Outfit 25 juli.


Skor och strumpbyxor köpta i Schweiz, Second hand klänning och mammas gamla nitskärp.



25 Juli.

Det blev lördag igen så då var det dags förloppis i Suckarnas gång. denna dagen var det fint väder så loppisen var lika stor som vanligt vilket då betyder att den var riktigt stor!

Jag shoppade lite grejer!!
Ett fodral i sammet för 40 kr och ett halsband jag köpte på Lindex för 25 kr.

Klänning 15 kr.

Två böcker, 5 kr styck.

En blå necessär från Lindex 25 kr och en rosa kuvertväska jag köpte på en loppis nån dag innan för 15 kr.

Paljett kärp att ha i midjan från Lindex för 25 kr och ett nitskärp även det för midjan för 10 kr på loppis.

Halsband från lindex 25 kr och två nitarmband köpta på loppisen för 10 kr styck.

Det var de jag inhandlade på loppisen plus lite övrig shopping.



Outfit 24 Juli.



Topp och spets"vantar" köpta i Schweiz, byxor och tygskor H&M.



24 Juli.

Fredagen för precis en vecka sedan fyllde min lillebror 8 år och detta firades med bland annat tårta och presenter.


Här ser ni lite smått hur jag såg ut, bättre bilder kommer strax.

Efter alla "festligheter" närmade sig kvällen så jag och Kevin gick ner till havet där vi satt i några timmar.

Bytte kläder då eftersom det blev kyligare ute.



Älskade broder.




Dagens outfit 31 juli.






Skor och spetsvantar köpta i Schweiz, kjol, tight fodral och nitväska Gina Tricot.



Idag, 31 juli.

Nu blir det många inlägg på raken men jag vill som sagt komma ikapp så det får ni stå ut med ;) Här kommer i alla fall en del bilder från Idag.

Vi åkte in till "stan" där jag och Liam satte oss vid hamnen och köpte en mjukglass. Mjukglassarna där är hur stora som helst (den på bilden ska föreställa en liten) och jätte goda och inte alltför dyra.




Köpte en bh på Lindex för ynka 25 kr!!

Jag har alltid varit en sån här som vill upp någorlunda tidigt på morgonen, senast vid 09.30 så jag ställer alltid väckarklockan på helger och lov. Nu har jag dock räknat ut att sen studenten då jag blev sjuk så var jag sjuk i olika sjukdomar och konstigheter i sex veckor i sträck så nu är hela min kropp helt slut. Än om jag lägger mig vid 23 på kvällen så kommer jag mig inte upp ur sängen förrän vid 11-12 på morgonen och om jag kliver upp innan så måste jag sova nån timme på eftermiddagen. Det är riktigt jobbigt men jag hoppas jag återhämtat mig klart snart så jag inte sover bort halva dagarna för det gillar jag INTE!!



22-23 Juli

Onsdag den 22 Juli hände inte alls så mycket enligt mina bilder utan det var på kvällen vi tog bilen till Malmö för att hämta upp äldsta lillebrorsan som anlände med flyg så nu var vi alla samlade.

På torsdagen började Krämarmarknaden i Simrishamn som är varje sommar. Affärerna ställer ut en del varor efter gågatan som dom rear, det är även en del karuseller där och mycket folk.


På en innegård efter gågatan fann vi detta persikoträd, tänk om man hade det hemma!!

Vi gick ner till hamnen en sväng.

Och jag fotade en blomma.

Ungefär så såg dom hät två dagarna ut i korta drag.



20 juli outfit.





Allt är köpt i Schweiz förutom den långärmade tröjan jag har under som kommer från Gina Tricot.



19-20 Juli.

Fick tydligen ha datorn ett tag till så då tänkte jag lägga ut ytterligare två dagar. Känner att jag vill komma ikapp till dagens datum så det kommer nog bli en del uppdateringar de närmaste dagarna.

På söndagen fick lillebror visa sin nya skola och där hade dom tydligen tre körsbärsträd så vi plockade och åt en del.

