla söt och flickig men samtidigt så förbaskat cool! Jag älskar den och jag älskar att kika in på hennes blogg för det är lite som att komma in i en annan värld.

En fråga till er bara, gillar ni det här som jag kallar "Bloggar jag gillar"? Kikar ni in på bloggarna jag tipsar om eller är detta ett inlägg ni bara bläddrar förbi? Just nu är jag som ni kanske märkt inne i modebloggar jag gillar, sen kommer Twilightrelaterade bloggar och sedan en del som hamnar i kategorin övrigt.



Ett roligt och stort projekt är på G!

Hela eftermiddagen och kvällen (fram till nu) har jag och mamma suttit och jobbat med ett projekt vi har på G. För mig kommer det bli det största jag har gjort och det kommer hamna på top 10 av de roligaste grejerna jag gjort också. Jag hoppas och tror även att många av er kommer att gilla det. Vad det handlar om har jag inte tänkt avslöja just nu då jag gillar att vara lite hemlighetsfull ibland men ni kommer att få veta på ett ungefär om si så där någon/några få veckor.

Jag är även glad över att ha något att göra nu på dagarna istället för att bara sitta inne på mitt rum och inte göra nånting för det är mycket som ska fixas så jag kommer ha en hel del att göra.

Ihihi jag är så spänd och taggad på det, det kommer bli så roligt!
Är ni nyfikna? ;)



Två pics.



Här är två av bilderna vi tog i morse. Jag + mamma (bakom kameran) + smycken från Milla of Sweden.



Som det kan se ut..


Fotades ju som sagt med smycken imorse igen och tänkte nu bjuda på de mindre lyckade bilderna ;) Eftersom mamma fotade blir det lätt sånna här bilder, haha. Bjuder på någon mer seriös senare under dagen/kvällen.



Outfit - Back to basics


Jag är verkligen inte någon jeanstjej och om jag någon gång har jeans på mig vill jag ha dom så stretchiga som möjligt. Idag åkte dock ett par vanliga jeans på, men trivs bättre i det än vad jag minns sen innan, haha. Jag har i alla fall på mig mammas gamla skor, gamla Lee-jeans, linne från H&M, en gammal sjal, och skinnjackan är köpt någonstans i London.



Dagens fråga

Ni som är som jag *The Twilight Saga galna* men även till er andra så kommer en fråga. Vilken film ser du mest fram emot just nu av Remember me med Robert Pattinson och The Runaways med Kristen Stewart och Dakota Fanning?

Jag ser mest fram emot The Runaways eftersom det verkar vara en typisk Jennilie-film :D



Friday I'm in love.


Nu är det fredag vilket betyder att helgen närmar sig, då man gick i skolan var det här en underbar dag för man visste att man hade lediga dar framför sig. Snart ska jag och mami i alla fall ta några fler bilder med hennes snycken, slänger väl upp någon bild senare I guess.

Ha en fin dag så hörs vi sen igen :)



Bloggar jag gillar #6


Shelley har en så grym stil att jag bara vill kolla på hennes bilder om och om igen, kan inte få nog. Än om det inte alltid är sådant jag själv skulle sätta på mig passar hon riktigt bra i det! Nä ni måste spana in hennes blogg! Check check check!!



Några av bilderna vi tog idag.


Smycken från Milla of Sweden. På bilderna ser ni mig och bakom kameran moder ;)



Outfit torsdag.


Skor och klänning Second hand, strumpor och t-shirt H&M, hatt köpt i Schweiz (på Tally Weijl), klocka New Yorker, ring KappAhl.



The Runaways bilder.


Källa. Klicka på källan för att se fler bilder!!

Alltså jag vill se filmen NUUUU!!! Kan bli årets film!



The Runaways klipp!!!


Hittade den hos thetwilightsaga.se.



Milla of Sweden


Idag fotade jag och mamma lite smycken från hennes nya smyckeskollektion, varav bilden ovan. Klicka er in på hennes hemsida millaofsweden.se för att se lite av smyckena (bilderna av mig ligger inte uppe där, bara gamla sådana).



Dagens fråga.

Ida: Vad vill du helst av allt jobba med??

Svar: Alltså jag är osäker på om jag kan svara 100 procentigt på den frågan, men jag tror jag helst av allt skulle vilja jobba som modestylist, ni vet som typ Elin Kling och Sofie Fahrman, enligt mig har de nog det roligaste jobbet! Men ja, inom mode vill jag i alla fall jobba, på ett eller annat sätt för jag är så himla intresserad av kläder och mod.

Mer än så kan jag nog inte komma med för tillfället =)



Miss my Baby***!


Ikväll är en sån här kväll då jag verkligen saknar min Hanna så jag tänka att jag lika gärna kunde slänga in en bild på oss sen nyår :)

Det blev så att jag såg The Messengers & tro't eller ej men jag vågade se den själv. Dock tycktes jag minnas sen sist jag såg den att den var mycket läskigare för så hemsk var den ju inte, haha.

Nu ska jag sussa mina kära vänner.
God natt och sov gött.



The Messengers.

Igår blev det att jag såg på Scary movie, ja alltså den har ju faktiskt sin charm den filmen. Nu hade jag tänkt se The Messengers, ni vet med Kristen Stewart.. Men jag får se, tycker inte om att se på skräckfilmer ensam, hihi.

Sen måste jag bara säga det att lite kul är det att då jag sökte på "Jennilie Isaksson" på google (bilder) så kom det upp 2 sidor, och två bilder på Robert Pattinson, Rauwr!! ;) Aja, tyckte det var kul innan men nu då jag skriver det blev det inte lika kul..




Bloggar jag gillar #5


My Blomquist heter tjejen som driver den här bloggen. Jag fullständigt älskar hennes så enkla outfits men alltid så snygga och så rätt! Sen har hon dessutom alltid bra kvalité på bilderna och fint redigerade. Att hon dessutom bor i min gamla hemstad (Umeå) och går på min gamla skola (Dragonskolan) är ju ett plus i kanten ;) Ta er en titt.



Outfit onsdag.


