HAPPY NEW YEAR!!


Nu är jag och Hanna partyklara med snygga hattar och stickigt julgranspynt runt halsarna :D I alla fall, GOTT NYTT ÅR!!



Just de.


Det gick fint till igår då jag provade nyårskläder (blir inte det ovan), speciellt allt jag drog fram på Hannas golv :P

Vet inte om jag sagt det men då jag kommer hem igen (åker nog den 6 januari) då svarar jag på ALLA era kommentarer och det lovar jag men nu då jag är här uppe vill jag bara umgås med alla fina människor :)



Lite bilder från..

Hanna hade lite gamla mobilbilder som jag nu har lagt beslag på (alla är tagna på skolan).

Ute vid solväggen efter vattenkrig på skolan :P

På syan.

Haha ser ni hur jävla lång hals jag ser ut att ha? :P

Idag har jag och Hanna vart å handlat en del roliga grejer tills imorgon, vi kommer va så himla snygga :P Ja, ni vet ju att bilder kommer än om det kan bli lite i efterhand men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det ju.

OM jag inte uppdaterar något innan vi åker imorgon in till stan så önskar jag er ett riktigt stort GOTT NYÅTT ÅR och ha så himla roligt!! :D



Idoltrion- Igår.

Igår var ju Idolerna Erik, Calle och Tove och uppträdde i en galleria här i Umeå och jag var självklart där för att spana in dom ;) Förra året var jag ju också och kikade då den Idoltrion var i stan. Nästan längst fram stod jag, Hanna och en massa fjortistjejer som yla och skrek :P

Ser ni skatboet i mitt hår? :P










Ni vet ju redan vad jag tycker om dessa Idoler, bra bra bra *fniss*. Nä nu ska jag nog fortsätta kolla på Buffy the vampire slayer.

Ciaoo.






In tha woods.


Just nu befinner jag mig hos Hanna som bor i skogen (höhö). Vi håller på prova nyårskläder och som jag trodde blir det inte den vita klänningen jag visade förut utan nu blir det black och kanske lite booring men heey, det blir vad man gör det till! :) Uppdateringen kommer fortsätta vara kass tills jag är på hemmaplan igen där omkring den 8 januari eller något liknande. Hare gött och vart är kommentarerna? Det är ju inge kul att blogga utan kommentarer, jag ser ju att ni kikar in om dagarna, lämna mer spår efter er ;)

Ciaooo.



Outfit


Idag strosade jag omkring så här på stan. Skor, jacka, vantar Second hand, strumpbyxor köpta i Schweiz, T-shirt julklapp.



Idolerna är i stan!

Hej. Hinner inte berätta om min jul nu och vad jag håller på med just nu förutom att jag är som sagt i Umeå igen nu och jag är med Hanna :) Vi ska snart bege oss in till stan och sen mitt på dan ska ju Idol Erik och Calle uppträda så det ska vi spana in! Vi kanske ses där?!

Tjosan :)



Bad och bastu..

Hej! Just nu sitter jagfaktiskt vid en daor hemma hos kusinen! Ikväll ska vi och några andra bada och basta är det tänkt och imorgon drar jag vidare mot Umeå igen för att träffa mina favvobrudar! :D Vad jag längtar. Hare gött så hörs vi. Kram



Idag åker...

0-6b3f1ae447fcc9bdb47ab2cdab3efe26.png

Idag åker jag till Sorsele (är 2 mil utanför nu) för att träffa mer släkt och vänner. Imorgon tar jag bussen vidare till Umeå så snart får träffa mina älsklingsbrudar :)




Här får...

0-1dcfdac686cf7840a344f8f31bf66f3f.png

Här får ni ett julkort från mig. Det snöar asmycket här & jag saknar Internet, höhö. Vi har sett en film från 2002 då vi hade småstjärnorna, oj vad vi skratta men oh så härliga minnen. Kram




Så, vad...

0-49099655ecb1ffce31a4a9d5f79bacfd.png

Så, vad fick ni i julklapp? :) Jag fick en Kiss t-shirt, Marilyn tavla, de 2 planscherna jag ville ha ;) vantar, ett coolt armband, halsband, och pengar! Jag är skitnöjd :) Kram




God Jul!...

0-72ac0d77f35b5f66f0c544e4f7a1dfcd.png

God Jul!




Så då...

203257fb8d65765cc0e8deb6825e4c69.png

Så då var det tydligen julafton! Så, GOD KUL mina kära vänner! Så här ser det förresten ut där jag är, massor av snö. Vi hörs ikväll igen. Hoppas ni vart snälla i år så tomten kommer med många fina presenter till er :)




nu har...

0-2028cd143edb26210209f11e199adfdf.png

nu har vi bara ca 4 mil kvar tills vi är framme på slutstationen. Och damn vad packning vi har, ni ser ju hur det ser ut framför mig :P kram




Nu blir...

10e5e9ca356bbb20c2d80084736f1f05.png

Nu blir det en del mobilbloggning men snart åker jag ännu 30 mil norrut för att fira jul med släkt i Sorsele. Hoppas ni mår toppen :) kram




just nu...

1c66c3e894df561a9cb7612f2d4914a5.png

just nu är jag och familjen inne i stan och handlar de sista julklapparna. Tänk, imorgon är det jul! Kram




FRAMME!!

NU är vi äntligen framme i Ume! Dock måste jag säga det att resan gick grymt bra och det kändes som den gick mycket snabbre än då vi har kört på somrarna, kan ju också va för att jag sov hur mycket som helst i bilen :P  Igår var vi framme i Uppsala vid 16-tiden och vi sov även där hos några bekanta. Resan fortsatte imorse vid 07.00 och vi var då framme här vi 15.30. Här kommer lite bilder.

Vi satt och trängdes i baksätet :P

Världens sötaste!

Det kändes lite konstigt att det var snö efter hela vägen, alltså i hela Sverige typ.

Jag är helt slut nu så jag ska sova snart tror jag, kan knappt hålla uppe ögonen!
Vi hörs igen imorgon.
God natt.

Ps. Svarar på era kommentarer en annan gång.



Hej hopp!...

6f2c8a8b7842f7f88ff239983c72911c.png

Hej hopp! Vi har passerat Sundsvall nu vilket betyder att vi har ca 25 mil kvar sen är vi framme, då har vi kört våra 134 mil, pjuh :) kram




Vad är det jag läser??


Klicka på bilden för att komma till källan.

Har alldeles precis suttit och kollat på filmen 8 Mile (www.channel131.com), ni vet den med Eminem i huvudrollen? Jag älskade Eminem förut och såg fimen första gången i sexan med en kompis och efter det blev vi kär i filmen och i Eminem. Nu var det dock kanske 1,5 år sen jag såg den sist så jag tänkte att det var dags igen.

Brittany Murphy har och en roll i filmen och då tänkte jag det att shit vad hon är vacker och att jag verkligen gillar henne. Då filmen är slut går jag in på blogg.se och ser där att Brittany nu har dött?! Jag var nästan på väg att börja lipa. Usch, 32 år, så himla tragiskt! Läs mer här.



Hej då allihopa!

NU är allt färdigpackat så imorgon vid 06.30 åker vi mot Uppsala där vi ska övernatta för att sedan fortsätta till Ume. Som sagt, kommer bli dåligt med uppdateringar nu men jag ska försöka slänga in några inlägg i veckan i alla fall :) Tills dess, ha det underbart och njut av ledigheten (ni som är lediga).



Nu är jag rödtott igen!

Så där ja, nu har håret torkat så man ser det färdiga resultatet :)

Före- Orange

Efter- Rödtott



Orange- röd

Just nu håller jag på färga mitt hår, japps, även denna gången blir det rött framtill, har inte lessnat på det än ;) Nu är dock den röda färgen slut så nästa gång kaaanske det blir helbrunt, kanske. Måste dock säga det att det är nästan galet vad det röda försvinner och blir orange snabbt, måste ju färga 1 gång i månaden för att hålla det i någorlunda schack.



Packar...


