Night night


Nu säger jag god natt, så, god natt och sov gött, vi hörs imorgon :)
Kram kram



Veckans outfits

Då var det dags igen, vilken är din favorit? Min är nog fredag eller söndag.



Outfit söndag


Idag har jag på mig Skor, jeans Second hand, t-shirt köpt på ett stånd i Ume, gammal kofta och väska, jacka köpt i London, vantar från H&M.



Mina fynd från igår.

Detta var vad jag kom hem med igår efter malmötrippen.

En leopardmönstrad handväska, Myrorna 30 kr.

En ursnygg Marilyn Monroe klocka!! Alltså då jag såg den blev jag helt till mig och mitt hjärta började slå hur snabbt som helst, jag vet, rätt fjantigt men så sant som det kan bli och det kan mamma intyga. Det fanns den här klockan och en med Elvis motiv och eftersom jag är förtjust i dem båda stod jag och velade i ca 30 minuter innan jag bestämde mig för att ta Marilyn och sen velade jag i ytterligare ca en timme om jag skulle köpa klockan för mina sista pengar eller inte och som ni ser köpte jag den och ack så nöjd jag är!! 209 kr gick den på (halv priset) och stor är den, 60x60 cm!

Sedan köpte jag stora och coola wallstickers (tror jag dem heter) på Marilyn och Elvis, ja ni ser ju nedan vilka det var (jag har inte satt upp mina än utan bilderna nedan är bara för att visa), 100 kr för alla.



God morgon!


Ett par dar gammal bild.

Hej hopp.
Lite besviken är jag.. Igår sa jag till mamma at jag ville ta en rejäääl sovmorgon idag så ingen skulle väcka mig åsså vaknar jag av mig själv 09.15, hmm.. Kan dock va för att jag sovit i ca 10 timmar då men ändå, haha :P Jaja, skönt att jag inte sov bort halva dagen.

Nu ska jag duscha, fika, klä mig, sminka mig, fixa håret och allt vad man nu gör på mornarna.
Kram på er.



Hemma igen!

Det blev verkligen en heldag i Malmö för min och mammas del men nog har det vart trevligt! =D Sen måste jag bara säga det att jag är så förbaskat glad för det har gått hur bra som helst med ryggen och benet, minns knappt sist det kändes så här bra (hoppas bara jag inte är sängliggandes imorgon), dock har jag förbaskat ont i mina fossingar, haha.

Jag har på mig skor, nitskärp, vantar Second hand, byxor Gina T, t-shirt Bik Bok, jacka testplagg till webbutiken vi ska öppna. Just de, gammal väska och halsduk.

Då vi skulle köpa våra tågbiljetter i morse trodde mannen i kassan först att jag räknades som vuxen men då jag sedan sa att jag var 19 så kollade han på mamma och frågade om hon också var under 20 år, HAHA!! :D

Jag fick med mina lite prylar hem (dock inga kläder) men jag orkar helt enkelt inte visa just nu utan det får bli imorgon.

Hoppas ni haft en bra lördag? Vad har ni haft för er? :)
Kram!



Idag befinner jag mig i Malmö


God morgon.
Jag vet, idag är jag uppe med tuppen men det beror på att jag och mamma åker till Malmö för att spendera dagen där så vi hörs ikväll då jag är hemma igen. Ha en fin lördag.
Puss och kram.



Outfit fredag!




Idag går jag omkring så här! Skor, blommig t-shirt, vantar Second hand, brallor Lindex, gammal kofta och skinnjacka köpt i London.



Så här har min dag sett ut.

Började dagen med att jobba med webbutiken sedan begav vi (jag, mamma och liam) till "fågelstället" och matade en massa fågeldjur! Hmm kanske ska jag ta och göra om bloggen till en fågelblogg istället? ;P

En vågade t.o.m äta från våra händer!

Sötnisse :)

Efter matandet gick på café.

Puss på er!



Nu ska jag..

..ut och mata alla dessa fågeldjur igen, vi hörs senare och tills dess bjuder jag på en riktigt snygg bild!

Ps. Visst har jag en söt nalle puh rullgardin, haha.



Ja, jag är lycklig..

..ja, jag är lycklig, ja, jag är lycklig måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, jag är lycklig, ja, jag är lycklig, ja, jag är lycklig hela långa veckan ut!

Vet ni vad, jag har världens snällaste mamma! Imorse fick jag ett vidarebefodrat mejl från min moder med en beställning på de SNYGGA leopardskorna jag suktade efter igår (inlägget nedan), tror ni jag vart nå glad?! :D



Mina drömskor!

Varför, varför plågar jag mig själv genom att kika på skor på olika hemsidaor då jag varken har pengar eller ryggen för att kunna köpa dem?! Nyss snubblade jag in på snyggaste skon just nu om du frågar mig, vill ha begär på hög nivå. Nu ska jag lägga mig och drömma om dessa godingar.. Snyft.

God natt.



Outfit torsdag.




Idag har jag på mig Skor, klänning Second hand, kavaj från Lindex barnavdelning, strumpbyxor köpta i Schweiz och halsbandet är en nyckelring som jag satte fast i en kedja :)



I love suprises

Titta vad jag fick med posten idag!! Det är underbara och söta Therese som skickat den till mig, ni vet hon som jag lärde känna genom bloggen, jag åkte till henne i Göteborg en helg i oktober och sen i november åkte vi tillsammans till Sthlm några dagar för att gå på förhandsvisningen av just New Moon :) TACK Therese!!  :D Visst var den snygg?!



Lite mer från The Runaways!

Alltså är det någon människa som vet när filmen kommer till Sverige?!?! Den kommer ju ut den 19 mars i USA och jag har hört att den kommer i augusti till Sverige? Vet någon om detta är sant? Om det är det blir jag nog liiiite galen alltså, orka vänta så länge! :P

Källa.



Morsning!


Helluu!
Sovit gott? Jag har sovit bra men drömt som bara den men nu kommer dock inte ihåg vad det var jag drömde om men det var väl något konstigt som vanligt, hehe.

Bilden ovan togs igår och dataskärmen speglas ju så "snyggt" på ena glaset, nja inte precis. Blev ju inte att posta någon outfit igår heller, eller posta, det blev inte av att fota den helt enkelt.

Nu ska jag göra mig iordning sedan sätta mig och jobba med designen på webbutiken.
Kisses



My new friend.


Jag och min nya vän från igår, haha, vi bytte bröd mot vänskap ;Ö

Nä men jag hade faktiskt tänkt stänga av datorn nu och låta den vila så vi hörs imorgon, kram :)



Dagens fråga

Fingal Olsson: Om du bara fick äta en sak i en månad, hackad lök eller stekta kycklinghjärtan,vad skulle du välja?

 

Svar: Haha först och främst vet jag vem Fingal Olsson är och hans riktiga namn är inte det men ja vi säger som att han heter det just nu! :P

 

För något år sedan blev jag lurad till att äta kycklinghjärtan och usch usch usch. Jag skulle aldrig ha ätit det om jag visste vad det var vilket var anledningen till att han som lurade i mig det sa att det var något annat. Konsistensen var precis som man tänker sig en muskel, jag åt litegrann och tyckte inte det var så gott och vidrig konsistens och det var då han sa vad det var, får rysningar då jag tänker på det!

 

I alla fall så vissa av er vet nog att jag avskyr lök också men jag skulle mycket hellre äta en massa lök istället för kycklinghjärtan igen, men jag hoppas jag aldrig kommer måste välja bland dessa två :P

 

Nu börjar frågorna va slut så har du något du vill veta, fråga på.




Tips

Tänkte tipsa er om bloggen Karlas Closet. jag älskar den bloggen och hon klär sig alltid så snyggt! Check it out!

Bilderna har jag lånat från hennes blogg.

