Happy new year

GOTT NYTT ÅR fina läsare :)



En ny fuskpäls

Igår fick jag hem den här fuskpälsen med skinndetaljer som jag budade hem från tradera för 167 kr inkl. frakt. Jag är super duper nöjd och kommer nog använda den himla mycket! Jag har även på mig min nya t-shirt från Lindex som jag köpte på rean för nån dag sen. Och för att addera ännu en grej sp blev mitt hår ett par cm kortare igår så det känns bra mycket fräschare nu!

Skor - Mammas gamla
Jeans - Lindex 149 kr
T-shirt - Lindex 50 kr
Fuskpäls - Second hand 167 kr
Skinnvantar - Second hand 20 kr
Hatt - Tally Weijl (i Schweiz) ca 55 kr



Present

Igår var vi bortbjudna till en familj där vi sedan blev i några timmar! Dom har en dotter som går i samma klass som min lillebror och hon har blivit rätt så förtjust i mig och jag gillar ju henne med såklart. För några veckor sedan fyndade jag världens finaste poncho (ni kan inte ana hur fin den var, glömde tyvärr att fota den) dock så var den i barnstorlek men jag kunde ändå inte låta bli. Jag bestämde mig i alla fall för att ge den till den här tjejen så igår slog jag snabbt in ett paket till henne och så här blev resultatet.



Ni som följt min blogg ett tag vet hur mycket jag gillar att slå in paket, bland det roligaste jag vet! Kortet har jag förresten också gjort, tror jag gjorde det för ett par år sen.

Hon var så söt, hon tyckte paketet var så fint att hon först inte ville öppna det men tillslut gjorde hon det och hon blev superglad för ponchon som satt perfekt på henne!



Läsarstilen #33

Idag är det Fiona Jane's tur att visa hennes outfit, du kan läsa hennes blogg här; www.spotding.com


Retro Janet jackson t-shirt, on top a bra - thing from H&M, jewels from London, vintage leather shorts, belt, bag, fur and hat.

Full pott, behöver jag säga mer? Ibland är ordspråket "Less is more" inte alls sant, det visar Fiona med den här outfiten! Jag tycker det är skitsnyggt att man liksom måste kolla noggrant för att inte missa någon detalj. Snyggt snyggt snyggt!!



Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!


Glöm inte att vara med och tävla om snygga örhängen HÄR.



Dagens outfit

Igår och idag har jag strosat runt i dessa kläder och för typ första gången på flera år bar jag samma kläder två dagar i rad, haha! Jeansen är förresten de som jag köpte på mellandagsrean för några dagar sen och som ni ser så passade dom, jag var ju lite orolig för det i och med att jag aldrig provade dem innan köpet. Dock är dom gaanska stora i midjan så jag får ha ett skärp för att dom ska hålla sig på plats men det är ju inte så mycket att klaga över.


Skor - Bo Ohlsson
Jeans - Gina Tricot
Skjorta - Second hand
Jacka - Köpt i London
Örhängen - Gjort själv
Sjal - Second hand

Glöm inte att vara med och tävla om snygga örhängen HÄR.



Ett år med outfits..

Nu har jag tänkt visa alla outfits från året 2010! Haha näero, jag skojar bara, det skulle bli ett långt inlägg de. Jag har valt ut den outfit jag tycker är snyggast från varje månad så ni ska nu få rösta fram årets snyggaste outfit.




Min röst hamnar på december.

Och glöm inte att vara med i tävlingen i inlägget under!



TÄVLING!

AVSLUTAD!

I förra inlägget fick jag ju se att ni var några stycken som var intresserade av en tävling så då kör vi!

Fyra stycken kommer att vinna 1 par örhängen (nyckeln är dock bara ett örhänge) som jag själv har gjort.

Så här gör du för att tävla;
Skriv i en kommentar till mig i det här inlägget vilket par örhängen du skulle vilja vinna, döskallarna, korsen, vingarna eller nyckeln. Du är med och tävlar om de örhängen du skriver du vill vinna. Alltså, skriver du att du vill vinna bara nyckeln tävlar du endast om det örhänget eller skriver du att du är med och tävlar om döskallarna, korsen och nyckeln så är du med och tävlar om dom tre. Du bestämmer alltså själv hur stor chans du vill ha att vinna ett par beroende på hur många örhängen du väljer att tävla om. Dock så kan du bara vinna ett par vilket betyder att det kommer bli 4 vinnare!

Glöm inte att lämna din mejladress så jag kan kontakta vinnaren.

Tävlingen pågår till den 1 januari kl 23.59 och det här är örhängena du kan tävla om:





Kanske en tävling..?

Jag funderar på att dra igång en liten tävling där jag har tänkt dela ut något eller några av dessa örhängen här nere som jag gjort (kommer göra nya så ni får inte de jag redan använt).