Vi har havet jätte nära oss nu så jag har spenderat en del kvällar där, denna kvällen med lillebror och kusin.


Sedan fotade jag lite smått.



Och på kvällen fick mamma sätta saxen i håret och klippa mig. Ser ut som jag gjorde för något år sedan, kort hår och lugg. Är riktigt nöjd och trivs i det!!

Måndagen hade jag visst bara några få bilder som så jag förmodar att denna dagen bara spenderades i hemområdet och med att göra sig hemmastadd.

Nu kommer lite bilder från mitt rum som blev klart vid det här laget.

Mina Marilyn Monroe prylar följer med överallt!

Som tur var hade jag en hel garderobsvägg att nyttja då rummet var så litet.

Tv hörnan.

Smink hörnan.

Ja, så där ser mitt rum ut. Än om det är så litet så gillar jag det skarpt, det är mysigt och hemtrevligt! Soffan och tv-bänken har dock brorsan fått överta tills jag har utrymme för dom.

Ciao.



Back on track!!!

Heeej.
Tack för alla era kommentarer. det var riktigt roligt att läsa dom och jag ska svara på dom så snabbt jag får tid till det!!!

Jag är en gnutta överlycklig just nu, vi har internet!! Fast då jag tänker efter är jag ändå inte så överlycklig.. Det krånglar fortfarande med att få igång vårat bredband (kommer komma igång om ca 2 veckor, men de skulle vart igår för snart två veckor sen!!!) så nu har vi skaffat mobilt bredband tills vi får igång bredbandet. Det dåliga med det mobila bredbandet är att vi kan bara ha det på EN dator så nu är vi FYRA stycken som slåss om internet!

Loggade in på Bloglovin och upptäckte att jag hade ca 650 olästa blogginlägg så nu har jag kikat igenom alla dessa bloggar, dock inte alla inläggen.

Vet inte riktigt vart jag ska börja och hur jag ska lägga upp det här.. Snart är det ju 2 veckor sen jag skrev ett riktigt inlägg och under dessa 2 veckor har jag dokumenterat varenda dag så jag har en hel del bilder att bjuda på. Jag börjar lite smått nu då jag har en här brevid mig som väntar på datorn...

Den 17 juli flög jag från Schweiz hem till Sverige igen. Då jag kommit till Arlanda tog jag flygbussen vidare till Sthlm C för att åka nattåget till Simrishamn, mitt nya hem. Vid 9 på morgonen var jag framme i Simrishamn där mamma och Andreas väntade på mig. Varje lördag under sommaren är det loppmarknad i Suckarnas gång från 07.00 på morgonen så vi åkte direkt dit då min morbror och hans fru var där och strosade omkring. Kan ju tillägga att dom åkte på semester hem till oss så dom bor inte här, tyvärr.

Det var dock regnigt då jag kom hem så det var i princip inga utställare på marknaden så jag fyndade ingenting. Efter det åkte vi till huset. Jag blev glatt förvånad då det låg väldigt fint till i ett mysigt kvarter. Huset i sig var rätt vanligt och mycket mindre än vad vi är vana ;) Men det passar oss och så här två veckor senare känner jag att det är perfekt! Mitt rum är ca en fjärdedel så litet som mitt förra om inte ännu mindre så jag visste inte riktigt hur jag skulle lösa det med alla mina prylar och möbler..

Sedan tog vi bilen och åkte till Ystad där det var en matmarknad, mat från en massa olika länder.

Sedan strosade vi omkring i Ystad stad en sväng.

Jag inhandlade en lila leopardmönstrad kofta på H&M för 30 enkronor.

Mitt rum under uppbyggnad.

Så där ja, så såg min första dag i Skåneland ut. Nu ska jag överlämna datorn.
Ha det fint så bloggar jag så snabbt jag får möjlighet igen!



Skåneland.