Nu har jag tatt fram alla kläder jag vill ha med mig MEN då är det ju det att det är ju inte bara kläder som ska med utan även täckbyxor, mössa, handskar, hårprodukter, handduk, plattång, mediciner, sminkväska,underkläder,pyjamas osv så jag måste nog gå igenom klädhögarna igen för att få plats med allt annat som också ska med.. Hmm..Fortsättning följer :P

Update kl. 16:12: Nu har jag tatt bort så mycket kläder från packning så det känns som jag kommer få gå naken där uppe :P Men nu ryms grejerna i resväskan i alla fall (förhoppningsvis).



Nyårsoutfit.


Det är väl ungefär så här jag planerat att se ut på nyår men som sagt, man vet aldrig med mig, kommer säkert hinna ändra mig..

Nu ska jag börja packa kläder och gaah jag blir seriöst helt galen på mig själv, det är ju för fasiken bara kläder men näe, jag vill ha med hela min garderob vilket tyvärr inte går.. Hur fisiken ska jag få det här att gå ihop..?! Får väl försöka pressa ner så mycket som bara går, det funkade ju i somras då jag var i Schweiz och hade shoppat alldeles för mycket för min resväska men jag pressade och pressade och tillslut gick det.

Ciaoo



Kommer jag missa hela mellandagsrean?!?!!!!


Åhhh jag har ett sånt där riktigt i-landsproblem just nu blandat med beslutsångest. Som sagt, kommer fira jul i Sorsele som är ett litet samhälle ännu längre norrut än Umeå, ca 27 mil för att vara exakt. Jag kommer dit på onsdagkväll (den 23) men då till mitt problem.. Mellandagsrean (som är något jag störtälskar varje år) börjar ju den 25 eller om det är den 26 men när ska jag få gå på den då? Jag hade ju tänkt åka från Sorsele på lördag eller söndag (26,27) men då går bussarna så knepigt så antingen måste jag åka störttidigt den 26 eller åka den 27 men då inte få gå på rean förrän på måndagen då allt bra är slut. Åh, kan inte bestämma mig. Vill ju hinna träffa släkten då jag lix är i Sorsele eller ska jag dumpa dom över rean (haha det där lät lite fel och egoistiskt). Som sagt, i-landsproblem och Jennilie-problem :P



Stor frånvaro på bloggen!

Hej. Vaknade för ganska exakt en timme sen men ligger fortfarande kvar i sängen, det är ju så varmt och skönt här under duntäcket :)

Det ser ju ut som att mobilbloggningen funkade, toppen! Och vad stor bilden blev :O Men det är ju bra.

Tänkte berätta lite hur det blir nu inför och efter jul.. Imorgon i gryningen (om inte tidigare) sätter vi oss i bilen och resan börjar. Vi kommer köra till Uppsala där vi övernattar för att köra resten på tisdag så vi är framme i Umeå på tisdag någon gång. På onsdag eftermiddag åker jag och Kevin vidare till Sorsele för att fira jul med en del av släkten och sen omkring den 27 åker jag ner till Ume igen och stannar där tills vi åker ner hit, omkring den 6 januari tror jag.

Det blir alltså mer än två veckor jag är borta och bloggningen kommer få ta stryk av det! Jag kommer ju inte ha tillgång till internet ofta så det kanske ploppar in ett inlägg nån/några gånger i veckan (tyvärr) MEN jag ska göra mitt bästa för att få det att funka någorlunda. Eftersom jag nu vet hur man mobilbloggar kommer nog ett sådant inlägg ibland också så ni får hålla utkik!

Nu då vi har detta uträtt (höhö) tänkte jag försöka släpa mitt arsle från sängen för idag blir det till att städa rummet, PACKA, färga håret och skicka iväg ett paket med posten. Vi hörs sen.
Puss och kram!



Okej mina...

0-77ba275dae69b06fd0725c5ee0d57925.png

Okej mina kära läsare, då provar vi mobilblogga inför julens frånvaro av Internet. Hoppas det funkar nu då :)




Vad står på er önskelista i år?

Jag har svårt för vad jag ska önska mig så jag är tråkig och har endast önskat mig pengar, presentkort, några hudkrämer och Twilightplancherna. Vad har ni önskat er i år?



Breaking Dawn


Nu blir det lite BD spoiler för er som ej läst boken.

Jag måste bara säga det, är det bara jag som älskar Jacobs alla kommentarer, blondinskämt osv mot Rosalie?, tycker det är så himla kul hur dom liksom retar varandra och så!! :D Haha speciellt då han slänger matskålen i huvudet på henne :P

Nu har jag verkligen kommit fram till BD är min favorit i serien, ingen tvekan om saken! Tycker den innehåller allt. Vilken är din favorit i Twilightserien?



Sista minuten julklapp.

Jag tycker det är väldigt knepigt det där med julklappar till Farmor/farfar/mormor så i år gjorde jag det väldigt enkelt för mig (och Kevin). Vi köpte två supersmaskiga juicer, två olika glöggar och chokladtryfflar, allt (förutom tryfflarna) är närproducerat, här i Kivik (ca 2 mil från mig) så tyckte det var lite kul att ge till dem uppe i norr.




Close up's.


Nu ska jag bege mig ut på lite ärenden, oj vad vuxet det lät.. Om vi säger så här, jag ska försöka få iväg tavlan jag målat sen ska jag handla julklappen till Farmor och Farfar så vi hörs ikväll.

Kramkram.



Jag är ju kändis..


Alltså min yngsta broder är bara för söt! Och rolig dessutom. Igår satt jag och läste Klick! och kikade på bilderna på kändisarna då Liam kom fram, pekade på Hilary Duff och sa "Känner du henne?" "Haha, näe" svarade jag då han sedan pekade på en annan kändis och sa "Men henne då?" jag skrattade till lite igen och sa "Näe, varför skulle jag känna dom? Du vet dom här är ju kändisar". Han tittade på mig med en liten konstig blick och ba "Ja men du är ju också kändis!!" Det var som inget snack om saken, jag var ju också kändis, inge konstigt om jag skulle känna kändisarna i tidningen. "Men Liam, jag är väl ändå ingen kändis?!" "Men hallå, du har ju varit med i tidningen hur många gånger som helst, du har varit i typ alla länder som finns, du är med i New Moon och den där andra filmen och du finns på internet (bloggen), då är du ju kändis!"

Jag försökte förklara för honom skillnaden mellan mig och kändisar, att jag är ju bara statist i filmerna, ingen självklar roll, pratar inget och bara syns snabbt i bakgrunden, att jag inte varit i alla länder och att då jag är med i tidningen har det mest varit för att jag vann Twilighttävlingen och att det är hur många som helst som finns ute på internet men näe inget av detta övertygade honom, han tycker fortfarande att jag är en kändis. Sött tycker jag men han inser väl med tiden att jag inte är det :P



Tipsa om bra bloggar.


ca 1,5 år gammal bild.

Okej jag äruttråkad nu.. Kan ni inte tipsa om sånna där nedrans bra bloggar? Jag gillar mycket bilder, gärna modebloggar eller en grym twilightblogg. Tipsa på tack :D



Edward dansar för Carlisle

Såg den här videon för någon vecka sedan för första gången och skrattade högt, kom in på den nyss igen och måste bara dela med mig av den till er med :D



Liam sjunger och hälsar er alla en god jul.


Min älskade lillebror :]



Starka reaktioner.

Då jag skrev inlägget om snökaoset här i Skåne kunde jag ana att vissa skulle ta åt sig och bli irriterade och rätt hade jag. Här har vi en kommentar:

Men fuck you ! dissa inte skåningar , om du vill köra av vägen är det väll ditt val ! vi här nere är inte vana vid 30 minus grader som kanske ni är men betyder det att vi är dumma då? fattar inte på mej sånna som dej !

Mitt svar till dig: Jag har aldrig sagt att jag vill köra av vägen och självklart vill jag inte det MEN kan du inte förstå att det är ganska enerverande att köra bakom en bil som kör 30 på en väg där man faktiskt skulle kunna köra 60 utan att köra av vägen? Och jag är inte van 30 minus men 20 minus, ja, och jag sa aldrig att skåningarna var dumma för att ni (förmodar att du är skåning) inte är van med kyla? Nu steg tanken dumma skåningar till mitt huvud och ja då skrev jag det.

Jag har väl läst ett antal gånger om dumma norrlänningar men inte tar jag åt mig av det. Då jag skrev dumma skåningar var det dessutom lite skämtsamt men ja, får väl skriva det varje gång jag ska skämta lite smått här på bloggen. Dessutom skrev jag ju att det inte gällde alla. Och om jag nu verkligen tyckte att alla skåningar var så dumma skulle jag väl knappast valt att flytta ner hit?