Så min fråga till er; Vilka två av dessa örhängen skulle ni helst vilja vinna? Döskallarna, nyckeln (det är bara ett örhänge), korsen eller vingarna?

Och vill ni att det ska vara en vinnare som får fler par örhängen eller ska jag istället göra så att flera vinner ett par var?




Höga jeansshorts

Shortsen här till vänster budade jag hem från tradera för några dagar sedan, 45 kr inkl. frakt gav jag för dem. Bilden till höger tror jag är från lookbook.nu och jag tycker hennes shorts var himla söta. Dom är ju väldigt lika mina, bara färgen som är olik. Ett tag funderade jag på att köpa hem ett fint spetsband att sy på som på de ljusa shortsen men sen kom jag på en ännu bättre idé! Jag ska köpa hem spetsband men även kardborreband som jag ska sy fast på spetsbandet och shortsen vilket gör att spetskanten kommer vara avtagbar. Smart va? Då får jag ju två shorts i ett beroende på hur jag vill matcha dem :)



Lovar att visa er när jag fått hem shortsen och sedan fixat spetsen!
Kramar



Outfit 27 december

Idag fick mina två nya överdelar åka på!


Skor - Mammas gamla
Byxor - Lindex
Korsett - Lindex
Tröja - Gina tricot
Örhängen - Gjort själv



MIn shopping!

Igår var jag som sagt på mellandagsrean i Lund där jag shoppade en del och även idag var jag inne på Lindex en sväng där jag hittade ännu lite mera grejer.

Korsett - Lindex 149 kr
Jeans med skinndetaljer - Gina TYricot 149 kr




Stickad tröja - Gina Tricot 75 kr
Mjukisbyxor - Bik Bok 63 kr



Mobilfodral/skydd - Gina Tricot 30 kr
Mössa - Lindex 30 kr



Bh - Lindex 50 kr
T-shirt - Lindex 50 kr



Bh'ar - Gina Tricot 62 kr styck



Röd bh - Gina Tricot 63 kr
Orange bh - Lindex 50 kr



Tell me, har ni shoppat något på rean?



Mellandagsrea i Lund

Kom ganska nyss hem efter att ha varit på mellandagsrean i Lund! Jäklarns vad folk det var när vi kom dit vid 14-tiden (vi åkte till ett stort köpcentrum i Lund för att slippa gå ute i kylan plus att det blir enklare för mig som inte kan gå så mycket) men som tur var så försvann folket rätt snabbt och köerna blev korta. Jag hittade en hel del, ett par jeans, mjukisbyxor, 3 bh'ar, en tröja, ett par stayups och ett skydd till mobilen, tror det var allt. Hoppas bara allting passar nu, jag orkade nämligen inte prova något av det jag köpte. Det jag är mest orolig för är bh'arna som jag brukar ha olika storlekar på beroende på vilken bh det är och likadant med jeans, tror jag har ett par i stl 26 och ett par i stl 29 och båda passar. Jag uppdaterar er senare när jag provat allt, haha.

Så här har jag i alla fall sett ut idag.


Skor - Bo Ohlsson
Jeans - Lindex
Rosa tjocktröja - Second hand
Skinnjacka - Köpt i London
Skinnvantar - Second hand
Väska - Second hand
Örhängen - Gjort själv



Och så här såg jag ut..

Som jag skrev i ett inlägg för någon dag sen så är jag väldigt frusen av mig så det blev inte att slänga på sig någon fin blåsa så här till jul utan jag valde kläder som jag kunde ha ännu mer kläder under, det fick bli enkelt med mina nya jeans och en brons/kopparfärgad skjorta. Och så mina nya örhängen som jag gjort! Håret satte jag snabbt och enkelt upp genom att göra två flätor och fästa där bak.


Jeans- Lindex
Skjorta - Second hand
Örhängen - Gjort själv

Jag hoppas verkligen att ni har haft en mysig jul! Tyvärr hade jag knappt någon julstämning i år men tyckte ändå att dagen var mysig :) Liam fick ett spel i julklapp, Monopoly City som är liknande det vanliga Monopol fast lite mer avancerat tror jag? Jag och bröderna har i alla fall suttit nästan 6 timmar och spelat det nu i kväll, haha. Kul var det i alla fall! Några omgångar Kina schack och Yatzy har vi också hunnit med, det här med sällskapsspel har som blivit vår grej.

Hur var eran jul?



Ho ho ho, Merry Christmas!





Och där är alla x-tra kilon

Idag har mesta tiden spenderats i köket med resten av familjen. Som säkert många av er så har vi fixat med maten och gjort massor av godis, spelat ett par omgångar yatzy har vi också hunnit med. Och så julmusik såklart! Varje år till jul brukar vi ha en speciell plats för allt gott hemmagjort godis och i år fixade jag och Kevin till den platsen som ni ser här nedan. Och som ni också ser är det en hel del godis som har tillverkats, därav rubriken. Känns som om man kan lägga på sig något kilo så här till jul men det är tillåtet och nästan en tradition, haha.