Ps. Ni får mer än gärna tipsa mig om ni vet av någon grym modeblogg, och med modeblogg menar jag snygga outfits, jag är inte lika intresserad av kollage och bilder från modevisningar.



Working


Ja i bokformat.. :P

Hej!
Hehe i morse blev till att börja jobba lite direkt så jag har bara morgonrocken på mig, helt osminkad, oduschad, har inte fikat eller nånting. Nä nu måste jag ta en paus och se till att få mig lite mat i magen! Vi hörs senare. Puss



Black'n white


Hellu.
Eftersom det inte blev att jobba idag så har jag och mamma suttit nu i eftermiddag/kväll och jobbat lite. Hann även med att se det nya avsnittet av One tree hill och finally är det Brooke och Julian igen, vad jag har väntat på det!! =D

Nu ska jag lägga mig och sussa, vi hörs imorgon igen I guess.
Hugs.



Outfit tisdag 23 feb


Idag har jag på mig skor, jeans, tröja, mössa och vantar Second hand, urgamla glajjor, halsband från Lindex och fejkpälsen är ett provplagg till vår kommande webbutik.



Vi ska väl alla få äta

Då vi kom hem från picknicken begav vi oss in till Simrishamn och mot havet för att mata en massa fåglar, ankor, änder eller vad tusan det nu var för djur, haha.

Ser ni vilken snygging vi har här i grönt?!

Dom var hur många som helst och dom helt galna då vi slängde brödet till dem. En började till och med jaga en annan då han tog den andres brödbit, såg rätt kul ut :P


Då vi gick därifrån var det några små rackare som följde efter oss, jag antar att de trodde vi hade mer mat.



Hej mitt vinterland

Vid lunchtiden då solen sken och det visade plusgrader ute packade vi pickninckkorgen (dock var det ingen korg utan en ryggsäck) med fika och åkte till Stenshuvud för att, ja, ha en picknick!

Liam körde, eller låtsades i alla fall :)

In the car.

Jag trodde ärligt talat aldrig jag skulle få se Simrishamn så här vitt och vintrigt.

Mamma.. Ja jag behöver nog inte säga mer, ni som känner henne vet ju hur hon är *fniss*.

Vi drack varmchoklad.

Och jag låg och njöt i solen medans killarna hade snöbollskrig.

Så där såg min dag ut mitt på dan :)



Gratis biobiljett

Titta vad jag fick med posten idag, en gratis biobiljett för att jag skrev det här inlägget, gör det du med!



God morgon!


Hej söta ni!
Tror ni att drömmar på något undermedvetet sätt försöker säga oss något eller visa lite framtiden eller så? Jag hoppas då inte det för inatt var jag ett psykvrak, hade dropp och skulle precis in på psyket, haha! Jag hoppas mer att drömmen hade å göra med att precis innan jag la mig igår så såg jag på Desperate Housewives där en av fruarna precis kommit hem från psyket. Yes jag hoppas mer på den sista teorin :D

Nu ska jag bege mig till köket och fixa lite frukost!
Vi hörs senare.
KRAM!



OS


Helluuu.
Är det många av er som följer OS? Jag är väl den enda människan på jorden som är så här ointresserad, hehe. Såg faktiskt ett litet tag men nja, ingenting för mig.

Idag har jag jobbat en del men sen har jag mest umgåtts med broder och mami, han har ju sportlov nu och är hemma om dagarna.

Ha en fortsatt bra kväll. Ciao



Outfit måndag.


Idag har jag på mig skor, väska och några nitarmband Second hand, byxor Gina T, svart tröja (under) Gina T, spetstoppen är ett provplagg till vår kommande webbutik, armband från blandade ställen.



Svar på fråga + Hur du gör axelsmycket.

Lina: Vad är egentligen felet med din rygg? Vad kan man göra åt det? Krya!

Svar: Får den här frågan rätt ofta och jag har skrivit några inlägg om ryggen men orkar inte leta efter dem just nu så jag tar dte rätt kortfattat.

Jag har diskbråck i ryggen och fick det första gången för två år sedan. Nu har jag blivit sämre (var bättre under hösten 2008-våren 2009) så jag klarar inte alls av mycket.

Fick brev från mig ryggkirurg förra veckan där han skrev att han och hans kollegar kollat på de nya röntgenbilderna och att dem alla rekomenderar mig att genomgå en ryggoperation. Nu vet jag dock inte vad det skulle bli för operation, risker, rehabiliteringstid osv så jag ska boka tid så vi får prata mer om det innan jag bestämmer mig.

Så ligger det till :)


Sen ville Mimmi veta hur jag gjorde axelsmycket, jag har inga bilder som beskriver men jag tänkte att jag i alla fall kunde försöka förklara för det är busenkelt att göra dem.

Du behöver ett halsband med många kedjor eller egna kedjor, 2 stycken säkerhetsnålar, en tång (så man kan knipsa av kedjorna) och två "ringar".

Knipsa av kedjorna i olika och önskade längder, trä in varsin ände av kedjan i varsin ring och gör så med alla kedjor. Stäng ringen då du är klar så inte kedjorna åker ur. Sen är det bara att fästa med säkerhetsnålarna.
KLAR!

Okej kanske inte världens bästa förklaring men bara genom att kika på bilden kan ni nog klura ut hur man gör dem och sedan försöka själv :)






Jag och La Familia


Morsning!
Igår såg jag och la familia på En natt på museet 2 och nja den var väl så där. Den var lite rolig ibland men annars gillar jag nog ettan mer ;)

Nu ska jag och mamma sätta igång och joba så vi hörs senare.
Ciao



Jag blir galen!


Är det bara jag som tycker att blogg.se krånglar grymt mycket?! Nu kan jag inte komma in på mina kommentarer då jag äntligen tänkt ta mig tiden å svara på dem. Åhh så här kan gör mig rätt irriterad!

Nu sitter jag iaf och spelar harpan och lyssnar på The Runaways, känner att jag måste bekanta mig med låtarna innan filmen kommer på bio ;)

God natt.



Dags att rösta igen.

Vilken är din favorit från veckan som gått?

UPDATE: Själv gillar jag mest onsdagen :)



Outfit söndag

Av alla bilder som togs skrattar jag på alla men det är kanske inte så fel att sprida lite glädje så här på en grå och kall söndag? :)

Skor, kappa, vantar, väska och armband Second hand, strumpbyxor köpta i Schweiz, gammal klänning från Gina T, gammal sjal någonstans ifrån, halsband Lindex.



Halloj!


Hejsan! Tänkte bara slänga iväg hälsningen att jag fortfarande lever ifall någon av er skulle börja fundera :P Vaknade vid 10, gjorde mig iordning sen åkter vi iväg direkt på Bo Ohlsson och kom hem nu vilket är anledningen till att jag inte bloggat förrän nu. Dock kan det också bero på att jag inte har något trevligt att dela med mig av, hehe.

Kram



Det var bättre förr (BILDBOMB!!!)

Ja just nu känns det i alla fall så. Dessa bilder är tagna för exakt 1 år sedan vilket btyder att för exakt 1 år sen var ju ute och dansade med mina älsklingbrudar och nu klarar jag knappt av att gå på stan (pga ryggen) och mina brudar bor över hundra mil ifrån mig.. Förra året var GRYMT, känns dock som detta år kommer bli sämre men inte tänker jag deppa ihop för det.

Ärligt talat saknar jag gaaaanska mycket att få vara ute med underbara vänner och dansa, dansa, dansa och åter igen dansa hela natten lång och våra förfester i partyrummet. Nu bjuder jag på en massa partybilder bara för att jag saknar det. Bilderna är i blandad ordning.

Italien med Hanna (som dock ej är med på bild) 28 maj.

Jag och Sara på förfest hemma hos Jenny.

Lite senare den kvällen, haha. Jag, Sara, Milla och Karin.