En annan kommentar löd så här (har kortat av den lite): ...Och har du inte körkort själv så kan jag säga att det inte krävs mycket för att en olycka ska ske vid halt väglag. Det handlar nog knappast om rädsla för snö utan snarare rädsla för olycka. Man kör inte i 80 på en 80-väg om vägen är full med snö eller is - det vet alla som har körkort.

Nej jag har inte körkort men jag sitter bredvid min mamma som är ytterst försiktig då hon kör bil och har haft körkort i många år. Även jag förstår ju att det inte krävs mycket för att man ska köra av vägen och är det superhalt ja då förstår jag dem som kör kanske 30 MEN nu var det som sagt inte superhalt där vi körde och vägen var inte igensnöad, det var mycket raksträcka och rätt bra väglag så man hade inte kört av vägen om man körde 60 (så länge man har bra vinterdäck och kan köra bil).

Aja hoppas ni förstår lite av vad jag menar men jag tar inte tillbaka något jag skrev i det inlägget.

Update kl. 16.28: Från en anonym (har kortat av den en del): men du skrev ju själv längre ner att ni såg 4 bilar i dikena, då fattar ju man varför folk kör sakta :P

Yes vi såg fyra bilar i dikena igår (eller tror det var tre men man såg på ett ställe att en bil var uppdragen därifrån) men frågan är ju då. Körde dessa bilar för snabbt? Hade de bra vinterdäck (dubbade)? Var det halt? Körde bilarna för nära kanten så de åkte ner i diket? Och självklart tycker jag med att man ska vara mycket försiktig ute på vägarna, även vi kör ju mycket långsammare nu men som sagt, att ligga på 30 på en bra raksträckad väg kändes snäppet överdrivet.





Outfit 18/12/09


Skor, klänning, nitskärp, fejkpäls, vantar, sjal Second hand, gammal kofta och väska från H&M.

Sen måste jag bara jeeees vad jag var trött igår! Somnade vid 17.15 sen väckte mamma mig ca 1,5h senare men då var jag lika trött så jag gick bara och borstade tänderna och la mig igen och somnade, sen vaknade jag idag klockan 07.50 då jag sovit ca 14,5h, hehe.



Snökaos i Skåne- Vart då?!!!!

Alltså det här är faktiskt rätt så skrattretande.. Jag, mamma och minsta brodern var på väg till en kyrka nån mil härifrån där dom skulle ha julavslutning då vi sedan fick ett samtal att avslutningen var inställd för snökaoset, vi  kikade ut genom bilfönstren och bah "men va? vart är kaoset?" Dom varnar på radion att "Snöstorm, ge er inte ut på vägarna om ni verkligen inte måste, klass 2 varning" blablabla.. Alltså vi fattar ingenting. Okej det blåser en del ute, sönar pyttelite och är ca 1 minusgrad så det drevar litegrann ut på vägarna, men so what? Nog har vi då varit med om mycket värre.

Jag brukar alltid försvara skåningar då mina norrlänska vänner och släktingar bara klagar på dem och om själva Skåne men nu måste till och med jag säga, dumma skåningar (och nu menar jag självklart inte alla). Igår klagade jag ju på att de som körde bil typ körde 25-40 där det var kanske 70-80 och det är precis samma idag. Dom måste verkligen vara rädda för snön eller är dom så dum att dom fortfarande kör omkring med sommardäck?

Nog förstår vi också att det kan bli värre än så här men att ställa in avslutningen idag (plus att alla skolskjutsar är inställda) är ju bara fjantigt.

Som sagt jag fattar ingenting, det här är ju bara löjligt, skrattretande.

Så här såg det ut på en av de mindre vägarna vi körde och där det var öppna fält, inte ser det väl så farligt ut?

Är det här den "hemska skånska vintern" man fasat för?



Dagens tråkiga men ack så mysiga.


Skor och jacka Second hand, brorsans kofta, gammal väska och tjocksockar.






Trelle , NM & Rob och vinter (SUCK!!!!)

Klev upp 05.00 imorse och gissa om jag var trött?! Naturligtvis hade det snöat massor och blåste och var ishalt så alla skåningar som tydligen inte är vana vid detta körde mellan 25-45 hela tiden typ, jag och mamma blev näst intill galna :P Dock såg vi 4 bilar i dikena. Då vi tillslut var framme i Trellebrog var det efter ett tag dags för magnetröntgen vilket gick superbra, hade dessutom med mig New Moon soundtracket så jag fick lyssna på bra musik under tiden jag läg där i "röret".

Sedan drog vi vidare in till Trelle och möttes av tuppar och hönor på parkeringen :O

Vi var så långt nere i Sverige man kan komma, Smygehuk.

Vi gjorde ett stopp i Ystad på väg hem och var bland annat inne på Ö&B där jag hittade dessa snygga posters!! Storlek 61X91,5 cm och 59 kr styck. De står nu på min önskelista!!

Efter detta avnjöt vi en god lunchbuffè inne på en thairesturang :)

Måste bara få klaga över att vintern är här nu också.. Jag kan rent ut sagt säga att jag avskyr, hatar och föraktar vintern!! Usch! Jag hatar snön, kylan, isen, slasket, mörkret och att det är som att leva i en svart/vit film, allt är bara svart, vitt och grått, urtrist!  Det roliga är att nu är det plusgrader ute (tror jag) eller kanske 1-2 minus och blåser en del men jag håller typ på frysa ihjäl sen får jag höra att i Sorsele där jag ska fira jul var det tydligen 33 minus nu, yeey, längtar (not).

*Sudda, sudda, sudda, sudda bort din sura min. Sudda, sudda, sudda, sudda bort din sura min. Munnen den ska skratta och va’ gla’. Munnen den ska sjunga tra la la. Munnen har du fått för du ska tralla, la la. Sudda, sudda bort din sura min.*



The Runaways trailer.

Hihi ÅHHH är det enda jag får fram, vill se mer mer mer :D



Trelleborg


Såja, snart beger jag mig mot Trelleborg för magnetröntgen och JA, det är förbaskat tidigt, usch och fy, jag som behöver mig skönhetssömn för att fungera :] Hehe. Ni lär väl märka när jag är hemma igen.
Tills dess- Ha en fin dag!



Glädjande nyheter!

Läste nyss på Twilightsweden att imorgon kommer The Runaways trailern rulla på MTV. YEEY vad jag ser fram emot det, men speciellt filmen, kan knappt bärga mig! Ska bli grymt spännande och roligt!



Jag pysslar och donar på.

Bestämde mig för att slå in några av de få klappar jag faktiskt ska ge bort i år och ja, jag verkligen älskar att slå in julklappar, speciellt då man har mycket papper och tillbehör att välja bland :)

Så var det med de.



Min räddare i nöden, Riley.

En liten novell jag slängde ihop för några veckor sedan. Jag vet, inte i författarklass men den duger :P Tyck till om du orkar läsa den.

Min räddare i nöden, Riley.

Mobbing är något som förkommer i alla länder och något som troligen aldrig kommer utrotas. I en klass på högstadiet är det oftast en eller två elever som är mobbade, utstötta och mindre värda i de andra elevernas ögon. I min klass är jag den som alla trackar och ser ner på, den utstötta, den mobbade, den som är ingenting värd.


Jag vet att jag är ful, värdelös och att ingen någonsin kommer vilja ha mig. Allt mig är fel, allt jag är är fel, ingenting är rätt, ingenting är bra. Min längd är 164cm vilket är för kort, jag väger 49 kg vilket är för spinkigt, mitt hår var mörktblont men är numera råttfärgat, min syn är dålig så jag bar glasögon men bär numera linser som skaver i mina ögon och gör dem svullna, mina tänder är sneda och jag skulle behöva tandställning men jag vägrar, ingenting är rätt, allt är bara fel.

