Nu vidgar jag mina vingar och flyger till Schweiz.



Nu är den rosa resväskan packad och klar och jag är redo för att fara. Eller ja snart i alla fall, ska ju först iväg på skolan några timmar. Flyger först till stockholm där det sedan blir att byta flyg för att åka vidare till Schweiz. Det ska bli så grymt roligt att komma tillbaka. För er som inte följt mig så länge så var jag i Schweiz i ca 6 veckor och jobbade i somras, har en kategori som heter Schweiz så ni kan ju kolla in den ;)

Den här gången blir jag ju dock bara borta ca 2 veckor men det duger gott och väl för mig! Det kommer kännas konstigt att komma dit nu mitt i vintern då det är massa snö och så där för i somras var det ju stekhett (förutom veckan då det regnade då).. Bilderna ovan är från när jag åkte iväg den andra juni (det står andra datum på bilderna med det är fel datum)!!

Nu ska jag packa det allra sista.
Puss

Ps. Jag har fortfarande inte bestämt mig hur jag gör med bloggandet, antingen blir det daglig uppdatering eller ingen uppdatering alls, ni ser juh ;P



Outfit


Kilklackar Monki, jeans Second hand, linne och kofta Gina tricot, nitarmband och peace halsband Ur & Penn, skinnarmband Milla of Sweden.



Vimmelbilder

Ni ser ju vart pilarna pekar.. Där på högtalaren är jag i mitten, Hanna i rött till höger och en random kille till vänster. Jag och Hanna har som tradition att önska låten Dirty med Christina Aguilera, då den spelas är det högtalarna som gäller :P Haha

Jag Jossan Hanna

Bilder lånade från x3m.se.



Oinspirerad och.. ja, oinspirerad.


En gammal bild.

Jag känner hur tråkig min blogg har blivit, få uppdateringar och då jag lix ta mig för att uppdatera blir det inga roliga inlägg. Jag känner mig så otroligt trött och oinspirerad gällande kläder, uppdateringar, ja i princip gällande allt. Är inte så fancy klädd i skolan längre, då jag kommer hem orkar jag aldrig ta en outfit bild utan tar direkt på mig min pyjamas, tofflor och morgonrock. Jag vet inte men det känns inte alls så kul längre, eller det känns kul men jag har inte orken.

Dessutom går mina dagar åt att måla dörrar här hemma nu då vi måste få det snyggt inför den kommande flytten. I veckan blir det nog inte mycket till uppdatering.. Hur jag gör i Schweiz har jag inte bestämt mig för än. Antingen blir det daglig uppdatering men då mest om vad jag har för mig på dagarna eller så tar jag mig en liten bloggpaus för att hitta inspiration och få ork igen. Ni ser ju hur det blir helt enkelt!! :)

Nu ska jag iaf lägga mig och se OC sen sova.
Puss på er.



Cake




Jag brukar i princip aldrig vara sugen på tårta men nu, mmmmums vad fint det skulle sitta i magen!!  Men näe, nu sitter man i skolan och gör ingenting, det har varit en grymt ovärd dag. Men snart får jag komma hem.

So long



Älskade bröder.

Maj 2008.




Puss på er!! <3



Orginalet.


Så här ser orginalbilden från min  header ut ;P

Jag 'är ganska så uttråkad nu faktiskt¨. Idag har jag målat dörrar här hemma men sen tog f'ärgen slut. Nu är jag bara godissugen och vill krypa ner i soffan och se en film, eller kanske OC. Jag kan ju glädja mig åt att jag flyger till Schweiz på torsdag och blir där ca 2 veckor, wiie! :)

Nä nu blir det soffan och film.
Puss på er!



En bild.


Haha en söt bild på mig och Jossan!! :P



Världens bästa brudar!

Min och Jossans outfits igår (dom två bilderna är lånade av henne).

Jag och min absoluta älsklings flicka!!

Min andra älskling hanna! :)

Jag och Jossan körde som vanligt våran POISON!!

Söta flickor.

Min tredje älsklings flicka Karin!

Puss på dig!

Hah.