Det ni ser på bilderna är; Vita apelsintryfflar med apelsinlikör, polkagristryfflar, vita limetryfflar, gräddlikörtryfflar, apelsintryfflar, kak-klubbor, pepparkakor, knäck, jordnötter och clementiner.



Så vad tycker ni om vårat godisfyllda bord?



Christmas tree

Igår pyntade jag och bröderna granen här hemma. Det blev rätt sent i år och en väldigt ful gran men vi hade först inte tänkt ha någon då vi inte tyckte vi hade plats men jag har ju som sagt en 9-årig lillebror och han ville ju såklart ha en gran, fullt förståeligt. Dock blev det liksom en.. ja, ful gran, haha. Men den duger.





Och ja jag går omkring med mössa inomhus, ibland har jag till och med vantar för jag är så jäkla kallblodig så jag fryser hela tiden så då är det massor av varma kläder som gäller för mig.

Och imorgon är det julafton vilket jag började inse för några dagar sen typ, hade som fått för mig att det var en månad kvar eller något :)



Iskallt.

Åh. Jag hatar hatar hatar HATAR vintern! Eller det är nog kylan jag hatar men det hör ju ihop med vintern så. Man måste klä sig som en jag vet inte vad för att inte frysa ihjäl. Och haha jaa, det var väldigt kallt att ta av sig till t-shirt ute i minusgraderna men vad gör jag inte för bloggen och er :) Här ser ni för övrigt mina nya jeans också, 149 kr från lindex. I sidorna är en detalj också men glömde fota den.



Skor - Mammas gamla
Jeans - Lindex
T-shirt - Second hand
Halsband - Lindex
Pälsjacka - Second hand
Hatt - Köpt i Schweiz



Smycken

Igår var jag som sagt inne på Lindex en sväng och väl där fann jag detta halsband på rea för 10 kr. Jag gillade berlockerna som sitter på himla mycket så med tanke på priset så köpte jag två likadana halsband, ett kommer jag ha kvar som det är men av det andra har jag gjort några par örhängen.

Så här ser halsbandet ut.


Och här är örhängena jag precis suttit och gjort av berlockerna från det andra halsbandet.



Vad tycker ni? Har ni någon favorit?



Hej mitt vinterland..

Förra året var vår första vinter här i Skåne och vi hade blivit förvarnade om hur vintrarna var, blöta och muliga, dock kom våren snabbt och temperaturen var mild. Men den blev allt annat än vad jag nyss nämnde, den var vit och kall (för att vara här nere) plus att våren kom mycket senare än vanligt och var ovanligt kall. Så när folket här nere förstod att det inte skulle bli en vanlig vinter fick vi istället höra att det här hörde inte till vanligheten och att det bara var en engångsgrej. Men icket, se hur det ser ut i Skåne nu.




Precis som förra vintern har vi mycket snö, det är kallare än vanligt och om vi har otur kommer våren senare i år igen.

Ärligt talat har jag hellre regn och blåsigt i några få månader och att våren istället kommer i slutet av februari än att ha kallt och snö i flera månader och att våren kommer i april/maj.



Transparent långklänning

Jag har ett bra tag varit sugen på en transparent långklänning eller långkjol men har inte funnit någon till ett pris jag tycker är rimligt. Igår vann jag dock budgivningen på tradera av den här transparenta långklänningen, kanske inte exakt en sån jag sett framför mig men för 17 kr inkl. frakt kände jag att det inte var något att tveka på. Så nu hoppas jag att den sitter som en smäck när den kommer!




Vad tycker ni?



En turkos leopard..

Har varit inne i "stan" en sväng och firat att yngsta broder äntligen fått sitt efterlängtade jullov. Sen måste jag bara säga det att jag har sån tur när det kommer till shopping, om det är något jag vill ha hittar jag nästan alltid det plagget/prylen på extrapris eller second hand. Som i förrgår började jag tänka på att jag ville ha ett par enkla svarta matta jeans och idag när jag var inne på Lindex fann jag ett par som satt som en smäck för nedsatt pris. Fick även med mig två halsband hem för 10 kr styck, lovar att visa grejerna om någon dag! Så här går jag i alla fall klädd idag.


Skor - Bo Ohlsson
Shortsdress - H&M
Halsduk - Lindex
Skinnjacka - Köpt i London
Pälsväst - Second hand
Skinnvantar - Second hand
Väska - Second hand



De stickade shortsen..

I november bloggade jag om de här stickade shortsen som jag fell in love with. Finfina! Tidigare idag sprang jag på bloggen Oracle Fox och bilderna här nedan som än en gång får mig att inse hur gärna jag vill ha ett par stickade korta shorts och gärna grå. Så jädrans snygga!




Röstningsdags

Veckans senaste outfits, har ni någon ni gillar lite extra? Jag röstar på nr 2 för att jag älskar byxdressen!