Nyår 09-10 hemma hos Karin. Hanna, Sara, jag, Jocke, Jonas, Samme, Jenny, Karins kille och Karin åsså Sara.

Förfest i partyrummet (partyrummet var mitt rum hos pappa där vi alltid förfestade). Jag, Sara, Karin & Hanna.

Samma kväll, jag och Hannis.

Min 18-års fest. Jossan (som faller, hahaha), Amelir, Kim, jag.

Nyår 08-09 hos nån random kille, jag och hanna var iaf taggade.

Samma kväll.

I partyrummet innan en knepig men rolig kväll haha.

Samma kväll fast på den riktiga festen, rebecka, hanna, jag.

Samma kväll, Hanna, Adam och jag.

Studenten, vi smög oss in på partytoan. Jag, Jossan, Karin & Hanna.

En partykväll i Schweiz. Tiana, Adriana, Astrid och Jag.

Kim's fest och vi körde Shabooya.

Jag och Jossan sjunger poison i partyrummet.

Nu ska jag titta på bilderna och deppa lite, hehe.



Black'n white


Två pics sen i höstas nångång.

Vilken slö dag jag haft. Hade faktiskt tänkt se melodifestivalen ikväll, eller börja se i alla fall, är det dåligt skiter jag nog i det ;) Många av er som följer det?

Trevlig.. Lördag är det väl idag, haha!
Kramar



Besatt?!!

Ja snacka om att vara besatt, pratar då om The OC.. Såg precis klart det allra sista avsnittet av serien och nu vill jag bara gråta, hehe. Jag vill ju inte att serien ska va slut, jag vill fortsätta följa med i deras kaotiska liv med drama och kärleksbesvär. Buhu.

Måste också tillägga att fjärde säsongen är ju mycket hemskare än de andra.. Varje gång det är om Marissa börjar jag typ gråta, det var nog det sämsta dom gjorde, att ta bort henne, nej nej, så fel! Okej att hon var ganska dryg ibland, grät alltid och blev sur för ingenting men det ska ju lixom vara hon och Ryan, så är det bara.

Jaja, nu ska jag se klart tredje säsongen, började se den innan jag kom på att man kunde se den fjärde på internet så ;)

Bildkälla.



Outfit lördag


Allt är Second hand förutom koftan som är ett provexempel till vår kommande webbutik. Så här i efterhand hade jag nog skippat att dra på mig koftan utanpå men äh, så får det va nu.



En sväng på "stan"

For ju på loppis i morse och ojoj vad få utställare det var där! Jag hittade dock ingeting men mamma kom hem med några midre fynd. Eftersom vi var klara där rätt snabbt gick vi och satte oss på ett café där jag fikade och vi satt och småpratade.ö

Efter fikandet gick vi på lite affärer och jag hittade den här snyggingen till väska, den vill jag ha! :D

Nu ska jag hitta på något annat att göra.

Just de, måste bara säga det att nu börjar det kännas som vår här, underbart! Det är plusgrader ute om dagarna, slask och det känns som vår i luften <3



Loppis


God morgon!
Nu drar jag iväg på loppis, hoppas jag hittar någon godbit!
Ha en fin lördag, kram.



Gratis är alltid bra!

Jag älskar gratisgrejer och speciellt då det är bra grejer man får gratis! Om du går in på aktiebolagnu.se så kan du få en gratis biobiljett eller Spotify premium i en månad, allt du behöver göra är att skriva ett inlägg om det här i din blogg och du ska ha med länkarna Köpa aktiebolag och Starta aktiebolag, du hittar info på deras hemsida, busenkelt och super bra!! :)



Pyjamas


Hela dagen har jag i princip spenderat i sängen, jag har lyssnat på musik, pratat i telefon, sett på The OC, surfat runt på nätet och ja, bara degat. Sen som ni ser går jag fortfarande omkring i sovkläderna och det känns inte som någon idé att klä sig nu så jag fortsätter gå klädd så här känner jag.

Har ni några planer för kvällen?



Oldie.


Pic från i sensommaren.

Hej!
Inatt blev det till att lägga sig onödigt sent men kom ändå mig upp någorlunda i tid, har duschat och målat naglarna nu :P

Hmm har typ inget att skriva känner jag så jag önskar er bara en trevlig fredag.
Kram



Men mums!

Är det något jag verkligen älskar är det att baka! Jag gillar dock inte att baka allt möjligt utan jag föredrar bakelser, tårtor, cheesecakes och ja, grejer man kan göra snygga och dekorera. Här kommer lite bilder på sådant jag bakat (de två sista bilderna är dock köpta muffins men jag har dekorerat dem) och här finner du några fler bilder och recept.

För den här tårtan tar jag inte till mig all ära då Sara också var med och bakade den! :)

Cheesecake.

Hjärtformade smörgåstårtor.




Don't give up on me.

Älskar den här låten, den är så... Skön, härlig och ja, jag gillar den bara helt enkelt. Ni som sett The OC känner kanske igen den också ;)



Dagens fråga

Jenniefer: Hur ser en vanlig dag ut för dig?

Svar: En vanlig dag, jadu, lite svår fråga men ska försöka så gott jag kan!

Jag kliver upp vid 9-tiden, sminkar mig, klär mig, fikar osv sedan sätter jag mig vid datorn och kollar bloggen, mejlen och bloglovin. Sedan blir det väl att jag jobbar en hel nu på dagarna med webbutiken, sen följer jag ofta mamma och handlar. Efter middagen vet jag inte riktigt vad jag gör, jobbar ibland, sitter vid datorn ibland, läser tidningar osv. Kvällarna spenderas vid datorn då jag bloggar, svarar på kommentarer, läser bloggar, svarar på mejl osv. Vid 21-tiden brukar jag sedan bädda ner mig i sängen och se på the OC ;P Ja så där ser väl en typisk Jennilie-dag ut, ungefär.


Har du någon fråga till mig? Ställ den i så fall.



Idag såg jag kändisar, höhö.


Idag såg jag tydligen en del kända personer (tror det var 5-7 stycken), dock var det bara en av dem jag visste vem det var och det var Göran Persson, dock kände jag inte igen honom först :P  De andra personerna var lite olika tv människor, nån journalist osv, inte så roliga kändisar om du frågar mig, jag hade hellre sett Robert Pattinson (igen) eller kanske Angelina Jolie. Drömma kan man ju alltid!

Idag har jag i alla fall på mig skor Second hand, gamla byxor från H&M, och kofta från Bo Ohlsson.



Going out


Good morning people!
Nä men hej! Tänkte bara slänga iväg hälsningen att jag kommer vara borta idag och vet inte när jag kommer hem (vid 13 kanske) så förvänta er inte så där överdrivet mycket bloggning.

Jag hoppas ni får en trevlig dag.
Kramar :)



Lite sneak peeks.

Idag har jag och mamma som sagt fotat och jobbat på med webbutiken och vet ni vad, vi tar oss sakta men säkert framåt! Pjuh. Här kommer lite sneak peek bilder från dagen.

Vi behövde muffins/bakelser som skulle se goda och lite sagolika ut så vi köpte färdiga muffins, blandade karamellfärg i grädden, spritsade och toppade med bl.a strössel och ätbara blommor.

Och jag måste bara säga det, resultaten blev precis som vi tänkt oss om inte ännu bättre, vi är alltså nöjda!! :)

Nu ska jag lägga mig och se på The OC, svarar på era kommentarer en annan dag, är lite för trött för att göra det just nu :)



Outfit onsdag!


Tar en snabb paus medans mamma ändå är och hämtar lilleman på skolan. Vi jobbar på för fullt och just nu står fotning på schemat så vi har förberett en del grejer nu. Idag har jag i alla fall på mig sjor, klänning, vantar, väska Second hand, halsband från Lindex och jackan är ett provplagg till vår kommande webbutik.



Sprutdags!


