Elin Klings favoriter #2

Ni minns kanske att jag för ett par dar sen blev glatt överraskad när jag klickade mig in på minoutfit.se och såg att Elin Kling (som startade upp sidan) valt min outfit som en av hennes favoriter. Var nyss inne på sidan igen och blev än en gång glatt överraskad då hon valt en till av mina outfits till en av sina favoriter. Wow, två gånger inom loppet av 4 dagar, inte dåligt, haha.



För er som kanske är inne här för första gången är det jag på bilden i mitten.



Kommentarer

guud så snygga outfits :D

Sooov så gott och ha en grym fredag imorgon!

tuff dräkt och vad roligt att du blev en favorit!

Grattis till din 2a utmärkelse!!! Kul!! :D



sv: Nej, jag tycker inte att du ohövlig som frågar! Jag blir snarare glad att du faktiskt tänkt på det och bryr dig...

Vi har faktiskt inte vetat helt säkert förren för en vecka sedan då obdutionsrapporten kom. Jag hittade honom liggande tvärs över sängen helt iskall och utan andning. Ringde efter mor & far och 112 samtidigt!! Pappa började med hjärt-lungräddning och sedan tog ambulanspersonalen över. Dom anv defirillator (elstötar på hjärtat) i 45 min, innan dom gav upp!! Jag kommer nästan inte ihåg någonting. Helt plötsligt var bara läkaren hemma hos oss och skev ut en dödsattest!!!!!!!! Jag bara skrek rätt ut! Jag har aldrig skrikigt så förtvivlat förr! Jag så honom dö, mitt framför mina ögon!!!

Så vi har inte helt säkert vetat vad han dog av. Vi trodde först att han fick för lågt socker (han hade haft diabetes i 32 år) och hamnat i koma och sedan dött. Men nu enligt obduktionen så verkade det som att han dog av en hjärtsjukdom. Dom skrev att "dödsorsaken ej var fastställd." Men att "det är möjligt att hjärtsjukdom... och äldre infarkter i hjärtat kan ha orsakat dödsfallet"

Så det verkar vara hjärtat som la av........

Jag Älskar honom fortfarande!!



Tack för att du vågade fråga! /KRAM Magdalena

Kul och jättefin outfit, grattis! Jag är till höger om dig där haha :D Det är fjärde gången jag blir utmärkt, oh lika glad blir jag varje gång :D

Kul att du är med där! :)

har röstat på dig denna gången också :)


Kom ihåg






Trackback