Jag hade ingen som kunde knäppa några bilder åt mig idag så det fick bli självutlösaren. Dock blev ingen av bilderna riktigt bra men det var svinkallt ute (tyckte jag, den mes som jag är, haha) så jag tog bara dessa bilder och kvalitén behöver vi inte ens snacka om. Men ni lär ju knappast tuppa av av dom ;)

Jag har på mig skor från Monki, kjol och väska Second hand, fodral Gina Tricot, armband från blandade ställen.



Dagens fråga.

Om du fick veta en grej och framtiden, vad skulle du vilja veta?



Myskläder, godis, film & Jacob black.

Har ganska nyss vart och handlat lite godis för jag blev så grymt godissugen och har faktiskt inte ätit just godis på ett tag, bra Jennilie! Nu har jag i alla fall dratt på mig mjukiskläderna så jag hade tänkt se om det finns någon bra film att se medans jag mumsar i mig godiset också!

Köpte även Fridatidningen då jag såg att man fick en affisch på "Jacob Black", Rauwr!

God natt :)



TACK!


Jag kände att det var på tiden att slänga in ett tack till ni som kommenterar min blogg, ni som inte själva har någon blogg ni länkar till. Jag blir alltid lika glad för era kommentarer så TACK! =D



Tur att man har självförtroende..

Haha kände bara att jag var tvungen att skriva ett litet inlägg om det här..

Enda sedan jag klippte mitt hår kort (i oktober) så har min yngsta brorsa med jämna mellanrum kommenterat mitt hår och sagt att jag var mycket finare då jag hade långt hår osv. För någon dag sen slängde min styvpappa ur sig att han också börjar tycka att jag var finare i långt hår efter att han sett det på bild så här i efterhand. För ett litet tag sen kom min äldsta brorsa hem, såg på mig och sa "Alltså Jennilie du börjar typ se läskig ut nu, jag skulle nästan bli rädd om jag såg dig på stan, svart hår, svarta kläder, svart sminkad, du ser ju så himla goth ut nu!" Han sa det ju självklart lite skämtsamt men jag fattar ju ändå att det är så han tycker.

Tur är det ju i alla fall att jag har självförtroende då jag älskar mitt "nya" hår och gillar min stil så jag bara kan skratta åt deras kommentarer och sedan inte tänka på dem igen.

Hm, nu då jag läste igenom det jag skrivit ser det ju ut som min familj är jätte elak mot mig men det kan jag garantera er om att dom inte är, min familj är helt underbar och jag älskar dem så oerhört mycket! <3

Inte tycker jag att jag ser så läskig ut...?!



Dagens, BILDBOMB!!



Skor, nitskär och tröja Second hand, kjol Gina Tricot, strumpbyxor köpta i Schweiz, ring (?), armband från Italien.



Dagens fråga.

Susanna: Jag tänkte på en sak. Du skriver ju ofta (och har visat bilder på) att ditt hår är självlockigt. Men på bilderna från när du är liten ser det ju näst intill spikrakt ut. Antar att du inte plattade håret då (?) så, när dök lockarna upp?

 

Svar: Yes, du har ganska så rätt. Då jag var liten hade jag ganska rakt hår men man har alltid sett tendensen till det lockiga så jag samlade ihop lite bilder för att visa mitt "hår-liv".

 

Första bilden är på min 1-årsdag och där hade jag som ni ser ganska lockigt hår. Sen växte jag och även mitt hår och jag fick rakare, plus att det var ganska tjockt vilket nog var en av anledningarna till att det blev rakare.

Några år senare ser man dock att det är lite mer vågigt. På bilden där jag har kortare hår gick jag ut femman tror jag det var och där ser man ju att det har lockat till sig lite nu då det är kortare igen.

I sexan då det blivit lite längre var det mer vågit. Vändningen kom när jag var 14 år och jag började använda hårprodukter och styla det lite mer, ja ni ser ju på bilden till höger.

Sen blev det bara lockigare och lockigare helt enkelt, på bilden här nere till vänster har det ju lockat till sig en del och där är det inte minsta lilla stylat eftersom jag just hade badat. Till höger ser ni hur mitt hår ser ut då det är snäppet kortare och tillfixat, så det skulle det nog se ut nu med om jag hade den längden (bilden är ca 1,5 år gammal).

 

Ja, där har ni min hår-historia, haha. Men som svar på din fråga skulle jag nog säga att det var i åttan det började locka till sig på riktigt :)

 

Har du någon fråga du vill ställa till mig? Tveka inte!




The OC.


Såg precis klart sista avsnittet av The OC säsong 2, gosh jag älskar verkligen den serien, ser jag 1 avsnitt blir jag fast och måste se alla, haha!

Tänkte bara skicka iväg en liten god natt hälsning innan jag lägger mig för att susa, så, God natt och sov gött ;)
Kraam



Bloggar jag gillar #4


Amanda berg heter denna bruden och ni hittar hennes blogg här. En tjej med lite rockigare stil och som gärna tar det här med lager på lager och att sticka ut ett steg längre. Värt ett besök!



Dagens fråga.

Om du bara fick handla kläder från 1 butik under ett helt år vilken butik skulle du välja, du får inte välja H&M eller Gina Tricot! ;)



Outfit + The hair.


Här får ni lite bilder på håret också, det är dock rätt svårt att fånga den exakta färgen på bild men jag antar att det ser ungefär så här ute i dagsljus.

Idag har jag på mig skor från Monki, svart linne + Mimmi Pigg linne H&M (gamla), jeans Gina tricot (trasat sönder dom hemma), armband Second hand, köpta i Florens och  Schweiz och ett är en julklapp så en salig blandning helt enkelt.



Webcam kul.


"God morgon" eller goddag kanske jag ska säga, men jag vaknade faktiskt inte nu utan jag har vart vaken sen 10 ;P Ville bara önska er en fin dag så hörs vi senare idag. KRAM!



Ballroom Blitz - Timmy & Lords of the underworld

Okej, dom här låtarna (den sista i alla fall) är rätt knäppa men jag älskar dom, bland favoriterna då jag kör Rock Band ;) Lyssna på dom, dom har sin charm, tro't eller ej, haha.





Min nya hårfärg.


Klippte mig ju och färgade håret idag och så här blidde resultatet. Imorgon ska jag bjuda på lite bättre bilder för belysningen just nu är väl inte den bästa om man säger så. Jag är i alla fall nöjd, gillar ju att förnya mig så ;P Det ser ganska svart ut på bilderna också men det är riktigt mörkbrunt och sen ser man lite hur det röda lyser igenom vilket gör att det ser lite lila ut framtill och i hårbotten.