Inga julklappar i år

I år har jag varit så dum så jag får inga julklappar. Näero, vi har bara bestämt det så inom familjen att vi skippar julklapparna och lägger istället pengarna på den där "hemliga" grejen vi sparar pengar till och det känns väldigt mycket bättre!  Dock är min yngsta lillebror ett undantag eftersom han fortfarande är rätt liten så får han julklappar, det är ju det han ser mest fram emot. Så idag har vi varit i Ystad och köpt julklappar till honom och vi fann allt vi hade tänkt, bra bra. Så här strosade jag omkring.

Skor - Bo Ohlsson
Tunika - Second hand
(Fusk)pälsjacka - Testplagg
Halsduk - Lindex
Mössa - Second hand



Outfit lördag


Skor - Mammas gamla
Jeans - Second hand
Tröja - Second hand
Pälsväst - Second hand
Örhängen - Milla of Sweden



Trevlig helg

Hej hopp. Jag har egentligen inget roligt att skriva men tänkte att jag i alla fall kunde önska er en trevlig helg. Själv har jag invigt helgen med god mat och en komedi med familjen och nu blir det lite gotte och sen One tree hill som jag (och mamma den här gången) börjat se igen. Och på tal om OTH, är det någon av er där ute som har säsong 5, 6 och 7 som ni vill sälja? Mejla mig i så fall och kom med ett pris så ser vi om jag nappar :) Min mejl; [email protected]



Imorgon ska jag försöka bjuda på en outfit men tills dess, ha en mysig kväll!



Läsarstilen #32

Idag är det 14-åriga Lisa som får stå för Läsarstilen. Ni finner hennes blogg här.


Stickad tröja - Aima
Shorts - Mammas gamla
Knästrumpor - Indiska
Skor - Anolds


Lisa säger; "Jag inspireras av lookbook.nu och bloggar".

Jag diggar verkligen shorts utanpå strumpbyxor, det är så förbaskat snyggt men även praktiskt! Sen får man mer än gärna matcha som Lisa med en mysig tröja för att få en snyggt avslappnad look. De vita strumporna bidrar också till en avslappnad look. Jag gillart och skulle gääärna vilja äga hennes jeansshorts!



Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!



Once again



Länk.



Leopardmönstrat

Hej hopp. Idag har vi snöstorm och jag fryser som bara den av tanken hur kallt det är utomhus just nu. Igår skrev jag att jag hittade en leopardmönstrad sak på rean och det var den här byxdressen från H&M som fick följa med mig hem. 150 kr fick jag punga ut för att den skulle bli min vilket självklart är bättre än det vanliga priset på 349 kr.



Skor - Mammas gamla
Byxdress - H&M
Transperant skjorta - Second hand
Pälsväst - Second hand



Nelly.com gör det igen!

Nelly.com överraskar än en gång med snygg snygga skor!

Båda dessa skor säljs på nelly men det är stor skillnad mellan dem! De till vänster kostar endast 399 kr medans de till höger går på 1249 kr, men då är de av märket Jeffrey Campbell.



De till vänster säljs inte på nelly men tänkte ändå visa dem just för att det är ett par kända Jessica Simpson skor medans de till höger säljs på nelly för 399 kr.



Här är fler snygga skor som nelly precis fått in. De till vänster går på 449 kr och de till höger 399 kr.


Vissa av skorna här ovan finns i fler färger!

Jag säger bara MUMS och att jag önskar min rygg tålde klackar!!



Min outfit

Hej hopp! Nu är jag på hemmaplan igen! Kan ni gissa när jag klev upp i morse..? Kvart i feeeeeem, jag är sinnessjukt trött just nu. Grejen är den att jag har vänt på dygnet så jag hann inte få så många timmars sömn. Men jag överlever, såklart. Efter läkarbesöket drog jag och mamma vidare på IKEA och sedan till Väla Centrum i Helsingborg. Fyndade ett plagg på rean som jag visar upp om någon dag, jag kan säga att det är leopardmönstrat, hihi. Sen var jag även tvungen att välkomna tillbaka mina vänner kryckorna, suck. Ni skulle sett mig, eller nä förresten.. Jag var så trött i hela kroppen, orkade knappt lyfta på fötterna, jag hade ont i ryggen och nervsmärtor i ena benet så jag hängde liksom över kryckorna för att kunna ta mig framåt. Vad gör man inte för lite shopping?! Haha. Hoppas jag inte får sota för det i natt eller imorgon. Så jag ber dig, snälla snälla rygg, bli inte ännu sämre nu.


Skor - Bo Ohlsson
Skinnbyxor - Gina Tricot
Tröja - Second hand
Skinnjacka - Köpt i London
Pälsväst - Second hand
Väska - Second hand



Och lite nytt igen..

Haha det börjar nästan bli lite uttjatat nu att visa upp allt nytt jag köper men jag tror att det här är det sista, ja om jag inte glömt några plagg vill säga.