Världens bästa tjejer!!!!!!!!!!! <3

Underbara.

Jag var som alltid väldigt glaaad!

AP, Jossan och Jag.

Puss på dig!

Efter X3M.

Så ja. Igår blev det utgång. Först var jag hemma hos Jossan där vi fixade till oss och så där, sedan begav vi oss hem till karin där även Hanna befann sig. Där var vi ett tag och hade det bara trevligt. Senare under kvällen for H och K till Maxim då letade jag och J reda på AP. Han fyllde 18 i torsdags, så GRATTIS till dig!! :)  Vi hängde ett tag med han och hans v'änner sen tog vi bussen till X3M där vi sjöng karaoke och dansade hela kvällen! Underbart rolig kväll med brudarna, Ap och annat folk! :)

Hihi måste bara tillägga att Andreas (AP) är ju världens sötaste!!! Fick flera sms inatt om hur kul han hade med oss igår, att vi gjorde hans kväll och massa annat gulligt! :) Eftersom han fyllde år i förrgår sjöng vi Wannabe för honom (karaoke) ;P



Shopping

Armband ca 30 kr stck.

Örhängen 20 kr, halsband 30 kr.

Börs 10 kr.

Väska 20 kr.



Allt inhandlat på Ur&Penn.



Återkommer på lördag.

Hejsan! Tänkte bara säga det att jag återkommer igen på lördag, skippar bloggandet tills dess. Lägger in massor av bilder och så då.

Puss



Återkommer på lördag.

Hejsan! Tänkte bara säga det att jag återkommer igen på lördag, skippar bloggandet tills dess. Lägger in massor av bilder och så då.

Puss



Hur en vecka i Grannäs kan se ut..

Något som vi Alltid gjorde var att klä ut oss, vi har maaassssor av kläder där!

Nu kommer sara bli sur på mig ;P (hon följde med denna sommar).

Sara, Sofia, Pernilla och jag.

Vi åkte utklädda och grillade! :P

Chill i byastugan! :)

Cykelturer på natten.

Ännu mera utklädnad.

Badning.

Fettiskvällar :P

Självklart digga till Elvis i farmors bil (det gör vi alltid).

Ja.. Utklädda förståss!


En liten video från diggandet i bilen ;P
 
Lekar med alla andra på nätterna! Röda/vita rosen elelr kurragömma!

Bussresan hem.


Så här såg det ut då jag och Sara åkte till Grannäs för några sommrar sen. Jag har haft världens bästa tid där uppe, har tillbringat en stor del av mitt liv där tillsammans med min kusin pernilla och sofia! Helt underbart! Sen har vi ju VÄRLDENS BÄSTA farmor också! :D




En liten movie.


Jag vet, dålig kvalité och så me det är iaf från modevisningen vi hade den 30 januari, först är det min brorsa Liam som går sen jag. Har ju visat en bättre video därifrån men då var jag ju tvungen att byta låt, då jag inte fick ha hela låten Heavens on fire ute å youtube. Titta och njut av det lilla ni kan se :P



Tack tack tack!!


Idag var vi ju som sagt och hjälpte vår rådgivare Jenny. Vi klistarde små klisterlappar på chokladkakor. På bilden ser ni ett par av kartongerna som fanns där, dom är alltså fyllda med chokladkakor. Tatalt klistrade vi fast lappar på 1920 kakor, bra jobbar girls!! ;)

Igår var jag ju hos en ryggkirurg för att kanske kunna få någon hjälp med min rygg. Han sa dock att om jag ger det ca ett år så borde det ha lagt sig vilket känns bra, skulle det inte vara bra om ett år får vi kasnske börja fundera på en ryggoperation osv. Men vet ni vad det mest positiva han sa var, jag får börja jogga igen!! :D Wiiie! Läkaren jag hade för ett år sen sa att jag aldrig skulle få jogga igen och då jag var ute ofta och joggade kändes det verkligen jätte tråkigt! Men läkaren jag träffade igår har varit ryggkirurg i 17 år så jag blev så himla glad då han sa att den där andra läkaren hade helt fel. Nu ser jag bara fram emot våren då jag får böja om igen!!