Lite svar angående tatueringar.

Fick in en lång kommentar av Fia som handlade om mina tatueringar och hennes planerade så då tänkte jag att jag lika gärna kunde ta det nu eftersom dagens fråga handlade om just mina tatueringar. Jag har delat upp hennes kommentar och svarat eftersom, har även tagit bort lite från den.

Hur gammal var du när du gjorde din första?
Jag var ganska nyfyllda 18 år då jag gjorde min första tatuering och nästa gjorde jag ca ett halvår efter.

Hur gammal tycker du att man BÖR vara när man tatuerar sig? Alltså det finns väl egentligen ingen ålder som jag tycker man bör vara då man tatuerar sig men därimot bör man tänka på att tatuera något man kan stå ut med att ha på sin kropp i resten av sitt liv och på ett ställe som även funkar då man är 70 år. Men jag skulle nog säga att jag själv tycker 16 är på gränsen då jag är glad att jag väntade tills jag var 18 och var mogen nog och verkligen var säker på att jag ville göra det. Men det beror ju på hur man är som person också, vissa 16-åringar är ju lika mogna som 18-åringar så varför inte.

Och hur mycket kostade dina tatueringar? Texten i nacken gick på 1700 kr och stjärnan på magen 500 kr (tror jag det var).

Blir det olika pris beroende på vart de sitter eller är det färg / inte färg som sätter priset eller är det storleken? Om det är färg eller inte vet jag inte riktigt, till mig sa dom priset till den i nacken innan jag tatuerade den och då jag sedan satt i stolen och han höll på tatuera frågade han om jag ville ha hjärtat i färg eller inte så för mig blev det ingen prisskillnad med att ha hjärtat rött men om man ska ha mycket färg kanske det kostar mer, jag vet inte riktigt svaret på det. Jag tror inte priset blir olikla beroende på var tatueringen ska sitta, men jag jobbar ju som sagt inte som tatuerare så jag kan inte garantera det. Storleken spelar nog in en hel del i priset. Priset spelar nog in en del beroende på var du tatuerar dig också, alltså hos vem du tatuerar dig, jag tatuerade mig på två olika ställen och det sista stället var billigare.

Jag blir 16 i sommar och har två tatueringar som jag jättegärna skulle vilja göra men har aldrig fått något bra pris på det. Det är en text som jag vill sätta i nacken "love yourself" för att jag har haft svårt med det och då vet jag att jag alltid kommer stå bakom mig själv och där av i nacken. Sedan vill jag tatuera konturerna till ett litet hjärta på sidan av foten och det skulle stå för kärleken till min familj och mina vänner. Det är lite kort om det men vad tror du att de skulle gå på? Jag vet inte riktigt om tatuerare har något minimipris men jag skulle tippa på att hjärtat skulle gå på 300-500 kr, texten är dock lite svårare.. Det beror nog en del på hur stor texten ska va, vilken stil osv. Men min gick ju som sagt på 1700 kr och den är ju rätt så snirklig och ändå någorlunda stor + att stället jag tatuerade på är ett av de populäraste i stan så dom är nog lite dyrare också. Men kanske 600- 1600 kr kanske, en bred och vild gissning.

Tycker du att det är "bra" tatueringar att göra eller är det dumt?
Jag tycker faktiskt det låter bra! I nacken kan man alltid gömma tatueringen ifall man nu skulle vilja det någon gång och love yourself är ju en fin liten text och med en betydande tanke bakom och man kan leva med den tills man är en 80-årig tant ;P På foten har jag själv funderat på göra en liten tatuering (troligen tatuering nr 4) och hjärtat har ju också en tanke bakom sig så ja, jag tycker dina planer låter bra och vettiga! :)

Hoppas gärna på svar.... Fortsätt med en toppen bra blogg och lycka till i livet.
Ha det bra kram fia.


Ja här har du dina svar, hoppas du är nöjd med dem! Men mitt tips till dig är att ta kontakt med olika tatuerarstudior där du bor och se vad de skulle ta för att göra dina önskade tatueringar. Tack så mycket och detsamma.
Kram (=



Bye bye.


Webcam bild från igår.

NU ska jag gå ner och höra om mamma kan cutta mitt hår för inte ska jag redan börja spara ut det ;) Idag kommer jag heller inte bjuda på någon stilig outfitbild då jag går omkring i mjukisbrallor, skön kofta och duntofflor, jag menar det är ju söndag ;)



Bloggar jag gillar #3


Den här bloggen följer jag slaviskt, jag skulle nog kunna säga att det här är min favoritblogg gällande kläder/mode/outfits för hon är nästan förbjudet stilsäker och har en skosamling som är to die for. Man inspireras i varje inlägg och hon bjuder alltid på snygga bilder men framförallt snygga outfits! Rumi heter hon och bloggen heter fashiontoast, checka den här!



Dagens fråga.

Carin: Hur kommer din nästa tatuering se ut om du ska tatuera dig igen? :)

 

Svar: Efter sin första tatuering börjar man oftast fundera på sin andra, efter den andra funderar man på den tredje åsså fortsätter det oftast så. Så ja jag funderar på en tredje men har tänkt vänta med den om den ska bli av. Varför jag hellre väntar är för att jag är 19 år och har redan två tatueringar och vill ha 1-2 till men känner då att jag kanske borde vara något år äldre då jag gör nästa. Fast vem vet, kanske blir en sån här impulsgrej som med min första ;P

 

I alla fall, om jag skulle sätta mig i tatuerarstolen just nu skulle jag nog tatuera in mitt stjärntecken (tvilling) eller några fina betydande ord i handleden, tycker det är himla snyggt!

 

Dessa två finns just nu på min kropp.

Har du någon fråga till mig? kan handla om vad som helst (nästan hihi), tveka inte att ställa den i så fall!




Bloggar jag gillar #2


Sandra heter tjejen som driver bloggen niotillfem. Jag tycker alltid man blir så lugn då man kommer in på hennes blogg för den är så flickig och så himla fin. Hon bjuder alltid på snygga bilder men framför allt fina outfits! Denna bloggen är absolut värt ett besök då det på något vis känns som man kommer in i en annan slags tid.



Lördag, outfit.