 

Jag rycker upp skåpsnyckeln ut min högra jeansficka så snabbt jag bara kan, stoppar in den i låset och vrider till så att det öppnas, jag sliter upp skåpsdörren, kastar in boken och drar till mig biologiboken och snör igen dörren igen. Jag var för långsam. Dom står framför mig, långa, smala, snygga och perfekta. ”Nämen oh, se vem vi har här då” hör jag en röst säga och alla börjar skratta. Jag flyttar åter blicken till golvet och ber till Gud att de ska gå sin väg men istället går de mot mig och knuffar mig bakåt så jag faller till backen och volymen på deras skratt skruvas upp.

 

Den där händelsen var inget speciellt för mig utan vanlig vardagsmat, jag hade vart med om värre saker. Jag kliver ur flyplanet och följer sedan strömmen. Sommarlovet har precis börjat men det här lovet flyr jag från verkligheten, jag ska tillbringa 9 veckor i Schweiz och ta hand om en familjs häst. Efter att ha hämtat mitt baggage går jag mot utgången där jag tittar mig omkring och ser mannen i gul jacka. ”Hej det är jag som är Tina” säger jag med en väldigt svag och skakig röst. Mannen ler stort mot mig och hälsar mig välkommen. Efter att ha kört i ca 30 minuter är vi framme i byn Neuenhof där jag ska tillbringa mitt sommarlov. Det är kolsvart ute så jag kan inte riktigt se hur omgivningen ser ut och då vi kommer fram till deras hus får vi smyga eftersom de andra ligger och sover. Han visar mig till mitt rum, säger god natt och stänger sedan dörren efter sig. Han verkar som en trevlig man och jag känner att jag kommer trivas här. Jag sätter mig i den breda sängen i det stora rummet och kikar mig omkring. Jag har tre garderober jag kan fylla min packning med, på vardera sida av sängen står ett sängbord med en lampa på och på väggen bredvid dörren får jag syn på en spegel. Jag går fram till spegeln och utan att titta på spegelbilden lyfter jag ner den och lägger den på en hylla i ena garderoben.

 

Då jag vaknar sträcker jag på mig och kikar på klockan som visar 09.12, jag går fram till min rosa rullväska och rotar fram ett par mörkblå jeans och en svart t-shirt som jag sätter på mig. Det är inte förrän nu jag får en nervös känsla i kroppen. Jag antar att jag varit för upptagen av att bara njuta av att jag inte behöver sitta hemma hela mitt lov men nu då? Kommer jag klara av det här? Ju fler frågor som kommer upp i mitt huvud desto svårare får jag att andas och jag känner hur ångesten kommer krypandes.  Jag hoppar till då det knackar på dörren. ”Kan jag komma in?” Jag känner igen rösten så det måste vara mannen i huset. ”Visst, kom in.” Han öppnar dörren försiktigt och sticker in huvudet ”Jag tänkte att du kanske ville ha en liten rundtur i huse..?” ”Absolut” svarar jag innan han ens hunnit prata klart, jag måste få mig själv på andra tankar. Det är inte förrän nu jag upptäcker hur fint deras hus är. Det är stort, väldigt öppet och ljust då stora fönster pryder deras väggar. Allt ser perfekt ut och det är så välstädat att man skulle kunna tro dem har hembiträde. Allt ligger och står perfekt och jag får en känsla av att dem har gott om pengar då allt känns väldigt lyxigt och exklusivt. Jag kliver över tröskeln till köket då jag ser att någon redan sitter vid matbordet, en kille, han vänder sig om och tittar på mig.

 

Mitt hjärta går från att slå i normal takt till att slå så snabbt att ingen skulle hinna räkna hjärtslagen. Det är inte vem som helst som sitter vid matbordet och har blicken på mig och ler stort, det är skådespelaren, världsstjärnan och alla tjejers drömkille, Riley Cooper. Jag tappar andan och bara stirrar på honom och mitt hjärta slår om möjligt ännu snabbare. Han ler fortfarande och blottar sina kritvita och perfekta tänder, hans ögon glittrar av lycka och hans mörkbruna välvårdade hår glänser. Han ställer sig upp och går mot mig, fortfarande med ett leende på läpparna, han stannar framför mig och räcker fram sin högerhand ”Hej, Riley” säger han med en perfekt stämma på rösten och hans ord ekar i mitt huvud. Jag kan inte röra mig och jag kan ännu mindre få fram något att säga, det hinner gå några sekunder så han drar tillbaka sin hand. Jag bara fortsätter stirra på honom med stora ögon och försöker få kontroll över min andning. ”Ehm, ttt, jag, eh,” är det enda jag får fram. ”Tina det här är min son Riley, Riley det här är Tina.”

 

Mitt första möte med Riley var hemskt och pinsamt och jag gjorde bort mig totalt. Nu har jag bott hos dem i 6 veckor och jag trivs bra här och har faktiskt vant mig med att bo i samma hus som Riley Cooper. Jag och Riley kommer riktigt bra överrens och har så mycket att prata om speciellt då åldersskillnaden inte är så stor, jag är nyfyllda 15 och han är 17. Jag blev så förvånad då han verkligen kämpade och försökte få kontakt med mig och att han ville umgås med… mig. Jag trodde jag såg likadan ut i allas ögon, en ful och äcklig person som inte borde få finnas, men Riley har förändrat mig. För första gången känner jag mig som en person som är värdig att få leva och jag känner mig betydelsefull. Han ser mig för den jag egentligen är och tycker om den han ser. Jag ser in i hans förtrollande bruna ögon och som alla andra gånger förundras jag över hur någon kan vara så vacker på både utsidan och insidan. Hans hudton är gyllenbrun och hans hy är perfekt. Hans läppar får mig att vilja kyssa dem och hans käkben är skarpa och tydliga. Hans kropp är muskulös och jag drömmer mig bort varje gång jag ser honom med bar överkropp. Han är omtänksam, försiktig, rolig och impulsiv. Jag känner mig levande och upplever känslor jag aldrig tidigare känt, jag känner mig stark, glad, lycklig och fjärilarna i magen får mig att tro att jag är kär. Jag känner mig hoppfull och jag ser en framtid, en ljus sådan. Vi sitter i min säng och ser varandra i ögonen. Han smeker mig upp efter armen och mina fjärilar i magen blir bara fler men samtidigt blir jag bara mer och mer nervös. Jag har aldrig kysst någon förut, är det bara att pluta och sedan pressa läpparna mot varandra? Han lutar sig fram och hans ansikte förs mot mitt och jag känner mig panikslagen. Tänk om jag gör fel, tänk om han kommer skratta åt mig och aldrig vilja prata med mig igen. Sedan känner jag hans läppar mot mina. Dom är varma, mjuka och helt underbara. Lika snabbt som paniken kommit försvinner den och jag känner mig varm i hela kroppen. Jag lägger mina armar på hans axlar och för in fingrarna i hans mjuka och lena hår och glömmer allt annat, vi två är det enda som existerar.

 

Veckorna i Schweiz gick och jag var nu tvungen att åka hem igen. Jag kommer sakna klimatet, värmen, bergen, hästarna, de sociala människorna men framförallt Riley. Dock känner jag mig inte panikslagen över att åka hem då jag vet att jag och Riley kommer träffas snart igen. Jag lämnar landet med ett självförtroende jag aldrig trodde jag skulle kunna ha. Första dagen i skolan. Jag står vid mitt skåp men ska just gå därifrån då dem kommer men jag känner mig varken rädd eller svag, jag känner mig stark och självsäker. Dom går mot mig och hånflinar men när dem är tillräckligt nära knuffar jag till en utav dem mot väggen och i hennes ansikte trycker jag upp en pussbild på mig och min pojkvän, skådespelaren, världsstjärnan och alla tjejers drömkille, Riley Cooper. Jag släpper bilden och lämnar sedan deras tomma, häpna och avundsjuka ansikten bakom mig, självsäkrare än någonsin.




Måla, måla, liten tavla..


Tog bort ansikterna då jag inte vet om tavlan är en julklapp eller om hon som beställt den inte vill att det ska visas på bloggen MEN nu är den i alla fall nästan helt klar, bara lite justeringar kvar att göra nu. Nu hade jag tänkt lägga mig och läsa några nya tidningar mamsen kom hem med idag :)

Imorgon gitt ja ju upp hur tidigt som helst för jag och mamma drar på en lite roadtrip till Trelleborg. Ska vara där 07.45 för magnetröntgen på ryggen sen så hade vi tänkt kika omkring lite där (jag har aldrig vart där tidigare).