Godmorgon!
Mår ni bra idag? :)

Nu ska jag bara slänga i mig lite frukost sedan ska jag iväg och ta mina allergisprutor, ja, mot mina allergier, haha!

Ha en fin dag.
Kram kram



En rolig och knäpp dag.

Satt och kikade i arkivet och kom in på det här inlägget. Det var då jag och mamma skulle på IKEA i Malmö men inte hamnade vi på IKEA inte (hittade inte dit + felkörningar) utan vi hamnade i Limhamn två gånger och var på väg att hamna i Danmark en gång. Det är ett rätr långt inlägg men det beskriver rätt bra hur det är då jag och mamma är tillsammans :D

I alla fall, god natt :)



The OC.

Många av er vet nog redan att jag är en serienörd och för er som inte visste det, jag är en serienörd. Nu ser jag om The OC avsnitten (IGEN) MEN grejen är den att jag har bara säsong 1,2 och 3, alltså inte säsong 4 och den har jag bara sett en gång :(

Har sufat runt på nätet nu aslänge och försökt hitta en sida där man kan se avsnitten gratis, jag hittade en bra men naturligtvis var det en sån sida att man bara får se 72 minuter per dygn eller hur det där nu är. Ingen som kan tipsa om var jag kan se säsong 4 gratis eller någon som vill sälja boxen till mig? (inte allt för dyr bara). Kommentera eller mejla mig på [email protected] i så fall.

Hugs :)



Some pics.


För några dagar sedan fotade jag och mamma ett par bilder som ska användas till vårt projekt och ja, då det är vi två blir det rätt många misslyckade bilder också, ovan ser ni några av dem ;P

Just det, fettisdag idag, har ni ätit några semlor? Inte jag, än så länge i alla fall. Haha måste bara säga det att varje gång jag läser fettisdag tror jag alltid att det står fettis-dag och inte fet-tisdag.

Caio



Thirteenth pic.

Det här är den trettonde bilden jag tog med min cam och ser ni vad brun jag var om man jämför med blekfisen jag är just nu?! Nej, nu är det dags för våren och sommaren att komma känner jag, sol, bad och värme, JA TACK!



Att hitta inspiration.

Jag tror inte att det bara är jag som ibland är less på alla mina kläder och känner att allt är fult och att man är helt inspirationslös. Varje gång jag känner så klickar jag mig in på lookbook.nu och tittar på alla möjliga olika outfits och alla jag gillar sparar jag och sedan går jag igenom de sparade bilderna. Oftast har man något liknande plagg åsså hittar man ny inspiration. I morse gjorde jag precis så. Dessa bilder kommer från just lookbook.nu!



I bilen..

Så här ser det ut då jag sitter i bilen med kameran i handen.. Fagert, jag vet.



Outfit måndag 15 februari.


Ni kan väl bortse från att jag blundar på alla bilder förutom den första?! Haha. Jag har i alla fall på mig skor, linne, vantar och väska Second hand, koftan och pälsen är provexempel till vår kommande webbutik, byxorna och halsbandet är från Lindex.



Jobblunch

Idag var jag och mamma på vår första jobblunch tillsammans (hihi så vuxet och proffsigt det låter). Vi skrev upp grejer vi har kvar att göra inför webbutiken och diskuterade andra intressanta grejer. Vi åt i alla fall lunchbuffé på ett ställe i "stan" och jag älskar den buffén, allt är så himla gott!





Dagens fråga.

Idag är dagens fråga tillägnad er som går gymnasiet eller gått ut. Vilken sorts linje går du (och snälla förkorta inte som t.ex DP för jag suger på förkortningar) och vad tycker/tyckte du är bäst med linjen du går?

Själv gick jag Designlinjen med textil inriktning och det jag tyckte var allra bäst var att vi inte hade så överdrivet mycket plugg och att så många kurser var kreativa och man fick jobba med händerna istället för med hjärnan :P



Blåsningen.


Varje söndag ligger hela familjen framför tv'n 20.00-21.00 och ser på blåsningen och samma sak var det idag, tycker dock det inte var någon så där jätte rolig i dagens avsnitt men annars brukar det var rätt kul.

Nu hade jag tänkt lägga mig och fortsätta se på The OC, är inne på tredje säsongen nu (som jag sett typ 10 gånger, haha). Vi hörs imorgon.

God natt, sov sött :)
Ps. Måste bara skryta lite, damn vilket blogg flyt jag haft idag, känner att det blivit många inlägg, höhö.



Snygg, snyggare, snyggast!

Hur jäkla snygg är inte Dakota Fanning på dessa bilder (fotade för Vogue)?! Vrålsnygg skulle jag säga! 


Bildkälla, du kan se fler bilder om du klickar på källan.

Och det kommer ju massa nya Eclipse bilder nu ju! Här är flera till!
Bildkälla.

Och ja jag vet, det blir mycket Eclipse bilder nu och det är inte alla mina läsare som gillar det men jag var bara tvungen att visa dessa! :D

UPDATE: Jag har sett att de nya Eclipse bilderna officiellt inte blivit släppta av filmbolaget så jag tar bort dom tills vidare.



Paketinslagning.

Är det något jag verkligen tycker om är det att slå in paket, speciellt då dom blir så där super fina och de som får dem knappt vill öppna dem. I morse slog jag in det här paketet.



Nya Eclipse stills, IGEN!

UPDATE: Jag har sett att de nya Eclipse bilderna officiellt inte blivit släppta av filmbolaget så jag tar bort dom tills vidare.

Bildkälla!

Nå, vad tycker ni? :)



1 vecka, 7 outfits.

Vilken gillar du mest? Själv gillar jag nog mest Tisdag och Fredag :)



Dagens outfit, söndag!



Idag har jag på mig allt Second hand förutom byxorna som kommer från Gina tricot och halsbandet som är från Lindex.



Varit på invigning idag.

Idag har jag och la familia varit iväg på en invigning, det är några bekanta till oss (eller till mamma och andreas) som öppnade Sveriges första raw food café i Kivik, så det var där vi var. Raw food är rätt speciellt men jag ids inte förklara så ni får googla på det helt enkelt.

Det bjöds på lite musik.

Visst ser det gott ut. Kakorna innehåller dock INGET socker utan de sötar med nötter, russin osv, det är en del av raw food grejen.


Jag smakade av dessa två och den till vänster blev jag inte så jätte förtjust i men den till höger var himla god!

Tycker dom hade fått det så mysigt och trevligt där inne :)


Åsså jag den lilla ensamvargen, haha.



OHHHH!!! Nya Eclipse bilder!!

UPDATE: Jag har sett att de nya Eclipse bilderna officiellt inte blivit släppta av filmbolaget så jag tar bort dom tills vidare.

Jag hittade bilderna på twilightsweden.se och är det inte fler än jag som tycker vi borde få oss en trailer från Eclipse snart, tycker det är på tiden för det!! :D



Blogg, bloggen, bloggar osv.


Hade inte så mycket fantasi då jag skrev rubriken men :P Jag vet att jag frågat förr vad ni vill läsa om i bloggen och så och det blir en liknande fråga nu, men inte samma.

Själv tycker jag att en del inlägg är väldigt onödiga som då jag skriver om filmer jag sett, då jag slänger in en snabb hälsning, konstiga bilder osv så jag tänkte höra lite vad ni tycker. Vad är det ni egentligen gillar med min blogg, är det outfitsen? Då jag skriver om lite allt möjligt? Eller det jag egentligen vill ha svar på är om jag ska dra ner på de mer onödiga inläggen och bara skriva då jag verkligen har något "vettigt" att komma med. Detta innebär ju dock mindre uppdateringar men kanske "vettigare" inlägg. Jag vet inte inte riktigt vad jag tycker därför vänder jag mig till er. Vad tycker ni?



Alla hjärtans dag.