Nu ska jag skriva en labbrapport till Naturkunskapen, suck.
Puss



God morgon


Hejsan!
Idag klev jag upp ovanligt sent men blev då konstigt nog klar ovanligt snabbt också. Idag ska vi i mitt uf-företag åka iväg till något lager och hjälpa en av våra rådgivare.Under höstterminen fick vår VD gå en gratis kurs om hur man gör tryfflar och praliner osv, i utbyta mot att vi skulle hjälpa henne i det här lagret en dag, vilket blev idag. Hon sa att vi skulle klä oss varmt så det har jag verkligen gjort nu, kommer säkert börja svettas istället för att frysa nu, haha.

Nu ska jag gå och ta på mig alla ytterkläder, vi hörs mer ikväll.
So long, kisses.



Kort och smycken..







Idag är tisdagstemat: Handgjord. Här finns fler att spana in.

Ja ni som läst min blogg ett tag vet att jag gillar att pyssla, har pysslat en hel del under åren och här ovan ser ni en liiten del av det jag gjort.

Ha en bra dag.
Pusshej!




Älska!!!


Jag älskar min nya tatuering!!! <3  :)



Lockigt för en gångs skull.


Jag är inte snäll mot mitt håt, plattar det dag ut och dag in. Ajaj. Tänkte därför för en gångs skulle låta mina naturliga lockar falla så idag har jag gått omkring i lockigt hår, det var ett tag sen nu! :)



Det är sååå kallt ute!


Ute på vår gård..

Imorse då jag skulle gå till bussen var det 26 minusgrader ute, 26 minus!! Det är ju galet kallt! Nu ligger det dock på omkring 18 minus kanske. He he.

Idag blir det inte att visa någon outfit då jag har boooring kläder på mig!
Jag tror jag ska sätta mig framför kaminen nu och dricka upp mitt te.

Puss så länge.



Vimmelbilder



Hittade dom här två vimmelbilderna på nätet nyss. Dom är från då vi i klassen var på Corona för att "fira" att modevisningen var avklarad! :) Fr. vänster: En random kille ( :P ), jag, Hanna och Sara!



Alla hjärtans dag

Mamma dukade fint.


Självfallet med hjärtan som dekoration!

Jag gjorde iordning glasen..

Förrätten gjorde jag också.

Smörgåstårtehjärtan dagen till ära.

Supersmarriga!

Till varmrätt åt vi en het spenatsoppa med ost i och garnerad med knaprig bacon och bröd.

Efterrätten.

Ja det blev en riktigt smarrigmiddag!

Så där såg min alla hjärtans dag middag ut, hur gott som helst var det!! Nu håller vi på röja undan här hemma så en tid framöver kommer jag vara en rätt så usel bloggare, men jag ska ändå göra mitt bästa ;P

Kisses



Ett dygn med Josephine.

Så här kan det se ut då jag och Jossan är med varann....








Det här är då bara en Liten bråkdel av allt vi gjorde igår. trevligt var det iaf.
Puss på dig Josephine!





The big secret: A New Tattoo.

Ja jag har ju ett antal par gånger i veckan sagt att jag och Jossan skulle göra något kul den här fredagen, "the big secret" som vi kallat det för men nu har vi gjort det så då får ni veta vad det var! Vi tatuerade oss! :D Så nu har jag två tatueringar, har ju den här sen förr!

Snart är det dags!



Tadaa, en stjärna blev det till slut. Den här stjärnan symboliserar min familj och min kärlek till dem, dom har fått varsin "pigg" av stjärnan. Från högst upp till höger: Mamma, Andreas, Liam, Kevin och Pappa.

I eftermiddags bytte jag plasten som sitter på och tejpade fast den med kirurgtejp som vi hade hemma. Den här tejpen ska vara skonsam för huden, ska vara superbra osv. Men Efter några timmar tyckte jag det började svida mer och mer och då jag tog bort tejpen såg det ut som på bilden nedan. Tydligen tål jag den inte så nu svider det, är rött, svullet och jävligt. Hmm! Men tatueringen är ju snygg iaf!!! :D



Fredag den 13de




Idag kommer bli en grymt bra dag, det känner jag på mig! Vi hörs mer ikväll eller imorgon, har ganska mycket planer för dagen! :)



Underbara fransar..