Puss på er.



Blinddate?

Var som sagt hos sjukgymnasten idag pga av lite andningsbevär så det var ny en, en kvinnlig och hon var sjukt trevlig men även rätt rolig. Först ch främst kändes det typ mer som att jag var hos någon slags kurator för att hon ville veta så mycket om mig och jag babblade på men det roligaste var innan jag skulle gå då hon sa något i stil med "Alltså jag skulle vilja para ihop dig med min son som också är 90:a som inte heller har något att göra på dagarna, dock skulle du nog tycka han är för tråkig" Jag börjar skratta och sedan tillägger hon "Fast det är klart, han skulle nog bli förbannad på mig och jag frågade dig och försökte" vilket bara fick mig att skratta mer. Visste inte riktigt vad jag skulle säga så jag fnittrade lite och gjorde något mm ljud. Sedan träffade jag henne i korridoren på sjukhuset efter att jag tatt sprutorna alltså ca 1,5-2 h senare och då tog jag precis fram telefonen då hon sa "Men hej igen, smsar du med min son nu?" åsså skratta hon till :P

Aa rolig va hon i alla fall och det kuliga är att jag tror hon var fullt seriös också men inte riktigt visste om hon skulle våga fråga eller så. Sen skulle jag nog inte sagt ja heller, okej om jag fick se en bild på han innan kanske men annars kanske han är värsta fläskberget som bara sitter framför datorn varje dag med flottigt hår och chipssmulor runt munnen.. Yes jag föreställer mig alltid bland det värsta för själv är jag ju dundersnygg så jag förtjäner den snyggaste! Skämt för er som inte fattade det :P



Outfit eller vad man nu ska kalla det..


Skor, jeans Second hand, brorsans kofta, skinnjacka köpt i London, gammal halsduk.



Mina ögon vill inte vara vakna, likaså min kropp.


Alltså jag tycker inte om att stiga upp så här tidigt, 08.00 och ja jag vet, det är egentligen inte ens tidigt om man jämför med de som jobbar och går i skolan.. Ska snart till sjukgymnasten sen blir det allergisprutor! Vi hörs senare idag hoppas jag :)
Ha en fin dag.
Kram



Svar på tal.

Johanna ville ha receptet på mint/polkatryfflarna och jag har gjort det här en gång och dom blev himla goda, man kan dock ta lite mer grädde.


Ida: Vad fotar du med för kamera?
Jag fotar i princip alltid med min lilla men ack så smidiga och bra digitalkamera. Det är en Canon Digital IXUS75, 7.1 mega pixels.
Så här ser den ut:

Lite bilder jag tatt med den.


Okej, NU ska jag lägga mig och läsa BD :P




Blck'n white


Imorgon har jag lite läkarbesök sedan blir det till att måla en sån här svart/vit tavla till en som har beställt, känns skönt att få ta fram målargrejerna igen men NU: Breaking Dawn!



Yeey!


Igår fick jag hämta min älsade LG-telefon igen! Nu verkar den i alla fall fungera som normalt och vi hoppas det håller i sig!

NU; Mat!



Inga hål!


Kom nyss hem från tandläkaren and guess what?! Jag hade inga hål! Trodde jag skulle ha det för jag kan väl säga att jag inte borstar mina tänder så där övernoga hela tiden, använder inte tandtråd och sen är det en tand som ilat en del men icket, allt såg finemang ut! Nu ska jag dock försöka få in tandtråden som en rutin, likaså flourtabletter!




Bästa resan ever!

Jag vet att ni sett bilder från den här resan några gånger nu och säkert hunnit lessna men vet ni vad? Jag har absolut inte lessnat än, jag får aldrig nog! Jag har aldrig varit med om en roligare och en mer perfekt resa förut därför tänker jag på den här riktigt ofta. Ni vet nog alla vilken resa jag pratar om, Italien 26-28 maj med statistdagen för New Moon den 27. En kort resa men ack så perfekt + att den kändes vara dubbelt så lång konstigt nog.

Jag och världens bästa Hanna (som jag saknar till tusen!!) på flygplatsen i Ume.

En video från då vi satt på Arlanda och vänta på nästa flyg.



På ett av flygen på väg till Florens i Italien (vi var tvugna att åka 3 olika flyg (tror jag det var) för att komma oss dit).

FRAMME i vårat lyxiga och fina hotellrum.

Vi kom fram vid 23 nån gång så vi lämnade bara packningen på hotellrummet, bytte kläder och gav oss sedan ut för att få se lite av Florens.




Väl ute var det riktigt varmt, vi hade endast klänning på oss men svettades nästan ändå och något som var ännu roligare var att det var massor av människor ute, än om det var en vanlig vardag. Tydligen var det en utomhusopera där mitt i natten som vi kikade lite på.

Hotellet vi bodde på.

Morgonen efter var vi uppe med tuppen då vi skulle ses väldigt tidigt i lobbyn för att åka en buss till Montepulciano där inspelningen skedde. Här fular jag mig i väntan på att resturangen (frukosten) skulle öppna.

Jag + en massa andra vinnare hoppade på bussen som väntade utanför hotellet och sedan var det roliga igång. Bakom mig satt Synne (den norska vinnaren) så vi började prata en hel del och vi var så förbaskat ivriga och förväntansfulla så i alla fall jag trodde jag skulle spricka, speciellt då vi fick syn på byn uppe på berget.

Under lunchen snackade jag och Synne en del med Robert och Kristens body doubles och dom (speciellt Alan) var himla trevliga.






Jag har skrivit om den här dagen ett x-antal gånger förut så ni ska inte behöva läsa det igen utan jag kortar ner det. 1 meter från Kristen Stewart, ca 8 meter från Robert Pattinson, spana in Rob utan tröja (RAUWR), kameror, röda kappor, vampyrkyssar, hetta, trevliga människor, underbart, magiskt, en dröm?, obeskrivligt, fantastiskt!!!



Jag lämnade inspelningsplatsen med sån lycka jag tror jag aldrig tidigare känt och jag kan nog säga att det där var den bästa dagen i mitt liv och då är jag helt seriös! Det var sååå, gaah vill bara skrika hur underbart det var! Väl tillbaka i Florens och på hotellet mötte jag upp Hanna igen som hade spenderat dagen i Florens och fotat lite.

Det var dags för mat kände vi så vi gick upp till hotellets resturang där dom hade en sååå vacker uteservering med underbar utsikt.

Senare på kvällen hade vi pratat ihop oss med några Italienska boys så då drog vi ut och shakade ass :P


Efter en lite crazy men askul kväll slocknade jag och Hanna rätt snabbt i våra sängar.

Dagen därpå klev vi upp tidigt för att inte sova bort sista dagen där men vi blev rätt lessna då vi var tvugna att checka ut från hotellet :/

Dagens spenderades med att kolla runt mer i Florens.

Vår älskade David staty!




Efter lunch nån gång kom vår bil och hämtade oss för att köra oss till flygplatsen. Hihi ja, vi hade som en privat chaufför :)

Mitt lilla köp :)

Och Hannas.

Vi lämnade Italien med tårar i ögonen.

På hemvägen var det också många byten och mycket väntan så vi fick försöka underhålla oss själva så gott det gick :P

Jag har sagt det förut men säger det igen, TACK TACK TACK Nordisk Film och Klick! för denna oförglömliga resa och den bästa dagen i mitt liv! TACK!!



Nightnight.


Bild från i feb.

Hej.
Nu har jag legat och sovit ett x-antal timmar men ska nu krypa isäng igen, är riktigt trött alltså. Idag är det en vecka kvar tills jag får åka upp till norr :) Dock ska vi åka bil dit då det blev massa strul med flygbokningen så jag hoppas hoppas hoppas ryggen pallar det och är bättre tills dess. Måste dock säga att jag tycker det är riktigt mysigt då vi bilar hela familjen! Sen har jag kommit på en grej, jag skriver dock nästan hela tiden och i princip i varje inlägg, haha!

God natt söta ni :)



Outfit.


Skor, sjal, vantar, jeansväst Second hand, byxor från H&M, gammal väska och kofta, tröja H&M, jacka köpt i London.



Förblånade rygg.


