Bildbomb på dagens.


Klackar köpta i Schweiz, byxor Lindex (nya), linne gammalt från H&M, halsband Lindex, kuvertväska med nitar Gina Tricot, armband Second hand och köpt i Scweiz, jacka köpt i London, gammal halsduk.



Kommentarer

sv: haha jo i och för sig, men jag har ju inte dom postrarna du har hehe :P gillar också alla, men den på edward gillade jag mest! =)



btw, vad ska du ha på dig på premiären? jag får typ panik när jag går igenom mina kläder. o jag orkar nog inte ta med mig hela garderoben till stockholm haha.

kram kram!

jo jag glömmde skriva: snygg outfit!! =)

jättesnyggt halsbaand

sv: nej, faktist inte! haha, dudå?:)

» Molly

svar: haha, i o för sig. Svårt att komma ifrån.

riktigt snygg outfit!



ja dt är ju dt värsta. men som tur är dt, att bilen alltid startar och kör iväg ;) men bara för jag skriver dt nu, kmr bilen sluta funka nästa gång jag drömmer om att jag blir jagad :/ :P



okej, jag vill övningsköra så fort jag blir 16! ;D

» julia

svar. tack så mkt :) allt bra med dig? kram

älskar halsbandet!

sv: jo jag har också funderat lite som du. jag menar man vill ju inte komma FÖR uppklädd eller FÖR vanligt klädd liksom :P

så himla svårt sånt här. har också funderat på att prova massa olika outfits o lägga upp på bloggen =) men de får nog bli imorn i så fall för ikväll hinner jag nog inte hehe.

men jag har funderat på svarta stuprör, skjorta, stövlar och nån snajsig väska eller nått haha :P

det största problemet jag har är typ jacka. skulle verkligen vilja ha en snygg liten skinnjacka för jag känner inte att några av mina jackor passar tillräckligt bra haha!

ghhaaaa gud va svårt det ska va xD

kanske kan prata på telefon imorn? tänkte lite på hur vi gör med mat o så.

kram!<3

» julia

svar. härligt. ajdå, det är jobbigt ! med mig är det bara bra :D



kramar

snyggt!


Kom ihåg






Trackback