Den här mörkblå underbara klänning inhandlades från H&M för någon vecka sedan. Den har funnits där rätt länge men jag har aldrig tagit mig tid att prova den än om jag alltid tyckt den var riktigt snygg. Men sen då jag provade den blev jag förälskad, såld, på direkten! Nu hänger den här hemma i min garderob :)



12 februari 2009



Skor Din sko, jeans Gina tricot, top H&M, kofta Gina tricot, örhängen Ur&Penn, armband Milla of Sweden och Second hand, halsband (blandat).

Provet idag gick väl helt okej hoppas jag på, svarade iaf på alla frågor. Imorgon blir det att sova hos Jossan, vi ska ut och sälja kärlekstryfflar inför Alla hjärtans dag på lördag. Imorgon genomförs även vår "stora hemlighet". Det är inte alls många som vet om vad vi ska göra imorgon men vi är riktigt taggade och det kommer bli awesome!!! Ni får självklart veta vad det är förnånting vi ska göra/har gjort imorgon kväll eller på lördag.

Ciao



17.19 outfit




Tjocksockar Lindex, jeans och tröja second hand, armband Milla of Sweden, halsband (blandat).

Tjollahopp!
Allt väl med er idag? Här är allt bra. Även tryffelbaket idag har gått prima! Nu måste jag dock börja plugga till samhällsprovet vi har imorgon, är som vanligt ute kvällen innan utan att ens läst igenom det vi har prov på :P

Kiss'n hug



Irresistible- Back in business!


En bild från tryffelbak under höstterminen.

Sitter nu och väntar på att Jossan och Jonna ska komma hit för då har vi ett möte med en av våra lärare. Medans vi sitter på mötet är Hanna, Karin och Didi och bakar tryfflar. Jag kommer sedan efter mötet åka till dom för att hjälpa till med rullningen. Nu sätter Irresistible uf igång igen med andra ord ;)




10 feb, Outfit



Skor Din sko (nitar ditsatta själv), Jeans Bik bok, tröja H&M, väska H&M, ring KappAhl.

Den här dagen har varit riktigt dryg och jag har varit hur trött som helst så då jag kom hem gick jag direkt och la mig och sov ca 1- 1,5 timme. Vi har just nu storröjning av källaren inför flytten till skåne i sommar så jag har varit och hjälpt till där nere ett tag, hade dock tänkt gå och lägga mig och sova nu! :)

Nattinatt.



Outfit- Trasigt


Skor Din sko, tunika Gina tricot (lånad av en kompis), örhängen Ur&Penn



GoJane in my heart!!!!

Hej hopp!
Just nu sitter jag i skolbibblan och kolla på GoJanes underbara skor!! Jag är helt förälskad, det finns verkligen hur många skor som helst som jag vill ha därifrån! Här under ser ni ett litet urval av deras grymt snygga skor!!
metallic cross strap stud heel
studded woven peep toe heel
29542-BLACK
30485-BLACK

gathered ankle wrap thong sandal
Nu ska jag och jossan kolla upp lite lite till på våran hemliga lilla sak ;P hah



En gammal outfit.


Skor Din sko, fodral Gina tricot, Skjortklänning Bik bok, glajjor Urban outfitters, sjal i håret second hand, örhängen Milla of Sweden.



Bakis på sötsaker?!


Underbara du!


Detta dygn med min vän Josephine har varit helt underbart!! Hon kom igår vid 13 tiden. Då gjorde vi inte så himla mycket, lite senare följde vi med mamma in till stan och handlade massa gottesaker och hyrde en film (barnhemmet). Jag köpte även en underbar klänning som jag visar här på bloggen sen.