Så här såg det ut i morse då jag kikade ut genom fönstret, även här kan det snöa ;) Spenderade som saggt dagen i Ystad med Ellenore och det var trevligt förutom att jag har förbaskat ont i ryggen idag och det verkar bara bli sämre och sämre så nu ska jag kura mig ner i sängen och sova tror jag.
Kram på er.



Morsning gott folk :P


Hej hopp på er :)
Idag då jag vaknade och kikade ut genom fönstret så snöade det lite så nu är det lite vitt här med, dock har det slutat snöa nu och det vita lär nog inte ligga kvar så länge, inget mig emot!! Om ett tag hoppar jag på tåget till Ystad där jag ska tillbringa några timmar med Ellenore så vi hörs igen i eftermiddag.
PUSS!!



Alltså jag blir så glad inombords.

Satt inne på msn då Linnea (en läsare) började skriva med mig och jag blev så glad att jag bara var tvungen att visa det för er med. Och ni ska veta att alla era kommentarer betyder mycket men vissa sätter sig verkligen i hjärtat och gör mig förblånat glad!


Linnea: Jag älskar din blogg

Speciellt allt om twilight och så

men också att du har en egen stil :)

Jennilie säger:

Haha jaa,, ehh tack? Äre så man ska svara, :P nu är det ju inte så att jag uppdaterar såå mycket om twilight men tycker jag något är extra roligt ja men då trillar det in i ett inlägg =)

Linnea säger:

Ja men det är inte bara om det med twilight utan att du inte har en sådan ytlig blogg där alla som betyder något är blonda och har puder, du är äkta och det låter du skina igenom din blogg, det är många som tycker så:)

Det är bra!




Lussefika och tryfflar i mängder.

Kom nyss hem från lussefika hos några bekanta vilket var mysigt och självklart gött ;)

Det togs 1 bild på mig och det var denna fagra bild, dock vet vi ju alla vid det här laget att jag kan bju på mig själv så struntsamma om det är en ofager bild :P

Sen har mamma bakat massa gottigheter idag.
Apelsintryffel.

Laktristryffel.

Romtryffel.

Mint/polkatryffel.

Knäck och apelsinkola.

Själv är man dock rätt less på tryffelbak sen vi förra året hade UF-företaget Irresistible (jag + 5 andra tjejer) där vi bakade och sålde tryfflar, ja det blev alltså till att baka ett X-antal par tryfflar då.

Puss på er :)



Mooooiiii.....


Jag var bara tvungen att fula mig lite :] Haha. Imorgon lovar jag att få en outfitbild knäppt, den här ovan gills inte då kläderna göms under brorsans kofta jag nyss drog på mig och fossingarna värms av mina duntofflor vars dun ligger lite utspritt i rummet :P

NU har jag i alla fall städat undan på rummet, nog för att det redan var rätt städat (hör och häpna) men Saras bädd gick väck och sen rensade jag undan lite tidningar också.
Tjosan! =)



Lucia.

Min förra Lucia var rätt annorlunda motför denna, bättre helt enkelt ;P Jag var ju Lucia i skolans Luciatåg och det var så himla roligt, skulle mer än gärna göra om det. Alla sångträningar, stämningen, sällskapet, lussa tidigt på morgonen och ha allas blickar på en, haha!! Här är en liten film från då vi lussade och det lät ju faktiskt bättre i verkligheten måste jag säga.

Här och här kan ni se lite bilder, hittar dem inte på datorn så ni får klicka er vidare.



Marie Antoinette

Igår såg jag på Marie Antoinette med Kirsten Dunst i huvudrollen (har sett den förut några gånger också) och åh vad jag älskar den filmen! Jag gillar handlingen, men framförallt dessa underbara klänningar de bär och deras enorma huruppsättningar. Slutet tycker jag dock inte är så bra men filmen är helt klart värd att se ändå!

Klicka på bilderna för att komma till källan.







Yes, I'm one of those Twilight people..

Klicka på nån av bilderna för att komma till källan där många många fler finns! :)




Tay är Team Edward!

Nu när jag suttit och kollat igenom mina vardagliga Twilightrelaterade bloggar hittade jag denna videon på några av dem och den var ju faktiskt sevärd ;)



Mumma.


Här ser ni min smaskiga sallad som vi just har avnjutit med resten av middagen. Nu blir det nog inge mer bloggande ikväll utan vi ska se någon film tillsammans sen blir det till att fortsätta läsa.

Ha en mysig kväll.



Laga laga mat.


Okej det är inte jag som lagar själva maten utan det står kocken i huset för men jag fick ta mig an salladen ;) Dock är det ingen vanlig sallad utan en supergod med vitkål, jordnötter, mango, räkor, chili, fisksås och limesaft, mumma!

NU ska jag fortsätta.



Jag- Blivande vegetarian?

Jag har alltid varit väldigt förtjust i kött och i de flesta formerna, kyckling, hamburgare, vanligt kött, skinka osv nu har dock detta börjat förändras. De senaste veckorna har jag mer och mer börjat äcklas av kött då jag äter det och ibland kan jag knappt få i mig det men jag förstår inte varför? Jag tycker ju det är gott men äcklas som sagt av det då jag ska äta det och det är heller inte så att jag tänker på djuren. Fisk kan jag fortfarande äta som vanligt och även kyckling men t.ex hamburgare får jag knappt i mig längre, korv äter jag inte, heller inte vanlig påläggsskinka. Aja mysko tycker jag, håller jag på bli vegetarian omedvetet? Hmm säger jag bara :P



Smile :)




Klicka på bilderna för att komma till källan där fler rörliga bilder finns.

Blir helt glad i kroppen då jag ser på dessa rörliga bilder, kanske måste jag se New Moon igen nu, det har ju hunnit gå några dagar sen sist nu ju, haha!



Tralalalala.


Fick hjärnsläpp då jag skulle sätta rubriken.. Aja egentligen är det helt onödigt att skriva det här inlägget eftersom jag ändå inte har något vettigt att skriva men okej, ids ju inte avbryta nu då jag lix har börjat ;) Vet ni vad? Nu är det inte länge kvar till jul alltså och om nästan en vecka beger vi oss upp till nära och kära i norr, längtar faktiskt!

Funderar på att gå upp och fortsätta läsa breaking dawn nu, känns lockande.
Ha en fin lördag allihopa!
Kram Jennilie.



The Runaways.

Vi som håller oss uppdaterade inom The Twilight Saga fronten känner ju till att både Kristen Stewart (Bella) och Dakota Fanning (Jane) har varsin huvudroll i den kommande filmen The Runaways. Vi som följt inspelningen har sett en del av de coola kläderna de kommer bära i filmen.

Själv länktar jag grymt mycket efter filmen än om jag inte vet så mycket vad den kommer handla om men eftersom Kristen spelar Joan Jett (gitarr, sång) och Dakota Cherie Currie (sång) vilka båda var medlemmar i det forna 70-tals bandet The Runaways vilket filmens rubrik också är antar jag att det är en slags "spegling" av deras framgång och allt runtekring.

Klicka på bilderna för att komma till källorna.
The Runaways.

Första (tror jag) officiella bilden från filmen, Dakota och Kristen.

Här har vi Joan Jett som Kristen spelar.

Joan Jett och Kristen Stewart.

Här är Cherie Currie som Dakota spelar.




Ahh, coola kläder va? Det var ju dessutom inför den här filmen som Kristen klippte av sig sitt långa hårsvall och färgade det svart.



Erik.

Ja nu vet vi ju att Erik blev Idolvinnaren 2009, bra enligt mig. Tänkte bara säga en grej till, var det bara jag och min familj som tyckte Eriks tjej var rätt pinsam? Okej om hon hade gått upp på scen som hans pappa gjorde, ge en kram och gratta någorlunda snabbt men att sen stanna där och typ börja dansa och så och stå kvar hur länge som helst?! Haha sen såg man hur kameran nästan halverade Eriks huvud bara för att inte få med henne :P Aja, Erik är vinnaren, congratzzz!



Facebook.

Vet ju att det är en del av er läsare som lagt till mig på facebook och att jag då accepterat vänförfrågan men nu har jag bestämt mig för att ha facebook för mig själv och de jag känner så jag har nu tagit bort er därifrån, sorry men det kändes helt enkelt bäst så, hoppas ni förstår :)



Han vann min röst...


Bildkälla.