Idag är det ju Alla hjärtans dag så idag tänker jag extra mycket på mina nära och kära, speciellt då många av dem bor ca 130 mil bort. Jag älskar er <3

Vad gör ni kära läsare idag?



Dumb and Dumber

Har precis suttit och sett den filmen med la familia och ja, den filmen är ju bra, gud vad vi har skrattat :D I alla fall, något jag blev riktigt förvånad över var i slutet då bikinitjejerna kommer åsså säger mamma "hon som pratar svenska är ju Anna Anka", jag tittade så noga jag kunde men näe jag såg inte att det var hon! Så nu har jag kikat på youtube också men jag ser inte att det är hon, snacka om att hon var finare förr, hon ser ju hemsk ut nu. Förlåt, vet att man inte ska säga så om människor men ja, hon ser banne mig hemsk ut nu ju!



Kvällens göra..

Det här är vad jag sysselsätter mig med just nu :P

Och nu kommer vi till de snyggaste bilderna jag nånsin skådat på mig själv, vilken pudding!

Den här bilden vinner förstapriset!


Okej jag vet, ett rätt så onödigt inlägg men jag har inget annat att göra just nu :P Haha.



Outfit 2 lördag.

Jag frös så förbaskat mycket och sen skulle vi iväg ut i kylan (eller snövädret) för å handla så jag drog på mig mer bekväma och varma kläder, ja rätt bascis för att vara jag ;)

Skor, kappa, vantar Second hand, gamla jeans och koftan är ett provexempel till webbutiken.



NY DESIGN!!

Ni som kikar in här då och då ser väl att jag har ny design?! Känns toppen och jag är nöjd :D Det är söta och snälla Mathea (länk) som gjorde den åt mig, TACK!! Vad tycker ni?



Älskade, underbara du!


Det är oerhört svårt för mig, eller nä det är omöjligt för mig att kunna uttrycka min kärlek till min underbara mamma i ord. Jag älskar henne så förbaskat mycket och jag har alltid så himla roligt med henne och hon är seriöst världens bästa mamma, och så säger jag inte bara för att hon är min mamma utan jag tror faktiskt hon är det, tror hon skulle göra vad som helst för mig och mina syskon. I alla fall, jag älskar henne om ni inte redan har förstått det ;)



Outfit lördag!


Idag snörde jag bara på mig nå kläder i all hast vilket resulterade i detta. Skor, oversizetröja Second hand, strumpbyxor köpta i Schweiz, halsband från Lindex.



Svar på en fråga.

Fick en fråga om hur man får diskbråck och det är väldigt olika från person till person men så här var det för mig. Både mamma och pappa har värdelösa ryggar så läkarna säger att mycket är ärftligt sen gick jag en intensivkurs i aerobics för just över 2 år sen i skolan och det var nog det som utlöste det hela, tror man. Det är svårt att säga exakt vad som orsakade det men ja, det är så vi tror det var!

Trevlig lördag på er :)



Night night!


En väldigt fager bild på mig! :P

Som jag sa igår har jag väldigt ont i ryggen just nu, jag mår bättre idag men är sämre än vanligt så jag äter just nu mina starkare värktabletter som jag annars undviker så mycket som möjligt då jag avskyr bieffekterna varav en är att jag blir förbaskat trött så nu tackar jag för mig och går och lägger mig.

Sov gott och god natt :)



Nytt (inte kläder).


Ny matta och nya sängkläder, tycker dom var så himla söta, speciellt då allt (sängkläderna + mattan) gick på ca 90 kr! :)



Outfit fredag.


Skor, väska, tröja Second hand, brallor Gina tricot, halsband Lindex och jackan är ett provexempel till webbutiken vi ska öppna.



Ystad.

Ni får ursäkta min sena uppdatering men hann aldrig blogga i morse helt enkelt. Idag har jag i alla fall varit i Ystad med madre, vi var och handlade en massa nödvändigheter och sedan blev det thaibuffé, eller mamma åt, jag kunde inte för jag mådde så illa (blir illamående och får mättnadskänsla av mina värktabletter för ryggen).

Idag är det storm här, det blåser som bara den kan jag ju säga!

Ska försöka få mamma och ta en outfit bild snart!

Ciaooo



VINNAREN!!

Så där ja, nu har jag slumpmässigt dragit vinnaren av axelsmycket och vem blev vinnaren då? Jo Carmen drog hem vinsten, GRATTIS! :D

Tack till alla som deltagit, ni verkade gilla tävlingen så vem vet, kanske att det dyker upp en ny tävling nån gång :)



Känns som jag ska gå av på mitten..


Jag känner mig inte alls som på bilden men tyckte det var bättre att visa en skrattbild istället för en där jag ungefär ligger och gråter. Jag mår inge bra idag som ni kanske förstått, det är ryggen som strejkar, som vanligt. Jag blir så less! Det var någon som frågade vad jag hade för problem med ryggen och jag har diskbråck. Fick det första gången för just över två år sedan vilket resulterade i att jag var hemma från skolan i två månader och då jag klarade av skoldagarna igen hade jag ståbänk.

Under sensommaren 09 blev jag sämre igen efter att ha varit rätt bra ca ett år och nu i dec 09 röntgades jag igen och även nu visade det sig att jag hade diskbråck. Jag ska förhoppningsvis opereras men det pratar vi mer om då jag själv vet mer.

Så, idag lär det inte bli mycket bloggning (kanske ingen) men jag drar en vinnare av axelsmycket ikväll, ni kan tävla till klockan 21.00 här!


Ciao
Ps, svarar på era kommentarer då jag mår bättre :)



Klar för idag!


Har precis slutat jobbat för dagen, yes här kör vi på långa arbetsdagar. Dock är det ju jag själv som väljer det, då jag börjat med något vill jag gärna fortsätta så långt det bara går. Idag har jag börjat med att designa butiken och ja.. framåt går det i alla fall men mitt huvud dunkar just nu och datorn är varm som bara den så nu ska vi båda ta en paus tills imorgon.

God natt och sov gott! :)
Kram kram.



Outfit onsdag!





Idag har jag på mig skor Second hand, kjol och jacka från provkollektionen till webbutiken, top från Monki och halsband från Lindex.



Dagens fråga till er!


En nyduschad och hungrig tös.

Det ser bara värre och värre ut utomhus, det är bara att glömma att ta nån outfitbild ute för det enda ni kommer se då är snöflingor :P

I morse kom jag på en bra fråga att ha som dagens fråga till er men självklart är den som bortblåst nu så jag måste komma på en ny..

Nu kom jag på en bra en, Beskriv dig själv med ett ord, okej det är ingen fråga men nästan ;P

Om jag skulle beskriva mig med ett ord skulle det nog bli, glad! :D



Brand!

Var med och tävla om ett snyggt axelsmycke här, sista dagen imorgon!!


I morse då jag vaknade berätta mamma för mig att cykelaffären här i "stan" brunnit ner, så nu har jag suttit och läst om det och kikat på bilder (ni kan göra det här). Det är så himla tråkigt när sådant händer, speciellt om det inte är en olycka..

Sedan vidare till en annan sak.. Kan det verkligen snöa mer här?!?! Vi skulle ju för f*n inte ha nån vinter här nere i Skåneland men näe, då vi flyttade från norr ner hit för att SLIPPA vintern ska det tydligen bli rekord vinter på jag vet inte hur många år!! Usch, och fy!

Nu ska jag hoppa i duschen och sedan få mig lite mat i magen.
Kram



Jag behöver hjälp från en kunnig person!