Väl hemma igen slappade vi lite, satt vid datorn, hjälpte till med middagen och planerade inför "The big secret thing", nu är allt nästan färdigplanerat ;). Efter middagen åkte alla iväg så då var vi kvar här hemma, ensamma vilket var rätt så skönt. Då blev det en heeel del prat, det är alltid skönt att få prata ut ibland. Sen såg vi på filmen vi hyrt, jag vet inte vad jag ska tycka om den.. Okej, den var inte dålig men jag rekommenderar den inte heller.

Under hela kvällen åt vi gottesaker som godis, chips, apelsiner, vindruvor, glass, dricka och så. Mumma. Idag känner jag mig dock väldigt slö, kan man bli bakis på gottesaker kanske? :P Jag tror nästan det!

Idag har vi alltså bara tagit det lungt, sett film och slappat. Vi var dock väldigt duktiga för då vi vaknade i morse satte vi oss direkt och skrev nästan fem sidor på en labbrapport som ska in på fredag. Bra jobbat skulle jag säga om det!

Nu ska jag upp och fortsätta vara bakis på alla gottesaker.
Pusssss



Inget mer bloggande..??

Hej. Just nu kokar min hjärna. Jag verkligen avskyr vår dator, fortsätter den så här kommer jag inte blogga längre, internet seeegar sönder och bara hakar upp sig. Just nu lånar jag dock brorsans dator (som jag vill ha!!). Jossan åkte nyss hem iaf, ska visa lite bilder sen om jag får igång datorn där nere (fick inte igång den nyss).

Hare gött!



Flurkburken!

Jossan och jag under modevisningen förra veckan.

I skolan under höstterminen :P

In tha school!

Hej hopp. När som helst kommer Jossan hit, hon ska spendera natten här hemma hos mig. Vi ska bunkra upp med godis, chips, frukt osv och bara gotta oss ikväll. Vi hade även tänkt att hyra en (förhoppningsvis) bra film, sen blir det nog en hel del snack med :) Sa ju igår att vi kollade lite på en hemlis igår på stan så det blir nog att kolla upp den här hemliga grejen lite mer idag och planera inför den ;) Sen har vi även sagt att vi bara ska gå omkring mysiga idag vilket innebär att vi kommer gå omkring i pyjamas/mjukiskläder hela dagen och bara mysa!

Jag kommer nog inte vara så aktiv idag på bloggen så ni är förberedda på det ;)



Dagen är fredag..

Morgonen började med att det var strömavbrott så för att se nånting fick jag tända ljus i rummet. Kan dock säga att det inte var så kul att sminka mig i detta "ljus" :P

Var som sagt i skolan till kanske halv 12 sen for jag och Jossan på stan och tog en fika på NK.

Jossan. Efter fikat gick vi en sväng på stan och kollade upp lite hemliga grejer ;)

Efter det for jag hem till födelsedagsbarnet Sara och deras "mini"gris ;P

Hos henne blev det ännu mer fika..

Vid sextiden mötte vi upp 7 andra tjejer för att äta middag på Balder.

Sara :)

Var inne på H&M och köpte den här töjan. Jag tog den dock i en stor storlek för att kunna ha den till strumpbyxor! :) 149 kr!

Efter Balder for vi till Maxim där brudarna skulle börja festa lite smått då dom skulle ut senare ikväll. Jag själv mötte upp en kompis för att ta ännu en fika, var dock less efter att redan fikat två gånger idag så jag tog bara en Loka! :) Är hemma nu för en mysig filmkväll!

Puss på er!



Ännu en oaktiv dag..

Hej.

Idag var det väldigt slappt i skolan, vi har lyssnat på föreläsningar om universitet hela dagen (08.30-11.10) sen slutade vi! Jag och Jossan begav oss till ett fik nere i stan där vi satt och pratade och fikade ett tag. Nu är jag i alla fall hos Sara, hon fyller 19 år idag så GRATTIS till dig Sara!! :)

 

Jag + Sara + 7 till ska ut och äta sen blir det att gå på ett fik igen för min del då jag ska träffa en person. Visar bilder från dagen sen.

Puss




Dagens outfit


En liten fläta fick hålla undan min lugg idag.


Skor Din sko, Tights Gina Tricot, fodral Gina Tricot, tröja Second hand, örhängen Ur&penn, armband Milla of Sweden, Second hand och Ur&Penn.