Blev glad då jag fick höra att Erik skulle sjunga låten jag tycker han gjort bäst under Idolresan


Måste dock säga att Calle vuxit enormt hos mig de senaste veckorna, hade aldrig riktigt gillat han men nu tycker jag han med är grym!



Outfit.

Idag blev det en skön och slapp outfit.

Skor och väska second hand, gamla brallot från H&M, brorsans kofta och glajjor från Urban outfitters.



Svärskål= Fredagsmys

För några veckor sedan tror jag det var som min yngsta lillebror kom på idén med en svärskål här hemma. Varje gång någon svär måste den betala 1 krona till svärskålen och då det är tillräckligt med pengar i skålen handlar vi massa gotte för pengarna för att ha fredagsmys hela familjen. Ikväll passade ju det här extra bra eftersom det är idolfinal för annars brukar vi i princip aldrig köpa hem chips och godis å sånt på helgerna.



De ny/gamla skorna.


Här är skorna jag inhandlade för ett par dagar sedan, 110 kr och finare i verkligheten! Hon som jobbade i second hand butiken sa att det här märket tydligen var rätt känt och att de var dyra och bra kvalité, dock hade jag aldrig hört talas om märket innan men aja, bra det då.



Idolfinal- vem vinner?


Bildkälla.

Hej hopp. Nu ligger jag här framför datorn och nördar men ska strax hoppa i duschen. Idol final ikväll ju, vem tror ni vinner och vem hoppas ni vinner? Jag har faktiskt ingen aning, kan inte bestämma mig men tror att Calle kan ta hem vinsten men hoppas att Erik gör det.



Eclipse.


Usch mitt huvud bara dunkar, har suttit alldeles för länge vid datorn! Hade därför tänkt borsta tänderna nu och sedan lägga mig och läsa ut Eclipse för att sedan få börja på min favoritbok, Breaking dawn!

God natt och sov gott =)
Kram kram.



Second hand är bäst!

Jag har alltid gillat second hand shopping men sen i somras har intresset bara växt och växt och nu handlar jag det mesta second hand. Samlade ihop en del outfits från arkivet och alla gröna S är grejer som är handlat second hand. Priserna jag skriver är bara ungefärliga då vissa är gamlare och jag inte kan hålla reda på alla summor i huvudet.

Bild 1: Skor 50 kr, sammetsfodral 40 kr, fejkpäls 65 kr, halsband 30 kr.
Bild 2: Skor 110 ke, tunika 75 kr, sjal 55 kr.

Bild 1: Skor ärvda, jeansshortsen är brorsans avklippta jeans, lädervantar 20 kr, väska 10 kr, fejkpäls 65 kr.
Bild 2: Skor ärvda, halsband 30 kr.

Bild 1: Skor ärvda, stor t-shirt 50 kr, lädervantar 20 kr, halsband ärvt.
Bild 2: Skor ärvda, väska 20 kr, kavaj 15 kr, lädervantar 20 kr.

Bild 1: Lädervantar 20 kr, fejkpäls 65 kr, glitterklänning 10 kr.
Bild 2: Skor ärvda, sammetsfodral 40 kr, kavaj 15 kr.

Bild 1: Skor ärvda, jeansshortsen är brorsans avklippta jeans, fejkpäls 65 kr, nitskärp ärvt.
Bild 2: Skor ärvda, kjol 65 kr, väska 10 kr, nitarmband 10 kr styck.

Bild 1: Skor ärvda, tunika 20 kr.
Bild 2: Skor ärvda, klänning 40 kr, lädervantar 20 kr.
Bild 3: Skor ärvda, klänning ärvd, kavaj 15 kr.

Bild 1: Skor ärvda, sammetsfodral 40 kr, kavaj 30 kr.
Bild 2: Skor ärvda, klänning 30 kr, kavaj 15 kr.

Bild 1: Klänning ärvd, nitskärp 10 kr, väska 10 kr.
Bild 2: Väska 20 kr, kavaj 10 kr.

Jag säger bara det, second hand är bäst, jag älskar det!! :D
Handlar ni mycket second hand??



Todays outfit.


Skor, tunika Second hand, gammal jacka och halsband från Lindex, långärmad tröja från Gina tricot.



Hej då Sara.


Nu håller vi på fixa till oss sedan beger vi oss mot Malmö för att vinka av Sara på flygplatsen för nu åker hon upp till norrland igen :( Klart det känns tråkigt för jag har haft så jävla roligt de här 10 dagarna MEN jag åker ju jag med upp till norr över jul och nyår så då träffs vi ju igen och det är ju inte länge kvar dit inte!

Vi hörs senare iväll.
KRAM!



Baka med oss.

Här har vi baklegenderna ;P Höhö.

Receptet hittar du här, vi lade dock till både daim och hackade mandlar som garnering. Nu står den i uterummet och ska svalna innan vi hugger in ;)



Dagens-2009-12-09


Skor, tunika, sjal (alla tre nya, köpta igår, ni ska få bättre bild på skorna någon dag!!) + jacka + väska Second hand, allt är alltså second hand inköpt.



Julsångsbus.

Jag och Sara skulle ju baka idag vilket inte gick så bra. Vi satte oss i soffan och skulle kolla på recept då jag sa "Vi sätter på julmusik", jag gick sedan och satte på julmusik och därefter blev det inte alls mycket receptletande för våran del utan vi sjöng och dansade jag vet inte hur länge. Då mamma sedan kom hem sa hon "vad gör ni? Det hörs enda till parkeringen". Haha. Kul var det i alla fall.

Nu ska vi äta sen blir det till att bara för vi har inhandlat ingredienserna nu.

Snygg dansöserna, right?



Going out of my mind.


Gaah blir lite galen just nu. Hihi okej ingen stor grej, sitter bara och stör mig lite just nu. Aja, nu ska vi äta frukost (lunch?) sedan hade vi tänkt baka något smarrigt.

Puss!



Lite av shoppingen.


Här kommer lite av det jag inhandlade idag, den mysiga koftan och den guldglittriga klänningen, resten kommer imorgon.
PUSS!!



Lite av shoppingen.


Här kommer lite av det jag inhandlade idag, den mysiga koftan och den guldglittriga klänningen, resten kommer imorgon.
PUSS!!



En massa gammbilder.

När Sara kom hit förra tisdagen hade hon med sig alla gamla bilder hon hade på oss och guuu vad jag fick skratta!!! Här kommer några, jag är 14 och 15 år på bilderna.

Ser ni hur långt och ljust hår jag hade? Den där ljusbruna var min naturliga hårfärg men tror dock den är mörkare nu.


Snygga va??!! ;P Haha!



Outfit 8 dec.


Skor, Jacka, skärp Second hand, strumpbyxor köpta i Schweiz, gammal väska och kofta, fodral från Gina Tricot.

Ps. Fick en förfrågan om man fortafarande kunde se New Moon på nätet och JA det kan man, i bättre kvalité nu också :D Gå in här och bläddra längst ner som ser ni "The Twilight Saga: New Moon".



Simrishamn.

Efter sprutorna i morse uträttade vi lite ärenden, skickade bland annat iväg min älskade telefon på lagning, hoppas jag får tillbaka den snabbt. Sedan strosade vi omkring i lilla Sirishamn och som ett antal gånger tidigafre hamnade vi på ett café ;P

Efter det shoppade vi lite på en second hand butik, visar er sedan vad jag kom hem med.
Kram.



Sprutor.


Nu ska jag snart iväg och ta mina allergisprutor sedan blir det en sväng ner på "stan" för att uträtta en del ärenden (vilket är ett ord som låter så himla vuxet i mina öron). Ha en fin dag så hörs vi igen senare. Puss!



Nytt i garderoben.


Idag blev jag en klänning rikare, 199 kr på Bik Bok.



Outfit 7 dec.


Skor, jacka, klänning, halsband Second hand, strumpbyxor köpta i Schweiz, gammal väska.



Har Kristianstad krympt?

Hej hopp. Nu har vi kommit tillbaka till Sirishamn igen. Vi var ju i Kristianstad idag och jag har varit där en gång tidigare MEN det kändes som det blivit så mycket mindre nu :O Eller är det jag som växt? Vilket som så kändes det mindre nu!

På bussen på väg dit.