Kilklackar Moni, jeansshortsen är avklippta jeans, linne, skärp, kavaj och en del armband Second hand, väskan är en gammal från H&M.



Dagens fråga #2

Ja idag får det helt enkelt bli två stycken Dagens fråga.

Therese:
http://caroline.feber.se/art/171915/last_pic/

Är inte det din kompis jossan ? är hon modell? :)

Svar: Yes det är min kompis Jossan och Yes hon är modell, riktigt duktig är hon också och visst blir man avis på allt hennes resande än om jag själv inte vill jobba som modell så resande tackar jag aldrig nej till ;) Nu tog jag mig friheten att publicera dessa bilder här, hoppas det är okej Jossan :) Spana in hennes blogg här.




Sneak peek på dagens.


Så här ser jag ut till viss del idag, förhoppningsvis kommer några helbilder senare idag om någon ids ta kort på mig vill säga ;P

Mamma är och handlar så jag bad henne köpa en hårfärg åt mig, mörkbrun men sen då jag ser mig själv i spegeln tycker jag ju fortfarande om att ha två olika hårfärger så nu börjar jag vela (som vanligt). Det kommer förhoppningsvis bli en färg nu men njaaaa.. Haha ja ni lär väl se om jag färgat håret nån dag framöver!

Trevlig lördag på er =D
KRAM!



Dagens fråga.

Idag är det er tur att svara.
Om du var tvungen att vara utan luktsinne eller syn, vilket skulle du välja att vara utan?

Haha jag vet, lite lustig fråga men kände att alla frågor inte alltid måste vara så seriösa ;) Men tänk också på att är du utan luktsinne känner du ju heller ingen smak, blir ju som då man är helt täpt i näsan, fast å andra sidan är synen också väldigt viktig att ha tycker jag.. Nu får ni fundera och sen svara, hihi.



God natt.


Idag sorterade jag mina 500 bilder så de skulle va i ordningen då dom ska in i fotoalbumet men jag kan säga att det tog sin lilla tid och att det inte vara det roligaste görat MEN de kom tillslut iordning så det känns great!

Nu håller dock mitt huvud på sprängas och mina ögon ploppar snart ut om jag inte får sova så, God natt!



Bloggar jag gillar #1


Den här tjejen bjuder för det mesta på helsnygga outfits och hon verkar ha en garderob som heter duga! Spana in den! mypreciousconfessions.



Filmer

Ja, under min vistelse i norr hann jag med att se ett par filmer, en del yare och en del lite gamlare. Här kommer lite om vad jag tyckte om dessa filmer.

Gone in 60 seconds:
Huvudrollen har Nicolas Cage, vi ser även Angelina Jolie i en roll. Den här filmen handlar om ett gäng som ska sno 50 bilar på ett dygn för annars kommer hemskheter att hända :P Filmen tycker jag absolut är sevärd, jag skulle kunna se den nu igen bara jag hade den!

Panic Room:
Den handlar om en kvinna och hennes dotter som just flyttad in i en ny lägenhet och redan första natten kommer ett gäng inbrottstjuvar dit så kvinnan och dottern flyr till det säkre rummet i huset "panic room", tyvärr är det tvuvarna vill åt i samma rum. Jodie Foster och Kristen Stewart har varsin roll i filmen. Den här filmen tycker jag är riktigt bra och jag kan se den om och om igen utan att lessna!

Fantastic four:
Det är fem personer befinner sig på en rymdskepp då något går fel och deras dna ändras vilket gör att dom får varsin superkraft. Jag tycker filmen är bra, man får skratta en del och det är kul att se då de upptäcker sina nya krafter. I filmen ser vi bland annat Jessica Alba och Ioan Gruffudd.

The Hangover:
Hade läst på många olika bloggar att denna filmen skulle vara jätte bra och rolig så jag hade ju lite små höga förväntningar på den tyvärr måste jag då säga att jag tycker den var riktigt dålig! Jag flinade inte ens en gång och det skulle vara en komedi så det säger ju ganska mycket..

Big Momma's house 2:
Dom här filmerna gillar jag, man får skratta ibland och den har skön stämning i sig. Vi ser bland annat Martin Lawrence som huvudrollsinnehavaren.

Ja det var några av filmerna jag såg, vet att jag såg fler men har glömt bort vilka så här i efterhand :P



New Moon dvd'n

Läste precis på Facebook att den 20 mars släpps New Moon dvd'n här i Sverige, då blire till att kuta till affär'n ;) Det var på The Twilight Saga (Sweden)'s facebook-sida jag läste det. Jippi säger jag bara, det är ju inte så himla länge kvar om man tänker efter ;)



Fredagens outfit.


Idag har jag på mig skor och kavaj som är Second hand (skorna är mammas gamla och kavajen fyndade jag för 15 kr på en loppmarknad), shortsen är brorsans avklippta jeans, leopardstrumpbyxor köpta i Schweiz för 7 kr tror jag det var, Kiss t-shirten fick jag i julklapp, klockan är köpt i Schweiz (på New Yorker som även finns i Sverige) och armbanden är Second hand förutom det med dödskallar på som jag fick i julklapp.



Dagens fråga.

Linnéa: Hur fick du jobbet som barnflicka i ett annat land ? :D

Jag har som sagt varit i Schweiz som barnflicka två somrar i rad och så här gick det till för mig.. Det var vinter och jag och mamma satt och pratade i mitt rum en kväll då jag klagade rätt mycket, att allt var så tråkigt och att jag ville att något kul skulle hända. Då sa mamma något i stil med "Vi kanske kan höra om du kan åka och hälsa på Anja och hennes familj i Schweiz till sommarn?". Anja är min mammas kusin och hon kommer från Sverige men bodde i Schweiz med hennes man och två barn. Jag funderade lite på det eftersom jag inte kände Anja men tänkte att det kanske skulle vara kul att få byta miljö 1 vecka eller 2.

 

Mamma ringde och pratade med Anja som var villig att ta emot mig med öppna armar. Nån dag efter pratade jag själv med henne och då sa hon att hon hade en Schweizisk väninna som skulle behöva en barnflicka några dagar i veckan fast då under en längre period än bara 1-2 veckor. Det blev prat hit och dit och jag mejlade med Cäcilia (Anjas väninna) och tillslut blev det bestämt att jag skulle åka dit i ca 8 veckor och ta hand om hennes barn (som då var 9 månader och den andra 2 år) några dar i veckan under den här tiden. Så den 2 juni 2008 började min resa (mitt liv höll jag på skriva, hehe), jag bodde under dessa veckor hos Anja men jobbade hos Cäcilia.