Hej!
Jag tycker det är dags för en liten förändring här på bloggen och då pratar jag om designen. Tjejen som annars brukar hjälpa mig hade tyvärr inte tid just nu och jag känner att jag vill ha den uppe någorlunda snart så min fråga till er; Är det någon av er som skulle kunna hjälpa mig med en ny bloggdesign? Jag vet på ett ungefär hur den ska se ut men du får gärna komma med lite idéer du med. Du måste nog ha photoshop för att göra min header också (tror jag). Någon som vill hjälpa mig? Please. Kan tyvärr inte betala så det enda jag egentligen kan erbjuda just nu är en länkning :) Kommentera i så fall det här inlägget eller mejla till mig: [email protected]


Tack på förhand.

Var med och tävla om ett snyggt axelsmycke här!



Outfit tisdag!


Jag har på mig skor och nitskärp Second hand, strumpbyxor köpta i Schweiz, kjol Gina tricot, top Monki, Axelsmycke som jag själv gjort och ring från KappAhl.

Var med och tävla om ett likadant axelsmycke här!!



The Runaways posters.


Källa eclipsemovie.org

Här ser ni två nya "The Runaways" posters! Behöver jag säga mer än att jag fortfarande längtar efter filmen som en galning?! ;)



Vad jobbar vi egentligen med?!

Var med och tävla om ett snyggt axelsmycke här!!!

Fick en fråga från Melissa som löd så här: Jag är nyfiken.. vad med webbutiken jobbar ni med. asså hur jobbar ni, vad är det ni gör? :)

Och jag ska försöka svara på den frågan så enkelt som möjligt. Vi jobbar med lite allt möjligt just nu, det är så himla mycket förarbete som ska göras innan vi kan öppna själva webbutiken. Här är exempel på det vi gör; Välja vilka plagg vi ska beställa hem och sälja men framför allt vilka vi ska beställa från, fixa mejl, blogg, fixa bloggdesignen, leta åt vilka vi ska ha vår webbutik hos, öppna webbutik, webdesignen där, kolla upp logistik, fota plagg, kolla upp betalningsalternativ, göra en snygg logga, göra visitkort, kontakt med PRV, kontakt med bolagsverket, osv osv, listan kan göras lång.

Vi har med andra ord mycket att göra just nu och som jag skrev igår så kommer den här bloggen hamna lite i bakgrunden just nu.

Ha en fin dag :)



TÄVLING!!

Tävlingen är avslutad!

Nu lottar jag ut ett axelsmycke jag själv har gjort.

Så här gör du för att vara med och tävla:
Kommentera det här inlägget och skriv något i stil med "Jag är med och tävlar", huvudsaken är att jag förstår att du vill vara med och tävla.

VIKTIGT!!
Du måste lämna din mejladress i mailfältet då du skriver kommentaren så jag kan kontakta vinnaren!

Tävlingen avslutas på torsdag, den 11 februari klockan 21.00.
Jag lottar slumpmässigt fram vinnaren.



På bilden nedan ser ni hur det ser ut på en tröja, smycket jag lottar ut (det på bilden är mitt egna) är dock snäppet längre men absolut lika snyggt!




Tävling?


Gjorde ju det här axelsmycket för ett par dagar sedan men fick en del material över så jag tänkte om ni skulle vara intresseade om jag lottade ut ett likadant här på bloggen? Vad tycker ni?



Svar på en kommentar + lite annat som kan va bra att läsa.


Såg att jag fått en kommentar där det stod så här "jag tycker du ska ha mer än bara outfit i bloggen :)" och tänkte att jag kunde ta upp lite om det här men även om min uppdatering.

Jag brukar blogga om mer än bara mina outfits men jag tycker det roligaste är just outfitsen så det är dem jag prioriterar i första hand. Och sen till det andra.. Nu vet ni ju alla att jag och mamma ska öppna en webbutik och vi ska försöka öppna den så snabbt som möjligt vilket innebär att vi jobbar på som galningar just nu. Jag har suttit i princip hela dagen och ska fortsätta då jag skrivit klart det här inlägget. Som ni förhoppningsvis förstår går webbutiken före bloggen vilket gör att det blit sämre med uppdateringar just nu och det kommer nog vara så nån vecka framöver.

Jag ska självklart göra mitt bästa för att hinna med bloggen också men tyvärr kan jag inte dela på mig och tyvärr består dygnet endast av 24 timmar vilket känns alldeles för lite just nu.

Som sagt, jag hoppas ni förstår.
Kram på er :)





Outfit måndag


Jag vet, crappy bilder men det blev så sent att ta bilder så det hade hunnit bli så mörkt vilket resulterar i blixt och dåliga bilder, plus att jag höll på frysa ihjäl :P

Jag har i alla fall på mig secoond hand skor, blandade armband och klänningen är ett provexempel till vår kommande webbutik.



Hej hopp!


Hej hopp!
Vaknade för kanske 40 minuter sen och började tänka på alla sjuka drömmar jag haft under natten, dock är det som alltid att jag knappt kommer ihåg dom nu, varför är det så att man alltid glömmer bort sina drömmar? (nästan alltid i alla fall).

Jag bjuder på en outfit senare under dagen då jag har kläder på mig, har fortfarande på mig pyjamasen och mina duntofflor vilket inte resulterar i den allra snyggaste outfiten ;)

Ha en bra dag!
Kram :)

Update kl 14.51: Jag och mamma sitter och jobbar för fulla muggar så ni får ursäkta frånvaron och jag ska försöka hinna ta några outfitbilder om ett tag, försöka.



Veckan som gått, vilken outfit är din favorit?



Min favorit är helt klart torsdagen!! Din?

Haha kan ni se vilka mina favoritskor är? ;)



Outfit söndag.






Idag har jag på mig skor 0 kr och t-shirt ca 50 kr Second hand, skinnbrallor (fejk) Gina tricot 49 kr, halsband Lindex 9.50 kr, koftan är ett provplagg till den kommande webbutiken.



Jag svarar på dagens fråga.

Linnea: Hej :) Jag undrar vem som fotar dig t ex när du visar din outfit varje dag :P

 

Svar: Det är min snälla mamma som står ut med att knäppa bilder på mig dag ut och dag in. Ibland frågar jag någon av bröderna men då låter det ungefär så här "nä, snälla Jennilie, vänta tills mamma kommer hem istället, jag orkar inte" ja, dom tycker alltså inte det är så roligt ;) Men som sagt, det är moder som står bakom kameran då jag står framför den, nästan alltid i alla fall.

 

 

Har du någon fråga du vill ställa till mig? Ställ den i så fall genom att kommentera eller mejla.




Shall we dance?


Det blir mycket om webbutiken nu men jag måste bara säga det att jag är så förbaskat taggad, det enda jag tänker på är den, mamma är då likadan hon med, haha!

I alla fall, snart (21.30) börjar filmen Shall we dance på tv4, har för mig att den var bra så den hade jag tänkt se. Vi hörs imorgon.
Puss



Outfit 6 feb.


Idag har jag på mig mammas gamla skor, klänningen är av provplaggen till webbutiken, leopardjackan likaså (den kommer dock inte säljas då den inte passar in så bra till våren), skinnvantar och väska Second hand, gammal halsduk och blandade armband.

Hihi jag måste då säga det att det bästa med att starta en webbutik med kläder är att jag får behålla massor av dem. Vi vill ju prova tvätta plaggen och använda dem en del innan vi säljer dem för att se att de håller god kvalité, och ni förstår nog att vi inte kan sälja de plagg vi tvättat och använt så de blir våra. Rena rama drömmen för en (läs: jag) som älskar kläder ;)



StreetStyle!


Bildkälla (länk).

Här är en av bilderna som togs på mig av MalmöStreetStyle i onsdags. Klicka här för att se resten. Ni som följt min blogg ett bra tag, minns ni då StockholmStreetStyle fotade mig? Dom bilderna kan ni se här!

Nu ska jag och mamma sätta oss och jobba lite med webbutiken så vi kan få igång den så snabbt som möjligt! :)



Hur kan vi hålla så låga priser?!