Hej. Har fått snabblåna en dator så jag tänkte passa på att säga att jag lever och mår bra men som jag trodde kommer det ta ytterligare några dagar innan vi får internet hemma, kanske en vecka, jag vet inte riktigt men håll ut, jag kommer tillbaka så snabbt som möjligt och har då massssor av bilder att visa er =D Ha det gott.
Kramar



Ciao


Nu är resväskan packad och klar och vet ni vad, ALLT rymdes, wow är det enda jag kan få fram. Planet går 16:35 så vi ska åka härifrån innan tre nån gång. NU är det så att då jag kommer fram så kommer dom inte att ha fått till bredbandet än så om det går som planerat kommer vi har internet i slutet av nästa vecka. Det kommer därför inte att bli någon bloggning för min del fram tills dess, men då jag är tillbaka kommer jag nog ha massor att dela av mig av!! =D

Eftersom jag kommer vara frånvarande nu hade jag tänkt ställa några frågor till er så jag får något kul att läsa då jag kommer tillbaka! Ni behöver inte svara på alla frågor, bara dom ni känner för. Har ni någon fråga till mig kan ni ju passa på att ställa den också.

1. Ditt namn.
2. Ålder.
3. Hur länge har du följt min blogg?
4. Hur ofta besöker du min blogg?
5. Team Edward eller Team Jacob? (En fråga till er som läst The Twilight saga böckerna).
6. Favorit film?
7. Dina tre drömresemål?
8. Det första du skulle köpa om du vann en miljon kr?
9. Sommar, höst, vinter eller vår?
10. Beskriv hur du tror jag är som person med tre ord.
11. Favorit serie?
12. Skulle du vilja vara en kändis, varför/varför inte?

Såja, det där får duga. Tänkte svara på frågorna själc nu också.
1. Ditt namn. Jennilie
2. Ålder. 19
3. Hur länge har du följt min blogg? -
4. Hur ofta besöker du min blogg? -
5. Team Edward eller Team Jacob? (En fråga till er som läst The Twilight saga böckerna). Team EdJa, gillar båda men kan ibland tycka att Edward är för mesig och Jacob för mycket på Bella.
6. Favorit film? Gillar många men en favorit är ju Grease!
7. Dina tre drömresemål? Usa, Afrika, London.
8. Det första du skulle köpa om du vann en miljon kr? En resa till USA för mig och moder.
9. Sommar, höst, vinter eller vår? SOMMAR!!
10. Beskriv hur du tror jag är som person med tre ord. Jagh skulle beskriva mig själv som Glad, Positiv occ Kreativ.
11. Favorit serie? Har många, bl.a OTH, The OC, PB, DH, Buffy, Andra Avenyn.
12. Skulle du vilja vara en kändis, varför/varför inte? Ja och nej. Jag menar man skulle ju inte tacka nej till förmögenheten, lyorna och bilarna. Skulle ju även vara kul att människor kände igen en, vara på tidningsomslag, släppa en skiva eller vara med i en film, gå på galor osv. Men det skulle samtidigt vara jobbigt agtt alltid vara igenkänd men framför allt inget privatliv och alla paparazzis.

Svara nu på frågorna ni! =)



16-Juli-2009


Såja. Slutade jobba för någon timma sedan så nu har jag mest degat. Dagen bjöd ÄNLTLIGENsolsken och värme så jag har fått använda min nya bikini för första gången, dock inte för att bada men för att sola. Det är en skam, jag har inte badat en enda gång den här sommaren än :S

Ikväll ska jag nog packa ihop alla mina grejer, åker ju till till Sverige imorgon igen. Längtar faktiskt, får ju se mitt nya boende i Skåne då! =D

Vad har ni haft för er idag??
Kiss'n hug.



Swiss Chocolate.