Svart polotröja, 5 kr Röda korset. Lila tröja, 7 kr Röda korset.



Flanellskjorta, loppis 10 kr. Blå skjorta, 7 kr Röda korset.



När ni läser det här är jag i Ängelholm, jag fick nämligen en akuttid dit pga att ryggen blivit sämre igen. Lär nog inte få något svar men det enda jag vill är att få en tid till magnetröntgen och det lär jag ju få, eller det ska jag få.

Sen får ni ursäkta att jag typ har världens tråkigaste blogg för tillfället men jag har ingen ork eller inspiration pga allt med ryggen. Bara så ni vet.

Vi hörs senare och kanske bjuder på en outfit beroende på om jag orkar ta på mig något snyggt eller bara hoppar i mjukisbyxorna som jag gjort de senaste dagarna :)



Pälsigt

Här har ni ytterligare två skönheter som fått flytta in i min garderob.

Pälsjacka 50 kr på en loppis, pälsväst ca 60 kr inkl. frakt från tradera.




En skapelse ur drömmarnas värld..

Jag dog nästan lite inombords när jag fick syn på den här klänningen ur Marchesa's SS 2011 kollektion. En underbar skapelse som skriker och andas perfektion. Så här ska min brudklänning se ut om den dagen kommer i framtiden. Det kallas kärlek vid första ögonkastet.


Bildkälla.



One week

Här har ni veckans olika outfits. Har ni någon ni gillar lite extra? Jag röstar på nr 2.




Shopping del 3, en resa bak i tiden..

Och här är ännu lite mer prylar jag samlat på mig de senaste dagarna. En del av er vet nog att jag är "besatt" av prylar med främst Marilyn Monroe på men även Elvis Presley och Audrey Hepburn, och så James Dean så jag kunde ju inte låta bli dessa grejer!

Ett askfat jag köpte för 10 kr. Nej jag röker inte men tyckte det var fint ändå!


En neccessär, 10 kr.


Och så en Elvis-bok. Den innehåller en hel del att läsa men även masssssor av super fina gamla bilder!!




En kväll med försäljning..

Kan ni gissa vad jag och bröderna har gjort ikväll? Eller med tanke på rubriken har ni ju fått en liten ledtråd. Vi har i alla fall varit ute och sålt gotte här i närheten. Vi har varit och knackat dörr och med oss hade vi det här stooora silverfatet laddat med massa hemgjort godis som jag och mamma bakat. Vi sålde polkagristryfflar, limetryfflar, apelsintryfflar och gräddlikörtryfflar. Vi sålde även "kak-klubbor", supergoda! Vi kunde ju inte gå så överdrivet länge med tanke på mitt onda ben och rygg + att ena brorsan skulle bort men under tiden vi gick fick vi ändå in ett par hundralappar och imorgon hade vi tänkt gå en runda till. Och om någon undrar varför vi gick runt och sålde så är det bara för att tjäna några extra slantar, vi håller nämligen på försöka spara ihop till en grej men vad tänker jag inte avslöja förrän (om) vi fått in tillräckligt med pengar!

Här ser ni vårt fina fat med godis.




Tryfflar..



..Och "kak-klubbor".



Och förresten.. JAY VANN IDOL!!! Wiihoo



Outfit friday

Inte är det ofta man ser mig i en volangtröja men idag så small det!


Skor - Second hand
Byxor - H&M
Tröja - JenCa Style
Keps - KappAhl



Shopping del 2

Här kommer ännu lite nya grejer som flyttat in hos mig.

Röd tröja, 5 kr Röda korset. Randig tröja, 40 kr Erikshjälpen.



T-shirt i lite oversizemodell med knytning på vardera (fram)sida, 5 kr Röda korset.



"Indian"halsband, 5 kr Erikshjälpen.



Väska, 10 kr Röda korset. Den är större än den ser ut att vara, den är ungefär som en handväska i mindre modell.



Super.skön.mössa, 10 kr Erikshjälpen.



Nästa shoppingdel dyker upp om någon dag men då är det mer prylar som visas.



Outfit torsdag!


Byxor - Second hand
Skärp - Second hand
Glitter t-shirt - Second hand (ny)
Mössa - Second hand
Väska - Second hand
Jacka - Köpt i london
Skor - Bo Ohlsson



Del 1 - Shopping

I mitt förra inlägg skrev jag att jag skulle iväg en sväng och det var på Second handbutiken här i Simrishamn och på Röda korset jag skulle. Ni tror väl inte jag kom hem tomhänt? Nej då! Två påsar med grejer fick följa med mig hem. Även igår gjorde jag ju en hel del inköp i Tomelilla som jag inte heller visat er än. I och med att det är ganska mycket grejer som jag har kvar att visa er så jag får dela upp det i några inälgg. Här kommer del 1.

Den här västen med fuskpäls på framsidan köpte jag idag på Second handbutiken i Simrishamn, 75 kr.