Tycker det här var så läckert inne på H&M!

SOLEN kikade fram. känns som det var flera månader sen jag såg den sist.

Sedan gick vi och åt pizza.

Hihi min söta lilla gris.

I hemtrakterna igen.

Jag var tvungen att vila mitt förblånade ben.

Sara fick stå för underhållningen.

Dagen har varit bra.
Todeloo.



Kristianstad.


Hello.
Tänkte bara säga att snart hoppar jag och Sara på bussen till Kristianstad för att spendera dagen där. Vi hörs ikväll.
Ha en bra dag.
Kram kram.



Svar på tal.

Som sagt, får in lite frågor ibland och svarar på dem eftersom, här kommer två svar.

Josefin: Har en ganska onödig fråga. Vem tar alla outfitbilder på dig? (:
Inga frågor är onödiga! =) Det är verkligen väldigt blandat, den som har tid helt enkelt. Just nu då Sara är här får hon den uppgiften annars är det nästan alltid mamma som tar dem men det kan även hända att mina brorsor får ta någon gång och då ingen är tillgänglig blir det självutlösaren.

Tess: Du är medveten om att du visar extremt mycket bh på dessa bilder va?

Yes jag är medveten om det. Dock är det så att jag inte har värsta push up bh'n på mig utan det är en rätt söt liten grej med spets osv som jag tycker ska få synas.  Visst, på vissa bilder syntes det en del men jag orkar inte bry mig om det, jag har visat mig i bikini på bloggen och jag har haft urringade grejer på mig. Ingen dör väl av lite boobs som skymtar fram? Det är ju inte så att jag visar huuur mycket som helst heller. Tror de flesta tycker det är värre då man visar bh'n är att ha urringade kläder? Eller vad sitter det i? =)

 

På den här bilden har jag på mig precis samma bh under som får sticka fram, inte så himla hemskt, eller?

Och min balklänning var ju rätt vågad den med.

Aja, nu ska jag och Sara krypa till sängs.

Night night.




ALPHA DOG.


Bildkälla.

Nyss visades denna filmen på tv4 och jag tycker den är himla bra faktiskt, blidde tredje gången jag såg den nu tror jag. Det är rätt mycket Jenniliesmak i den, snygga killar, droger, sex, bara överkroppar, haha nä nu skojar jag bara, till en viss del i alla fall, tycker det kan vara intressant att se sånna filmer!
KRAM!



En massa bilder på oss.

Min kamera var helt varm efter att ha tatt precis 200 bilder på bara några minuter men vi fick ett par roliga och bra bilder också! =)

Nu ska jag joina Liam och Sara i deras kortspel.



Bazaren igår.

Igår var vi på bazar på en skola här i närheten.

Vi åt en jätte god soppa sedan mumsade vi oss mumsiga efterrätter.

Barnen fick bland annat smeda, min brorsa gjorde en krok som blev assnygg!

Jag och sara lessnade dock före de andra så vi tog en bil och drog hem tidigare.



Webcam.


Nu ska trion spela kort! Lite uppdatering nu, jag vet, men jag varnade er ;P

Ciao



Paj.


Idag fick jag och Sara uppgiften att laga middag så nu står våran kycklingpaj i ugnen och väntar på att bli klar. Mumma hoppas jag det blir!

Ha en fortsatt fin lördag.
Kram



X-MEN


Skor, vantar, kappa, väska Second hand, strumpbyxor köpt i Schweiz, t-shirt köpt i Berlin, shorts avklippta jeans, gammal kofta.



Loppis.


Godmorgon sötnissar :]
Jag hoppas ni mår fint idag?! Jag mår fin fint. Jag och Sara håller på sminka oss och sånt nu sen ska vi promenixa till lördagsloppisen och se om man kan hitta sig något litet fynd kanske. Senare blir det att åka vidare till en skola här i närheten där dom ska ha en bazar (tror jag det var), nån slags julmarknad i alla fall.

Ha en mysig lördag.
Många kramar från en trött Jennilie =)



ROCKBAND och IDOL!


Hela vår kväll har tillbringats framför en tv-apparat, vi har spelat rockband och sett på Idol! Tycker det är synd att Tove rykte ikväll men jag gillar faktiskt Calle mer nu så jag antar att han var värdig att gå vidare. Här är mina tre favoriter från kvällen, den bästa först:







Nu ska vi börja dra oss mot sängen.
Todeluu.



Dagens, 4 december.


Skor, vantar, jacka Second hand, gamla byxor från H&M, t-shirt från Bik bok och en gammal sjal, väska och kofta.



En dag i Ystad.

jag hoppas ni inte tycker det är alldeles för jobbigt med mina bildbomber dessa dagar men jag är så grymt aktiv med kameran så det blir många bilder helt enkelt ;)

Sara och jag på tåget till Ystad.


Väl framme i Ystad fortsatte vi grimasera.

Jag verkligen älskar de små söta gatorna i Ystad!

Att det blommar utomhus i december är något jag verkligen inte är van vid.


Sedan mötte vi upp Ellenore och satt oss på ett fik och drack varmchoklad.

Ja så där har min dag sett ut hittills. Nu ska vi sitta och vänta på att Idol ska börja, hihi! Ha en mysig fredag.
KRAM!



Ny (gamla) skor.


Igår köpte jag ett par dojor på en liten Second hand butik här, 50kr fick jag punga ut. Idag blir det Ystad som gäller för min och Saras del. Ha en fin dag :)

Kram på er.



Video från igår.




Dagen so far.

Idag fick jag visa Sara en liten del av Simrishamn.

Sedan gick vi och satte oss på ett fik.

Nu sitter vi här i mitt rum och väntar på att middagen ska bli klar ;P
KRAM!



Outfit.


Skor köpta i Schweiz, gamla jeans och gammal kofta, jacka köpt i London, gammal halsduk, väska, vantar och linne Second hand.



God morgon, god mooorgon.


Nu har sara just avbytt mig för duschen så nu väntar jag på att hon ska bli klar så vi kan fika lite frukost, magen börjar kurra lite smått. Idag ska vi ta oss en liten promenix här i Simrishamn så hon får se hur det ser ut här.

Kram på er.



NM + Sara + Jen + Popcorn + Glögg = Min kväll.


Nu har jag och Sara precis kikat klart på New Moon, lika bra som alltid :D Nu ska vi hitta på något annat att roa oss med.
TJOSAN!



BILDBOMB (!!) från dagen.

Rätt coolt att det är den 2:a december och det blommar för fullt ute på många ängar.

Jag, Sara och mamma åkte iväg till Stenshuvud för en liten utflykt.

Starke Sara ;P

Vi drack varmchoklad =)



Denna bild är från Sara till er bloggläsare (säger hon).

Dagen har varit himla skön, jag verkligen storälskar att vara nere vid havet och så länge man har klätt sig rätt är det underbart! En helmysig dag.

Vad har ni gjort idag?
Kiss'n hug.



Morsning folket!


Tre snygga bilder på mig och Sara från gårdagen, väldigt fagra!

Nu ska vi ta och göra morgonsysslorna sedan beger vi oss utåt, dock kom mamma upp och sa att vi endast hade 0,5 grader ute, BRRRR!!!! Men som tur är skulle det imorgon bli varmare igen så jag står nog ut en dag i kylan.

Byye :D



Dagens, 1:a december.


Skor, jacka, väska och klänning Second hand, strumpbyxor köpta i Schweiz.



Nu är hon här!

Se så fint jag bäddat åt henne på mitt golv ;) haha. En chokladtomte fick hon också.


Sara i självaste hög person!

Och jag fick ett paket av henne, vad kan det ha innehållit..?

Jo typ världshistoriens snyggaste handduk!

Nu då Sara är här hoppas jag ni förstår att uppdateringen kommer bli lite glesare men jag tror nog ni överlever ;)
Sara hälsar!
KRAM!



1:a december.


Alltså SHIT, det är 1:a december idag, herre min Je vad tiden springer iväg från mig!! Dock är jag glad att det är den 1:a idag eftersom Sara kommer till mig idag för att stanna här i 10 härliga dagar! Nu ska jag ner och hjälpa mamma lite med städnmingen (yes vi håller fortfarande på) sedan ska jag på sjukhuset för att ta allergisprutor.

Vi hörs senare.
PUSS!