Cäcilia, mamman i hemmet där jag bor nu och vars barn jag tar hand om är så himla söt och snäll. Ni minns kanske att då jag kom hit hade hon gjort i ordning fint med choklad, frukt osv i mitt rum för att välkomna mig. Nu på fredag åker jag ju hem till Sverige igen så nu hade hon köpt mer Schweizisk choklad, men denna gången för att ta med hem till min familj då hon tänkte att dom kanske gillade choklad (som dom självklart gör). Snällt va?! :)

Jag behöver lite hjälp av er. Jag är väldigt sugen på köpa något till dom för att jag fått bo hos dom osv, vet dock inte vad jag skulle köpt.. Choklad känns inte så kul då det blir som att köpa lösviktsgodis till en svensk, blommor blir det heller inte. Förslag?

Update 16/7-09 kl 17:46;
Jag skulle vilja ge dom något nu imorgon innan jag åker iväg, kan ju då inte ge dom något jag gjort själv eftersom jag inte har något material här, så det måste vara något köpbart.



Orange.


Igår målade jag oranget nagellack på mina naglar.



RockChic.

Ja, här nedan ser ni allt jag shoppat under mina 2½ veckor här i Schweiz. Gosh, älskar allt!! Frågan är bara den om jag får med mig allt hem..? Då jag packade för resan hit tog jag mammas mindre resväska som jag sedan packade i princip helt full, lämnade lite utrymme så jag kanske skulle kunna köpa ett par skor och två klänningar, MEN, som ni ser har jag handlat mer än ett par skor och två klänningar. Hmm. Tyckte jag var så smart då jag packade väskan full för att inte kunna köpa så mycket men nja, jag är ju en liten shopaholic, speciellt då det är rea så inget har kunna stoppa mig. Hur ska jag nu få hem allt? Jag får pressa, pressa, pressa och ta mycket i handbagaget också. Yes. Hoppas.

Provade nyss en del av det jag köpt och det går ju att variera på såå många olika sätt, här kommer fyra exempel. Jag tycker mig se ett litet rockchic tema ;P



En bild från Montepulciano.

Snubblade in på den här videon nyss då jag upptäckte att jag fanns med på en bild, enda bilden jag har från då jag var i Montepulciano. Jag finns med på minut 2.02, jag är tjejen i blå jeans och rött linne som går brevid tjejen i svart linne.






Köpförbud, jo tjena, det gick åt pipsvängen..

Ja, som ni kanske minns gav jag mig själv köpförbud förra veckan och jag kan ju säga att det gick ju åt pipsvängen!! :P Men NU har jag köpförbud, tills jag komemr hem i alla fall, hehe. Idag har jag i alla fall shoppat riktigt mycket och som vanligt till super bra priser. Check it out. Börjar med dagens outfit.


Skor köpta i Schweiz, linne/tunika köpt på en marknad för några år sedan, nitskörp H&M.
Nu kommer shoppingen;
Ett rött nitbälte som är långt så man kan vira det flera varv runt midjan eller höften, rea 14,50 kr.

Spetsvantar 65,50 kr.


Typ en slags väst, rea 44 kr.

Topp/klänning med nitar 168 kr.


Ett linne flera storlekar för stort så jag kommer ha det som en "klänning", rea 36 kr.

Samma som ovan, rea 36 kr.

Knästrumpor, rea 32 kr för båda.

Choklad som jag ska ta med hem till familjen.

En väst, 65,50 kr.

Skor med platå, rea 145,50 kr.

Så, ca 700 kr fick jag betala för det ovan men oj så värt det var det!!



Ett år, galet!

Under 14 månader (ca ett år blir det ju) har jag utvecklats och förändrats så otroligt mycket och det har hänt hur mycket som helst det här senaste året, galet!! Från att gå andra året på gymnasium, aldrig ha flugit själv och vara minderårig till, ja, kolla inlägget och se själva. Har plockat ut de största grejerna.

4 maj 2008, jag börjar blogga.
14 maj 2008, jag och Hanna är med varandra för första gången ensamma utanför skolan, nu ska vi flytta ihop till hösten.
17 maj 2008, jag anordnade min första fest, det blev min 18-års fest och med 80-tals tema.

