Brownie

Utan blixt

Med blixt

Idag har jag klippt mig och färgat håret mörkare. Min klänning jag ska ha på balen (som jag för övrigt sydde klart idag) är riktigt rosa och det blir då mycket finare med mörkt hår till :) Hann dock inte platta håret innan jag tog de mörkhåriga bilderna så där ser ni lite av mitt naturligt lockiga hår (observera att jag inte hunnit fixa till håret).



Kommentarer
» J

Det lockiga du har naturligt är ju hur snyggt som helst och GO Brownie!! ;D

Lockarna är ju ass snygga:D

ah jag tror det med!! men hoppas att det där med bella hör edwards röst blir bra och att det där med jacob och the wolves,och allt det där! :D jag taggar tills premiären! jag ska banne mig gå på premiären :D

» Emma

Det blev jätte fint :)

» Helen

Hej Jen. Låt mig inleda med att säga att du absolut borde ha ditt hår lockigt oftare. Jättefint. Är själv en locktott och trivs ganska bra med det (när lockarna vill samarbeta:)) Tänkte att det vore roligt att svara på dina frågor så kanske du blir intresserad av att kika in på min blogg också (är dock inte lika flitigt med dagliga inlägg som du är)



Vad heter du? Helen Ljungdahl



Hur gammal är du? 26



Vart bor du? Just nu i Öglunda (Skara) men kommer från Tjörn dit jag planerar flytta närmre efter plugget är klart.



När började du läsa min blogg? Hmm...tre-fyra veckor sedan.



Hur ofta besöker du min blogg? Nästan en gång/dag.



Vad är bra/dåligt med min blogg? Bra: kläderna, pysslet, korten osv. Dåligt: Tycker inget är dåligt men det vore roligt att få läsa lite mer personliga inlägg ibland. Få en bild av vad du tycker och tänker (kanske du gått in på i äldre inlägg?).



Vad vill du se/läsa mer/mindre av i min blogg? Se ovan.



Något övrigt ni vill tillägga? Tycker du har en väldigt underhållande blogg. Kul att se kort på dig i massa olika outfits. Är du intresserad av babbel, natur och djuretik (men även lite utseendemässiga ting) är du välkommen in på min blogg!



Ha det bra!

SV: Ja det verkar som att alla har New Moon feber, men det kanske inte är så konstigt, hihihi! Men det verkar också vara mest tjejer =)


Kom ihåg






Trackback