Barnen jag tagit hand om dessa två somrar.

 

Att jag bestämde mig för att åka var nog det bästa valet jag gjort i mitt liv hittills för jag fick ut så mycket av den resan och hade världens bästa sommar!

Sedan var Cäcilia väldigt nöjd med mig så jag åkte tillbaka den här sommaren (2009) men då bodde jag dessutom hos dom. Resan blev dock kortare eftersom dom skulle på semester så jag var där i 3 veckor.

 

Så, för min del satt det helt enkelt i kontakter men sen finns det ju rätt många Au pair sidor på internet man kan kika på. Annars är mitt tips till er som vill prova att har du någon släkting/bekant som bor i ett land du skulle kunna tänka dig att åka till ta kontakt med dom då och hör om dom kanske har någon som skulle behöva hjälp eller så frågar du vänner om dom har bekanta i utlandet. Dock måste jag tillägga att tänk på att det inte alltid är en dans på rosor, speciellt inte om du passar små barn ;)

 

Ställ en fråga du med om du har något du vill ha reda på om mig.




Photobox


NU har mina sista bilder kommit. Känns lite som jag har haft julafton i tre dagar nu då jag fått "paket" varenda dag. Kul har det i alla fall varit.

Nu ska jag kika på lite grejer på nätet, vi hörs sen.
PUSS



Har ni någon fråga mån tro?


Som jag skrev i inlägget innan så funderar jag på dra igång "Dagens fråga", ibland kommer den vara riktad till er och ibland till mig. MEN om jag nu ska kunna svara på någon fråga måste jag ju ha en fråga att svara på också, annars blir det lite svårt. Så har ni något ni vill veta om mig och mitt liv? Anything? Ingen fråga är dum. Får jag inte in någon fråga, ja då kör vi bara frågor riktade till er :P



Era förslag till mig.


Nu är jag helt inne i The OC som jag börjat se igen, jag ser andra säsongen och just nu är det ett av mina favoritavsnitt jag kikar på.

Fick ju som sagt lite tips av er vad jag ska göra för att komma ur min torka och ni ville läsa lite mer om Twilight och det får jag se hur jag gör med, kan ju komma nåt inlägg ibland men annars överlåter jag det gärna till alla bra Twilight-bloggar som finns, sen ville ni ha lite mer mode och med det tänkte jag, är det mer outfits ni vill se eller mode i sig, vad som är trendigt osv?

Fick även förslag på att jag kunde ha dagens bild eller fråga, att jag ställer fråga till er eller ni ställer till mig som jag sedan svarar på, vad tycker ni om det? Fast om jag ska kunna svara på någon fråga måste jag ju givetvis få in några också ;) Vi kanske kan mixa lite där, att ibland ställer jag till er och sen ställer ni till mig ibland?! Haha känns som jag tänker skriftligt nu.

Vilka bloggar jag läser hade jag också tänkt få med, men det kommer jag dela upp då jag följer ganska många bloggar.

Känner redan att jag har lite mer inspiration och idag har det ju publicerats några inlägg i alla fall :)
Ciao




More to come..

Idag har jag fått hem ytterligare ca 300 bilder som jag beställt för framkallning. Jag kan nästan inte slita mig från dom, bläddrar igenom dem om och om igen så ett tips, FRAMKALLA DINA FAVORITBILDER, det är så värt det!! :D Jag betalade 263kr för hela köret, ca 500 bilder, 12 förstoringar åsså frakt. Jag delade upp min order i tre delar för att få den så billig som möjligt och kunna utnyttja erbjudanden så ca 400 bilder kommer från fuji och 100 från photobox (som jag hoppas kommer imorgon).

Då jag ändå var igång gjorde jag små förstoringar av 12 bilder, de är 15x22 cm och gick på ganska exakt 4 kr styck.

Var ju även tvungen att framkalla några Twilight relaterade bilder :]

Så än en gång. Ta dig tid att framkalla dina bilder för i alla fall jag tycker det är mycket roligare att kika på riktiga foton istället för digitala på datorn!



Long brown hair.


Ja det trillar in kommentarer med jämna mellanrum som lyder något i stil med: Åh, du är så fin i långt brunt hår, du måste spara ut det igen! :D

Självklart blir jag ju glad för dessa kommentarer eftersom jag haft långt och brunt i nästan hela mitt liv men jag måste dock tillägga att jag älskar mitt "nya" hår. Det är så enkelt, torkar snabbt efter att man duschat, det är lite att platta och enkelt styla, det långa håret var ju mycket jobbigare. Det tog timmar att torka och då det var torkat var det bara att sätta igång att platta platta platta (har ju självlockigt egentligen som på sista bilden). Och ville jag ha lockigt var det jobb med det med, i med produkter och sen försöka styla till snygga lockar.

I alla fall så är jag inte klar med mitt korta hår än, det var dit jag ville komma. Ska snart klippa det igen, kortare (nu är det så långt så går knappt att styla längre) sen ska jag samtidigt då också färga det helbrunt (mörkare brunt). Känner jag mig själv kommer jag nog börja spara ut håret igen om några månader men inte än ;)



Outfit torsdag.

Kommentera gärna här.




Klänningen och jackan är egentligen svarta men tror solen lekte lite med färgen. Imorse tog jag mig i kragen och packade upp alla packning från norr-resan som låg utspridd på golvet så nu har jag tillgång till mina kläder igen. Idag har jag på mig skor, jacka och halsband Second hand, strumpbyxor köpta i Schweiz, fodral Gina Tricot, leopardvantar H&M.

På bilderna ser ni även "vår" katt Mimmi som är världens finaste. Egentligen är hon inte alls våran men hon bodde i det här huset innan oss så då vi köpte det ville hon inte alls flytta så hon är här nästan varje dag. Dock kan vi tyvärr inte ta in henne då både jag och en av brorsorna är allergisk mot katter :'(



Twilight, 1 år.

Fortsätt kommentera här tack, torkan är fortfarande torr.

