Ooops, crap!!

Åhh blir lite smått sur nu. Skulle rensa bort ett inlägg från arkivet som enligt mig var helt onödigt men sen råkade jag även ta bort ett till inlägg och då försvann även en del kommentarer så om du skickat en kommentar till mig men inte får något svar tillbaka är det för att jag råkade ta bort den. Typiskt!



Kommentarer

jaa dom försvann sjukt fort haha :D tur att jag hann få! men jäkla skit sf bokade om mig helt utan varning, jag bokade biljetter till den största salongen, 4an, men nu är jag tydligen i 3an? :o gosh så sur jag blir..



åh, tråkigt :/ du kmr ju liksom aldrig få chans att se twilight på bio igen.. om dom inte gör samma sak till sommarn, fast med eclipse :D<3 JUSTJA!! jag ska komma ihåg att kolla efter dig i filmen ;)

åh, kudos till dig, haha!



nej asså sjukt svårt att hålla sig från att inte kolla, men jag tkr att jag har blivit lite väl spoilad på hela new moon filmen, vill inte att braking dawn ska bli så! jag vill att dt ska bli en överaskning :D

Usch vilken otur!

» Molly

svar: haha, okej.

» carin

sv: Åhh okej trevligt. vem tyckte du va bäst då? =)

» Elin

ditt hår:P såg att det inte hade kommit med, hur gick de till

» Kinga

hahahahahahahahahha varför just en talkshow?? fast varför inte.. du verkar vara en rolig människa och roliga drömmar hör väl till? :D

» A.C

jahha..okey:D bilderna vr super:) hehe..^^


Kom ihåg






Trackback