Röd tröja, 5 kr på Röda korset, svart tröja, 5 kr på Röda korset.


Metallicfärgad leopardmönstrad skjorta, 40 kr på Erikshjälpen, Svart tunika, 40 kr på Erikshjälpen.




Halsband, 10 kr på Erikshjälpen.



Klackskor, 10 kr på Röda korset (de är finare på!)



Vad tycker ni om mina nya inköp?



På G.

Nu åker jag iväg en sväng men när jag kommer tillbaka kommer jag bjuda på en outfit + lite shoppingbilder. Kika in snart igen :)




En liten tjuvtitt..

Idag var jag och mamma en sväng i Tomelilla, vi var på Bo Ohlsson och på Erikshjälpen Second hand, på båda ställena shoppade jag lite och här kommer en liten tjuvtitt på några av sakerna som fick följa med mig hem, alltså inte alla.



En liten salig blandning..



Glitterklänning

Idag vann jag auktionen på den här glittriga klänningen från tradera, 35 kr inkl. frakt är vad den gick lös på vilket känns helt okej. Sen hur lång den är får vi se när den landar i brevlådan men jag hoppas den når ner på ungefär halva vaden.

Kanske nyårsklänningen?




Outfit onsdag

Jag har kommit att gilla såna där transperanta strumpor med spets på ovankanten nedrans mycket och kände att jag var tvungen att köra på dem idag igen. Idag fick det bli en lite mer avslappnad och enkel look men ändå med lite små finesser som t.ex knutarna.


Boots - Bo Ohlsson
Strumpor - H&M
Strumpebandshållare - Lindex
Långt linne - H&M
Tröja - Second hand
Skinnjacka - Köpt i London
Hatt - Köpt i Schweiz
Väska - Second hand



In my ass

Jag är arg. Jag är ledsen. Jag har dåligt samvete. Jag har ont. Jag har en klump i magen.

Sånna här inlägg hör inte till vanligheten i den här bloggen men nu kommer ett sådant inlägg, jag måste liksom bara få skriva av mig lite.

Jag har fortfarande himla ont i ryggen vilket gjort att jag måste äta lika mycket medicin som när jag kom hem efter operationen. Kirurgen som opererade mig och sköter min medicinering sa plötsligt en dag något i stil med; Du äter orimliga mängder medicin än och måste trappa ner så nu skriver jag ut en sista dos till dig sen är det slut.

Jaha. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta men det slutade med det sistnämnda. Jag antar att i deras papper står det att efter ett visst antal veckor efter operationen ska man sluta med värktabletter och vara relativt bra och då håller dom efter det. Tyvärr är inte jag en av dem som nämns i deras papper för jag har fortfarande orimligt ont och jag behöver fortfarande äta smärtlindrande för att klara en simpel vardag. Jag tycker det hade varit okej om dom hade erbjudit mig något annat, nån annan medicin, akupunktur eller vad som helst som kan tänkas hjälpa mig men icket, jag ska bara sluta och sedan klara mig med typ panodil.

Så nu har jag börjat trappa ner och har kommit en bit, tyvärr är det inte smärtfritt. Jag har blivit förvarnad om att det kunde bli jobbigt, jag har ju faktiskt ätit starka värktabletter till och från i tre år samt flera gånger dagligen i ca 4 månader nu. Och ja, visst är det jobbigt. Jag känner mig inte som mig själv. Jag har ständigt tårar i ögonen och blir arg men mest ledsen hur enkelt som helst. Jag har ständigt en klump i magen, den är inte så stor men den finns där. Jag känner mig deppad och som en annan person. Som tur är vet jag att det är tillfälligt och att det beror på nedtrappningen av medicinen men det är ju ändå jobbigt.

Och som om det inte vore nog. De senaste veckorna har jag känt hur jag fått ondare och ondare i en nerv i mitt vänstra ben. I och med det har jag varit tvungen att backa i träningen hos sjukgymnasten vilket är skittråkigt! Det har gått hur bra som helst där och jag har inte känt nånting konstigt i ryggen. Jag har till och med tyckt det vart kul och längtat efter dessa träningar, sett fram emot att äntligen få börja bygga upp ryggen så jag får börja leva igen. Nä då ska självklart nånting nytt komma, nervsmärtor som gör att jag måste backa i träningen. Förstår ni hur psykande det är? Jag har äntligen börjat se fram emot att få bli bättre och få ett normalt liv igen och så kommer en sån grej. Speciellt nu när jag redan är deppig och ledsen pga av nedtrappningen.

Jag känner bara att när är det min tur att få börja leva? När är det min tur att få börja uppfylla mina drömmar? När är det min tur att slippa ha ont?

Jag hoppas bara att det blir bra snart och att jag kan få börja bygga upp ryggen, det enda jag ber om är att slippa ha ont. Jag är så less så less på att ständigt ha ont, det suger musten ur mig, det suger glädjen ur mig.

