Vad får ni inte nog av & vad är ni less på?

Rösta på mig här så blir jag GLAAAAADER :D

Jag tycker det är riktigt roligt att driva den här bloggen, få idéer till nya inlägg & läsa era kommentarer. Dock blir det ju rätt blandat, det är outfitbilder, en del Twilightrelaterade inlägg, grejer jag pysslar med, min vardag, en del meningslösa inlägg, gamla bilder, bilder på mig och mina vänner osv osv.

Nu till er. Är det något ni vill se mer eller mindre utav här i bloggen? Jag är väldigt öppen för förslag, knäppa som oknäppa :P Jag vill ju att ni ska trivas här så bra som möjligt (haha så fult det där lät men äh). Om jag säger så här, jag vill ju göra bloggen så bra det bara går och det kan jag inte göra utan er hjälp.



Kommentarer
» Linn

Sv: haha jaa =) suck.. drömmer mig bort. Jag som tänkte "äsch.. jag kommer aldrig vinna om jag försöker.." .. :P

SV: du med :D

haha snyggbilden på dig å mig ;)

Kommer inte ens ihåg den :P

» boo

jag började kl 6 imorse så var tvungen o gå upp kl 5. det är ju mitt i natten! känner mig oerhört duktig att jag inte sett den biten men så skrev en tjej om de på sin bogg o jag bara, hur de har filmat o så, jag bara fan också. Men sett har jag inte gjort. Läste ned att du är ju DU! du som vann o fick åka till new moon inspelningen!! hur underbart var inte de! har läst om dig innan men viste inte att de var du ju

hah dom jag har pratat med, har sagt att dom tkr dom flesta passar i läppiercing^^ men som sagt, jag är inte säker på att jag vill göra dt riktigt än =)

vill höra hur de går på ditt nya jobb :)


Kom ihåg






Trackback