Ja vet ni vad, idag är det 1 år sedan jag såg Twilight för första gången och ja, jag var efter alla andra att se den MEN jag såg den, igen och igen och igen, jag blev förtjust, kär och sedan förälskad och numera är jag besatt, haha! Egentligen inget att skratta åt då jag 100% seriös men haha ändå. Nu fick jag ju lust att se den efter att ha kikat på alla bilder, kanske får ta och göra det.

Vilken är din personliga favoritfilm, Twilight eller New Moon och viktigast av allt, Varför?



Oh my, så snyggt! ;)

Nu har jag något snyggt att se på då jag ska sova (förutom mig själv då) skämt åsido :P Nä men jag fick ju två snygga planscher i julklapp som nu sitter så snyggt i mitt rum. Har ju dock rätt litet rum och inte mycket fria väggar så jag satte dem på det enligt mig mest passande och bästa stället.

Före:

Efter: Ohlala!

Har även utökat mina Marilyn Monroe hyllor med ännu en tavla, även den en julklapp (den svarta).

Sen så har jag nu ställt mina tavlor i fönstret (hade inte så många andra ställen att välja på :P)

Läs gärna detta och kom med förslag, torkan är fortfarande torr! (Tack för det jag fått hittills, uppskattas enormt!)



Bloggtorka, snälla läs detta.


Precis innan en skolfotografering för något/några år sen, Jossan, Hanna, Jag.

Jag tycker alltid jag har haft någorlunda flyt på bloggen men nu efter att varit en usel bloggare under julen (eftersom jag var uppe i norr och inte hade tillgång till internet hela tiden) har flytet försvunnit. Jag vill blogga, jag menar jag loggar in här flera gånger om dagen men har ingen aning vad jag ska skriva. Bloggtorka var ordet.

I alla fall så ifall ni vill ha någon uppdatering här kom med förslag på grejer jag kan blogga om, vad vill ni läsa? Vad tycker ni om här på bloggen? Något nytt jag borde prova? Anything. Jag behöver er hjälp. Så please, kommentera nu.



100 bilder (inte i inlägget).

På sjukan gick det bra som vanligt och efter det åkte jag och mamma för att handla lite mat och då fick jag bl.a annat med mig en kalender hem inför 2010, kan vara bra att ha känner jag!

Då vi kom hem blev jag glatt förvånad då jag såg att 100 av mina 500 bilder jag beställt hade kommit så jag hoppas resten kommer imorgon. Varför alla inte skickas samtidigt är för att jag gjorde beställningen i tre olika delar för att den skulle bli så billig som möjligt. Ni ser ju vilken goding som syns på den översta bilden ;)

Hem från coop fick jag även med mig två ramar för 10 kr styck som jag nu fyllt med två fina bilder :P



Doctors.


Hej hopp.
Igår tog jag mig en riktig slappardag eftersom ryggen ändå var riktigt dålig så jag låg mest hela dagen i sängen och kikade på The OC (säsong 2). Nu ska jag i alla fall snart till mitt andra hem, sjukhuset, där ska jag ta allergisprutor. Vi hörs nog igen idag skulle jag tro.
Ciao



Resor..

Att resa är väl något som alla tycker om?! Själv så verkligen stört älskar jag det! Har knopat ihop ett litet inlägg om alla ställen jag varit på, hoppas jag inte har glömt något.

Då jag var ca tre år (tror jag) åkte jag, mamma och pappa till Cypern eller Turkiet. Jag blandar alltid ihop om jag först var i Cypern eller om det var Turkiet men aja.

Några år efter det, var fem år (tror jag, håller inte riktigt reda på land och ålder tydligen) så åkte jag, mamma, pappa och Kevin till om det nu var Cypern eller Turkiet.

Sedan har jag som många andra varit i Finland, var 6 år eller nåt liknande.

Då jag var 11 år åkte jag, mamma, Kevin och styvpappa till Thailand vilket var otroligt underbart, vill dit igen så snart som möjligt! Naturen, klimatet, djuren, maten, får härliga rysningar i kroppen då jag tänker på det.

Några år senare var jag och familjen en dag på TIVOLI i Köpenhamn.

Sedan tog det några år innan jag åkte utomlands igen, jag var 18 år (förra sommaren) och åkte till Schweiz i ca 2 månader för att jobba som barnflicka. Den här resan var den första då jag åkte helt själv men det gick hur bra som helst och jag trivdes riktigt bra också. Jag växte väldigt mycket som person.



Jag tog en fem-dagars "semester" från Schweiz då jag flög till en kompis i Berlin. Det var intressant att få se en bit av Berlinmuren och se vart den gick. Shoppade även en hel del Second hand då priserna var riktigt bra.

Jag hann bara flyga tillbaka till Schweiz då jag hoppade på planet igen (samma dag) till London där jag var ca 3 dagar (eller om det var fyra?). Jag åkte med som barnvakt åt en söt liten pojke så det blev inte så mycket shopping eller att springa runt på affärer men jag hade riktigt kul ändå!


Väl hemma i Sverige igen hoppade jag och mamma på tåget till Köpenhamn (Danmark) för en shoppingdag.

I feb/mars 2009 åkte jag tillbaka till Schweiz i tre veckor för att träffa alla jag lärde känna där under sommaren.

Som nyfylld 19-åring åkte jag i slutet av maj tillsammans med min vän Hanna till Italien i tre dagar (blev inte ens tre hela dagar) vilket mer kändes som 6 dagar då vi ville utnyttja tiden så bra som möjligt blev det inte mycket sömn för oss. Det här är resan jag haft absolut roligast på och den som är mest minnesvärd.

Och i somras åkte jag än en gång till Schweiz för att jobba som barnflicka, den här gången blev det dock bara tre veckor.

Ja, där ser ni lite kort om vart jag befunnit mig i världen. En resa hade suttit riktigt fint just nu kan jag ju säga, ett varmt land med god mat *drömmer mig bort*..

Har du varit utomlands? Vart? Vilken är den mest minnesvärda resan du har?



Sommar sommar och sol.


En bild från förra sommaren i Schweiz.

Varken rubriken eller bilden har något med inlägget att göra men jag gillar ju inte bildlösa inlägg så denna fick bli räddningen.

