Roligare för Dig & Mig.


Jag har inte tänkt så mycket på det innan förrän jag skrev inlägget innan och efter jag fick en kommentar. Varför jag egentligen "klär upp" mig varje dag. Som jag skrev i förra inlägget ligger jag hemma i sängen mestadels nu och ibland går jag ut en eller följer och handlar på Coop men mycket mer än så är det inte. Jag skulle ju kunna ligga i mjukisbyxorna och en skön t-shirt varje dag MEN skulle det vara kul? Nej.

Jag älskar kläder och mode och vill som sagt bli klädstylist det är nog därför jag väljer att "klä upp" mig nästan varje dag och skippar mjukisbrallorna. Dessutom, hur kul hade det varit för er att se "dagens outfit" om den bara skulle se likadan ut varje dag? Inte så kul.

Förresten, tack så himla mycket för era lyckönskningar till mig och att ni visar att ni bryr er. Just nu känns det som jag lever lite genom bloggen och att ni är mina vänner här nere, hihi :)



Kommentarer
» Emma

jag vill bara säga att du har en sån grymt snygg stil! haha du är typ min idol (nördigt jag vet) keep up the good work! :D


Kom ihåg






Trackback