Under de senaste veckorna har jag aldrig gråtit så mycket och skrattat så lite. I vanliga fall gråter jag i princip aldrig utan jag har ständigt ett leende på läpparna. Det är inte jag helt enkelt.

Det blev ett personligt inlägg nu och jag kommer säkert ångra att jag skrev det snart men just nu känns det bra. Och jag vill verkligen inte att ni ska försöka muntra upp mig för är det något jag inte tål just nu är det folk som säger grejer i stil med "Det går över och kommer snart bli bra. Kämpa på bara." Än om ni bara menar väl så blir jag bara irriterad om ni skriver något sådant.

Idag fick jag förresten hem båda mina silverbyxor som jag budat hem från tradera, dom var skitsnygga! Började fixa ett par men fick ge mig efter lite nålning då ryggen sa emot. Åhh jag blir bara så less. Hej jag heter Jennilie och är numera en bitterfitta.

Ps. Vi har börjat ta saken i egna händer nu genom att prova ut nya mediciner genom andra läkare, har pratat med min sjukgymnast om att prova akupunktur plus att jag börjat äta naturläkemedel som kanske kan hjälpa. Vi har dessutom bytt läkare pga av olika anledningar så imorgon väntar ett samtal från nya läkaren (även han var med under min operation, dock inte huvudansvarig) så får vi höra lite om nervsmärtorna, om det är något att oroa sig över, om jag ska röntgas igen eller vad han nu kan tänkas säga. Förhoppningsvis finns det ett ljus i slutet av tunneln för mig med.



It's simple

Idag slängde jag som snabbast på mig nå kläder så det fick bli väldigt enkelt!




Röstningsdags!

Det här är veckans outfits som visats i bloggen, är det någon ni gillar lite extra?



Jag gillar verkligen nr 5, tycker det är en av mina snyggaste outfits på ett bra tag.



Söndagens outfit

Idag trippar jag omkring så här.


Skor - Mammas gamla
Strumpor - H&M
Strumpebandhållare - Lindex
Linne (som klänning) - H&M
Kofta - Jencastyle
Keps - KappAhl



Silver once again

Som ni vet vann jag budgivningen (fast jag var den enda som la ett bud) på de silvriga byxorna till vänster på tradera för ett par dagar sen. Och som jag skrev i inlägget när jag visade dem ska jag sy om dem till tajta stuprörsbyxor! Idag vann jag i alla fall en till budgivning (även här var det endast jag som la ett bud) på ett par silvriga byxor. Den här gången var det byxor i jeanstyg och det silvriga är med diskret och flammigt eller vad man nu ska säga, ni ser ju bilden nere till höger. Även dessa ser ju gräsliga ut som dem är och fleeeera storlekar för stora men av dom ska det också bli ett par tajta stuprörsbyxor. Hoppas bara de båda blir lika snygga som jag ser framför mig, men jag har ju lyckats sy om ungefär likadana byxor en gång förut så varför skulle jag inte lyckas nu. Och just de, 55 kr inkl. frakt gick de till höger på.






Vad säger ni, ser ni det färdiga resultatet framför er som jag?



Outfit lördag 4 december

Idag fick min nya cerise'a tjocktröja åka på som jag kommit att gilla så himla mycket. Färgen är lite olika på alla bilder men i verkligheten är den nog mest lik bild nr 2 tror jag. Kör med rosa på rosa gör jag pckså, tyckte att halsbandet passade till.



Boots - Bo Ohlsson 249 kr
Jeans - Second hand (har fått dem)
Tröja - Second hand 40 kr
Jacka - Second hand 50 kr
Halsband - Second hand 10 kr tror jag priset låg på
Hatt - H&M 79 kr



Soon to be mine

Åhhh.. Dessa skor har jag suktat efter enda sen de kom ut i våras och ju fler jag sett haft på sig dem desto mer har jag velat ha dem. Tyvärr har jag ju mina stora ryggproblem som gör att jag endast kan använda klackar när jag fotar outfitbilder, jag kan alltså inte gå omkring i dem för då får jag ont på en gång. I och med det har jag inte velat lägga ut 849 kr som det kostar hos modekungen.se eller 699 kr som de kostar hos vivistyle.se, det skulle kännas ganska onödigt.

seconds.se har det legat ute ett par exakt likadana skor i över en vecka och fräck som jag är (eller snarare smart) då det kommer till auktioner jag vill vinna la jag ett bud ca 4 sekunder innan den avslutades vilket gjorde att jag korades som vinnaren av auktionen, wihoo. 160 kr blev slutbudet, sen får man väl räkna ca 80 kr i frakt men 240 kr är dom ju helt klart värda, speciellt då dem är helt oanvända, endast provade inomhus.






Snart så är jag med en stolt ägare av dessa dojjor!