Hejsan. Det blev lite ändrade planer idag, var aldrig med min vän då det dök upp lite andra saker.. Har i alla fall målat en tavla idag och den blev superbra!!

Jag gör nog en tidig kväll idag så puss på er!



Frånvaro

Hej. Just nu sitter jag i skolan och håller på med mitt projektarbete! Tänkte bara säga det att det kommer inte alls bli mycket uppdaterat idag då jag ska vara med en kompis ikväll, så ni inte tror att jag gått och dött!

ha en fin dag!



Sommar och sol.


(Skåne sommaren 2008)

Jag vill alltid vara brun och fräknig. Vill ha sommar! Nu, Nu, Nuuu!

Ja just det.. Nu är det bara tre veckor och en dag till jag flyger iväg till Schweiz igen. Det kommer kännas konstigt att komma dit då det inte är sommar :P



Älskade du!


Åhh vad jag älskar dig underbara, söta du!! <3



Backstage bilder från "The Fashionshow"

Efter att vi fotats ville Liam stå kvar och Posa :P

Det blev mycket väntande för lilleman eftersom alla vi tjejer skulle ju ha håret fixat plus smink och han skulle bara platta håret. Men han tyckte tydligen att det var spännande att vara på min stooora skola så det gjorde inget!

Liam och Moa.

Alla designers.

Sista förberedelserna.


Jag, Liam, Moa och Josephine.

Josephine och Moa.

Lill posarn ;)

Moa.

Jag.

Moi och broder L.

Moi och vän J.

Älskade lillebror och älskade vän!!

Såja. Har massor av fler bilder från modevisningen men jag känner att det har blivit väldigt mycket modevisning här på bloggen nu så dom får vänta ett bra tag nu!! Idag är jag ledig, har bara ebn lektion på onsdagar men vi skulle inte ha den lektionen idag, wiie!!

Hoppas ni får en bra dag!
Kiss'n hug



8 fakta/vanor om mig..

Jag har blivit utmanad av: Anette.

Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du kommer att utmana.

1. Jag är en serienörd. Just nu är jag besatt av Prison Break och One Tree Hill och jag har varit besatt av bland annat dom här serierna: Andra Avenyn, Lost, Top Model, Förhäxad, Buffy och vampyrerna, The OC.

2. Jag hatar lök, förutom vitlök som jag älskar!

3. Filmen "Bring it on" har jag nog sett mer än 50 gånger. För ett antal par år sedan såg jag och min broder den säkert två gånger om dagen i några veckors tid :P

4. Jag har en röd fleece morgonrock som jag går omkring i nästan varje dag här hemma.

5. Jag uttalar vissa ord väldigt knepigt enligt dom i min närvaro. Ord som sju, skönt, sjukt, sjuda, skjuta osv. Svårt att förklara med ord hur det låter då jag uttalar dessa ord men jag kanske spelar in och lägger ut det någon gång ;P

6. Jag är mörkrädd men är ändå besatt av att se skräckfilmer. Nästan varje kväll innan jag går och lägger mig kollar jag under min säng.

7. Jag är otroligt dålig på att spara pengar, slösar upp dom direkt.

8. Jag kan inte dyka.

Nu ska jag ju egentligen utmana 8 personer men jag känner mig otroligt trött så du som känner dig utmanad att göra utmaningen gör den! :P




En flytt på ca 135 mil..


Några bilder från vår Skåne semester ett par år sedan..

Hej. Idag är jag också hemmavid.. Som tur är fick jag kallelsen till ortopeden idag, så snart, snart ska jag få träffa ryggkirurgen! Pjuuh!

Tänkte dela med mig av lite grejer vi har diskuterat här hemma nu ca 1½ vecka.. Som en del av er redan vet bor jag i Umeå nu, uppe i norrland. För några år sedan började vi med en ny tradition här hemma, att semestra i Skåne varje sommar. Alla i familjen verkligen älskar det i Skåne, vi trivs riktigt bra där så vi har kommit till ett beslut här hemma..