25 maj 2008, jag blev myndig.
2 juni 2008, för första gången åker jag utomlands ensam, jag åker till Schweiz för att jobba som barnflicka i 6-7 veckor.
14 juni 2008, jag går på krogen för första gången som blev i Schweiz, på bilden är det jag och Astrid.

12 juli 2008, jag flyger till Berlin för att hälsa på en kompis. En bit av Berlinmuren.

17 juli 2008,  jag flyger till London för att vara barnvakt i några dagar.

22 juli 2008,
jag åker på semester till Skåne med familjen för sista gången.
15 augusti 2008, jag gör min första tatuering.

18 augusti 2008,
jag fotograferas med smycken från Milla of Sweden för första gången.


20 augusti 2008, första skoldagen för sista gången efter ett sommarlov.
9 oktober 2008, jag och Sara åker till Sthlm några dagar.

10 oktober 2008, Sthlm streetstyle haffar mig på stan.

12 december 2008, jag var Lucia i skolans Luciatåg.
28 december 2008, var och kollade på Idolerna Kevin, Alice och Robin då dom var i Umeå på besök.

28 december 2008, jag gav smycken till idolerna från märket Milla of Sweden, jag fick sätta på Kevin sitt armband (det högst upp), det står "Humans against violence" på det, har ett likadant själv.

6 januari 2009, jag fotades med smycken från Milla of Sweden igen.

14 januari 2009, såg Twilight för första gången.
29-30 januari 2009, vi (sygänget i klassen) fick äntligen visa upp våra kollektioner.
 
13 februari 2009, jag gjorde min andra tatuering.

19-20 mars 2009, står på UF-mässa tillsammans med mitt Uf-företag Irresistible.

26 februari 2009, åker på återbesök till Schweiz i två veckor.

13 april 2009, började läsa The Twilight Saga böckerna (de svenska), efter 10 dagar var alla utlästa.
6 maj 2009, Klicks!´s chefredaktör ringer mig och berättar att jag vunnit New Moon statistrollen, en av de lyckligaste dagarna i mitt liv so far!!!

25 maj 2009, jag blev 19 bast.
26 maj 2009, jag och Hanna flyger till Florens.

27 maj 2009, en av de två bästa dagarna i mitt liv. Medverkar som satist i filmen New Moon i Montepulciano. Får även se skådespelarna Robert Pattinson, Kristen Stewart och Charlie Bewley.

4 juni 2009, gick på studentbalen med dom bästa tjejerna och i en egensydd klänning.

10 juni 2009, jag tog studenten!!!!

Maj-Juni 2009, jag är med i några olika tidningar och syns på många bloggar angående New Moon vinsten.


25 juni 2009, jag köper min första egna dator!!
26 juni 2009, åker åter igen till Schweiz för att jobba som barnflicka, denna gången i tre veckor.

28 juni 2009, min familj flyttar till Skåne, 130 mil från vårat "gamla" hem, jag joinar dom på lördag den 18 juli!!

Så, det där var de största händelsarna under dessa 14 månader. Har ju hänt hur mycket roligt annat också men tar jag upp allt kommer jag aldrig komma mig till sängs ikväll :P
God natt.





Pilatus, Luzern.

Idag har jag haft nedrans trevligt. jag och familjen åkte imorse bil till Luzern där vi sedan åkte en grej upp till bergstoppen av Pilatus. Vilken fantastisk utsikt vi fick därifrån, underbart. Det blåste dock och var kallt, ca 10 grader men ändå, det var mäktigt!!







Söndag 12 juli.

Hej.
Idag ska jag ut på "äventyr" med familjen, vi hörs i eftermiddag/kväll igen.
Ciao



10 juli.

Idag är det en månad sen jag tog studenten och en vecka tills jag åker hem till Sverige igen. Åter till studenten, det är en dag jag mer än gärna skulle vilja göra om, guuuud vad roligt jag hade den dagen alltså! Jag inser även nu hur snabbt tiden bara flyger iväg, alldeles för snabbt känns det som..

