Så sjukt coola!!!


När jag såg den här för första gången igår tyckte jag dom var gräsliga men med lite coolfaktor i sig.. Efter att studerat dem ett tag växte tjusningen för dom i mig och nu tycker jag att dom är så jäkla coola att det inte är sant! Dom säljs här på seconds.se och budet ligger just nu på 75 kr!

Jag har stl 37 på skor, ibland 36 men oftast 37. Skorna ovan är i stl 39/40 vilket är enda anledningen till att jag inte budat på dem. Ett tag funderade jag till och med på om jag kanske skulle buda på dem men insåg rätt snabbt att 3-4 storleker för stora skor inte går att fixa med bara några inläggssulor, hehe.

Jaja, ville mest bara tipsa er om dom för jag skulle såååå gärna vilja ha dem om det inte var för att dem är alldeles för stora åt mig.



Kommentarer

Tack detsamma :D

Hihi okej.. vad kommer du göra i höst förresten? Plugga/jobba?



Aha okej. Ja det har väl väldigt mycket med stil att göra. Jag skulle vilja hitta min egen stil jag med. ;)



hihi coola skor! Synd att de var för stora! :(

» Linda

Sv: Jag fattar inte heller hur fan man kan bli less på dem! Det är sånna där kläder som ser bra ut på galgen bara, haha.



Jag vet, men när man bor i en liten lägenhet så måste man liksom tänka om.. det är sjukt hemskt att slänga kläder. VARFÖR liksom! Men för mig svämmar det över, så jag måste göra det ofattbara.......



Näe!!!!! Skorna var inte fina. Isåfall måste du ha sett en snygg modeperson ha på sig dem för att du ska ha ändrat åsikt. (Så var det för mig och kilklackar..).

Hej



Har ett par stövlar som du kan få om du vill ha.



Kolla länken



http://skalmanskrypin.blogg.se/2010/august/nagot-for-jennilie-kanske.html#comment

Ska inte ha nånting för stövlarna. Dom bara tar plats i garderoben.


Kom ihåg






Trackback