Godmorgon sötfisar.



Hej hopp. Allt bra med er? Jag känner att jag vaknade på rätt sida idag! I alla fall så ska jag iväg på IKEA idag, dock ligger ju det i Malmö, ca 8-9 mil härifrån så jag lär nog inte vara hemma förrän i eftermiddag men vi hörs då, då ska jag även försöka mamma ta någon outfit bild ;P

PUSS!

Ps. Glöm inte att ställa tillbaka klockan en timme idag ;)



Kommentarer
» Ullis

vad kul, vad ska du köpa på ikea? :)

OME var du med som statist i New Moon, Herreguuuuuuuuuuud vad jag älskar twilight!! OmE! kan inte du adda min msn så kan vi prata om det?!

» Kinga

hahahah Ja de har jag gjort… o jag drömmer fortfarande ofta om dem. Mina drömmar blandas oftast med dagliga händelser, och jag e ju inne på bloggen dagligen, så de blir ofta.



Jag drömde en gång att Edward var Edward, som i filmen, han gick på samma skola som jag och jag visste att han var vampyr, och han hade frågat ut mig på en dejt… lite bissar dröm, o de roliga var att när jag vaknade så tänkte jag: ”that was the first night I dreamt of Edward Cullen.”



Jag har även drömt att jag var vän med Kristen, Rob och Taylor. Kristen dog, o Taylor var liten o han var jättekär i mig o svartsjuk på min pojkvän.. ahh de e så sjuka drömmar… även så hade jag en skräckdröm där en massa moster dök upp överallt i en underjordisk värld. Så fort jag var i fara så kunde jag se en av Cullen medlemmarna finnas vid min sida o rädda mig med deras närvaro, men de sa aldrig ett ord.



jag e sjuk, jag vet... hahah!

Vi har blivit nominerade till veckans blogg i två bloggar så snälla rösta på oss! :)

Dem som röstar har chans att vinna en länkning :)



För att rösta gå in här:



http://jojjjjoh.blogg.se/2009/october/finalisterna-i-veckans-blogg-2.html



och



http://madeleinerydells.blogg.se/2009/october/veckans-finalister.html



jo, att jag fick biljetter is all that matters, :D



aha, jag typ dog för jag aldrig fick se den på bio^^ men nu så.. :D aah, hoppas du syns, fan va coolt i såna fall!! men som du säger, dom byter vinklar väldigt fort, men när jag köper filmen så tänker jag oxå spola i slowmotion ;D



ja, elr iaf den senaste officiella. för nu vet jag ju liksom hur väldigt mkt av filmen kmr se ut :/ även om man vet hur boken är, så är filmen en helt annan sak ju!



oj jäblar, du har haft din piercing länge :D men jag vt inte vilken sida jag ska ha näspiercingen.. desutom vill jag pierca mig i läppen... xD


Kom ihåg






Trackback