Idag har jag för övrigt jobbat, slutade nyss så nu ska jag ta mig en powernap för att kunna hålla mig vaken resten av kvällen.. Imorgon blir det också till att jobba så ni ser ju när jag laddat batterierna och kommer tillbaka :P



Dagens outfit + shopping.

Bytte kläder då det började spöregna, det blev dock bättre sen under dagen.
Hatt Tally Weijl, kofta och linne Gina tricot, jeans Second hand, skor Dosenbach.


Köpte två par skor idag, 72 kr styck (rea) på Oschner Shoes.

Köpte (fråga mig inte vad det är) presenter till min lillebror som fyller år en vecka efter jag kommer hem.

Sen storfyndade jag på Claire's, 10 varor (allt på bilderna nedan) för 10 CHF vilket är ganskla exakt 72 kr. Tog tre par strumpbyxor, alltid behövligt!


Armband, nagellack och vantar utan fingrarna :P

Ett hårband.


Ett turkost midjeskärp och en mössa/kepa.

Köpte även en liten grej till resten av familjen men det kan jag inte lägga ut här då mamma spanar in bloggen ibland :)

Haha just de, köpte ett annat par skor innan men ångrade mig sedan så när jag skulle skriva på kvittot då jag lämnat tillbaka dom och jag skulle skriva adressen sa jag att jag bara var på besök här och att jag inte kunde adressen jag bor på här, då sa hon att jag kunde skriva min hemadress ist haha men då sa jag att min familj flyttat under tiden jag var här så jag kunde inte den adressen heller. Det slutade med att jag skrev min förra adress då det var den enda jag kunde :P


Nu har jag köpförbud tills jag åker hem! Ska hålla mig borta från affären en vecka alltså. Enkelt ;D




Nitar möter Blommor.


Sorry för den dåliga bildkvalitén men det kanske kommer någon bättre bild senare, ni ser ju. jag har iaf på mig skor med nitar från Dosenbach, klänning från Bik Bok, ett skärp från jag vet inte var och en hatt från Tally Weijl
Idag är det ännu en dag fylld med regn, regn och åter regn. Slutar det aldrig regna? jag vill ha sol och värme, än om det är den där för varma värmen tar jag hellre den än regn!

Idag är jag ledig och har fram tills nu inte alls gjort så mycket, tog mig en sovmorgon och har suttit vid datorn. Blir nog att åka till Spreitenbach sen tror jag, ska cykla isf, om vädret tillåter vill säga.

Vad har ni för väder i Sverige och vad hittar ni på idag?



Dagen som Jennilie vill glömma.

Hej.
Vilken dag det har varit. Usch.
Först och främst regn hela dagen sen har jag bara varit allmänt grinig och trött och att ta hand om två småbarn då är inte det roligaste. Fick världens gottesug för ett tag sen så jag sprang på affären och köpte godis, chips och nötter som jag sedan tryckte i mig, måste sett ut som jag inte ätit på en vecka. Är äckligt mätt nu och vi ska äta middag om 10 min, hehe. Bra tajming.

Imorgon är jag ledig så jag funderade på att ta tåget till Zurich men jag får se, alla affärer som finns där finns ju i Spreitenbach (bara några km härifrån) så jag sparar ju pengar om jag skiter i Zurich kör på Spreitenbach ist. Får se.

För typ första gången som jag kan komma ihåg har jag hemlängtan, tror aldrig jag haft det förut, inte ens förra sommaren då jag var borta 7 veckor och nu har jag inte ens vart borta 2? Mycket sitter nog i att vädret suger nu och att jag vill kunna prata svenska med någon, en kompis.

Nä som sagt känner mig grinig och trött så nu ska jag snart äta sen se en film eller läsa sen ta en tidig kväll!
God kväll på er gott folk.

Just de, blev Veckans blogg så tack för er som röstade på mig :)



En Shopaholics svaga sida..