Enter Sandman

Jag försöker hålla det mesta i bloggen till ämnet kläder, mode och stil, liite vardag också men ibland slinker det in lite andra inlägg också, som det här. Jag kan bara inte låta bli! HUR JÄVLA BRA SJÖNG INTE JAY SMITH ENTER SANDMAN I KVÄLLENS IDOL???!!!! Jag döööööör. Det är precis så jag tycker han sjunger som bäst, när monster-rösten får ta över. Jag hade rysningar under hela uppträdandet, så jäkla mäktigt. Jag har några favoritlåtar som Jay sjungit under Idol och det är; Black Jesus, Heart shaped box, White wedding, Like a prayer och så nu Enter Sandman. Han är grym och så förbaskat cool!

 

Och för er som inte vet det så sjunger Jay i bandet Von Benzo, ni kan lyssna på deras låtar på deras Myspace-sida. Låten Bad father, bad son är nog min favorit.




Gårdagens inköp..

Som utlovat kommer här gårdagens shopping som inhandlades på Kupan second hand.

Svart oversize t-shirt, 5 kr.




Cerise stickad tröja, 40 kr. Färgen är mycket finare i verkligheten.

Ring med leopardmönster, 5 kr.

Den här köpte jag inte igår men tänkte att jag ändå kunde visa den. Den här västen bytte jag mot ett plagg från min bloppis så man kan säga att den var gratis.



Jag har fortfarande massor av nya kläder att visa er men det får ske lite titt som tätt helt enkelt :)



Easy to do..

För nån vecka sedan visade jag bilder på den här tjejen och hennes balla shorts. Efter att än en gång kikat på shortsen tänkte jag att det borde ju vara nedrans lätt att göra ett par liknande själv. Jag spanade in H&M's webshop där jag fann ett par mjukisar som nog skulle funka att göra om till ett par shorts.

Det är bara att klippa av benen men se till att inte klippa för kort eftersom man ska vika upp dem några lager sen. Efter man ha klippt ser man om kanten behöver fållas eller inte, vilket som är det bara att vika upp sen och antingen sy fast några punkter från insidan (sy för hand) eller fäst med säkerhetsnålar så att vikningen håller sig på plats. Klart!





Finally!

Något jag inte berättat för er är att jag ett bra tag varit himla sugen på en pälsväst då jag tycker det är såååå snyggt att bära en över en skinnjacka. Jag har letat och letat på secondhandsidor på nätet och på loppisar men aldrig hittat någon bra. På loppisar har jag aldrig sett någon men på bl.a tradera säljs en hel del pälsvästar men eftersom jag inte vill betala allt för mycket för dem har jag tyckt att alla blivit för dyra, tills idag! Jag vann en pälsväst (fuskpäls) på en auktion på tradera och fick den för 60 kr inkl. frakt! Ni ser den här nere till vänster, den är svart och inte brun som det ser ut som på bilden. Bilden till höger har jag lånat härifrån för att visa er hur jag tänker bära min när den kommer. Längtar.





Imorgon så ska jag..

..visa er bilder på vad jag kom hem med från Kupan idag. Besöket resulterade i en rosa tjocktröja, en t-shirt och en ring, kika in imorgon för bilder :)



Röda accessoarer

Hej hopp! Idag snöar det som bara den, blåser gör det också så man stanner helst inomhus. Jag var dock tvungen att gå ut då jag skulle på sjukan och ta allergisprutor och sedan göra ett litet ärende på tygaffär'n. Typ så här ser jag i alla fall ut idag, har dock på mig min pälsmössa nu (ja, inomhus) för den värmer ganska mycket mer än hatten. Snart ska jag iväg på Kupan och se om dom fått hem något nytt.
Kram!


Allt är second hand förutom skorna och skärpet.



Outfit 1:a december

Den här outfiten skulle man nog ha fotat utomhus då jag har på mig utekläder men no way att jag skulle ut och fota!! Det är fisiken sviiiinkallt ute och snöstorm så nu ligger jag i soffan i en mysig tjocktröja, tofflor och under en filt. Mys.



Skor - Second hand 110 kr
Skinnbyxor - Gina tricot 49 kr
Tröja - Second hand 5 kr
Halsband - Gjort själv
Jacka (ny) - Second hand 20 kr
Mössa - Second hand 10 kr
Vantar - Second hand 5 kr



Läsarstilen #30

Idag är det dags att visa en läsarstil igen! Det är Sara Strand som får stå för det idag och ni kan läsa hennes blogg här, eller ni måste nästan det för hon bjuder på grymma outfits! www.sarastrand.blogg.no.



Åh åh åh så fint, eller snyggt, det är nog mer snyggt än fint! Jag gillar verkligen den grå klänningen och den gör sig himla bra under den svarta lurviga tröjan! Himla himla fint. Jag sitter och bara tittar på bilderna, bara tittar och drömmer mig bort, inspireras och leker med klädkombinationer i huvudet. Näe, det här var banne mig skitsnyggt!



Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!