NU har jag skickat in alla bilder för framkallning och tycker det blev ett bra pris, ca 260 kr (inkl. frakt) för ca 500 bilder + 5 stycken förstoringar (20x30 cm). Om några dagar kommer dom i alla fall och tills dess ska jag se om jag kan hitta något/några fotoalbum att fylla med bilderna :)

Förresten, många som börjat skolan idag efter julledigheten?




Några nya pics.

Hos farmor hittade jag några bilder som hon tog under studenten, bland annat dessa.

Vilken underbar dag!



Resten av tiden i norr.

Då jag var där uppe hann jag med att vara ett par nätter här och där. Efter jul stannade jag hos farmor och farfar några nätter sedan var jag hos kusinen en natt. Då jag var i Ume igen sov jag första natten hos Hannas kille, några nätter hos hanna, Hannas kille igen (då jag sov där var ju Hanna där också, båda gångerna), sen var jag hos Sara några nätter, några hos min morbror och sen några hos pappa. Som ni ser har jag flängt omkring en del så det var nådigt skönt att få sova i MIN säng inatt.

Det blev inte till att ta så överdrivet många bilder under min vistelse i Ume (förutom nyår som jag har ca 350 bilder från) men här får ni några få i alla fall.

Då jag var hos farmor snöade det hur mycket som helst, trodde aldrig det skulle sluta!

Jossan fyllde år så jag var ocg grattade henne =)

Jag och Hanna.

Hemma hos Jonas (Hannas kille).

Hos Sara :P

Jag har heller inga outfitbilder att bjuda på då jag inte ansträngt mig så mycket utan jag har mest gått omkring i sköna kläder som på bilden ovan :P



Outfit 23 december.


Skor, sjal, kappa, skinnvantar Second hand, strumpbyxor köpta i Schweiz, gammal väska från H&M.



24 december, min jul.

Julen spenderade jag som sagt uppe i norr, ca 160 mil norrut från mitt hem där jag befinner mig nu. Det var rätt kallt ute men rätt så vackert också, så länge man var inne vill säga :P

Jag hade på mig enkla och bekväma kläder.

Jag och min kusin Pernilla.

Jag tar mig friheten att publicera denna (hihi).

Jag, Pernilla, min brorsa och andra släktingar har i prinvip vuxit upp tillsammans i den här lilla byn. Alla lov spenderades här tillsammans och många helger också, vår farmor är bäst! Den här lilla stugan var i alla fall våran (tjejernas). Vi fick den då jag var 14 tror jag och då renoverade vi den väldigt snyggt, haha.

Det var ganska stökigt där inne nu men så här ser det ute i ett litet hörn där inne.

Hittade två bilder från då jag och Pernilla var ca 9 år. Oj vad många minnen jag har tillsammans med henne och från detta stället. Måste nästan göra ett litet inlägg om det nån dag.

Aja. Min jul spenderades med Kevin, pappa, farmor, farfar, farbror, hans fru och några av mina kusiner. Det var trevligt och lugnt :)



Mitt 2009!

Så, nu lite efter alla andra kommer jag med min årsresumé för 2009.

Nyår 08/09 firades med dessa underbara töser.

I slutet av januari hade vi en modevisning på skolan där vi visade upp kläderna vi sytt på textilen, nedan ser ni kläderna jag sydde.

Jag hängde mestadels med dessa två brudar och vi var ute och dansade var och varannan helg och hade det görtrevligt tillsammans.

Fredag den 13-onde februari gaddade jag mig igen, en stjärna som står för min familj.

I slutet av februari tog jag flyget till Schweiz där jag var i tre veckor och hälsade på trevliga människor jag träffat under sommaren 08 där.

Jag var ute och shakade ass med Tiana, Adriana och Astrid.

I mars stod vi på uf-mässan med vårat företag Irresistible, vi sålde som bara den!

I maj hade jag och Hanna en trevlig natt ute i skogen med öppen eld, ********** och grillning.

Maj kom och att sola ute på taket blev en härlig vana.

I början av maj fick jag veta att jag vunnit den bästa tävling som gick att vinna!

Pga av vinsten var jag med en hel del i olika tidningar.

Jag och mamma fotade lite bilder till mina då nya header.

Jag och min vän Melker på min 19-års dag.

Den 26 maj hoppade jag och Hanna på flyget till Florens vilket kom att bli den bästa resan någonsin!

Den 27 maj medverkade jag som statist i filmen New Moon, inspelningen skedde i Montepulciano i Italien.

Väl hemma i Sverige igen var det dags för att gå på bal (i min egensydda klänning).

10 juni kom dagen man längtat så länge efter, STUDENTEN!

I Slutet av juni hoppade jag på flyget till Schweiz där jag var i några veckor och jobbade som barnflicka hos en familj.

I mitten av juli var det dags att flyga hem till Sverige igen, denna gången flög jag dock inte upp till Umeå utan nu blev det till Skåne, jag och familjen flyttade 130 mil söderut.

Jag satte saxen i håret igen och jag fick än en gång lugg och håret blev kortare.

Många kvällar spenderades nere vid havet med bröderna :)

Jag och mamma var på utomhusbio i Ystad.

I augusti ändrade jag stil till en mer flickig, dock bara för att ta några bilder ;P

Jag var på min första statist-casting.

I september njöt jag av att man fortfarande kunde gå utan jacka eller kofta på sig.

Mitt vinnarflyt höll i sig då jag vann en ny mobil!

Jag och mami var ute och plockade massvis av hasselnötter i skogen.

I oktober var det dags för Österlen lyser vilket var himla trevligt.

I mitten av oktober hoppade jag på tåget till Göteborg för att för första gången träffa Therese. Jag stannade hos henne en hel helg.

Jag fick mig en rejäl hårmakeover då jag kom hem från Göteborg då jag blev korthårig och rödtott (framtill).

I oktober började jag praktisera hos designern Margareta Forslund.

Jag fick mig en statistroll efter castingen. Filmen heter Svinalängorna och den har premiär om ca 10-11 månader tror jag.

I mitten av november hoppade jag på tåget till Sthlm där jag tillbringade några riktigt trevliga dagar med Therese.

Vi var på förhandsvisningen av New Moon :D

Hihi var med i Klick!

I november var jag och familjen på ett gött julbord.

Jag var på en dunderfin julskyltning i Ystad.