I juli flyttar vi till Skåne, Simrishamn för att vara exakt. Vi har pratat igenom det väldigt mycket här hemma och vi är alla villiga och exalterade att provbo där. Och för er som undrar har vi ingen familj eller släkt där vi har dock några bekanta som vi lärt känna under dom somrar vi tillbringat i skåne.

Om jag inte hinner påbörja andra planer här hemma så följer jag också med dom men sen om jag kommer bo hemma hos dom eller om jag flyttar till Malmö eller Köpenhamn får vi se.

Det känns riktigt bra att äntligen prova och att vi alla är med på det! Nu gäller det bara att få vårat hus här hemma sålt, annars vet jag inte riktigt vad vi gör!

Jag tycker vi är modiga! Lämna allt och alla och flytta 135 mil. Jag är stolt över oss!

En liten fundering.. Är det någon av er som bor i Skåne eller har flyttat långt?! Hör av er i så fall, jag är riktigt nyfiken!

Jennilie



Säg att det funkar!


Nu vet jag varför mitt Youtube klipp från modevisningen inte funkat, för att i klippet spelades Kiss låt Heavens on fire. Har bytt låt nu i bakgrunden så jag hoppas att det funkar att se det nu!!

Lite information om klippet då:
Det är inspelat nu i fredags (30/1-09) på vår modevisning vi hade på skolan. Kläderna som syns har jag sytt. Den första som går är Moa, sen Jossan, sen Jag och sist min brorsa Liam. Jag hade låten Heaven's on fire och i orginalvideon hör man massa jubel, särskilt då Liam går. Om ni vill få in den riktiga känslan öppnar ni en ny flik, söker upp låten Heaven's on fire med Kiss och lyssnar på den samtidigt som ni ser min video med modevisningen. Helt underbart var det iaf!

Om det nu är så att videon fortfarande inte funkar, let me know!!!!



Bara en bild.




Några bilder från fredagens party.

I lokalen.

Lokalen.

Jossan och jag :)

I bussen på väg till Corona.

Glada miner! :D

Efter modevisningen på fredagen var det bara att bege sig hem och fixa sig iordning igen. Vi i klassen plus några modeller var först i en lokal där vi åt, pratade och dansade. Sedan begav vi oss (vi som var 18) till Corona där det blev mycket dans och en del snack också! Riktigt trevligt var det iaf! :D

Nu ska jag lägga mig och se film igen, ryggen pallar som sagt inte att jag sitter så länge..
Puss'k



Sushi- Nja


I fredags åt jag Sushi för första gången. Jag och Jossan köpte lite tillsammans för att smaka och se hur gott eller äckligt det var. Vi började med att smaka en sån där grej längst uppe till höger, den var helt okej. Sen provade vi lite av det andra men då sa det stopp. Bara jag tänker på det nu vill jag typ spy. Näe, det blir inge mer sushi för min del!



Vart är alla kommentarer??!

Nu är det något riktigt konstigt här.. Inga av mina kommentarer syns på min sida längre, dom senaste kommentarerna jag ser är dom som lämnades i oktober.. Hmm! Aja, Prova gå in här och kolla om det går att se filmen där!

Idag är jag hemma.. Min rygg. Måste lägga mig igen nu, pallar inte att sitta så länge.
Kisses



Och vinnaren...

..Av ett valfritt smycke från Milla of Sweden är, Emilia!! Grattis till dig! :) Har slängt iväg ett mail till dig så om du läser det här, kolla din mail nu.

Så här löd hennes motivation om varför just hon skulle vinna:
"Åh, vad man blev bländad
Av detta halsband så fulländad
Gillar att den har så mycket karaktär
Är stilren men samtidigt spektakulär
Vackra smycken är inte bara ljuvliga ur en estetisk aspekt
Utan ger även en humörhöjande effekt
Så snälla, låt mig få känna mig som en riktig duchesse
Och få halsbandet skickat till min adress" :)



Jag är så stolt!!


Jag är så himla stolt över mig själv och min klass för vilken modeshow vi bjöd på! Awesome! Men allra stoltast är jag över min lillebror som också gick modell, jag är sjukt stolt över honom! Tack till er alla :)