Zebrakoftan var det plagg som föll flest av er i smaken.


Vi har fått ett par kommentarer där man undrar hur vi kan hålla så låga priser, om det beror på barnarbete eller dylikt.

Det här är ett dilemma som är jätte svårt. Mamma arbetar som formgivare med eget företag, där hon designar keramik och smycken. När hon skulle lägga ut produktionen på keramiken, valde hon att lägga den i Portugal, trots att priserna där är väsentligt högre än i Asien då hon var orolig för hur förhållandena på fabriker i Asien kan vara. Hon hade mycket kontakt med svenska exportrådet och de sa att det är svårt att kontrollera fabriker i Asien även för stora företag.

När hon började formge smycken sökte hon fabriker som hon kunde samarbeta med i ett halvår innan hon tyckte att hon hittade rätt. Hon samarbetar nu med en liten fabrik i Indien som anställer personal från alla kaster, samt startar varje morgon med en timmes lästräning.

När vi började fundera på att starta en webbutik med kläder har vi återigen försökt hitta tillverkare som erbjuder bra arbetsförhållanden. Tyvärr är det svårt för små företag att få den insyn och information som man skulle vilja ha. Även så stora företag som H&M och ICA har svårt att garantera att tillverkningen går till på ett bra sätt. Vi kommer dock att fortsätta ha kontakt med exportrådet och försöka få så mycket insyn som möjligt då vi tycker att detta är väldigt viktigt!

Hur kan vi då hålla så låga priser?
Till att börja med kommer vi bara att köpa in kläder i one size, då dessa är billigare i inköp. Börjar butiken att rulla på kommer vi att utöka med fler storlekar. Vi kommer att driva webbutiken hemifrån så vi har inga lokalkostnader. Vi lägger på priserna väldigt lite, då vår idé är att vi så småningom ska sälja större volymer just för att vi är billiga. Får vi många kunder klarar vi då omkostnaderna och kan ändå gå med vinst. Men för detta krävs förstås att många börjar handla hos oss.

Hoppas ni fått svar på några av era funderingar :)



Pysslat

Idag sprang jag in på Lindex för att köpa ett till halsband på rean, tyvärr hade dom inte kvar det jag egentligen ville ha men så här i efterhand tycker jag inte det gjorde så mycket då jag tycker det här också blev riktigt bra! Halsbandet gick på 9.50 kr och efter att ha gjort det här axelsmycket har jag kvar mycket av halsbandet så jag skulle nog kunna göra 2-3 stycken till :P


Har satt fast det med säkerhetsnålar så jag kan flytta det till vilket plagg jag vill.
Det var rätt svårt att få till en bra bild i mitt mörka rum så ni får en bild med blixt och en utan :P

Vad tycker ni?



Dagens fråga (från igår)

Anna frågade: Har du någon inkomst? Förstår inte hur du har råd att shoppa så mycket..

 

Svar: Nej jag har ingen inkomst och har inte haft det sen sommaren 09. Jag är ju medlem på arbetsförmedlingen men eftersom jag har ryggproblem får jag inte den där ungdomsgarantin eller några pengar nån annanstans ifrån, yes snacka om att bli diskriminerad för att man inte är kapabel att göra sådant som "alla" andra!

 

Grejerna jag nu shoppar för är mina julklappspengar men snart är dom med slut vilket innebär att det blir slutshoppat för min del. Ibland sponsrar även mina föräldrar med lite pengar men då blir det mer att jag köper telefonkort, nån tidning och sånna grejer. Men sen då jag liks shoppar shoppar jag ju inte dyra grejer. Slängde ihop ett kollage med allt jag shoppat sen i januari och ALLT detta har gått på 729 kr!





Dagens fråga till er.

Följer du någon tv-serie och i sånna fall vilken/vilka? :)

Själv förljer jag One tree hill, Desperate housewives och Gossip girl via ch131 (där finns filmer och serier att se gratis).

Annars ser jag väldigt gärna på The OC, Idol, Let's dance, Prison break, Buffy the vampire slayer och Andra Avenyn.



Outfit 5 feb.



Idag har jag på mig skor, nitskärp & halsband Second hand, strumpbyxor köpta i Schweiz, kjol och top från Monki.



Ett stort tack till er!


En bild från igår, halsbandet kommer från Lindex och toppen från Monki.

Vi (jag och mamma) vill bara säga TACK till alla er som tagit er tiden att kika igenom inlägget innan och sedan skrivit några rader, det har varit väldigt bra för oss att se vad ni tycker och vi är väldigt glada över all den positiva responsen!

Angående frakter så kommer vi självklart göra allt vi kan för att ha en så bra fraktkostnad som möjligt men grejen är ju den att frakten blir billigare ju fler beställningar vi får, så får vi massor av beställningar ja då kan vi nog hålla nere fraktkostnaden!

Sen ska jag försöka ta mig tid och svara på era kommentarer också men det är ju ett par men jag ska göra mitt bästa.

Just det, en del av er har ju frågat när vi ska öppna webbutiken och vi har inte satt ut ett exakt datum än då vi fortfarande har kvar en hel del förarbete men vi hoppas och ska försöka allt vi kan att ha igång den inom ett par veckor.

Vi hörs senare idag :)
Kram



PROJEKTET, vi behöver ER hjälp!

NU får ni veta vad mitt och mammas projekt är och vi behöver er hjälp!!! Vi tycker att det fattas en webbutik som säljer snygga och moderiktiga kläder till ett rimligt pris, där vi som älskar mode kan shoppa utan att ruinera oss. Vi planerar därför att starta en sådan inom en snar framtid!

Här visar vi ett urval av de kläder vi funderar på att sälja, många fler är på gång men vi vill gärna veta vad ni tycker. Vi är väldigt tacksamma om ni kan tycka till om kläderna.

Vi kommer även att sälja snygga accessoarer!

Update kl 17.16:
Vi har börjat få in frågor om vi själva syr kläderna och nej det gör vi inte för då skulle vi aldrig kunna hålla dessa priser. Min mamma driver ett företag och genom hennes kontakter köper vi in kläderna.


Klänning.


Vit zebramönstrad kofta.


Satinklänning (utan skärp).


Leopardmönstrad klänning med liten tubtopp till (se med topp på nästa bild).


Klänning/tunika.


Spetsklänning.


Lång kofta.


Tröja med spetsvolang.


Vit och svart volangkjol.



Tröja.


Klänning/tröja.


Spetsblus.


Tröja 2 i 1.


Kofta.


Kofta med foder.


Tröja.
'

Ps. Jag tänker ha det här inlägget som det översta ett tag så att så många som möjligt kan tycka till. Jag kommer därför uppdatera inlägget innan allt eftersom.



Dagens outfit, 4 feb.


Idag har jag på mig mammas gamla skor, byxor och halsband från Lindex, linne från Monki och koftan är ett provexempel till projektet.

Just de, igår då jag var i Malmö haffade Malmö streetstyle mig och tog lite bilder som ni kan se här. Såg dock att dom missuppfattat informationen om mig litegrann, jag har studerat Design i Umeå, docj tog jag ju studenten därifrån i våras ;)






4 februari.


Hej :)
Alltså ibland blir jag nästan lite panik över hur tiden bara springer iväg, det känns som jag inte hänger med, eller känns.. jag hänger helt enkelt inte med. Aja det finns ju inte så mycket jag kan göra åt den saken.

Idag ska jag och mamma fota en massa inför vårat projekt och vet ni vad, ni får troligen veta vad det är redan idag!! Troligen, inte helt säkert men förhoppningsvis ;) Spännande huh.

Vi hörs senare och hörrni, ha en fin dag!



Malmö (nytt)!!