.. är att gå på sommarrea utan att shoppa, just därför kom jag hem med några påsar och att leende på läpparna.

Ljusrosa paljettklänning H&M 107kr.

Skor Dosenbach 215kr.


Skor Dosenbach 215kr.

Jag och den vita klacken är inte vänner riktigt än men det kommer!

Hatt 54kr.

Bikini H&M 72 kr.

Baden.








Tisdagstema; Sommar


Precis som för ett år sen spenderar jag denna sommardag i Schweiz som barnflicka.  Något som också är sig likt är regndropparna som idag precis som för ett år sen droppar ner. Regn. Hittills har vädret här varit soligt och varmt så det är skönt med lite svalkande regn. Otur bara att det var på min lediga dag som jag hade planerat med en cykeltur, det sket sig ganska snabbt alltså.

Fler tisdagsteman finner ni här.



Framme med kameran igen..






Få Beyoncé's look för 580kr.



Allt kommer från forever21.com



Min kamera.

Har fått frågor vad det är för kamera jag fotar med och det är en Canon Digital IXUS 75, 7,1 mega pixels. Jag köpte min för just över ett år sen på Expert och då gick den på 1700 kr, den är säkert mycket billigare nu. Jag tycker det är en toppen digitalkamera då den är liten, smidig, snabb och tar snygga bilder! Den har även en stor display vilket jag tycker är nedrans bra! På bilden nedan ser ni hur den ser ut.


För övrigt jobbar jag idag och det regnar ute. Här är det oftast så att på dagarna är det ca 30 grader varmt och sol men sen på kvällarna regnar det och är åsk- och blixtväder. Rätt mysigt tycker jag.



Forever21

Hejsan.
Är det någon av er som nån gång har beställt kläder/skor från forever21.com eller gojane.com förut? I så fall, hur är storlekarna och vad går frakten på? Tullen osv? Tacksam för svar :)



Catwalk.

Hej. Idag har jag inte alls gjort något speciellt, läst, solat, sovit, vilat. Mår mycket bättre idag också, nu är jag bara snuvig, lite hostig och lite svag i kroppen.

Har även suttit och kollat på gamla vilder och då kom jag in på modevisningsbilderna. Två riktigt roliga dagar. Det är jag som sytt kläderna nedan och jag är riktigt nöjd. Vill ni veta mer om modevisningen, ser många fler bilder och så kan ni kolla i arkivet, det finns i slutet av januari och början av februari.

Jag är så nedrans stolt över min lillebror som vågade gå!!

En film därifrån, den riktiga musiken var Heavens on fire men fick inte ha den då jag la ut videon på youtube så vill ni göra det rätt stänger ni av musiken på videon nedan och sätter på heavens on fire samtidigt som ni spelar filmen.




Din åsikt.

Tycker du jag passar bäst i rak lugg eller inte?




Tv.

Just de, några dagar efter min student (10 juni) visades en snutt från vårat utspring på Svt, jag syns i ca 1,5 sek, haha. har tagit lite bilder från klippet, jag är tjejen med de röda pilarna mot sig :P Spana in det här under.


 
Filmsnutten.



Tre favoriter.

Är helt kär i Beyoncé Knowles outfit, allt är bara helt rätt!!

Älskart!




DaysWithJen nr 8.

Hej, visst kan ni väl lägga en liten röst på mig här? =) Om ni tycker jag förtjänar att bli veckans blogg vill säga.



P.s. I love you

I förrgår såg jag den här filmen. Jag har hört många säga att den är jätte bra så jag tänkte att då är det ju lika bra jag ser den. Visst att den var bra och fin men jag tycker den var lite för sorglig, jag gillar mer feel good filmer och skräckisar.

Bildkälla.

Nu när jag är sjuk har jag ett Buffy the vamipre slayer maraton. Haha, älskar den serien!! Och för övrigt mår jag bättre idag, eller allt är lika som igår förutom att halsen är bättre, jag ser det som något positivt. Det blir dock ändå stanna i sängen hela dagen dag för mig då jag inte skulle ha orken att göra något annat tror jag.