Den 1-10 december kom min vän Sara och hälsade på mig här i Skåne :D

Innan jul satte vi oss (familjen) i bilen och bilade upp till norr.

Sedan kom julen som jag firade tillsammans med pappa och släkt från hans sida.

Sedan var jag och kikade på då tre av idolerna uppträdde (Erik, Calle, Tove).

Nyåret firade jag med en massa trevliga människor och jag hade dunder trevligt!


2009 var ett riktigt bra år om du frågar mig, mycket trevligt hände och jag hade otroligt roligt. Jag vet inte vad jag ska förvänta mig av 2010, något säger mig att det här året kommer bli sämre jag har dock inte tänkt deppa ihop för det :P



Framkalla bilder (gratis).

Jag har jag vet inte hur många tusen bilder på min dator men tycker det är mycket roligare att se på framkallade bilder så nu har jag valt ut ca 500 som jag hade tänkt att framkalla. Det går att få sig en del bilder gratis, klicka här för att se mer.

Här kommer några få av de jag ska framkalla.

+ många många fler. Har även tänkt förstoa några av favoritbilderna.



Home sweet home.

NU är jag hemma igen efter ett x-antal timmar i bilen. Resan gick bra ryggen är dock inte lika bra så jag tar tag i era kommentarer och bloggningen då den är lite bättre. Kram på er.



Lite frågor till er..

Så åt morgon beger vi oss hemåt men vi är ju inte hemma förrän på söndag eftermiddag tror jag så därför hade jag tänkt att ni kunde få svara på någon eller några av dessa frågor så jag får något trevligt att läsa då jag är hemma.

1. Välj 3 personer att fastna på en öde ö med.
2. Vilken superhjältekraft skulle du vilja ha? Varför?
3. Om du var osynlig, vad är det första du skulle göra?

Här kommer mina svar:

1. Min styvpappa eftersom han är snickare så då kan han bygga ett fint läger på ön och en flotte så vi kan fiska (haha), min mamma som skulle få stå för all underhållning och sist men inte minst Robert Pattinson för att ha något fint att titta på varje dag och för att Robert, ja han är ju Robert ;)

2. Att kunna bli osynlig tror jag. Förstår ni hur kul och coolt det skulle vara?! Kunna tjuvlyssna på en massa människor osv.

3. Hmm, jag skulle nog.. Hoppa på ett plan till USA eller Thailand kanske :P




32 jävla minusgrader?!!

Lite ändringar hare blitt så nu åker vi inte hemåt förrän imorgon. Men det var inte det jag skulle säga utan har ju sovit hos pappa nu i två nätter och han bor i värsta kallhålan tydligen för dessa två nätter har det varit över 30 minus, är det ens mänskligt?! Usch, jag är INTE gjord för att vistas ute i sån kyla, frös ju bara ihjäl då jag skulle ut från bilen och in till huset! Nu är det dock varmare ute "bara" 17 minus, yeey, eller inte. Och ja, jag hatar, avskyr, och drömmer nästan mardrömmar om vintern.

Tack för mig.



Julklappar close up.

Här är närbilder på två av grejerna jag fick i julklapp, dessa av mami :)

Stjärntecknet Tvilling.

Nu ska jag om ett tag bege mig hem till pappa och sova där tills imorgon eller övermorgon för på fredag morgon börjar vår resa hem till Skåne igen.

Ciao



Vilken går hem hos dig?

En outfit för varje månad, vilken gillar du bäst?



Amen bra Jennilie!

Då vi kom hit till Ume sov jag första natten hos min morbror och hans familj. Jag tog fram datorn och skulle logga in på deras internet så jag skrev in deras kod och sen var jag inne på internet. Efter att jag loggade in blev det dock så att internet på alla deras datorer slutade fungera (föutom på min då). Något fel blev det alltså då jag klickade in mig där för nu har min dator blivit huvuddatorn för deras internet och vi kan inte ändra det. Nu bråkar de alla om en dator och vems fel är det? Hehe jo mitt. Aja på någe vis gitt he ju gå att ändra på, hoppas jag.




Årsresumé (2008)


Så här efter nyår "ska" man ju göra en årsresumé, sammanställa årets händelser i ett inlägg. Jag tänker också göra det DOCK då jag är hemma igen för att ha tillgång till alla bilder och få sitta vid min egna dator! Tills dess kan ni ju klicka in er här och kika på min resumé från 2008 vilket var ett himla roligt år för mig och jag växte enormt som person. Klick klick klick.



En liten uppdatering.


Ännu en "snygg" bild från nyår.

Hej hopp kära ni :)
Jag blir så glad då jag ser att ni kikar in här om dagarna än om min uppdatering suger riktigt hårt! I alla fall har jag inte så mycket nytt att komma med faktiskt. Har varit hos Sara (ni vet hon som var hos mig 1-10 dec) några nätter nu men åker någon annanstans imorgon.

Snart så snart är jag hemma igen (vi åker nog på torsdag eller fredag) och ärligt talat känns det lite skönt att få komma till sitt egna hem igen, sova i sin egna säng osv. Visst att det är underbart att få träffa alla härliga människor här uppe men ja, lite hemlängtan har jag allt ;P

Nu ska jag sociala lite med Sara och ikväll ska vi nog äta sushi vilket jag hatade bara för ett år sen men nu gillar jag det tydligen :O Aja nu babblar jag bara på en massa.

Ha det bäst!
KRAM



Mitt nyår i bilder.

Vi började hemma hos Hanna med att göra oss iordning och tagga med bra musik.


Ja, så här såg jag ut under kvällen :P

Fager dans och sång :P


Hannas lillasysters kompis (Matilda tror jag hon hette), Frida (lillasystern), jag och Hanna.

Vi åkte vidare in till stan för att möta upp några.

Så fin :]

Sen åkte vi till det slutgiltiga stället, hos Karin. Hästbilderna i bakgrunden har Karin målat, att hon är grymt duktig?!!

Hanna, Sara, jag, Jocke, Svan, Samme, Jenny.



Karin :]

Fick se en liten dansshow :P

Enbenta Jennilie.

Precis efter tolvslaget.

Mitt nyår blev väldigt lyckat med härligt folk och skön stämning. Jag hoppas att ni också hade det trevligt?! Förresten, några nya nyårlöften?

KRAM