Hej hopp! Malmö idag var trevligt, det var skönt att strosa omkring i butiker och få shoppa lite! Det blev dock ingen bio för oss ikväll för vi var båda genomblöta om fötterna, trötta + att jag har ganska (läs: väldigt) ont i rygg och ben så vi bestämde oss för att ta bion en annan dag istället vilket jag är glad för. Ett plus i kanten var ju också att jag visste att det väntade en superrolig överrraskning åt mig (och mamma) då jag kom hem (det är till projektet så kan inte säga just nu vad det var).

Just det, såg ju söta Lisa på stan idag också, ni vet tjejen som har bloggen Lisaplace?!

Det blev inga bilder tagna idag för det fanns liksom inget roligt att fota så istället får ni se mina fynd!

Svart linne med snygga axlar, Monki 50 kr (ordpris 200 kr).
Jeanskjol, Monki 87. 50 kr (ordpris 350 kr).

Fejkläderbrallor, Gina Tricot 49 kr (ordpris 299 kr).

Två halsband, Lindex 9.50 kr (ordpris 79.50 kr).



Malmö calling.


Idag åker jag till Malmö med Andreas (styvpappa), vi ska ha en heldag tillsammans vilket faktiskt ska bli himla kul, tror det blir första gången jag och han verkligen umgås själva. Nu ska jag först bara åka och ta allergisprutor sedan sticker vi. Vi ska gå på stan och sedan i eftermiddag hade vi tänkt se Vägen på bio så vi är nog inte hemma förrän ikväll nångång.

Ser så himla mycket fram emot det för sist jag var på stan var några dar efter jul, ja längesen alltså! Dock undrar jag hur det kommer gå med benet och ryggen.. Bara igår då vi gick in till Simrishamn (inte en lång bit) fick jag ganska ont i benet.. Men näe, jag ska banne mig få gå på stan en dag, jag får försöka bita ihop annars får jag väl låsa in mig på en kundtoalett och ligga och böla där :P Jag packar med mig mitt medicinförråd för det kommer jag ha användning av.

Nä men nu börja jag ju snacka en massa om ryggen och det var ju inte meningen! Idag, Malmö! Någon av er som bor i Malmö?



Dagens fråga (inför imorgon).

Imorgon blir jag borta precis hela dagen (ni får se vart jag ska imorgon), från morgon till kväll så jag svarar på dagens fråga nu istället.

 

Anna: Om du var TVUNGEN att kasta ut nån av twilight böckerna, vilken skulle det vara?

 

Svar: Åh, får typ ångest av frågan, beslutsångest! Det var en riktigt klurig fråga alltså, alla böckerna är ju SÅ bra!! Det står nog mellan New Moon och Eclipse, men vilken.. Nä det landar nog på Eclipse ändå OM jag nu måste välja ;) New moon gillar jag ändå liksom, den är lite deppig och spännande, Eclipse är ju självklart också bra men inte den bästa. Så, Eclipse blir det. Hur skulle ni välja om ni nu var tvugna? ;D

 

 

Har du nån fråga till mig, ställ den i så fall.




Outfit - En blåsig dag.


Jag har på mig mammas gamla skor, jeansen minns jag inte var jag köpte, nånstans i Berlin i alla fall. Kiss t-shirten är köpt på ett stånd på stan i Ume (julklapp), skinnjackan är köpt i London i en liten butik och skinnvantarna är second hand (20 kr).




NYTT!

Efter fikat på "stan" gick jag in på Lindex en sväng där jag storfyndade tre snygga halsband!

9.50 kr (ordpris 99 kr).

9.50 kr (ordpris 149 kr).


9.50 kr (ordpris 99 kr).

Jag köpte alltså alla halsbanden för 28.50 kr, yes det kallar jag fynd då det egentligen skulle ha blivit ca 350 kr.



Promenad med fika på stan.

Efter lunch tog jag en liten promenix in till "stan" tillsammans med mamma och styvfader. Vi satte oss på ett fik där jag och Andreas delade på en daimkladdkaka och jag drack en varmchoklad, väl där träffade vi även några bekanta som vi satte oss med.

Tycker det är ett väldigt charmigt fik :)




Röda naglar.


Om ni inte redan märkt det har jag i princip aldrig omålade naglar, dock beror det på att mina naglar är så förbaskat svaga så direkt jag är utan går alla naglarna av. Då jag liks ändå ska ha nagellack gillar jag att måla dem ofta så idag blidde dom röda, passar t-shirten jag har på mig (ni får en outfit senare).



Uppe med tuppen (dagens fråga).


Gammal bild.

Yes det var ett tag sen jag klev upp 07.30 kan jag ju säga er, skäms ju bort med sovmorgon dagligen. I alla fall, min fråga till er; Hur mycket sitter ni vid datorn? Hur ofta och hur länge (ungefär)?

Jag kan direkt slänga ur mig att jag sitter här dagligen och alldeles för länge...

Update 08.57: Fick frågan tillbaka hur länge jag sitter per dag ungefär och ärligt talat vill jag inte ens tänka på hur många timmar det blir men kanske.. 5 timmar i genomsnitt. Dock är det väääldigt olika från dag till dag, jag menar då jag t.ex såg på the oc på datorn blev det betydligt mer. Frågan är ju bara vad man gör vid datorn.. Bloggar, redigerar bilder, kollar mejl, läser massor av bloggar, svarar på kommentarer, inne på fejjan, msn, lyssnar på musik, ser serier.. Tiden rinner i alla fall iväg då man sitter vid datorn.



Outfits - Veckan som gått.


Här har ni förra veckans outfits (postade ingen på måndagen). Vilken är din favorit? Min är absolut lördag, sen torsdag.



Take me down to the paradise city.


Okej, skrev helt om det här inlägget, nån kanske hann läsa det som stod innan men aja. Tänkte bara klaga lite. Jag tål verkligen inte kommentarer som "Fin blogg, ska vi följa varann på bloglovin?", gaaah!! Vad är grejen med det liksom? Jag lägger till bloggar på bloglovin som jag verkligen fastnar för, inte för att någon annan ska lägga till mig där, jag menar det spelar väl ingen roll hur många som följer en där?!

En annan grej jag inte heller tål är folk som skriver grejer som "Hej, fin blogg, allt bra?" sen går man in på deras blogg och läser den personens kommentarer och ser att alla svarat i stil med "Hej, tack så mycket, jag mår bara bra, du då", ja man förstår ju då att denna person bara massutskickat samma kommentar till hur många som helst för att få fler läsare och kommentarer själv.

Okej. Var bara tvungen att avreagera mig lite. Tycker verkligen om era kommentarer och jag brukar själv kommentera andras bloggar men då skriver jag inte samma sak till dom utan har bloggen jag är inne på en snygg header, jamen då skriver jag det eller om hon har en snygg kjol t.ex.

Nä, sluttjatat för min del.
Men håller ni inte med mig? Och om ni inte håller med, vad tycker ni då?



Charice Pempengco

Jag vet inte hur många av er som känner till den här tjejen. Jag upptäckte henne för ett par månader sedan då jag såg henne på Oprah men sen glömde jag liksom bort henne, tills idag då jag sökte upp henne på youtube och DAMN, hon är så förbannat bra!! Ni måste bara lyssna!








1 februari - outfit





Ja så här strosar jag omkring idag. Jag har på mig mammas gamla skor, overknee sockor från H&M, strumpebandshållare Lindex, kjol Gina Tricot, fodral Gina tricot.



I mina garderober (dagens fråga).

Linnéa: Och måste bara fråga, hur stor garderob har du?

 

Svar: Den här frågan är lättast att besvara med bilder.

Till höger är linnen, t-shirts, koftor, tröjor, lite klänningar & byxor. Till vänster är sådans som känns behövligt att ha hängandes.

En del jackor och kavajer.

Sjalar, skärp & väskor.

En massa intryckta skor :P

Ja så där ser det ut i mina garderober. Min dröm är dock ha en sån här, ja, alltså en walk-in-closet.