Tipsa om en bra film?!



Sjukling i utlandet.

Ja min förkylning går inte mot det bättre iaf. Har legat i sängen hela dagen förutom ca 20 minuter då jag gick ut en sväng för att få lite frisk luft. Det brinner i halsen, jag hostar, mitt huvud är fullt precis som om någon tryckt in en extra hjärna där, jag har lock för öronen och jag måste ha feber då jag ibland svettas, ibland fryser, kallsvettas. Usch. Och näsan ja, den behöver vi inte ens prata om eftersom jag inte kan andas genom den. Jag hoppas jag mår bättre snart. Det kan ju inte hjälpas heller att man blir lite orolig av sig då en av mina småbröder hade körtelfeber OCH halsfluss bara nån dag innan jag åkte iväg, tycker dock att jag borde blivit sjuk tidigare då.

Eftersom jag inte har haft så mycket att fota idag bjuder jag på några fler blombilder. Jag har blivit förtjust av blommor, att fota dom iaf, dom ser så olika ut och blir så fina på bild.





Snyggaste!

Här har vi en riktig stilikon, unge Taylor Momsen. Gosh, hennes outfits är to die for, älskar alla. Hon är så grymt snygg, håller ni inte med?!! Dessutom blir jag nedrans sugen på klippa mig som henne, korta av mitt hår, skaffa lugg igen och färga det (dock inte blont då jag skulle se ut som en häxa i det). Får se då jag kommer hem till Sverige igen.

Mina tre Taylor favoriter:

För övrigt har jag gått och blivit sjuk. Är super täpt i näsan, hostar, jätte ont i halsen, hängig, lock för öronen, öronen och nästan kliar och jag känner mig allmänt vimsig. Jag hatar att vara borta hos någon annan då jag är sjuk så just nu vill jag bara hem faktiskt, kommer ju inte åka hem men ja, hade hellre vart sjuk hemma istället.

Ciao



Vilken outfit tycker du är snyggast?

Ranka 1, 2, 3.





Så, säg din åsikt.




Hux flux.

Hej hopp.
Jag känner mig så seg idag, värmen tar död på mig plus att jag börjat få lite ont i halsen.. Idag är en sån här dag som jag jobbar, 08.00-17.00, just nu ligger dock barnen och sover lunch. Dom verkar inte ha vaknat på rätt humör, nån av dom så jag har haft lite av ett h-vete den här morgonen då dom bara skrikit, bråkat osv men jag hoppas det blir bättre nu då.

Nått som därimot är kul är att lilltjejen som är 1,5 år som var lite blyg och så i början verkligen ser ut att gilla mig nu då hon ofta vill komma till mig, sitta i knät, hålla handen osv :)

Nu ska jag med sova en sväng så kanske jag med piggnar till.
Tjoo



Rösta på mig, tack (=

Oj då, hade faktiskt glömt bort att jag anmält mig till att vilja bli veckans blogg här. Men tydligen kom jag med så vill ni nu vara snälla och lägga en röst på mig!!  Gör det här.

För övrigt är jag ruggigt trött just nu. Har varit med barnen sen 1 idag, eller ja, 3 blir det ju eftersom hon sov tills dess (pojken var borta en sväng). Jag har i alla fall nyss nattat dom och allt har fungerat väl. Dom tyckte tydligen att det var super roligt då jag skuttade omkring och sjöng svenska barnvisor/sånger, haha.

En bild jag tog i måndags, området där jag bor just nu.

Nä, imorgon ska jag upp 07.30 så nu ska jag sova lite.
Night night



"Breaking Dawn"


Igår läste jag ut Eclipse så nu har jag börjat på Breaking Dawn, bästa boken om ni frågar mig.

Idag börjar barnpassningen kl 13.00 och varar enda till kvällen så ni ser ju om det blir någon uppdatering annars hörs vi imorgon.